Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 9 Αυγούστου
  • Χωρίς αξονικό τομογράφο το Αττικόν! 
  • Δυο χρόνια ευλογιά των αιγοπροβάτων: Ενδημική στον ιό έγινε η χώρα μας
  • ΟΙΕΛΕ: Δύο μέτρα και δύο σταθμά από το υπουργείο Παιδείας
  • Μπακαεΐ: Για να διεκδικήσεις τα λάφυρα του πολέμου, πρέπει να έχεις κερδίσει τον πόλεμο
  • ΟΙΕΛΕ: Παρανομίες σωρηδόν σε ιδιωτικό σχολείο της Βόρειας Πελοποννήσου
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»Αντίκειται στη συνταγματική αρχή της ισότητας ο διαχωρισμός εργαζόμενων στην Ασφάλιση
Εργατικά

Σύμφωνα με δικαστική απόφαση

Αντίκειται στη συνταγματική αρχή της ισότητας ο διαχωρισμός εργαζόμενων στην Ασφάλιση

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr26 Ιαν 2008, 00:00

Παράνομη και αντισυνταγματική έκρινε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με την 116/2008 απόφασή του, την υποχρεωτική ένταξη του ΤΕΑΠΕΤΕ (Ταμείο των εργαζόμενων στην Εμπορική Τράπεζα) στο επικουρικό του ΙΚΑ (ΕΤΕΑΜ) και στο ΕΤΑΤ (το περιβόητο Ταμείο για τους πριν το 1993 προσληφθέντες τραπεζοϋπάλληλους, που ίδρυσε η ΝΔ, παρά την καθολική αντίδραση του τραπεζοϋπαλληλικού κλάδου).

Ειδικά για το ΤΕΑΠΕΤΕ, που ήταν σωματειακού χαρακτήρα και είχε δημιουργηθεί με Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και δεν υπήρχε το νομικό πρόσχημα της διάλυσής του, η κυβέρνηση Καραμανλή είχε έναν επιπλέον λόγο. Επρεπε να απαλλάξει την Εμπορική από ένα μεγάλο «βάρος», γιατί αυτό έθεταν σαν όρο οι τραπεζίτες της γαλλικής Credit Agricole, που την αγόρασαν.

Το δικαστήριο, λοιπόν, έκανε δεκτή την προσφυγή της συνδικαλιστικής εκπροσώπησης των εργαζομένων, κρίνοντας ότι με την ελευθερία των συλλογικών συμβάσεων δεν συμβιβάζεται μεταγενέστερη επέμβαση του νομοθέτη, περιοριστική της ελευθερίας.

Πολύ πιο σημαντικό, όμως, επειδή είναι γενικότερης σημασίας, είναι ένα άλλο σημείο του σκεπτικού της δικαστικής απόφασης, που θεωρεί ότι ο διαχωρισμός των εργαζόμενων σε παλιούς και νέους αντίκειται στη συνταγματική αρχή της ισότητας. Την παραθέτουμε ολόκληρη.

«Θεσπίζεται (σ.σ. με τη διάλυση του Ταμείου) διάκριση μεταξύ των εργαζομένων της εναγόμενης (σ.σ. της τράπεζας) ως προς τα συνταξιοδοτικά δικαιώματά τους, αναλόγως με το εάν προσελήφθησαν προ της 1/1/1993 (οπότε θα λαμβάνουν επικουρική σύνταξη από τα ταμεία ΕΤΑΤ και ΕΤΕΑΜ, καθώς και τις προσυνταξιοδοτικές παροχές του ΤΕΑΠΕΤΕ) ή μετά την παραπάνω ημερομηνία (οπότε θα λαμβάνουν μόνο την επικουρική σύνταξη του ΕΤΕΑΜ και επιστροφή των πέραν του ορίου ΕΤΕΑΜ ασφαλιστικών εισφορών, που κατέβαλαν στο ΤΕΑΠΕΤΕ το διάστημα 1/1/1993 – 31/12/ 2004), που αποτελεί ένα κριτήριο τυχαίο, μη αντικειμενικό και ουδόλως σχετιζόμενο με τις συνθήκες απασχόλησής τους, η δε εφαρμογή του θα έχει ως συνέπεια εργαζόμενοι, οι οποίοι παρέχουν την ίδια ακριβώς εργασία υπό τις αυτές συνθήκες και ανήκουν στον ίδιο ασφαλιστικό φορέα, να λαμβάνουν διαφορετική σύνταξη απλώς και μόνο διότι προσελήφθησαν σε διαφορετική ημερομηνία (για το ότι, ειδικότερα, η άνιση νομοθετική μεταχείριση ομοειδών κατηγοριών ασφαλισμένων, μέσα στον ίδιο ασφαλιστικό οργανισμό, συνιστά παραβίαση της συνταγματικής αρχής της ισότητας)».

Το σκεπτικό της απόφασης, μολονότι αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη διαφορά μεταξύ εργαζόμενων και κράτους, βάλλει ευθέως ενάντια στον πυρήνα όλων των αντιασφαλιστικών παρεμβάσεων της τελευταίας 15ετίας. Ιδιαίτερα, ενάντια στο νόμο Σιούφα ( Ν. 2084/1992), που χώρισε τους εργαζόμενους σε τρεις κατηγορίες (πριν το 1983, μεταξύ 1983 και 1992, μετά το 1992) και στο νόμο Ρέππα (Ν. 3029/2002), που επικύρωσε αυτό το διαχωρισμό και εισήγαγε και ένα νέο (χώρισε τους ασφαλισμένους στα ΒΑΕ σε παλιούς και νέους).

Γι’ αυτό και η κυβέρνηση θα βάλει όλα τα μέσα προκειμένου αυτή η απόφαση να ακυρωθεί και στο ειδικό και στο γενικό της σκέλος. Ηδη, ο Αλογοσκούφης το προανήγγειλε, λέγοντας, ότι «αν επρόκειτο να επικυρωθεί και από άλλες δικαστικές αποφάσεις και να τελεσιδικήσει, πιθανόν να αλλάξουν τα δεδομένα» και ξεκαθαρίζοντας ότι «αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει λόγος για να αλλάξει η εφαρμογή του νόμου, ο οποίος εφαρμόζεται κανονικά».

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Σύμφωνα με δικαστική απόφαση

Οχι κατάργηση, αλλά επέκταση των ΒΑΕ
Επόμενο άρθρο

Σύμφωνα με δικαστική απόφαση

Ρατσιστικό πογκρόμ στην Πάτρα

Σχετικά Αρθρα

ΟΙΕΛΕ: Δύο μέτρα και δύο σταθμά από το υπουργείο Παιδείας

Εργατικά 8 Αυγ 2026, 09:50

Συνεχίζεται μέσα στο καλοκαίρι η εκδικητική ομηρία της Χρύσας Χοτζόγλου

Παρά την ΟΜΟΦΩΝΗ γνωμοδότηση του Πειθαρχικού ενάντια στη δυνητική αργία

Εργατικά 29 Ιούλ 2026, 21:21

Εξαμίλια Κορινθίας: Ενα ακόμα καπιταλιστικό έγκλημα

Εργατικά 28 Ιούλ 2026, 19:22

Απαλλάσσονται πλήρως από κάθε κατηγορία οι διωκόμενοι/ες εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στην Απεργία-Αποχή από την αξιολόγηση

Νίκη του εκπαιδευτικού κινήματος

Εργατικά 24 Ιούλ 2026, 08:57

Νέο κρεσέντο γκεμπελισμού για τις συντάξεις χηρείας, που τις είχε πετσοκόψει η κυβέρνηση Μητσοτάκη με παράνομες εγκυκλίους των Βρούτση και Τσακλόγλου

Τώρα παριστάνουν τους γενναιόδωρους, αλλά δεν επιστρέφουν αναδρομικά στους/στις συνταξιούχους που πετσοκόπηκαν οι συντάξεις τους.

Εργατικά 22 Ιούλ 2026, 19:16

Τρεις ακόμη εκπαιδευτικοί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο Πελοποννήσου για συμμετοχή στην Απεργία-Αποχή

Κυβερνητική εκπαιδευτική πολιτική μέσω της τρομοκράτησης, της επιβολής και του πειθαναγκασμού

Εργατικά 15 Ιούλ 2026, 12:11
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Αυγούστου

9 Αυγ 2026, 00:01
Υγεία

Χωρίς αξονικό τομογράφο το Αττικόν! 

8 Αυγ 2026, 18:49
Αγροτικά

Δυο χρόνια ευλογιά των αιγοπροβάτων: Ενδημική στον ιό έγινε η χώρα μας

8 Αυγ 2026, 10:21
Εργατικά

ΟΙΕΛΕ: Δύο μέτρα και δύο σταθμά από το υπουργείο Παιδείας

8 Αυγ 2026, 09:50
Διεθνή

Μπακαεΐ: Για να διεκδικήσεις τα λάφυρα του πολέμου, πρέπει να έχεις κερδίσει τον πόλεμο

8 Αυγ 2026, 09:36
Παιδεία

ΟΙΕΛΕ: Παρανομίες σωρηδόν σε ιδιωτικό σχολείο της Βόρειας Πελοποννήσου

Απόντες το υπουργείο Παιδείας και η αρμόδια Διεύθυνση Εκπαίδευσης

8 Αυγ 2026, 05:27
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

8 Αυγ 2026, 00:19
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Αυγούστου

8 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Ο Χρήστος ο Ζιώγας πού είναι, ρε παιδιά;

7 Αυγ 2026, 14:14
Διεθνή

Οχτώ υπουργοί Εξωτερικών αραβικών και ισλαμικών χωρών κατά της σιωνιστικής οντότητας

7 Αυγ 2026, 12:19
Διεθνή

Γερμανικό δικαστήριο έκρινε ότι η σύγκριση του Ισραήλ με το ναζιστικό καθεστώς προστατεύεται από την ελευθερία στην έκφραση

7 Αυγ 2026, 11:13
Πολιτισμός

Zajdi Ζajidi: Γιατί ένα ωραίο μελαγχολικό τραγούδι ενόχλησε τα φασιστοεθνίκια;

7 Αυγ 2026, 10:20
Διεθνή

Βάρβαρα βασανιστήρια: Ο Δρ. Χουσάμ Αμπού Σαφίγια υπέστη κατάγματα στα πλευρά ενώ βρίσκεται υπό ισραηλινή κράτηση

7 Αυγ 2026, 05:29
Καταστολή

Θέουτα: όταν η αποικιοκρατία βαφτίζεται «προστασία των συνόρων»

Γιατί τα σύνορα της Ισπανίας βρίσκονται στο Μαρόκο;

7 Αυγ 2026, 05:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Αυγούστου

7 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Εσύ σε τι είδος οικογένειας ανήκεις;

6 Αυγ 2026, 19:11
Παιδεία

Οικότροφοι Φοιτητικής Εστίας Αθηνών: Κυβέρνηση και ΙΝΕΔΙΒΙΜ δεν έχουν κανένα σχέδιο για το που θα μείνουν εκατοντάδες φοιτητές!

6 Αυγ 2026, 18:24
Διεθνή

Λιβανέζος βουλευτής ζητά τον τερματισμό των απευθείας διαπραγματεύσεων με το Ισραήλ

6 Αυγ 2026, 18:18
Πολιτισμός

Εν γνώσει των συνεπειών, με σεμνότητα και χωρίς φόβο

6 Αυγ 2026, 14:48
Διεθνή

Εχει καταρρεύσει το όραμα του Νετανιάχου για την αναδιαμόρφωση της Μέσης Ανατολής;

6 Αυγ 2026, 08:50
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Αυγούστου

Ημέρα αυτοχθόνων λαών.

Σιγκαπούρη: Εθνική γιορτή (1965).

1942: Οκτώ νεκροί και 65 τραυματίες στη Βομβάη σε διαδήλωση για τον τερματισμό της βρετανικής κυριαρχίας στην Ινδία, σύλληψη του Γκάντι (για έκτη φορά) και του Νεχρού.

1944: Αντάρτες ανατινάζουν κοντά στη Θήβα την αμαξοστοιχία Θεσσαλονίκης-Αθήνας, δεκαπέντε νεκροί και εξήντα τραυματίες.

1945: Ρίψη της δεύτερης ατομικής βόμβας στην Ιαπωνία (Ναγκασάκι), 90.000 νεκροί και 80.000 τραυματίες.

1956: Απαγχονίζονται στις κεντρικές φυλακές της Λευκωσίας από τους Αγγλους οι αγωνιστές της ΕΟΚΑ Ανδρέας Ζάχος, Χαρίλαος Μιχαήλ και Ιάκωβος Πατάτσος.

1969: Βόμβα (ΔΑ) στα γραφεία της «Ολυμπιακής» στο Σύνταγμα, δέκα τραυματίες.

1975: Συλλαμβάνονται και φυλακίζονται οι υπεύθυνοι για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου.

1994: Δολοφονείται ο μοναδικός γερουσιαστής της Αριστεράς στην Κολομβία Μανουέλ Σεπέντα.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Και οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Τα τελευταία χρόνια έχουμε επενδύσει όσο ποτέ άλλοτε στην ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας, αποκτώντας περισσότερα εναέρια και επίγεια μέσα, αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες, προσλαμβάνοντας προσωπικό και οργανώνοντας καλύτερα τον κρατικό μηχανισμό. Όμως υπάρχουν στιγμές που η φύση και η ένταση των καιρικών φαινομένων ξεπερνούν κάθε ανθρώπινο σχεδιασμό και κάθε επιχειρησιακή δυνατότητα. (…) Και ας θυμόμαστε ότι στις πυρκαγιές η πρόληψη σώζει ζωές. Και αυτή παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά μας: να προστατεύουμε πρώτα την ανθρώπινη ζωή, έπειτα την περιουσία των πολιτών και τα πολύτιμα δασικά μας οικοσυστήματα. Αυτόν τον στόχο θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Στις πυρκαγιές δεν πήγε. Οι επικοινωνιολόγοι τον συμβούλεψαν να μην φωτογραφίζεται με φόντο εικόνες καταστροφής. «Παρενέβη» μέσω του facebook. Για να πει το πρωτοφανές: Δεν μπορούσε να γίνει τίποτα, γιατί μας νίκησε η φύση! Φταίει το κακό το ριζικό μας, φταίει κι ο θεός που μας μισεί… «Φύση» είναι τα καλώδια των ανεμογεννητριών που έβαλαν τη φωτιά στην Αττικοβοιωτία και που είχαν ξαναβάλει φωτιά τον Ιούνη στο ίδιο σημείο; «Φύση» είναι τα εντελώς ακαθάριστα δάση που έχουν γίνει μπαρουταποθήκες; Εβαλαν τους/τις «δημοσιογράφους» της κυβερνητικής ΕΡΤ να χρησιμοποιούν όρους όπως «το μέτωπο της πυρκαγιάς εμφανίζει συνέχεια»! Ξέρετε τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά; Οτι πρώτον υπάρχουν παντού τεράστιες μάζες συσσωρευμένης καύσιμης ύλης και δεύτερον ότι είναι ακαθάριστες και οι περιβόητες αντιπυρικές ζώνες. Οπότε η φωτιά τρέχει αδιάκοπα και θα σβήσει μόνο όταν κάψει ό,τι καίγεται. Και ο Μητσοτάκης βγήκε να πει ότι δεν μπορούσε να γίνει τίποτα απέναντι στη… μάνα φύση. Αμ’ το άλλο; Γι’ αυτόν πρόληψη σημαίνει να μην καούν άνθρωποι!!! Για έναν πρωτοετή της Δασολογίας πρόληψη σημαίνει δασοπονία, καθαρισμός των δασών, εξάλειψη των εστιών πρόκλησης πυρκαγιάς, όπως τα ηλεκτροφόρα καλώδια που διασχίζουν τα δάση και οι αδέσποτες χωματερές μέσα και γύρω από τα δάση. Η πρόληψη είναι μια δουλειά που γίνεται συστηματικά κάθε χρόνο το χειμώνα. Ανάπτυξη και προστασία των δασών και των δασικών εκτάσεων ονομάζεται. Αυτή η δουλειά θέλει μέσα και χέρια. Χέρια έμπειρα εργατικά, όχι σαπιοκοιλιές που κάθονται στα γραφεία και βγάζουν ανακοινώσεις, χωρίς να έχουν ιδέα τι σημαίνει δάσος και πώς προστατεύεται προληπτικά, ώστε ακόμα κι αν ξεσπάσει πυρκαγιά να μπορεί να αντιμετωπιστεί και να μην πάρει καταστροφικές διαστάσεις. ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η διαχρονική εγκατάλειψή τους απ’ όλες τις αστικές κυβερνήσεις πυρπολεί τα δάση)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Σύμφωνα με δικαστική απόφαση

    17Ν
    • Σύμφωνα με δικαστική απόφαση

      Εφετείο 17Ν
  • Σύμφωνα με δικαστική απόφαση

    ΕΛΑ
    • Σύμφωνα με δικαστική απόφαση

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Σύμφωνα με δικαστική απόφαση

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Σύμφωνα με δικαστική απόφαση

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Σύμφωνα με δικαστική απόφαση

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Σύμφωνα με δικαστική απόφαση

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Σύμφωνα με δικαστική απόφαση

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Σύμφωνα με δικαστική απόφαση

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Σύμφωνα με δικαστική απόφαση

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Σύμφωνα με δικαστική απόφαση

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Σύμφωνα με δικαστική απόφαση

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Σύμφωνα με δικαστική απόφαση

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σύμφωνα με δικαστική απόφαση

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Σύμφωνα με δικαστική απόφαση

      Σύμφωνα με δικαστική απόφαση

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σύμφωνα με δικαστική απόφαση

      Σύμφωνα με δικαστική απόφαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σύμφωνα με δικαστική απόφαση

      Σύμφωνα με δικαστική απόφαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σύμφωνα με δικαστική απόφαση

      Σύμφωνα με δικαστική απόφαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σύμφωνα με δικαστική απόφαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Σύμφωνα με δικαστική απόφαση

    Σύμφωνα με δικαστική απόφαση

    Ποιοι είμαστε
  • Σύμφωνα με δικαστική απόφαση

    Σύμφωνα με δικαστική απόφαση

    Επικοινωνία
  • Σύμφωνα με δικαστική απόφαση

    Σύμφωνα με δικαστική απόφαση

    Όροι χρήσης
  • Σύμφωνα με δικαστική απόφαση

    Σύμφωνα με δικαστική απόφαση

    Ποιοι είμαστε
  • Σύμφωνα με δικαστική απόφαση

    Σύμφωνα με δικαστική απόφαση

    Επικοινωνία
  • Σύμφωνα με δικαστική απόφαση

    Σύμφωνα με δικαστική απόφαση

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo