Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Οταν χτυπάς ένα φουσκωμένο μπαλόνι με μια καρφίτσα
  • Σαν σήμερα 16 Αυγούστου
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 15 Αυγούστου
  • Εκτακτη περιοδεία Κούσνερ σε Ισραήλ και Αίγυπτο για τον οδικό χάρτη για τη Γάζα
  • Εσμαΐλ Καανί προς Ιρακινή Αντίσταση: Μην παραδώσετε τα όπλα, αλλά μην συγκρούεστε με τις κρατικές δυνάμεις
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Οικονομία»Eνα διαρκές σκάνδαλο σε συσκευασία σκανδαλολογίας προς εκμετάλλευση
Οικονομία

ΝΟVARTIS

Eνα διαρκές σκάνδαλο σε συσκευασία σκανδαλολογίας προς εκμετάλλευση

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr14 Ιαν 2017, 00:00

Σύσκεψη με υπουργούς είχε στο Μαξίμου ο Τσίπρας, προκειμένου να σχεδιάσουν την αντιμετώπιση του σκανδάλου Novartis. Το μόνο που σχεδίασαν, όμως, είναι η πολιτική εκμετάλλευση και της παραμικρής αποκάλυψης που θα υπάρχει για στελέχη των προηγούμενων κυβερνήσεων. Είναι το μόνο που τους ενδιαφέρει, το μόνο από το οποίο μπορούν να βγάλουν πολιτική υπεραξία. Γιατί το σκάνδαλο Novartis είναι μια αμερικανο-ελβετική υπόθεση, καθώς είναι η αμερικάνικη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς που κινεί τα νήματα και που θα κλείσει την υπόθεση, αν η ελβετική φαρμακοβιομηχανία «προσκυνήσει» το αμερικάνικο σύστημα.

Επαναλαμβάνεται, δηλαδή, αυτό που είχε γίνει με τη Siemens και τη Volkswagen. Οι ευρωπαϊκές εταιρίες, όταν πιαστούν στο δόκανο του αμερικάνικου τιμωρητικού μηχανισμού και διαπιστώσουν ότι δεν έχουν διέξοδο διαφυγής, αλλά κινδυνεύουν να χάσουν την τεράστια αμερικάνικη αγορά, κλείνουν κάποιο «ντιλ», πληρώνουν κάποιο μη ευκαταφρόνητο πρόστιμο και οι αμερικάνικες αρχές κλείνουν την υπόθεση, σφραγίζουν το φάκελο και αρνούνται να προσφέρουν σε οποιαδήποτε άλλη χώρα το παραμικρό στοιχείο.

Και πώς εμπλέκεται η Ελλάδα στο σκάνδαλο; Οταν στις ΗΠΑ ανοίγει μια τέτοια υπόθεση, οι ανταγωνίστριες εταιρίες που κινούν τα νήματα ενεργοποιούν δικηγορικές φίρμες και γραφεία ντετέκτιβ προκειμένου να βρουν μάρτυρες. Στην περίπτωση της Novartis, η οποία στις ΗΠΑ φαίνεται πως είχε θωρακίσει την «αφανή» της δράση, ξαμολύθηκαν να βρουν μάρτυρες σε χώρες όπως η Πολωνία, η Ρουμανία, η Ουγγαρία και η Ελλάδα. Σ' αυτούς τους μάρτυρες τάζουν «παρά με ουρά», που θα βγει από το πρόστιμο που θα πληρώσει η ερευνώμενη εταιρία. Ετσι, δύο Ελληνες, στελέχη της Novartis εδώ, βρέθηκαν να καταθέτουν στις αμερικάνικες και όχι στις ελληνικές αρχές! Αν σκεφτούμε ότι η Novartis απειλείται με πρόστιμο εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων, αντιλαμβάνεστε ποιο είναι το κίνητρο των «πληροφοριοδοτών» (whistleblowers στην αμερικάνικη δικαστική αργκό).

Ενα άλλο στέλεχος της Novartis απειλούσε χριστουγεννιάτικα να σαλτάρει από έναν ψηλό όροφο του «Χίλτον» στο κενό, διαμαρτυρόμενο ότι τζάμπα η εταιρία του φορτώνει ευθύνες και χρειάστηκε να παρέμβει «διαπραγματευτής» της αστυνομίας για να πειστεί να μη σαλτάρει. Φαίνεται ότι τον πέρασαν για έναν εκ των πληροφοριοδοτών και τον στρίμωξαν. 'Η φοβήθηκε μην έχει την τύχη του Κώστα Τσαλικίδη, που τον σκότωσαν γιατί κάτι ήξερε ή κάτι βρήκε για το σκάνδαλο των υποκλοπών, και μ' αυτό τον τρόπο επέλεξε να δημοσιοποιήσει την περίπτωσή του, επιζητώντας αστυνομική προστασία. Εκτοτε, πάντως, δεν ξανακούσαμε τίποτα γι' αυτόν.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό από τον Τύπο ότι υπήρξαν καταθέσεις Ελλήνων, στελεχών της Novartis, στις αμερικάνικες αρχές, ο Κοντονής έστειλε τα δημοσιεύματα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και ζήτησε τη διερεύνηση της βασιμότητάς τους. Αυτό έγινε στις 14 Δεκέμβρη. Μετά, μάλλον διαπίστωσαν ότι υπάρχει «ψωμί» και αποφάσισαν να ετοιμαστούν για μια γερή δόση σκανδαλολογίας, που θα περιλάβει στελέχη που υπηρέτησαν τις προηγούμενες κυβερνήσεις, αλλά και πολιτικά πρόσωπα. Διαρροές από το γνωστό κέντρο προπαγάνδας του Μαξίμου έκαναν λόγο για εμπλοκή ενός πρώην πρωθυπουργού και τουλάχιστον έξι υπουργών. Το σκάνδαλο της Novartis θα αποδειχτεί μεγαλύτερο από εκείνο της Siemens, δήλωσε ο Κοντονής, λες και είδε ξαφνικά αυτό που οι αρμόδιοι συνάδελφοί του (στο υπουργείο Υγείας) δεν έβλεπαν.

Στοιχεία από τους Αμερικανούς δεν πρόκειται να πάρουν, όπως είπαμε. Οπότε τι θα μείνει; Στοιχεία για κάποια πληρωμένα από την ελβετική εταιρία ταξίδια στελεχών σε συνέδρια στο εξωτερικό, καθώς και για χορηγίες σε κάποιες «παρένθετες» εταιρίες, όπως μια… οικογενειακή εταιρία της πανεπιστημιακού Μ. Γείτονα και μια εταιρία που είχε ο πρώην σύμβουλος υπουργών (από εποχής Καραμανλή ακόμα) Ν. Μανιαδάκης, μαζί με τη σύζυγό του, πρώην τραγουδιάρα, Χ. Φαρμάκη.

Αυτά τα στοιχεία, και άλλα που ενδεχομένως θα βρουν, είναι αρκετά για να στήσουν μια επιχείρηση σκανδαλολογίας ενάντια στη ΝΔ (ενδεχομένως και σε τμήμα του ΠΑΣΟΚ), πίσω από την οποία θα κρυφτεί το πραγματικό σκάνδαλο.

Είναι κοινό μυστικό ότι οι φαρμακευτικές εταιρίες λαδώνουν όποιον μπορεί να τους φανεί χρήσιμος. Είναι γνωστό ότι η όποια επιστημονική έρευνα γίνεται με τις «χορηγίες» αυτών των εταιριών και έχει ως αποκλειστικό αντικείμενο το «σπρώξιμο» των φαρμάκων τους και ιδιαίτερα των πιο ακριβών απ' αυτά. Προτίθεται ο ΣΥΡΙΖΑ να τα βάλει μ' αυτό το κύκλωμα; Εδώ γελάνε. Εδώ οι κλίκες των πανεπιστημιακών καμαρώνουν όταν παίρνουν «χορηγίες» από τις εταιρίες και το θεωρούν αυτό ως ένδειξη… επιστημοσύνης. Οσο πιο πολλά παίρνεις τόσο καλύτερος είσαι!

Επειδή θ' ακούσουμε μεγάλα λόγια, θα ρωτήσουμε το εξής απλό: δύο χρόνια στην εξουσία (μισή κυβερνητική θητεία) έκανε το παραμικρό ο ΣΥΡΙΖΑ για ν' αλλάξει αυτή την κατάσταση, για να πλήξει τα συμφέροντα των κολοσσών του φαρμάκου (ξένων και ντόπιων) και να διαλύσει το βρόμικο κύκλωμα που έχουν στήσει, για να οργανώνει το πλιάτσικο σε βάρος του ελληνικού λαού;

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

ΝΟVARTIS

Με τα συμφέροντα τίνος είσαι;
Επόμενο άρθρο

ΝΟVARTIS

Γιατί δεν μπορεί να χτίσει ο Μελισσανίδης γήπεδο στο οικόπεδο που έχει παραχωρηθεί στην ΑΕΚ

Σχετικά Αρθρα

Mητσοτάκης-Θεοδωρικάκος γιουσουφάκια των βιομήχανων και των σουπερμαρκετάδων

Οικονομία 30 Ιούν 2026, 13:06

PosoKaneiToDoulema?

Οικονομία 17 Ιούν 2026, 22:19

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Διπλασιάζουν τους μισθούς των δεσποτάδων!

Οικονομία 5 Ιούν 2026, 18:52

Αν πήρατε κελεμπία, μην ανησυχείτε: βάλτε τη στη ναφθαλίνη, θα ξανάρθουν Απόκριες

Παράτησε το οικόπεδο «Δυτικά της Κρήτης» η Κοινοπραξία των πετρελαιάδων με επικεφαλής την ExonMobill

Οικονομία 26 Μάι 2026, 19:40

Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: Κατεπείγουσα έρευνα για τα 120 εκατ. ευρώ της Κεραμέως σε διαδραστικούς πίνακες

Οικονομία 26 Μάι 2026, 12:24

Απομονωμένοι από τις δυτικοευρωπαϊκές ιμπεριαλιστικές δυνάμεις οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

Διεθνή 3 Απρ 2026, 21:04
Ροή Ειδήσεων
Η παπάρα

Οταν χτυπάς ένα φουσκωμένο μπαλόνι με μια καρφίτσα

16 Αυγ 2026, 05:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Αυγούστου

16 Αυγ 2026, 00:01
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

15 Αυγ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Αυγούστου

15 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Εκτακτη περιοδεία Κούσνερ σε Ισραήλ και Αίγυπτο για τον οδικό χάρτη για τη Γάζα

14 Αυγ 2026, 19:33
Διεθνή

Εσμαΐλ Καανί προς Ιρακινή Αντίσταση: Μην παραδώσετε τα όπλα, αλλά μην συγκρούεστε με τις κρατικές δυνάμεις

14 Αυγ 2026, 18:32
Καταστολή

Υπόθεση Marfin: Mια σκευωρία, τρεις οι προφυλακισθέντες

Προσφυγή εναντίον του εντάλματος προφυλάκισής της κατέθεσε η τρίτη κατηγορούμενη

14 Αυγ 2026, 17:54
Διεθνή

Το Ιράν καταδικάζει κάθε προσπάθεια παραγκωνισμού του παλαιστινιακού ζητήματος

14 Αυγ 2026, 07:38
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Αυγούστου

14 Αυγ 2026, 00:01
Αγροτικά

Χτύπησε και στην – μέχρι τώρα καθαρή – Αρτα η ευλογιά των αιγοπροβάτων

13 Αυγ 2026, 20:38
Κόντρες

Kάτι τρέχει με τον Τάκη (;)

13 Αυγ 2026, 19:50
Η παπάρα

Ο φιδέμπορος του Μαρ-α-Λάγκο

13 Αυγ 2026, 11:22
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Αυγούστου

13 Αυγ 2026, 00:01
Πολιτισμός

Μassive Attack: Αποθέωση στη Μελβούρνη όταν ύψωσαν την παλαιστινιακή σημαία

12 Αυγ 2026, 19:58
Διεθνή

Επικεφαλής του Ανώτατου Συμβούλιου Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν: Το Στενό του Ορμούζ θα ξανανοίξει μόνο όταν οι ΗΠΑ αποδεχτούν τους όρους του Ιράν

12 Αυγ 2026, 19:11
Καταστολή

Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα: Μελόνι και Μερτς ερίζουν για το ποιος θα ξεφορτωθεί τους πρόσφυγες 

12 Αυγ 2026, 09:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Αυγούστου

12 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Οταν σε υμνεί η Δεξιά

11 Αυγ 2026, 19:44
Διεθνή

Νομική νίκη για ακαδημαϊκό στον οποίο αρνήθηκαν πανεπιστημιακή θέση αφού χαρακτήρισε τη Γάζα «κλασική περίπτωση γενοκτονίας»

11 Αυγ 2026, 18:08
Πολιτισμός

Αν δε θέλετε να μιλάμε για την Παλαιστίνη, μην μας καλείτε

11 Αυγ 2026, 17:46
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Αυγούστου

Κύπρος: Ημέρα ανεξαρτησίας (1960).

1968: Εκρηξη βόμβας σε γιαπί κοντά στην πλατεία Συντάγματος.

1969: Βόμβα (ΚΕΑ) έξω από το κέντρο “Παγκόσμιο” στο Καλαμάκι.

1974: Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Ανδρέας Παπανδρέου.

1990: 140 νεκροί σε φυλετικές ταραχές σε κωμοπόλεις γύρω από το Γιοχάνεσμπουργκ (Νότια Αφρική).

1991: Πραξικόπημα κατά της περεστρόικα (Ρωσία).

2003: Πεθαίνει ο άλλοτε δικτάτορας της Ουγκάντα Ιντί Αμίν.

2010: Πεθαίνει ο άλλοτε δικτάτορας Δημήτριος Ιωαννίδης.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από το 2019 έχω βιώσει επαναλαμβανόμενα και συστηματικά -όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης- την προσπάθεια αποδόμησής μου ως προσώπου. Πρόκειται για μια τακτική που έχει ως βασικό στόχο να σπιλώσει το πρόσωπο επειδή δεν μπορεί να αποδομήσει το έργο. Τα παλαιοκομματικά οχυρά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της πολιτικής τού σήμερα που ζητά λύσεις. Τι κάνουν λοιπόν; Οταν κάποιος παράγει απτό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο -όπως είναι για παράδειγμα το «Προλαμβάνω»- το οποίο δεν μπορούν να αμφισβητήσουν, τότε επιχειρούν να σπιλώσουν το πρόσωπο. Η βασική τους προσέγγιση είναι να παρουσιάσουν άξιους ανθρώπους ως διεφθαρμένους, φαύλους, αναξιόπιστους για να πλήξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Λες και ο πολίτης θα αμφισβητήσει την ίδια την πραγματικότητα, τα ίδια του τα μάτια και θα πιστέψει αυτά που λέει ή γράφει κάποιος για την πραγματικότητα που ζει ο ίδιος.

Ειρήνη Αγαπηδάκη

(Η κυρία μάς λέει για τον εαυτό της ότι είναι άξια, αδιάφθορη, αυτοδημιούργητη, αξιόπιστη και κυρίως ότι παράγει σημαντικό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο. Ο ίδιος ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη. Γι’ αυτό και δεν την παίρνει ποτέ μαζί του στις φιέστες κοπής κορδελών που πραγματοποιεί συνεχώς σε όλη τη χώρα. Παίρνει μόνο τη γενική γραμματέα του Βιλδιρίδη. Ενίοτε και τον υφυπουργό Θεμιστοκλέους. Την αναπληρώτρια υπουργό Αγαπηδάκη την έχει στο ψυγείο. Γι’ αυτό και η «δόλια» προσπαθεί να μείνει στον αφρό αυτοαποθεούμενη. Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οι «πλάτες» που έχει και που την εκτόξευσαν σε αριστίνδην εκλογή στη Βουλή, μέσω της πρώτης θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε ήταν ένα δεξιό διαδικτυακό τρολ που ασχολούνταν με τα «κακάκια του Πολάκη», δεν είναι ικανές να της εξασφαλίσουν άκοπα και μια θέση στην επόμενη Βουλή μέσω σταυροδοσίας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • ΝΟVARTIS

    17Ν
    • ΝΟVARTIS

      Εφετείο 17Ν
  • ΝΟVARTIS

    ΕΛΑ
    • ΝΟVARTIS

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • ΝΟVARTIS

      Εφετείο ΕΛΑ
    • ΝΟVARTIS

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • ΝΟVARTIS

    Επαναστατικός Αγώνας
    • ΝΟVARTIS

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • ΝΟVARTIS

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • ΝΟVARTIS

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • ΝΟVARTIS

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • ΝΟVARTIS

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • ΝΟVARTIS

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • ΝΟVARTIS

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • ΝΟVARTIS

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • ΝΟVARTIS

      ΝΟVARTIS

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • ΝΟVARTIS

      ΝΟVARTIS

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • ΝΟVARTIS

      ΝΟVARTIS

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • ΝΟVARTIS

      ΝΟVARTIS

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • ΝΟVARTIS

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • ΝΟVARTIS

    ΝΟVARTIS

    Ποιοι είμαστε
  • ΝΟVARTIS

    ΝΟVARTIS

    Επικοινωνία
  • ΝΟVARTIS

    ΝΟVARTIS

    Όροι χρήσης
  • ΝΟVARTIS

    ΝΟVARTIS

    Ποιοι είμαστε
  • ΝΟVARTIS

    ΝΟVARTIS

    Επικοινωνία
  • ΝΟVARTIS

    ΝΟVARTIS

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo