Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Αλ-Χίντι: Τα αποτελέσματα της τρέχουσας αντιπαράθεσης θα διαμορφώσουν το μέλλον της Παλαιστίνης και της περιοχής για τις επόμενες δεκαετίες
  • «Σκότι, φίλε μου, η αξιοπιστία σου διακυβεύεται, κάνε κάτι»
  • «Πρωτοφανείς ζημιές»: Το Ιράν προκάλεσε ζημιές δισεκατομμυρίων σε εγκαταστάσεις αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών
  • Σαν σήμερα 29 Αυγούστου
  • Οταν το ψέμα γίνεται χλευασμός
  • Ρεζαεΐ: Ιράν και Ομάν συμφωνούν να ανοίξουν προσωρινό ναυτιλιακό διάδρομο μέσω του Στενού του Ορμούζ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Υγεία»Nεκροί και νέες διασωληνώσεις: Ο εφιάλτης συνεχίζεται
Υγεία

Nεκροί και νέες διασωληνώσεις: Ο εφιάλτης συνεχίζεται

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr19 Ιαν 2022, 20:39

Την ίδια πικρή γεύση αφήνουν και τα σημερινά στοιχεία για την εξέλιξη της πανδημίας, που ανακοίνωσε νωρίτερα ο ΕΟΔΥ. Οι θάνατοι δείχνουν το ζοφερό παρόν και οι νέες διασωληνώσεις προδιαγράφουν το ζοφερό άμεσο μέλλον.

Σήμερα ανακοινώθηκαν 88 νέοι θάνατοι (χθες 110). Το σύνολο των θανάτων από την έναρξη της πανδημίας έφτασε τους 22.285.

Οι νέες διασωληνώσεις του τελευταίου 24ωρου κυμάνθηκαν και πάλι σε επίπεδα πάνω από 100. Συγκεκριμένα, ήταν 113 (χθες 123), γεγονός που προδιαγράφει ότι οι εκατόμβες των νεκρών θα συνεχιστούν και μάλλον θα ξεπεράσουν τον ορίζοντα του Γενάρη.

Το σύνολο των διασωληνωμένων είναι 683 (χθες 673). Για να ξαναβρούμε 683 διασωληνωμένους πρέπει να γυρίσουμε στις 15 Δεκέμβρη. Εξακολουθούμε να βρισκόμαστε ένα μήνα πίσω, χωρίς ακόμα να διαφαίνεται τάση μείωσης των σκληρών δεικτών. Αντίθετα, η τάση είναι ακόμα ανοδική.

Ακόμα και τα αστικά Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης αναγκάστηκαν ν’ αρχίσουν να συζητούν το «παράδοξο» της μείωσης των κρουσμάτων, από τη μια, και της επιβάρυνσης των σκληρών δεικτών, από την άλλη, αποδίδοντάς το στη χαλάρωση τις μέρες των Χριστουγέννων. Δίνουν, δηλαδή, ένα ακόμη ρεσιτάλ διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και τύφλωσης του λαού.

Καταρχάς, τα κρούσματα μειώθηκαν μόνο στα «μαγειρεμένα» στοιχεία του ΕΟΔΥ. Ακόμα και ο Τζανάκης του Πανεπιστήμιου Κρήτης δήλωσε πως τα κρούσματα είναι τουλάχιστον διπλάσια απ’ αυτά που ανακοινώνονται και πως πραγματική καταγραφή έγινε μόνο τις πρώτες μέρες μετά τις 27 Δεκέμβρη.

Δεύτερο, από τα Χριστούγεννα έχουν περάσει τρεις βδομάδες. Επομένως, τα κρούσματα εκείνων των ημερών έχουν ήδη εξαντλήσει τη δυναμική τους σε νοσήσεις-βαριές νοσήσεις-διασωληνώσεις. Το γεγονός ότι οι σκληροί δείκτες όχι μόνο δεν διαγράφουν πτωτική πορεία (όπως συνέβαινε πριν τα Χριστούγεννα), αλλά εξακολουθούν να διαγράφουν ανοδική πορεία, είναι αποτέλεσμα των δύο εβδομάδων μετά τα Χριστούγεννα, που υποτίθεται ότι αποφασίστηκαν… μέτρα. 

Οπως έχει συμβεί και άλλες φορές, η απαγόρευση της μουσικής και των ορθίων στα διασκεδαστήρια (γιατί μόνο αυτά τα μέτρα πάρθηκαν, συν ο περιορισμός στα γήπεδα) αποδείχτηκε ότι δεν μπορεί να περιορίσει τη μετάδοση του ιού. Πόσο μάλλον όταν έχουμε να κάνουμε με μια ιδιαίτερα μεταδοτική παραλλαγή όπως αποδεδειγμένα είναι η Ομικρον, για τη νοσηρότητα της οποίας ακόμα δεν έχουμε σαφή συμπεράσματα. Αυτά που ακούγονται για εκτόπιση της Δέλτα από την Ομικρον και για το ότι η Ομικρον δεν δίνει διασωληνώσεις και θανάτους είναι μπούρδες, καθώς δεν έχουν καμιά σαφή εικόνα, αφού δεν κάνουν γονιδιωματική επιτήρηση ούτε των ασθενών που διασωληνώνονται.

Οταν με την Ομικρον συνυπάρχει και η παραλλαγή Δέλτα, με αποδεδειγμένα υψηλή νοσηρότητα, δε χρειάζεται να είναι κανείς επιδημιολόγος για να αντιληφθεί ότι στο «πάρτι» της μετάδοσης συμμετέχει και η Δέλτα, η οποία «στήνει» το δικό της παράλληλο σύστημα μετάδοσης, που σε μια χώρα με οικτρό επίπεδο εμβολιασμού, όπως η Ελλάδα, αναπόφευκτα θα έχουμε αντιστροφή της πτωτικής τάσης των σκληρών δεικτών της πανδημίας. Κι όταν η πτωτική τάση ήταν απλώς τάση, ξεκινώντας από πολύ ψηλά επίπεδα, η αντιστροφή θα ξεκινήσει από αυτά τα ψηλά επίπεδα και θα οδηγήσει στο εφιαλτικό σημείο που βρισκόμαστε σήμερα.

Ποια ήταν, όμως η στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη και των ΜΜΕ που σήμερα εμφανίζονται… προβληματισμένα και με… απορίες; Οτι είναι μια «γριπούλα», ότι η Ομικρον είναι το τέλος της πανδημίας, ότι «σε ένα-ενάμιση μήνα τελειώνουμε», ότι είναι «σαν καλοκαιρινό μπουρίνι»! Η προτροπή που περιέγραφαν όλες αυτές οι πρόστυχες αναλύσεις ήταν «να κολλήσουμε όλοι, να τελειώνουμε». Να χτίσουμε ανοσία της αγέλης μέσω νόσησης! Αυτή την εγκληματική πολιτική πληρώνει σήμερα ο ελληνικός λαός και θα εξακολουθήσει να την πληρώνει για καιρό ακόμα.

Για την καταγραφή και μόνο παραθέτουμε και τα «μαγειρεμένα» στοιχεία του ΕΟΔΥ για τα κρούσματα και την κατανομή τους στις ηλικιακές ομάδες:

Σύνολο κρουσμάτων: 20.107 (χθες 23.340)

0-17: 6.682 (χθες 7.948)

18-39: 5.297 (χθες 6.211)

40-64: 6.416 (χθες 7.397)

65+: 1.704 (χθες 2.136)

Εκτύπωση 🖨
ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣκληρή χριστιανοδεξιά
Επόμενο άρθρο Μαγική εικόνα η πανδημία στα σχολεία

Σχετικά Αρθρα

Χωρίς αξονικό τομογράφο το Αττικόν! 

Υγεία 8 Αυγ 2026, 18:49

Πρώτα έκοψαν την κορδέλα, μετά έπεσε το ταβάνι!

ΤΕΠ Νοσοκομείου Κορίνθου

Υγεία 5 Αυγ 2026, 08:01

Kαι στην κορφή Ματίνα

Υγεία 27 Ιούλ 2026, 18:45

Καταγγελίες για τον Γεωργιάδη, εντός και εκτός Ελλάδας

Για τη ντροπολογία με την οποία καταργεί το αυτοδιοίκητο του ΠΙΣ

Υγεία 21 Ιούλ 2026, 12:06

Τα Ιουλιανά του Γεωργιάδη

Υγεία 20 Ιούλ 2026, 13:28

Το «κόστος» καθορίζει την ασφαλή παροχή υπηρεσιών Υγείας στο ΕΣΥ

Υγεία 8 Ιούλ 2026, 18:27
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Αλ-Χίντι: Τα αποτελέσματα της τρέχουσας αντιπαράθεσης θα διαμορφώσουν το μέλλον της Παλαιστίνης και της περιοχής για τις επόμενες δεκαετίες

29 Αυγ 2026, 10:09
Κόντρες

«Σκότι, φίλε μου, η αξιοπιστία σου διακυβεύεται, κάνε κάτι»

29 Αυγ 2026, 09:52
Διεθνή

«Πρωτοφανείς ζημιές»: Το Ιράν προκάλεσε ζημιές δισεκατομμυρίων σε εγκαταστάσεις αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών

29 Αυγ 2026, 05:13
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Αυγούστου

29 Αυγ 2026, 00:01
Η παπάρα

Οταν το ψέμα γίνεται χλευασμός

28 Αυγ 2026, 17:11
Διεθνή

Ρεζαεΐ: Ιράν και Ομάν συμφωνούν να ανοίξουν προσωρινό ναυτιλιακό διάδρομο μέσω του Στενού του Ορμούζ

Σημαντική συνέντευξη του γραμματέα του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν

28 Αυγ 2026, 13:05
Αθλητισμός

Γιατί τους φόβισε μια φωτογραφία από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα;

28 Αυγ 2026, 12:10
Βαθύ Κόκκινο

Ακαδημαϊκοί φελλοί στην υπηρεσία του διαστρεβλωτικού ιμπεριαλιστικού αφηγήματος

28 Αυγ 2026, 11:31
Εργατικά

Η Χρύσα Χοτζόγλου επιστρέφει στο σχολείο της

Να μπει τέλος στον Γολγοθά της δίωξής της και σε όλα τα πειθαρχικά εναντίον εκπαιδευτικών

28 Αυγ 2026, 07:35
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Αυγούστου

28 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Απ’ όλα έχει ο μπαξές του καλού κηπουρού Κούλη

27 Αυγ 2026, 19:40
Διεθνή

Οσάμα Χαμντάν (Xαμάς): Κανένας δεν είπε ότι θα παραδώσουμε τα όπλα

27 Αυγ 2026, 10:24
Εργατικά

ΕΟΔΥ: Zητούν από εργαζόμενους να επιστρέψουν αναδρομικά επίδομα που οι ίδιοι τους είχαν καταβάλει

27 Αυγ 2026, 09:54
Διεθνή

Ο υπουργός Πολέμου του Ισραήλ και ο εγκληματίας πολέμου Νετανιάχου απειλούν τη Γάζα για χαρταετούς

27 Αυγ 2026, 08:43
Διεθνή

IRGC: Η επαναλειτουργία του Στενού του Ορμούζ εξαρτάται από την αποδοχή των όρων του Ιράν από τις ΗΠΑ

27 Αυγ 2026, 08:27
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Αυγούστου

27 Αυγ 2026, 00:01
Εργατικά

Επιμένει στον γκεμπελισμό για τις συντάξεις χηρείας η Κεραμέως

26 Αυγ 2026, 23:14
Κόντρες

Η Ημέρα του Κλόουν

26 Αυγ 2026, 20:26
Διεθνή

Της Γάζας οι χαρταετοί θα ξαναπετάξουν

26 Αυγ 2026, 11:00
Διεθνή

Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης υπόσχονται στήριξη στην κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του οικονομικού πολέμου

Eντατικές διπλωματικές διαβουλεύσεις στον Κόλπο

26 Αυγ 2026, 08:36
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Αυγούστου

Ημέρα κατά των πυρηνικών δοκιμών.

1926: Καταργείται η δουλεία στο Νεπάλ, απελευθερώνονται 55.000 άτομα.

1949: Τέλος του εμφυλίου πολέμου στην Ελλάδα.

1963: Απαγγέλλεται κατηγορία σε 22 αξιωματικούς της χωροφυλακής για τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη.

1971: Καταδικάζονται ως συνεργοί στην απόπειρα του Παναγούλη, Αμαλία Φλέμινγκ, Κ. Ανδρουτσόπουλος, Τζον Σκέλτον και Αθηνά Ψυχογιού.

1972: Βόμβα στο υπόγειο της αμερικανικής πρεσβείας (ΛΕΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo