Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Η Γάζα αποχαιρέτησε τον «Σνάιπερ της Μπέιτ Χανούν» και τον βοηθό του
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 14 Φλεβάρη
  • Πού να ξέρουν τα Γαλλάκια!
  • Δένδιας γιοκ: καζάν-καζάν για τρεις (με άνισα μερίδια)
  • Συνεχίζουν το ψέμα περί «αποκλιμάκωσης της ευλογιάς»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Τα τούνελ προκαλούν πανικό στους σιωνιστές
Διεθνή

Παλαιστίνη

Τα τούνελ προκαλούν πανικό στους σιωνιστές

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr6 Φεβ 2016, 00:00

Οι πρόσφατες καταρρεύσεις υπόγειων τούνελ που συνδέουν το Ισραήλ με τη Γάζα και χρησιμοποιούνται για επιθετικές ενέργειες της Παλαιστινιακής Αντίστασης ενάντια στους σιωνιστές έφεραν ξανά στην επικαιρότητα στο Ισραήλ το θέμα των επιχειρησιακών ικανοτήτων της Αντίστασης.

Οι σιωνιστές εκτιμούν ότι η Χαμάς πλέον έχει ανανεώσει και αναβαθμίσει το οπλοστάσιό της και είναι έτοιμη να απαντήσει σε κάθε τους πρόκληση, γι ' αυτό και βιάζονται να ολοκληρώσουν την κατασκευή ενός συστήματος εντοπισμού των τούνελ με στόχο να αχρηστεύσουν ένα από τα πιο αποτελεσματικά όπλα της Αντίστασης. Αυτές οι εκτιμήσεις βασίζονται σε μαρτυρίες Ισραηλινών που ζουν κοντά στα σύνορα με τη Γάζα, ότι ακούνε συχνά υπόκωφους θορύβους από το έδαφος, οδηγώντας τους στο συμπέρασμα ότι τα τούνελ έχουν εισχωρήσει αρκετά χιλιόμετρα πέρα από τα σύνορα στο εσωτερικό του Ισραήλ. Οι μαρτυρίες αυτές έχουν οδηγήσει τον ισραηλινό στρατό σε μια απέλπιδα προσπάθεια να εντοπίσει τα τούνελ σκάβοντας δίπλα στα σύνορα χωρίς αποτέλεσμα, γεγονός που εντείνει ακόμα περισσότερο το άγχος του σιωνιστών μπροστά στις επιχειρησιακές δυνατότητες της Αντίστασης.

Οι αιφνιδιαστικές επιθέσεις της Αντίστασης εναντίον εποικισμών και μονάδων του ισραηλινού στρατού που έχουν αναπτυχθεί δίπλα στα σύνορα της Γάζας με το Ισραήλ, μέσω τούνελ, έχουν κρούσει από καιρό τον κώδωνα του κινδύνου για τη σιωνιστική πολεμική μηχανή. Οι τακτικές άμυνας και επίθεσής της, οι οποίες περιλαμβάνουν πρόβλεψη των κινήσεων του εχθρού, αυστηρά μέτρα προστασίας απέναντί του, αλλά και πρωτοβουλία των κινήσεων, αποδείχτηκαν παντελώς άχρηστες, αντιστρέφοντας τους όρους της σύγκρουσης και κάνοντας τους σιωνιστές να παρακαλούν για εκεχειρία κατά τη διάρκεια της τελευταίας εισβολής τους στη Γάζα το καλοκαίρι του 2014.

Η κατασκευή των τούνελ από την Αντίσταση είναι μια διαδικασία που εξελίσσεται αργά και αθόρυβα χωρίς σταματημό. Το σκάψιμο των τούνελ γίνεται αποκλειστικά με χειροκίνητα ή ποδοκίνητα εργαλεία προκειμένου να αποφευχθεί η πρόκληση θορύβου που θα πρόδιδε τη θέση του τούνελ και των μαχητών στους σιωνιστές. Το σκάψιμο γίνεται ύστερα από προσεκτικό σχεδιασμό προκειμένου να αποφευχθούν καταρρεύσεις και θάνατοι μαχητών από τη σαθρότητα του εδάφους της ευρύτερης περιοχής που αποτελείται κυρίως από άμμο.

Οι σιωνιστές έχουν αποτύχει παταγωδώς να λύσουν, έστω και μερικώς, το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, ενώ τα τούνελ που έχουν εντοπίσει είναι λιγοστά. Αυτό αποδεικνύει ότι όχι μόνο δεν έχουν μέχρι τώρα τα τεχνικά μέσα για να εντοπίσουν τουλάχιστον κάποια από τα τούνελ, αλλά και ότι ο χαφιέδικος μηχανισμός που είχαν στήσει στη Γάζα πριν την αποχώρησή τους το 2005 έχει ουσιαστικά αχρηστευτεί και δεν τους παρέχει ουσιαστικές πληροφορίες για τις κινήσεις της Αντίστασης στην περιοχή.

Ενδεικτική της αδυναμίας των σιωνιστών να αντιμετωπίσουν την κατάσταση είναι η συνεχής γκρίνια των μίντια με στόχο κυρίως το στρατιωτικό think tank των σιωνιστών, που πλέον έχει φτάσει στα όρια της παράκρουσης. Κάποιοι στρατιωτικοί αναλυτές έφτασαν να προτείνουν μέχρι και την αποστολή ισραηλινών αξιωματικών στο Βιετνάμ για να εκπαιδευτούν από πρώην μέλη των Βιετκόγκ στην κατασκευή και διεξαγωγή πολέμου μέσω τούνελ, τακτική που χρησιμοποιούσαν οι Βιετκόγκ ενάντια στους αμερικανούς εισβολείς. Ο γνωστός ισραηλινός στρατιωτικός αναλυτής Αμος Χαρέλ, με αφορμή τη συζήτηση που έχει ανάψει για τα τούνελ, δήλωσε ότι το Ισραήλ στο μακροχρόνιο πόλεμο που διεξάγει ενάντια στον παλαιστινιακό λαό ουσιαστικά δεν έχει να επιδείξει ούτε μια καθαρή νίκη, αναγνωρίζοντας ότι η δίψα για λευτεριά και η ευρηματικότητα των Παλαιστινίων είναι ανίκητες, έχοντας αλλάξει τους όρους που διεξάγεται η σύγκρουση με τους σιωνιστές, αφού πλέον κλειδιά αυτού του πολέμου είναι τα τούνελ και οι παλαιστινιακές ρουκέτες που φτάνουν πια μέχρι το Τελ Αβίβ.

Οι σχεδόν πανικόβλητοι σιωνιστές μπουκώνουν με εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια ομάδες ερευνητών που θα αναπτύξουν τεχνολογία εντοπισμού των τούνελ. Από κοντά και οι Αμερικανοί, που έχουν ανακοινώσει ότι θα δώσουν σε πρώτο στάδιο τουλάχιστον 120 εκατομμύρια δολάρια στο Ισραήλ για την ανάπτυξη τέτοιου είδους τεχνολογίας. Αυτό όμως που δεν παραδέχεται ο Νετανιάχου, αλλά δεν έχουν πρόβλημα να παραδεχτούν τα στρατιωτικά του στελέχη, είναι ότι τέτοιου είδους τεχνολογία προς το παρόν είναι όνειρο θερινής νυκτός και ότι θα χρειαστούν πολλά χρόνια μέχρι να εμφανιστεί κάτι τέτοιο.

Στο μεταξύ, το δαιδαλώδες δίκτυο των τούνελ εξακολουθεί να μεγαλώνει και στο εσωτερικό της Γάζας, δίνοντας τη δυνατότητα στους μαχητές της Αντίστασης να μετακινούνται πίσω από τις γραμμές του εχθρού όταν εισβάλλει στη Γάζα, χτυπώντας τον αιφνιδιαστικά από πίσω και δημιουργώντας αμέτρητα προβλήματα στους στρατιωτικούς εγκεφάλους του σιωνιστικού στρατού. Αυτό συνέβη κατά την τελευταία εισβολή στη Γάζα και θεωρείται σίγουρα ότι στο μέλλον θα βελτιωθεί ως τακτική αντάρτικου πολέμου.
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Παλαιστίνη

Προλειαίνουν το έδαφος για μαζικές απελάσεις
Επόμενο άρθρο

Παλαιστίνη

Τετραπλασιάζουν τις στρατιωτικές δαπάνες για την Ευρώπη

Σχετικά Αρθρα

Η Γάζα αποχαιρέτησε τον «Σνάιπερ της Μπέιτ Χανούν» και τον βοηθό του

Διεθνή 14 Φεβ 2026, 09:34

Η 7η Οκτώβρη επηρεάζει τον εσωτερικό ανταγωνισμό και στην αμερικάνικη Δεξιά

Διεθνή 13 Φεβ 2026, 10:44

Ο Τραμπ αντιμετωπίζει τον Νετανιάχου χειρότερα απ’ ό,τι τον μπάτλερ του Μαρ-α-Λάγκο

Διεθνή 12 Φεβ 2026, 18:43

Σουμάγια Γανούσι | Από τον Επστιν μέχρι τη Γάζα: Η διαφθορά της δυτικής ελίτ έχει πλέον αποκαλυφθεί πλήρως

Η Γάζα δεν ήταν απόκλιση από τις αξίες τους, ήταν η κορύφωσή τους

Διεθνή 11 Φεβ 2026, 21:14

Ισπανία: Ενας άλλος δρόμος είναι εφικτός;

Διεθνή 11 Φεβ 2026, 12:01

H σιωναζιστική κυβέρνηση αποφάσισε την εμβάθυνση της de facto προσάρτησης και την επέκταση των εποικισμών στη Δυτική Όχθη

Διεθνή 9 Φεβ 2026, 19:42
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Η Γάζα αποχαιρέτησε τον «Σνάιπερ της Μπέιτ Χανούν» και τον βοηθό του

14 Φεβ 2026, 09:34
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

14 Φεβ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Φλεβάρη

14 Φεβ 2026, 00:01
Κόντρες

Πού να ξέρουν τα Γαλλάκια!

13 Φεβ 2026, 20:58
Πολιτική

Δένδιας γιοκ: καζάν-καζάν για τρεις (με άνισα μερίδια)

13 Φεβ 2026, 19:24
Αγροτικά

Συνεχίζουν το ψέμα περί «αποκλιμάκωσης της ευλογιάς»

Mε κρατικό χρήμα μπαίνουν στην προπαγάνδα και τα αστικά ΜΜΕ

13 Φεβ 2026, 18:47
Πολιτική

Πού το πάει η καμαρίλα των Γλίξμπουργκ;

13 Φεβ 2026, 14:25
Αθλητισμός

Αλ-Ιράντα σημαίνει θέληση, αποφασιστικότητα και επιμονή

13 Φεβ 2026, 13:12
Αγροτικά

Γιατί η EFSA αποδέχεται τα μαϊμουδισμένα στοιχεία που της δίνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη;

10.830.204 ήταν τα αιγοπρόβατα στην Ελλάδα το 2023, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ

13 Φεβ 2026, 12:50
Διεθνή

Η 7η Οκτώβρη επηρεάζει τον εσωτερικό ανταγωνισμό και στην αμερικάνικη Δεξιά

13 Φεβ 2026, 10:44
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Φλεβάρη

13 Φεβ 2026, 00:01
Διεθνή

Ο Τραμπ αντιμετωπίζει τον Νετανιάχου χειρότερα απ’ ό,τι τον μπάτλερ του Μαρ-α-Λάγκο

12 Φεβ 2026, 18:43
Πολιτική

Ερντογάν-Μητσοτάκης: Ακόμα στα «μέλια» (ελέω ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και ΕΕ)

12 Φεβ 2026, 13:55
Υγεία

Γενική Συνέλευση Εργαζόμενων στο «Αττικόν»: Εχουν εδώ και χρόνια μετατρέψει το Αττικό σε ένα εμπορευματοποιημένο νοσοκομείο-εφημεράδικο με εξοντωμένο προσωπικό και ταλαιπωρημένους ασθενείς

12 Φεβ 2026, 10:20
Παιδεία

Ακαδημία Φαρμάκου στην Τρίπολη: Φτηνό εργατικό δυναμικό για τις φαρμακοβιομηχανίες

 Κατ’ απαίτηση της Πανελλήνιας Ενωσης Φαρμακοβιομηχανίας

12 Φεβ 2026, 09:57
Πολιτισμός

Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων αποσύρει τη συμμετοχή του από τη Συμβουλευτική Επιτροπή του ετήσιου συνέδριου της Ευρωπαϊκής Ενωσης Αρχαιολόγων

Επειδή δεν αποκλείστηκαν οι εκπρόσωποι της γενοκτόνας σιωνιστικής οντότητας

12 Φεβ 2026, 08:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Φλεβάρη

12 Φεβ 2026, 00:01
Διεθνή

Σουμάγια Γανούσι | Από τον Επστιν μέχρι τη Γάζα: Η διαφθορά της δυτικής ελίτ έχει πλέον αποκαλυφθεί πλήρως

Η Γάζα δεν ήταν απόκλιση από τις αξίες τους, ήταν η κορύφωσή τους

11 Φεβ 2026, 21:14
Εργατικά

Γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν επιτίθεται στον Παναγόπουλο;

11 Φεβ 2026, 20:07
Κόντρες

Μόνο με τους Παλαιστίνιους δεν τα κατάφεραν

11 Φεβ 2026, 14:41
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Φλεβάρη

Ημέρα ερωτευμένων.

1901: Ο φοιτητής Πιοτρ Κάρποβιτς εκτελεί τον υπερσυντηρητικό υπουργό Παιδείας Μπογκολέμποφ (Ρωσία).

1901: Στρατιωτικός νόμος στη Μαδρίτη για καταστολή εξεγερμένων κατά της φορολογίας.

1902: Στρατιωτικός νόμος στην Τεργέστη καθώς οι απεργίες για μείωση του ωραρίου εργασίας εξελίσσονται σε αιματηρή εξέγερση.

1947: Αντάρτες καταλαμβάνουν τη Σπάρτη κι ελευθερώνουν τους 233 αριστερούς κρατούμενους στην πόλη.

1973: Αστυνομική εισβολή εναντίον 1.500 φοιτητών στο ΕΜΠ, άγριοι ξυλοδαρμοί, εκατό συλλήψεις, έντεκα παραπομπές.

1974: Συλλαμβάνονται τρία άτομα που μετέφεραν αντιδικτατορικές προκηρύξεις του ΚΚΕ εσ. από τη Δυτική Γερμανία.

1993: 120 χώρες -μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα- υπογράφουν στο Παρίσι σύμβαση για κατάργηση των χημικών όπλων.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο. Υπ’ αυτό το πρίσμα, πράγματι, βιγκανισμός και τραμπισμός δεν πάνε μαζί. Όσο ενισχύεται ο δεύτερος, θα μειώνεται η επιρροή του πρώτου».

Εφη Αχτσιόγλου

(Maς έκαναν εντύπωση τα εισαγωγικά στην ανάρτηση της κυρίας Αχτσιόγλου στο facebook. Επειδή στην ίδια ανάρτηση προμοτάριζε άρθρο του «Εθνους» με τίτλο «Vegans μετά το hype – Τραμπ και υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα φρενάρουν τον βιγκανισμό;», ανατρέξαμε σ’ αυτό και διαπιστώσαμε ότι είναι δικά της λόγια, από συνέντευξη που έδωσε στο πλαίσιο αυτού του άρθρου. Είναι να σαλτάρεις διαβάζοντας αυτή τη μπούρδα. Αμα γίνουμε όλες και όλοι βίγκαν, καθαρίσαμε με τον Τραμπ και τον τραμπισμό! Είναι τόσο απλό και δεν το σκέφτηκε κανείς πέρα από τη μαθήτρια του Κατρούγκαλου, υπουργό των Τσιπροκαμμένων, αποτυχούσα  υποψήφια διάδοχο του Τσίπρα -ηττήθηκε κατά κράτος από τον Κασσελάκη- και σήμερα αγωνιούσα αν θα βρεθεί γι’ αυτήν μια καλή θέση στο νέο τσιπρικό αστερισμό. Λέει κι άλλα η κα Αχτσιόγλου στη συνέντευξή της στο πλαίσιο του παραπάνω άρθρου. Για να μην μας αφήσει καμιά αμφιβολία πως όταν λέει ότι «η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο», αναφέρεται στα ζώα που χρησιμοποιούνται ως τροφή. Στο ethnos.gr το λέει και πιο ωμά: «Για μένα είναι απόκριση σε μια ηθική επιταγή αποδοχής του άλλου ως ακριβώς αυτό που είναι: άλλο. Άλλο με συνείδηση εαυτού. Προφανώς μη ανθρώπινη συνείδηση, σύμφωνοι, αλλά πάντως με μια κάποια συνείδηση εαυτού»! Βουτιά στη μεταφυσική και τον αντιεπιστημονισμό, ένα βήμα πριν από το Βουδισμό. Μια διατροφική επιλογή μετατρέπεται σε ηθικό κατηγόρημα και παίρνει τη μορφή ιδεολογίας, ψευδούς συνείδησης. Στη συνέχεια, η ιδεολογία μετατρέπεται σε πολιτικό πρόταγμα. Ο αντιιμπεριαλισμός-αντικαπιταλισμός μετατρέπεται σε αντιτραμπισμό κι αυτός με τη σειρά του σε βιγκανισμό! Ράβδος εν γωνία, βρέχει. Κι ύστερα, η κα Αχτσιόγλου διαμαρτύρεται ότι την αποκαλούν «φασαία». Μακάρι να ήταν μόνον αυτό. Οι περισσότεροι/ες «φασαίοι-ες» κοιτάζουν τον εαυτούλη τους και δεν πειράζουν κανένα – εκτός από τους υφιστάμενους και τους εργάτες στη δουλειά, αν τύχει και είναι στελέχη καπιταλιστικών επιχειρήσεων. Η κα Αχτσιόγλου ανήκει σ’ εκείνο το είδος των «φασαίων» πολυτελείας, που έχουν εξουσιαστικές φιλοδοξίες και είναι διατεθειμένοι να στραγγαλίσουν έναν ολόκληρο λαό, να «πατήσουν επί πτωμάτων», προκειμένου να ικανοποιήσουν αυτές τις εξουσιαστικές φιλοδοξίες. Η ίδια το επιβεβαίωσε αυτό, ως στέλεχος και υπουργός της λυσσασμένης μνημονιακής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Παλαιστίνη

    17Ν
    • Παλαιστίνη

      Εφετείο 17Ν
  • Παλαιστίνη

    ΕΛΑ
    • Παλαιστίνη

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Παλαιστίνη

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Παλαιστίνη

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Παλαιστίνη

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Παλαιστίνη

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Παλαιστίνη

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Παλαιστίνη

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Παλαιστίνη

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Παλαιστίνη

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Παλαιστίνη

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Παλαιστίνη

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Παλαιστίνη

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Παλαιστίνη

      Παλαιστίνη

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Παλαιστίνη

      Παλαιστίνη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Παλαιστίνη

      Παλαιστίνη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Παλαιστίνη

      Παλαιστίνη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Παλαιστίνη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Παλαιστίνη

    Παλαιστίνη

    Ποιοι είμαστε
  • Παλαιστίνη

    Παλαιστίνη

    Επικοινωνία
  • Παλαιστίνη

    Παλαιστίνη

    Όροι χρήσης
  • Παλαιστίνη

    Παλαιστίνη

    Ποιοι είμαστε
  • Παλαιστίνη

    Παλαιστίνη

    Επικοινωνία
  • Παλαιστίνη

    Παλαιστίνη

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo