Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 5 Σεπτέμβρη
  • Εξόφθαλμη σκευωρία: Εστειλαν στη φυλακή τη 46χρονη γυναίκα για τη Marfin, με τα ίδια στοιχεία που το 2022 είχαν οδηγήσει τη σε βάρος της υπόθεση στο αρχείο
  • Μπέσα από Μητσοτάκη περίμενε;
  • Τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι;
  • Η μακρά παράδοση βομβαρδισμών γαμήλιων γλεντιών από τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές και τους συμμάχους τους
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Παλλαϊκή απαίτηση: στη φυλακή ΟΛΟΙ οι ναζιστές εγκληματίες!
Πολιτική

Ολοι/ες αύριο το πρωί έξω από το Εφετείο

Παλλαϊκή απαίτηση: στη φυλακή ΟΛΟΙ οι ναζιστές εγκληματίες!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr6 Οκτ 2020, 14:24

Αύριο, 7 Οκτώβρη του 2020, στις 11 το πρωί, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων που δίκασε την υπόθεση της εγκληματικής νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, θα επαναλάβει τη συνεδρίασή του, μετά από ένα μήνα διακοπής.

Είτε οι δικαστές έχουν ολοκληρώσει τη διάσκεψή τους και είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν την απόφασή τους, είτε χρειαστούν κάποιον επιπλέον χρόνο και πάνε σε νέα διακοπή, έξω από το Εφετείο (Λ. Αλεξάνδρας και Λουκάρεως) και στους γύρω δρόμους πρέπει να υπάρξει κοσμοσυρροή (με τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κοροναϊό, εννοείται). Και θα υπάρξει κοσμοσυρροή, για να διατρανώσει την παλλαϊκή απαίτηση: στη φυλακή ΟΛΟΙ οι νεοναζιστές εγκληματίες!

Η εφημερίδα μας παρακολούθησε συστηματικά τη δίκη στα πεντέμισι χρόνια που κράτησε και με εκτενή ρεπορτάζ ανέδειξε όλα τα ζητήματα που οι νεοναζιστές και οι υπερασπιστές τους προσπάθησαν να καταστήσουν επίδικα, με στόχο κυρίως να τη σκαπουλάρουν ο φίρερ και τα γκεσέμια του και να την πληρώσουν μόνο κάποια εκτελεστικά όργανα τύπου Ρουπακιά.

Πριν από λίγο καιρό, συγκεντρώσαμε τα βασικότερα απ’ αυτά τα ζητήματα σε μια εκτενέστατη ανάλυση-ρεπορτάζ υπό τον τίτλο Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της.

Eμμένουμε στο συγκεκριμένο θέμα, γιατί εδώ και πολύ καιρό καλλιεργείται η άποψη ότι δε δικάζεται η ιδεολογία, αλλά συγκεκριμένες πράξεις μελών και στελεχών της ΧΑ. Σύμφωνα μ’ αυτή την άποψη, η ιδεολογία της ΧΑ, ο εθνικοσοσιαλισμός, θα μπορούσε να μην έχει οδηγήσει στο έγκλημα. Μ’ αυτόν τον τρόπο, επιχειρείται να μείνει στο απυρόβλητο ο εθνικοσοσιαλισμός, για να τροφοδοτήσει κάποια στιγμή «μια σοβαρή Χρυσή Αυγή», όπως έλεγε ο δημοσιογράφος και σήμερα βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Μπ. Παπαδημητρίου. Γιατί ο εθνικοσοσιαλισμός δεν είναι κάτι πέρα και έξω από τον καπιταλισμό. Είναι η πιο βάρβαρη, η πιο επιθετική, η πιο εγκληματική, η πιο δικτατορική μορφή της αστικής ιδεολογίας, της ιδεολογίας που σκέπει το σύστημα της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο και της ταξικής καταπίεσης.

Ο εθνικοσοσιαλισμός δεν είναι δομημένος απλώς πάνω στο μίσος για τους μετανάστες, τους έγχρωμους, τους κομμουνιστές, τις κοινωνικές μειονότητες, αλλά είναι δομημένος πάνω στο στόχο για την εξάλειψή τους. Γι’ αυτό και δεν υπάρχει εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα στον κόσμο που να μην έχει διαπράξει ρατσιστικά εγκλήματα και εγκλήματα κατά κομμουνιστών και πρωτοπόρων εργατών. Αυτό που έγινε σε μαζική κλίμακα κατά την περίοδο του Μεσοπολέμου, επαναλαμβάνεται σε μικρογραφία σε όλο τον κόσμο, εδώ και δεκαετίες, από κάθε είδους νεοναζιστικά μορφώματα. Ολα έχουν την ίδια ιδεολογία και το ίδιο κατά βάση modus operandi.

Oχι, δεν περιμένουμε από ένα αστικό δικαστήριο να καθαρίσει τους λογαριασμούς του κοινωνικού κινήματος με την πιο επιθετική, την πιο ακραία, την πιο εγκληματική μορφή της αστικής ιδεολογίας. Αυτή είναι δουλειά του ίδιου του κοινωνικού κινήματος.

Περιμένουμε από αυτό το δικαστήριο να κρίνει με βάση όλα τα στοιχεία που εκτέθηκαν στην πολύχρονη δικαστική διαδικασία, τα οποία δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία για το ότι:

Πρώτο, η εθνικοσοσιαλιστική ιδεολογία ήταν ο κινητήρας πίσω από τα εγκλήματα των ταγμάτων εφόδου της ΧΑ.

Δεύτερο, όλα αυτά τα εγκλήματα αποφασίστηκαν από τον φίρερ και την ηγετική ομάδα της ΧΑ και εκτελέστηκαν από τα τάγματα εφόδου, κατόπιν εντολής, η οποία «κατέβηκε» ιεραρχικά.

Με βάση όλο αυτό το πλούσιο υλικό, που παρουσιάστηκε κατά την ακροαματική διαδικασία, η καταδίκη όλων των νεοναζιστών, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είναι μονόδρομος.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Ολοι/ες αύριο το πρωί έξω από το Εφετείο

Συνδικαλισμός με γκάλοπ!
Επόμενο άρθρο

Ολοι/ες αύριο το πρωί έξω από το Εφετείο

Προκλητική Κεραμέως

Σχετικά Αρθρα

Τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι;

Μυστική επίσκεψη του Ιμπραΐμ Καλίν στην Αθήνα

Πολιτική 4 Σεπ 2026, 13:38

…και στο τέλος ψηφίζουν Μητσοτάκη

Πολιτική 4 Σεπ 2026, 10:29

Τα securonomics του Τσίπρα ή, αλλιώς, πόσο πάει η παραμύθα;

Πολιτική 3 Σεπ 2026, 21:23

Ως delivery boy των αμερικανο-σιωνιστών

Ο Μητσοτάκης υποδέχτηκε τον Αούν

Πολιτική 3 Σεπ 2026, 11:40

«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει ένα τεράστιο κόστος για να μπει η χώρα σε συμμαχία με το Ισραήλ κατά της Τουρκίας, που προετοιμάζεται πολεμικά αναλόγως

Πολιτική 2 Σεπ 2026, 12:57

Οι Patriot πήγαν στη Σαουδική Αραβία με αμερικάνικη εντολή και μόνο με αμερικάνικη εντολή θα φύγουν

Ο ελληνικός λαός πληρώνει το κόστος για την πολεμική οχύρωση του αιμοσταγούς βασίλειου των Σαούδ

Πολιτική 31 Αυγ 2026, 18:21
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

5 Σεπ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Σεπτέμβρη

5 Σεπ 2026, 00:01
Καταστολή

Εξόφθαλμη σκευωρία: Εστειλαν στη φυλακή τη 46χρονη γυναίκα για τη Marfin, με τα ίδια στοιχεία που το 2022 είχαν οδηγήσει τη σε βάρος της υπόθεση στο αρχείο

4 Σεπ 2026, 20:38
Κόντρες

Μπέσα από Μητσοτάκη περίμενε;

4 Σεπ 2026, 15:48
Πολιτική

Τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι;

Μυστική επίσκεψη του Ιμπραΐμ Καλίν στην Αθήνα

4 Σεπ 2026, 13:38
Διεθνή

Η μακρά παράδοση βομβαρδισμών γαμήλιων γλεντιών από τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές και τους συμμάχους τους

4 Σεπ 2026, 11:38
Πολιτική

…και στο τέλος ψηφίζουν Μητσοτάκη

4 Σεπ 2026, 10:29
Παιδεία

Υπουργείο Παιδείας: Απαράλλαχτη η πολιτική των χιλιάδων κενών και της καταστολής με διαγραφές φοιτητών

4 Σεπ 2026, 07:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Σεπτέμβρη

4 Σεπ 2026, 00:01
Παιδεία

Φιέστα του υπουργείου Παιδείας: παρουσίαση του «εθνικού διαλόγου» και του «νέου Λυκείου» με τοποτηρητές ΟΟΣΑ και ΕΕ

3 Σεπ 2026, 21:29
Πολιτική

Τα securonomics του Τσίπρα ή, αλλιώς, πόσο πάει η παραμύθα;

3 Σεπ 2026, 21:23
Διεθνή

Το Ισραήλ επιβάλλει το πρόγραμμα σπουδών του σε 45.000 παλαιστίνιους μαθητές στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ

3 Σεπ 2026, 18:34
Πολιτική

Ως delivery boy των αμερικανο-σιωνιστών

Ο Μητσοτάκης υποδέχτηκε τον Αούν

3 Σεπ 2026, 11:40
Διεθνή

Kατα-κατα-καταρρέω…

3 Σεπ 2026, 09:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Σεπτέμβρη

3 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ενα λουλούδι που μόλις άνοιξε τα πέταλά του τσαλαπατήθηκε από τους βαρβάρους

2 Σεπ 2026, 22:07
Εργατικά

Ελεύθερος ο καπιταλιστής της φονικής «Βιολάντα»

2 Σεπ 2026, 21:38
Κόντρες

Πατσαβουριές

2 Σεπ 2026, 21:03
Πολιτική

«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει ένα τεράστιο κόστος για να μπει η χώρα σε συμμαχία με το Ισραήλ κατά της Τουρκίας, που προετοιμάζεται πολεμικά αναλόγως

2 Σεπ 2026, 12:57
Πολιτισμός

Πάνω από 180 εβραϊκές προσωπικότητες στο πλευρό του Μαρκ Ράφαλο, μετά την κατηγορία της Paramount ότι χρησιμοποιεί «αντισημιτικά στερεότυπα»

Χοακίν Φίνιξ, Τζόελ Κοέν, Τζόναθαν Γκλέιζερ, Χάνα Αινμπίντερ Γουάλας Σον, Τοντ Χέινς μεταξύ των πρώτων που υπέγραψαν - Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται

2 Σεπ 2026, 09:32
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Σεπτέμβρη

Σουαζιλάνδη: Ημέρα ανεξαρτησίας (1968).

Πακιστάν: Ημέρα άμυνας

1944: Εκτελείται από Γερμανούς η Ηρώ Κωνσταντοπούλου μαζί με 49 αγωνιστές στο σκοπευτήριο Καισαριανής.

1947: 3.000 από τους εκτοπισμένους στην Ικαρία αφήνονται ελεύθεροι.

1955: Επεισόδια Κωνσταντινούπολης (Τούρκοι κατά Ελλήνων), δύο νεκροί, εκτεταμένες καταστροφές.

1967: Δολοφονείται ο Γιάννης Χαλκίδης (ΚΚΕ) από την αστυνομία επειδή έκοψε την κολόνα παροχής ρεύματος στη ΔΕΘ, συλλαμβάνονται οι σύντροφοί του Γρ. Παντής και Φ. Χατζηγιάννης.

1972: Επίθεση της «Ομάδας Aρης» με χειροβομβίδες στο Ε’ αστυνομικό τμήμα Αθήνας.

1972: Αιχμαλωσία ισραηλινών αθλητών από τον «Μαύρο Σεπτέμβρη» στη διάρκεια των ολυμπιακών αγώνων του Μονάχου, επίθεση της γερμανικής αστυνομίας, νεκροί εννιά αθλητές, ένας δυτικογερμανός αστυνομικός και πέντε από τους οχτώ κομάντο της οργάνωσης.

1975: Απόπειρα δολοφονίας του αμερικανού προέδρου Τζέραλντ Φορντ στο Σακραμέντο.

2002: Εμφανίζεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ο Δημήτρης Κουφοντίνας και αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τη δράση της 17Ν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Ολοι/ες αύριο το πρωί έξω από το Εφετείο

    17Ν
    • Ολοι/ες αύριο το πρωί έξω από το Εφετείο

      Εφετείο 17Ν
  • Ολοι/ες αύριο το πρωί έξω από το Εφετείο

    ΕΛΑ
    • Ολοι/ες αύριο το πρωί έξω από το Εφετείο

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Ολοι/ες αύριο το πρωί έξω από το Εφετείο

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Ολοι/ες αύριο το πρωί έξω από το Εφετείο

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Ολοι/ες αύριο το πρωί έξω από το Εφετείο

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Ολοι/ες αύριο το πρωί έξω από το Εφετείο

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Ολοι/ες αύριο το πρωί έξω από το Εφετείο

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Ολοι/ες αύριο το πρωί έξω από το Εφετείο

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Ολοι/ες αύριο το πρωί έξω από το Εφετείο

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Ολοι/ες αύριο το πρωί έξω από το Εφετείο

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Ολοι/ες αύριο το πρωί έξω από το Εφετείο

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Ολοι/ες αύριο το πρωί έξω από το Εφετείο

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Ολοι/ες αύριο το πρωί έξω από το Εφετείο

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Ολοι/ες αύριο το πρωί έξω από το Εφετείο

      Ολοι/ες αύριο το πρωί έξω από το Εφετείο

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Ολοι/ες αύριο το πρωί έξω από το Εφετείο

      Ολοι/ες αύριο το πρωί έξω από το Εφετείο

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Ολοι/ες αύριο το πρωί έξω από το Εφετείο

      Ολοι/ες αύριο το πρωί έξω από το Εφετείο

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Ολοι/ες αύριο το πρωί έξω από το Εφετείο

      Ολοι/ες αύριο το πρωί έξω από το Εφετείο

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Ολοι/ες αύριο το πρωί έξω από το Εφετείο

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ολοι/ες αύριο το πρωί έξω από το Εφετείο

    Ολοι/ες αύριο το πρωί έξω από το Εφετείο

    Ποιοι είμαστε
  • Ολοι/ες αύριο το πρωί έξω από το Εφετείο

    Ολοι/ες αύριο το πρωί έξω από το Εφετείο

    Επικοινωνία
  • Ολοι/ες αύριο το πρωί έξω από το Εφετείο

    Ολοι/ες αύριο το πρωί έξω από το Εφετείο

    Όροι χρήσης
  • Ολοι/ες αύριο το πρωί έξω από το Εφετείο

    Ολοι/ες αύριο το πρωί έξω από το Εφετείο

    Ποιοι είμαστε
  • Ολοι/ες αύριο το πρωί έξω από το Εφετείο

    Ολοι/ες αύριο το πρωί έξω από το Εφετείο

    Επικοινωνία
  • Ολοι/ες αύριο το πρωί έξω από το Εφετείο

    Ολοι/ες αύριο το πρωί έξω από το Εφετείο

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo