Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Αγγλία και Γαλλία στήριζαν τον Χίτλερ, με την ελπίδα ότι θα επιτεθεί στη Σοβιετική Ενωση
  • Σαν σήμερα 23 Αυγούστου
  • Η ένοπλη Παλαιστινιακή Αντίσταση χαιρετίζει το ευρύ μέτωπο εκλογικής συνεργασίας
  • Η Ιρλανδία απορρίπτει περισσότερες βίζες Παλαιστίνιων απ’ όσες εγκρίνει, για πρώτη φορά εδώ και δέκα χρόνια
  • Ενα κράτος τρομοκράτης που κάνει «εξαγωγή» του πολέμου
  • Σαν σήμερα 22 Αυγούστου
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Πώς τους πετσόκοψες έτσι, πώς τους πετσόκοψες;
Κόντρες

Πώς τους πετσόκοψες έτσι, πώς τους πετσόκοψες;

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr22 Ιούν 2026, 14:03

Ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών Εσμαεΐλ Μπακαεΐ:

«Στους πυραύλους μας δεν αρέσει καθόλου να μιλάει κανείς γι’ αυτούς.

Οι πύραυλοί μας είναι μόνο για εκτόξευση, όχι για διαπραγμάτευση…»

Εμείς τι να πούμε; Θυμηθήκαμε την ατάκα από το «Μικρό ψάρι» του Γιάννη Οικονομίδη.

Κι έχει και μια μονίμως αγέλαστη φάτσα αυτός ο Μπακαεΐ…

Iran’s Foreign Ministry Spokesperson Esmail Baghai:

Our missiles don’t like anyone talking about them at all.
Our Missiles are only for launch, not for negotiation… pic.twitter.com/NkntYmGLqP

— Foreign Ministry, Islamic Republic of Iran (@IRIMFA_EN) June 18, 2026

Υπόδειγμα διπλωματικής προπαγάνδας

Ο πολιτικός προϊστάμενος του Μπακαεΐ, ο Αμπάς Αραγτσί, που κρατάει από το σόι του Μωάμεθ, γι’ αυτό και μπροστά στο όνομά του υπάρχει το «σαγιέντ» (απορία: πώς τα μετράνε τα σόγια τόσους αιώνες πίσω; Εμείς άντε να φτάσουμε μέχρι προπάππο), παρέδωσε ένα ακόμα μάθημα διπλωματικής προπαγάνδας. Αφού ενημέρωσε για την ολοκλήρωση της διαπραγματευτικής συνόδου κορυφής στη Λουκέρνη, έκανε και μια ανάρτηση για το χτεσινό ποδοσφαιρικό αγώνα στο Μουντιάλ των ΗΠΑ. Τα δολοφονημένα κοριτσάκια του σχολείου του Μινάμπ, αγγελάκια πλέον, βοηθούν τον τερματοφύλακα της Τιμ Μέλι να «βγάλει» την πιο δύσκολη φάση που έκανε το Βέλγιο. Και η ατάκα του Αραγτσί (στ’ αγγλικά): «Από το γήπεδο ποδοσφαίρου μέχρι το τραπέζι των διαπραγματεύσεων και μέχρι το πεδίο της μάχης, κάθε βήμα που κάνουμε ως Ιρανοί είναι μέρος ένας μεγαλύτερου αγώνα: της υπεράσπισης της τιμής και της αξιοπρέπειας του αγαπημένου μας λαού». Θα τον πουν «λαϊκιστή» αλλά τους έχει γραμμένους.

From the football pitch to the negotiating table to the battlefield, every step we take as Iranians is part of a larger struggle: defending the honor and dignity of our dear people.#Minab168 pic.twitter.com/CFZ6EbYo49

— Seyed Abbas Araghchi (@araghchi) June 22, 2026

Τα καλσόν να προσέχετε, σύντεκνοι

Εληξε το τελεσίγραφο (λέμε τώρα) που είχε δώσει ο Πολάκης στον Φάμελλο να φέρει συμφωνία με τον Τσίπρα κι εκεί που περιμέναμε… μοβόρικα πράγματα, είδαμε τον «αψύ» να βγαίνει σε ραδιοσταθμό και να δηλώνει: «Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία μαζί με κάποιους συντρόφους και διατυπώνουμε αίτημα για νέα σύγκληση Κεντρικής Επιτροπής. Θα στείλουμε σύντομα μήνυμα και στον Αλέξη Τσίπρα για να υπάρξει μια ξεκάθαρη τοποθέτηση σε κάποια πράγματα. Αυτή η κατάσταση είναι θολή και μπάσταρδη και πρέπει να λυθεί». Ωπα τώρα, για κάτσε ρε μεγάλε. Τον Τσίπρα τι τον ανακατεύεις; Αυτός ανήκει σε άλλο κόμμα. Ο Φάμελλος είναι το πρόβλημά σου. Και η μεγάλη πλειοψηφία των συριζαίων που σέρνει μαζί του, για να τα λέμε όλα. Γιατί δεν ζητάς σύγκληση ΚΕ για να ξηλώσει τον Φάμελλο; Φοβάσαι, ε; Φοβάσαι ότι το αίτημα θα το υπογράφατε καμιά δεκαριά νοματαίοι μόνο, ενώ ένα γενικό και αόριστο αίτημα «να συγκληθεί η ΚΕ» (υπό τον Φάμελλο) μπορεί να φτάσει το απαιτούμενο όριο. Και τι θα κάνετε στην ΚΕ, θα επαναλάβετε τα ίδια, για να επαναλάβει η πλειοψηφία την ίδια ψήφο; Μπορείς να πάρεις τη σφραγίδα και την περιουσία; Πάρ’ τα. Αλλιώς, κουράζεις. Και κάτι τελευταίο. Οταν σε ρωτάνε τι θα κάνεις και απαντάς με τη μαντινάδα «Στο μονοπάτι της τιμής και της λεβεντιάς το χρέος, θα στέκω εκειά να πολεμώ κι ας είμαι ο τελευταίος», εννοείς ότι το ίδιο έκανες και όταν στήριζες «θανατερά» τον Κασσελάκη; Ασε…

Εκανε επαναπροσδιορισμό φύλου ο Μπουμπούκος;

Επειδή εσείς δεν τα βλέπετε τα ζόρικα, τα βλέπει η στήλη για να σας ενημερώνει και να σας ξεστραβώνει. Το άλλοτε εθνικό μας ζεύγος, Στέφανος-Τάιλερ ή, καλύτερα, Τάιλερ-Στέφανος έδωσε συνέντευξη-ποταμό στο «vidcast της ηθοποιού και ακτιβίστριας Τζεφ Μοντάνα». Ομολογούμε ότι δεν ξέρουμε τίποτα για την κυρία Τζεφ, αλλά ποιοι είμαστε εμείς που θ’ αμφισβητήσουμε την εγκυρότητά της σε ζητήματα ΛΟΑΤΚΙ. Αλλο μας ενδιαφέρει. Ο Τάιλερ εξέφρασε το αίτημά του να συναντηθεί με τον υπουργό Μπουμπούκο για να συζητήσουν κάτι για ειδικά ιατρικά προγράμματα για τους ΛΟΑΤΚΙ. Και πάνω εκεί, ο ΣτέΚας έριξε ένα πατόκορφο γλείψιμο στον ακροδεξιό. Κάποιο «μαγαζί» φαίνεται πως θέλει ν’ ανοίξει ο Τάιλερ.

Τάιλερ: Δεν τον έχω γνωρίσει προσωπικά. Θα ήθελα πολύ ο Αδωνις, αν το ακούει αυτό, να καθίσει να συζητήσουμε για όλες τις δυνατότητες.

ΣτέΚας: Τάιλερ, θα δεχτεί την πρότασή σου.

Τάιλερ: Τέλεια, ας κανονίσουμε τη συνάντηση.

ΣτέΚας: Προς τιμήν του, ο Αδωνις δεν φοβάται να βρεθεί εκτός των συνηθισμένων. Φυσικά διαφωνώ μαζί του σε έναν τεράστιο αριθμό ζητημάτων, αλλά ανταποκρίνεται, σε αντίθεση με άλλους στη Νέα Δημοκρατία που απλώς προσποιούνται ότι κάνουν τη δουλειά τους, ενώ στην πραγματικότητα κοροϊδεύουν τους πάντες.

Και πάνω στο γλείψιμο, πετάει τη βόμπα η Τζεφ Μοντάνα: Και έκανε επίσης μεταμόσχευση μαλλιών, που τεχνικά είναι μια επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου.

Ο ακροδεξιός Μπουμπούκος το αντιπαρήλθε αυτό και έμεινε στο γλείψιμο, γράφοντας στα σόσιαλ: «Ευχαριστώ θερμά τους κ.κ. Τάιλερ Μακμπέθ και Στέφανο Κασσελάκη για τα καλά τους λόγια και φυσικά είμαι στη διάθεση του κ. προέδρου για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για το ΕΣΥ»! Μετά τον Καρανίκα, το ζεύγος Τάιλερ-ΣτέΚας. Ο,τι πρέπει για τον ακροδεξιό.

«Φαίνεται πως στις Βρυξέλλες ο Μητσοτάκης δεν είναι απλώς ο συνομιλητής για τα εργασιακά, αλλά ο «σταρ» που όλοι θέλουν στο κάδρο τους. Λεπτομέρειες, θα μου πείτε, αλλά δείχνουν πόσο «μετράει» πλέον το brand name της χώρας στο εξωτερικό». Το γράφει – στα σοβαρά – ο εκδότης της καραδεξιάς Political στο σημερινό φύλλο. Τελείωσαν τα Ηρακλής, Μωυσής, Τσώρτσιλ, γκόμενος κτλ, που εξελίσσονταν εν Ελλάδι και τώρα έχουμε τα «σκοτωμός για μια σέλφι με τον Κούλη» στας Ευρώπας! Απελπισία τους έχει πιάσει.

Πρέπει να υπάρξει τοποθέτηση

Μετά τον Βασίλη Παϊτέρη, άλλο μέλος της… συμπαθούς τάξης των Ρομά ισχυρίζεται πως έκανε μια σημαντική αποκάλυψη, η οποία αφορά την εθνοφυλετική καταγωγή της κας Λατινοπούλου. Δείτε το βίντεο και θα συμφωνήσετε ότι η ηγερία της ελληνικής ακροδεξιάς οφείλει να απαντήσει. Και έχει καθυστερήσει πολύ μάλιστα.

ΥΓ1. Ποιος είπε ότι οι Ρομά δεν έχουν χιούμορ και υποκριτικό ταλέντο;

ΥΓ2. Θα ήταν τιμή της να την λένε Χαλιλοπούλου, γιατί θα ήταν σόι με τον σπουδαίο Θανάση Χαλιλόπουλο, από τους λίγους που συνεχίζουν το «αλά τούρκα» παίξιμο που αναπτύχτηκε στο λιμάνι της Πρέβεζας τον προ-περασμένο αιώνα. Ετσι για να τη σπάσουμε σε κάθε φασισταρά και φασισταρού, βάζουμε ένα μικρό δείγμα αυτής της τέχνης. Ο Θανάσης Χαλιλόπουλος παίζει αυτοσχεδιάζοντας πάνω στην «Παπαδιά» (χορεύεται στα ποτήρια) και στο τέλος το γυρίζει στα «Κλάματα», αλλά δυστυχώς κόβεται το βίντεο.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑραγτσί: Πρώτη πραγματική δοκιμασία είναι η ομάδα εξάλειψης της σύγκρουσης στον Λίβανο
Επόμενο άρθρο Οι σιωναζιστές έχουν φτιάξει λίστες ανεπιθύμητων στην Ελλάδα

Σχετικά Αρθρα

Θα δώσουν έδρα στο ακροδεξιό γκεσέμι;

Κόντρες 21 Αυγ 2026, 20:11

Αμάν πια με τους εθελοντές

Κόντρες 19 Αυγ 2026, 19:42

Αμα ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη

Κόντρες 18 Αυγ 2026, 19:48

H πονηρή πορτοκαλιά

Κόντρες 17 Αυγ 2026, 19:56

Από τους κομμουνιστάς στους τζιχαντιστάς

Κόντρες 16 Αυγ 2026, 07:48

Kάτι τρέχει με τον Τάκη (;)

Κόντρες 13 Αυγ 2026, 19:50
Ροή Ειδήσεων
Ιστορία

Αγγλία και Γαλλία στήριζαν τον Χίτλερ, με την ελπίδα ότι θα επιτεθεί στη Σοβιετική Ενωση

87 χρόνια από το «Σύμφωνο Μολότοφ-Ρίμπεντροπ»

23 Αυγ 2026, 05:17
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Αυγούστου

23 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Η ένοπλη Παλαιστινιακή Αντίσταση χαιρετίζει το ευρύ μέτωπο εκλογικής συνεργασίας

22 Αυγ 2026, 18:14
Διεθνή

Η Ιρλανδία απορρίπτει περισσότερες βίζες Παλαιστίνιων απ’ όσες εγκρίνει, για πρώτη φορά εδώ και δέκα χρόνια

22 Αυγ 2026, 09:57
Διεθνή

Ενα κράτος τρομοκράτης που κάνει «εξαγωγή» του πολέμου

22 Αυγ 2026, 09:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Αυγούστου

22 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Θα δώσουν έδρα στο ακροδεξιό γκεσέμι;

21 Αυγ 2026, 20:11
Διεθνή

Ναφτάλι Μπένετ: Εχουμε χάσει τις ΗΠΑ, έχουμε χάσει τον κόσμο

21 Αυγ 2026, 10:57
Διεθνή

Παλαιστίνη: Ευρύ εκλογικό μέτωπο με πυρήνα τις δυνάμεις της Αντίστασης

21 Αυγ 2026, 08:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Αυγούστου

21 Αυγ 2026, 00:01
Πολιτική

Η πολεμοτρομοϋστερία είναι ο καπνός παραλλαγής που προσπαθεί να κρύψει τη συμμετοχή της Ελλάδας στον  ιμπεριαλιστικό πόλεμο κατά του Ιράν,

20 Αυγ 2026, 20:51
Εργατικά

Με νέα δίωξη παραπέμπουν στο Πειθαρχικό συνταξιούχους (!) και εν ενεργεία εκπαιδευτικούς στον Πειραιά

20 Αυγ 2026, 20:19
Πολιτική

Η σιωνιστική τύφλωση του Συνήγορου του Πολίτη

20 Αυγ 2026, 15:09
Διεθνή

The Economist: Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν κρίση στους πυραύλους αναχαίτισης μετά την εκτεταμένη χρήση τους στον πόλεμο με το Ιράν

20 Αυγ 2026, 10:43
Διεθνή

«Η Αντίσταση έχει κόκκινες γραμμές και ο παλαιστινιακός λαός έχει το δικαίωμα να αντιμετωπίζει την κατοχή»

Δηλώσεις του εκπρόσωπου της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ

20 Αυγ 2026, 10:06
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Αυγούστου

20 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Αμάν πια με τους εθελοντές

19 Αυγ 2026, 19:42
Πολιτική

Αγκαλιά με τους γενοκτόνους εγκληματίες πολέμου και κατά της ανθρωπότητας ο αρχιστράτηγος του Μητσοτάκη

19 Αυγ 2026, 14:12
Διεθνή

Μετά τη Γροιλανδία, ο Τραμπ προσάρτησε και το Στενό του Ορμούζ!

19 Αυγ 2026, 10:28
Διεθνή

Πολιτική Ανάλυση: Η ηγεσία της ΟΑΠ και η αρχιτεκτονική του αποκλεισμού

19 Αυγ 2026, 08:42
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Αυγούστου

Ημέρα υπενθύμισης δουλεμπορίου και κατάργησής του.

Ρουμανία: Ημέρα απελευθέρωσης (1944-1990).

1927: Εκτελούνται στις ΗΠΑ οι ιταλοί αναρχικοί μετανάστες Νικόλα Σάκο και Μπαρτολομέο Βαντσέτι.

1939: Υπογράφεται το γερμανοσοβιετικό σύμφωνο μη επίθεσης Μολότοφ – Ρίμπεντροπ.

1967: Αντιδικτατορικό πανό πίσω από τα γραφεία της Ολυμπιακής (Αθήνα).

1975: Απόφαση του δικαστηρίου για τους πραξικοπηματίες της 21ης Απριλίου 1967. Σε θάνατο οι Γεώργιος Παπαδόπουλος, Στυλιανός Παττακός και Νικόλας Μακαρέζος, σε ισόβια και σε μικρότερες ποινές πολλοί άλλοι κατηγορούμενοι. Την ίδια μέρα η κυβέρνηση (Κωνσταντίνος Καραμανλής) μετέτρεψε την ποινή σε ισόβια.

1975: Κομμουνιστικό πραξικόπημα στο Λάος.

1982: Αναγνωρίζεται με νόμο η Εθνική Αντίσταση.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από το 2019 έχω βιώσει επαναλαμβανόμενα και συστηματικά -όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης- την προσπάθεια αποδόμησής μου ως προσώπου. Πρόκειται για μια τακτική που έχει ως βασικό στόχο να σπιλώσει το πρόσωπο επειδή δεν μπορεί να αποδομήσει το έργο. Τα παλαιοκομματικά οχυρά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της πολιτικής τού σήμερα που ζητά λύσεις. Τι κάνουν λοιπόν; Οταν κάποιος παράγει απτό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο -όπως είναι για παράδειγμα το «Προλαμβάνω»- το οποίο δεν μπορούν να αμφισβητήσουν, τότε επιχειρούν να σπιλώσουν το πρόσωπο. Η βασική τους προσέγγιση είναι να παρουσιάσουν άξιους ανθρώπους ως διεφθαρμένους, φαύλους, αναξιόπιστους για να πλήξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Λες και ο πολίτης θα αμφισβητήσει την ίδια την πραγματικότητα, τα ίδια του τα μάτια και θα πιστέψει αυτά που λέει ή γράφει κάποιος για την πραγματικότητα που ζει ο ίδιος.

Ειρήνη Αγαπηδάκη

(Η κυρία μάς λέει για τον εαυτό της ότι είναι άξια, αδιάφθορη, αυτοδημιούργητη, αξιόπιστη και κυρίως ότι παράγει σημαντικό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο. Ο ίδιος ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη. Γι’ αυτό και δεν την παίρνει ποτέ μαζί του στις φιέστες κοπής κορδελών που πραγματοποιεί συνεχώς σε όλη τη χώρα. Παίρνει μόνο τη γενική γραμματέα του Βιλδιρίδη. Ενίοτε και τον υφυπουργό Θεμιστοκλέους. Την αναπληρώτρια υπουργό Αγαπηδάκη την έχει στο ψυγείο. Γι’ αυτό και η «δόλια» προσπαθεί να μείνει στον αφρό αυτοαποθεούμενη. Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οι «πλάτες» που έχει και που την εκτόξευσαν σε αριστίνδην εκλογή στη Βουλή, μέσω της πρώτης θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε ήταν ένα δεξιό διαδικτυακό τρολ που ασχολούνταν με τα «κακάκια του Πολάκη», δεν είναι ικανές να της εξασφαλίσουν άκοπα και μια θέση στην επόμενη Βουλή μέσω σταυροδοσίας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo