Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Συνάντηση των έξι: Οταν οι ισχυροί της Ευρωλάνδης χτίζουν νέα τείχη
  • Χαιρετισμός του Δημήτρη Κουφοντίνα στον Ζορζ Αμπνταλλά
  • Kαι στη Σύρο και παντού: Εξω τα σιωναζίδια από την Ελλάδα
  • Maguy Marin Companie: Συνεπής στην αλληλεγγύη της στην Παλαιστίνη
  • Σαν σήμερα 22 Ιούλη
  • Μαθητές με κλήρωση – Οι υπόλοιποι δοκιμάστε αλλιώς την τύχη σας!
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Πέθανε 5χρονη σε Δομή «Φιλοξενίας» Προσφύγων: Χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου
Καταστολή

Πέθανε 5χρονη σε Δομή «Φιλοξενίας» Προσφύγων: Χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr10 Δεκ 2024, 11:38

Την περασμένη Πέμπτη (5/12) κορίτσι 5 χρόνων έχασε τη ζωή του στη Δομή «Φιλοξενίας» του Σχιστού. Διαβάζουμε σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου:

«Θλίψη για την απώλεια πεντάχρονου κοριτσιού στη δομή φιλοξενίας του Σχιστού

Ενα θλιβερό συμβάν σημειώθηκε χθες το βράδυ στη δομή φιλοξενίας του Σχιστού. Πεντάχρονο παιδί συριακής καταγωγής, μετά από αδιαθεσία, μεταφέρθηκε στο ιατρείο της δομής όπου έλαβε συντηρητική αγωγή.

Κατόπιν εκδόθηκε  παραπεμπτικό από την παιδίατρο για τη μεταφορά του στο Τζάνειο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Την υπόθεση διερευνούν οι αρμόδιες αρχές της ΕΛΑΣ, ενώ παράλληλα διενεργείται και  διοικητική έρευνα της υπόθεσης».

Αρχικά να σχολιάσουμε ότι η επίσημη ονομασία των καμπ είναι «Ελεγχόμενες Δομές Προσωρινής Φιλοξενίας», ωστόσο φαίνεται ότι σε ένα Δελτίο Τύπου που αφορά σε θάνατο μικρού παιδιού οι λέξεις «ελεγχόμενη» και «προσωρινή» δε μοιάζουν εύηχες και παραλείπονται.

Ας αφήσουμε τους τύπους όμως. Την υπόθεση, λοιπόν, διερευνούν οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ για τυχόν ευθύνη της παιδιάτρου της Δομής και ταυτόχρονα διενεργείται και διοικητική έρευνα της υπόθεσης. Για να… βοηθήσουμε λίγο στη διοικητική έρευνα, θέλουμε να φωτίσουμε ορισμένα σημεία ως προς τις διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα.

Πρώτα από όλα, πριν φτάσει κάποιος πρόσφυγας σε καμπ της ενδοχώρας σαν αυτό του Σχιστού, έχει περάσει προηγουμένως από κάποιο στα νησιά ή την ενδοχώρα (στην ενδοχώρα υπάρχουν μόνο δύο τέτοια καμπ), όπου έχει γίνει η πρώτη καταγραφή του, η καταγραφή του αιτήματός του για άσυλο και υποτίθεται ότι έχει δημιουργηθεί και ένας φάκελος στον οποίο εμπεριέχονται και ιατρικές πληροφορίες. 

Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικές είναι αυτές οι πληροφορίες, όταν οι άνθρωποι που φτάνουν εδώ, φτάνουν σε τρισάθλιες συνθήκες και έχοντας θέσει τη ζωή τους σε κίνδυνο. Καταλαβαίνουμε, επίσης, πόσο δύσκολο είναι να παρθεί ένα ιατρικό ιστορικό με τόσους λίγους γιατρούς σε τόσο μεγάλο πληθυσμό, χωρίς επαρκή διερμηνεία. Ειδικά μετά τις αρχές Σεπτέμβρη, οπότε και έληξαν πολλές συμβάσεις διερμηνέων, χωρίς όμως να προσληφθούν καινούριοι, πολλές ανακοινώσεις έχουν βγει. Ενδεικτικά αναφέρουμε την ανακοίνωση της «Πρωτοβουλίας Εργαζομένων στα camps». 

Χαρακτηριστικά εκεί αναφερόταν ότι «η παντελής έλλειψη διερμηνείας στα camps είναι η τρέχουσα κατάσταση που αντιμετωπίζει ένα άτομο, όσο η κυβέρνηση αμελεί συστηματικά, από κοινού με τις εμπλεκόμενες Μ.Κ.Ο., την πρόσληψη διερμηνέων. Μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου απολύθηκαν όλοι οι διερμηνείς από όλες τις δομές φιλοξενίας όλης της χώρας». Ενώ στη συνέχεια τονιζόταν ότι «αρχικά οι πρόσφυγ(ισσ)ες που διαμένουν στα camps αδυνατούν να επικοινωνήσουν τις ανάγκες τους στα εργαζόμενα άτομα, έτσι ώστε αυτές να γίνονται πλήρως κατανοητές και να γίνονται έγκαιρες ενέργειες για την άμεση κάλυψη αυτών. Αντίστοιχα, οι εργαζόμενοι/ες/α δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με τα ωφελούμενα άτομα και να πραγματοποιήσουν καθημερινές λειτουργίες (π.χ. οδηγίες για μετακίνηση, κλείσιμο ιατρικών ραντεβού, παροχή πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας, λήψη κοινωνικού και ιατρικού ιστορικού, ψυχοκοινωνική υποστήριξη), αφήνοντας πολλά περιθώρια σοβαρών λαθών».

Η σκληρή πραγματικότητα δυστυχώς επιβεβαίωσε τις επισημάνσεις και τους φόβους των εργαζομένων.

Φυσικά, το πρώτο μέλημα ήταν να τα φορτώσουν όλα στην παιδίατρο. Σε πολλές ειδήσεις μπορεί κανείς να διαβάσει για την «εγκληματική αμέλειά της».

Εύλογα, όμως, αναρωτιέται κανείς: o θάνατος του μικρού κοριτσιού είναι ευθύνη της παιδιάτρου του καμπ, η οποία ανάθεμα αν είχε ιατρικό φάκελο του παιδιού στα χέρια της; Πώς επικοινώνησε με την οικογένεια χωρίς διερμηνέα; Μπόρεσε να πάρει τις απαιτούμενες πληροφορίες ώστε να δώσει αγωγή και στη συνέχεια να παραπέμψει σε νοσοκομείο;

Το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου δεν αναλαμβάνει, φυσικά, τις ευθύνες του για τη συστηματική και εγκληματική παραμέληση των αναγκών ταλαιπωρημένων και κυνηγημένων ανθρώπων που φτάνουν στην Ελλάδα ζητώντας προστασία. Βλέπετε, υπάρχουν πολλοί τρόποι να τους αποτρέψουν να έρχονται στην Ελλάδα (όπως πολλές φορές έχουμε ακούσει να λέγεται). Κάποτε διεμβολίζουν τις σαπιόβαρκες που τους μεταφέρουν ή δεν τους σώζουν (γιατί «δε θέλουν να σωθούν – θέλουν να πάνε στην Ιταλία»), κάποτε δεν τους δίνουν πρόσβαση στην υπηρεσία ασύλου και άρα σε νομιμοποιητικά έγγραφα, κάποτε τους αφήνουν χωρίς διερμηνείς και χωρίς ουσιαστική πρόσβαση στην υγεία. Ε, πεθαίνουν και μερικοί, τι να κάνουμε… Εμείς «προστατεύουμε τα σύνορά μας».

Εκτύπωση 🖨
ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΜε πιάνουν οι ευαισθησίες μου…
Επόμενο άρθρο Τα αστικά κράτη δεν ανέχονται την αλληλεγγύη στους Παλαιστίνιους

Σχετικά Αρθρα

Συνάντηση των έξι: Οταν οι ισχυροί της Ευρωλάνδης χτίζουν νέα τείχη

Καταστολή 22 Ιούλ 2025, 12:07

Χαιρετισμός του Δημήτρη Κουφοντίνα στον Ζορζ Αμπνταλλά

Καταστολή 22 Ιούλ 2025, 11:27

Καθημερινό έγκλημα στα σύνορα: Οι επαναπροωθήσεις καλά κρατούν…

Συστηματοποίηση των θανατοπολιτικών σε Εβρο και Αιγαίο από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Καταστολή 21 Ιούλ 2025, 19:05

«Στον κουβά» η έφεση της ελληνικής κυβέρνησης για την καταδίκη της για παράνομο pushback

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αποφάσισε να μην εξεταστεί καν η έφεση από τη Μείζονα Σύνθεση του ΕΔΔΑ

Καταστολή 4 Ιούλ 2025, 09:40

Ασφαλίτες άρπαξαν βίαια δασκάλα μωρομάνα από στάση λεωφορείου!

Aναίτια, αυθαίρετη και βίαιη προσαγωγή από ασφαλίτες και με συμβατικό αυτοκίνητο χωρίς διακριτικά

Καταστολή 25 Ιούν 2025, 21:10

Κτήνη άλογα και αιμοβόρα, κοινώς ΜΑΤατζήδες

Καταστολή 10 Ιούν 2025, 20:10
Ροή Ειδήσεων
Καταστολή

Συνάντηση των έξι: Οταν οι ισχυροί της Ευρωλάνδης χτίζουν νέα τείχη

22 Ιούλ 2025, 12:07
Καταστολή

Χαιρετισμός του Δημήτρη Κουφοντίνα στον Ζορζ Αμπνταλλά

22 Ιούλ 2025, 11:27
Πολιτική

Kαι στη Σύρο και παντού: Εξω τα σιωναζίδια από την Ελλάδα

22 Ιούλ 2025, 09:41
Πολιτισμός

Maguy Marin Companie: Συνεπής στην αλληλεγγύη της στην Παλαιστίνη

22 Ιούλ 2025, 08:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Ιούλη

22 Ιούλ 2025, 00:01
Παιδεία

Μαθητές με κλήρωση – Οι υπόλοιποι δοκιμάστε αλλιώς την τύχη σας!

21 Ιούλ 2025, 19:38
Καταστολή

Καθημερινό έγκλημα στα σύνορα: Οι επαναπροωθήσεις καλά κρατούν…

Συστηματοποίηση των θανατοπολιτικών σε Εβρο και Αιγαίο από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

21 Ιούλ 2025, 19:05
Πολιτική

Η αστική Δικαιοσύνη εγκρίνει τον εργασιακό διωγμό της Παρασκευής Τυχεροπούλου από την εγκληματική οργάνωση του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ

Προκλητική δικαστική απόφαση απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα της έντιμης υπαλλήλου κατά του υποβιβασμού και της απομόνωσής της από τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ Μπαμπασίδη

21 Ιούλ 2025, 14:39
Διεθνή

Αμπού Ομπάιντα: Είμαστε πανέτοιμοι για έναν μακρύ πόλεμο φθοράς του εχθρού

21 Ιούλ 2025, 10:26
Διεθνή

Ξεκλήρισαν την οικογένεια του διοικητή της Μπέιτ Χανούν, Χουσεΐν (Αμπού Χάμζα) Φαγιάντ

Με στοχευμένο χτύπημα στο κατάλυμα του εκτοπισμού της

21 Ιούλ 2025, 09:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Ιούλη

21 Ιούλ 2025, 00:01
Διεθνή

Σιωνιστής στρατιωτικός αναλυτής: «Ετσι μοιάζει η βύθιση στο βούρκο της Γάζας»

20 Ιούλ 2025, 21:31
Πολιτισμός

Με μια κλωτσιά ίσιαξε…

20 Ιούλ 2025, 13:14
Αγροτικά

Νέες εστίες ευλογιάς που δεν ανακοινώθηκαν στο σύστημα WAHIS

Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

20 Ιούλ 2025, 09:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Ιούλη

20 Ιούλ 2025, 00:01
Διεθνή

Ζορζ Αμπνταλλά: Περιμένοντας την απελευθέρωση

19 Ιούλ 2025, 08:16
Πολιτική

Πάρτε ζβάρα τα σιωναζίδια

19 Ιούλ 2025, 06:08
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

19 Ιούλ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Ιούλη

19 Ιούλ 2025, 00:01
Η παπάρα

Τρώτε και πίνετ’ άρχοντες και γω να σας διηγούμαι (ριζίτικο)

18 Ιούλ 2025, 20:07
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Ιούλη

Πολωνία: Ημέρα απελευθέρωσης (1944).

1916: Βόμβα στο Σαν Φρανσίσκο στη διάρκεια παρέλασης, δέκα νεκροί και σαράντα τραυματίες (συλλαμβάνονται και καταδικάζονται οι αναρχικοί Τομ Μούνεϊ και Γουόρεν Μπίλινγκς αλλά μετά από είκοσι χρόνια αποκαθίστανται).

1938: Το Ράιχ εκδίδει νέες ταυτότητες για τους Εβραίους.

1943: Διαδήλωση 300.000 Αθηναίων με αίτημα να φύγουν οι βούλγαροι φασίστες από τη Θεσσαλονίκη, νεκρές η Παναγιώτα Σταθοπούλου (πολτοποιήθηκε από γερμανικό τανκ), Κούλα Λίλη και άλλοι 29 πολίτες, διακόσιοι τραυματίες, πεντακόσιοι φυλακίστηκαν.

1946: Βομβιστική επίθεση της σιωνιστικής οργάνωσης «Ιργκούν» κατά του ξενοδοχείου «King David» στην Ιερουσαλήμ, που αποτελούσε την έδρα της πολιτικής και στρατιωτικής διοίκησης, ενενήντα νεκροί.

1964: Βίαιες συγκρούσεις στο Λαύριο μεταξύ απεργών της κλωστοϋφαντουργίας «Καρέλα» και χωροφυλάκων με δεκάδες τραυματίες απεργούς.

1981: Ο Μεχμέτ Αλί Αγκτσά καταδικάζεται σε ισόβια για την απόπειρα δολοφονίας του πάπα Ιωάννη-Παύλου Β’.

1996: Δολοφονείται ο Χριστόφορος Μαρίνος στο πλοίο «Πήγασος».

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ή ένδειξη που να με αφορά. Δεν υπάρχει υπουργική απόφαση με την υπογραφή μου. Δεν υπάρχει ούτε email, ούτε μήνυμα, ούτε τηλεφωνική επικοινωνία που να αποδεικνύει παρέμβασή μου. Aρα, δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνιστούν ποινικό αδίκημα. Το να ζητήσεις από έναν υφιστάμενό σου την παραίτησή του δεν συνιστά ποινικό αδίκημα. Ο κ. Σημανδράκος είχε θητεία περίπου ενός έτους στον ΟΠΕΚΕΠΕ πριν αναλάβω εγώ. Κατά τη διάρκεια αυτής της θητείας υπήρξαν σωρεία προβληματικών αποφάσεων και κακών διοικητικών πρωτοβουλιών. Αυτή τη στιγμή, οι ελληνικές Αρχές διεξάγουν έρευνα για τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν. Η πρόθεσή μου ήταν ξεκάθαρη: να ελεγχθούν όλα αυστηρά. Δεν είμαι εγώ το πρόβλημα — ούτε ο κ. Βορίδης. Το πρόβλημα του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι διαχρονικό. Αν κάποιοι τρίτοι επικαλούνται το όνομά μου, δεν με εμπλέκει αυτό. Αρκετά με τη στοχοποίηση της Κρήτης. Δεν είναι η Κρήτη οι 5, 10 ή 15 παραβατικοί που μπορεί να υπάρχουν. Εκπλήσσομαι που ο κ. Ανδρουλάκης, προσπαθώντας να καλύψει την πολιτική του ανεπάρκεια, στοχοποιεί την Κρήτη. Το ΠΑΣΟΚ διοικούσε τη χώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, συμπεριλαμβανομένης της περιόδου ίδρυσης και λειτουργίας του ΟΠΕΚΕΠΕ. Αν θέλουμε να ερευνήσουμε πραγματικά τι συνέβη, ας γίνει εξεταστική επιτροπή σε βάθος χρόνου. Oχι άλλη υποκρισία. Oχι άλλη πολιτική εκμετάλλευση.

Λευτέρης Αυγενάκης (σε Οικονόμου-Παυλόπουλο, ΣΚΑΪ)

(Να ρωτήσουμε: ο Φραπές, ο Χασάπης, ο Γρύλλος και μερικά ακόμα λεβεντόπαιδα που -όπως προκύπτει από τη δικογραφία- πίνουν νερό στ’ όνομά του είναι «παραβατικοί», οι οποίοι ανακάτευαν το όνομά του για να τον εκθέσουν; Πώς ήξεραν ότι τα τηλέφωνά τους παρακολουθούνται και μιλούσαν έτσι για να εκθέσουν αυτόν τον αδάμαντα της πολιτικής; Οταν τρωγόπινε μ’ αυτά τα καλόπαιδα δεν ήξερε τι κάνουν; Με το ποου σιγουρεύτηκε ότι ο Μητσοτάκης θάβει την ποινική πλευρά του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ, της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, ο Αυγενάκης έτρεξε στο προστατευμένο περιβάλλον του ΣΚΑΪ και άρχισε να μας φτύνει κατάμουτρα. Να μας λέει ότι η γίδα στην πλάτη του δεν είναι κλεψιμαίικη, αλλά ήταν άρρωστη η κακομοίρα και την πήρε για να την πάει στον κτηνίατρο. Και κάνει σπέκουλα με την Κρήτη, προσπαθώντας να «δέσει» την εκλογική του πελατεία, εκθέτοντας ταυτόχρονα τον Ανδρουλάκη. Σε μια αθλια λογική συμψηφισμού και συγκάλυψης, που πρέπει να εξοργίσει κάθε έντιμο άνθρωπο σ’ αυτή τη χώρα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo