Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ερντογάν-Μητσοτάκης: Ακόμα στα «μέλια» (ελέω ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και ΕΕ)
  • Γενική Συνέλευση Εργαζόμενων στο «Αττικόν»: Εχουν εδώ και χρόνια μετατρέψει το Αττικό σε ένα εμπορευματοποιημένο νοσοκομείο-εφημεράδικο με εξοντωμένο προσωπικό και ταλαιπωρημένους ασθενείς
  • Ακαδημία Φαρμάκου στην Τρίπολη: Φτηνό εργατικό δυναμικό για τις φαρμακοβιομηχανίες
  • Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων αποσύρει τη συμμετοχή του από τη Συμβουλευτική Επιτροπή του ετήσιου συνέδριου της Ευρωπαϊκής Ενωσης Αρχαιολόγων
  • Σαν σήμερα 12 Φλεβάρη
  • Σουμάγια Γανούσι | Από τον Επστιν μέχρι τη Γάζα: Η διαφθορά της δυτικής ελίτ έχει πλέον αποκαλυφθεί πλήρως
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»Aλλο ένα ηχηρό «χαστούκι» για Κυβέρνηση και Πιερρακάκη
Εργατικά Παιδεία

Aλλο ένα ηχηρό «χαστούκι» για Κυβέρνηση και Πιερρακάκη

Παράνομη έκρινε δικαστήριο την ανάκληση μονιμοποίησης 16 εκπαιδευτικών

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr26 Φεβ 2025, 19:56

Πηγή: drepani.gr

Ακόμα και τα αστικά δικαστήρια βγάζουν αποφάσεις που δείχνουν τον κατήφορο του αυταρχισμού της κυβέρνησης και του ΥΠΑΙΘΑ.

Παράνομη έκρινε το διοικητικό Εφετείο Χανίων την ανάκληση μονιμοποίησης 16 εκπαιδευτικών που είχαν προσφύγει στα δικαστήρια.

Η ΕΛΜΕ είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη για την  ανάκληση των διαπιστωτικών πράξεων μονιμοποίησής τους, ενώ και με προηγούμενη απόφασή του το Διοικητικό Εφετείο Χανίων δικαίωσε δύο ακόμα εκπαιδευτικούς για τον ίδιο λόγο.

Οι δικαστικές αποφάσεις αυτές είναι άμεσα εκτελεστές σύμφωνα με το ΠΔ18/1989 και υποχρεώνουν τη διοίκηση να συμμορφωθεί στην υλοποίησή τους. Οι αποφάσεις των Διοικητικών Εφετείων εκτελούνται άμεσα χωρίς να προϋποτίθεται να έχει τελεσιδικήσει σε ανώτερο βαθμό η υπόθεση.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛΜΕ Χανίων. Αναφέρει:

«Άλλη μια Δικαίωση για τη στάση του Κλάδου.

Άλλο ένα Ηχηρό «χαστούκι» για Κυβέρνηση και Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε ακώλυτη μονιμοποίηση ΟΛΩΝ των νεοδιόριστων ΤΩΡΑ!

Η ΕΛΜΕ Χανίων μετά από αίτημα δεκάδων μελών της έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τον αγώνα για την μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων χωρίς να υποστούν την διαδικασία της αξιολόγησης η οποία φαλκιδεύει – εκτός όλων των άλλων – τα εργασιακά μας δικαιώματα.

Πέραν της απεργιακής και ευρύτερα κινηματικής δράσης, για τους νεοδιόριστους του 2020 είχαμε προσφύγει στα δικαστήρια ενάντια στην ανάκληση των διαπιστωτικών πράξεων μονιμοποίησης τους. Σε προηγούμενη απόφαση, το Διοικητικό Εφετείο Χανίων δικαίωσε 2 συναδέλφισσες, βγάζοντας παράνομη την ανάκληση μονιμοποίησής τους. Με την υπ’ αριθμό απόφαση 20/2025, το Διοικητικό Εφετείο Χανίων δικαίωσε ακόμα 16 συναδέλφους και συναδέλφισσες που διορίστηκαν το 2020 στην ΔΔΕ Χανίων, αφού έβγαλε επίσης παράνομη την ανάκληση μονιμοποίησή τους. 

Πλέον η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων που διορίστηκαν το 2020 στην ΔΔΕ Χανίων έχει στα χέρια της δικαστική απόφαση δικαίωσης. Οι δικαστικές αποφάσεις αυτές είναι άμεσα εκτελεστές σύμφωνα με το ΠΔ18/1989 και υποχρεώνουν την διοίκηση να συμμορφωθεί στην υλοποίησή τους. Οι αποφάσεις των Διοικητικών Εφετείων εκτελούνται άμεσα χωρίς να υποχρεούνται να έχει τελεσιδικήσει σε ανώτερο βαθμό η υπόθεση. Καλούμε τον προϊστάμενο της ΔΔΕ Χανίων στις άμεσες ενέργειές του προς συμμόρφωση με τις δικαστικές αποφάσεις. Καλούμε επίσης τον προϊστάμενο να προχωρήσει στην έκδοση διαπιστωτικών πράξεων μονιμοποίησης για όλους τους νεοδιόριστους του 2020,2021,2022 καθώς έχει παρέλθει ο χρόνος της δόκιμης υπηρεσίας τους.

Περιμένουμε επίσης έναν απολογισμό από την πλευρά της Διοίκησης για την σχολική χρονιά 2024 – 2025. Έχουν απομείνει λιγότερες από 50 ημέρες μαθήματος πλέον και κάθε βδομάδα χάνονται πάνω από 500 διδακτικές ώρες. Πολλά παιδιά αυτή την χρονιά σε διάφορα μαθήματα έμειναν με τεράστια γνωσιακά κενά. Για αυτή την κατάσταση ποιος θα απολογηθεί; Η μήπως η βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης και της Υπηρεσίας είναι ο βούρδουλας και όχι το μάθημα των παιδιών;

Υπενθυμίζουμε ότι από το καλοκαίρι, έχουν προηγηθεί αρκετές άλλες δικαστικές αποφάσεις όσων συναδέλφων είχαν διοριστεί το 2020 και προσέφυγαν μέσω των σωματείων ή των ομοσπονδιών τους για να μονιμοποιηθούν χωρίς να «αξιολογηθούν».

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι διάφορες ποινές που έπεσαν από την Διοίκηση για το συγκεκριμένο ζήτημα όταν πήγαν στα δικαστήρια π.χ. πάγωμα ΜΚ «κατέπεσαν». Δεν υπάρχει καμία δικαστική μάχη απ’ το καλοκαίρι που να μην έχει κερδηθεί απ’ τους εργαζομένους για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Οι δικαστικές αποφάσεις αυτές, παρόλο το γενικά εχθρικό νομικό πλαίσιο, τονίζουν εμφατικά, ότι η Διοίκηση πολύ συχνά και συστηματικά αυθαιρετεί και παρανομεί απροκάλυπτα.

Στους εκβιασμούς εκ μέρους του Υπουργείου και της ΔΔΕ Χανίων εμείς θα συνεχίσουμε να πράττουμε ότι πράξαμε απ’ την πρώτη στιγμή. Μαζί με δεκάδες σωματεία σε όλη την Ελλάδα προετοιμαζόμαστε για την επόμενη καμπή της μάχης αξιοποιώντας όλα τα πολιτικά, συνδικαλιστικά και νομικά μέσα για την προστασία και τη δικαίωση των συναδέλφων απεργών! Η απεργία προστατεύεται από το Σύνταγμα!

Στην πράξη, δικαιώνεται η περήφανη, αγωνιστική στάση των χιλιάδων νεοδιόριστων συνάδελφων/ισσών σε όλη τη χώρα, που, αφού πέρασαν από τις μυλόπετρες των διαγωνισμών του ΑΣΕΠ έως το 2009 και από τις συμπληγάδες του προσοντολογίου στη συνέχεια, κέρδισαν με το σπαθί τους τον διορισμό τους και κατήγγειλαν από την πρώτη στιγμή την εργασιακή τους ομηρία, αψηφώντας τις σειρήνες του τρόμου και της υποταγής, και συμμετέχοντας μαζικά στη διαρκώς επαναπροκηρυσσόμενη απεργία-αποχή των ΟΛΜΕ-ΑΔΕΔΥ-ΕΛΜΕ και των πρωτοβάθμιων σωματείων. Δεν χρωστάμε, λοιπόν, τίποτε και σε κανέναν! Αντιθέτως, μας χρωστούν τις διαπιστωτικές πράξεις μονιμοποίησής μας και το σχολείο των αναγκών και των οραμάτων μας.

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

όταν ξεκίνησε η μάχη ενάντια στην αυτό-αξιολόγηση της σχολικής μονάδας πριν 4 χρόνια και αργότερα με την ατομική αξιολόγηση κανείς δεν περίμενε ότι θα φτάναμε ως εδώ. 4 χρόνια η δικιά μας κίνηση, ο δικός μας αγώνας, η προστασία της αξιοπρέπειας της δουλειάς μας, η λογοδοσία απέναντι στους μαθητές και τις μαθήτριές μας και μόνο, καθόρισαν την έκβαση αυτής της μάχης κόντρα στους κυβερνητικούς θεούς και δαίμονες και τους συμμάχους τους.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ, με το Σωματείο μπροστάρη, μέχρι να νικήσουμε!!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΓΙΑ:

Ακώλυτη μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων χωρίς αξιολόγηση, με την άμεση έκδοση διαπιστωτικών πράξεων μονιμοποίησης.

Ακώλυτη μισθολογική και βαθμολογική εξέλιξη. Καμία σύνδεση μισθού-αξιολόγησης. Γενναίες αυξήσεις στους μισθούς μας.

Γενναίες δαπάνες, ολόπλευρη μόρφωση, παιδαγωγική ελευθερία και δημοκρατία στο σχολείο.

Μαζικοί διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών. Περιοδική, ετήσια επιμόρφωση με απαλλαγή από τα διδακτικά καθήκοντα.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 28/2!

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 11:00 ΠΜ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ»

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΟ Ιπποκράτης με πατερίτσες και άλλες ιστορίες

Παράνομη έκρινε δικαστήριο την ανάκληση μονιμοποίησης 16 εκπαιδευτικών

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 27 Φλεβάρη

Παράνομη έκρινε δικαστήριο την ανάκληση μονιμοποίησης 16 εκπαιδευτικών

Σχετικά Αρθρα

Ακαδημία Φαρμάκου στην Τρίπολη: Φτηνό εργατικό δυναμικό για τις φαρμακοβιομηχανίες

 Κατ’ απαίτηση της Πανελλήνιας Ενωσης Φαρμακοβιομηχανίας

Παιδεία 12 Φεβ 2026, 09:57

Γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν επιτίθεται στον Παναγόπουλο;

Εργατικά 11 Φεβ 2026, 20:07

ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ-Παναγόπουλος (ημίχρονο): 0-1

Εργατικά 11 Φεβ 2026, 11:15

ΑΠΘ: Κρεσέντο επιβολής του «νόμου και τάξης» από κυβέρνηση και μπάτσους

Και μια προκλητική ανακοίνωση της Πρυτανείας

Καταστολή 10 Φεβ 2026, 07:57

Κυβέρνηση και ΣτΕ μεθοδεύουν τη νομιμοποίηση των ιδιωτικών «πανεπιστημίων» (πανεπιστημιοποιημένων κολλεγίων)

Παιδεία 9 Φεβ 2026, 18:12

«Βιολάντα»: Ποιος αμφιβάλλει ότι ήταν καπιταλιστικό έγκλημα;

Εργατικά 9 Φεβ 2026, 14:55
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Ερντογάν-Μητσοτάκης: Ακόμα στα «μέλια» (ελέω ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και ΕΕ)

12 Φεβ 2026, 13:55
Υγεία

Γενική Συνέλευση Εργαζόμενων στο «Αττικόν»: Εχουν εδώ και χρόνια μετατρέψει το Αττικό σε ένα εμπορευματοποιημένο νοσοκομείο-εφημεράδικο με εξοντωμένο προσωπικό και ταλαιπωρημένους ασθενείς

12 Φεβ 2026, 10:20
Παιδεία

Ακαδημία Φαρμάκου στην Τρίπολη: Φτηνό εργατικό δυναμικό για τις φαρμακοβιομηχανίες

 Κατ’ απαίτηση της Πανελλήνιας Ενωσης Φαρμακοβιομηχανίας

12 Φεβ 2026, 09:57
Πολιτισμός

Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων αποσύρει τη συμμετοχή του από τη Συμβουλευτική Επιτροπή του ετήσιου συνέδριου της Ευρωπαϊκής Ενωσης Αρχαιολόγων

Επειδή δεν αποκλείστηκαν οι εκπρόσωποι της γενοκτόνας σιωνιστικής οντότητας

12 Φεβ 2026, 08:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Φλεβάρη

12 Φεβ 2026, 00:01
Διεθνή

Σουμάγια Γανούσι | Από τον Επστιν μέχρι τη Γάζα: Η διαφθορά της δυτικής ελίτ έχει πλέον αποκαλυφθεί πλήρως

Η Γάζα δεν ήταν απόκλιση από τις αξίες τους, ήταν η κορύφωσή τους

11 Φεβ 2026, 21:14
Εργατικά

Γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν επιτίθεται στον Παναγόπουλο;

11 Φεβ 2026, 20:07
Κόντρες

Μόνο με τους Παλαιστίνιους δεν τα κατάφεραν

11 Φεβ 2026, 14:41
Διεθνή

Ισπανία: Ενας άλλος δρόμος είναι εφικτός;

11 Φεβ 2026, 12:01
Εργατικά

ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ-Παναγόπουλος (ημίχρονο): 0-1

11 Φεβ 2026, 11:15
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Φλεβάρη

11 Φεβ 2026, 00:01
Πολιτική

Ο θρασύδειλος κυβερνητικός εκπρόσωπος και τα γιουσουφάκια του

10 Φεβ 2026, 23:00
Πολιτική

Νέα πρόκληση: Αθώοι οι Κασιδιαραίοι για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αποφάσισε αντίθετα από το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο!

10 Φεβ 2026, 20:50
Καταστολή

Aνεστάλη η εκτέλεση της ποινής του Χαλίλ Ντεμίρ και μιας ακόμα αγωνίστριας από την Τουρκία

10 Φεβ 2026, 18:31
Αγροτικά

Ο ορμπανιστής επίτροπος Βάρχεϊ υποχρέωσε τον Τσιάρα να παραδεχτεί ότι είναι παραμύθια τα περί αποκλιμάκωσης της ευλογιάς

Εκθεση-κόλαφος της EFSA - Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

10 Φεβ 2026, 13:05
Καταστολή

Kαταδίκασαν αγωνιστή από την Τουρκία αφαιρώντας του το δικαίωμα σε δικηγόρο – Να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής του μέχρι το Εφετείο

10 Φεβ 2026, 10:44
Καταστολή

ΑΠΘ: Κρεσέντο επιβολής του «νόμου και τάξης» από κυβέρνηση και μπάτσους

Και μια προκλητική ανακοίνωση της Πρυτανείας

10 Φεβ 2026, 07:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Φλεβάρη

10 Φεβ 2026, 00:01
Διεθνή

H σιωναζιστική κυβέρνηση αποφάσισε την εμβάθυνση της de facto προσάρτησης και την επέκταση των εποικισμών στη Δυτική Όχθη

9 Φεβ 2026, 19:42
Παιδεία

Κυβέρνηση και ΣτΕ μεθοδεύουν τη νομιμοποίηση των ιδιωτικών «πανεπιστημίων» (πανεπιστημιοποιημένων κολλεγίων)

9 Φεβ 2026, 18:12
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Φλεβάρη

Ημέρα κόκκινου χεριού (για παιδιά που στρατεύονται σε πολέμους).
ΗΠΑ: Ημέρα Λίνκολν.
Μιανμάρ: Ημέρα ένωσης.
1945: Υπογράφεται η συμφωνία της Βάρκιζας.
1946: Απολογισμός ενός έτους από τη συμφωνία της Βάρκιζας: 1.192 νεκροί, 6.413 τραυματίες, 70.000 συλλήψεις, 165 βιασμοί γυναικών, 6.567 ληστείες, 572 επιδρομές σε τυπογραφεία, 100.000 καταδιωκόμενοι και 166 ομάδες ακροδεξιών οπλοφόρων δρουν στη χώρα.
1980: Βόμβα στη βιοτεχνία «Πέρλα» (ΕΛΑ).
1981: Βόμβες στα γραφείο της ΒΕΟ, της ΔΕΗ και σε λεωφορείο της σχολικής επιχείρησης “Βυζάντιο” (ΕΛΑ).
1981: Καταστρέφεται από βόμβα το αυτοκίνητο του πρώην αξιωματικού της χωροφυλακής και προσωπάρχη της «Balkan Export» Καραυγουστή.
1992: Βόμβα που είχε τοποθετηθεί στις τουαλέτες του νυχτερινού κέντρου «Καν Καν» βρέθηκε και εξουδετερώθηκε από πυροτεχνουργούς (ΕΛΑ-1η Μάη).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο. Υπ’ αυτό το πρίσμα, πράγματι, βιγκανισμός και τραμπισμός δεν πάνε μαζί. Όσο ενισχύεται ο δεύτερος, θα μειώνεται η επιρροή του πρώτου».

Εφη Αχτσιόγλου

(Maς έκαναν εντύπωση τα εισαγωγικά στην ανάρτηση της κυρίας Αχτσιόγλου στο facebook. Επειδή στην ίδια ανάρτηση προμοτάριζε άρθρο του «Εθνους» με τίτλο «Vegans μετά το hype – Τραμπ και υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα φρενάρουν τον βιγκανισμό;», ανατρέξαμε σ’ αυτό και διαπιστώσαμε ότι είναι δικά της λόγια, από συνέντευξη που έδωσε στο πλαίσιο αυτού του άρθρου. Είναι να σαλτάρεις διαβάζοντας αυτή τη μπούρδα. Αμα γίνουμε όλες και όλοι βίγκαν, καθαρίσαμε με τον Τραμπ και τον τραμπισμό! Είναι τόσο απλό και δεν το σκέφτηκε κανείς πέρα από τη μαθήτρια του Κατρούγκαλου, υπουργό των Τσιπροκαμμένων, αποτυχούσα  υποψήφια διάδοχο του Τσίπρα -ηττήθηκε κατά κράτος από τον Κασσελάκη- και σήμερα αγωνιούσα αν θα βρεθεί γι’ αυτήν μια καλή θέση στο νέο τσιπρικό αστερισμό. Λέει κι άλλα η κα Αχτσιόγλου στη συνέντευξή της στο πλαίσιο του παραπάνω άρθρου. Για να μην μας αφήσει καμιά αμφιβολία πως όταν λέει ότι «η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο», αναφέρεται στα ζώα που χρησιμοποιούνται ως τροφή. Στο ethnos.gr το λέει και πιο ωμά: «Για μένα είναι απόκριση σε μια ηθική επιταγή αποδοχής του άλλου ως ακριβώς αυτό που είναι: άλλο. Άλλο με συνείδηση εαυτού. Προφανώς μη ανθρώπινη συνείδηση, σύμφωνοι, αλλά πάντως με μια κάποια συνείδηση εαυτού»! Βουτιά στη μεταφυσική και τον αντιεπιστημονισμό, ένα βήμα πριν από το Βουδισμό. Μια διατροφική επιλογή μετατρέπεται σε ηθικό κατηγόρημα και παίρνει τη μορφή ιδεολογίας, ψευδούς συνείδησης. Στη συνέχεια, η ιδεολογία μετατρέπεται σε πολιτικό πρόταγμα. Ο αντιιμπεριαλισμός-αντικαπιταλισμός μετατρέπεται σε αντιτραμπισμό κι αυτός με τη σειρά του σε βιγκανισμό! Ράβδος εν γωνία, βρέχει. Κι ύστερα, η κα Αχτσιόγλου διαμαρτύρεται ότι την αποκαλούν «φασαία». Μακάρι να ήταν μόνον αυτό. Οι περισσότεροι/ες «φασαίοι-ες» κοιτάζουν τον εαυτούλη τους και δεν πειράζουν κανένα – εκτός από τους υφιστάμενους και τους εργάτες στη δουλειά, αν τύχει και είναι στελέχη καπιταλιστικών επιχειρήσεων. Η κα Αχτσιόγλου ανήκει σ’ εκείνο το είδος των «φασαίων» πολυτελείας, που έχουν εξουσιαστικές φιλοδοξίες και είναι διατεθειμένοι να στραγγαλίσουν έναν ολόκληρο λαό, να «πατήσουν επί πτωμάτων», προκειμένου να ικανοποιήσουν αυτές τις εξουσιαστικές φιλοδοξίες. Η ίδια το επιβεβαίωσε αυτό, ως στέλεχος και υπουργός της λυσσασμένης μνημονιακής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Παράνομη έκρινε δικαστήριο την ανάκληση μονιμοποίησης 16 εκπαιδευτικών

    • Εφετείο 17Ν

      Παράνομη έκρινε δικαστήριο την ανάκληση μονιμοποίησης 16 εκπαιδευτικών

  • ΕΛΑ

    Παράνομη έκρινε δικαστήριο την ανάκληση μονιμοποίησης 16 εκπαιδευτικών

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Παράνομη έκρινε δικαστήριο την ανάκληση μονιμοποίησης 16 εκπαιδευτικών

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Παράνομη έκρινε δικαστήριο την ανάκληση μονιμοποίησης 16 εκπαιδευτικών

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Παράνομη έκρινε δικαστήριο την ανάκληση μονιμοποίησης 16 εκπαιδευτικών

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Παράνομη έκρινε δικαστήριο την ανάκληση μονιμοποίησης 16 εκπαιδευτικών

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Παράνομη έκρινε δικαστήριο την ανάκληση μονιμοποίησης 16 εκπαιδευτικών

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Παράνομη έκρινε δικαστήριο την ανάκληση μονιμοποίησης 16 εκπαιδευτικών

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Παράνομη έκρινε δικαστήριο την ανάκληση μονιμοποίησης 16 εκπαιδευτικών

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Παράνομη έκρινε δικαστήριο την ανάκληση μονιμοποίησης 16 εκπαιδευτικών

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Παράνομη έκρινε δικαστήριο την ανάκληση μονιμοποίησης 16 εκπαιδευτικών

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Παράνομη έκρινε δικαστήριο την ανάκληση μονιμοποίησης 16 εκπαιδευτικών

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Παράνομη έκρινε δικαστήριο την ανάκληση μονιμοποίησης 16 εκπαιδευτικών

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Παράνομη έκρινε δικαστήριο την ανάκληση μονιμοποίησης 16 εκπαιδευτικών

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Παράνομη έκρινε δικαστήριο την ανάκληση μονιμοποίησης 16 εκπαιδευτικών

      Παράνομη έκρινε δικαστήριο την ανάκληση μονιμοποίησης 16 εκπαιδευτικών

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Παράνομη έκρινε δικαστήριο την ανάκληση μονιμοποίησης 16 εκπαιδευτικών

      Παράνομη έκρινε δικαστήριο την ανάκληση μονιμοποίησης 16 εκπαιδευτικών

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Παράνομη έκρινε δικαστήριο την ανάκληση μονιμοποίησης 16 εκπαιδευτικών

      Παράνομη έκρινε δικαστήριο την ανάκληση μονιμοποίησης 16 εκπαιδευτικών

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Παράνομη έκρινε δικαστήριο την ανάκληση μονιμοποίησης 16 εκπαιδευτικών

      Παράνομη έκρινε δικαστήριο την ανάκληση μονιμοποίησης 16 εκπαιδευτικών

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Παράνομη έκρινε δικαστήριο την ανάκληση μονιμοποίησης 16 εκπαιδευτικών

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Παράνομη έκρινε δικαστήριο την ανάκληση μονιμοποίησης 16 εκπαιδευτικών

    Παράνομη έκρινε δικαστήριο την ανάκληση μονιμοποίησης 16 εκπαιδευτικών

  • Επικοινωνία

    Παράνομη έκρινε δικαστήριο την ανάκληση μονιμοποίησης 16 εκπαιδευτικών

    Παράνομη έκρινε δικαστήριο την ανάκληση μονιμοποίησης 16 εκπαιδευτικών

  • Όροι χρήσης

    Παράνομη έκρινε δικαστήριο την ανάκληση μονιμοποίησης 16 εκπαιδευτικών

    Παράνομη έκρινε δικαστήριο την ανάκληση μονιμοποίησης 16 εκπαιδευτικών

  • Ποιοι είμαστε

    Παράνομη έκρινε δικαστήριο την ανάκληση μονιμοποίησης 16 εκπαιδευτικών

    Παράνομη έκρινε δικαστήριο την ανάκληση μονιμοποίησης 16 εκπαιδευτικών

  • Επικοινωνία

    Παράνομη έκρινε δικαστήριο την ανάκληση μονιμοποίησης 16 εκπαιδευτικών

    Παράνομη έκρινε δικαστήριο την ανάκληση μονιμοποίησης 16 εκπαιδευτικών

  • Όροι χρήσης

    Παράνομη έκρινε δικαστήριο την ανάκληση μονιμοποίησης 16 εκπαιδευτικών

    Παράνομη έκρινε δικαστήριο την ανάκληση μονιμοποίησης 16 εκπαιδευτικών

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo