Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Κίνδυνοι από τη στόχευση της UNRWA από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ
  • Σαν σήμερα 25 Αυγούστου
  • Make America Ηungry Αgain
  • Ιράν: Δεν έχουμε πάρει επίσημη πρόσκληση να συμμετάσχουμε στη Συμφωνία της Μέκκας
  • Η ευλογιά των αιγοπροβάτων έχει ξαναφουντώσει και στο ΥΠΑΑΤ αυτοαποθεώνονται για την «εκρίζωση της πανώλης»
  • Το Ισραήλ ελέγχει το 42% της Δυτικής Οχθης καθώς οι εποικισμοί και τα φυλάκια φτάνουν τα 592
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»«Πυροβολείτε όποιον βλέπετε»
Διεθνή

Η εντολή προς τους ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα

«Πυροβολείτε όποιον βλέπετε»

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr10 Μάι 2015, 00:00

Μια νέα έκθεση-καταπέλτης, που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 4 Μάη από τους ισραηλινούς βετεράνους της ΜΚΟ «Breaking the Silence» (Σπάζοντας τη Σιωπή), αποκαλύπτει για μια ακόμη φορά ότι ο σιωνιστικός στρατός, κατά την εισβολή του στη Λωρίδα της Γάζας και τον πόλεμο των 50 ημερών το περασμένο καλοκαίρι, στόχευε σκόπιμα τον άμαχο πληθυσμό, τις κατοικίες και τις πολιτικές υποδομές, διαπράττοντας εγκλήματα πολέμου. Πρόκειται για μια έκθεση 240 σελίδων, που παραθέτει τις μαρτυρίες περισσότερων από 60 στρατιωτών του σιωνιστικού στρατού που πήραν μέρος σ’ αυτό τον πόλεμο, στον οποίο σκοτώθηκαν τουλάχιστον 2.189 Παλαιστίνιοι, μεταξύ των οποίων περισσότεροι από 1.486 άμαχοι, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΗΕ.

Στην έκθεση παρατίθενται μια σειρά μαρτυρίες στρατιωτών, στις οποίες καταθέτουν ότι οι εντολές για τις περιοχές όπου αναπτύσσονταν ήταν ότι μετά τη ρίψη προκηρύξεων από τα ισραηλινά αεροπλάνα, που καλούσαν τον πληθυσμό να φύγει, οι περιοχές αυτές θεωρούνταν εκκενωμένες και συνεπώς ο στρατός είχε την άδεια να πυροβολήσει όποιον έβλεπε.

Ενδεικτικά, ένας λοχίας στο μηχανοκίνητο πεζικό, μεταξύ άλλων, κατέθεσε: «Οι κανόνες εμπλοκής ήταν παντού ίδιοι: οτιδήποτε μέσα στη Γάζα αποτελεί απειλή, η περιοχή πρέπει να αποστειρωθεί, να εκκενωθεί από τον πληθυσμό – και αν δούμε κάποιον να κουνά λευκή σημαία, φωνάζοντας “παραδίνομαι” ή κάτι ανάλογο – τότε αυτός αποτελεί απειλή και έχουμε την άδεια να τον πυροβολήσουμε».

Ενας άλλος λοχίας που υπηρετούσε σε μονάδα του μηχανικού κατέθεσε: «Αμέσως από την αρχή η διαταγή σε μας ήταν: πυροβολείτε για να σκοτώσετε. Για τον ισραηλινό στρατό υποτίθεται ότι δεν υπήρχε καθόλου άμαχος πληθυσμός εκεί».

Ενας στρατιώτης στην Ντέιρ Αλ Μπάλαχ, στην κεντρική Γάζα, κατέθεσε ότι ο διοικητής του είπε: «Οτιδήποτε βλέπετε να κινείται στις γειτονιές που βρίσκεστε υποτίθεται ότι δεν έπρεπε να βρίσκεται εκεί. Οι πολίτες γνωρίζουν ότι δεν πρέπει να βρίσκονται εκεί. Συνεπώς, οποιονδήποτε βλέπετε εκεί, τον σκοτώνετε».

Ενας υπολοχαγός που πολέμησε στη Σουτζάγια, μια από τις γειτονιές της Γάζας που πλήγηκαν περισσότερο, κατέθεσε ότι δόθηκε στους στρατιώτες ένας κατάλογος με τους στόχους εναντίον των οποίων δεν μπορούσαν να ανοίξουν πυρ χωρίς άδεια από το διοικητή. Ο κατάλογος περιελάμβανε σχολεία, νοσοκομεία, βρεφικούς σταθμούς, σταθμούς ενέργειας, εγκαταστάσεις της UNRWA και κοινοτικά κέντρα. Οταν ρωτήθηκε αν κάποιοι απ’ αυτούς τους στόχους βομβαρδίστηκαν, απάντησε: «Ναι, σχεδόν όλοι στην απαγορευμένη λίστα βομβαρδίστηκαν. Ο καθένας έχει τη δική του ιστορία, αλλά τελικά βομβαρδίστηκαν».

Ολα αυτά στην πιο πυκνοκατοικημένη γωνιά του κόσμου και ταυτόχρονα μια ανοιχτή φυλακή, όπου ο άμαχος πληθυσμός δεν μπορούσε να βρει πουθενά ασφαλές καταφύγιο και στη συντριπτική πλειοψηφία δεν είχε άλλη επιλογή παρά να μείνει στον τόπο του και στο σπίτι του.

Η έκθεση περιλαμβάνει επίσης πολλές μαρτυρίες στρατιωτών στις οποίες επισημαίνουν τη μαζική καταστροφή πολιτικών υποδομών και κατοικιών, συχνά «χωρίς καμιά καθαρή επιχειρησιακή αιτιολόγηση».

Ενας λοχίας του Πεζικού κατέθεσε ότι «οι θωρακισμένες μπουλντόζες δεν σταματούσαν δευτερόλεπτο, ισοπεδώνοντας το ένα σπίτι μετά το άλλο, τον ένα δρόμο μετά τον άλλο».

Σύμφωνα με την έκθεση, όταν ο ισραηλινός στρατός έφευγε από τα σπίτια που είχε καταλάβει, τα ανατίναζε. Σπίτια σε στρατηγικά σημεία ή πάνω σε λόφους, που δεν ήθελε να τα χρησιμοποιήσει, τα θεωρούσε επικίνδυνα και τα κατεδάφιζε. Ισοπέδωνε ολόκληρες περιοχές.

Οπως ήταν επόμενο, η ηγεσία του σιωνιστικού στρατού όχι μόνο αρνείται να προχωρήσει στην έρευνα των καταθέσεων που έφερε στο φως η έκθεση της ΜΚΟ «Breaking the Silence», χαρακτηρίζοντάς τες μη αξιόπιστες, επειδή είναι ανώνυμες (για ευνόητους φυσικά λόγους), αλλά απειλεί με ακόμη περισσότερα δεινά τον παλαιστινιακό λαό. Στις 4 Μάη, την ίδια μέρα που δόθηκε στη δημοσιότητα η έκθεση, ο αντιστράτηγος Μπένι Γκαντζ, διοικητής του σιωνιστικού στρατού κατά τον τελευταίο πόλεμο στη Γάζα, προειδοποίησε ότι «την επόμενη φορά θα είναι χειρότερα» για τη Γάζα, επιμένοντας ότι η τακτική της Χαμάς απαιτεί δραματική αλλαγή στους κανόνες του πολέμου και ότι το Ισραήλ θα πρέπει να κάνει επιθέσεις εναντίον αμάχων, γιατί γνωρίζει ότι η Χαμάς πιθανόν να κρύβεται πίσω απ’ αυτούς.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Η εντολή προς τους ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΣΤΥ – ΤΑΙΝΙΟΡΑΜΑ
Επόμενο άρθρο

Η εντολή προς τους ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα

Περί απεργιών και γραφειοκρατών συνδικαλιστών

Σχετικά Αρθρα

Κίνδυνοι από τη στόχευση της UNRWA από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ

Διεθνή 25 Αυγ 2026, 05:53

Ιράν: Δεν έχουμε πάρει επίσημη πρόσκληση να συμμετάσχουμε στη Συμφωνία της Μέκκας

Διεθνή 24 Αυγ 2026, 19:18

Το Ισραήλ ελέγχει το 42% της Δυτικής Οχθης καθώς οι εποικισμοί και τα φυλάκια φτάνουν τα 592

Διεθνή 24 Αυγ 2026, 07:45

Μαχμούντ Καμάτι: Τα όπλα της Αντίστασης είναι «κόκκινη γραμμή» για τη Χεζμπολά

Διεθνή 23 Αυγ 2026, 18:44

Η ένοπλη Παλαιστινιακή Αντίσταση χαιρετίζει το ευρύ μέτωπο εκλογικής συνεργασίας

Διεθνή 22 Αυγ 2026, 18:14

Η Ιρλανδία απορρίπτει περισσότερες βίζες Παλαιστίνιων απ’ όσες εγκρίνει, για πρώτη φορά εδώ και δέκα χρόνια

Διεθνή 22 Αυγ 2026, 09:57
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Κίνδυνοι από τη στόχευση της UNRWA από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ

25 Αυγ 2026, 05:53
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Αυγούστου

25 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Make America Ηungry Αgain

24 Αυγ 2026, 20:09
Διεθνή

Ιράν: Δεν έχουμε πάρει επίσημη πρόσκληση να συμμετάσχουμε στη Συμφωνία της Μέκκας

24 Αυγ 2026, 19:18
Αγροτικά

Η ευλογιά των αιγοπροβάτων έχει ξαναφουντώσει και στο ΥΠΑΑΤ αυτοαποθεώνονται για την «εκρίζωση της πανώλης»

Χωρίς πρακτική αξία η απόφαση του WOAH για την πανώλη

24 Αυγ 2026, 13:26
Διεθνή

Το Ισραήλ ελέγχει το 42% της Δυτικής Οχθης καθώς οι εποικισμοί και τα φυλάκια φτάνουν τα 592

24 Αυγ 2026, 07:45
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Αυγούστου

24 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Μαχμούντ Καμάτι: Τα όπλα της Αντίστασης είναι «κόκκινη γραμμή» για τη Χεζμπολά

23 Αυγ 2026, 18:44
Πολιτισμός

Η Οδύσσεια του Νόλαν και ο πολιτιστικός ιμπεριαλισμός

23 Αυγ 2026, 10:42
Ιστορία

Αγγλία και Γαλλία στήριζαν τον Χίτλερ, με την ελπίδα ότι θα επιτεθεί στη Σοβιετική Ενωση

87 χρόνια από το «Σύμφωνο Μολότοφ-Ρίμπεντροπ»

23 Αυγ 2026, 05:17
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Αυγούστου

23 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Η ένοπλη Παλαιστινιακή Αντίσταση χαιρετίζει το ευρύ μέτωπο εκλογικής συνεργασίας

22 Αυγ 2026, 18:14
Διεθνή

Η Ιρλανδία απορρίπτει περισσότερες βίζες Παλαιστίνιων απ’ όσες εγκρίνει, για πρώτη φορά εδώ και δέκα χρόνια

22 Αυγ 2026, 09:57
Διεθνή

Ενα κράτος τρομοκράτης που κάνει «εξαγωγή» του πολέμου

22 Αυγ 2026, 09:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Αυγούστου

22 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Θα δώσουν έδρα στο ακροδεξιό γκεσέμι;

21 Αυγ 2026, 20:11
Διεθνή

Ναφτάλι Μπένετ: Εχουμε χάσει τις ΗΠΑ, έχουμε χάσει τον κόσμο

21 Αυγ 2026, 10:57
Διεθνή

Παλαιστίνη: Ευρύ εκλογικό μέτωπο με πυρήνα τις δυνάμεις της Αντίστασης

21 Αυγ 2026, 08:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Αυγούστου

21 Αυγ 2026, 00:01
Πολιτική

Η πολεμοτρομοϋστερία είναι ο καπνός παραλλαγής που προσπαθεί να κρύψει τη συμμετοχή της Ελλάδας στον  ιμπεριαλιστικό πόλεμο κατά του Ιράν,

20 Αυγ 2026, 20:51
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Αυγούστου

Ουρουγουάη: Ημέρα ανεξαρτησίας (1825).

Γαλλία: Ημέρα απελευθέρωσης (1944).

Παραγουάη: Ημέρα συντάγματος (1967).

1937: Σύσταση γραφείων εύρεσης εργασίας σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδος.

1956: Περισσότεροι από 100.000 έγχρωμοι διώκονται από τα σπίτια τους βάσει του νέου νόμου στη Νότια Αφρική.

1967: Καταδίκη 35 μελών του ΕΚΔΑ.

1972: Ανακαλύπτεται εκρηκτικός μηχανισμός κοντά στην εκκλησία του Λουμπαρδιάρη (Αθήνα).

1972: Τελευταία εφαρμογή θανατικής ποινής στην Ελλάδα (εκτέλεση Βασίλη Λυμπέρη).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από το 2019 έχω βιώσει επαναλαμβανόμενα και συστηματικά -όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης- την προσπάθεια αποδόμησής μου ως προσώπου. Πρόκειται για μια τακτική που έχει ως βασικό στόχο να σπιλώσει το πρόσωπο επειδή δεν μπορεί να αποδομήσει το έργο. Τα παλαιοκομματικά οχυρά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της πολιτικής τού σήμερα που ζητά λύσεις. Τι κάνουν λοιπόν; Οταν κάποιος παράγει απτό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο -όπως είναι για παράδειγμα το «Προλαμβάνω»- το οποίο δεν μπορούν να αμφισβητήσουν, τότε επιχειρούν να σπιλώσουν το πρόσωπο. Η βασική τους προσέγγιση είναι να παρουσιάσουν άξιους ανθρώπους ως διεφθαρμένους, φαύλους, αναξιόπιστους για να πλήξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Λες και ο πολίτης θα αμφισβητήσει την ίδια την πραγματικότητα, τα ίδια του τα μάτια και θα πιστέψει αυτά που λέει ή γράφει κάποιος για την πραγματικότητα που ζει ο ίδιος.

Ειρήνη Αγαπηδάκη

(Η κυρία μάς λέει για τον εαυτό της ότι είναι άξια, αδιάφθορη, αυτοδημιούργητη, αξιόπιστη και κυρίως ότι παράγει σημαντικό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο. Ο ίδιος ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη. Γι’ αυτό και δεν την παίρνει ποτέ μαζί του στις φιέστες κοπής κορδελών που πραγματοποιεί συνεχώς σε όλη τη χώρα. Παίρνει μόνο τη γενική γραμματέα του Βιλδιρίδη. Ενίοτε και τον υφυπουργό Θεμιστοκλέους. Την αναπληρώτρια υπουργό Αγαπηδάκη την έχει στο ψυγείο. Γι’ αυτό και η «δόλια» προσπαθεί να μείνει στον αφρό αυτοαποθεούμενη. Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οι «πλάτες» που έχει και που την εκτόξευσαν σε αριστίνδην εκλογή στη Βουλή, μέσω της πρώτης θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε ήταν ένα δεξιό διαδικτυακό τρολ που ασχολούνταν με τα «κακάκια του Πολάκη», δεν είναι ικανές να της εξασφαλίσουν άκοπα και μια θέση στην επόμενη Βουλή μέσω σταυροδοσίας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Η εντολή προς τους ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα

    17Ν
    • Η εντολή προς τους ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα

      Εφετείο 17Ν
  • Η εντολή προς τους ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα

    ΕΛΑ
    • Η εντολή προς τους ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Η εντολή προς τους ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Η εντολή προς τους ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Η εντολή προς τους ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Η εντολή προς τους ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Η εντολή προς τους ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Η εντολή προς τους ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Η εντολή προς τους ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Η εντολή προς τους ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Η εντολή προς τους ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Η εντολή προς τους ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Η εντολή προς τους ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Η εντολή προς τους ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα

      Η εντολή προς τους ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Η εντολή προς τους ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα

      Η εντολή προς τους ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Η εντολή προς τους ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα

      Η εντολή προς τους ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Η εντολή προς τους ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα

      Η εντολή προς τους ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Η εντολή προς τους ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Η εντολή προς τους ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα

    Η εντολή προς τους ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα

    Ποιοι είμαστε
  • Η εντολή προς τους ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα

    Η εντολή προς τους ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα

    Επικοινωνία
  • Η εντολή προς τους ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα

    Η εντολή προς τους ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα

    Όροι χρήσης
  • Η εντολή προς τους ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα

    Η εντολή προς τους ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα

    Ποιοι είμαστε
  • Η εντολή προς τους ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα

    Η εντολή προς τους ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα

    Επικοινωνία
  • Η εντολή προς τους ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα

    Η εντολή προς τους ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo