Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 8 Ιούλη
  • Death, death to the IDF!
  • Kαι οι πύραυλοι έπιπταν ράιτ θρου…
  • O Πούτιν παρασημοφορεί τον Ζιουγκάνοφ και επιβραβεύει τους σοσιαλ-ιμπεριαλιστές του
  • Ετσι θα τη γλίτωνε ο παπάς
  • Να σπάσουμε τον τσαμπουκά των σιωναζιστών που προκαλούν μέσα στην ίδια μας τη χώρα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Πείνα και κνούτο για το λαό
Πολιτική

Το δόγμα της συγκυβέρνηση

Πείνα και κνούτο για το λαό

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr19 Οκτ 2013, 00:00

«Κι εδώ δεν αναφέρομαι σε καμία “θεωρία δύο άκρων”. Κι εγώ, προσωπικά, κάνω πολιτική, δεν ασχολούμαι με “θεωρίες”». Το είπε και συνέχισε να παρουσιάζει πλευρές της πρακτικής εφαρμοφής της θεωρίας «των δύο άκρων»! Στον Σαμαρά αναφερόμαστε και στην ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, την Παρασκευή 11 Οκτώβρη.

Η ΠΕ της ΝΔ συγκλήθηκε μόνο για να κάνει ο Σαμαράς μια διακήρυξη πρακτικής εφαρμογής της θεωρίας των «δύο άκρων», στέλνοντας ένα σκληρό κατασταλτικό μήνυμα στον ελληνικό λαό. Το 70% της ομιλίας του αναλώθηκε σε εκτόξευση απειλών κατά του ελληνικού λαού, ενώ μόνο για ξεκάρφωμα αναφέρθηκε εν τάχει και στα οικονομικά ζητήματα, για να τα συνδέσει και αυτά με το κατασταλτικό μήνυμα. Η ομιλία του, αν και γραπτή, είχε καθαρά παραληρηματικό χαρακτήρα, θυμίζοντας στο ύφος τον δικτάτορα Παπαδόπουλο, αφού επαναλάμβανε συνεχώς τα ίδια πράγματα. Ιδού ένα μικρό απάνθισμα:

«Οσοι παραβιάζουν την νομιμότητα, υπονομεύουν τη Δημοκρατία. Κι όσοι καλλιεργούν την ένταση και δυναμιτίζουν το ήπιο πολιτικό κλίμα, δυναμιτίζουν και τη Δημοκρατία (…) Η έννοια της νομιμότητας έγινε πολύ “ελαστική”, για να το πω ευγενικά. Οπως και η εφαρμογή των νόμων, σε πολλές περιπτώσεις, “χαλάρωσε” ανεπίτρεπτα (…) Γιατί αν ανεχθού-με την παρανομία, δηλαδή την υπονόμευση της έννομης Τάξης, τότε καταλύεται και η Δικαιοσύνη και η Δημοκρατία. Καμιά ανοχή λοιπόν στην παρανομία! Πολύ περισσότερο καμιά ανοχή σε πράξεις βίας που όχι μόνο είναι παράνομες, αλλά πυροδοτούν και  περισσότερη βία! Και να μην ενθαρρύνουμε την ένταση, που οδηγεί κι αυτή σε κλιμάκωση της βίας. Μ’ άλλα λόγια, πρέπει να σπάσουμε το φαύλο κύκλο της έντασης που οδηγεί στη βία και το φαύλο κύκλο της βίας που οδηγεί σε κλιμάκωση της έντασης και σε περισσότερη βία (…) Η μακροχρόνια ύφεση με την τεράστια ανεργία που έφερε, τα ανεξέλεγκτα κύματα λαθρομεταναστών και η βαθμιαί-α χαλάρωση της νομιμότητας, όλα αυτά συνδυάστηκαν μεταξύ τους και επέτρεψαν να εμφανιστεί αυτό το φαινόμενο (…) Η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας κι άλλων πόλεων έχει ήδη αρχίσει να βελτιώνεται. Κι έχουμε ακόμα πολύ δρόμο (…) Θα έλεγα ότι και η χαλάρωση των νόμων έχει αναστραφεί. Η αστυνόμευση είναι πλέον πολύ πιο αποτελεσματική. Ορμητήρια εγκληματιών και κουκουλοφόρων εντοπίζονται και εξουδετερώνονται. Κάποιοι ενοχλούνται, κάποιοι γκρινιάζουν. Ας ενοχλούνται και ας γκρινιάζουν. Εμείς προχωρούμε! (…) Παραβιάσεις της νομιμότητας δεν έγιναν μόνο από τη Χρυσή Αυγή. Εγιναν κι από άλλους (…) Ευθύνη έχουν όλοι να αποδοκιμάζουν κάθε εγκληματική πράξη. Οχι να τρέχουν ομαδικά ως μάρτυρες υπεράσπισης σε δίκες δολοφόνων (…) Οι παραβιάσεις της νομιμότητας και οι εγκληματικές πράξεις στις Σκουριές, για παράδειγμα, είναι τάχα «καλές», επαινετές και ηθικές, γιατί πρόκειται, τάχα, για “λαϊ-   κούς αγώνες”! (…) Δεν πρέπει οι υπαίτιοι να λογοδοτήσουν για τα έκτροπα στις Σκουριές; (…) Ολοι θα πρέπει να συμφωνούν στην τήρηση της νομιμότητας και στην προστασία των θεσμών (…) Οπως η θεωρία της “καλής και της κακής βίας” τελικά πυροδοτεί τη βία και τον εξτρεμισμό, έτσι και το να αμφισβητείς κάθε επιτυχία της χώρας σου, είναι σαν να καλλιεργείς την απελπισία και να σπρώχνεις τον κόσμο στον εξτρεμισμό (…) Δεν μπορεί εδώ μέσα να παραλύουμε κάθε μέρα την πόλη ή να μπλοκάρουμε νόμιμες επενδύσεις κι ύστερα να τρέχουμε στο διεθνή περίγυρο να αναζητούμε ρόλους (…) Οταν η έννομη τάξη διασαλεύεται, περιμένει ο λαός να απαντάμε! Και να αντιδρούμε. Οταν κάποιοι προσπαθούν να ανακόψουν την έξοδό μας από την κρίση και το Μνημόνιο, περιμένει να απαντούμε. Να αντιδρούμε. Οταν κάποιοι υπερασπίζονται ή ωραιοποιούν κάποιες μορφές παρανομίας, περιμένει να απαντούμε».

Με την τελευταία παράγραφο του παραληρήματος έκλεισε την ομιλία του, συνοψίζοντας το πρόβλημα της χώρας στο γνωστό φασίζον δίπτυχο «τάξη και ασφάλεια». Οποιος αντιστέκεται, προσπαθεί να ανακόψει την… πρόοδο, διασαλεύει την έννομη τάξη, πρέπει να παταχτεί. Ούτε ο πολιτικός του δάσκαλος, ο Αβέρωφ, ούτε ο Μητσοτάκης τόλμησαν ποτέ να μιλήσουν μ’ αυτό τον τρόπο. Πάντοτε περιτύλιγαν τις κατασταλτικές τους απειλές με το σελοφάν της συναίνεσης. Στον Σαμαρά, όμως, δεν απέμεινε τίποτα για να οικοδομήσει τη συναίνεση. Δεν έχει κοινωνικούς συμμάχους. Είναι εντελώς απομονωμένος, γι’ αυτό και μοναδικό του καταφύγιο είναι οι απειλές για εγκατάσταση καθεστώτος έκτακτης ανάγκης.

Αυτό που συμβαίνει στη ΒΑ Χαλκιδική είναι χαρακτηριστικό. Η πλειοψηφία του λαού της περιοχής τέθηκε στο στόχαστρο. Υλοτόμοι, εργάτες, οικοδόμοι, ψαράδες είναι οι άνθρωποι που κατηγορούνται για τη μαχητική ενέργεια στις Σκουριές. Ανεξάρτητα από την εμπλοκή τους, την οποία αρνούνται και για την οποία δεν υπάρχει καμιά απόδειξη (οι ασφαλίτικες κατασκευές είναι εμφανέστατα γελοίες), εκείνο που τίθεται στο στόχαστρο είναι το δικαίωμα στην αντίσταση με όλα τα μέσα,που διακηρύσσουν οι κάτοικοι της Ιερισσού και των γύρω χωριών, όπως προηγουμένως οι κάτοικοι της Κερατέας.

Ο Σαμαράς τρέμει μπροστά στο ενδεχόμενο να γενικευ-    τούν τέτοιου είδους μαχητικές αντιδράσεις, να περάσουν στην εργατική τάξη, η οποία ακόμα βολοδέρνει με άσφαιρες κινητοποιήσεις. Γι’ αυτό και ασκεί από τώρα προληπτική καταστολή, ξέροντας πως αν γενικευτεί η εργατική και λαϊκή βία, θα σαρώσει τον ίδιο και την κυβέρνησή του και θα βάλει σε κίνδυνο το διεφθαρμένο αστικό σύστημα.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Το δόγμα της συγκυβέρνηση

4η δίκη ΣΠΦ – 23η συνεδρίαση, Τρίτη 15.10.13
Επόμενο άρθρο

Το δόγμα της συγκυβέρνηση

4η δίκη ΣΠΦ – 24η συνεδρίαση, Τρίτη 22.10.13

Σχετικά Αρθρα

Να σπάσουμε τον τσαμπουκά των σιωναζιστών που προκαλούν μέσα στην ίδια μας τη χώρα

Πολιτική 7 Ιούλ 2025, 05:51

Μητσοτάκης: Αναζητώντας εναγωνίως συμψηφισμό για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Πολιτική 4 Ιούλ 2025, 20:22

Πρόκληση: Aποφυλακίζουν τα γκεσέμια της νεοναζιστικής εγκληματικής συμμορίας

Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

Πολιτική 3 Ιούλ 2025, 22:02

Αηδιάζει ακόμα και ο γυμνοσάλιαγκας

Πολιτική 3 Ιούλ 2025, 14:53

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Να σπάσει εν τη γενέσει της η προσπάθεια ποινικής απαλλαγής των λαμόγιων

Την καταδίκη σύμφωνα με το κατηγορητήριο ζήτησε η εισαγγελέας Νταγιάντα στη δίκη των 7 μελών των οικογενειών Χλύκα και Καλφούτζου

Αγροτικά 2 Ιούλ 2025, 22:08

Στις 20 Οκτώβρη το εφετείο για το νεοναζιστικό μόρφωμα «Σπαρτιάτες» και τον Κασιδιάρη

Η καταδίκη τους πρέπει να θεωρείται βέβαιη

Πολιτική 30 Ιούν 2025, 19:55
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Ιούλη

8 Ιούλ 2025, 00:01
Πολιτισμός

Death, death to the IDF!

7 Ιούλ 2025, 19:49
Διεθνή

Kαι οι πύραυλοι έπιπταν ράιτ θρου…

7 Ιούλ 2025, 18:57
Διεθνή

O Πούτιν παρασημοφορεί τον Ζιουγκάνοφ και επιβραβεύει τους σοσιαλ-ιμπεριαλιστές του

7 Ιούλ 2025, 13:00
Κόντρες

Ετσι θα τη γλίτωνε ο παπάς

7 Ιούλ 2025, 08:00
Πολιτική

Να σπάσουμε τον τσαμπουκά των σιωναζιστών που προκαλούν μέσα στην ίδια μας τη χώρα

7 Ιούλ 2025, 05:51
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Ιούλη

7 Ιούλ 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Σκληρές διαπραγματεύσεις για κατάπαυση του πυρός

6 Ιούλ 2025, 21:34
Διεθνή

Η αγωνία του σιωνιστή… τερματοφύλακα πριν από το πέναλτι

6 Ιούλ 2025, 13:54
Διεθνή

Kοινό Επιτελείο των Παλαιστινιακών Αντιστασιακών Οργανώσεων: Εξοντώστε τους προδότες

6 Ιούλ 2025, 13:16
Διεθνή

«Το ψύχος του πάγου στα μάτια μας / και στις καρδιές μας μια κόκκινη κόλαση»*

«Ξεσάλωσε» η Παλαιστινιακή Αντίσταση

6 Ιούλ 2025, 11:15
Πολιτισμός

Αβι Μόγκραμπι, ισραηλινός σκηνοθέτης: «Η γενοκτονία των Παλαιστινίων διαρκεί εδώ και 77 χρόνια – Το Ισραήλ δεν υπήρξε ποτέ δημοκρατία»

Ενας συνεπής αντισιωνιστής μιλάει έξω από τα δόντια

6 Ιούλ 2025, 05:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Ιούλη

6 Ιούλ 2025, 00:01
Ιστορία

Μια μικρή εκδίκηση της Ιστορίας

5 Ιούλ 2025, 13:37
Αγροτικά

Τι λες για το φούντωμα της ευλογιάς στη Θεσσαλία, περιφερειάρχη Κουρέτα;

Με την απόφαση για τη διακίνηση ζωοτροφών παντού, η ευλογιά φούντωσε σε Λάρισα και Μαγνησία, αντί να περιοριστεί

5 Ιούλ 2025, 10:41
Πολιτισμός

«Λίβε Παλαιστίνα»: Η δεύτερη ζωή ενός τραγουδιού

5 Ιούλ 2025, 09:14
Εργατικά

Αν δεν γίνουν σκληροί αγώνες, δεν πρόκειται να ανατραπεί η κυβερνητική απόφαση για δύο χρόνια δυνητική αργία στη Χρύσα Χοτζόγλου

Στις 30 Οκτώβρη στο Διοικητικό Εφετείο Πειραιά θα εκδικαστεί η αγωγή κατά της απόφασης επιβολής δυνητικής αργίας

5 Ιούλ 2025, 07:49
Υγεία

«Αγία Ολγα»: Στάση εργασίας ενάντια στην εξαθλίωση του νοσοκομείου και στην εξάντληση του προσωπικού

5 Ιούλ 2025, 07:30
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

5 Ιούλ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Ιούλη

5 Ιούλ 2025, 00:01
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Ιούλη

Ημέρα κατά της αλλεργίας.

1949: Εκτελείται ο φοιτητής της νομικής Παύλος Παπαμερκούριος, (“χρυσός αετός“), που ενέπνευσε τον Μίκη Θεοδωράκη για το “τραγούδι του νεκρού αδερφού“.

1949: Ανακαλύπτονται σε κρύπτη στην παλιά Κοκκινιά τα τυπογραφεία της ΚΕ του ΚΚΕ, συλλήψεις στελεχών.

1968: Καταδίκες δώδεκα μελών της ΔΑ.

1972: Συλλαμβάνονται οι Κλάους Γίνσχκε και Ιρμγκαρντ Μέλερ (RAF).

1982: Ανοίγουν οι ελληνικές τράπεζες μετά από 45ήμερη απεργία.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι σοβαρή και δεν την υποτιμούμε. Είναι, όπως είπε ο πρωθυπουργός, μια αποτυχία. Δυστυχώς αντίστοιχα ζητήματα απασχολούν πολλά κράτη-μέλη της ΕΕ, δείχνοντας ένα διαχρονικό πρόβλημα διαχείρισης αγροτικών ενισχύσεων. Οι στρεβλώσεις, με εικονικά βοσκοτόπια και ανύπαρκτους ελέγχους, δεν ξεκίνησαν σήμερα είναι γνωστές εδώ και δεκαετίες. Υπάρχουν ευθύνες και σε εθνικό και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ωστόσο, η δική μας κυβέρνηση δεν αποποιείται τις ευθύνες της. Είμαστε εκείνοι που πήραμε τις πρώτες ουσιαστικές πρωτοβουλίες, θέτοντας αρχικά τον ΟΠΕΚΕΠΕ υπό ειδική εποπτεία και τώρα μεταφέροντας την αρμοδιότητα στην ΑΑΔΕ.

Νότης Μηταράκης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ

Οι παρατυπίες και η κακοδιαχείριση κοινοτικών κονδυλίων είναι πράγματι ένα πρόβλημα που το βλέπουμε να εξελίσσεται σε όλη την Ευρώπη και δυστυχώς και στη χώρα μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είναι ένα πρόβλημα εξαιρετικά σοβαρό, καθώς στερεί από τη μεγάλη πλειοψηφία των έντιμων παραγωγών κεφάλαια που δικαιούνται και είναι απαραίτητα για τη δουλειά τους. Η κυβέρνηση κάθε άλλο παρά απαθής έμεινε σε αυτή την κατάσταση. Αφενός προσπάθησε να λύσει αυτό τον γόρδιο δεσμό του ΟΠΕΚΕΠΕ χωρίς να διακόψει τη λειτουργία του, αφετέρου έγινε πολύ σοβαρή δουλειά στο να κλείσουν διάφορα παραθυράκια που επέτρεπαν τις παράνομες δοσοληψίες. Μιλάω για τους χάρτες βόσκησης, το κτηματολόγιο αλλά και την ψηφιοποίηση των διαδικασιών. Δυστυχώς οι παθογένειες ήταν τόσο βαθιά ριζωμένες που απαιτήθηκε τελικά η δραστική λύση της κατάργησης του οργανισμού και της μεταφοράς των αρμοδιοτήτων του στην ΑΑΔΕ. Μια ανεξάρτητη αρχή με εχέγγυα διαφάνειας και αποτελεσματικότητας. Πρόκειται για μια κίνηση που δείχνει την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να λύσει προβλήματα που κανείς άλλος δεν είχε τολμήσει.

Αλεξάνδρα Σδούκου, εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ

(Πώς το έγραψε ο Κούλης στο facebook; «Για να ξεκαθαρίσω εξαρχής ότι από εμένα δεν πρόκειται να ακούσετε κανένα συμψηφισμό με το παρελθόν -στη λογική “και οι άλλοι τα ίδια έκαναν”- που να δικαιολογεί αδράνεια για το παρόν και για το μέλλον». Την ίδια στιγμή βάζει τα παρτάλια του να υποστηρίξουν το ακριβώς αντίθετο. Να ανοίξουν τη βεντάλια σε όλη την Ευρωλάνδη: «Σε όλη την Ευρώπη το ίδιο γινόταν εδώ και χρόνια». Και με αφετηρία αυτόν τον συμψηφισμό του κερατά, να προσπαθούν να βγουν και από πάνω: «Εμείς είμαστε αυτοί που κόψαμε το γόρδιο δεσμό και βάλαμε τέλος στο σκάνδαλο»! Είναι να τους στήνεις στη σειρά και να τους μπατσίζεις όλους μαζί με μια κίνηση: παφ-παφ-παφ-παφ… Ο τελευταίος πρόεδρος που έβαλαν στον ΟΠΕΚΕΠΕ, ο συνταξιούχος δικαστικός Σαλάτας -ναι, ναι, αυτός που είχε τη γνώμη ότι η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή δεν είναι εγκληματική οργάνωση!- δεν έδινε τα στοιχεία που του ζητούσε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, η οποία πήρε τους μπάτσους και έκαναν ντου στα γραφεία του οργανισμού εξυπηρέτησης λαμόγιων, κατάσχοντας κομπιούτερ και συρταροθήκες! Κι έχουν το θράσος να λένε ότι αυτοί προχώρησαν σε δραστικές λύσεις. Προκαλούν ο Κούλης και τα παρτάλια του. Προκαλούν τον ελληνικό λαό που -αν μη τι άλλο- διαθέτει τον λεγόμενο κοινό νου για να αντιληφθεί -πέρα από λεπτομέρειες- ότι είχαν στήσει μια μηχανή και γάζωναν τις επιδοτήσεις. Και τα λεφτά τα μοιράζονταν λαμόγια, κομματάρχες, διεφθαρμένοι υπάλληλοι και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Το δόγμα της συγκυβέρνηση

    17Ν
    • Το δόγμα της συγκυβέρνηση

      Εφετείο 17Ν
  • Το δόγμα της συγκυβέρνηση

    ΕΛΑ
    • Το δόγμα της συγκυβέρνηση

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Το δόγμα της συγκυβέρνηση

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Το δόγμα της συγκυβέρνηση

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Το δόγμα της συγκυβέρνηση

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Το δόγμα της συγκυβέρνηση

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Το δόγμα της συγκυβέρνηση

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Το δόγμα της συγκυβέρνηση

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Το δόγμα της συγκυβέρνηση

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Το δόγμα της συγκυβέρνηση

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Το δόγμα της συγκυβέρνηση

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Το δόγμα της συγκυβέρνηση

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Το δόγμα της συγκυβέρνηση

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το δόγμα της συγκυβέρνηση

      Το δόγμα της συγκυβέρνηση

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Το δόγμα της συγκυβέρνηση

      Το δόγμα της συγκυβέρνηση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Το δόγμα της συγκυβέρνηση

      Το δόγμα της συγκυβέρνηση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Το δόγμα της συγκυβέρνηση

      Το δόγμα της συγκυβέρνηση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Το δόγμα της συγκυβέρνηση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Το δόγμα της συγκυβέρνηση

    Το δόγμα της συγκυβέρνηση

    Ποιοι είμαστε
  • Το δόγμα της συγκυβέρνηση

    Το δόγμα της συγκυβέρνηση

    Επικοινωνία
  • Το δόγμα της συγκυβέρνηση

    Το δόγμα της συγκυβέρνηση

    Όροι χρήσης
  • Το δόγμα της συγκυβέρνηση

    Το δόγμα της συγκυβέρνηση

    Ποιοι είμαστε
  • Το δόγμα της συγκυβέρνηση

    Το δόγμα της συγκυβέρνηση

    Επικοινωνία
  • Το δόγμα της συγκυβέρνηση

    Το δόγμα της συγκυβέρνηση

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo