Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 29 Μάρτη
  • Κατάληψη του Xαργκ: Ο δρόμος της Ουάσιγκτον προς την ήττα στον Περσικό Κόλπο
  • Team Melli: Στη μνήμη των δολοφονημένων κοριτσιών του Μινάμπ
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 28 Μάρτη
  • Από μικρό κι από χαζό μαθαίνεις την αλήθεια
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Ομηρία στη ΓΑΔΑ
Καταστολή

Αυτόπτης μάρτυρας

Ομηρία στη ΓΑΔΑ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr17 Φεβ 2007, 00:00

Αλλη μια απόπειρα κατατρομοκράτησης νεολαίων από μπάτσους ξετυλίχτηκε τη Δευτέρα το βράδυ στα Εξάρχεια. Μετά το πέρας των πρώτων φοιτητικών συνελεύσεων, που επισφράγιζαν τη συνέχιση των καταλήψεων, κάποιοι κάναμε το συνηθισμένο μας σουλάτσο στα Εξάρχεια για καφεδάκι. Κατά τις 8, μια διμοιρία ΜΑΤάδων περικύκλωσε το καφενείο στη Μεσολογγίου και Λόντου γωνία. Η σουρεαλιστική εικόνα των γουρουνιών να γουρλώνουν τα μάτια τους στη τζαμαρία του μαγαζιού και να μας παρακουλουθούν να πίνουμε τις γουλιές μας προκάλεσε τα αυθόρμητα γέλια και μειδιάματα όλων μας. Το πρώτο ξάφνιασμα ήρθε όταν ο αρχιΜΑΤάς μπήκε στο μαγαζί για να μας πει πάνω-κάτω ότι είμαστε όλοι αναγκασμένοι να τους ακολουθήσουμε στη ΓΑΔΑ. Στα δικά μας «γιατί» και «πώς» δεν λάβαμε βέβαια καμία απάντηση. Ετσι τους διέταξαν, τα παράπονά μας οφείλαμε να τα εκφράσουμε στους ανωτέρους τους στη ΓΑΔΑ.

Μας πήραν ανά ομάδες των δέκα, περικυκλωμένους από ΜΑΤάδες που μας απειλούσαν να μη ξεφύγουμε από τον κλοιό τους. Στην Ακαδημίας ο δρόμος ήταν αποκλεισμένος από μπάτσους. Μας επιβίβασαν ανά δύο σε περιπολικά, σε κάποιους που διαμαρτυρήθηκαν φόρεσαν χειροπέδες και μια πομπή συνοδεία ΖΗΤΑδων ξεκίνησε καταλήγοντας σε χρόνο ρεκόρ στη ΓΑΔΑ. Στην είσοδο το ίδιο σκηνικό. Επρεπε να στοιχηθούμε ο ένας πίσω από τον άλλο και με βήμα να μπούμε στον ανελκυστήρα. Η «ομάδα μου» αποβιβάστηκε στον 6ο όροφο. Εκεί συναντήσαμε την «πρώτη ομάδα» στοιβαγμένη σε ένα στενό διάδρομο. Δυο-τρεις ασφαλίτες ανέλαβαν να μας κάνουν τα σκληρά καρύδια, αλλά σε γενικές γραμμές δεν είχαν στο νου τους παρά να επιβεβαιώσουν ως σώμα καταστολής την εξουσία τους. Τα «κάτσε κάτω», «μη μιλάς», «κλείσε το κινητό» συναντούσαν τις δικές μας αντιστάσεις και αποδοκιμασίες.
 
Ηταν αρκετά ήπιοι. Επιδόθηκαν μόνο σε σωματικό έλεγχο στους άρρενες. Μετά από καμιά ώρα μας πήραν τα στοιχεία μας και κράτησαν τις ταυτότητές μας. Από κάποιον γηραιότερο κράτησαν μια «Εργατική Αλληλεγγύη» για στοιχείο! Δεν μας έκαναν ερωτήσεις του τύπου «πού βρισκόμασταν την τάδε ώρα» κτλ. Μόνο κλασικές ερωτήσεις σε εξακρίβωση στοιχείων: διαμονή συν το τηλέφωνό μας. Προσωπικά αρνήθηκα να τους δώσω επιπλέον στοιχεία πέραν της ταυτότητάς μου κι όταν διαμαρτυρήθηκα ότι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μας έχουν στην ΓΑΔΑ, απλώς μου απάντησαν ότι σύντομα θα μας αφήσουν. Οταν τους ρώτησα το λόγο της ομηρίας μας, πέταξαν το μπαλάκι στους μπάτσους που μας έφεραν! Υποτίθεται ότι επί μια ώρα περιεργάζονταν τα στοιχεία μας. Και κατά τις 11 άρχισαν να μας μαζεύουν πάλι ανά ομάδες για να μας επιστρέψουν τις ταυτότητες, να υπογράψουμε για την παραλαβή της ταυτότητας και την ώρα και τον τόπο της προσαγωγής και να μας συνοδεύσουν πάλι ανά ομάδες στην έξοδο.
 
Βγήκα από τους πρώτους. Από όσους είχαν συγκεντρωθεί εκεί για αλληλεγγύη, έμαθα ότι είχε συμβεί η επίθεση στην Εθνική Τράπεζα στη Σόλωνος πριν αρχίσουν τα πογκρόμ, ότι είχαν γίνει ντου και σε άλλα μαγαζιά στη Ζωοδόχου Πηγής και στον εγγύτερο πεζόδρομο και ότι συνολικά 60 περίπου άτομα βρίσκονταν στην ΓΑΔΑ. Οι υπόλοιποι βρίσκονταν στον ενδέκατο όροφο. Κατά τις 12 παρά τους άφησαν όλους. Δεν άφηναν κανέναν να πλησιάσει την είσοδο, μήτε τους δικηγόρους. Κατά τη διάρκεια της ομηρίας μας, τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ έπαιζαν είδηση για σύλληψη, που δεν έγινε ποτέ. Την Τετάρτη πέρασα από το καφενείο για να παραλάβω την τσάντα μου. Την είχα αφήσει την ώρα που μας μάζευαν. Είχε πέντε σιντί με απολογίες του Κουφοντίνα. Τα δύο έλειπαν. Οι μπάτσοι την είχαν ψάξει και προφανώς τα «ψείρισαν».

Τους εύχομαι καλή ακρόαση.
 

Σ.Σ.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Αυτόπτης μάρτυρας

Στο ντούκου και το νέο πογκρόμ;
Επόμενο άρθρο

Αυτόπτης μάρτυρας

Στον τόπο για 200 ευρώ

Σχετικά Αρθρα

Οταν το άσυλο σκοτώνει: 44χρονος στη Λέσβο έδωσε τέλος στη ζωή του μετά από απορριπτική απόφαση

Η βία της αναμονής και ένα σύστημα που εξοντώνει σιωπηλά

Καταστολή 27 Μαρ 2026, 09:12

Ευρώπη–Φρούριο:  Pushbacks και βασανισμοί με θεσμική ανοχή

Τέσσερις αναφορές-καταπέλτης της Frontex εκθέτουν το ελληνικό κράτος

Καταστολή 26 Μαρ 2026, 08:53

Φοιτητικοί Σύλλογοι Αθήνας: Καταγγελία για την εισβολή της αστυνομίας στη Φοιτητική Εστία και τις συλλήψεις τριών φοιτητριών

Καταστολή 24 Μαρ 2026, 13:58

Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού Πανεπιστημίου Αθηνών: Kαταγγέλλουμε τη συνεχιζόμενη καταστολή στη φοιτητική εστία του ΕΚΠΑ και τις συλλήψεις τριών φοιτητριών

Καταστολή 24 Μαρ 2026, 13:13

Οι ασφαλίτες σκευωροί βυσσοδομούν: Κατηγορούν (για κακουργήματα) αγωνιστή, με εφτά χρόνια καθυστέρηση

Καταστολή 24 Μαρ 2026, 11:28

Να μην αφαιρεθεί το άσυλο από τον Τζαβέντ Ασλάμ

Καταστολή 20 Μαρ 2026, 19:11
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Μάρτη

29 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Κατάληψη του Xαργκ: Ο δρόμος της Ουάσιγκτον προς την ήττα στον Περσικό Κόλπο

28 Μαρ 2026, 08:58
Αθλητισμός

Team Melli: Στη μνήμη των δολοφονημένων κοριτσιών του Μινάμπ

28 Μαρ 2026, 08:26
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

28 Μαρ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Μάρτη

28 Μαρ 2026, 00:01
Κόντρες

Από μικρό κι από χαζό μαθαίνεις την αλήθεια

27 Μαρ 2026, 19:37
Διεθνή

«Ασφαλής ζώνη» ο νότιος Λίβανος, με νέο ρεκόρ της Αντίστασης; 94 οι χτεσινές επιχειρήσεις της Χεζμπολά

27 Μαρ 2026, 13:43
Πολιτική

Να μεταδοθεί τηλεοπτικά η δίκη για το έγκλημα των Τεμπών

Σκόπιμο το μπάχαλο με την αίθουσα - αποτέλεσμα κυβερνητικού σχεδιασμού

27 Μαρ 2026, 12:55
Παιδεία

Φοιτητές ΕΜΠ: Δεν θα συνεργαστούμε με τους δολοφόνους του ΝΑΤΟ

27 Μαρ 2026, 12:11
Παιδεία

ΕΜΠ: Με ατομικές γνωμοδοτήσεις νομικών συμβούλων προσπαθούν να νομιμοποιήσουν τις μπίζνες με το ΝΑΤΟ

Οι ατομικές γνωμοδοτήσεις δεν είναι νομικά έγγραφα - Δεν έχουν δικαίωμα ο υπουργός και ο πρύτανης να τις επικυρώσουν και στη συνέχεια να γίνουν δημόσια έγγραφα με υποχρεωτική εφαρμογή

27 Μαρ 2026, 12:05
Καταστολή

Οταν το άσυλο σκοτώνει: 44χρονος στη Λέσβο έδωσε τέλος στη ζωή του μετά από απορριπτική απόφαση

Η βία της αναμονής και ένα σύστημα που εξοντώνει σιωπηλά

27 Μαρ 2026, 09:12
Εκδηλώσεις

ΣΗΜΕΡΑ | Συζήτηση στην ΚΟΝΤΡΑ: Το Ιράν και η Χεζμπολά διεξάγουν ένα Δίκαιο Πόλεμο

Παρασκευή 27 Μάρτη, στις 8 μμ

27 Μαρ 2026, 00:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Μάρτη

27 Μαρ 2026, 00:01
Κόντρες

Κατέβηκαν από τις καμήλες, καβάλησαν τον Τραμπ

26 Μαρ 2026, 22:31
Διεθνή

Σιωναζιστής αρχιστράτηγος: Ο στρατός μας βαδίζει σε πορεία κατάρρευσης!

26 Μαρ 2026, 21:24
Διεθνή

Ιράν: Ειρήνη μόνο με τους όρους μας

26 Μαρ 2026, 20:52
Διεθνή

Η Ντάχια της Βηρυτού γιόρτασε με πυροτεχνήματα το νέο ρεκόρ των 87 πολεμικών επιχειρήσεων της Χεζμπολά

26 Μαρ 2026, 12:18
Διεθνή

Το Ιράν έχει πάρει προ πολλού το πάνω χέρι στον πόλεμο – Οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές εκλιπαρούν για διαπραγματεύσεις

26 Μαρ 2026, 10:41
Καταστολή

Ευρώπη–Φρούριο:  Pushbacks και βασανισμοί με θεσμική ανοχή

Τέσσερις αναφορές-καταπέλτης της Frontex εκθέτουν το ελληνικό κράτος

26 Μαρ 2026, 08:53
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Μάρτη

26 Μαρ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Μάρτη

Βιετνάμ: Ημέρα βετεράνων (1973).

1947: Εκτελούνται τρεις τυπογράφοι της μακεδονικής εφημερίδας “Αγωνιστής“.

1968: Ο δικτάτορας Γεώργιος Παπαδόπουλος μιλώντας στη Θεσσαλονίκη χρησιμοποιεί για πρώτη φορά το σύνθημα «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών».

1970: Καταγγελίες για βασανιστήρια σε 35 μέλη της αντιστασιακής οργάνωσης “Δημοκρατική Αμυνα“.

1973: Αποχώρηση των Αμερικανών από το Νότιο Βιετνάμ, απελευθέρωση των τελευταίων 67 αμερικανών αιχμαλώτων.

1993: Αρχίζει στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας η δίκη του Γιώργου Κοσκωτά και 26 άλλων.

2010: Επιθέσεις καμικάζι σε σταθμούς του μετρό της Μόσχας, 36 νεκροί.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Αυτόπτης μάρτυρας

    17Ν
    • Αυτόπτης μάρτυρας

      Εφετείο 17Ν
  • Αυτόπτης μάρτυρας

    ΕΛΑ
    • Αυτόπτης μάρτυρας

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Αυτόπτης μάρτυρας

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Αυτόπτης μάρτυρας

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Αυτόπτης μάρτυρας

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Αυτόπτης μάρτυρας

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Αυτόπτης μάρτυρας

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Αυτόπτης μάρτυρας

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Αυτόπτης μάρτυρας

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Αυτόπτης μάρτυρας

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Αυτόπτης μάρτυρας

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Αυτόπτης μάρτυρας

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Αυτόπτης μάρτυρας

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Αυτόπτης μάρτυρας

      Αυτόπτης μάρτυρας

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Αυτόπτης μάρτυρας

      Αυτόπτης μάρτυρας

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Αυτόπτης μάρτυρας

      Αυτόπτης μάρτυρας

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Αυτόπτης μάρτυρας

      Αυτόπτης μάρτυρας

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Αυτόπτης μάρτυρας

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Αυτόπτης μάρτυρας

    Αυτόπτης μάρτυρας

    Ποιοι είμαστε
  • Αυτόπτης μάρτυρας

    Αυτόπτης μάρτυρας

    Επικοινωνία
  • Αυτόπτης μάρτυρας

    Αυτόπτης μάρτυρας

    Όροι χρήσης
  • Αυτόπτης μάρτυρας

    Αυτόπτης μάρτυρας

    Ποιοι είμαστε
  • Αυτόπτης μάρτυρας

    Αυτόπτης μάρτυρας

    Επικοινωνία
  • Αυτόπτης μάρτυρας

    Αυτόπτης μάρτυρας

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo