Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • «Πεθαίνουμε ένα εκατομμύριο φορές, αλλά κανένας δε θα μπορέσει να μας νικήσει»!
  • Αβέρτα υπέγραφε παρανομίες ο «Μάκης» – «Ε, και;»…
  • Salam…
  • Σήμερα στην Κόντρα: Μια συζήτηση σε μια καυτή επικαιρότητα
  • Μουσικό Σχολείο Αθήνας: Πρακτορείο ακυρώνει στο παρά πέντε δρομολόγιο μεταφοράς μαθητών
  • Σαν σήμερα 10 Οκτώβρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Οι Παλαιστίνιοι στη Γάζα συνεχίζουν τις μαχητικές επιχειρήσεις τους
Διεθνή

Οι Παλαιστίνιοι στη Γάζα συνεχίζουν τις μαχητικές επιχειρήσεις τους

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr25 Σεπ 2024, 20:00

Μπορεί η προσοχή όλων να έχει στραφεί στον πόλεμο των σιωναζιστών ενάντια στη Χεζμπολά, όμως στη Λωρίδα της Γάζας η Παλαιστινιακή Αντίσταση συνεχίζει τη δική της δράση, ενώ παράλληλα αναδιοργανώνει τις γραμμές της.

Από πλευράς σιωναζιστών κυκλοφορούν διάφορα. Ο Νετανιάχου δήλωσε πως η πρόταση του απόστρατου υποστράτηγου Εϊλάντ να κηρυχτεί η βόρεια Γάζα στρατιωτική ζώνη είναι μία από τις στρατηγικές που εξετάζονται. Το CNN, επικαλούμενο ισραηλινή πηγή, μετέδωσε επίσης ότι ο Νετανιάχου εξετάζει ένα σχέδιο να εκδιώξει με τη βία όλους τους Παλαιστίνιους από τη βόρεια Γάζα και να την κηρύξει κλειστή στρατιωτική ζώνη.

Η Yedioth Ahronoth, επικαλούμενη και αυτή πηγές, έγραψε ότι ο ισραηλινός στρατός αναμένεται να παρουσιάσει τις επόμενες μέρες στον Νετανιάχου εναλλακτικές για το σχέδιο διανομής της βοήθειας στη Γάζα, με στόχο να πάρουν την πολιτική εξουσία από τη Χαμάς!

Σε πρακτικό επίπεδο, χτές άρχισε ένας έντονος βομβαρδισμός του σιωναζιστικού πυροβολικού βόρεια της Μπέιτ Λάχια, στον απώτατο βορρά της Λωρίδας, για να προετοιμάσει νέα χερσαία εισβολή, μετά από τέσσερις μήνες, που υποτίθεται ότι είχαν εξαλείψει την Αντίσταση στην περιοχή. Ο βομβαρδισμός ήταν πυκνός και χτύπησε κτίρια, όπως αρτοποιεία και αγορές, με δεκάδες αμάχους θύματα. Στόχος φαίνεται πως είναι ο εκτοπισμός όσων Παλαιστίνιων έχουν μείνει στην περιοχή, αγροτών κυρίως, καθώς η Μπέιτ Λάχια είναι ο βασικός τροφοδότης της βόρειας Γάζας με κηπευτικά.

  • Η Αντίσταση δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Οι Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς ήταν οι πρώτες που ανακοίνωσαν ότι κατέστρεψαν ένα σιωναζιστικό τανκ, χτυπώντας το με εκρηκτικό μηχανισμό Thaqib-Βαρέλι με καρφιά, που είχε τοποθετηθεί εκ των προτέρων.
  • Νοτιότερα, στον περιβόητο διάδρομο Νετζαρίμ, που άνοιξαν οι σιωναζιστές ακριβώς κάτω από την Πόλη της Γάζας, οι Ταξιαρχίες Μαρτύρων του Αλ-Ακσα βομβάρδισαν με βλήματα όλμου και πυραύλους Κ-132 τη γραμμή εφοδιασμού και μια θέση σιωνιστών στρατιωτών.
  • Στην ίδια περιοχή, οι Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς και οι Ταξιαρχίες Εθνικής Αντίστασης (Δυνάμεις του Μάρτυρα Ομάρ Αλ-Κασίμ) εκτέλεσαν από κοινού επιχείρηση βομβαρδισμών με όλμους βαρέως διαμετρήματος.

Η ανακοίνωση των δύο οργανώσεων έχει και πολιτική σημασία:

Οι Ταξιαρχίες Εθνικής Αντίστασης (Δυνάμεις του Μάρτυρα Ομάρ Αλ-Κασίμ), στρατιωτική πτέρυγα του Δημοκρατικού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, σε συνεργασία με τις Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς, στρατιωτική πτέρυγα του Κινήματος Ισλαμικής Τζιχάντ στην Παλαιστίνη, ανακοινώνουν ότι μια ενωμένη δύναμη από τις δύο οργανώσεις στόχευσε εχθρικές θέσεις και συγκεντρώσεις στον άξονα Νετζαρίμ χρησιμοποιώντας όλμους βαρέως διαμετρήματος.

Οι δυο στρατιωτικές πτέρυγες επιβεβαίωσαν ότι τα βλήματα όλων χτύπησαν τους στόχους τους και προκάλεσαν απώλειες στον εχθρό σε εξοπλισμό και προσωπικό.

Οι Ταξιαρχίες Εθνικής Αντίστασης (Δυνάμεις του Μάρτυρα Ομάρ Αλ-Κασίμ) και οι Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς δηλώνουν πως αυτή η κοινή επιχείρηση σκόπευε να στείλει πολλαπλά μηνύματα στο εχθρικό κράτος και την ισραηλινή κατοχική κυβέρνηση.

Πρώτο. Η Παλαιστινιακή Αντίοσταση στη Λωρίδα της Γάζας είναι ενωμένη και συμπαγής στο πεδίο και η απόφαση να σταθεί ακλόνητη είναι μια στρατηγική που δε θα αναστραφεί.

Δεύτερο. Οι καθημερινές σφαγές που διαπράττονται ενάντια στο λαό και το έθνος μας στη Λωρίδα της Γάζας δε θα μείνουν ατιμώρητες. Ο ισραηλινός εχθρός πρέπει να πληρώσει το τίμημα.

Τρίτο. Η Λιβανέζικη Αντίσταση, καθοδηγούμενη από τη Χεζμπολά, δεν είναι μόνη στο πεδίο της μάχης και η ενότητα στο πεδίο ανάμεσα στα μέτωπα της Παλαιστίνης και του Λιβάνου είναι πολύ πιο δυνατή από κάθε προσπάθεια υπόνόμευσής της.

Τέταρτο. Χαιρετίζουμε τον ακλόνητο λιβανέζικο λαό και το δυνατό σκελετό του με τη γενναία Αντίστασή του.

  • Στην ίδια περιοχή έγινε και κοινή επιχείρηση των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ και Αλ-Κουντς. Βομβάρδισαν με όλμους βαρέως διαμετρήματος μια θέση του σιωναζιστικού Μηχανικού βόρεια του διαδρόμου Νετζαρίμ.

Πιο νότια, στην περιοχή της Ράφα, ο σιωναζιστικός στρατός δοκίμασε να προωθηθεί στην περιοχή Αλ-Σούκα, ανατολικά της πόλης της Ράφα. Οι μαχητές των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ αγρυπνούσαν.

  • Πρώτα χτύπησαν μια στρατιωτική μπουλντόζα D9 με μια ρουκέτα Tandem.
  • Υστερα, ξεπάστρεψαν μια πεζή περίπολο με έναν εκρηκτικό μηχανισμό κατά προσωπικού Τelevision. Ολα τα μέλη της περιπόλου σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν.
  • Στη συνέχεια, χτύπησαν ένα τανκ Merkava με έναν εκρηκτικό μηχανισμό Shuath.
  • Το ίδιο έπαθαν οι σιωναζιστές και όταν δοκίμασαν να ξαναεισβάλλουν στον προσφυγικό καταυλισμό Αλ-Σαμπούρα, στην κεντρική Ράφα. Βομβάρδισαν σφοδρά με πυροβολικό, σκοτώνοντας δεκάδες αμάχους, και ύστερα κίνησαν τα τεθωρακισμένα. Οι μαχητές Αλ-Κασάμ είχαν ετοιμάσει ενέδρα κατά μήκος της εφοδιαστικής γραμμής. Στον ανατολικό κόμβο Τζορτζ, πρώτα πυροδοτήθηκαν οι αντάρτικοι εκρηκτικοί μηχανισμοί και μετά ανέλαβαν οι μαχητές με τα RPG και τις ρουκέτες Al-Yassin 105. Ο απολογισμός ήταν η ανατίναξη και αχρήστευση δύο τανκ Merkava και τριών μπουλντοζών D9!
  • Πριν από λίγο, οι Ταξιαρχίες Μαρτύρων του Αλ-Ακσα ανακοίνωσαν ότι οι μαχητές τους χτύπησαν κατευθείαν με ρουκέτα RPG ένα τανκ μεταφοράς προσωπικού Namer, ανατολικά της πόλης της Ράφα.
Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο«Το σπίτι μας είναι δικό σας και η νίκη έρχεται»
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 26 Σεπτέμβρη

Σχετικά Αρθρα

«Πεθαίνουμε ένα εκατομμύριο φορές, αλλά κανένας δε θα μπορέσει να μας νικήσει»!

Η Μεγάλη Επιστροφή Νο 2 - Οι εκτοπισμένοι επιστρέφουν στην Πόλη της Γάζας και το βορρά

Διεθνή 10 Οκτ 2025, 14:53

Σήμερα στην Κόντρα: Μια συζήτηση σε μια καυτή επικαιρότητα

Εκδηλώσεις 10 Οκτ 2025, 09:59

Γάζα: Ο γίγαντας λαός σηκώνεται μέσα από τα ερείπια, πανηγυρίζει για τη νίκη, δοξάζει την Αντίσταση

Διεθνή 9 Οκτ 2025, 22:23

Δίκτυο Samidoun: 7 Οκτώβρη, Κατακλυσμός του Αλ-Ακσα: Η σημερινή παλαιστινιακή επανάσταση που αντιστέκεται σε δύο χρόνια γενοκτονίας και τα επείγοντα καθήκοντα του κινήματός μας

Διεθνή 9 Οκτ 2025, 13:38

Oι σιωναζιστές εγκαταλείπουν τους δωσίλογους – Αρνούνται να τους πάρουν στο Ισραήλ

Διεθνή 9 Οκτ 2025, 11:54

Συμφωνία νίκης για την Παλαιστινιακή Αντίσταση – Εγρήγορση και σταθερότητα για την πλήρη εφαρμογή της

Διεθνή 9 Οκτ 2025, 10:52
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

«Πεθαίνουμε ένα εκατομμύριο φορές, αλλά κανένας δε θα μπορέσει να μας νικήσει»!

Η Μεγάλη Επιστροφή Νο 2 - Οι εκτοπισμένοι επιστρέφουν στην Πόλη της Γάζας και το βορρά

10 Οκτ 2025, 14:53
Αγροτικά

Αβέρτα υπέγραφε παρανομίες ο «Μάκης» – «Ε, και;»…

10 Οκτ 2025, 14:23
Πολιτισμός

Salam…

10 Οκτ 2025, 10:44
Εκδηλώσεις

Σήμερα στην Κόντρα: Μια συζήτηση σε μια καυτή επικαιρότητα

10 Οκτ 2025, 09:59
Παιδεία

Μουσικό Σχολείο Αθήνας: Πρακτορείο ακυρώνει στο παρά πέντε δρομολόγιο μεταφοράς μαθητών

Απελπισία και οργή από γονείς και μαθητές

10 Οκτ 2025, 07:58
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Οκτώβρη

10 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Ο γίγαντας λαός σηκώνεται μέσα από τα ερείπια, πανηγυρίζει για τη νίκη, δοξάζει την Αντίσταση

9 Οκτ 2025, 22:23
Καταστολή

Νέα αναβολή: Συνεχίζεται η δικαστική ομηρία των συλληφθέντων στα Σεπόλια στις 17.11.2020

9 Οκτ 2025, 20:40
Αγροτικά

Η ευλογιά καλπάζει και η κυβέρνηση Μητσοτάκη κρύβει νέες εστίες

9 Οκτ 2025, 19:21
Διεθνή

Δίκτυο Samidoun: 7 Οκτώβρη, Κατακλυσμός του Αλ-Ακσα: Η σημερινή παλαιστινιακή επανάσταση που αντιστέκεται σε δύο χρόνια γενοκτονίας και τα επείγοντα καθήκοντα του κινήματός μας

9 Οκτ 2025, 13:38
Εργατικά

Επιχείρηση τρομοκράτησης των εκπαιδευτικών

9 Οκτ 2025, 12:04
Διεθνή

Oι σιωναζιστές εγκαταλείπουν τους δωσίλογους – Αρνούνται να τους πάρουν στο Ισραήλ

9 Οκτ 2025, 11:54
Διεθνή

Συμφωνία νίκης για την Παλαιστινιακή Αντίσταση – Εγρήγορση και σταθερότητα για την πλήρη εφαρμογή της

9 Οκτ 2025, 10:52
Παιδεία

Το πανεπιστήμιο-επιχείρηση Α.Ε. θέλει λούσα και βιτρίνα

9 Οκτ 2025, 08:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Οκτώβρη

9 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Συνεχίζονται οι σκληρές διαπραγματεύσεις στο Σαρμ Ελ-Σέιχ

8 Οκτ 2025, 23:01
Αγροτικά

Εγινε και αυτό: Συνέλαβαν αγροτοσυνδικαλιστή την ώρα που μιλούσε σε ραδιοφωνικό σταθμό!

8 Οκτ 2025, 21:57
Πολιτική

Οταν ο «Μάκης το τσεκούρι» καταργούσε (δύο φορές μάλιστα) διάταξη ΚΥΑ με μια απλή εγκύκλιο, για να βολέψει Φραπέδες, Χασάπηδες και σία!

Ο υποστράτηγος και ο στρατηγός της εγκληματικής οργάνωσης

8 Οκτ 2025, 21:39
Διεθνή

Απόστρατος ισραηλινός στρατηγός Μπρικ: «Το Ισραήλ έχει φτάσει στο σημείο χωρίς επιστροφή»

8 Οκτ 2025, 13:30
Πολιτική

Μια κοινωνικά ανάλγητη κυβέρνηση με θεραπαινίδα μια Δικαιοσύνη της ντροπής

8 Οκτ 2025, 12:32
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Οκτώβρη

Ημέρα αυγού.

Ημέρα για την κατάργηση της θανατικής ποινής.

Ημέρα όρασης.

Ημέρα ψυχικής υγείας.

Ταϊβάν: Εθνική γιορτή (1911).

Κούβα: Αρχή πολέμου ανεξαρτησίας (1868).

Ιαπωνία: Ημέρα υγείας – αθλητισμού (1964).

1837: Πεθαίνει ο Σαρλ Φουριέ.

1939: Φυλακίζονται 33 κομμουνιστές κοινοβουλευτικοί στη Γαλλία.

1941: Πρώτο ανοιχτό διάγγελμα του ΕΑΜ στον ελληνικό λαό.

1978: Βόμβα σε βορειοαμερικανικό αυτοκίνητο στου Γκύζη (ΕΛΑ).

1979: Τρεις βόμβες σε αυτοκίνητα της ΕΛΑΣ (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo