Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Εκδήλωση της Δικτύωσης: «7 Οκτώβρη 2023: Ενας ηρωικός Κατακλυσμός»
  • Η ευλογιά των αιγοπροβάτων επιμένει, παρά την γκεμπελίστικη κυβερνητική προπαγάνδα
  • Πρωθυπουργός των βιομήχανων και των εμποροσπιτάδων
  • Σαν σήμερα 11 Οκτώβρη
  • Ενας νεκρός εργάτης και ένας χαροπαλεύει – Νέο έγκλημα στη Motor Oil των Βαρδινογιάννηδων
  • Ανίς Αλ-Ντάρμπι: σύντροφος του Σινουάρ μέχρι την τελευταία του πνοή!
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Συναγερμός-μαϊμού από το Λευκό Οίκο
Διεθνή

Συναγερμός-μαϊμού από το Λευκό Οίκο

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr16 Οκτ 2010, 00:00

Η προειδοποίηση του αμερικάνικου υπουργείου Εξωτερικών προς τους αμερικάνους πολίτες για επικείμενες τρομοκρατικές επιθέσεις στη δυτική Ευρώπη από οργανώσεις που συνδέονται με την Αλ – Κάιντα είχε πολιτικά κίνητρα και δεν βασίζονταν σε αξιόπιστες νέες πληροφορίες, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Guardian» (7/10/10), η οποία επικαλείται δηλώσεις ανώτατων πακιστανών διπλωματών και ευρωπαίων αξιωματούχων της Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Η προειδοποίηση, που ανακοινώθηκε στις 3 Οκτωβρίου, ήταν ασαφής και δεν αναφερόταν σε συγκεκριμένες χώρες. Ομως την ίδια μέρα τα κανάλια του Ρούπερτ Μέρντοχ «Fox News» στις ΗΠΑ και «Τhe News of the World» στη Βρετανία έβγαλαν στον αέρα ρεπορτάζ για πιθανές επιθέσεις τύπου Μουμπάι, κατονομάζοντας τη Βρετανία, τη Γερμανία και τη Γαλλία ως χώρες «υψηλού κινδύνου» και προσδιορίζοντας ως στόχους δημοφιλή τουριστικά σημεία, όπως ο πύργος του Αιφελ και η Νοτρ Νταμ στο Παρίσι, η Πύλη του Βρανδεμβούργου, ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός, ο πύργος της τηλεόρασης και το πασίγνωστο ξενοδοχείο Adlon στο Βερολίνο. Την αμερικάνικη οδηγία ακολούθησαν αμέσως η Βρετανία, η Ιαπωνία, η Σουηδία και ο Καναδάς με προειδοποιήσεις προς τους πολίτες τους στην Ευρώπη να πάρουν έξτρα μέτρα προφύλαξης. Ακολούθησε η Γαλλία, όπου η αστυνομία εκκένωσε για δεύτερη φορά μέσα σε μια βδομάδα τον πύργο του Αιφελ και συνέλαβε 11 ανθρώπους ως ύποπτους για δεσμούς με «εξτρεμιστικούς ισλαμικούς κύκλους».

Ο πανικός και η υστερία που προκλήθηκαν από το συναγερμό που σήμανε το αμερικάνικο υπουργείο Εξωτερικών είναι, όπως φαίνεται, μια κατασκευασμένη ιστορία, «μια προσπάθεια να δικαιολογήσουν οι ΗΠΑ την πρόσφατη κλιμάκωση των βομβαρδισμών από τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη και ελικόπτερα στο έδαφος του Πακιστάν, που έχουν βάλει φωτιά στη χώρα», όπως δήλωσε στη «Guardian» ο ύπατος αρμοστής του Πακιστάν στη Βρετανία, ο Wajid Shamsul Hasan. Και πρόσθεσε: «Αν οι Αμερικάνοι είχαν συγκεκριμένες πληροφορίες για τρομοκράτες και μέλη της Αλ Κάιντα, έπρεπε να μας τις δώσουν για να μπορέσουμε να τους κυνηγήσουμε». «Τέτοιου είδους πληροφορίες είνα μίγμα αποτυχιών, βλακείας και αδυναμίας εκτίμησης της πραγματικότητας. Η όποια προσπάθεια παραβίασης της κυριαρχίας του Πακιστάν δεν θα φέρει σταθερότητα στο Αφγανιστάν».

Οι δηλώσεις στη «Guardian» του ανώτατου πακιστανού διπλωμάτη ακολούθησαν ανάλογες δηλώσεις ευρωπαίων αξιωματούχων, που απέκρουσαν δημόσια τον ισχυρισμό του Λευκού Οίκου ότι επίκειται τρομοκρατική επίθεση κάπου στην Ευρώπη. Σε συνάντηση που κλήθηκε στις 6 Οκτωβρίου από το γερμανικό Ιδρυμα  Κόνραντ Αντενάουερ, ο Επίτροπος Δικαιοσύνης της Ευρωπαϊκής Ενωσης Viviane Reding αρνήθηκε ότι υπήρχε κάποια απειλή επικείμενης τρομοκρατικής επίθεσης στην Ευρώπη και επισήμανε ότι η αμερικάνικη προειδοποίηση δεν βασιζόταν σε κάποιες νέες εξελίξεις στο ζήτημα της ασφάλειας και κατά συνέπεια δεν απαιτούνταν πρόσθετα μέτρα προφύλαξης. «Σχετικά με την αμερικάνικη προειδοποίηση – είπε – μερικοί ευρωπαίοι υπουργοί έχουν δώσει ήδη την απάντηση. Είπαν ότι δεν υπάρχει τίποτα καινούργιο και ότι απειλές υπάρχουν στο τραπέζι εδώ και μερικά χρόνια». Το σχόλιο του Reding  για «ευρωπαίους υπουργούς» αναφερόταν ιδιαίτερα στο γερμανό υπουργό Εσωτερικών Thomas de Maiziere, ο οποίος επέστησε την προσοχή ενάντια στον πανικό που προκλήθηκε από την αμερικάνικη προειδοποίηση. Σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε στις 6 Οκτωβρίου υπογράμμισε: «Για να συνοψίσουμε, δεν υπάρχουν το τελευταίο διάστημα καθόλου συγκεκριμένες ενδείξεις επικείμενων επιθέσεων στη Γερμανία». Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση αυτή εκδόθηκε δύο μέρες μετά την ανακοίνωση για το θάνατο 8 γερμανών πολιτών, σύμφωνα με το Reuters και το DPA, ή 5, σύμφωνα με το ΑΡ και το AFP, από μη τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος στο Βόρειο Βαζιριστάν, κοντά στα σύνορα με το Αφγανιστάν. Αντιφατικές είναι οι πληροφορίες και ως προς το στόχο της επίθεσης. Ενώ τα περισσότερα ρεπορτάζ έκαναν λόγο  για επίθεση σε ιδιωτικό σπίτι, το Reuters ανέφερε, επικαλούμενο τη μαρτυρία κατοίκων, ότι το κτίριο που χτυπήθηκε και καταστράφηκε εντελώς ήταν τζαμί, στο οποίο είχαν συγκεντρωθεί άνθρωποι για να προσευχηθούν. Αναφερόμενος στο περιστατικό αυτό σε συνέντευξη που έδωσε στις 6 Οκτωβρίου, ο γερμανός υπουργός Εσωτερικών υπαινίχθηκε σαφώς ότι πρόκειται για στημένη υπόθεση όταν επισήμανε: «Αυτό που πραγματικά με εκπλήσσει είναι ότι αυτή η επίθεση από μη επανδρωμένο αεροσκάφος έγινε προφανώς προχθές σε μια απρόσιτη περιοχή και παρόλα αυτά βρέθηκαν τα ντουκουμέντα με τα στοιχεία των θυμάτων».

Πρόκειται για μια ακόμη υπόθεση που αποκαλύπτει πώς κατασκευάζονται «γεγονότα» για να εξυπηρετήσουν πολιτικές σκοπιμότητες. Ταυτόχρονα όμως υποδηλώνει τις αντιθέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στους εταίρους της νατοϊκής συμμαχίας, οι οποίες οξύνονται καθώς όλα δείχνουν ότι ο πιο μακρόχρονος πόλεμος στην ιστορία των ΗΠΑ είναι καταδικασμένος να αποτύχει.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑντίσταση στην καρατόμηση της ασφάλισης
Επόμενο άρθρο Ναζιστικό τερατούργημα το «εβραϊκό δημοκρατικό κράτος»

Σχετικά Αρθρα

Ανίς Αλ-Ντάρμπι: σύντροφος του Σινουάρ μέχρι την τελευταία του πνοή!

Διεθνή 10 Οκτ 2026, 09:35

Η Kpler υποψιάζεται ότι οι παραγωγοί του Κόλπου πληρώνουν το Ιράν για ασφαλή διέλευση από το Ορμούζ

Διεθνή 9 Οκτ 2026, 14:57

«”Αγάπη μου, σε παρακαλώ”: Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ πίεσε δωρητή να εμβάσει 100.000 δολάρια στον λογαριασμό της στην Amex»

Δημοσίευμα στη Wall Street Journal και «πιπεράτο» δημοσίευμα στη Daily Mail

Διεθνή 9 Οκτ 2026, 13:39

«Τρελές» δηλώσεις του Λίμπερμαν αποκαλύπτουν ότι το σύνολο των σιωνιστικών μορφωμάτων ενώνεται για τη διατήρηση της κατοχής της Παλαιστίνης

Διεθνή 8 Οκτ 2026, 21:45

Φιλοπαλαιστίνιοι διαδηλωτές ξεφτίλισαν τον Ζοράν Μαμντάνι

Διεθνή 8 Οκτ 2026, 13:54

Γάζι Χαμάντ: Οι Αμερικανοί και οι μεσολαβητές πρέπει να υποχρεώσουν την Κατοχή να τηρήσει τη συμφωνία, αλλιώς θα καταρρεύσει

Διεθνή 8 Οκτ 2026, 09:42
Ροή Ειδήσεων
Εκδηλώσεις

Εκδήλωση της Δικτύωσης: «7 Οκτώβρη 2023: Ενας ηρωικός Κατακλυσμός»

Παρασκευή 16/10, 7 μμ, αίθουσα Παναρκαδικής

11 Οκτ 2026, 11:01
Αγροτικά

Η ευλογιά των αιγοπροβάτων επιμένει, παρά την γκεμπελίστικη κυβερνητική προπαγάνδα

11 Οκτ 2026, 10:38
Οικονομία

Πρωθυπουργός των βιομήχανων και των εμποροσπιτάδων

11 Οκτ 2026, 10:17
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Οκτώβρη

11 Οκτ 2026, 00:01
Εργατικά

Ενας νεκρός εργάτης και ένας χαροπαλεύει – Νέο έγκλημα στη Motor Oil των Βαρδινογιάννηδων

Η αστυνομία συνέλαβε ως υπεύθυνο τον επικεφαλής του εργολαβικού συνεργείου

10 Οκτ 2026, 12:41
Διεθνή

Ανίς Αλ-Ντάρμπι: σύντροφος του Σινουάρ μέχρι την τελευταία του πνοή!

10 Οκτ 2026, 09:35
Πολιτική

ΣΗΜΕΡΑ 2 μμ: Ολες-όλοι στη διαδήλωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του

Σάββατο 10 Οκτώβρη 2026, 14:00 | Πάρκο Ελευθερίας – πορεία προς τις πρεσβείες των ΗΠΑ και του Ισραήλ

10 Οκτ 2026, 00:05
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

10 Οκτ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Οκτώβρη

10 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Μπάζωμα στα Τέμπη: Ο διοικητής της Τροχαίας προειδοποιούσε, ο Τριαντόπουλος με τον Αγοραστό τον «έγραφαν»

9 Οκτ 2026, 19:49
Εργατικά

Αθώοι πανηγυρικά οι συνδικαλιστές του Πειραιά – Χαστούκι σε κυβέρνηση – υπ. Παιδείας

9 Οκτ 2026, 15:03
Διεθνή

Η Kpler υποψιάζεται ότι οι παραγωγοί του Κόλπου πληρώνουν το Ιράν για ασφαλή διέλευση από το Ορμούζ

9 Οκτ 2026, 14:57
Κόντρες

H πατριωτική αντίσταση του Mr Bean

9 Οκτ 2026, 14:17
Διεθνή

«”Αγάπη μου, σε παρακαλώ”: Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ πίεσε δωρητή να εμβάσει 100.000 δολάρια στον λογαριασμό της στην Amex»

Δημοσίευμα στη Wall Street Journal και «πιπεράτο» δημοσίευμα στη Daily Mail

9 Οκτ 2026, 13:39
Πολιτική

Nεοναζιστές μαχαίρωσαν αντιφασίστα στην Ελευσίνα

Του έστησαν καρτέρι έξω από το σπίτι του

9 Οκτ 2026, 10:14
Η παπάρα

Αναζητώντας στήριγμα από ΤΗΝ πρεσβεία και το MAGA

9 Οκτ 2026, 09:34
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Οκτώβρη

9 Οκτ 2026, 00:01
Διεθνή

«Τρελές» δηλώσεις του Λίμπερμαν αποκαλύπτουν ότι το σύνολο των σιωνιστικών μορφωμάτων ενώνεται για τη διατήρηση της κατοχής της Παλαιστίνης

8 Οκτ 2026, 21:45
Οικονομία

Κυβέρνηση-προαγωγός του τζόγου, νόμιμου και παράνομου

8 Οκτ 2026, 20:26
Εργατικά

Νοσοκομειακοί Ψυχολόγοι: Καταγγέλλουν την ΕΔΕ σε βάρος συνδικαλιστών και εργαζόμενων του ΨΝΑ

8 Οκτ 2026, 14:43
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Οκτώβρη

Ημέρα κοριτσιού.

Ημέρα μείωσης ζημιών από τις φυσικές καταστροφές.

Δυτική Σαμόα: Εθνική γιορτή.

Παναμάς: Ημέρα επανάστασης (1968).

1956: Σύγκρουση κομμουνιστών και εθνικιστών στο Χονγκ Κονγκ με σαράντα νεκρούς.

1970: Εκτελείται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Κεμπέκ και υπουργός Εργασίας Πιερ Λαπόρτ (FLQ).

1984: Βόμβα (IRA) σε ξενοδοχείο που διέμενε η βρετανίδα πρωθυπουργός Μάργκαρετ Θάτσερ, πέντε νεκροί.

1986: Εκτελείται ο διευθυντής Πολιτικών Υποθέσεων του υπουργείου Εξωτερικών Δυτικής Γερμανίας Γκέρολντ φον Μπράουν-Μπελ (Επαναστατικό Μέτωπο Δυτικής Ευρώπης, Δύναμη Ινγκριντ Σούμπερτ).

1986: Βόμβα έξω από το δημαρχείο Αθηναίων και σε μηχανουργείο στο Κερατσίνι (ΕΛΑ).

2004: Ολοκληρώνεται μετά από οκτώ μήνες η δίκη του ΕΛΑ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Είχα την συγκλονιστική Χαρά, Τιμή και Απόλαυση να παρίσταμαι και να ακούσω ζωντανά την πιο σπουδαία πολιτική ομιλία που έχω ακούσει στην ζωή μου. Ο Υπουργός των Εξωτερικών των ΗΠΑ @SecRubio δεν μίλησε σήμερα στην Πνύκα, μπροστά από την Ακρόπολη μόνον ως ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, αλλά ως ο πολιτικός εκπρόσωπος των ανθρώπων της Δύσης που ζούσαν, που ζουν και που θα ζήσουν στο μέλλον. Έκανε μια αληθινά Ιστορικών διαστάσεων ομιλία. Περιττό να πω ότι συμφωνώ σε όσα είπε στο 100% και ότι ως Έλλην αισθάνομαι υπερήφανος για το βάθος του θαυμασμού του για τους προγόνους μας αλλά και ως Υπουργός αυτής της Κυβερνήσεως για την δημόσια αναγνώριση του στην αξιοπιστία και στην επιτυχία της Χώρας μας σήμερα. Η Ελλάδα, η Ρώμη και ο Χριστιανισμός συνθέτουν τον Δυτικό Πολιτισμό και η παρακμή του πρέπει να τελειώσει και να ξαναβρεί η Δύση τις ρίζες, τις αξίες και το πνεύμα της που την έκαναν για αιώνες κυρίαρχη. Πραγματικά αξίζουν πολλά εύγε αλλά και ευχαριστώ στον κ. Ρούμπιο για την σημερινή του ομιλία.

Αδωνις Γεωργιάδης

(Εντάξει, εμετός. Προσέξτε, όμως, την επιτηδευμένη μίμηση του ύφους του Τραμπ, με κεφαλαία γράμματα σε ορισμένες λέξεις και κάποια βροντώδη επίθετα. Δεν είναι χωρίς σημασία. Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη ήξερε ότι θα προκαλέσει. Διάλεξε σκόπιμα να γράψει αυτό το έμεσμα, ξεπερνώντας κάθε άλλο δεξιό πολιτικό ή δημοσιογράφο στην Ελλάδα. Ολοι οι άλλοι έγλειψαν πατόκορφα τον Ρούμπιο αλλά με… στιλ και… αντικειμενικότητα. Προσπάθησαν να εμφανιστούν σοβαροί και… αξιοπρεπείς. Συνασπίστηκαν μάλιστα γύρω από τη θέση ότι ο Ρούμπιο δεν είναι σαν τους Τραμπ και Βανς αλλά είναι ένας παραδοσιακός Ρεπουμπλικανός. Μόνο ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος Σπυράδωνης κινήθηκε σε ρυθμό MAGA. Το μήνυμά του δεν αποδέκτες τόσο το δεξιό και ακροδεξιό κοινό στην Ελλάδα όσο ΤΗΝ πρεσβεία και το  ΜΑGA. Θέλησε να προβληθεί ως ο μοναδικός γνήσιος εκπρόσωπος του τραμπισμού στην ελληνική Δεξιά, ώστε να ενεργοποιήσει τις κεραίες ΤΗΣ πρεσβείας και να γίνει ο εκλεκτός της. Να διεκδικήσει την υποστήριξή ΤΗΣ και την υποστήριξη του MAGA, επειδή ξέρει ότι δεν αργεί η ώρα που θα διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ με αντίπαλο τον… αριστερό Δένδια)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo