Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Αποκαλύφθηκε η γερμανική χρηματοδότηση των σιωνιστικών εποικισμών
  • Σαν σήμερα 6 Σεπτέμβρη
  • Το Ιράν αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για την απάντηση στο έγκλημα των ΗΠΑ στο νησί Σιρίκ
  • Συνομιλίες της Χαμάς με ανώτερους ιρανούς αξιωματούχους για τη Γάζα και τον οδικό χάρτη της κατάπαυσης του πυρός
  • Οι μαχητές της Παλαιστινιακής Αντίστασης απέκρουσαν διείσδυση δωσιλογικής συμμορίας – Νεκρός ο μαχητής που προσπάθησαν να απαγάγουν
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτικές Δίκες»17Ν»Εφετείο 17Ν»Παρασκευή, 9.2.07
Εφετείο 17Ν

224η συνεδρίαση

Παρασκευή, 9.2.07

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr9 Φεβ 2007, 00:00

Πέμπτη μέρα της αγόρευσης Μυλωνά με τοποθετήσεις για συμμετοχή σε τρεις ληστείες, που έχει καταδικαστεί ο Τζωρτζάτος (ο συνήγορός του άφησε για το τέλος τη ληστεία στα ΕΛΤΑ Αιγάλεω).

Τ.Τ. Πατησίων: Ακόμη και αν υποτεθεί ότι ο Τζωρτζάτος ήταν εκεί, κακώς καταδικάτηκε για απλή συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του φρουρού αστυνομικού, γιατί δε μπορούσε να γνωρίζει ότι ο Κουφοντίνας θα πυροβολούσε. Το λέει και ο Τσελέντης: στο σχέδιο δεν υπήρχε πρόθεση πυροβολισμού. Επιπρόσθετα, ο Τζωρτζάτος στη δική του προανακριτική, που έχει δεχτεί το δικαστήριο ότι δόθηκε αβίαστα, αναφέρει ότι δεν πρόλαβε να μπει μέσα, άκουσε τους πυροβολισμούς, πανικοβλήθηκε. Επομένως, το δικαστήριο θα πρέπει να τον απαλλάξει, όπως απάλλαξε τον Τέλιο σε άλλη ληστεία, δεχόμενο τον ισχυρισμό του ότι πανικοβλήθηκε και δεν έκανε τίποτα. «Οταν ο κ. Τέλλιος στην άλλη ληστεία, ο κ. Τζωρτζάτος στην παρούσα τα χάνουν, πανικοβάλλονται και δεν κάνουν τίποτε, δεν παρέχουν συνδρομή στους άλλους συντρόφους τους». Στη χειρότερη περίπτωση, θα έπρεπε ο Τζωρτζάτος να καταδικαστεί για απλή συνέργεια και όχι για συναυτουργία.

Τράπεζα Εργασίας Πατησίων: Είναι η υπόθεση που πρωτοδίκως απαλλάχτηκε ο Τέλιος, γιατί –όπως ο ίδιος είπε- πανικοβλήθηκε και δεν είχε καμιά συμμετοχή (ούτε τις κουρτίνες δεν έκλεισε, όπως προέβλεπε το σχέδιο της ληστείας). Οσο για τον Τζωρτζάτο, ο ίδιος δεν αναφέρει συμμετοχή του σ’ αυτή τη ληστεία στην προανακριτική του απολογία. Και όμως, η πρωτοβάθμια απόφαση, από κεκτημένη ταχύτητα, λέει «οι ομολογίες του»! Καταδικάστηκε, λοιπόν, μόνο με αόριστες αναφορές συγκατηγορουμένων του, κατά παράβαση του 211Α ΚΠΔ. Οσο για τους μάρτυρες, ένας αναφέρει αναγνώριση κατά 50% (!) και οι υπόλοιποι δίνουν περιγραφές που δεν ταιριάζουν στον Τζωρτζάτο, κατέληξε ο συνήγορος. Αλλά και ο μάρτυρας που μίλησε πρωτοδίκως για 50%, σ’ αυτή τη δεύτερη δίκη κατέθεσε: «Δυστυχώς δε μπορώ να επιμείνω σε κάτι που δεν είμαι σίγουρος». Οταν του ζητήθηκε από την έδρα να δείξει ποιος είναι ο Τζωρτζάτος, απάντησε: «Αυτή τη στιγμή μετά πεποιθήσεως μπορώ να πω μόνο τον κ. Κουφοντίνα». Και σε ερώτηση της υπεράσπισης, αν έστω κατά 1% αναγνωρίζει τον Τζωρτζάτο, απάντησε: «Καθόλου δεν τον αναγνωρίζω».

Τράπεζα Εργασίας Περιστερίου: Η πρωτόδικη απόφαση στοιχειοθετεί τη συμμετοχή του Τζωρτζάτου στις απολογίες των Σάββα και Χριστόδουλου (παραβίαση του 211Α) και θεωρεί ως «σοβαρότατο τεκμήριο ενοχής» το γεγονός ότι «έχει λάβει μεγάλα χρηματικά ποσά από το προϊόν των ληστειών»! Ακόμα και τα τετράδια να πάρει υπόψη του κανείς –σημείωσε ο Ι. Μυλωνάς- αυτά αρχίζουν μετά το 1991 και η συγκεκριμένη ληστεία έχει γίνει το 1990. Με τη λογική αυτή, όποιος με βάση τα τετράδια φέρεται ότι έχει πάρει χρήματα από την Οργάνωση πρέπει να καταδικαστεί για συμμετοχή σε όλες τις ληστείες! Επιπλέον, ο μεν Χριστόδουλος στη φερόμενη ως απολογία του δεν κατονομάζει τον Τζωρτζάτο για τη συγκεκριμένη ενέργεια και μένουν μόνο μια αόριστη αναφορά του Σάββα, που δεν προσδιορίζει τον τρόπο συμμετοχής του καθένα, και η προανακριτική του Θωμά Σερίφη, που δεν αναγνώστηκε στην παρούσα δίκη, ενώ ο ίδιος δήλωσε «ντρέπομαι για εκείνη την κατάθεση και δεν γράφτηκαν ακριβώς αυτά που είπα», δήλωση που ο Ι. Μυλωνάς αποδίδει ως εξής: «“Εγώ ο Θωμάς τους είπα πέντε κι έβαλαν κι άλλα δέκα, έτσι για να δέσει καλύτερα η ιστορία”, όσον αφορά φυσικά τους άλλους συγκατηγορούμενους, γιατί όσον αφορά τη δική του δράση, ήταν σαφής: “Ναι κύριοι εγώ έχω κάνει αυτά κι αυτά κι αυτά”».

Στη συνέχεια ο συνήγορος πέρασε στις κατηγορίες για εκρήξεις.

ΜΑΤ Καισαριανής: Στην προανακριτική που έχει υπογράψει ο Χριστόδουλος αναφέρει ότι σ’ αυτή την ενέργεια συνάντησε για πρώτη φορά τον Τζωρτζάτο, όμως το δικαστήριο έχει ρίξει στον τελευταίο δυο ισόβιες για την υπόθεση Μομφεράτου, που έχει προηγηθεί χρονικά. Δηλαδή, πήραν από τη φερόμενη ως προανακριτική του Χριστόδουλου μόνο ό,τι ήταν ενοχοποιητικό για συγκατηγορούμενους και όχι και ό,τι ήταν απαλλακτικό. «Δυο μέτρα και δυο σταθμά», όπως σημείωσε και πάλι ο συνήγορος. Η πρωτόδικη απόφαση έφτασε στο σημείο να επικαλεστεί ακόμα και τον Τσελέντη, ο οποίος όμως δεν έχει πει τίποτα γι’ αυτή την ενέργεια, αλλά αντίθετα έχει τονίσει: «Μα κι όταν ήμουν, υπήρχαν κάποιες ενέργειες που εγώ δεν είχα καμία σχέση για παράδειγμα τα ΜΑΤ Καισαριανής»!

Εκρηξη στο Ρέντη: Κατά τον συνήγορο, Τσελέντης και Σάββας δεν μιλούν καθόλου για Τζωρτζάτο, ο δε Χριστόδουλος κάνει μια αόριστη αναφορά. Τέλος, ο ίδιος ο Τζωρτζάτος στη φερόμενη ως απολογία του λέει ότι δεν ξέρει τίποτα για την ενέργεια, γιατί προπορευόταν με τη μηχανή του και απλώς έκανε ένα σινιάλο. Επομένως, ούτε απόπειρα ανθρωποκτονίας πρέπει να χαρακτηριστεί η ενέργεια, ούτε στον Τζωρτζάτο να αποδοθεί (ακόμα και στη χειρότερη γι’ αυτόν περίπτωση) ο ανάλογος δόλος. «Με τη μηχανή εδώ υποτίθεται ότι ειδοποίησε ότι έρχονται, με το αυτοκίνητο είδαμε ότι περίμενε, για παράδειγμα, στον Αγγελόπουλο να έρθουν με τη μηχανή για να φύγουν, πάντα ο κ. Τζωρτζάτος στα μετόπισθεν. Και φοβάται κιόλας, όπως είδαμε. Αυτή είναι η πραγματική εικόνα του Βασιλείου Τζωρτζάτου, ενός περιφερειακού μέλους, που αν θέλετε το κύριο αντικείμενό του είναι τα αυτοκίνητα και οι μηχανές και παρέχει δευτερεύουσα υποστήριξη στα μετόπισθεν ή στην προπαρασκευή».

Εκρηξη στη Βούλα: Ο Ι. Μυλωνάς υποστήριξε και για τη συγκεκριμένη ενέργεια ότι αυθαίρετα χαρακτηρίστηκε ως απόπειρα ανθρωποκτονίας. Για τον Τζωρτζάτο ο μεν Χριστόδουλος πουθενά δε λέει ότι ήταν παρών στο χώρο της ενέργειας, ο δε ίδιος (ο Τζωρτζάτος) λέει ότι περίμενε στο αυτοκίνητο διαφυγής, όπου οι δράστες έφτασαν μετά από πέντε λεπτά. «Αρα, την ημέρα του εγκλήματος, όλα γίνονται παράλληλα και αυτόνομα. Ο Τζωρτζάτος στο ρόλο του, στο κλεμμένο αυτοκίνητο, οι δράστες στον δικό τους ρόλο. Αυτό συνιστά απλή συνέργεια;».

Εκρηξη και ανθρωποκτονία Νορντίν: Ο Τσελέντης δε λέει τίποτα για Τζωρτζάτο. Ο Χριστόδουλος φέρεται να λέει ότι αυτός ήταν στην ομάδα που προετοίμασε το παγιδευμένο αυτοκίνητο. Ο Σάββας το ίδιο. Ο δε Τζωρτζάτος φέρεται να ομολογεί ότι αυτός πήγε και απλά άφησε μια μοτοσικλέτα στην περιοχή και έφυγε. Επικαλούμενος το 211Α, ο Ι. Μυλωνάς υποστήριξε ότι εκείνο που πρέπει να ληφθεί υπόψη, στη χειρότερη περίπτωση, είναι η προανακριτική του ίδιου του Τζωρτζάτου, σύμφωνα με την οποία δεν στοιχειοθετείται η απλή συνέργεια για την οποία έχει καταδικαστεί.
Απόπειρα κατά Μπουλούκμπασι: Υπάρχει μόνο μια αόριστη αναφορά του Σάββα (προανακριτικά) και μια ακόμα πιο αόριστη αναφορά του ίδιου του Τζωρτζάτου. Η πρωτόδικη απόφαση, όμως, συμπλήρωσε αυτές τις αόριστες αναφορές με τη… δημιουργική φαντασία των δικαστών.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

224η συνεδρίαση

Παρασκευή, 9.2.07
Επόμενο άρθρο

224η συνεδρίαση

Εχασαν τη λαλιά τους

Σχετικά Αρθρα

202η συνεδρίαση

Τρίτη, 30.5.07

Εφετείο 17Ν 30 Μάι 2007, 00:00

250ή συνεδρίαση

Δευτέρα, 14.5.07

Εφετείο 17Ν 14 Μάι 2007, 00:00

249η συνεδρίαση

Πέμπτη, 10.5.07

Εφετείο 17Ν 10 Μάι 2007, 00:00

248η συνεδρίαση

Τετάρτη, 9.5.07

Εφετείο 17Ν 9 Μάι 2007, 00:00

247η συνεδρίαση

Δευτέρα, 7.5.07

Εφετείο 17Ν 7 Μάι 2007, 00:00

246η συνεδρίαση

Πέμπτη, 3.5.07

Εφετείο 17Ν 3 Μάι 2007, 00:00
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Αποκαλύφθηκε η γερμανική χρηματοδότηση των σιωνιστικών εποικισμών

6 Σεπ 2026, 09:04
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Σεπτέμβρη

6 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Το Ιράν αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για την απάντηση στο έγκλημα των ΗΠΑ στο νησί Σιρίκ

5 Σεπ 2026, 09:39
Διεθνή

Συνομιλίες της Χαμάς με ανώτερους ιρανούς αξιωματούχους για τη Γάζα και τον οδικό χάρτη της κατάπαυσης του πυρός

Αραγτσί: «Βασισμένη σε αρχές και σταθερή» υποστήριξη του Ιράν στην παλαιστινιακή υπόθεση

5 Σεπ 2026, 08:51
Διεθνή

Οι μαχητές της Παλαιστινιακής Αντίστασης απέκρουσαν διείσδυση δωσιλογικής συμμορίας – Νεκρός ο μαχητής που προσπάθησαν να απαγάγουν

5 Σεπ 2026, 08:26
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

5 Σεπ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Σεπτέμβρη

5 Σεπ 2026, 00:01
Καταστολή

Εξόφθαλμη σκευωρία: Εστειλαν στη φυλακή τη 46χρονη γυναίκα για τη Marfin, με τα ίδια στοιχεία που το 2022 είχαν οδηγήσει τη σε βάρος της υπόθεση στο αρχείο

4 Σεπ 2026, 20:38
Κόντρες

Μπέσα από Μητσοτάκη περίμενε;

4 Σεπ 2026, 15:48
Πολιτική

Τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι;

Μυστική επίσκεψη του Ιμπραΐμ Καλίν στην Αθήνα

4 Σεπ 2026, 13:38
Διεθνή

Η μακρά παράδοση βομβαρδισμών γαμήλιων γλεντιών από τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές και τους συμμάχους τους

4 Σεπ 2026, 11:38
Πολιτική

…και στο τέλος ψηφίζουν Μητσοτάκη

4 Σεπ 2026, 10:29
Παιδεία

Υπουργείο Παιδείας: Απαράλλαχτη η πολιτική των χιλιάδων κενών και της καταστολής με διαγραφές φοιτητών

4 Σεπ 2026, 07:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Σεπτέμβρη

4 Σεπ 2026, 00:01
Παιδεία

Φιέστα του υπουργείου Παιδείας: παρουσίαση του «εθνικού διαλόγου» και του «νέου Λυκείου» με τοποτηρητές ΟΟΣΑ και ΕΕ

3 Σεπ 2026, 21:29
Πολιτική

Τα securonomics του Τσίπρα ή, αλλιώς, πόσο πάει η παραμύθα;

3 Σεπ 2026, 21:23
Διεθνή

Το Ισραήλ επιβάλλει το πρόγραμμα σπουδών του σε 45.000 παλαιστίνιους μαθητές στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ

3 Σεπ 2026, 18:34
Πολιτική

Ως delivery boy των αμερικανο-σιωνιστών

Ο Μητσοτάκης υποδέχτηκε τον Αούν

3 Σεπ 2026, 11:40
Διεθνή

Kατα-κατα-καταρρέω…

3 Σεπ 2026, 09:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Σεπτέμβρη

3 Σεπ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Σεπτέμβρη

Σουαζιλάνδη: Ημέρα ανεξαρτησίας (1968).

Πακιστάν: Ημέρα άμυνας.

1792: «Σφαγές Σεπτεμβρίου» στη Γαλλία, 1.100 νεκροί σε τέσσερις μέρες.

1861: Αποτυχημένη απόπειρα κατά της βασίλισσας Αμαλίας από τον φοιτητή Αριστείδη Δόσιο στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος.

1985: Ο Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος αποσκιρτά από τη Νέα Δημοκρατία και ιδρύει τη Δημοκρατική Ανανέωση.

1991: Το Ανώτατο Δικαστήριο Κύπρου αποφασίζει την αποφυλάκιση του επικεφαλής του πραξικοπήματος του 1974 Νίκου Σαμψών.

2003: Διπλό βομβιστικό χτύπημα του Επαναστατικού Αγώνα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 224η συνεδρίαση

    17Ν
    • 224η συνεδρίαση

      Εφετείο 17Ν
  • 224η συνεδρίαση

    ΕΛΑ
    • 224η συνεδρίαση

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • 224η συνεδρίαση

      Εφετείο ΕΛΑ
    • 224η συνεδρίαση

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • 224η συνεδρίαση

    Επαναστατικός Αγώνας
    • 224η συνεδρίαση

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • 224η συνεδρίαση

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • 224η συνεδρίαση

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • 224η συνεδρίαση

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 224η συνεδρίαση

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 224η συνεδρίαση

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 224η συνεδρίαση

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • 224η συνεδρίαση

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • 224η συνεδρίαση

      224η συνεδρίαση

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • 224η συνεδρίαση

      224η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • 224η συνεδρίαση

      224η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • 224η συνεδρίαση

      224η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • 224η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • 224η συνεδρίαση

    224η συνεδρίαση

    Ποιοι είμαστε
  • 224η συνεδρίαση

    224η συνεδρίαση

    Επικοινωνία
  • 224η συνεδρίαση

    224η συνεδρίαση

    Όροι χρήσης
  • 224η συνεδρίαση

    224η συνεδρίαση

    Ποιοι είμαστε
  • 224η συνεδρίαση

    224η συνεδρίαση

    Επικοινωνία
  • 224η συνεδρίαση

    224η συνεδρίαση

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo