Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ο «μοιραίος» Μητσοτάκης και η «κακιά μάνα» φύση
  • Σαν σήμερα 4 Αυγούστου
  • Ζορίζονται από το μπλοκ της Αντίστασης οι ξενόδουλοι αστοί πολιτικοί της Βηρυτού
  • Το Ιράν διαψεύδει ότι επήλθε συμφωνία για το εκ νέου άνοιγμα του Στενού του Ορμούζ
  • (Ν)τροπολογία Φλωρίδη: Αύξησε από 25 σε 30 τα χρόνια υποχρεωτικής φυλάκισης για τους πολυϊσοβίτες
  • Σαν σήμερα 3 Αυγούστου
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»Οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί αντιστέκονται
Εργατικά

Θα τολμήσει η κυβέρνηση να κάνει το δώρο στους σχολάρχες;

Οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί αντιστέκονται

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr4 Απρ 2020, 00:00

Σε πολύ δύσκολες συνθήκες και ενώ το καθεστώς τρομοκρατίας από τους σχολάρχες καλά κρατεί, εκπαιδευτικοί ιδιωτικών σχολείων κατεβαίνουν σε απεργία, απαιτώντας να αρθούν οι παρανομίες από τους εμπόρους της γνώσης και να τους καταβληθούν οι μισθοί τους, τη στιγμή μάλιστα που συμμετέχουν στην πολύ κοπιαστική γι’ αυτούς εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Μετά την απεργία στην Ιόνιο Σχολή, που στέφθηκε με επιτυχία, χάρις στην αποφασιστικότητα και τη μαζική συμμετοχή των εκπαιδευτικών, από τη Δευτέρα 6/4 κατέβηκαν σε απεργία και οι εκπαιδευτικοί των εκπαιδευτηρίων Νέα Γενιά Ζηρίδη.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή τους η διοίκηση των εκπαιδευτηρίων, παράνομα, έκανε δήλωση στις 30/3/2020 στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ, αναστέλλοντας τις συμβάσεις των ιδιωτικών εκπαιδευτικών, που έχουν διοριστήριο από το υπουργείο Παιδείας (οι εκπαιδευτικοί αυτοί συμβαδίζουν ως προς την υπηρεσιακή τους κατάσταση με αυτήν των δημόσιων εκπαιδευτικών και δεν επιτρέπεται καμιά μεταβολή της χωρίς πράξη του υπουργείου Παιδείας). Ταυτόχρονα, η διοίκηση κάλεσε με email την ίδια ημέρα τους εκπαιδευτικούς να υποβάλουν και εκείνοι τα προσωπικά τους στοιχεία στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, ώστε να ενταχθούν στον ειδικό μηχανισμό στήριξης (800 ευρώ).

Σημειωτέον ότι οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί καθόλη τη διάρκεια του Μαρτίου έως και τις 3 Απριλίου συνέχισαν να συμμετέχουν στην εξ αποστάσεως διδασκαλία.

Οι σχολάρχες κατέβαλαν μόνο ένα μέρος της μισθοδοσίας του Μαρτίου, που αντιστοιχεί μόνο στην πρώτη εβδομάδα μαθημάτων που πραγματοποιήθηκαν, και πιέζουν τους εκπαιδευτικούς να συνεχίσουν αμισθί να εργάζονται μέχρι την έναρξη των διακοπών του Πάσχα.

Η περίπτωση των εκπαιδευτικών του ιδιωτικού σχολείου Νέα Γενιά Ζηρίδη δεν είναι η μοναδική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη δεκαεπτά ιδιωτικά σχολεία εισήγαγαν παρανόμως τους εκπαιδευτικούς τους στο καθεστώς του κρατικού επιδόματος των 800 ευρώ (530 το μήνα), κάτω και από τον κατώτατο μισθό, την ίδια στιγμή που απαιτούν από αυτούς να συμμετέχουν τζάμπα στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Το κεφάλαιο, ακόμη μια φορά, βλέπει την κρίση ως ευκαιρία για να αυξήσει τα κέρδη του, καταπνίγοντας τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζόμενων. Εν προκειμένω, οι σχολάρχες θέλουν να «τη βγάλουν καθαρή», χωρίς να καταβάλουν τους μισθούς στους εκπαιδευτικούς «τους» (αυτοί πρέπει να αρκεστούν στο προνοιακό βοήθημα των 800 ευρώ), την ίδια στιγμή που εισπράττουν τα δίδακτρα από τους γονείς.

Το ερώτημα που τίθεται είναι αν η κυβέρνηση και το υπουργείο Παιδείας θα τολμήσουν να νομιμοποιήσουν την παρανομία των εμπόρων της γνώσης, αγνοώντας τις αντιδράσεις των ιδιωτικών εκπαιδευτικών που πληθαίνουν (ήδη έχουν σταλεί μηνύματα συμπαράστασης στους απεργούς από το Σύλλογο Διδασκόντων της Γερμανικής Σχολής Αθηνών, αλλά και από συλλόγους εκπαιδευτικών δημόσιων σχολείων).

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Θα τολμήσει η κυβέρνηση να κάνει το δώρο στους σχολάρχες;

Χρονικό ενός διεθνούς εγκλήματος | Η εγκληματική ολιγωρία των «ειδικών» του Π.Ο.Υ. που έθεσαν τα κέρδη των καπιταλιστών πάνω από τις ανθρώπινες ζωές
Επόμενο άρθρο

Θα τολμήσει η κυβέρνηση να κάνει το δώρο στους σχολάρχες;

Της τηλεδιδασκαλίας το κάγκελο…

Σχετικά Αρθρα

Συνεχίζεται μέσα στο καλοκαίρι η εκδικητική ομηρία της Χρύσας Χοτζόγλου

Παρά την ΟΜΟΦΩΝΗ γνωμοδότηση του Πειθαρχικού ενάντια στη δυνητική αργία

Εργατικά 29 Ιούλ 2026, 21:21

Εξαμίλια Κορινθίας: Ενα ακόμα καπιταλιστικό έγκλημα

Εργατικά 28 Ιούλ 2026, 19:22

Απαλλάσσονται πλήρως από κάθε κατηγορία οι διωκόμενοι/ες εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στην Απεργία-Αποχή από την αξιολόγηση

Νίκη του εκπαιδευτικού κινήματος

Εργατικά 24 Ιούλ 2026, 08:57

Νέο κρεσέντο γκεμπελισμού για τις συντάξεις χηρείας, που τις είχε πετσοκόψει η κυβέρνηση Μητσοτάκη με παράνομες εγκυκλίους των Βρούτση και Τσακλόγλου

Τώρα παριστάνουν τους γενναιόδωρους, αλλά δεν επιστρέφουν αναδρομικά στους/στις συνταξιούχους που πετσοκόπηκαν οι συντάξεις τους.

Εργατικά 22 Ιούλ 2026, 19:16

Τρεις ακόμη εκπαιδευτικοί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο Πελοποννήσου για συμμετοχή στην Απεργία-Αποχή

Κυβερνητική εκπαιδευτική πολιτική μέσω της τρομοκράτησης, της επιβολής και του πειθαναγκασμού

Εργατικά 15 Ιούλ 2026, 12:11

Απεργία-Αποχή εκπαιδευτικών: Σκόπιμες καθυστερήσεις στην «αξιολόγηση» από τη διοικητική ιεραρχία

Για να κριθούν οι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν στην Απεργία-Αποχή με το αυστηρότερο καθεστώς του 2026

Εργατικά 11 Ιούλ 2026, 17:03
Ροή Ειδήσεων
Η παπάρα

Ο «μοιραίος» Μητσοτάκης και η «κακιά μάνα» φύση

4 Αυγ 2026, 05:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Αυγούστου

4 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Ζορίζονται από το μπλοκ της Αντίστασης οι ξενόδουλοι αστοί πολιτικοί της Βηρυτού

3 Αυγ 2026, 20:29
Διεθνή

Το Ιράν διαψεύδει ότι επήλθε συμφωνία για το εκ νέου άνοιγμα του Στενού του Ορμούζ

«Διαπραγματευόμαστε μόνο διμερώς με το Ομάν», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ιρανικού ΥΠΕΞ

3 Αυγ 2026, 19:17
Καταστολή

(Ν)τροπολογία Φλωρίδη: Αύξησε από 25 σε 30 τα χρόνια υποχρεωτικής φυλάκισης για τους πολυϊσοβίτες

3 Αυγ 2026, 09:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Αυγούστου

3 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Εκατομμύρια διαδήλωσαν σε ολόκληρη την Υεμένη υποστηρίζοντας την πολιτική «αποκλεισμός για αποκλεισμό»

2 Αυγ 2026, 20:36
Παιδεία

Tηλεφωνικές απειλές του ΙΝΕΔΙΒΙΜ καταγγέλλει ο Σύλλογος Οικότροφων ΦΕΑ

2 Αυγ 2026, 19:43
Διεθνή

112 σοροί ανασύρθηκαν από τα ερείπια στη συνοικία Σάμπρα στην Πόλη της Γάζας

Αλλες 157 σοροί παραμένουν εγκλωβισμένες

2 Αυγ 2026, 19:37
Διεθνή

Οι ΗΠΑ εκλιπαρούν για διαπραγματεύσεις – Το Ιράν δηλώνει ότι θα απαντήσει σκληρά σε κάθε τυχοδιωκτισμό

2 Αυγ 2026, 10:21
Διεθνή

Εχει εγκαταλείψει η Χαμάς την ένοπλη αντίσταση; Η πραγματικότητα πίσω από το σχέδιο αφοπλισμού

2 Αυγ 2026, 09:20
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Αυγούστου

2 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Γιατί «έχει αγανακτήσει» ο πορτοκαλομαλλιάς φασίστας;

1 Αυγ 2026, 10:19
Διεθνή

Χεζμπολά προς λιβανέζικη αρχή: Εχετε την πρώτη ευθύνη για τα συνεχιζόμενα εγκλήματα των σιωναζιστών

1 Αυγ 2026, 09:43
Ιστορία

Νίκος Ζαχαριάδης: Πάντα παρών

53 χρόνια από τη δολοφονία του

1 Αυγ 2026, 05:57
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

1 Αυγ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Αυγούστου

1 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Διαβάζοντας πίσω από τις γραμμές της ανακοίνωσης της Χαμάς

31 Ιούλ 2026, 18:47
Διεθνή

Μουμία Αμπού Τζαμάλ: 44 χρόνια αιχμάλωτος της αμερικάνικης αστικής Δικαιοσύνης

31 Ιούλ 2026, 18:22
Πολιτική

Aνεμομαζώματα διαβολοσκορπίσματα

31 Ιούλ 2026, 13:21
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Αυγούστου

Τρινιντάντ και Τομπάγκο: Ημέρα ανακάλυψης (1498).

ΗΠΑ: Ημέρα ακτοφυλακής (1790).

1844: Ο πρώτος θάνατος διαδηλωτή στην Ελλάδα, σε διαδηλώσεις έξω από την Αγία Ειρήνη (Αθήνα).

1929: Γεννιέται ο Γιασέρ Αραφάτ.

1936: Ο Ιωάννης Μεταξάς επιβάλλει δικτατορία.

1958: Βόμβες στα γραφεία της ΕΔΑ.

1967: Φλογισμένη αντιχουντική επιγραφή στην Ανω Τούμπα (Θεσσαλονίκη) κοντά σε στρατιωτική δεξίωση.

1984: Η Ανω Βόλτα αλλάζει το όνομα της σε Μπουρκίνα Φάσο.

2011: Δολοφονείται στο Τότεναμ ο 29χρονος μαύρος πατέρας τεσσάρων παιδιών Μαρκ Ντάγκαν, γεγονός που προκαλεί τετραήμερο κύμα πρωτοφανούς βίας σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Και οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Τα τελευταία χρόνια έχουμε επενδύσει όσο ποτέ άλλοτε στην ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας, αποκτώντας περισσότερα εναέρια και επίγεια μέσα, αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες, προσλαμβάνοντας προσωπικό και οργανώνοντας καλύτερα τον κρατικό μηχανισμό. Όμως υπάρχουν στιγμές που η φύση και η ένταση των καιρικών φαινομένων ξεπερνούν κάθε ανθρώπινο σχεδιασμό και κάθε επιχειρησιακή δυνατότητα. (…) Και ας θυμόμαστε ότι στις πυρκαγιές η πρόληψη σώζει ζωές. Και αυτή παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά μας: να προστατεύουμε πρώτα την ανθρώπινη ζωή, έπειτα την περιουσία των πολιτών και τα πολύτιμα δασικά μας οικοσυστήματα. Αυτόν τον στόχο θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Στις πυρκαγιές δεν πήγε. Οι επικοινωνιολόγοι τον συμβούλεψαν να μην φωτογραφίζεται με φόντο εικόνες καταστροφής. «Παρενέβη» μέσω του facebook. Για να πει το πρωτοφανές: Δεν μπορούσε να γίνει τίποτα, γιατί μας νίκησε η φύση! Φταίει το κακό το ριζικό μας, φταίει κι ο θεός που μας μισεί… «Φύση» είναι τα καλώδια των ανεμογεννητριών που έβαλαν τη φωτιά στην Αττικοβοιωτία και που είχαν ξαναβάλει φωτιά τον Ιούνη στο ίδιο σημείο; «Φύση» είναι τα εντελώς ακαθάριστα δάση που έχουν γίνει μπαρουταποθήκες; Εβαλαν τους/τις «δημοσιογράφους» της κυβερνητικής ΕΡΤ να χρησιμοποιούν όρους όπως «το μέτωπο της πυρκαγιάς εμφανίζει συνέχεια»! Ξέρετε τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά; Οτι πρώτον υπάρχουν παντού τεράστιες μάζες συσσωρευμένης καύσιμης ύλης και δεύτερον ότι είναι ακαθάριστες και οι περιβόητες αντιπυρικές ζώνες. Οπότε η φωτιά τρέχει αδιάκοπα και θα σβήσει μόνο όταν κάψει ό,τι καίγεται. Και ο Μητσοτάκης βγήκε να πει ότι δεν μπορούσε να γίνει τίποτα απέναντι στη… μάνα φύση. Αμ’ το άλλο; Γι’ αυτόν πρόληψη σημαίνει να μην καούν άνθρωποι!!! Για έναν πρωτοετή της Δασολογίας πρόληψη σημαίνει δασοπονία, καθαρισμός των δασών, εξάλειψη των εστιών πρόκλησης πυρκαγιάς, όπως τα ηλεκτροφόρα καλώδια που διασχίζουν τα δάση και οι αδέσποτες χωματερές μέσα και γύρω από τα δάση. Η πρόληψη είναι μια δουλειά που γίνεται συστηματικά κάθε χρόνο το χειμώνα. Ανάπτυξη και προστασία των δασών και των δασικών εκτάσεων ονομάζεται. Αυτή η δουλειά θέλει μέσα και χέρια. Χέρια έμπειρα εργατικά, όχι σαπιοκοιλιές που κάθονται στα γραφεία και βγάζουν ανακοινώσεις, χωρίς να έχουν ιδέα τι σημαίνει δάσος και πώς προστατεύεται προληπτικά, ώστε ακόμα κι αν ξεσπάσει πυρκαγιά να μπορεί να αντιμετωπιστεί και να μην πάρει καταστροφικές διαστάσεις. ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η διαχρονική εγκατάλειψή τους απ’ όλες τις αστικές κυβερνήσεις πυρπολεί τα δάση)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Θα τολμήσει η κυβέρνηση να κάνει το δώρο στους σχολάρχες;

    17Ν
    • Θα τολμήσει η κυβέρνηση να κάνει το δώρο στους σχολάρχες;

      Εφετείο 17Ν
  • Θα τολμήσει η κυβέρνηση να κάνει το δώρο στους σχολάρχες;

    ΕΛΑ
    • Θα τολμήσει η κυβέρνηση να κάνει το δώρο στους σχολάρχες;

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Θα τολμήσει η κυβέρνηση να κάνει το δώρο στους σχολάρχες;

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Θα τολμήσει η κυβέρνηση να κάνει το δώρο στους σχολάρχες;

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Θα τολμήσει η κυβέρνηση να κάνει το δώρο στους σχολάρχες;

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Θα τολμήσει η κυβέρνηση να κάνει το δώρο στους σχολάρχες;

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Θα τολμήσει η κυβέρνηση να κάνει το δώρο στους σχολάρχες;

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Θα τολμήσει η κυβέρνηση να κάνει το δώρο στους σχολάρχες;

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Θα τολμήσει η κυβέρνηση να κάνει το δώρο στους σχολάρχες;

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Θα τολμήσει η κυβέρνηση να κάνει το δώρο στους σχολάρχες;

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Θα τολμήσει η κυβέρνηση να κάνει το δώρο στους σχολάρχες;

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Θα τολμήσει η κυβέρνηση να κάνει το δώρο στους σχολάρχες;

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Θα τολμήσει η κυβέρνηση να κάνει το δώρο στους σχολάρχες;

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Θα τολμήσει η κυβέρνηση να κάνει το δώρο στους σχολάρχες;

      Θα τολμήσει η κυβέρνηση να κάνει το δώρο στους σχολάρχες;

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Θα τολμήσει η κυβέρνηση να κάνει το δώρο στους σχολάρχες;

      Θα τολμήσει η κυβέρνηση να κάνει το δώρο στους σχολάρχες;

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Θα τολμήσει η κυβέρνηση να κάνει το δώρο στους σχολάρχες;

      Θα τολμήσει η κυβέρνηση να κάνει το δώρο στους σχολάρχες;

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Θα τολμήσει η κυβέρνηση να κάνει το δώρο στους σχολάρχες;

      Θα τολμήσει η κυβέρνηση να κάνει το δώρο στους σχολάρχες;

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Θα τολμήσει η κυβέρνηση να κάνει το δώρο στους σχολάρχες;

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Θα τολμήσει η κυβέρνηση να κάνει το δώρο στους σχολάρχες;

    Θα τολμήσει η κυβέρνηση να κάνει το δώρο στους σχολάρχες;

    Ποιοι είμαστε
  • Θα τολμήσει η κυβέρνηση να κάνει το δώρο στους σχολάρχες;

    Θα τολμήσει η κυβέρνηση να κάνει το δώρο στους σχολάρχες;

    Επικοινωνία
  • Θα τολμήσει η κυβέρνηση να κάνει το δώρο στους σχολάρχες;

    Θα τολμήσει η κυβέρνηση να κάνει το δώρο στους σχολάρχες;

    Όροι χρήσης
  • Θα τολμήσει η κυβέρνηση να κάνει το δώρο στους σχολάρχες;

    Θα τολμήσει η κυβέρνηση να κάνει το δώρο στους σχολάρχες;

    Ποιοι είμαστε
  • Θα τολμήσει η κυβέρνηση να κάνει το δώρο στους σχολάρχες;

    Θα τολμήσει η κυβέρνηση να κάνει το δώρο στους σχολάρχες;

    Επικοινωνία
  • Θα τολμήσει η κυβέρνηση να κάνει το δώρο στους σχολάρχες;

    Θα τολμήσει η κυβέρνηση να κάνει το δώρο στους σχολάρχες;

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo