Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν σε δημοσιογράφους και χωρίς να υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση, η υπόθεση της άδειας του Δημήτρη Κουφοντίνα, που εκδικάστηκε την περασμένη Τετάρτη από το Δικαστικό Συμβούλιο Βόλου με νέα σύνθεση (μετά την αναίρεση της προηγούμενης απόφασης από τον Αρειο Πάγο), κατέληξε σε απορριπτική απόφαση.
Δεν έχουμε δει την απόφαση (εδώ κρατούσαν κρυφό το ίδιο το γεγονός από τους συνηγόρους του Κουφοντίνα, τη στιγμή που είχαν «σφυρίξει» την είδηση σε δημοσιογράφους), όμως γνωρίζουμε το φασιστικό σκεπτικό της εισαγγελικής εισήγησης (δείτε ), οπότε δεν αμφιβάλλουμε ότι ανάλογου περιεχομένου θα είναι και η απορριπτική απόφαση του Συμβουλίου.
Αλλωστε, εκτός από το Μητσοτακαίικο και τον εσμό των τρομολάγνων ΜΜΕ, ο ίδιος ο Τσίπρας έκλεισε το μάτι στους δικαστές από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, να αντιμετωπίσουν τον Κουφοντίνα σαν «διαφορετικού τύπου κρατούμενο», εφαρμόζοντας στην περίπτωσή του όχι ό,τι προβλέπει ο νόμος, αλλά ό,τι απαιτεί το καθεστώς εξαίρεσης για τους πολιτικούς κρατούμενους.
Τελευταία Νέα :
- Τι λες για το φούντωμα της ευλογιάς στη Θεσσαλία, περιφερειάρχη Κουρέτα;
- «Λίβε Παλαιστίνα»: Η δεύτερη ζωή ενός τραγουδιού
- Αν δεν γίνουν σκληροί αγώνες, δεν πρόκειται να ανατραπεί η κυβερνητική απόφαση για δύο χρόνια δυνητική αργία στη Χρύσα Χοτζόγλου
- «Αγία Ολγα»: Στάση εργασίας ενάντια στην εξαθλίωση του νοσοκομείου και στην εξάντληση του προσωπικού
- ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
- Σαν σήμερα 5 Ιούλη