Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Το Ιράν αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για την απάντηση στο έγκλημα των ΗΠΑ στο νησί Σιρίκ
  • Συνομιλίες της Χαμάς με ανώτερους ιρανούς αξιωματούχους για τη Γάζα και τον οδικό χάρτη της κατάπαυσης του πυρός
  • Οι μαχητές της Παλαιστινιακής Αντίστασης απέκρουσαν διείσδυση δωσιλογικής συμμορίας – Νεκρός ο μαχητής που προσπάθησαν να απαγάγουν
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 5 Σεπτέμβρη
  • Εξόφθαλμη σκευωρία: Εστειλαν στη φυλακή τη 46χρονη γυναίκα για τη Marfin, με τα ίδια στοιχεία που το 2022 είχαν οδηγήσει τη σε βάρος της υπόθεση στο αρχείο
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Σκοτσέζικο ντους με φόντο τον εμπορικό πόλεμο
Διεθνή

ΗΠΑ-Κίνα

Σκοτσέζικο ντους με φόντο τον εμπορικό πόλεμο

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr9 Νοέ 2019, 00:00

Την Παρασκευή 1 Νοέμβρη, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου (ΠΟΕ) δικαίωσε εν μέρει την Κίνα σε εμπορική της διαμάχη με τις ΗΠΑ, που χρονολογείται από το 2013. Η Κίνα είχε ζητήσει την επιστροφή των χρημάτων από τους δασμούς που είχαν επιβληθεί σε κινέζικα προϊόντα, τα οποία οι ΗΠΑ είχαν θεωρήσει ότι ενέπιπταν στην κατηγορία του «ντάμπινγκ» (δηλαδή της πώλησης σε πολύ χαμηλή τιμή, ώστε να επικρατήσουν στην αγορά). Οι ΗΠΑ επέβαλαν δασμούς της τάξης των 7 δισ. δολαρίων, όμως η Κίνα προσέφυγε στον ΠΟΕ, ο οποίος ζήτησε την επιστροφή 3.6 δισ. δολαρίων, γιατί δεν πείστηκε για τον τρόπο που οι Αμερικάνοι υπολόγιζαν τις ζημιές λόγω του κινέζικου ντάμπινγκ.

Η κινέζικη νίκη στον ΠΟΕ ήταν φυσικά περιορισμένης σημασίας και μάλλον μηδαμινής αποτελεσματικότητας σε έναν πόλεμο που μαίνεται και κανένας ΠΟΕ δεν μπορεί να τον σταματήσει. Ηδη οι ΗΠΑ έχουν επιβάλει δασμούς στην πλειοψηφία των εισαγόμενων προϊόντων από την Κίνα, με την τελευταία να εφαρμόζει κι αυτή τα αντίποινά της επιβάλλοντας δασμούς σε πάνω από τα μισά εισαγόμενα προϊόντα από τις ΗΠΑ, σε ποσοστό 25% (το ίδιο δηλαδή που έχουν εφαρμόσει οι ΗΠΑ στα μισά προϊόντα που εισάγουν από την Κίνα).

Μπορεί στη συνάντηση που είχαν στις 11 Οκτώβρη στο Λευκό Οίκο ο Τραμπ με τον κινέζο αντιπρόεδρο Λιου Χι να παίχτηκε για μία ακόμα φορά το θέατρο «φιλίας», όμως δέκα μέρες μετά οι ΗΠΑ ανακοίνωναν την επιβολή νέων δασμών σε κινέζικα προϊόντα (παπούτσια, πάνες και τρόφιμα) αξίας 112 δισ. δολαρίων!

Αυτό κι αν ήταν ευτράπελο! Στη συνάντηση της 11ης Οκτώβρη ο Τραμπ θριαμβολογούσε για τη συμφωνία -που υποτίθεται ότι είναι στα σκαριά- για εξαπλασιασμό των αμερικάνικων εξαγωγών αγροτικών προϊόντων στην Κίνα (από τα 8 στα 50 δισ.!) και καλούσε τους αμερικάνους αγρότες να αγοράσουν γη και μηχανήματα για να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στη μεγαλύτερη παραγγελία που τους έχει γίνει στην ιστορία της αγροτικής οικονομίας (αυτά δήλωσε ο Τραμπ αυτολεξεί)! Ανακοίνωσε μάλιστα την αναβολή της αύξησης των δασμών από το 25% στο 30%, που θα λάμβανε χώρα από την 1η Οκτώβρη, όχι όμως και αυτών που σχεδιάζονται να επιβληθούν από τις 15 Δεκέμβρη (που είναι της τάξης του 15% σε προϊόντα αξίας 300 δισ. δολαρίων). Κι ενώ όλα έδειχναν ότι εξομαλύνεται η κατάσταση, οι ΗΠΑ επέβαλαν τους πρόσθετους δασμούς που αναφέραμε παραπάνω.

Σε απάντηση το Πεκίνο επέβαλε δασμούς σε αμερικάνικα προϊόντα αξίας 75 δισ. δολαρίων, συμπεριλαμβανομένου –για πρώτη φορά– του αργού πετρελαίου (στο οποίο επιβλήθηκε ένα μικρό ποσοστό δασμών, της τάξης του 5%). Σύμφωνα με καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, οι νέοι αμερικάνικοι δασμοί θα κοστίσουν γύρω στα 800 δολάρια το χρόνο στο πορτοφόλι του μέσου αμερικάνικου νοικοκυριού.

Μπορεί ο Τραμπ να υποστηρίζει ότι στον πόλεμο αυτό πληρώνει μόνο η Κίνα, όμως πάνω από 200 καπιταλιστές παραγωγής παπουτσιών (συμπεριλαμβανομένων της Nike και της Converse) υποστηρίζουν ότι οι νέοι δασμοί, που προστίθενται στους υφιστάμενους, οδηγούν στην αύξηση ακόμα και κατά 67% της τιμής ορισμένων παπουτσιών, αυξάνοντας το κόστος που θα κληθούν να πληρώσουν οι καταναλωτές κατά τέσσερα δισ. δολάρια το χρόνο. Αυτός ο πόλεμος θα κοστίσει και στις δύο οικονομίες. Οικονομικοί αναλυτές εκτιμούν μείωση του αμερικάνικου ΑΕΠ κατά 1% και του κινέζικου κατά 5% εξαιτίας αυτού του πολέμου.

Σε μια εποχή που οι αγορές είναι περιορισμένες, λόγω της περιορισμένης καταναλωτικής δυνατότητας των πλατιών λαϊκών μαζών παγκόσμια, η οποία περιορίζεται ακόμα περισσότερο λόγω της παγκόσμιας καπιταλιστικής κρίσης που σήμερα παίρνει τη μορφή της αναιμικής ανάκαμψης, ο ανταγωνισμός μεταξύ των ισχυρών ιμπεριαλιστικών κρατών του πλανήτη γίνεται όλο και πιο σκληρός. Τα χαμόγελα στις συναντήσεις είναι μόνο για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κόσμου, ώστε να πιστέψει το παραμύθι της «παγκόσμιας συνεργασίας για την ανάπτυξη», που στην πράξη αποδεικνύεται παγκόσμια σφαγή για τα υπερκέρδη των ισχυρότερων!

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

ΗΠΑ-Κίνα

Κυβερνητικοί ελιγμοί για να αποφευχθούν τα χειρότερα
Επόμενο άρθρο

ΗΠΑ-Κίνα

Ονειρο απατηλό η πολιτική σταθερότητα

Σχετικά Αρθρα

Το Ιράν αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για την απάντηση στο έγκλημα των ΗΠΑ στο νησί Σιρίκ

Διεθνή 5 Σεπ 2026, 09:39

Συνομιλίες της Χαμάς με ανώτερους ιρανούς αξιωματούχους για τη Γάζα και τον οδικό χάρτη της κατάπαυσης του πυρός

Αραγτσί: «Βασισμένη σε αρχές και σταθερή» υποστήριξη του Ιράν στην παλαιστινιακή υπόθεση

Διεθνή 5 Σεπ 2026, 08:51

Οι μαχητές της Παλαιστινιακής Αντίστασης απέκρουσαν διείσδυση δωσιλογικής συμμορίας – Νεκρός ο μαχητής που προσπάθησαν να απαγάγουν

Διεθνή 5 Σεπ 2026, 08:26

Η μακρά παράδοση βομβαρδισμών γαμήλιων γλεντιών από τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές και τους συμμάχους τους

Διεθνή 4 Σεπ 2026, 11:38

Το Ισραήλ επιβάλλει το πρόγραμμα σπουδών του σε 45.000 παλαιστίνιους μαθητές στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ

Διεθνή 3 Σεπ 2026, 18:34

Kατα-κατα-καταρρέω…

Διεθνή 3 Σεπ 2026, 09:32
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Το Ιράν αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για την απάντηση στο έγκλημα των ΗΠΑ στο νησί Σιρίκ

5 Σεπ 2026, 09:39
Διεθνή

Συνομιλίες της Χαμάς με ανώτερους ιρανούς αξιωματούχους για τη Γάζα και τον οδικό χάρτη της κατάπαυσης του πυρός

Αραγτσί: «Βασισμένη σε αρχές και σταθερή» υποστήριξη του Ιράν στην παλαιστινιακή υπόθεση

5 Σεπ 2026, 08:51
Διεθνή

Οι μαχητές της Παλαιστινιακής Αντίστασης απέκρουσαν διείσδυση δωσιλογικής συμμορίας – Νεκρός ο μαχητής που προσπάθησαν να απαγάγουν

5 Σεπ 2026, 08:26
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

5 Σεπ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Σεπτέμβρη

5 Σεπ 2026, 00:01
Καταστολή

Εξόφθαλμη σκευωρία: Εστειλαν στη φυλακή τη 46χρονη γυναίκα για τη Marfin, με τα ίδια στοιχεία που το 2022 είχαν οδηγήσει τη σε βάρος της υπόθεση στο αρχείο

4 Σεπ 2026, 20:38
Κόντρες

Μπέσα από Μητσοτάκη περίμενε;

4 Σεπ 2026, 15:48
Πολιτική

Τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι;

Μυστική επίσκεψη του Ιμπραΐμ Καλίν στην Αθήνα

4 Σεπ 2026, 13:38
Διεθνή

Η μακρά παράδοση βομβαρδισμών γαμήλιων γλεντιών από τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές και τους συμμάχους τους

4 Σεπ 2026, 11:38
Πολιτική

…και στο τέλος ψηφίζουν Μητσοτάκη

4 Σεπ 2026, 10:29
Παιδεία

Υπουργείο Παιδείας: Απαράλλαχτη η πολιτική των χιλιάδων κενών και της καταστολής με διαγραφές φοιτητών

4 Σεπ 2026, 07:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Σεπτέμβρη

4 Σεπ 2026, 00:01
Παιδεία

Φιέστα του υπουργείου Παιδείας: παρουσίαση του «εθνικού διαλόγου» και του «νέου Λυκείου» με τοποτηρητές ΟΟΣΑ και ΕΕ

3 Σεπ 2026, 21:29
Πολιτική

Τα securonomics του Τσίπρα ή, αλλιώς, πόσο πάει η παραμύθα;

3 Σεπ 2026, 21:23
Διεθνή

Το Ισραήλ επιβάλλει το πρόγραμμα σπουδών του σε 45.000 παλαιστίνιους μαθητές στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ

3 Σεπ 2026, 18:34
Πολιτική

Ως delivery boy των αμερικανο-σιωνιστών

Ο Μητσοτάκης υποδέχτηκε τον Αούν

3 Σεπ 2026, 11:40
Διεθνή

Kατα-κατα-καταρρέω…

3 Σεπ 2026, 09:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Σεπτέμβρη

3 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ενα λουλούδι που μόλις άνοιξε τα πέταλά του τσαλαπατήθηκε από τους βαρβάρους

2 Σεπ 2026, 22:07
Εργατικά

Ελεύθερος ο καπιταλιστής της φονικής «Βιολάντα»

2 Σεπ 2026, 21:38
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Σεπτέμβρη

Σουαζιλάνδη: Ημέρα ανεξαρτησίας (1968).

Πακιστάν: Ημέρα άμυνας

1944: Εκτελείται από Γερμανούς η Ηρώ Κωνσταντοπούλου μαζί με 49 αγωνιστές στο σκοπευτήριο Καισαριανής.

1947: 3.000 από τους εκτοπισμένους στην Ικαρία αφήνονται ελεύθεροι.

1955: Επεισόδια Κωνσταντινούπολης (Τούρκοι κατά Ελλήνων), δύο νεκροί, εκτεταμένες καταστροφές.

1967: Δολοφονείται ο Γιάννης Χαλκίδης (ΚΚΕ) από την αστυνομία επειδή έκοψε την κολόνα παροχής ρεύματος στη ΔΕΘ, συλλαμβάνονται οι σύντροφοί του Γρ. Παντής και Φ. Χατζηγιάννης.

1972: Επίθεση της «Ομάδας Aρης» με χειροβομβίδες στο Ε’ αστυνομικό τμήμα Αθήνας.

1972: Αιχμαλωσία ισραηλινών αθλητών από τον «Μαύρο Σεπτέμβρη» στη διάρκεια των ολυμπιακών αγώνων του Μονάχου, επίθεση της γερμανικής αστυνομίας, νεκροί εννιά αθλητές, ένας δυτικογερμανός αστυνομικός και πέντε από τους οχτώ κομάντο της οργάνωσης.

1975: Απόπειρα δολοφονίας του αμερικανού προέδρου Τζέραλντ Φορντ στο Σακραμέντο.

2002: Εμφανίζεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ο Δημήτρης Κουφοντίνας και αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τη δράση της 17Ν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • ΗΠΑ-Κίνα

    17Ν
    • ΗΠΑ-Κίνα

      Εφετείο 17Ν
  • ΗΠΑ-Κίνα

    ΕΛΑ
    • ΗΠΑ-Κίνα

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • ΗΠΑ-Κίνα

      Εφετείο ΕΛΑ
    • ΗΠΑ-Κίνα

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • ΗΠΑ-Κίνα

    Επαναστατικός Αγώνας
    • ΗΠΑ-Κίνα

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • ΗΠΑ-Κίνα

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • ΗΠΑ-Κίνα

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • ΗΠΑ-Κίνα

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • ΗΠΑ-Κίνα

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • ΗΠΑ-Κίνα

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • ΗΠΑ-Κίνα

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • ΗΠΑ-Κίνα

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • ΗΠΑ-Κίνα

      ΗΠΑ-Κίνα

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • ΗΠΑ-Κίνα

      ΗΠΑ-Κίνα

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • ΗΠΑ-Κίνα

      ΗΠΑ-Κίνα

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • ΗΠΑ-Κίνα

      ΗΠΑ-Κίνα

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • ΗΠΑ-Κίνα

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • ΗΠΑ-Κίνα

    ΗΠΑ-Κίνα

    Ποιοι είμαστε
  • ΗΠΑ-Κίνα

    ΗΠΑ-Κίνα

    Επικοινωνία
  • ΗΠΑ-Κίνα

    ΗΠΑ-Κίνα

    Όροι χρήσης
  • ΗΠΑ-Κίνα

    ΗΠΑ-Κίνα

    Ποιοι είμαστε
  • ΗΠΑ-Κίνα

    ΗΠΑ-Κίνα

    Επικοινωνία
  • ΗΠΑ-Κίνα

    ΗΠΑ-Κίνα

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo