Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Το Ιράν αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για την απάντηση στο έγκλημα των ΗΠΑ στο νησί Σιρίκ
  • Συνομιλίες της Χαμάς με ανώτερους ιρανούς αξιωματούχους για τη Γάζα και τον οδικό χάρτη της κατάπαυσης του πυρός
  • Οι μαχητές της Παλαιστινιακής Αντίστασης απέκρουσαν διείσδυση δωσιλογικής συμμορίας – Νεκρός ο μαχητής που προσπάθησαν να απαγάγουν
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 5 Σεπτέμβρη
  • Εξόφθαλμη σκευωρία: Εστειλαν στη φυλακή τη 46χρονη γυναίκα για τη Marfin, με τα ίδια στοιχεία που το 2022 είχαν οδηγήσει τη σε βάρος της υπόθεση στο αρχείο
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Προς συμβιβασμό οι «μεγάλοι»
Διεθνή

Τουρκία - ΕΕ

Προς συμβιβασμό οι «μεγάλοι»

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr17 Σεπ 2005, 00:00

 Με τη χαρά θα μείνει η ελληνοκυπριακή πολιτική ηγεσία, καθώς όλα τα σημάδια δείχνουν πως οι «μεγάλοι» της ΕΕ οδηγούνται σε συμβιβασμό, βάσει του οποίου θα ξεκινήσουν κανονικά στις 3 Οκτώβρη οι διαπραγματεύσεις για την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ (το αν και πότε θα καταλήξουν είναι άλλο ζήτημα, το οποίο φυσικά δεν έχει να κάνει με το Κυπριακό, το οποίο το ‘χουν γραμμένο κανονικότατα οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις της ΕΕ). Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκαν αρχικά οι «Φαϊνάνσιαλ Τάιμς», Βρετανία και Γαλλία έχουν παρασκηνιακά καταλήξει σε συμφωνία.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες στην ίδια συμφωνία έχει προσχωρήσει και η Γερμανία. Προφανώς, οργίασε το παρασκήνιο, όπου οι τρεις βασικές ιμπεριαλιστικές δυνάμεις της ΕΕ παζάρεψαν διάφορα ζητήματα και έκλεισαν τις συμφωνίες τους με βάση τη λογική «σου δίνω, μου δίνεις» (εξέλιξη την οποία προβλέπαμε σε σημείωμά μας πριν δύο εβδομάδες). Λίγες μέρες αργότερα, η ύπαρξη της συμφωνίας επιβεβαιώθηκε και εμμέσως από τις κυβερνήσεις που πρωταγωνίστησαν στη σύναψή της.

Η βρετανική προεδρία καταβάλλει εργώδεις προσπάθειες για να μην υπάρξει πρόβλημα στις σχέσεις Τουρκίας – ΕΕ, επειδή η Τουρκία είναι σημαντική δύναμη για τον ατλαντικό άξονα στην Ευρώπη. Το γεγονός αυτό ανάγκασε το ελληνικό ΥΠΕΞ, προφανώς κατόπιν πιέσεων και από την ελληνοκυπριακή πλευρά, να εγκαταλείψει για λίγο την τακτική του ουδέτερου παρατηρητή και να δηλώσει, μέσω του εκπροσώπου του, ότι το Λονδίνο δεν ακολουθεί τους κανόνες που υπαγορεύει ο ρόλος της προεδρίας της ΕΕ, αλλά προσπαθεί να εξυπηρετήσει τα ιδιαίτερα βρετανικά συμφέροντα. Οπως αναφέρουν πληροφορίες από διπλωματικούς κύκλους, το Λονδίνο με τη σειρά του διαμαρτυρήθηκε για το περιεχόμενο της δήλωσης και το ύφος του εκπροσώπου του ελληνικού ΥΠΕΞ.
Το ΑΠΕ μετέδωσε ότι η παράγραφος 5 της αντιδήλωσης της ΕΕ προς τη μονομερή δήλωση της Τουρκίας, ότι δεν θα αναγνωρίσει την Κυπριακή Δημοκρατία, παράγραφος που απετέλεσε το αγκάθι και δεν επέτρεψε μέχρι στιγμής να υπάρξει συμφωνία των εκπροσώπων των «25», παρά τις προσπάθειες της βρετανικής προεδρίας, διαμορφώθηκε ως εξής, ύστερα από τη γαλλοβρετανική συμφωνία και την προσχώρηση σ’ αυτή και της Γερμανίας:
«Η εκ των προτέρων αναγνώριση όλων των κρατών μελών αποτελεί αναγκαίο στοιχείο της ένταξης. Κατά συνέπεια, η ΕΕ υπογραμμίζει τη σημασία που αποδίδει στην εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ της Τουρκίας και όλων των κρατών μελών το συντομότερο δυνατόν. Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΕ και τα κράτη μέλη της συμφωνούν στην ανάγκη να υποστηρίξουν τις προσπάθειες του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την επίτευξη συνολικής λύσης του Κυπριακού και ότι η δίκαιη και βιώσιμη επίλυση θα συμβάλει στην ειρήνη, τη σταθερότητα και τις αρμονικές σχέσεις στην περιοχή».
Πρόκειται για μια δήλωση που μπορεί να γίνει αποδεκτή ευχαρίστως από την Τουρκία, αφού δεν της βάζει κανένα άμεσο καθήκον αλλά της δίνει όλο το χρόνο που χρειάζεται, δεδομένου ότι η αναγνώριση των κρατών μελών (δηλαδή της Κυπριακής Δημοκρατίας, αφού μόνο μ’ αυτή υπάρχει πρόβλημα) συναρτάται με την ένταξη της Τουρκίας και όχι με τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις. Η Τουρκία ξέρει πολύ καλά ότι η ένταξη είναι μια καταληκτική στιγμή που θ’ αργήσει πολύ και θα περάσει από σαράντα κύματα. Εδώ κοτζάμ Μέρκελ, που την Κυριακή το βράδυ έχει τις περισσότερες πιθανές να εκλεγεί καγκελάριος της Γερμανίας, έχει δηλώσει εγγράφως, ότι καλύτερα θα ήταν να αναζητηθεί μια ειδική σχέση αντί της πλήρους ένταξης της Τουρκίας. Εκείνο που θέλει η Τουρκία είναι να μην της βάλουν όρους τώρα και αυτό το πετυχαίνει απόλυτα.
Ταυτόχρονα, η αντιδήλωση ξαναβάζει στο παιχνίδι τον Κόφι Ανάν, παράγοντα ο οποίος προκαλεί ανατριχίλα στην ελληνοκυπριακή πλευρά και ειδικά στον Παπαδόπουλο. Αν, λοιπόν, ο Ανάν αναλάβει νέα πρωτοβουλία ή αν η Τουρκία προκαλέσει διπλωματική κινητικότητα αναλαμβάνοντας αυτή πρωτοβουλία, η εθνικιστική μερίδα στη Λευκωσία θα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο, γιατί θα υποδειχτεί ως υπαίτια για τη μη επίλυση του Κυπριακού, τον αποκλεισμό των Τουρκοκυπρίων από τις ευρωενωσιακές διαδικασίες και, κατά συνέπεια, τα προβλήματα Αγκυρας-Λευκωσίας. Σε μια τέτοια περίπτωση, το μπαλάκι θα έχει πεταχτεί στο ελληνοκυπριακό τερέν και άντε να βρεις τρόπο να το γυρίσεις πίσω χωρίς να σου σπάσει η ρακέτα.
Θυμάστε τους πανηγυρισμούς σε Αθήνα και Λευκωσία μετά τις θερινές δηλώσεις Ντε Βιλπέν; Ισως να θυμάστε και αυτό που γράφαμε εμείς. Οτι η Γαλλία παζαρεύει με τη Βρετανία δικά της συμφέροντα και σύντομα θα αφήσει ξεκρέμαστους τους οπαδούς του «Ελλάς – Γαλλία συμμαχία». Η πλάκα είναι πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου επέκρινε τη βρετανική προεδρία επειδή στις διαβουλεύσεις που κάνει δεν περιλαμβάνει ένα κράτος μέλος (την Κύπρο) που ενδιαφέρεται άμεσα για το περιεχόμενο της αντιδήλωσης! Κι η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες…
Για να σφίξουν οι κώλοι στη Λευκωσία, ο γάλλος πρέσβης Αντελέν ντε λα Τουρνιπέν πήρε εντολή να ξεκαθαρίσει τη γαλλική στάση δημόσια. Με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πολίτης» ξεκαθάρισε ότι το τελευταίο σχέδιο της αντιδήλωσης, που θα συζητηθεί στη σύνοδο των Μόνιμων Αντιπροσώπων των κρατών μελών της ΕΕ, είναι ο καλύτερος συμβιβασμός που μπορεί να υπάρξει και καλά θα κάνει η ελληνοκυπριακή κυβέρνηση να εμπιστευτεί την ΕΕ, «διαφορετικά δεν έχει λόγο να είναι μέλος της λέσχης»! Ας καταλάβει ότι η αντιδήλωση είναι ευρωπαϊκό και όχι κυπριακό έγγραφο. Είναι μια πολιτική διακήρυξη και ίχι ασφαλιστήριο συμβόλαιο με ρήτρες και κυρώσεις! Το καταλάβατε, κύριε Παπαδόπουλε ή να σας το κάνουμε πιο λιανά;

Στη συνεδρίαση των Μόνιμων Αντιπροσώπων, που έγινε την περασμένη Τετάρτη, δεν υπήρξε κατάληξη, αλλά (σύμφωνα με το ΑΠΕ) υπήρξε εποικοδομητικό κλίμα και έγιναν βήματα προόδου προς μια ευρωπαϊκή αντιδήλωση. Η συνέχεια στην επόμενη συνεδρίαση που θα γίνει στις 21 Σεπτέμβρη. Μέχρι τότε, ο Καραμανλής θα αναλάβει να συνετίσει τον Παπαδόπουλο για να «μαζευτεί» και να μη προβάλλει… μαξιμαλιστικές απαιτήσεις. Η λέξη «βέτο» απαγορεύεται διά ροπάλου.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Τουρκία - ΕΕ

Νεπάλ: πολυήμερες διαδηλώσεις ενάντια στη βασιλική δικτατορία
Επόμενο άρθρο

Τουρκία - ΕΕ

Σταυροκοπήματα

Σχετικά Αρθρα

Το Ιράν αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για την απάντηση στο έγκλημα των ΗΠΑ στο νησί Σιρίκ

Διεθνή 5 Σεπ 2026, 09:39

Συνομιλίες της Χαμάς με ανώτερους ιρανούς αξιωματούχους για τη Γάζα και τον οδικό χάρτη της κατάπαυσης του πυρός

Αραγτσί: «Βασισμένη σε αρχές και σταθερή» υποστήριξη του Ιράν στην παλαιστινιακή υπόθεση

Διεθνή 5 Σεπ 2026, 08:51

Οι μαχητές της Παλαιστινιακής Αντίστασης απέκρουσαν διείσδυση δωσιλογικής συμμορίας – Νεκρός ο μαχητής που προσπάθησαν να απαγάγουν

Διεθνή 5 Σεπ 2026, 08:26

Η μακρά παράδοση βομβαρδισμών γαμήλιων γλεντιών από τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές και τους συμμάχους τους

Διεθνή 4 Σεπ 2026, 11:38

Το Ισραήλ επιβάλλει το πρόγραμμα σπουδών του σε 45.000 παλαιστίνιους μαθητές στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ

Διεθνή 3 Σεπ 2026, 18:34

Kατα-κατα-καταρρέω…

Διεθνή 3 Σεπ 2026, 09:32
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Το Ιράν αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για την απάντηση στο έγκλημα των ΗΠΑ στο νησί Σιρίκ

5 Σεπ 2026, 09:39
Διεθνή

Συνομιλίες της Χαμάς με ανώτερους ιρανούς αξιωματούχους για τη Γάζα και τον οδικό χάρτη της κατάπαυσης του πυρός

Αραγτσί: «Βασισμένη σε αρχές και σταθερή» υποστήριξη του Ιράν στην παλαιστινιακή υπόθεση

5 Σεπ 2026, 08:51
Διεθνή

Οι μαχητές της Παλαιστινιακής Αντίστασης απέκρουσαν διείσδυση δωσιλογικής συμμορίας – Νεκρός ο μαχητής που προσπάθησαν να απαγάγουν

5 Σεπ 2026, 08:26
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

5 Σεπ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Σεπτέμβρη

5 Σεπ 2026, 00:01
Καταστολή

Εξόφθαλμη σκευωρία: Εστειλαν στη φυλακή τη 46χρονη γυναίκα για τη Marfin, με τα ίδια στοιχεία που το 2022 είχαν οδηγήσει τη σε βάρος της υπόθεση στο αρχείο

4 Σεπ 2026, 20:38
Κόντρες

Μπέσα από Μητσοτάκη περίμενε;

4 Σεπ 2026, 15:48
Πολιτική

Τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι;

Μυστική επίσκεψη του Ιμπραΐμ Καλίν στην Αθήνα

4 Σεπ 2026, 13:38
Διεθνή

Η μακρά παράδοση βομβαρδισμών γαμήλιων γλεντιών από τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές και τους συμμάχους τους

4 Σεπ 2026, 11:38
Πολιτική

…και στο τέλος ψηφίζουν Μητσοτάκη

4 Σεπ 2026, 10:29
Παιδεία

Υπουργείο Παιδείας: Απαράλλαχτη η πολιτική των χιλιάδων κενών και της καταστολής με διαγραφές φοιτητών

4 Σεπ 2026, 07:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Σεπτέμβρη

4 Σεπ 2026, 00:01
Παιδεία

Φιέστα του υπουργείου Παιδείας: παρουσίαση του «εθνικού διαλόγου» και του «νέου Λυκείου» με τοποτηρητές ΟΟΣΑ και ΕΕ

3 Σεπ 2026, 21:29
Πολιτική

Τα securonomics του Τσίπρα ή, αλλιώς, πόσο πάει η παραμύθα;

3 Σεπ 2026, 21:23
Διεθνή

Το Ισραήλ επιβάλλει το πρόγραμμα σπουδών του σε 45.000 παλαιστίνιους μαθητές στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ

3 Σεπ 2026, 18:34
Πολιτική

Ως delivery boy των αμερικανο-σιωνιστών

Ο Μητσοτάκης υποδέχτηκε τον Αούν

3 Σεπ 2026, 11:40
Διεθνή

Kατα-κατα-καταρρέω…

3 Σεπ 2026, 09:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Σεπτέμβρη

3 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ενα λουλούδι που μόλις άνοιξε τα πέταλά του τσαλαπατήθηκε από τους βαρβάρους

2 Σεπ 2026, 22:07
Εργατικά

Ελεύθερος ο καπιταλιστής της φονικής «Βιολάντα»

2 Σεπ 2026, 21:38
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Σεπτέμβρη

Σουαζιλάνδη: Ημέρα ανεξαρτησίας (1968).

Πακιστάν: Ημέρα άμυνας

1944: Εκτελείται από Γερμανούς η Ηρώ Κωνσταντοπούλου μαζί με 49 αγωνιστές στο σκοπευτήριο Καισαριανής.

1947: 3.000 από τους εκτοπισμένους στην Ικαρία αφήνονται ελεύθεροι.

1955: Επεισόδια Κωνσταντινούπολης (Τούρκοι κατά Ελλήνων), δύο νεκροί, εκτεταμένες καταστροφές.

1967: Δολοφονείται ο Γιάννης Χαλκίδης (ΚΚΕ) από την αστυνομία επειδή έκοψε την κολόνα παροχής ρεύματος στη ΔΕΘ, συλλαμβάνονται οι σύντροφοί του Γρ. Παντής και Φ. Χατζηγιάννης.

1972: Επίθεση της «Ομάδας Aρης» με χειροβομβίδες στο Ε’ αστυνομικό τμήμα Αθήνας.

1972: Αιχμαλωσία ισραηλινών αθλητών από τον «Μαύρο Σεπτέμβρη» στη διάρκεια των ολυμπιακών αγώνων του Μονάχου, επίθεση της γερμανικής αστυνομίας, νεκροί εννιά αθλητές, ένας δυτικογερμανός αστυνομικός και πέντε από τους οχτώ κομάντο της οργάνωσης.

1975: Απόπειρα δολοφονίας του αμερικανού προέδρου Τζέραλντ Φορντ στο Σακραμέντο.

2002: Εμφανίζεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ο Δημήτρης Κουφοντίνας και αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τη δράση της 17Ν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Τουρκία - ΕΕ

    17Ν
    • Τουρκία - ΕΕ

      Εφετείο 17Ν
  • Τουρκία - ΕΕ

    ΕΛΑ
    • Τουρκία - ΕΕ

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Τουρκία - ΕΕ

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Τουρκία - ΕΕ

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Τουρκία - ΕΕ

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Τουρκία - ΕΕ

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Τουρκία - ΕΕ

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Τουρκία - ΕΕ

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Τουρκία - ΕΕ

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Τουρκία - ΕΕ

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Τουρκία - ΕΕ

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Τουρκία - ΕΕ

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Τουρκία - ΕΕ

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Τουρκία - ΕΕ

      Τουρκία – ΕΕ

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Τουρκία - ΕΕ

      Τουρκία – ΕΕ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Τουρκία - ΕΕ

      Τουρκία – ΕΕ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Τουρκία - ΕΕ

      Τουρκία – ΕΕ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Τουρκία - ΕΕ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Τουρκία - ΕΕ

    Τουρκία – ΕΕ

    Ποιοι είμαστε
  • Τουρκία - ΕΕ

    Τουρκία – ΕΕ

    Επικοινωνία
  • Τουρκία - ΕΕ

    Τουρκία – ΕΕ

    Όροι χρήσης
  • Τουρκία - ΕΕ

    Τουρκία – ΕΕ

    Ποιοι είμαστε
  • Τουρκία - ΕΕ

    Τουρκία – ΕΕ

    Επικοινωνία
  • Τουρκία - ΕΕ

    Τουρκία – ΕΕ

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo