Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 5 Σεπτέμβρη
  • Εξόφθαλμη σκευωρία: Εστειλαν στη φυλακή τη 46χρονη γυναίκα για τη Marfin, με τα ίδια στοιχεία που το 2022 είχαν οδηγήσει τη σε βάρος της υπόθεση στο αρχείο
  • Μπέσα από Μητσοτάκη περίμενε;
  • Τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι;
  • Η μακρά παράδοση βομβαρδισμών γαμήλιων γλεντιών από τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές και τους συμμάχους τους
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»Αντεργατική έκθεση ιδεών στο πόδι
Εργατικά

Προσχέδιο Αναλυτή

Αντεργατική έκθεση ιδεών στο πόδι

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr13 Οκτ 2007, 00:00

Εγινε το αναμενόμενο. Ο Αναλυτής έδωσε στη δημοσιότητα ένα προσχέδιο έκθεσης («περίγραμμα μεταρρύθμισης του ασφαλιστικού συστήματος» το ονομάζει), χωρίς καν να ρωτήσει τα υπόλοιπα μέλη της «επιτροπής εμπειρογνωμόνων» και χωρίς κανείς τους να έχει την ευθιξία να διαμαρτυρηθεί. Η έκθεση είχε αρχίσει να διαρρέει σε δόσεις, οπότε κρίθηκε σκόπιμο να δοθεί επίσημα, για να παίξει τον προπαγανδιστικό της ρόλο. Ποιος είναι αυτός ο ρόλος; Ιδεολογική τρομοκρατία. Γι’ αυτό και αμέσως άρχισε το παιχνίδι του καλού και κακού α-σφαλίτη. «Κακός» ο Αναλυτής, «καλοί» ο Αλογοσκούφης με τον υφυπουργό του Μαγγίνα, που έσπευσαν να βγάλουν ανακοίνωση, στην οποία έλεγαν ότι «Το Περίγραμμα των απόψεων του Προέδρου της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων κ. Ν. Αναλυτή, το οποίο μας παρεδόθη και δημοσιεύεται σήμερα στον Τύπο, δεν αποτελεί παρά ένα από τα πολλά προς συνεκτίμηση στοιχεία στην αντιμετώπιση του Ασφαλιστικού. Η Κυβέρνηση έχει δημοσιοποιήσει τους βασικούς άξονες, οι οποίοι μαζί με άλλους που τυχόν θα προταθούν, θα αποτελέσουν αντικείμενο ενός ευρύτατου, ειλικρινούς και συστηματικού διαλόγου».

Ποιοι είναι οι «βασικοί άξονες» που υποτίθεται ότι έχει δημοσιοποιήσει η κυβέρνηση; Μήπως οι παπαριές περί μη αύξησης των ορίων ηλικίας, που εξαιρούν τα βαρέα και ανθυγιεινά, την 35ετία κ.λπ.; Το μόνο που επιβεβαιώνουν αυτές οι παραπλανητικές αναφορές είναι η ύπαρξη ενός σχεδίου, που σκοπό έχει να συνηθίσουν σιγά-σιγά οι εργαζόμενοι στην ιδέα ότι «κάτι ακόμα» πρέπει να χάσουν από τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα.

Ο Αναλυτής κάθησε και σκάρωσε στο πόδι μια αντεργατική έκθεση ιδεών, που δεν έχει ούτε καν μια στοιχειώδη επιστημονικοφανή υποστήριξη. Αυτός ο «σοφός» φτιάχνει προτάσεις χωρίς να επικαλείται καν μια αναλογιστική μελέτη. Με τον πρόεδρο της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής, που ως υπηρεσία πληρώνεται για να κάνει αυτή τη δουλειά, δεν μιλιέται (έχουν και οι μάνατζερ τα δικά τους προβλήματα), γι’ αυτό και δεν του ζήτησε στοιχεία. Εχει παραγγείλει μια μελέτη στο εξωτερικό, που θα είναι έτοιμη τον Ιούνη του 2008, ενώ το προσχέδιό της θα υποβληθεί το Δεκέμβρη. Αυτός, όμως, δεν μπορούσε να περιμένει. Ο Αλογοσκούφης δε μπορούσε να περιμένει, για να ακριβολογούμε. Ετσι κι αλλιώς, ο Αναλυτής θεωρείται από την κυβέρνηση καμένο χαρτί. Μόνο προπαγανδιστικά και μόνο σ’ αυτή τη φάση μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Μετά θα πάει στο περιθώριο και απλά θα μιλάει δημόσια, εξακολουθώντας να παίζει το ρόλο του «κακού», για να μπορούν οι υπουργοί να λειτουργούν τάχαμου εξισορροπιστικά.

Ποια είναι τα βασικά στοιχεία των προτάσεων Αναλυτή; Τα αναμενόμενα:

– «Αναθεώρηση των ρυθμίσεων για πρόωρη συνταξιοδότηση ώστε να αυξηθεί η πραγματική ηλικία συνταξιοδότησης. Δράση για παράταση του εργασιακού βίου. Συσχέτιση των ορίων ηλικίας με τις δημογραφικές εξελίξεις». Το καινούργιο στοιχείο εδώ είναι η πρόταση για συσχέτιση των ορίων ηλικίας με τις δημογραφικές εξελίξεις, που προοιωνίζεται και νέες αυξήσεις των ορίων ηλικίας στο μέλλον. Το ερώτημα είναι σε τι απ’ αυτά διαφωνεί η κυβέρνηση και γιατί δε μιλάει συγκεκριμένα.

– «Αναπροσαρμογή του ανώτατου ποσοστού αναπλήρωσης συντάξιμων αποδοχών, για κύρια και επικουρική ασφάλιση ως κίνητρο παραμονής στην εργασία». Πρόκειται γι’ αυτό που εμείς φωνάζουμε τόσο καιρό τώρα. Το μόνο «κίνητρο παραμονής στην εργασία» και μετά τα 65 είναι η μείωση των συντάξεων. Και πάνω σ’ αυτό μούγκα η κυβέρνηση.

– «Ρυθμός αναπροσαρμογής συντάξεων σύμφωνα με οικονομικούς δείκτες». Αυτό ήδη εφαρμόζεται, αφού η σύνδεση των συντάξεων με τους μισθούς των εν ενεργεία εργαζόμενων έχει καταργηθεί. Προφανώς, ο Αναλυτής θέλει ακόμα μικρότερες αυξήσεις. Λογικό για έναν εκπρόσωπο των βιομηχάνων.

– «Επιδίωξη οικονομιών κλίμακας με ενοποιήσεις και συγχωνεύσεις Ταμείων, ώστε ο αριθμός τους να περιοριστεί στο ελάχιστο, δίδοντας παράλληλα διέξοδο στους επιμέρους κλάδους να προσφύγουν συμπληρωματικά στην επαγγελματική ασφάλιση (2ος Πυλώνας) με φορολογικά και άλλα κίνητρα». Αυτό προβλέπεται στο νόμο Ρέππα, για να μην ξεχνιόμαστε, και φυσικά και η ΝΔ δεν διαφωνεί.

– «Ενίσχυση ανταποδοτικότητας της κοινωνικής ασφάλισης. Αναλογιστική συσχέτιση εισφορών με παροχές. Διαχωρισμός κοινωνικής προστασίας από την κοινωνική ασφάλιση. Διαχείριση της κοινωνικής προστασίας (ελάχιστες συντάξεις, ΕΚΑΣ, σύνταξη ανασφάλιστου υπερήλικα ΟΓΑ) από τα υπουργεία Οικονομίας και Υγείας – Πρόνοιας». Κι αυτό είναι παλιό σχέδιο. Και επειδή οι εργαζόμενοι πρέπει να είναι ενήμεροι, θυμίζουμε ότι τη συσχέτιση της σύνταξης με τις ασφαλιστικές εισφορές όλου του εργασιακού βίου έχει πρωτοπροταθεί από τη συνδικαλιστική γραφειοκρατία των εργαζόμενων στα ασφαλιστικά ταμεία (τον περιβόητο Κουτρουμάνη που μοστράρει και πάλι ως ειδικός στα τηλεοπτικά πάνελ). Θυμίζουμε επίσης ότι πέρυσι υπήρξε σχετική εισήγηση από υπηρεσίες του ΙΚΑ. Εκείνο που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Αναλυτής θεωρεί την κατώτερη σύνταξη του ΙΚΑ προνοιακό επίδομα (ένα τμήμα της) και ζητά να διαχωριστεί από το ΙΚΑ. Ουσιαστικά, αβαντάρει την πρόταση για την Εθνική Σύνταξη. Με τον κάλπικο υπολογισμό που εφαρμόζει το ΙΚΑ για τις συντάξεις, η πλειοψηφία δεν φτάνει στο ύψος της κατώτερης σύνταξης και το ποσό που «τσοντάρεται» θεωρείται «προνοιακό τμήμα». Το σχέδιο που έχουν κατά νου είναι να παίρνει ο συνταξιούχος μόνο το λεγόμενο «οργανικό τμήμα» και στους πιο εξαθλιωμένους να δίνεται συμπλήρωμα μέχρι το ύψος της Εθνικής Σύνταξης.

– «Επανεξέταση – έλεγχος συντάξεων αναπηρίας και αναθεώρηση κατηγοριών βαρέων-ανθυγιεινών επαγγελμάτων». Εδώ δεν χρειάζεται να συμπληρώσουμε τίποτα. Το ΠΑΣΟΚ νομοθέτησε (νόμος Ρέππα), η ΝΔ ετοιμάζεται να εφαρμόσει, όπως γράφουμε αναλυτικά στις διπλανές στήλες. Κατά τα άλλα, η κυβέρνηση… «δεν θα αυξήσει τα όρια ηλικίας».

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Προσχέδιο Αναλυτή

Πλασιέ του καθεστώτος γαλέρας η ΓΣΕΕ
Επόμενο άρθρο

Προσχέδιο Αναλυτή

Παγίδα η ενοποίηση Ταμείων

Σχετικά Αρθρα

Ελεύθερος ο καπιταλιστής της φονικής «Βιολάντα»

Εργατικά 2 Σεπ 2026, 21:38

Η Χρύσα Χοτζόγλου επιστρέφει στο σχολείο της

Να μπει τέλος στον Γολγοθά της δίωξής της και σε όλα τα πειθαρχικά εναντίον εκπαιδευτικών

Εργατικά 28 Αυγ 2026, 07:35

ΕΟΔΥ: Zητούν από εργαζόμενους να επιστρέψουν αναδρομικά επίδομα που οι ίδιοι τους είχαν καταβάλει

Εργατικά 27 Αυγ 2026, 09:54

Επιμένει στον γκεμπελισμό για τις συντάξεις χηρείας η Κεραμέως

Εργατικά 26 Αυγ 2026, 23:14

Με νέα δίωξη παραπέμπουν στο Πειθαρχικό συνταξιούχους (!) και εν ενεργεία εκπαιδευτικούς στον Πειραιά

Εργατικά 20 Αυγ 2026, 20:19

ΟΙΕΛΕ: Δύο μέτρα και δύο σταθμά από το υπουργείο Παιδείας

Εργατικά 8 Αυγ 2026, 09:50
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

5 Σεπ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Σεπτέμβρη

5 Σεπ 2026, 00:01
Καταστολή

Εξόφθαλμη σκευωρία: Εστειλαν στη φυλακή τη 46χρονη γυναίκα για τη Marfin, με τα ίδια στοιχεία που το 2022 είχαν οδηγήσει τη σε βάρος της υπόθεση στο αρχείο

4 Σεπ 2026, 20:38
Κόντρες

Μπέσα από Μητσοτάκη περίμενε;

4 Σεπ 2026, 15:48
Πολιτική

Τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι;

Μυστική επίσκεψη του Ιμπραΐμ Καλίν στην Αθήνα

4 Σεπ 2026, 13:38
Διεθνή

Η μακρά παράδοση βομβαρδισμών γαμήλιων γλεντιών από τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές και τους συμμάχους τους

4 Σεπ 2026, 11:38
Πολιτική

…και στο τέλος ψηφίζουν Μητσοτάκη

4 Σεπ 2026, 10:29
Παιδεία

Υπουργείο Παιδείας: Απαράλλαχτη η πολιτική των χιλιάδων κενών και της καταστολής με διαγραφές φοιτητών

4 Σεπ 2026, 07:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Σεπτέμβρη

4 Σεπ 2026, 00:01
Παιδεία

Φιέστα του υπουργείου Παιδείας: παρουσίαση του «εθνικού διαλόγου» και του «νέου Λυκείου» με τοποτηρητές ΟΟΣΑ και ΕΕ

3 Σεπ 2026, 21:29
Πολιτική

Τα securonomics του Τσίπρα ή, αλλιώς, πόσο πάει η παραμύθα;

3 Σεπ 2026, 21:23
Διεθνή

Το Ισραήλ επιβάλλει το πρόγραμμα σπουδών του σε 45.000 παλαιστίνιους μαθητές στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ

3 Σεπ 2026, 18:34
Πολιτική

Ως delivery boy των αμερικανο-σιωνιστών

Ο Μητσοτάκης υποδέχτηκε τον Αούν

3 Σεπ 2026, 11:40
Διεθνή

Kατα-κατα-καταρρέω…

3 Σεπ 2026, 09:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Σεπτέμβρη

3 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ενα λουλούδι που μόλις άνοιξε τα πέταλά του τσαλαπατήθηκε από τους βαρβάρους

2 Σεπ 2026, 22:07
Εργατικά

Ελεύθερος ο καπιταλιστής της φονικής «Βιολάντα»

2 Σεπ 2026, 21:38
Κόντρες

Πατσαβουριές

2 Σεπ 2026, 21:03
Πολιτική

«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει ένα τεράστιο κόστος για να μπει η χώρα σε συμμαχία με το Ισραήλ κατά της Τουρκίας, που προετοιμάζεται πολεμικά αναλόγως

2 Σεπ 2026, 12:57
Πολιτισμός

Πάνω από 180 εβραϊκές προσωπικότητες στο πλευρό του Μαρκ Ράφαλο, μετά την κατηγορία της Paramount ότι χρησιμοποιεί «αντισημιτικά στερεότυπα»

Χοακίν Φίνιξ, Τζόελ Κοέν, Τζόναθαν Γκλέιζερ, Χάνα Αινμπίντερ Γουάλας Σον, Τοντ Χέινς μεταξύ των πρώτων που υπέγραψαν - Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται

2 Σεπ 2026, 09:32
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Σεπτέμβρη

Σουαζιλάνδη: Ημέρα ανεξαρτησίας (1968).

Πακιστάν: Ημέρα άμυνας

1944: Εκτελείται από Γερμανούς η Ηρώ Κωνσταντοπούλου μαζί με 49 αγωνιστές στο σκοπευτήριο Καισαριανής.

1947: 3.000 από τους εκτοπισμένους στην Ικαρία αφήνονται ελεύθεροι.

1955: Επεισόδια Κωνσταντινούπολης (Τούρκοι κατά Ελλήνων), δύο νεκροί, εκτεταμένες καταστροφές.

1967: Δολοφονείται ο Γιάννης Χαλκίδης (ΚΚΕ) από την αστυνομία επειδή έκοψε την κολόνα παροχής ρεύματος στη ΔΕΘ, συλλαμβάνονται οι σύντροφοί του Γρ. Παντής και Φ. Χατζηγιάννης.

1972: Επίθεση της «Ομάδας Aρης» με χειροβομβίδες στο Ε’ αστυνομικό τμήμα Αθήνας.

1972: Αιχμαλωσία ισραηλινών αθλητών από τον «Μαύρο Σεπτέμβρη» στη διάρκεια των ολυμπιακών αγώνων του Μονάχου, επίθεση της γερμανικής αστυνομίας, νεκροί εννιά αθλητές, ένας δυτικογερμανός αστυνομικός και πέντε από τους οχτώ κομάντο της οργάνωσης.

1975: Απόπειρα δολοφονίας του αμερικανού προέδρου Τζέραλντ Φορντ στο Σακραμέντο.

2002: Εμφανίζεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ο Δημήτρης Κουφοντίνας και αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τη δράση της 17Ν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Προσχέδιο Αναλυτή

    17Ν
    • Προσχέδιο Αναλυτή

      Εφετείο 17Ν
  • Προσχέδιο Αναλυτή

    ΕΛΑ
    • Προσχέδιο Αναλυτή

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Προσχέδιο Αναλυτή

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Προσχέδιο Αναλυτή

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Προσχέδιο Αναλυτή

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Προσχέδιο Αναλυτή

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Προσχέδιο Αναλυτή

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Προσχέδιο Αναλυτή

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Προσχέδιο Αναλυτή

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Προσχέδιο Αναλυτή

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Προσχέδιο Αναλυτή

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Προσχέδιο Αναλυτή

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Προσχέδιο Αναλυτή

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Προσχέδιο Αναλυτή

      Προσχέδιο Αναλυτή

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Προσχέδιο Αναλυτή

      Προσχέδιο Αναλυτή

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Προσχέδιο Αναλυτή

      Προσχέδιο Αναλυτή

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Προσχέδιο Αναλυτή

      Προσχέδιο Αναλυτή

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Προσχέδιο Αναλυτή

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Προσχέδιο Αναλυτή

    Προσχέδιο Αναλυτή

    Ποιοι είμαστε
  • Προσχέδιο Αναλυτή

    Προσχέδιο Αναλυτή

    Επικοινωνία
  • Προσχέδιο Αναλυτή

    Προσχέδιο Αναλυτή

    Όροι χρήσης
  • Προσχέδιο Αναλυτή

    Προσχέδιο Αναλυτή

    Ποιοι είμαστε
  • Προσχέδιο Αναλυτή

    Προσχέδιο Αναλυτή

    Επικοινωνία
  • Προσχέδιο Αναλυτή

    Προσχέδιο Αναλυτή

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo