Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Η Αντίσταση ως Ιδεολογία: Η πολιτική κουλτούρα επιβίωσης του Ιράν
  • 81 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 9 Μάη
  • Aυτό σημαίνει αυτοκρατορίσκος
  • ΣΗΜΕΡΑ | Η 7η Οκτώβρη ορόσημο για μια Μέση Ανατολή που αλλάζει σε έναν κόσμο που αλλάζει
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Τον Θέμη, μωρέ, τον Θέμη και τα μάτια σας!
Κόντρες

Τον Θέμη, μωρέ, τον Θέμη και τα μάτια σας!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr3 Απρ 2023, 19:38

Διεσώθη ο Καπάτος, διαβάζω, και θα είναι και πάλι υποψήφιος της ΝΔ στη μονοεδρική της Κεφαλονιάς. Κι ας παραδέχτηκε τελικά, πως όντας εν ενεργεία βουλευτής εκπροσωπούσε σε δικαστήρια τράπεζες και «κοράκια» (funds) σε υποθέσεις υπερχρεωμένων νοικοκυριών. Σκέφτηκαν, λέει, πως μετά τον Πάτση, τη Νικολάου και τη Σπυράκη, δε θα έπρεπε να προσθέσουν έναν ακόμη αποδιοπομπαίο τράγο, γιατί δεν ξέρουν και τι άλλο μπορεί να προκύψει κατά την προεκλογική περίοδο. Αν αυτά αληθεύουν, τότε απαιτούμε να παραμείνει στο ψηφοδέλτιο της Φθιώτιδας ο γίγαντας Θέμης Χειμάρας, που τι έκανε; Φωτοτυπίες έβγαζε, πούλαγε και κάνα μελάνι και λίγο χαρτί σε δημόσιες υπηρεσίες.

Τζάμπα τα σκισμένα τζιν

Τρίτη και καταϊδρωμένη η Σάνα Μαρίν και το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα της στις φινλανδικές εκλογές. Ούτε τα σκισμένα τζιν στις ροκ συναυλίες, ούτε το εμπόρευμα «η νεαρή μαμά», ούτε η εκστρατεία για την ένταξη της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ έφεραν αποτέλεσμα. Οι ψηφοφόροι μέτρησαν περισσότερο την ακρίβεια και το γεγονός ότι η πρωθυπουργίτσα δεν έκανε τίποτα γι’ αυτήν και ανέδειξαν πρώτο κόμμα τη Δεξιά.

Σαν τους γέρους του Μάπετ σόου

Ο Πολάκης έγραψε πρωταπριλιάτικο καλαμπούρι, ότι τάχα τον κάλεσε ο «κ. Χατζηνικολάου» στην εκπομπή του και συμφώνησαν να πάει. Φαίνεται πως οι ακροατές του άρχισαν την καζούρα στον Χατζηνικολάου κι αυτός, κυκλοθυμικός όπως είναι, βγήκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του και είπε ότι άμα του βαστάει του Πολάκη, τον περιμένει στην εκπομπή του, όπου θα συζητήσουν και για το ΚΕΕΛΠΝΟ και τα διπλά βιβλία του Δήμου Σφακίων. Κι ύστερα, μόλις ηρέμησε, επανήλθε στο ότι δεν θα ξαναμιλήσει για τον Πολάκη, αλλά θα μιλήσει η Δικαιοσύνη, στην οποία ετοιμάζονται να προσφύγουν οι εταιρίες του.

Κι ο Πολάκης; Εκεί που οι φαν του περίμεναν να αποδεχτεί την πρόσκληση-πρόκληση και να πει στον Χατζηνικολάου «όρισε ημερομηνία», άρχισε κάτι γυροβολιές τύπου κουραδόμαγκα. Επανέλαβε για εκατομμυριοστή φορά τα κατορθώματά του στα Σφακιά και στο υπουργείο Υγείας, πέταξε και μια από τις μαντινάδες… σεμνότητας, με τις οποίες υμνεί τον εαυτό του και για την ταμπακέρα είπε πως «έχω πει πολλες φορες από χρόνια πως σε διαπλεκόμενους δεν πάω. Προφανώς όχι γιατί σας φοβάμαι, αλλά γιατί δεν μπορώ να βλέπω την υποκρισία, την ψευτιά και το γλύψιμο στους δυνατούς που κάνετε!» και κατέληξε: «Απάντησε πρώτα δημόσια σε αυτά που σε ρώτησα μέχρι τωρα και μετά θα το σκεφτώ να σου φέρω δια ζώσης μερικές ερωτήσεις ακόμα στην εκπομπή σου………………..(αλλά θα μου υποσχεθείς πως θα είσαι εκει!!!)». Μάλλον δε θέλει να πάει στην εκπομπή του Χατζηνικολάου και προτιμά την ασφάλεια του μονόλογου από το facebook.

Μιθριδατισμός

Δεν υπάρχει αμφιβολία, οι εκλογικές ανάγκες αντιμετωπίζονται μόνο με μιθριδατισμό. Δείτε τους συριζαίους: συνήθισαν το δηλητήριο και κατάπιαν αμάσητο κοτζάμ Μιθριδάτη. Το βούλωσαν ακόμα και οι φεμινίστριες και οι δικαιωματιστές του ΣΥΡΙΖΑ, που είμαστε σίγουροι ότι υπό άλλες συνθήκες θα ξέρναγαν βλέποντας αυτό το πράγμα στις γραμμές τους. Αλλά… δει δη ψήφων, ω άνδρες και γυναίκες συριζαίοι, και αυτό το πράγμα που αυτοονομάστηκε (εύστοχα οφείλουμε να αναγνωρίσουμε) Μιθριδάτης μπορεί να φέρει ψήφους από γκρούβις του.

Αλλά να ξεσηκώνεται η ΝΔ, με επικεφαλής τον ακροδεξιό Μπουμπούκο, και να μιλάει για σεξισμό, ε, αυτό δεν αντέχεται. Ο σεξιστής δεν είναι υποχρεωτικά φασίστας, ο φασίστας και ο ακροδεξιός, όμως, είναι υποχρεωτικά σεξιστής, μισογύνης, εθνικιστής, ρατσιστής.

Ο Δένδιας αντιμέτωπος με τον γκεμπελισμό!

Για το ιερό μένος των Ελληναράδων με τη μπράντα «Τurkaegean» έχουμε γράψει στο παρελθόν. Το θέμα είναι εξαιρετικά απλό: όλη η δυτική ακτή της Τουρκίας βρέχεται από το Αιγαίο, επομένως έχει και η Τουρκία δικαίωμα στην τουριστική μπράντα. Αντε, όμως, να το δεχτούν αυτό οι Ελληναράδες. Ο Χαρίτσης του ΣΥΡΙΖΑ, φόρεσε φουστανέλα και έκανε δήλωση όταν είδε διαφημιστική καταχώρηση του «Τurkaegean» στους New York Τimes. Και ο ακροδεξιός τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Ανάπτυξης απάντησε με ανάρτηση, ισχυριζόμενος ότι «η όποια αντίδραση μας σε αυτού του τύπου τις προκλήσεις, σε κάθε περίπτωση, δεν είναι αρμοδιότητα του Υπουργείου Ανάπτυξης, αλλά άπτεται της Εξωτερικής μας Πολιτικής». Δηλαδή, δε φταίω εγώ, φταίει ο Δένδιας!

Πέταξε και τη μπηχτή: «Αν και δεν όφειλα, έχω αναλάβει αυτό το θέμα». Μ’ άλλα λόγια, ο Δένδιας είναι κότα και το φορτώθηκα εγώ. Εμπορικό ζήτημα είναι, φυσικά, και αρμοδιότητας του υπουργείου Ανάπτυξης. Ο Μπουμπούκος δεν ήταν που πήγε να τα φορτώσει στους υπάλληλους και διέταξε ΕΔΕ για να βρει ποιος φταίει; Τώρα, άφησε τους υπάλληλους και έπιασε τον… αγαπημένο του Δένδια, τον οποίο και προ ημερών κατηγορούσε ότι κρύβεται και δε βγαίνει να υπερασπιστεί την κυβέρνηση για το έγκλημα των Τεμπών.

Ο δυστυχής Οικονόμου μάλλον δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα. Εμφανώς αιφνιδιασμένος, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το ότι «ο Αδωνις Γεωργιάδης είχε ζητήσει συγνώμη για το θέμα στο παρελθόν και είχε πει ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες προκειμένου να σταματήσει η χρήση και να αποτραπεί η κατοχύρωση του όρου», απάντησε ότι δε γνωρίζει και ότι θα… ενημερωθεί για την εξέλιξη της υπόθεσης. Κι αφού συνήλθε λίγο, πρόσθεση και μια εσάνς… εθνικής υπηρηφάνειας, δηλώνοντας ότι «η χώρα μας θα κάνει ό,τι απαιτείται προκειμένου να μην δημιουργείται παραπλανητική διαφήμιση, σε σχέση με τουριστικά προϊόντα που προβάλλονται στο εξωτερικό και τα οποία μπορούν να δημιουργούν άλλους συνειρμούς», ενώ κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία προσέφερε και έμμεση στήριξη στον Δένδια, χωρίς να τον ονοματίσει: «Η εξωτερική μας πολιτική δρα πάρα πολύ αποτελεσματικά».

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροEίναι το φονικό απαρτχάιντ δημοκρατία;
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 4 Απρίλη

Σχετικά Αρθρα

Aυτό σημαίνει αυτοκρατορίσκος

Κόντρες 8 Μάι 2026, 19:13

Κόντρες αγίων (θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου)

Κόντρες 7 Μάι 2026, 21:01

Δυο σκηνές και δυο απορίες

Κόντρες 6 Μάι 2026, 21:57

Εμπλεξαν τους μηρούς τους

Κόντρες 5 Μάι 2026, 20:22

Για το πρεστίζ και τα ψηφαλάκια του Δούκα

Κόντρες 4 Μάι 2026, 19:27

Maple Leaf Rag

Κόντρες 30 Απρ 2026, 14:50
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Η Αντίσταση ως Ιδεολογία: Η πολιτική κουλτούρα επιβίωσης του Ιράν

9 Μάι 2026, 10:02
Ιστορία

81 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

Σήμερα η καρδιά της ανθρωπότητας χτυπά στην Παλαιστίνη, στον Λίβανο, στο Ιράν

9 Μάι 2026, 00:57
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

9 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Μάη

9 Μάι 2026, 00:01
Κόντρες

Aυτό σημαίνει αυτοκρατορίσκος

8 Μάι 2026, 19:13
Εκδηλώσεις

ΣΗΜΕΡΑ | Η 7η Οκτώβρη ορόσημο για μια Μέση Ανατολή που αλλάζει σε έναν κόσμο που αλλάζει

Συζήτηση στην Κόντρα (8 μμ)

8 Μάι 2026, 12:58
Πολιτική

Οταν η ομάδα παραπαίει, φεύγει ο προπονητής

8 Μάι 2026, 12:56
Διεθνή

Ουμ Οσάμα Αλ-Χάγια: H περηφάνια μιας παλαιστίνιας μάνας που έδωσε τέσσερα παιδιά στον αγώνα

Υπέκυψε στα τραύματά του ο Αζάμ Αλ-Χάγια

8 Μάι 2026, 09:44
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Μάη

8 Μάι 2026, 00:01
Κόντρες

Κόντρες αγίων (θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου)

7 Μάι 2026, 21:01
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης ως υποστηρικτής των αμερικανόδουλων και σιωνιστόδουλων αραβικών καθεστώτων

7 Μάι 2026, 19:22
Διεθνή

Βαριά τραυματίας ο γιος του Χαλίλ Αλ-Χάγια, μετά από στοχευμένο σιωναζιστικό πλήγμα στην Πόλη της Γάζας

7 Μάι 2026, 12:26
Εργατικά

Κοινωνικός τουρισμός: Ηταν κοροϊδία, εξελίχτηκε σε φιάσκο

7 Μάι 2026, 09:08
Καταστολή

1.203 ανακλήσεις σε Σύρους σε χρόνο ρεκόρ: όταν η «ενδελεχής εξέταση» γίνεται αριθμητική άσκηση

7 Μάι 2026, 08:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Μάη

7 Μάι 2026, 00:01
Παιδεία

Φοιτητικοί Σύλλογοι: να μην τολμήσει η κυβέρνηση να προχωρήσει στην αναθεώρηση του άρθρου 16

6 Μάι 2026, 22:01
Κόντρες

Δυο σκηνές και δυο απορίες

6 Μάι 2026, 21:57
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης αμνηστεύει τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ υπουργούς του, γιατί πίσω από την εγκληματική οργάνωση βρίσκεται ο ίδιος

6 Μάι 2026, 20:36
Παιδεία

Σε προανακριτικές διαδικασίες πρόεδροι Συλλόγων Γονέων για μαθητικές κινητοποιήσεις και καταλήψεις

6 Μάι 2026, 20:13
Πολιτική

Ούτε Κιγκινάτος ούτε βαστάζος

6 Μάι 2026, 14:53
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Μάη

Ημέρα της αντιφασιστικής νίκης των λαών.

Ημέρα της Ευρώπης.

Κατάρ: Ημέρα ανεξαρτησίας (1948).

1933: Οι ναζί καίνε 25.000 βιβλία στο Βερολίνο.

1934: Κινηματογραφική απόδραση οκτώ κομμουνιστών από τις φυλακές της Αίγινας (άνοιξαν υπόνομο μήκους 25 μέτρων χωρίς να γίνουν αντιληπτοί).

1970: Συλλήψεις τριών ηγετικών στλεχών του ΚΚΕ.

1976: Δολοφονείται η Ουλρίκε Μάινχοφ (RAF).

1978: Εκτελείται από τις Ερυθρές Ταξιαρχίες ο ιταλός πρώην πρωθυπουργός Αλντο Μόρο.

1980: Βόμβες καταστρέφουν 22 αμερικάνικα αυτοκίνητα σε Κολωνάκι, Λυκαβηττό, Νέο Ψυχικό, Ιλίσια, Νέα Σμύρνη και Θησείο (ΕΛΑ).

1999: Πυροβολισμός στα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρίας «Interamerican» και σε υποκατάστημα της «American Express» (Κόκκινη Γραμμή).

2004: Δολοφονείται ο πρόεδρος της Τσετσενίας Αχμέντ Καντίροφ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Γι’ αυτή την υπόθεση όπως και για όλες τις υπόλοιπες, έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη και θα λάμψει η αλήθεια. Για τον ΟΠΕΚΕΠΕ συγκεκριμένα, είναι ένα σκάνδαλο, διότι για πολλά χρόνια πολλοί έπαιρναν χρήματα που δεν δικαιούνταν. Πρέπει να τους βρει η δικαιοσύνη, να επιστρέψουν πίσω τα λεφτά στα δημόσια ταμεία και όσοι έχουν κάνει παραπτώματα να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του νόμου. Αυτό είναι όμως διαφορετικό απ’ αυτό που διερευνώνται οι βουλευτές μας. Δεν βλέπω – κατά την άποψή μου – ότι έχουν διαπράξει αδικήματα, ούτε ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες. Είμαι σίγουρος ότι είναι όλοι τους αθώοι.

Τάκης Θεοδωρικάκος

(Επιτέλους, βρέθηκε ένας υπουργός – ο γυρολόγος-σαλταδόρος της αστικής πολιτικής – να τετραγωνίσει τον κύκλο. Με μια κίνηση που θυμίζει τον Κολόμβο και το αυγό. Παρά τις δυνατές σπουδές του, παιδευόταν ο μακάριος Μακάριος να αποδείξει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ. Οτι υπήρξαν απλά κάποιες διαχρονικές παθογένειες του πολιτικού συστήματος. Κι έρχεται ο σερ Τάκης Θεοδωρικάκος να δώσει τη λύση: φυσικά και ήταν σκάνδαλο. Τι σκάνδαλο, όμως; Κάποιοι έπαιρναν χρήματα που δε δικαιούνταν. Να τους βρει η Δικαιοσύνη, να τους τιμωρήσει, να επιστρέψουν τα λεφτά. Τι ανακατεύουν τους βουλευτές της ΝΔ; Ο σερ Τάκης ήδη τους δίκασε και τους αθώωσε. Οχι λόγω αμφιβολιών αλλά με τη βεβαιότητα του δικαστή που εκφωνεί το «διότι δεν απεδείχθη». Και πώς τα κατάφεραν τα λαμόγια να πάρουν τόσα λεφτά; Ηταν ατσίδες και εξαπάτησαν και τις υπηρεσίες και τους υπουργούς. Και οι διάλογοι βουλευτών με τον γαλάζιο Μελά του ΟΠΕΚΕΠΕ, που του ζητούσαν να πληρώσει διάφορα λαμόγια; Απλούστατο: οι ατσίδες – τα λαμόγια – εξαπάτησαν τους βουλευτές. Πού να ξέρει ο βουλευτής ότι ο ψηφοφόρος του ήταν λαμόγιο; Και ο Βορίδης που υπέγραφε ατομικές αποφάσεις πληρωμής λαμόγιων που τα είχε ανακαλύψει η Τυχεροπούλου και ο Βάρρας είχε στείλει στον εισαγγελέα και έχουν ήδη καταδικαστεί; Εδώ ο σερ Τάκης τραβάει μια ηδονική ρουφηξιά φρέντο και λέει: η Βουλή αποφάνθηκε ότι ο Βορίδης δεν πρέπει καν να ελεγχθεί ποινικά. Ποια Βουλή; Η κυβερνητική πλειοψηφία. Τι θέλετε τώρα, ν’ αλλάξουμε το Σύνταγμα και ν’ αποφασίζει η μειοψηφία; Κι ο Αυγενάκης που έδωσε εντολή να πληρωθούν χιλιάδες λαμόγια που είχαν μπλοκαριστεί οι ΑΦΜ τους; Ατάραχη απάντηση: η Βουλή έχει αποφανθεί και για τον συνάδελφο Αυγενάκη. Και την Τυχεροπούλου, την υπάλληλο που αποκάλυψε πολλά λαμόγια και την υπέβαλαν σε εργασιακά βασανιστήρια; Ας προσφύγει στη Δικαιοσύνη, αν νομίζει ότι αδικήθηκε. Μα προσέφυγε και δικαιώθηκε και ο Πιτσιλής συνεχίζει τον εργασιακό διωγμό της. Α, όλα κι όλα, η ΑΑΔΕ είναι ανεξάρτητη αρχή και η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει στη λειτουργία της. Και πώς γίνεται, η Τυχεροπούλου να είναι συνεργάτιδα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τη διερεύνηση του σκανδάλου και ο Πιτσιλής να αρνείται να εφαρμόσει τη δικαστική απόφαση; Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υπηρετεί αντικυβερνητικές σκοπιμότητες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo