Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Το Ιράν αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για την απάντηση στο έγκλημα των ΗΠΑ στο νησί Σιρίκ
  • Συνομιλίες της Χαμάς με ανώτερους ιρανούς αξιωματούχους για τη Γάζα και τον οδικό χάρτη της κατάπαυσης του πυρός
  • Οι μαχητές της Παλαιστινιακής Αντίστασης απέκρουσαν διείσδυση δωσιλογικής συμμορίας – Νεκρός ο μαχητής που προσπάθησαν να απαγάγουν
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 5 Σεπτέμβρη
  • Εξόφθαλμη σκευωρία: Εστειλαν στη φυλακή τη 46χρονη γυναίκα για τη Marfin, με τα ίδια στοιχεία που το 2022 είχαν οδηγήσει τη σε βάρος της υπόθεση στο αρχείο
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Αλλη μια πράξη αντίστασης
Διεθνή

Ανατολική Ιερουσαλήμ

Αλλη μια πράξη αντίστασης

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr14 Ιαν 2017, 00:00

Εκεί που το αίσθημα ασφάλειας είχε αρχίσει να επιστρέφει στο Ισραήλ, αφού τους τελευταίους  τρεις μήνες δεν είχε γίνει κάποια σοβαρή επίθεση από παλαιστίνιους αγωνιστές εναντίον ισραηλινών στρατιωτών ή εποίκων, που να προκαλέσει απώλειες, η επίθεση με φορτηγό εναντίον στρατιωτών σε στάση λεωφορείου στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, την Κυριακή 8 Γενάρη, ήρθε να ξεσκίσει για άλλη μια φορά το μύθο της ασφάλειας του ισραηλινού πληθυσμού της πόλης, αλλά και συνολικά του Ισραήλ, και να καταστήσει σαφές ότι όσο υπάρχει σιωνιστική βαρβαρότητα σε βάρος του παλαιστινιακού λαού θα υπάρχει και απάντηση σε αυτή, με ασύμμετρα μέσα.

Από την επίθεση με φορτηγό σε στάση λεωφορείου, όπου μόλις είχαν αποβιβαστεί ισραηλινοί στρατιώτες, σκοτώθηκαν τέσσερις στρατιώτες και τραυματίστηκαν σοβαρά άλλοι 13, καθώς και ο παλαιστίνιος αγωνιστής που έκανε την επίθεση. Η στάση βρισκόταν δίπλα στον ισραηλινό εποικισμό του Ταλπιγιότ στην κατεχόμενη Ανατολική Ιερουσαλήμ και οι στρατιώτες που δέχτηκαν την επίθεση εκτελούσαν χρέη φρουράς του εποικισμού. Οι τέσσερις νεκροί ανεβάζουν τον αριθμό των νεκρών Ισραηλινών από τον Οκτώβρη του 2015, όταν ξεκίνησε η εξέγερση της παλαιστινιακής νεολαίας στη Δυτική Οχθη, στους 40, ενώ οι νεκροί Παλαιστίνιοι έχουν φτάσει τους 247.

Ο Νετανιάχου υποστήριξε με δηλώσεις του ότι υπεύθυνο για την επίθεση είναι το Ισλαμικό Κράτος, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να συνδέσει τις οργανώσεις της Παλαιστινιακής Αντίστασης με το ΙΚ. Το ΙΚ δεν κατάφερε ποτέ να δημιουργήσει θύλακες επιρροής του στην περιοχή της Δυτικής Οχθης, ενώ στη Γάζα λίγες δεκάδες υποστηρικτές του γρήγορα συνελήφθησαν από τη Χαμάς. Το ΙΚ δεν έστρεψε ποτέ τα πυρά του ενάντια στο Ισραήλ και τους σιωνιστές. Γιατί λοιπόν να το κάνει τώρα, με μια τέτοιου μεγέθους επιχείρηση; Τους ισχυρισμούς του Νετανιάχου ακύρωσαν με δηλώσεις τους ακόμα και ισραηλινοί στρατιωτικοί αναλυτές, που υποστήριξαν ότι το χτύπημα στην Ανατολική Ιερουσαλήμ δεν έχει καμία σχέση με τα χτυπήματα του ΙΚ στη Γαλλία και στη Γερμανία τους τελευταίους μήνες. Οπως σημείωσαν, τα χαρακτηριστικά της επίθεσης είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά των επιθέσεων του ΙΚ, ενώ τα κίνητρα του δράστη δεν ήταν θρησκευτικά.

Το χτύπημα στην Ανατολική Ιερουσαλήμ έσπευσαν να χαιρετίσουν η Χαμάς και το Λαϊκό Μέτωπο χαρακτηρίζοντάς το ως ηρωική απάντηση του παλαιστινιακού λαού στη σιωνιστική κατοχή, ενώ παράλληλα η Χαμάς διοργάνωσε συγκεντρώσεις υποστήριξης του χτυπήματος στα προσφυγικά στρατόπεδα της Τζαμπαλίγια και του Αλ Σατί στη Γάζα.

Λίγες ώρες μετά το χτύπημα, ο ισραηλινός στρατός κύκλωσε την παλαιστινιακή συνοικία Τζαμπάλ Μουκαμπέρ της Ανατολικής Ιερουσαλήμ από όπου προέρχονταν ο παλαιστίνιος αγωνιστής, τοποθετώντας τσιμεντένια μπλοκ στους δρόμους εισόδου και εξόδου της συνοικίας και επιβάλλοντας πλήρη αποκλεισμό στους κατοίκους της. Τον Οκτώβρη του 2015, ο ισραηλινός στρατός κρατούσε τη συνοικία αποκλεισμένη για ολόκληρες βδομάδες, ύστερα από τις αλλεπάλληλες επιθέσεις που είχαν δεχτεί ισραηλινοί στρατιώτες και έποικοι στην Ανατολική Ιερουσαλήμ από παλαιστίνιους αγωνιστές που προέρχονταν από τη συνοικία. Ο ισραηλινός στρατός εξακολουθεί να αρνείται να παραδώσει τα νεκρά σώματα πολλών απο τους μαχητές που σκοτώθηκαν στη διάρκεια των επιθέσεων, ενώ έχει εγκαταστήσει μόνιμα σημεία ελέγχου στις εισόδους και τις εξόδους της συνοικίας. Το ίδιο προτίθεται να κάνει και με το νεκρό σώμα του μαχητή της τελευταίας επίθεσης, ενώ παράλληλα έχει εκδόσει εντολή κατεδάφισης του σπιτιού του. Βέβαια, όσο και αν οι σιωνιστές επιβάλλουν μέτρα συλλογικής τιμωρίας των κατοίκων ολόκληρων συνοικιών, προκειμένου να κάμψουν την αποφασιστικότητα της παλαιστινιακής νεολαίας, αυτά δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα και οι επιθέσεις συνεχίζονται.

Ταυτόχρονα, η κυβέρνηση Νετανιάχου ετοιμάζει νέο νόμο προς ψήφιση από την ισραηλινή Κνεσέτ, που θα δίνει το ελεύθερο στους ισραηλινούς στρατιώτες να σκοτώνουν χωρίς να φοβούνται ότι θα διωχθούν ποινικά. Εισηγητής του νέου νόμου είναι ο αναπληρωτής υπουργός άμυνας Ελί Μπεν Νταχάν. Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, ο στρατός θα έχει πλήρη ασυλία για τις πράξεις του, όχι μόνο κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης, όπως ισχύει μέχρι τώρα, αλλά και πριν και μετά την ολοκλήρωσή της. Οι μόνες ενέργειες που θα θεωρούνται αδικήματα και θα διώκονται ποινικά θα είναι ο βανδαλισμος ξένης περιουσίας, το πλιάτσικο, η δωροδοκία και ο βιασμός. Η δήλωση του Νταχάν, ότι «ο νέος νόμος στέλνει το ξεκάθαρο μήνυμα στους στρατιώτες μας: μας προστατεύετε και σας προστατεύουμε», περιγράφει πλήρως την ουσία του νομοσχεδίου.

Αφορμή για το νέο νόμο αποτελεί η καταδίκη του ισραηλινού λοχία Ελόρ Αζάρια για την εν ψυχρώ δολοφονία ενός Παλαιστινίου στη Χεβρώνα, το Μάρτη του 2016. Ο ισραηλινός στρατός ισχυρίζεται ότι το θύμα είχε επιτεθεί με μαχαίρι σε έναν στρατιώτη, δεκαπέντε λεπτά πριν από την εν ψυχρώ εκτέλεσή του από τον Αζάρια. Ο στρατιώτης που δέχτηκε την επίθεση είχε πυροβολήσει και τραυματίσει σοβαρά το θύμα που κειτόταν αναίσθητο στην άσφαλτο. Λίγο μετά, ο Αζάρια, που δεν ήταν παρών στο αρχικό περιστατικό, καταφτάνει στο σημείο, σηκώνει το αυτόματο ντουφέκι του και πυροβολεί από κοντινή απόσταση στο κεφάλι τον τραυματισμένο και αναίσθητο Παλαιστίνιο, αποτελειώνοντάς τον, χωρίς ο τελευταίος να αποτελεί απειλή για τη σωματική ακεραιότητα των στρατιωτών ή των πολιτών που βρίσκονταν στο σημείο.

Ολο το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο από παλαιστίνιο κάτοικο που το διαμέρισμά του είχε οπτική επαφή με το σημείο της δολοφονίας. Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από ισραηλινή οργάνωση υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αναγκάζοντας τον στρατιωτικό εισαγγελέα να ασκήσει δίωξη στο δολοφόνο και το δικαστήριο να τον καταδικάσει πρόσφατα για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, ξεσηκώνοντας αντιδράσεις στο Ισραήλ. Το νομοσχέδιο έχει ως στόχο να αποτρέψει τέτοιου είδους εξελίξεις στο μέλλον, δίνοντας το ελεύθερο στον στρατό των σιωνιστών να δολοφονεί ελεύθερα και χωρίς το φόβο της τιμωρίας Παλαιστινίους. Τη στήριξή του στον Αζάρια έχει δηλώσει όλος ο ακροδεξιός πολιτικός εσμός της χώρας, ενώ ο Νετανιάχου έχει καλέσει τον πρόεδρο του Ισραήλ Ρόιβεν Ρίβλιν να δώσει χάρη στο δολοφόνο.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Ανατολική Ιερουσαλήμ

Ετοιμάζουν πυρετωδώς τη διχοτομική λύση
Επόμενο άρθρο

Ανατολική Ιερουσαλήμ

Ρωσία-ΗΠΑ 1-0

Σχετικά Αρθρα

Το Ιράν αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για την απάντηση στο έγκλημα των ΗΠΑ στο νησί Σιρίκ

Διεθνή 5 Σεπ 2026, 09:39

Συνομιλίες της Χαμάς με ανώτερους ιρανούς αξιωματούχους για τη Γάζα και τον οδικό χάρτη της κατάπαυσης του πυρός

Αραγτσί: «Βασισμένη σε αρχές και σταθερή» υποστήριξη του Ιράν στην παλαιστινιακή υπόθεση

Διεθνή 5 Σεπ 2026, 08:51

Οι μαχητές της Παλαιστινιακής Αντίστασης απέκρουσαν διείσδυση δωσιλογικής συμμορίας – Νεκρός ο μαχητής που προσπάθησαν να απαγάγουν

Διεθνή 5 Σεπ 2026, 08:26

Η μακρά παράδοση βομβαρδισμών γαμήλιων γλεντιών από τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές και τους συμμάχους τους

Διεθνή 4 Σεπ 2026, 11:38

Το Ισραήλ επιβάλλει το πρόγραμμα σπουδών του σε 45.000 παλαιστίνιους μαθητές στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ

Διεθνή 3 Σεπ 2026, 18:34

Kατα-κατα-καταρρέω…

Διεθνή 3 Σεπ 2026, 09:32
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Το Ιράν αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για την απάντηση στο έγκλημα των ΗΠΑ στο νησί Σιρίκ

5 Σεπ 2026, 09:39
Διεθνή

Συνομιλίες της Χαμάς με ανώτερους ιρανούς αξιωματούχους για τη Γάζα και τον οδικό χάρτη της κατάπαυσης του πυρός

Αραγτσί: «Βασισμένη σε αρχές και σταθερή» υποστήριξη του Ιράν στην παλαιστινιακή υπόθεση

5 Σεπ 2026, 08:51
Διεθνή

Οι μαχητές της Παλαιστινιακής Αντίστασης απέκρουσαν διείσδυση δωσιλογικής συμμορίας – Νεκρός ο μαχητής που προσπάθησαν να απαγάγουν

5 Σεπ 2026, 08:26
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

5 Σεπ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Σεπτέμβρη

5 Σεπ 2026, 00:01
Καταστολή

Εξόφθαλμη σκευωρία: Εστειλαν στη φυλακή τη 46χρονη γυναίκα για τη Marfin, με τα ίδια στοιχεία που το 2022 είχαν οδηγήσει τη σε βάρος της υπόθεση στο αρχείο

4 Σεπ 2026, 20:38
Κόντρες

Μπέσα από Μητσοτάκη περίμενε;

4 Σεπ 2026, 15:48
Πολιτική

Τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι;

Μυστική επίσκεψη του Ιμπραΐμ Καλίν στην Αθήνα

4 Σεπ 2026, 13:38
Διεθνή

Η μακρά παράδοση βομβαρδισμών γαμήλιων γλεντιών από τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές και τους συμμάχους τους

4 Σεπ 2026, 11:38
Πολιτική

…και στο τέλος ψηφίζουν Μητσοτάκη

4 Σεπ 2026, 10:29
Παιδεία

Υπουργείο Παιδείας: Απαράλλαχτη η πολιτική των χιλιάδων κενών και της καταστολής με διαγραφές φοιτητών

4 Σεπ 2026, 07:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Σεπτέμβρη

4 Σεπ 2026, 00:01
Παιδεία

Φιέστα του υπουργείου Παιδείας: παρουσίαση του «εθνικού διαλόγου» και του «νέου Λυκείου» με τοποτηρητές ΟΟΣΑ και ΕΕ

3 Σεπ 2026, 21:29
Πολιτική

Τα securonomics του Τσίπρα ή, αλλιώς, πόσο πάει η παραμύθα;

3 Σεπ 2026, 21:23
Διεθνή

Το Ισραήλ επιβάλλει το πρόγραμμα σπουδών του σε 45.000 παλαιστίνιους μαθητές στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ

3 Σεπ 2026, 18:34
Πολιτική

Ως delivery boy των αμερικανο-σιωνιστών

Ο Μητσοτάκης υποδέχτηκε τον Αούν

3 Σεπ 2026, 11:40
Διεθνή

Kατα-κατα-καταρρέω…

3 Σεπ 2026, 09:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Σεπτέμβρη

3 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ενα λουλούδι που μόλις άνοιξε τα πέταλά του τσαλαπατήθηκε από τους βαρβάρους

2 Σεπ 2026, 22:07
Εργατικά

Ελεύθερος ο καπιταλιστής της φονικής «Βιολάντα»

2 Σεπ 2026, 21:38
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Σεπτέμβρη

Σουαζιλάνδη: Ημέρα ανεξαρτησίας (1968).

Πακιστάν: Ημέρα άμυνας

1944: Εκτελείται από Γερμανούς η Ηρώ Κωνσταντοπούλου μαζί με 49 αγωνιστές στο σκοπευτήριο Καισαριανής.

1947: 3.000 από τους εκτοπισμένους στην Ικαρία αφήνονται ελεύθεροι.

1955: Επεισόδια Κωνσταντινούπολης (Τούρκοι κατά Ελλήνων), δύο νεκροί, εκτεταμένες καταστροφές.

1967: Δολοφονείται ο Γιάννης Χαλκίδης (ΚΚΕ) από την αστυνομία επειδή έκοψε την κολόνα παροχής ρεύματος στη ΔΕΘ, συλλαμβάνονται οι σύντροφοί του Γρ. Παντής και Φ. Χατζηγιάννης.

1972: Επίθεση της «Ομάδας Aρης» με χειροβομβίδες στο Ε’ αστυνομικό τμήμα Αθήνας.

1972: Αιχμαλωσία ισραηλινών αθλητών από τον «Μαύρο Σεπτέμβρη» στη διάρκεια των ολυμπιακών αγώνων του Μονάχου, επίθεση της γερμανικής αστυνομίας, νεκροί εννιά αθλητές, ένας δυτικογερμανός αστυνομικός και πέντε από τους οχτώ κομάντο της οργάνωσης.

1975: Απόπειρα δολοφονίας του αμερικανού προέδρου Τζέραλντ Φορντ στο Σακραμέντο.

2002: Εμφανίζεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ο Δημήτρης Κουφοντίνας και αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τη δράση της 17Ν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Ανατολική Ιερουσαλήμ

    17Ν
    • Ανατολική Ιερουσαλήμ

      Εφετείο 17Ν
  • Ανατολική Ιερουσαλήμ

    ΕΛΑ
    • Ανατολική Ιερουσαλήμ

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Ανατολική Ιερουσαλήμ

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Ανατολική Ιερουσαλήμ

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Ανατολική Ιερουσαλήμ

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Ανατολική Ιερουσαλήμ

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Ανατολική Ιερουσαλήμ

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Ανατολική Ιερουσαλήμ

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Ανατολική Ιερουσαλήμ

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Ανατολική Ιερουσαλήμ

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Ανατολική Ιερουσαλήμ

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Ανατολική Ιερουσαλήμ

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Ανατολική Ιερουσαλήμ

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Ανατολική Ιερουσαλήμ

      Ανατολική Ιερουσαλήμ

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Ανατολική Ιερουσαλήμ

      Ανατολική Ιερουσαλήμ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Ανατολική Ιερουσαλήμ

      Ανατολική Ιερουσαλήμ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Ανατολική Ιερουσαλήμ

      Ανατολική Ιερουσαλήμ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Ανατολική Ιερουσαλήμ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ανατολική Ιερουσαλήμ

    Ανατολική Ιερουσαλήμ

    Ποιοι είμαστε
  • Ανατολική Ιερουσαλήμ

    Ανατολική Ιερουσαλήμ

    Επικοινωνία
  • Ανατολική Ιερουσαλήμ

    Ανατολική Ιερουσαλήμ

    Όροι χρήσης
  • Ανατολική Ιερουσαλήμ

    Ανατολική Ιερουσαλήμ

    Ποιοι είμαστε
  • Ανατολική Ιερουσαλήμ

    Ανατολική Ιερουσαλήμ

    Επικοινωνία
  • Ανατολική Ιερουσαλήμ

    Ανατολική Ιερουσαλήμ

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo