Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 6 Σεπτέμβρη
  • Το Ιράν αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για την απάντηση στο έγκλημα των ΗΠΑ στο νησί Σιρίκ
  • Συνομιλίες της Χαμάς με ανώτερους ιρανούς αξιωματούχους για τη Γάζα και τον οδικό χάρτη της κατάπαυσης του πυρός
  • Οι μαχητές της Παλαιστινιακής Αντίστασης απέκρουσαν διείσδυση δωσιλογικής συμμορίας – Νεκρός ο μαχητής που προσπάθησαν να απαγάγουν
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 5 Σεπτέμβρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Δούλοι των καπιταλιστών
Πολιτική

Ο Τσίπρας στον «Παπαστράτο»

Δούλοι των καπιταλιστών

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr2 Σεπ 2017, 00:00

Οταν ένας πρωθυπουργός που δηλώνει «αριστερός» (δηλαδή, προστάτης των εργαζόμενων και εχθρός του κεφαλαίου) οργανώνει φιέστα στο εργοστάσιο μιας πολυεθνικής, για να αποθεώσει τους καπιταλιστές της που έδωσαν «ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία», καλώντας ταυτόχρονα το μονοπωλιακό κεφάλαιο να επενδύσει στην Ελλάδα, επειδή «γίνεται ξανά ένας ελκυστικός τόπος για επενδύσεις», κάθε παραπέρα σχόλιο περισσεύει. Ο άνθρωπος αυτός και το κόμμα του έχουν γίνει δούλοι των καπιταλιστών, τους οποίους γλείφουν με τον πιο εμετικό τρόπο, υποσχόμενοι σ' αυτούς ότι θα τους βοηθήσουν να αποκομίσουν το μέγιστο κέρδος, που δεν μπορεί να βγει παρά μόνο μέσω της υπερεκμετάλλευσης των εργατών.

Για το τι σημαίνει εργασιακό γκέτο «Παπαστράτος» σας προτρέπουμε να πληκτρολογήσετε αυτή τη λέξη στην αναζήτηση της ιστοσελίδας μας (www.eksegersi.gr). Θα σας οδηγήσει σε άφθονα λήμματα για τη συμπεριφορά της Philip Morris έναντι των εργατών (με τη βοήθεια μιας εξωνημένης -συριζαίικης- εργατοπατερίας), καιρό πριν μπούμε στη φάση των Μνημονίων. Η κακόφημη αυτή πολυεθνική, από τη στιγμή που επέλεξε την Ελλάδα (για συγκεκριμένους λόγους), έθεσε ως πρώτο μέλημά της να ισοπεδώσει τα εργατικά δικαιώματα σ' έναν κλάδο που λόγω παράδοσης είχε κάποιες κατακτήσεις, κυρίως όσον αφορά το ύψος των μισθών και μεροκάματων. Πριν ακόμα οι επιχειρησιακές και οι ατομικές συμβάσεις γίνουν μνημονιακό καθεστώς, η Philip Morris τις επέβαλε στον «Παπαστράτο», με απειλές, εκβιασμούς, ακόμα και απολύσεις. Στα δημοσιεύματά μας αυτά θα βρείτε και πληροφορίες για το πώς η Philip Morris «κατάπιε» κρατικές επιχορηγήσεις με κάθε είδους ψευτιές (η «υγιής επιχειρηματικότητα» που λέει ο Τσίπρας).

Ο Τσίπρας, βέβαια, τα μπέρδεψε λίγο, όταν έβγαλε τον δεκάρικό του στο άντρο της Philip Morris. Μίλησε για επένδυση 300 εκατ. ευρώ, που του ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας όταν τον επισκέφτηκε στο Μαξίμου το 2015. Τον διόρθωσε κομψά ο διευθύνων σύμβουλος της «Παπαστράτος», με συνέντευξή του την επομένη, στην οποία είπε ότι το 2015 επένδυσαν μόνο 25 εκατ., αλλά συνολικά από τότε που πήραν τον «Παπαστράτο» έχουν επενδύσει 700 εκατ. «Πέτσινα» είναι, βέβαια, τα νούμερα, όμως δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Η Philip Morris αγόρασε τον «Παπαστράτο» πρώτον λόγω γεωγραφικής θέσης της Ελλάδας, δεύτερο λόγω της υψηλής ποιότητας καπνών ανατολικού τύπου που εξακολουθούν να παράγονται στη χώρα μας (την υπόλοιπη καπνοπαραγωγή την έχουν ξεπατώσει) και που χρησιμοποιούνται στα χαρμάνια των τσιγάρων και των καπνών του εμπορίου για να δίνουν άρωμα, τρίτο λόγω της υψηλής εξειδίκευσης του εργατικού δυναμικού του εργοστάσιου, τέταρτο λόγω της δουλικής συμπεριφοράς του ελληνικού κράτους έναντι των μονοπωλιακών ομίλων.

Η περίοδος των Μνημονίων, με τη συντριβή των εργατικών δικαιωμάτων και τη βύθιση των μισθών στα τάρταρα, ήταν ένα μεγάλο δώρο που μάλλον δεν το είχε πάρει υπόψη στους σχεδιασμούς του το αμερικάνικο μονοπώλιο. Οταν του έπεσε στα χέρια, δε θα το άφηνε να πάει χαμένο. Ετσι, το 2015 επέλεξε το ελληνικό εργοστάσιο για μια νέα επένδυση (μίλησαν για 25 εκατ. ευρώ και 50 νέες θέσεις εργασίας). Ελέγχοντας ήδη πάνω από 40% της εγχώριας αγοράς, πραγματοποιεί ταυτόχρονα εξαγωγές σε 30 χώρες, φτάνοντας μέχρι το Χονγκ Κονγκ και τη Σιγκαπούρη. Στη συνέχεια, επέλεξε το ίδιο εργοστάσιο ως ένα από τα τρία στην Ευρώπη (τα άλλα δύο εργοστάσια είναι στην Ιταλία και την Ελβετία), που θα στήσει γραμμή παραγωγής ράβδων καπνού για το IQOS, ένα προϊόν με το οποίο θέλει να ανταγωνιστεί το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Ολ' αυτά δεν είναι καινούργια. Από τον περασμένο Μάρτη τα παρουσίασε η εταιρία, σε φιέστα που οργάνωσε στο Ζάππειο (υπήρξε σωρεία επαινετικών δημοσιευμάτων στον αστικό Τύπο).

Απλά, τώρα ζητήθηκε από τον Τσίπρα να του επιτρέψουν να κάνει μια ετεροχρονισμένη φιέστα. Και φυσικά, δεν είχαν κανένα λόγο να του αρνηθούν. Αλλωστε, κατ' απαίτηση της Philip Morris οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έβαλαν έναν τσουχτερό φόρο στα υγρά που χρησιμοποιούν οι καπνιστές ηλεκτρονικού τσιγάρου (10 λεπτά ανά χιλιοστόλιτρο, ήτοι 1 ευρώ για κάθε μπουκαλάκι των 10 ml), ενώ απαγόρευσαν τη χρήση του σε κλειστούς χώρους, λες και πρόκειται για τσιγάρο (πράγμα που δε συμβαίνει στις περισσότερες χώρες). Βλέπετε, οι εισαγωγείς και πωλητές ειδών ατμίσματος, που διαμαρτυρήθηκαν, είναι κυριολεκτικά ψιλικατζήδες μπροστά σε ένα μονοπώλιο επιπέδου Philip Morris.
 
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Ο Τσίπρας στον «Παπαστράτο»

Ζωντανεύουν την ξενοδουλεία
Επόμενο άρθρο

Ο Τσίπρας στον «Παπαστράτο»

Ξαναθυμήθηκαν το σύνταγμα

Σχετικά Αρθρα

Τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι;

Μυστική επίσκεψη του Ιμπραΐμ Καλίν στην Αθήνα

Πολιτική 4 Σεπ 2026, 13:38

…και στο τέλος ψηφίζουν Μητσοτάκη

Πολιτική 4 Σεπ 2026, 10:29

Τα securonomics του Τσίπρα ή, αλλιώς, πόσο πάει η παραμύθα;

Πολιτική 3 Σεπ 2026, 21:23

Ως delivery boy των αμερικανο-σιωνιστών

Ο Μητσοτάκης υποδέχτηκε τον Αούν

Πολιτική 3 Σεπ 2026, 11:40

«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει ένα τεράστιο κόστος για να μπει η χώρα σε συμμαχία με το Ισραήλ κατά της Τουρκίας, που προετοιμάζεται πολεμικά αναλόγως

Πολιτική 2 Σεπ 2026, 12:57

Οι Patriot πήγαν στη Σαουδική Αραβία με αμερικάνικη εντολή και μόνο με αμερικάνικη εντολή θα φύγουν

Ο ελληνικός λαός πληρώνει το κόστος για την πολεμική οχύρωση του αιμοσταγούς βασίλειου των Σαούδ

Πολιτική 31 Αυγ 2026, 18:21
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Σεπτέμβρη

6 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Το Ιράν αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για την απάντηση στο έγκλημα των ΗΠΑ στο νησί Σιρίκ

5 Σεπ 2026, 09:39
Διεθνή

Συνομιλίες της Χαμάς με ανώτερους ιρανούς αξιωματούχους για τη Γάζα και τον οδικό χάρτη της κατάπαυσης του πυρός

Αραγτσί: «Βασισμένη σε αρχές και σταθερή» υποστήριξη του Ιράν στην παλαιστινιακή υπόθεση

5 Σεπ 2026, 08:51
Διεθνή

Οι μαχητές της Παλαιστινιακής Αντίστασης απέκρουσαν διείσδυση δωσιλογικής συμμορίας – Νεκρός ο μαχητής που προσπάθησαν να απαγάγουν

5 Σεπ 2026, 08:26
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

5 Σεπ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Σεπτέμβρη

5 Σεπ 2026, 00:01
Καταστολή

Εξόφθαλμη σκευωρία: Εστειλαν στη φυλακή τη 46χρονη γυναίκα για τη Marfin, με τα ίδια στοιχεία που το 2022 είχαν οδηγήσει τη σε βάρος της υπόθεση στο αρχείο

4 Σεπ 2026, 20:38
Κόντρες

Μπέσα από Μητσοτάκη περίμενε;

4 Σεπ 2026, 15:48
Πολιτική

Τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι;

Μυστική επίσκεψη του Ιμπραΐμ Καλίν στην Αθήνα

4 Σεπ 2026, 13:38
Διεθνή

Η μακρά παράδοση βομβαρδισμών γαμήλιων γλεντιών από τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές και τους συμμάχους τους

4 Σεπ 2026, 11:38
Πολιτική

…και στο τέλος ψηφίζουν Μητσοτάκη

4 Σεπ 2026, 10:29
Παιδεία

Υπουργείο Παιδείας: Απαράλλαχτη η πολιτική των χιλιάδων κενών και της καταστολής με διαγραφές φοιτητών

4 Σεπ 2026, 07:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Σεπτέμβρη

4 Σεπ 2026, 00:01
Παιδεία

Φιέστα του υπουργείου Παιδείας: παρουσίαση του «εθνικού διαλόγου» και του «νέου Λυκείου» με τοποτηρητές ΟΟΣΑ και ΕΕ

3 Σεπ 2026, 21:29
Πολιτική

Τα securonomics του Τσίπρα ή, αλλιώς, πόσο πάει η παραμύθα;

3 Σεπ 2026, 21:23
Διεθνή

Το Ισραήλ επιβάλλει το πρόγραμμα σπουδών του σε 45.000 παλαιστίνιους μαθητές στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ

3 Σεπ 2026, 18:34
Πολιτική

Ως delivery boy των αμερικανο-σιωνιστών

Ο Μητσοτάκης υποδέχτηκε τον Αούν

3 Σεπ 2026, 11:40
Διεθνή

Kατα-κατα-καταρρέω…

3 Σεπ 2026, 09:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Σεπτέμβρη

3 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ενα λουλούδι που μόλις άνοιξε τα πέταλά του τσαλαπατήθηκε από τους βαρβάρους

2 Σεπ 2026, 22:07
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Σεπτέμβρη

Σουαζιλάνδη: Ημέρα ανεξαρτησίας (1968).

Πακιστάν: Ημέρα άμυνας.

1792: «Σφαγές Σεπτεμβρίου» στη Γαλλία, 1.100 νεκροί σε τέσσερις μέρες.

1861: Αποτυχημένη απόπειρα κατά της βασίλισσας Αμαλίας από τον φοιτητή Αριστείδη Δόσιο στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος.

1985: Ο Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος αποσκιρτά από τη Νέα Δημοκρατία και ιδρύει τη Δημοκρατική Ανανέωση.

1991: Το Ανώτατο Δικαστήριο Κύπρου αποφασίζει την αποφυλάκιση του επικεφαλής του πραξικοπήματος του 1974 Νίκου Σαμψών.

2003: Διπλό βομβιστικό χτύπημα του Επαναστατικού Αγώνα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Ο Τσίπρας στον «Παπαστράτο»

    17Ν
    • Ο Τσίπρας στον «Παπαστράτο»

      Εφετείο 17Ν
  • Ο Τσίπρας στον «Παπαστράτο»

    ΕΛΑ
    • Ο Τσίπρας στον «Παπαστράτο»

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Ο Τσίπρας στον «Παπαστράτο»

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Ο Τσίπρας στον «Παπαστράτο»

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Ο Τσίπρας στον «Παπαστράτο»

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Ο Τσίπρας στον «Παπαστράτο»

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Ο Τσίπρας στον «Παπαστράτο»

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Ο Τσίπρας στον «Παπαστράτο»

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Ο Τσίπρας στον «Παπαστράτο»

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Ο Τσίπρας στον «Παπαστράτο»

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Ο Τσίπρας στον «Παπαστράτο»

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Ο Τσίπρας στον «Παπαστράτο»

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Ο Τσίπρας στον «Παπαστράτο»

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Ο Τσίπρας στον «Παπαστράτο»

      Ο Τσίπρας στον «Παπαστράτο»

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Ο Τσίπρας στον «Παπαστράτο»

      Ο Τσίπρας στον «Παπαστράτο»

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Ο Τσίπρας στον «Παπαστράτο»

      Ο Τσίπρας στον «Παπαστράτο»

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Ο Τσίπρας στον «Παπαστράτο»

      Ο Τσίπρας στον «Παπαστράτο»

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Ο Τσίπρας στον «Παπαστράτο»

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ο Τσίπρας στον «Παπαστράτο»

    Ο Τσίπρας στον «Παπαστράτο»

    Ποιοι είμαστε
  • Ο Τσίπρας στον «Παπαστράτο»

    Ο Τσίπρας στον «Παπαστράτο»

    Επικοινωνία
  • Ο Τσίπρας στον «Παπαστράτο»

    Ο Τσίπρας στον «Παπαστράτο»

    Όροι χρήσης
  • Ο Τσίπρας στον «Παπαστράτο»

    Ο Τσίπρας στον «Παπαστράτο»

    Ποιοι είμαστε
  • Ο Τσίπρας στον «Παπαστράτο»

    Ο Τσίπρας στον «Παπαστράτο»

    Επικοινωνία
  • Ο Τσίπρας στον «Παπαστράτο»

    Ο Τσίπρας στον «Παπαστράτο»

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo