Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σκιάχτηκαν οι Ιρανοί: Ο πορτοκαλομαλλιάς φασίστας… διαλογίζεται
  • Ο Σχοινάς ανοίγει την πόρτα του εμβολιασμού για τον αφθώδη πυρετό και ομολογεί ότι επίκειται υποχρεωτική ορολογική εξέταση των ζώων
  • Γιατί βρίσκει πελατεία ο γκεμπελισμός;
  • Ερεσός Λέσβου: Μόνο σιωναζίστρια ή και κάτι παραπάνω;
  • Ο Μητσοτάκης, ο Μπελέρι, ο Κασιδιάρης: τι τους συνδέει;
  • Δυτική Σαχάρα: Ελλάδα και Δανία στηρίζουν το μαροκινό σχέδιο «αυτονομίας»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Από τη Τζαμάικα στην Κένυα και από τον Go Ko στον Κο Κο
Διεθνή

Από τη Τζαμάικα στην Κένυα και από τον Go Ko στον Κο Κο

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr16 Δεκ 2017, 00:00

Γελάγαμε τη δεκαετία του '80 με τα ακατανόητα αρτικόλεξα που εισήγαγε το ΠΑΣΟΚ (πλέον τα έχουμε «χωνέψει»), όμως οι γερμανοί ιμπεριαλιστές πολιτικοί δεν παίζονται σ' αυτόν τον τομέα. Μετά το ναυάγιο για το σχηματισμό κυβέρνησης «Τζαμάικα» και αφού άφησαν προς στιγμήν στην άκρη το σχηματισμό κυβέρνησης «Κένυα», τώρα μετεωρίζονται ανάμεσα στον συνασπισμό Go Ko και στον συνασπισμό Κο Κο!

Ο πρώτος είναι ο κλασικός Μεγάλος Συνασπισμός (που κυβερνά ακόμα, μην το ξεχνάμε), τον οποίο επιθυμεί διακαώς η Μέρκελ, και ο δεύτερος είναι ο Συνασπισμός Συνεργασίας, που αναγκαστικά επινόησε η ηγεσία του SPD, που ακόμα δεν έχει συνέλθει από την εκλογική κατραπακιά και προσπαθεί να συμβιβάσει τον έντονο φραξιονιστικό αγώνα στο εσωτερικό του κόμματος.

Είναι δε ο Συνασπισμός Συνεργασίας ένα υβρίδιο κυβερνητικής συνεργασίας, που δε θα στηρίζεται σε μια αναλυτική συμφωνία ανάμεσα στα δυο κόμματα (η συμφωνία του 2012 ήταν ολόκληρος τόμος 185 σελίδων), αλλά σε μια συμφωνία πάνω σε πέντε-δέκα θεματικές ενότητες. Ολα τα υπόλοιπα θέματα θα μείνουν ανοιχτά και θα ρυθμίζονται με ad hoc ψηφοφορίες στη γερμανική Βουλή.

«Ολίγον έγκυος δεν υπάρχει. Το SPD πρέπει να αποφασίσει αν θέλει να κυβερνήσει ή όχι», δήλωσε η Γιούλια Κλέκνερ, πρόεδρος της CDU στη Ρηνανία-Παλατινάτο, και όλοι κατάλαβαν ότι με το στόμα της μιλούσε η Μέρκελ. «Λίγο κυβέρνηση και λίγο αντιπολίτευση δεν είναι μοντέλο του μέλλοντος για μια από τις ισχυρότερες οικονομίες του κόσμου», δήλωσε ο Αλεξάντερ Ντόμπριν, επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας της CSU (χριστιανοκοινωνιστές της Βαυαρίας).

Η Μέρκελ, έχοντας αποφύγει την επιλογή της κυβέρνησης μειοψηφίας, που ήταν μια από τις πρώτες επιλογές των σοσιαλδημοκρατών και έχοντας στο τσεπάκι της την βούλησή τους για κάποιου είδους κυβερνητικό συνασπισμό πλειοψηφίας, δε βιάζει τα πράγματα. Ξέρει, άλλωστε, ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός για τις πολιτικές πληγές στα ιστορικά αστικά κόμματα. Οπως ξέρει ότι στο SPD υπάρχουν δυνάμεις που τάσσονται από τώρα ανοιχτά υπέρ ενός νέου Μεγάλου Συνασπισμού, θεωρώντας το υβρίδιο του Συνασπισμού Συνεργασίας ως ανάξιο μιας ιμπεριαλιστικής δύναμης όπως η Γερμανία και ενός αστικού κόμματος όπως το SPD, που είναι κόμμα εξουσίας και πρέπει να παίρνει αυτό που του ανήκει με βάση τον κάθε φορά συσχετισμό δυνάμεων.

Για παράδειγμα, ο Τόμας Οπερμαν, πρώην πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του SPD, έκρουσε ήδη το καμπανάκι του κινδύνου για το κόμμα, που μπορεί να είναι στην κυβέρνηση, αλλά σε μια σειρά ανοιχτές ψηφοφορίες θα βρίσκει απέναντί του μια δεξιά πλειοψηφία 400 βουλευτών σε σύνολο 709 της Μπούντεσταγκ. Δηλαδή, οι υπουργοί του θα καλούνται να εφαρμόσουν μια πολιτική που θα αποφασίζει η δεξιά της CDU/CSU με την προσθήκη ψήφων από την ακροδεξιά AfD. Αντίθετα, οι εκπρόσωποι της λεγόμενης αριστερής πτέρυγας του SPD θεωρούν ότι με τον Συνασπισμό Συνεργασίας το SPD θα έχει μεγαλύτερη ευελιξία να προωθήσει στη Βουλή ζητήματα που βρίσκονται στη δική του «κοινωνική ατζέντα». Δεν μας λέει όμως με τι πλειοψηφία θα τα ψηφίσει, αποκαλύπτοντας εμμέσως πως εκείνο που ενδιαφέρει αυτή την πτέρυγα είναι να χαϊδέψει τ' αυτιά της κομματικής βάσης και να διευρύνει τα ερείσματά της σ' αυτήν.

Το σημαντικό για το γερμανικό πολιτικό σύστημα είναι ότι οι συζητήσεις για το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας ξανάρχισαν, χωρίς τα ταρατατζούμ που συνόδευαν τις αντίστοιχες συζητήσεις για τη «Τζαμάικα», που τις οδήγησε σε ναυάγιο ο Λίντνερ του FDP (επειδή κάηκαν στο χυλό, τώρα φυσάνε και το γιαούρτι). Τρία κόμματα (CDU, CSU, SPD) με μόλις δύο εκπροσώπους το καθένα, συναντήθηκαν για πρώτη φορά το βράδυ της περασμένης Τετάρτης και αναμένεται να εντείνουν τις διαβουλεύσεις.

Στο μεταξύ, οι καπιταλιστές πιέζουν να δοθεί γρήγορα κυβερνητική λύση. «Πρέπει να ξέρουμε προς τα πού θα πάει το καράβι» δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γερμανικής Βιομηχανίας Ντίτερ Κεμπφ. Οπως δείχνουν τα πράγματα, οι εκπρόσωποι των μεγαλύτερων αστικών κομμάτων δε θα τους διαψεύσουν. Ιδιαίτερα οι σοσιαλδημοκράτες, που ήδη πήραν από έκτακτο συνέδριο εντολή για διαπραγματεύσεις «ανοιχτού αποτελέσματος» (χωρίς υποχρεωτικό σχηματισμό κυβέρνησης, δηλαδή) και έχουν πια τη δυνατότητα (με το απαραίτητο «μασάζ» στην κομματική βάση) να περάσουν από τον Ko Ko στον Go Ko. Αλλωστε, ο Σουλτς πήρε από το συνέδριο αυτό που ήθελε: επανεξελέγη πρόεδρος (όλοι έθαψαν το τσεκούρι του πολέμου) και το κοστούμι του αντικαγκελάριου και πρωτοκλασάτου υπουργού δε θα του πήγαινε καθόλου άσχημα.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΡουφιανιλίκι για λογαριασμό πολυεθνικών
Επόμενο άρθρο Καλά κρατούν οι πολεμικές μπίζνες στη Μέση Ανατολή

Σχετικά Αρθρα

Σκιάχτηκαν οι Ιρανοί: Ο πορτοκαλομαλλιάς φασίστας… διαλογίζεται

Διεθνή 21 Σεπ 2026, 19:51

Δυτική Σαχάρα: Ελλάδα και Δανία στηρίζουν το μαροκινό σχέδιο «αυτονομίας»

Διεθνή 21 Σεπ 2026, 09:56

Η μωροφιλοδοξία ενός ηγέτη της αντιπολίτευσης ως ασπίδα του Ερντογάν

Διεθνή 20 Σεπ 2026, 10:39

Ανακοινώθηκε συμφωνία ΗΠΑ-Δανίας για τη Γροιλανδία

Αλλα λέει ο Τραμπ και άλλα οι Φρεντέρικσεν-Νίλσεν

Διεθνή 19 Σεπ 2026, 10:40

Τι είναι το σουμούντ;

Διεθνή 19 Σεπ 2026, 08:48

Οι αμερικανοί νοσηλευτές απαιτούν από τα νοσοκομεία να διακόψουν τους δεσμούς τους με την Palantir

Λόγω του ρόλου της στη γενοκτονία στη Γάζα και στoν ICE

Διεθνή 17 Σεπ 2026, 19:30
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Σκιάχτηκαν οι Ιρανοί: Ο πορτοκαλομαλλιάς φασίστας… διαλογίζεται

21 Σεπ 2026, 19:51
Αγροτικά

Ο Σχοινάς ανοίγει την πόρτα του εμβολιασμού για τον αφθώδη πυρετό και ομολογεί ότι επίκειται υποχρεωτική ορολογική εξέταση των ζώων

21 Σεπ 2026, 19:06
Κόντρες

Γιατί βρίσκει πελατεία ο γκεμπελισμός;

21 Σεπ 2026, 14:21
Πολιτική

Ερεσός Λέσβου: Μόνο σιωναζίστρια ή και κάτι παραπάνω;

21 Σεπ 2026, 12:55
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης, ο Μπελέρι, ο Κασιδιάρης: τι τους συνδέει;

21 Σεπ 2026, 11:50
Διεθνή

Δυτική Σαχάρα: Ελλάδα και Δανία στηρίζουν το μαροκινό σχέδιο «αυτονομίας»

21 Σεπ 2026, 09:56
Παιδεία

Η καλή σχολική χρονιά είναι εικονική πραγματικότητα

21 Σεπ 2026, 08:34
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Σεπτέμβρη

21 Σεπ 2026, 00:01
Πολιτική

Νίκος Μαζιώτης: Αν με επαινούσε η Γκίλφοϊλ, θα ανησυχούσα…

20 Σεπ 2026, 11:42
Αγροτικά

14 νέες εστίες ευλογιάς των αιγοπροβάτων σε μια εβδομάδα

20 Σεπ 2026, 11:21
Διεθνή

Η μωροφιλοδοξία ενός ηγέτη της αντιπολίτευσης ως ασπίδα του Ερντογάν

20 Σεπ 2026, 10:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Σεπτέμβρη

20 Σεπ 2026, 00:01
Αγροτικά

Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Η αλήθεια δεν κρύβεται με τα ψέματα των κολαούζων της κυβέρνησης

19 Σεπ 2026, 13:50
Πολιτισμός

Οι Βίκινγκ στην Αθήνα

19 Σεπ 2026, 11:22
Διεθνή

Ανακοινώθηκε συμφωνία ΗΠΑ-Δανίας για τη Γροιλανδία

Αλλα λέει ο Τραμπ και άλλα οι Φρεντέρικσεν-Νίλσεν

19 Σεπ 2026, 10:40
Διεθνή

Τι είναι το σουμούντ;

19 Σεπ 2026, 08:48
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

19 Σεπ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Σεπτέμβρη

19 Σεπ 2026, 00:01
Υγεία

«Κολλητάρια» από παλιά Πλεύρης, Γάκα και Θεοδωρόπουλος

18 Σεπ 2026, 20:54
Αγροτικά

Γεφύρι της Αρτας η δίκη των Χλύκα (πατέρα και γιού) και Καλφούτζου, με γαϊτανάκι αναβολών και διακοπών που ζητούν συνήγοροί τους

Nέα διακοπή σήμερα, μετά από τρεις αναβολές και μια διακοπή!

18 Σεπ 2026, 19:24
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Σεπτέμβρη

Ημέρα ειρήνης.

Ημέρα της νόσου του Alzheimer.

Ημέρα ελεύθερου λογισμικού.

Ημέρα ευρωπαϊκής συνεργασίας.

Μάλτα: Ημέρα ανεξαρτησίας (1964).

Φιλιππίνες: Ημέρα ευχαριστιών.

1939: Δολοφονείται από εθνικοσοσιαλιστές ο αγγλόφιλος ρουμάνος πρωθυπουργός Αρμάντ Καλινέσκου.

1949: Δημιουργείται η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία Γερμανίας.

1956: Απαγχονίζονται στις κεντρικές φυλακές της Λευκωσίας από τους Αγγλους οι αγωνιστές της ΕΟΚΑ Μιχαήλ Κοτσόφτας, Στέλιος Μαυρομάτης και Ανδρέας Παναγίδης.

1969: Ανατίναξη πύργου της ΔΕΗ στη γραμμή Χαλκηδόνας-Αλιβερίου με αποτέλεσμα διήμερη διακοπή λειτουργίας της (ΕΔΚ).

1974: Νομιμοποιείται το Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδος.

1980: Εισβολή του Ιράκ στο Ιράν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo