Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ουαλίντ Κιλάνι: «Η Αντίσταση υπάρχει εξαιτίας της κατοχής»
  • Η Ελλάδα ως μπανανία-ενεργειακό hub των ΗΠΑ
  • Σαν σήμερα 9 Νοέμβρη
  • Oταν η φιλαρμονία γίνεται δυσαρμονία, χρειάζονται (και) καπνογόνα
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 8 Νοέμβρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αθλητισμός»Παράνομη και λεόντεια εκμετάλλευση του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας από τα αφεντικά της ΠΑΕ ΑΕΚ
Αθλητισμός

Παράνομη και λεόντεια εκμετάλλευση του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας από τα αφεντικά της ΠΑΕ ΑΕΚ

Ο νυν περιφερειάρχης Ν. Χαρδαλιάς και η πρώην Ρ. Δούρου οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr21 Ιούν 2024, 19:51

Aφόρητη φαφλατολογία από τον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριο Ηλιόπουλο, στην πρώτη συνέντευξη «Τύπου» που έδωσε, αλλά για την ταμπακέρα τίποτα. Είναι φανερό πως ο άνθρωπος είχε ανάγκη από λίγη δημοσιότητα, γι’ αυτό δεν έβαζε γλώσσα μέσα, σε μια καφενειακού επιπέδου κουβέντα, στην οποία δεν είπε και τίποτα. Αφησε τους οπαδούς της ΑΕΚ με την ανησυχία ότι μπορεί να είναι «ο νέος Τροχανάς», χωρίς μάλιστα να διαθέτει τη μόρφωση και την ευγλωττία του μακαρίτη.

Αυτά, όμως, ποσώς μας αφορούν. Μας αφορά μόνο η σκανδαλώδης μεταβίβαση του γηπέδου, που χτίστηκε με δημόσιο χρήμα (περίπου 35 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής μόνο για το γήπεδο). Ο «σούπερ Μάριο» δεν είπε κάτι συγκεκριμένο, άφηνε όμως να εννοηθεί πως το γήπεδο είναι στο «πακέτο» που αγόρασε από τον Μελισσανίδη, όπως ακριβώς το είχε ανακοινώσει ο τελευταίος κατά την παρουσίαση του νέου αφεντικού.

Και βέβαια, δεν μας προξένησε καμιά εντύπωση το γεγονός ότι δεν έγινε καμιά ερώτηση γι’ αυτό το ζήτημα, μολονότι έχει εκ των πραγμάτων ανοίξει, καθώς μετά το δικό μας αποκαλυπτικό δημοσίευμα ήταν κάμποσοι αυτοί που το αντέγραψαν. Σιγά που θα στεναχωρούσαν το αφεντικό οι αθλητικογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΑΕΚ (το ίδιο θα συνέβαινε και αν το ζήτημα αφορούσε άλλη ΠΑΕ). Ρωτούσαν αν ο Ηλιόπουλος θα κάνει μεταγραφές, αν αυτό ήταν το παιδικό του όνειρο, αν θα αποφασίζει μόνος του ή εν συμβουλίω («εγώ» ήταν η απάντηση, αν… αγαπάει τον κόουτς Αλμέιδα, αν θα κρατήσει τους ανθρώπους του Μελισσανίδη, αλλά για το θέμα που κάνει τζιζ τίποτα.

Επειδή δεν ρώτησαν οι «ενσωματωμένοι», δεν σημαίνει και πως δεν υπάρχει ζήτημα. Και είναι πεντακάθαρο. Ας θυμηθούμε πώς έχει η υπόθεση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Η Περιφέρεια οφείλει να ζητήσει πίσω τα 35 εκατομμύρια που έδωσε για το γήπεδο Μελισσανίδη

Το γήπεδο, λοιπόν, που φτιάχτηκε με λεφτά του ελληνικού λαού, απαγορεύεται να παραχωρηθεί σε τρίτον. Ούτε στην ΠΑΕ ΑΕΚ, είτε αυτή ανήκει στον Μελισσανίδη είτε ανήκει στον Ηλιόπουλο. Αλλο η ΠΑΕ να κάνει χρήση και να πληρώνει αυτά που πρέπει στο ερασιτεχνικό σωματείο, άλλο το γήπεδο να παραχωρείται στην ΠΑΕ (αδιάφορο αν παραχωρείται έναντι ευτελούς ή «ευλόγου» τιμήματος) και αυτή να κάνει κάθε είδους μπίζνες με αυτό.

Η Σύμβαση Ερασιτεχνικής ΑΕΚ – Περιφέρειας Αττικής δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών.

  • Η Ερασιτεχνική είναι αρμόδια και υπεύθυνη για τη λειτουργία, συντήρηση και διαχείριση του γηπέδου (άρθρο 3).
  • Η Ερασιτεχνική απαγορεύεται να παραχωρήσει σε τρίτο τα δικαιώματά της επί του γηπέδου. Πρέπει να τα διαχειρίζεται η ίδια (άρθρο 7).
  • Αν η Ερασιτεχνική προβεί σε παραχώρηση, τότε η Περιφέρεια πρέπει να ζητήσει πίσω τα λεφτά που έβαλε (άρθρο 8).

Παραχώρησε ή όχι η Ερασιτεχνική ΑΕΚ την εκμετάλλευση του γηπέδου στην ΠΑΕ ΑΕΚ, παραβιάζοντας τη σύμβαση; Σχετικές ανακοινώσεις δεν έχουν γίνει. Ομως στον ισολογισμό της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη χρήση 2022-2023, σε διάφορους λογαριασμούς, εμφανίζεται ποσό γύρω στα 35-36 εκατ. ευρώ ως υποχρεώσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ προς την Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Ιδού ενδεικτικά ένας λογαριασμός:

Aπό πού προέκυψαν αυτές οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ προς την Ερασιτεχνική ΑΕΚ, που χρονικά συμπίπτουν με την ένταξη λειτουργίας του γηπέδου και της χρήσης-διαχείρισής του από την ΠΑΕ ΑΕΚ; Είναι προφανές ότι το μόνο που έχει να «πουλήσει» η Ερασιτεχνική στην ΠΑΕ ΑΕΚ είναι το γήπεδο (κι ας απαγορεύεται!). Πληροφορίες, που δεν τις έχουμε διασταυρώσει, αναφέρουν ότι έχει συναφθεί σύμβαση 30 ετών, με ετήσιο μίσθωμα 1,2 εκατ. ευρώ. Το ποσό ταιριάζει (30 Χ 1,2 = 36).

Καταρχάς, μια τέτοια σύμβαση είναι παράνομη, καθώς αντίκειται ρητά στη σύμβαση Ερασιτεχνικής – Περιφέρειας για την κατασκευή του γηπέδου με λεφτά της Περιφέρειας.

Δεύτερο, το ποσό των 1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο, αν ισχύει, είναι ευτελέστατο. Αρκεί να θυμίσουμε το deal του Μελισσανίδη με τον ΟΠΑΠ, για να ονομαστεί το γήπεδο ΟΡΑΡ Arena, που έκλεισε στα 2 εκατ. ευρώ το χρόνο για πέντε χρόνια. Αυτά τα λεφτά τα παίρνει η ΠΑΕ, φυσικά.

Αλλά δεν είναι μόνο η εμπορική ονομασία του γηπέδου που «πιάνει» 2 εκατ. ευρώ το χρόνο. Είναι και μια σειρά άλλες μπίζνες.

  • Τι έσοδα συγκεντρώνονται από τα (πανάκριβα) διαρκείας και τα απλά εισιτήρια σε ετήσια βάση;
  • Ποιος εκμεταλλεύεται τις σουίτες του γηπέδου και έναντι ποιου συμβατικού ποσού; Εχει γραφτεί πως μια σουίτα πωλείται 70.000 ευρώ. Λογαριάστε 39 σουίτες και θα διαπιστώσετε πως μόνο από τις σουίτες η ΠΑΕ ΑΕΚ βγάζει τα διπλά απ’ αυτά που υποτίθεται πως δίνει (αν τα δίνει) στην Ερασιτεχνική. Περιττεύει να πούμε πως απαγορεύεται η πώληση (έστω κι αν βαφτίζεται μακροχρόνια μίσθωση ή όπως αλλιώς) τμημάτων ενός γηπέδου που απαγορεύεται να παραχωρηθεί σε οποιονδήποτε τρίτο.
  • Ποιος εκμεταλλεύεται τα κυλικεία μέσα και έξω από το γήπεδο, το εστιατόριο, τη μπουτίκ, το μικρό πάρκινγκ στο υπόγειο και έναντι ποιων συμβατικών ποσών;
  • Ποιος έκανε το deal με την ΟΥΕΦΑ για τη διεξαγωγή του τελικού του Confernece League 2024 και σε τι ποσό ανήλθε η σχετική σύμβαση;

Οπως αντιλαμβάνεστε, η σύμβαση παραχώρησης του γηπέδου από την Ερασιτεχνική στην ΠΑΕ ΑΕΚ δεν είναι μόνο παράνομη, είναι είναι και λεόντειος (λέων η ΠΑΕ). Κανείς, άλλωστε, δε θα προχωρούσε σε μια τέτοια παρανομία, αν δεν ήταν να βγάλει λεφτά, πολλά λεφτά.

Για την παρανομία υπάρχουν, φυσικά, υπεύθυνοι, σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, οι οποίοι πρέπει να λογοδοτήσουν. Εμείς έχουμε ήδη κάνει τις πρώτες επαφές στο πολιτικό επίπεδο. Εχουμε πρωτοκολλήσει το άρθρο μας στην Περιφέρεια και περιμένουμε την απάντηση του περιφερειάρχη Νίκου Χαρδαλιά. Εχουμε επικοινωνήσει με την πρώην περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, η οποία είχε υπογράψει τη σύμβαση με την Ερασιτεχνική ΑΕΚ, και της ζητήσαμε να πάρει θέση (το ότι σήμερα είναι βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ δεν διαγράφει τις πολιτικές ευθύνες της).

Θα τα ξαναπούμε…

Εκτύπωση 🖨
ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΚαθήστε φρόνιμα και κανείς δε θα σας πειράξει

Ο νυν περιφερειάρχης Ν. Χαρδαλιάς και η πρώην Ρ. Δούρου οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση

Επόμενο άρθρο Πανηγυρίζουν περιφέροντας με φορτωτή το νεκρό σώμα ενός άμαχου Παλαιστίνιου που μόλις σκότωσαν

Ο νυν περιφερειάρχης Ν. Χαρδαλιάς και η πρώην Ρ. Δούρου οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση

Σχετικά Αρθρα

Καμιά ανοχή στους σιωναζιστές – Το Ούντινε έδειξε το δρόμο

Αθλητισμός 15 Οκτ 2025, 12:18

Ενα τραγούδι απ’ τ’ Αλγέρι

Αθλητισμός 15 Οκτ 2025, 11:08

Ούτε στη Νορβηγία ούτε πουθενά…

Αθλητισμός 12 Οκτ 2025, 20:40

Η Εθνική Ελπίδων σπάει το δόγμα του «No Politica» και μας βάζει δύσκολα

Αθλητισμός 11 Οκτ 2025, 20:34

Μεγάλες στιγμές στο Σαν Μαμές

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο υπέρ της Παλαιστίνης

Αθλητισμός 6 Οκτ 2025, 19:37

Το φιλί του Σοφιάν Τσόκλα

Αθλητισμός 23 Σεπ 2025, 09:10
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Ουαλίντ Κιλάνι: «Η Αντίσταση υπάρχει εξαιτίας της κατοχής»

Συνέντευξη του εκπρόσωπου της Χαμάς

9 Νοέ 2025, 13:48
Οικονομία

Η Ελλάδα ως μπανανία-ενεργειακό hub των ΗΠΑ

9 Νοέ 2025, 10:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Νοέμβρη

9 Νοέ 2025, 00:01
Πολιτισμός

Oταν η φιλαρμονία γίνεται δυσαρμονία, χρειάζονται (και) καπνογόνα

8 Νοέ 2025, 06:36
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

8 Νοέ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Νοέμβρη

8 Νοέ 2025, 00:01
Παιδεία

Tηλεκπαίδευση στα υπό κατάληψη σχολεία – Οι εκπαιδευτικοί απαντούν με Απεργία-Αποχή

7 Νοέ 2025, 20:27
Παιδεία

Κυνήγησαν και συνέλαβαν μαθητή Γυμνασίου και του ζητούσαν να «δώσει» συμμαθητές του για να έχει ελαφρυντικά!

7 Νοέ 2025, 19:50
Καταστολή

Εγκλημα ανοιχτά της Πύλου: Στο σκαμνί με κακουργήματα και ο σημερινός αρχηγός του Λιμενικού

Εκλεκτός του Μητσοτάκη, που τον έκανε αρχηγό παρά το πόρισμα του Συνηγόρου του Πολίτη

7 Νοέ 2025, 19:46
Διεθνή

Ο Μερτς κατηγορείται για κατασκευή «κινδύνου ρωσικών drones» για να δώσει συμβόλαιο σε φιλική εταιρία

7 Νοέ 2025, 14:06
Κόντρες

Εξουσιαστές είναι, τίποτα λιγότερο ή περισσότερο

7 Νοέ 2025, 11:46
Καταστολή

Χτύπησαν απρόκλητα διαδήλωση ενάντια στην παρουσία του Crown Iris στα Χανιά

Μητσοτάκης: ο σφουγγοκωλάριος του σιωναζιστή σφαγέα Νετανιάχου

7 Νοέ 2025, 11:34
Καταστολή

Αναβλήθηκε η δίκη των δύο στρατηγών της Αστυνομίας

Μεθόδευση για παραγραφή

7 Νοέ 2025, 10:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Νοέμβρη

7 Νοέ 2025, 00:01
Η παπάρα

Η αυτοαποθέωση ενός πολιτικού αλήτη

6 Νοέ 2025, 17:06
Κόντρες

Η Παλαιστίνη έβγαλε δήμαρχο στη Νέα Υόρκη

6 Νοέ 2025, 13:47
Διεθνή

Tαξιαρχίες Αλ-Κασάμ: Ετσι ξεγελάσαμε το σιωναζιστικό στρατό

Σύμφωνα με την παροιμία: Αλλού βαρούν τα όργανα κι αλλού χορεύει η νύφη

6 Νοέ 2025, 11:45
Διεθνή

Γάζα: Συνεχίζεται το κυνήγι των δωσίλογων

6 Νοέ 2025, 10:47
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Νοέμβρη

6 Νοέ 2025, 00:01
Εργατικά

Εκπαιδευτικοί: Δεν ανεχόμαστε τους εκβιασμούς και τις αυθαιρεσίες της Διοίκησης

5 Νοέ 2025, 21:47
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Νοέμβρη

Ημέρα κατά του φασισμού και του αντισημιτισμού.

Καμπότζη: Ημέρα ανεξαρτησίας (1953).

1921: Γενική απεργία στη Ρώμη, συγκρούσεις εργατών σιδηροδρόμων με φασίστες.

1923: Απόπειρα πραξικοπήματος από τον Χίτλερ που υπό την απειλή όπλου σε μπυραρία του Μονάχου αναγκάζει Βαυαρούς ηγέτες να τον υποστηρίξουν («πραξικόπημα της μπυραρίας»).

1974: Πεθαίνει ο Χόλγκερ Μάινς (RAF) από απεργία πείνας.

1989: Πτώση του τείχους του Βερολίνου.

1994: Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας κρίνει ένοχο τον Γιώργο Κοσκωτά για τέσσερις κακουργηματικές πράξεις και τον καταδικάζει σε κάθειρξη 25 ετών.

1995: Ο Γιασέρ Αραφάτ επισκέπτεται για πρώτη φορά επίσημα το Ισραήλ για να συλλυπηθεί τη χήρα του Γιτζάκ Ράμπιν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Κάθε κρίσιμη στιγμή συνοδεύεται από αυτή την εσωτερική παρόρμηση. Να μη δεχτείς τον κόμπο ως τελικό όριο. Να βρεις τον τρόπο, με ευθύνη, με σταθερότητα, με κόστος, να περάσεις απέναντι. Αυτή η δύναμη δεν προκύπτει από τη φιλοδοξία, αλλά από την ανάγκη να παραμείνεις πιστός σε μια αποστολή που υπερβαίνει το πρόσωπό σου. Να υπηρετήσεις όχι αυτό που σε συμφέρει, αλλά αυτό που θεωρείς σωστό. Το βιβλίο αυτό γεννήθηκε από μια τέτοια ανάγκη. Όχι από την ανάγκη για προσωπική δικαίωση. Δεν γράφτηκε για να εξωραΐσει αποφάσεις, να ωραιοποιήσει γεγονότα ή να κατασκευάσει ένα αφήγημα βολικό για τον συγγραφέα του. Ο αναγνώστης, εξάλλου, γρήγορα θα συνειδητοποιήσει πως το βιβλίο γράφτηκε από την αίσθηση μιας εσωτερικής υποχρέωσης: την ανάγκη της μαρτυρίας. (…) Οι αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν δεν είχαν απλώς πολιτικό κόστος· είχαν ηθικό βάρος, κοινωνική προέκταση, ιστορική διάσταση. Ένιωθα να κουβαλώ στις πλάτες μου τα φαντάσματα των αδικαίωτων αγώνων του χθες, αλλά και τις ελπίδες μιας ολόκληρης γενιάς που τόλμησε να πιστέψει ότι τα πράγματα μπορούσαν να αλλάξουν. (…) Ήξερα πια, βιωματικά, τι σημαίνει να κυβερνάς με κομμένη την ανάσα και σε συνθήκες τήξης: να σηκώνεις το βάρος και τις επιθέσεις, να αντέχεις την αμφισβήτηση, να προστατεύεις ό,τι μπορεί να σωθεί και να χτίζεις ό,τι δεν υπήρχε. (…) Αυτή η πολιτική είναι έφοδος στον ουρανό. Η πολιτική σε φθείρει, ναι, αλλά σου χαρίζει κάτι πολύτιμο. Τη σπάνια δυνατότητα να συνδεθείς αληθινά με την εποχή σου. Να αφήσεις πίσω σου μια ανεξίτηλη σφραγίδα, μια κληρονομιά που θα ξεπερνά τον χρόνο και το πρόσωπό σου. Να δεις την όμορφη χώρα σου να στέκεται όρθια και τον λαό της να έχει σηκωθεί λίγο ψηλότερα. (…) Σε μια εποχή όπου η πολιτική είχε γίνει διαχείριση της παρακμής, εμείς επιχειρήσαμε να αρθρώσουμε μια διαφορετική αφήγηση. Δεν το πετύχαμε πάντα. Δεν ήταν όλες οι μάχες νικηφόρες. Αλλά κάθε μας βήμα συνοδευόταν από το όνειρο ενός καλύτερου, πιο δίκαιου κόσμου για τους πολλούς, για τους πιο αδύναμους. Γράφω γιατί θέλω να δείξω πως μπορεί να έκανα λάθη, αλλά ποτέ δεν μου έλειψε το θάρρος, ούτε όμως και άφησα τη χώρα μου μοιρολατρικά να τη σπρώξουν στον γκρεμό οι ίδιοι αυτοί που στη συνέχεια θα μας έδειχναν με το δάχτυλο ως υπεύθυνους της καταστροφής. Γράφω γιατί θέλω να δείξω πως έθεσα τον εαυτό μου στην υπηρεσία της χώρας μου αλλά και στην υπόθεση της κοινωνικής δικαιοσύνης, επιδιώκοντας με όλη τη φλόγα της ψυχής μου, και με την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών μου, μια καλύτερη μοίρα για αυτόν τον βασανισμένο λαό.

Αλέξης Τσίπρας

(Με το ίδιο θράσος που είχε ως υποψήφιος πρωθιυπουργός, όταν έταζε ότι θα καταργήσει τα μνημόνια με ένα νόμο σε ένα άρθρο, με το ίδιο θράσος που είχε ως πρωθυπουργός, όταν οργάνωνε fake δημοψήφισμα και μετά μετέτρεπε το «όχι» σε «ναι», επανέρχεται τώρα διεκδικώντας ένα νέο ξεκίνημα. Δε διστάζει να αυτοαποθεωθεί με τον πιο χυδαίο, τον πιο αηδιαστικό τρόπο. Χειρότερα από το κάνουν ο Μητσοτάκης και η δική του τσογλανοπαρέα. Παραμένει πάντα ο ίδιος πολιτικός αλήτης: αρριβίστας, αμοραλιστής, αδίστακτος. Ενα τεράστιο «εγώ» στο οποίο δε χωρούν ούτε οι πρώην συνεργάτες του στον ΣΥΡΙΖΑ. Ta πάντα είναι σε πρώτο ενικό πρόσωπο)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Ο νυν περιφερειάρχης Ν. Χαρδαλιάς και η πρώην Ρ. Δούρου οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση

    • Εφετείο 17Ν

      Ο νυν περιφερειάρχης Ν. Χαρδαλιάς και η πρώην Ρ. Δούρου οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση

  • ΕΛΑ

    Ο νυν περιφερειάρχης Ν. Χαρδαλιάς και η πρώην Ρ. Δούρου οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Ο νυν περιφερειάρχης Ν. Χαρδαλιάς και η πρώην Ρ. Δούρου οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Ο νυν περιφερειάρχης Ν. Χαρδαλιάς και η πρώην Ρ. Δούρου οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Ο νυν περιφερειάρχης Ν. Χαρδαλιάς και η πρώην Ρ. Δούρου οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Ο νυν περιφερειάρχης Ν. Χαρδαλιάς και η πρώην Ρ. Δούρου οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Ο νυν περιφερειάρχης Ν. Χαρδαλιάς και η πρώην Ρ. Δούρου οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Ο νυν περιφερειάρχης Ν. Χαρδαλιάς και η πρώην Ρ. Δούρου οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Ο νυν περιφερειάρχης Ν. Χαρδαλιάς και η πρώην Ρ. Δούρου οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Ο νυν περιφερειάρχης Ν. Χαρδαλιάς και η πρώην Ρ. Δούρου οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ο νυν περιφερειάρχης Ν. Χαρδαλιάς και η πρώην Ρ. Δούρου οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ο νυν περιφερειάρχης Ν. Χαρδαλιάς και η πρώην Ρ. Δούρου οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ο νυν περιφερειάρχης Ν. Χαρδαλιάς και η πρώην Ρ. Δούρου οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Ο νυν περιφερειάρχης Ν. Χαρδαλιάς και η πρώην Ρ. Δούρου οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Ο νυν περιφερειάρχης Ν. Χαρδαλιάς και η πρώην Ρ. Δούρου οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση

      Ο νυν περιφερειάρχης Ν. Χαρδαλιάς και η πρώην Ρ. Δούρου οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Ο νυν περιφερειάρχης Ν. Χαρδαλιάς και η πρώην Ρ. Δούρου οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση

      Ο νυν περιφερειάρχης Ν. Χαρδαλιάς και η πρώην Ρ. Δούρου οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Ο νυν περιφερειάρχης Ν. Χαρδαλιάς και η πρώην Ρ. Δούρου οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση

      Ο νυν περιφερειάρχης Ν. Χαρδαλιάς και η πρώην Ρ. Δούρου οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Ο νυν περιφερειάρχης Ν. Χαρδαλιάς και η πρώην Ρ. Δούρου οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση

      Ο νυν περιφερειάρχης Ν. Χαρδαλιάς και η πρώην Ρ. Δούρου οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Ο νυν περιφερειάρχης Ν. Χαρδαλιάς και η πρώην Ρ. Δούρου οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Ο νυν περιφερειάρχης Ν. Χαρδαλιάς και η πρώην Ρ. Δούρου οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση

    Ο νυν περιφερειάρχης Ν. Χαρδαλιάς και η πρώην Ρ. Δούρου οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση

  • Επικοινωνία

    Ο νυν περιφερειάρχης Ν. Χαρδαλιάς και η πρώην Ρ. Δούρου οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση

    Ο νυν περιφερειάρχης Ν. Χαρδαλιάς και η πρώην Ρ. Δούρου οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση

  • Όροι χρήσης

    Ο νυν περιφερειάρχης Ν. Χαρδαλιάς και η πρώην Ρ. Δούρου οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση

    Ο νυν περιφερειάρχης Ν. Χαρδαλιάς και η πρώην Ρ. Δούρου οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση

  • Ποιοι είμαστε

    Ο νυν περιφερειάρχης Ν. Χαρδαλιάς και η πρώην Ρ. Δούρου οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση

    Ο νυν περιφερειάρχης Ν. Χαρδαλιάς και η πρώην Ρ. Δούρου οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση

  • Επικοινωνία

    Ο νυν περιφερειάρχης Ν. Χαρδαλιάς και η πρώην Ρ. Δούρου οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση

    Ο νυν περιφερειάρχης Ν. Χαρδαλιάς και η πρώην Ρ. Δούρου οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση

  • Όροι χρήσης

    Ο νυν περιφερειάρχης Ν. Χαρδαλιάς και η πρώην Ρ. Δούρου οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση

    Ο νυν περιφερειάρχης Ν. Χαρδαλιάς και η πρώην Ρ. Δούρου οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo