Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Γάζα: Παιχνίδια ψυχολογικού πολέμου από Τραμπ-Νετανιάχου
  • Προκαλούν ο Κούλης και τα παρτάλια του
  • Κούλη πεσόντος πας Σαλμάς ξυλεύεται
  • Σαν σήμερα 2 Ιούλη
  • Για την ταμπακιέρα… μούγκα στη στρούγκα της Περιφέρειας Θεσσαλίας
  • Και άλλο ιδιωτικό σχολείο αρπάχτηκε από τις δαγκάνες ξένου fund
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Εξευτελισμός Μητσοτάκη από τον Αλ-Μένφι
Πολιτική

Εξευτελισμός Μητσοτάκη από τον Αλ-Μένφι

Υποχρεώθηκε να κάνει γαργάρα το Tουρκο-λιβυκό Mνημόνιο

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr23 Σεπ 2022, 13:59

Αντιγράφουμε από την επίσημη ιστοσελίδα του πρωθυπουργού:

«Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε την Πέμπτη με τον επικεφαλής του Προεδρικού Συμβουλίου της Λιβύης, Mohamed Al-Menfi, στο πλαίσιο των επαφών που έχει στη Νέα Υόρκη κατά τη 77η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

Συζητήθηκαν οι νεότερες εξελίξεις στη Λιβύη και εκφράστηκε ανησυχία για τις ένοπλες συγκρούσεις που σημειώθηκαν τον περασμένο μήνα στην Τρίπολη. Ο Πρωθυπουργός τόνισε την ανάγκη αποφυγής χρήσης βίας και ταχείας επανεκκίνησης της Πολιτικής Διαδικασίας για την υιοθέτηση του συνταγματικού πλαισίου που θα επιτρέψει την ταυτόχρονη διενέργεια προεδρικών και βουλευτικών εκλογών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της Λιβύης και της νέας, αντιπροσωπευτικής κυβέρνησης που θα προκύψει από τις κάλπες.

Επανέλαβε, επίσης, τη σταθερή θέση της Ελλάδας για άμεση και πλήρη αποχώρηση όλων των ξένων δυνάμεων που βρίσκονται στο λιβυκό έδαφος, τακτικών και μισθοφορικών, ως απαραίτητη προϋπόθεση για την εξασφάλιση ελεύθερων εκλογών και τη διαμόρφωση ενός νέου περιβάλλοντος, χωρίς εξωτερικές παρεμβάσεις.

O Πρωθυπουργός ενημέρωσε τον κ. Al-Menfi για την κλιμάκωση της τουρκικής επιθετικότητας και ακραίας ρητορικής, που υπονομεύει τη σταθερότητα και την ασφάλεια στην περιοχή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε το ενδιαφέρον της Ελλάδας για τη Λιβύη και τον λαό της. Σημείωσε πως η Ελλάδα ήταν πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που άνοιξε εκ νέου την Πρεσβεία της στην Τρίπολη και στη συνέχεια δημιούργησε Γενικό Προξενείο στη Βεγγάζη. Προσέθεσε πως ο ίδιος και Υπουργοί της ελληνικής κυβέρνησης έχουν επισκεφτεί τη Λιβύη, ενώ παράλληλα η Ελλάδα συμμετέχει εποικοδομητικά σε προσπάθειες για την επίλυση του πολιτικού αδιεξόδου στη γειτονική χώρα.

Συζητήθηκε ακόμα η προοπτική παροχής συνδρομής από την Ελλάδα, σε τεχνικό επίπεδο, για την προστασία και την αναστήλωση μνημείων και αρχαιολογικών χώρων στη Λιβύη, καθώς η Ελλάδα είχε αντίστοιχη σημαντική παρουσία στο παρελθόν στη γειτονική χώρα».

Καταρχάς, η ανάρτηση δεν περιλαμβάνει φωτογραφία από τη συνάντηση Μητσοτάκη-Μένφι, εν αντιθέσει με τις αναρτήσεις για όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες του Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη (συνάντηση με τον Γκουτέρες, συνάντηση με τον Αμπντάλα της Ιορδανίας, συνέντευξη στο CNN, συνάντηση με αμερικανοεβραϊκές οργανώσεις κτλ.), που συνοδεύονται όλες από φωτογραφία. Μόνο η ανάρτηση για τη συνάντηση με τον Μένφι, στη θέση της καθιερωμένης φωτογραφίας έχει τον θυρεό της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Για ποιο λόγο; Είχε πεταχτεί για κατούρημα ο πρωθυπουργικός φωτογράφος και δεν τους πρόκανε; Αστειευόμαστε, φυσικά. Το πιθανότερο είναι η συνάντηση να ήταν ντιπ-καταντίπ άτυπη και ο Μένφι να απαίτησε να μην βγουν φωτογραφίες, για να μην θυμώσει τον Ερντογάν.

Μα ο Μένφι είναι «ο δικός μας στη Λιβύη». Πρώην πρεσβευτής της Λιβύης στην Αθήνα, έχει την οικογένειά του ακόμη εγκατεστημένη εδώ και συχνά την επισκέπτεται ιδιωτικά. Βέβαια, είχε απελαθεί τον Δεκέμβρη του 2019, λόγω της υπογραφής του περιβόητου Τουρκο-λιβυκού Μνημόνιου για τον καθορισμό ΑΟΖ, αλλά του επετράπη να αφήσει την οικογένεια εδώ και να την επισκέπτεται ιδιωτικά (η απέλαση ήταν… λίγο μουσαντένια δηλαδή).

«Εμείς», βέβαια, τότε «ήμασταν» 100% με τον στρατηγό Χαλίφα Χαφτάρ, επειδή βρισκόταν σε σύγκρουση με την Τουρκία. Τον κουβάλησε και στην Αθήνα η κυβέρνηση Μητσοτάκη, τον Γενάρη του 2020, και τον υποδέχτηκε με τιμές αρχηγού κράτους (τρομάρα της)! Ο Μένφι στην αρχή «ψιλοήταν» με τον Χαφτάρ, επειδή κατάγεται και αυτός από φυλή της Ανατολικής Λιβύης, κατάλαβε όμως έγκαιρα ότι ο Χαφτάρ είναι «μουλάρι ο Αστραχάν» και άλλαξε στρατόπεδα. Συμμάχησε με τον «φιλότουρκο» Ντμπέιμπα, που συμβαίνει να είναι και ο εκλεκτός των Αμερικανών, και κατάφερε να εκλεγεί πρόεδρος του Προεδρικού Συμβουλίου (είναι εγκατεστημένο στην Τρίπολη, ενώ ο Χαφτάρ έχει τη βάση του στο Τομπρούκ) με πρωθυπουργό τον Ντμπέιμπα.

Οταν ο Μητσοτάκης επισκέφθηκε τη Λιβύη τον Απρίλη του 2021 και είπε στον Ντμπέιμπα ότι για την Ελλάδα «πολύ σημαντικό είναι η ακύρωση παράνομων εγγράφων που παρουσιάστηκαν ως δήθεν διακρατικές συμφωνίες αλλά δεν έχουν καμιά νομική ισχύ», ο Ντμπέιμπα (καπιταλιστής που είχε στενές σχέσεις με το καθεστώς Καντάφι) του απάντησε ψυχρά ότι «μελετάμε όλες τις συμφωνίες και φροντίζουμε για τα συμφέροντα της Λιβύης, όπως κάθε χώρα κάνει με τα δικά της». Και συμπλήρωσε με νόημα: «Ενθαρρύνουμε τις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας και Λιβύης-Τουρκίας».

Τώρα, ο… παλιόφιλος Μένφι του έβαλε όρο να μην φωτογραφιστούν (αυτό είναι το λιγότερο) και να μην κάνει καμιά αναφορά (ο Μητσοτάκης), άμεση ή έμμεση, στο Τουρκο-λιβυκό Μνημόνιο! Ξαναδιαβάστε την ανακοίνωση του μεγάρου Μαξίμου. Ο Μητσοτάκης φέρεται να αναφέρθηκε… στα πάντα όλα. Ακόμη και στην «κλιμάκωση της τουρκικής επιθετικότητας και ακραίας ρητορικής», γενικά και αόριστα όμως, χωρίς καμιά αναφορά στο Τουρκο-λιβυκό Μνημόνιο, χωρίς καν υπαινικτική αναφορά σε «ακύρωση παράνομων εγγράφων που παρουσιάστηκαν ως δήθεν διακρατικές συμφωνίες αλλά δεν έχουν καμιά νομική ισχύ».

Αν κρίνουμε από σχετική αναφορά του Γιώργου Τσίπρα σε σημερινή εμφάνισή του σε ραδιοφωνική εκπομπή (Real FM), οι συριζαίοι το ‘πιασαν και ο Μητσοτάκης δεν θα καλοπεράσει μόλις επιστρέψει από τη Νέα Υόρκη. Βλέπετε, ο ελληνικός αστικός εθνικισμός πόνεσε από την υπογραφή του Τουρκο-λιβυκού Μνημόνιου και οικοδόμησε πολλά στην ακυρότητά του, όπως έλεγε. Τώρα, ο μεν Χαφτάρ είναι απομονωμένος, οι δε Ντμπέιμπα και Μένφι, ως διάδοχοι του Σάρατζ, υποστηρίζουν το Τουρκο-λιβυκό Μνημόνιο και έχουν την αμέριστη υποστήριξη των ιμπεριαλιστών της Δύσης. Η δε Τουρκία, με τη στρατιωτική παρουσία της στη Δυτική Λιβύη και την αναβαθμισμένη πολιτική και οικονομική της παρουσία, θεωρείται μέρος της λύσης και όχι πρόβλημα.

Εκτύπωση 🖨
ΜΕΝΦΙ ΝΤΜΠΕΪΜΠΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 23 Σεπτέμβρη

Υποχρεώθηκε να κάνει γαργάρα το Tουρκο-λιβυκό Mνημόνιο

Επόμενο άρθρο Με το λαό του Ιράν, για την πραγματική λευτεριά

Υποχρεώθηκε να κάνει γαργάρα το Tουρκο-λιβυκό Mνημόνιο

Σχετικά Αρθρα

Στις 25 Οκτώβρη το εφετείο για το νεοναζιστικό μόρφωμα των «Σπαρτιάτες» και τον Κασιδιάρη

Η καταδίκη τους πρέπει να θεωρείται βέβαιη

Πολιτική 30 Ιούν 2025, 19:55

Οι υγειονομικοί στα Νοσοκομεία Παίδων στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού

Πολιτική 30 Ιούν 2025, 19:16

Ο Τσίπρας φωνάζει «παρών» με γιαλαντζί μανούρα

Πολιτική 30 Ιούν 2025, 18:28

Σφουγγοκωλάριοι και δουλάρες (part two)

Πολιτική 29 Ιούν 2025, 10:06

O Μητσοτάκης «παραίτησε» τον Βορίδη

Για να μείνει ο ίδιος στο απυρόβλητο

Αγροτικά 27 Ιούν 2025, 18:58

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μαυρουδής (Μάκης) Βορίδης αυτοδιαψεύδεται

Η άθλια δικολαβίστικη υπεράσπιση ενός ακροδεξιού

Αγροτικά 27 Ιούν 2025, 13:03
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Γάζα: Παιχνίδια ψυχολογικού πολέμου από Τραμπ-Νετανιάχου

2 Ιούλ 2025, 13:36
Η παπάρα

Προκαλούν ο Κούλης και τα παρτάλια του

2 Ιούλ 2025, 12:01
Κόντρες

Κούλη πεσόντος πας Σαλμάς ξυλεύεται

2 Ιούλ 2025, 09:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Ιούλη

2 Ιούλ 2025, 00:01
Αγροτικά

Για την ταμπακιέρα… μούγκα στη στρούγκα της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Απάντηση του γενικού διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Περιφέρειας Θεσσαλίας σε δημοσίευμά μας

1 Ιούλ 2025, 22:11
Εργατικά

Και άλλο ιδιωτικό σχολείο αρπάχτηκε από τις δαγκάνες ξένου fund

1 Ιούλ 2025, 21:50
Διεθνή

Οταν φεύγουν τα πηλήκια από τα κεφάλια των σιωναζιστών στρατηγών

Εντυπωσιακά βίντεο από τον ανταρτοπόλεμο της Παλαιστινιακής Αντίστασης

1 Ιούλ 2025, 20:12
Κόντρες

Ο θρίαμβος του Κριστιάν Λουμπουτέν

1 Ιούλ 2025, 13:41
Πολιτισμός

Πολεμάμε και τραγουδάμε: Δυο νέα τραγούδια από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

1 Ιούλ 2025, 09:59
Διεθνή

Γιατί λυσσάει ο σιωναζιστικός όχλος;

1 Ιούλ 2025, 08:42
Διεθνή

Γάζα: To τελευταίο ρεπορτάζ

Θερίζουν τους δημοσιογράφους της Γάζας οι σιωναζιστές

1 Ιούλ 2025, 07:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Ιούλη

1 Ιούλ 2025, 00:01
Πολιτική

Στις 25 Οκτώβρη το εφετείο για το νεοναζιστικό μόρφωμα των «Σπαρτιάτες» και τον Κασιδιάρη

Η καταδίκη τους πρέπει να θεωρείται βέβαιη

30 Ιούν 2025, 19:55
Πολιτική

Οι υγειονομικοί στα Νοσοκομεία Παίδων στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού

30 Ιούν 2025, 19:16
Διεθνή

Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών: Το Ισραήλ επιβάλλει απαρτχάιντ

30 Ιούν 2025, 18:37
Πολιτική

Ο Τσίπρας φωνάζει «παρών» με γιαλαντζί μανούρα

30 Ιούν 2025, 18:28
Πολιτισμός

To Γκλάστονμπερι βάφτηκε στα χρώματα της Παλαιστίνης από Kneecap και Bob Vylan

Σπασμωδικές αντιδράσεις από βρετανική κυβέρνηση και BBC

30 Ιούν 2025, 14:02
Κόντρες

Φλωρίδη, έχεις καμιά εξήγηση;

30 Ιούν 2025, 09:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Ιούνη

30 Ιούν 2025, 00:01
Αθλητισμός

Μποϊκοτάζ στο σιωναζισμό

29 Ιούν 2025, 22:34
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Ιούλη

Ημέρα ΑΤΙΑ.

1902: Συνεχίζονται οι βίαιες εξεγέρσεις στη Ρωσία. Στο Ροστόβ ξεσηκώνονται οι εργάτες και στον νότο οι χωρικοί.

1939: Γεννιέται ο Αλέξανδρος Παναγούλης.

1964: Οι ΗΠΑ γνωστοποιούν ότι η αδελφή του Φιντέλ Κάστρο υπήρξε πληροφοριοδότρια της CIA για τέσσερα χρόνια.

1974: Παρουσία του Δημήτρη Ιωαννίδη ο στρατηγός Μπονάνος δίνει εντολή στον ταξίαρχο Γεωργίτση και στον συνταγματάρχη Κομπόκη για πραξικόπημα κατά του Μακάριου στην Κύπρο.

1975: Το 684 βούλευμα της ολομέλειας του Αρείου Πάγου, χαρακτηρίζει στιγμιαίο το αδίκημα της έσχατης προδοσίας των απριλιανών.

1976: Ενοποιούνται το Βόρειο και το Νότιο Βιετνάμ.

1982: Τριπλή επίθεση του ΕΛΑ σε ισραηλινούς στόχους και τρεις βόμβες σε ισάριθμες τράπεζες.

1989: Η πρώτη, στη νεοελληνική ιστορία κυβέρνηση συντηρητικών και αριστερών (ΝΔ – ΚΚΕ – ΣΥΝ) με πρωθυπουργό τον Τζανή Τζανετάκη.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι σοβαρή και δεν την υποτιμούμε. Είναι, όπως είπε ο πρωθυπουργός, μια αποτυχία. Δυστυχώς αντίστοιχα ζητήματα απασχολούν πολλά κράτη-μέλη της ΕΕ, δείχνοντας ένα διαχρονικό πρόβλημα διαχείρισης αγροτικών ενισχύσεων. Οι στρεβλώσεις, με εικονικά βοσκοτόπια και ανύπαρκτους ελέγχους, δεν ξεκίνησαν σήμερα είναι γνωστές εδώ και δεκαετίες. Υπάρχουν ευθύνες και σε εθνικό και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ωστόσο, η δική μας κυβέρνηση δεν αποποιείται τις ευθύνες της. Είμαστε εκείνοι που πήραμε τις πρώτες ουσιαστικές πρωτοβουλίες, θέτοντας αρχικά τον ΟΠΕΚΕΠΕ υπό ειδική εποπτεία και τώρα μεταφέροντας την αρμοδιότητα στην ΑΑΔΕ.

Νότης Μηταράκης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ

Οι παρατυπίες και η κακοδιαχείριση κοινοτικών κονδυλίων είναι πράγματι ένα πρόβλημα που το βλέπουμε να εξελίσσεται σε όλη την Ευρώπη και δυστυχώς και στη χώρα μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είναι ένα πρόβλημα εξαιρετικά σοβαρό, καθώς στερεί από τη μεγάλη πλειοψηφία των έντιμων παραγωγών κεφάλαια που δικαιούνται και είναι απαραίτητα για τη δουλειά τους. Η κυβέρνηση κάθε άλλο παρά απαθής έμεινε σε αυτή την κατάσταση. Αφενός προσπάθησε να λύσει αυτό τον γόρδιο δεσμό του ΟΠΕΚΕΠΕ χωρίς να διακόψει τη λειτουργία του, αφετέρου έγινε πολύ σοβαρή δουλειά στο να κλείσουν διάφορα παραθυράκια που επέτρεπαν τις παράνομες δοσοληψίες. Μιλάω για τους χάρτες βόσκησης, το κτηματολόγιο αλλά και την ψηφιοποίηση των διαδικασιών. Δυστυχώς οι παθογένειες ήταν τόσο βαθιά ριζωμένες που απαιτήθηκε τελικά η δραστική λύση της κατάργησης του οργανισμού και της μεταφοράς των αρμοδιοτήτων του στην ΑΑΔΕ. Μια ανεξάρτητη αρχή με εχέγγυα διαφάνειας και αποτελεσματικότητας. Πρόκειται για μια κίνηση που δείχνει την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να λύσει προβλήματα που κανείς άλλος δεν είχε τολμήσει.

Αλεξάνδρα Σδούκου, εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ

(Πώς το έγραψε ο Κούλης στο facebook; «Για να ξεκαθαρίσω εξαρχής ότι από εμένα δεν πρόκειται να ακούσετε κανένα συμψηφισμό με το παρελθόν -στη λογική “και οι άλλοι τα ίδια έκαναν”- που να δικαιολογεί αδράνεια για το παρόν και για το μέλλον». Την ίδια στιγμή βάζει τα παρτάλια του να υποστηρίξουν το ακριβώς αντίθετο. Να ανοίξουν τη βεντάλια σε όλη την Ευρωλάνδη: «Σε όλη την Ευρώπη το ίδιο γινόταν εδώ και χρόνια». Και με αφετηρία αυτόν τον συμψηφισμό του κερατά, να προσπαθούν να βγουν και από πάνω: «Εμείς είμαστε αυτοί που κόψαμε το γόρδιο δεσμό και βάλαμε τέλος στο σκάνδαλο»! Είναι να τους στήνεις στη σειρά και να τους μπατσίζεις όλους μαζί με μια κίνηση: παφ-παφ-παφ-παφ… Ο τελευταίος πρόεδρος που έβαλαν στον ΟΠΕΚΕΠΕ, ο συνταξιούχος δικαστικός Σαλάτας -ναι, ναι, αυτός που είχε τη γνώμη ότι η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή δεν είναι εγκληματική οργάνωση!- δεν έδινε τα στοιχεία που του ζητούσε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, η οποία πήρε τους μπάτσους και έκαναν ντου στα γραφεία του οργανισμού εξυπηρέτησης λαμόγιων, κατάσχοντας κομπιούτερ και συρταροθήκες! Κι έχουν το θράσος να λένε ότι αυτοί προχώρησαν σε δραστικές λύσεις. Προκαλούν ο Κούλης και τα παρτάλια του. Προκαλούν τον ελληνικό λαό που -αν μη τι άλλο- διαθέτει τον λεγόμενο κοινό νου για να αντιληφθεί -πέρα από λεπτομέρειες- ότι είχαν στήσει μια μηχανή και γάζωναν τις επιδοτήσεις. Και τα λεφτά τα μοιράζονταν λαμόγια, κομματάρχες, διεφθαρμένοι υπάλληλοι και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Υποχρεώθηκε να κάνει γαργάρα το Tουρκο-λιβυκό Mνημόνιο

    • Εφετείο 17Ν

      Υποχρεώθηκε να κάνει γαργάρα το Tουρκο-λιβυκό Mνημόνιο

  • ΕΛΑ

    Υποχρεώθηκε να κάνει γαργάρα το Tουρκο-λιβυκό Mνημόνιο

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Υποχρεώθηκε να κάνει γαργάρα το Tουρκο-λιβυκό Mνημόνιο

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Υποχρεώθηκε να κάνει γαργάρα το Tουρκο-λιβυκό Mνημόνιο

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Υποχρεώθηκε να κάνει γαργάρα το Tουρκο-λιβυκό Mνημόνιο

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Υποχρεώθηκε να κάνει γαργάρα το Tουρκο-λιβυκό Mνημόνιο

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Υποχρεώθηκε να κάνει γαργάρα το Tουρκο-λιβυκό Mνημόνιο

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Υποχρεώθηκε να κάνει γαργάρα το Tουρκο-λιβυκό Mνημόνιο

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Υποχρεώθηκε να κάνει γαργάρα το Tουρκο-λιβυκό Mνημόνιο

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Υποχρεώθηκε να κάνει γαργάρα το Tουρκο-λιβυκό Mνημόνιο

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Υποχρεώθηκε να κάνει γαργάρα το Tουρκο-λιβυκό Mνημόνιο

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Υποχρεώθηκε να κάνει γαργάρα το Tουρκο-λιβυκό Mνημόνιο

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Υποχρεώθηκε να κάνει γαργάρα το Tουρκο-λιβυκό Mνημόνιο

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Υποχρεώθηκε να κάνει γαργάρα το Tουρκο-λιβυκό Mνημόνιο

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Υποχρεώθηκε να κάνει γαργάρα το Tουρκο-λιβυκό Mνημόνιο

      Υποχρεώθηκε να κάνει γαργάρα το Tουρκο-λιβυκό Mνημόνιο

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Υποχρεώθηκε να κάνει γαργάρα το Tουρκο-λιβυκό Mνημόνιο

      Υποχρεώθηκε να κάνει γαργάρα το Tουρκο-λιβυκό Mνημόνιο

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Υποχρεώθηκε να κάνει γαργάρα το Tουρκο-λιβυκό Mνημόνιο

      Υποχρεώθηκε να κάνει γαργάρα το Tουρκο-λιβυκό Mνημόνιο

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Υποχρεώθηκε να κάνει γαργάρα το Tουρκο-λιβυκό Mνημόνιο

      Υποχρεώθηκε να κάνει γαργάρα το Tουρκο-λιβυκό Mνημόνιο

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Υποχρεώθηκε να κάνει γαργάρα το Tουρκο-λιβυκό Mνημόνιο

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Υποχρεώθηκε να κάνει γαργάρα το Tουρκο-λιβυκό Mνημόνιο

    Υποχρεώθηκε να κάνει γαργάρα το Tουρκο-λιβυκό Mνημόνιο

  • Επικοινωνία

    Υποχρεώθηκε να κάνει γαργάρα το Tουρκο-λιβυκό Mνημόνιο

    Υποχρεώθηκε να κάνει γαργάρα το Tουρκο-λιβυκό Mνημόνιο

  • Όροι χρήσης

    Υποχρεώθηκε να κάνει γαργάρα το Tουρκο-λιβυκό Mνημόνιο

    Υποχρεώθηκε να κάνει γαργάρα το Tουρκο-λιβυκό Mνημόνιο

  • Ποιοι είμαστε

    Υποχρεώθηκε να κάνει γαργάρα το Tουρκο-λιβυκό Mνημόνιο

    Υποχρεώθηκε να κάνει γαργάρα το Tουρκο-λιβυκό Mνημόνιο

  • Επικοινωνία

    Υποχρεώθηκε να κάνει γαργάρα το Tουρκο-λιβυκό Mνημόνιο

    Υποχρεώθηκε να κάνει γαργάρα το Tουρκο-λιβυκό Mνημόνιο

  • Όροι χρήσης

    Υποχρεώθηκε να κάνει γαργάρα το Tουρκο-λιβυκό Mνημόνιο

    Υποχρεώθηκε να κάνει γαργάρα το Tουρκο-λιβυκό Mνημόνιο

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo