Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 12 Μάη
  • Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου ως εντολοδόχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη
  • Η Χεζμπολά έπληξε συστοιχία του Iron Dome (Σιδερένιος Θόλος)!
  • To πρώτο, μετά την έναρξη του πολέμου, καταριανό τάνκερ LNG πέρασε από το Ορμούζ, υπό τον έλεγχο του Ιράν
  • Βόλεμα των «μαύρων»
  • Πολιτικό μάρκετινγκ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Υγεία»Μετατρέπουν τον εμβολιασμό σε μπίζνα!
Υγεία

Μετατρέπουν τον εμβολιασμό σε μπίζνα!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr17 Σεπ 2021, 10:37

Γράφαμε προχθές για τη νέα κυβερνητική τακτική, που εγκαταλείπει τον εμβολιασμό, διακηρύσσοντας ότι «δεν πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι σε νούμερα» (σε τι ποσοστό, δηλαδή, θα φτάσει η εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού), όπως είπε το δίδυμο Θεοδωρίδου-Θεμιστοκλέους, που διαχειρίζεται αυτό το φιάσκο με τις εγκληματικές συνέπειες.

Στην τελευταία εμφάνισή του (13 Σεπτέμβρη), το δίδυμο έκανε ένα ακόμη βήμα, διακηρύσσοντας το πέρασμα του εμβολιασμού στους ιδιώτες. Ως μπίζνα, φυσικά.

Είπε ο Θεμιστοκλέους: «Κατ’ αρχάς να υπενθυμίσω ότι ήδη από τον Αύγουστο ισχύει ότι για κάθε νέο ραντεβού που κλείνεται από γιατρό ή φαρμακοποιό σε πολίτη έτσι ώστε να εμβολιαστεί, ο γιατρός και ο φαρμακοποιός αμείβονται με 10 ευρώ. (…) Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οποιοσδήποτε ιδιώτης γιατρός, ανεξαρτήτως ειδικότητας, μπορεί να κλείσει ραντεβού για πολίτες που παρακολουθεί έτσι ώστε να εμβολιαστούν με προβλεπόμενη αμοιβή 10 ευρώ για κάθε νέο ραντεβού».

Είναι αυτό πολιτική υπέρ του εμβολιασμού; Να πληρώνει ο πολίτης ένα δεκάρικο μόνο για να κλείσει ραντεβού;

Εχει και συνέχεια, όμως: «Τώρα όσον αφορά τη συμμετοχή ιδιωτών γιατρών στην “Επιχείρηση Ελευθερία“ αρχικά θα ήθελα να υπενθυμίσω τις αμοιβές. Οι γιατροί αμείβονται με 20 ευρώ για εμβολιασμό στο ιατρείο τους, πολίτες στο ιατρείο τους, και 50 ευρώ για κατ’ οίκον εμβολιασμό».

Πού οδηγεί αυτό; «Ασε το ραντεβού και έλα στο ιατρείο να σου κάνω το εμβόλιο με ένα εικοσάρικο»! ‘Η, άμα υπάρχει δυσκολία μετακίνησης: «Μ’ ένα πενηντάρικο έρχομαι και σου κάνω το εμβόλιο στο σπίτι»!

Πόσοι είναι αυτοί/ές που θα επιλέξουν να πληρώσουν για να κάνουν ένα εμβόλιο το οποίο μέχρι τώρα δεν έχουν κάνει; Σ’ αυτή την κοινωνία ζούμε και ξέρουμε πώς σκέφτεται ο κόσμος (ιδιαίτερα σε μια εποχή που καλπάζει η ακρίβεια).

Μήπως οι ιδιώτες γιατροί θα πείσουν κάποιους ταλαντευόμενους να κάνουν το εμβόλιο; Αστεία πράγματα. Οι ταλαντευόμενοι, αν ήθελαν, έχουν ήδη ρωτήσει γιατρό. Κι αν έχουν πειστεί, είτε έκαναν ήδη το εμβόλιο ή προγραμματίζουν να το κάνουν σε κάποιο εμβολιαστικό κέντρο, για να γλιτώσουν το εικοσάρικο. Το πολύ, αν δεν μπορούν μόνοι τους και δεν έχουν κάποιον να τους βοηθήσει με το ραντεβού, να δώσουν το δεκάρικο στο φαρμακείο.

Η κυβερνητική απόφαση είναι ο προάγγελος για το κλείσιμο των εμβολιαστικών κέντρων και τη μεταφορά του εμβολιασμού ως μπίζνα στους ιδιώτες γιατρούς (τη μερίδα του λέοντος θα πάρουν τα μεγάλα μαγαζιά, όπως έγινε και με το τέστινγκ). Το επόμενο βήμα θα είναι να βάλουν τον κόσμο να πληρώνει και το εμβόλιο. Μην ξεχνάμε τη συζήτηση για την τρίτη δόση και παραπέρα για την ετήσια επανάληψη του εμβόλιου (ζήτημα που είναι ανοιχτό ακόμη).

Σε πρώτη φάση θα κλείσουν τα μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα. Ετσι, τα ραντεβού που θα κλείνει το σύστημα θα πηγαίνουν μακριά στο χρόνο και επειδή ο κόσμος που έχει εμβολιαστεί θα θέλει να κάνει στο σωστό χρόνο την τρίτη δόση (όταν γενικευτεί αυτή η δυνατότητα), ένα μέρος του (που θα γίνεται όλο και μεγαλύτερο) θα καταφεύγει αναγκαστικά στους ιδιώτες.

Ξέραμε καλά ότι προς τα εκεί θα το πήγαιναν κάποια στιγμή, όμως αυτοί το κάνουν από τώρα. Σε μια στιγμή που η χώρα πλήττεται από το τέταρτο κύμα και η καμπάνια εμβολιασμού έχει αποτύχει οικτρά. Εγκαταλείπουν με τον πιο επίσημο τρόπο την εμβολιαστική καμπάνια και αφήνουν τον εμβολιασμό στην τύχη του, αναθέτοντάς τον παράλληλα στον ιδιωτικό τομέα Υγείας ως μπίζνα.

ΥΓ. Πλέον αρχίζει να φαίνεται καθαρά η τεράστια ζημιά που έχει κάνει το παπαδαριό στην εμβολιαστική εκστρατεία. Τα ίδια τα αστικά ΜΜΕ έχουν αρχίσει να δημοσιοποιούν βίντεο και ηχητικά με παπάδες και δεσποτάδες που ασκούν ανοιχτό συνειδησιακό εκβιασμό στους θρησκευόμενους που επηρεάζουν. Οταν βουλευτίνα της ΝΔ δηλώνει ότι δεν εμβολιάζεται γιατί δεν της το επιτρέπει ο… πνευματικός της, αντιλαμβάνεται κανείς πόσο μεγάλη ζημιά έχει γίνει εδώ και ένα χρόνο σχεδόν, από τότε που ετοιμάστηκαν τα πρώτα εμβόλια. Κανένας δεν μπορεί να κάνει ακριβείς υπολογισμούς, αλλά η ζημιά είναι μεγάλη, κυρίως στους ηλικιωμένους αλλά όχι μόνο σ’ αυτούς.

Δεν είναι μόνο το παπαδαριό που έκανε ζημιά, όμως σχολιάζουμε αυτή την πλευρά γιατί το παπαδαριό είναι μισθοδοτούμενο από το κράτος. Διώχνουν από τη δουλειά τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία απλά επειδή δεν εμβολιάστηκαν και την ίδια στιγμή το κράτος πληρώνει τους παπάδες για να κάνουν την πιο ύπουλη αντιεμβολιαστική εκστρατεία. Κι όχι μόνον αυτό, αλλά μοιράζει και τζάμπα χρήμα στους δεσποτάδες, επειδή… έπεσαν οι δουλειές. Στους δεσποτάδες που διαθέτουν σιδερένια πυγμή και μπορούν να επιβάλουν τη «γραμμή» στους υπαλλήλους τους (που είναι δικοί τους υπάλληλοι αλλά τους πληρώνει το κράτος, όπως και τους ίδιους), όμως αυτοί τους έκλεισαν το μάτι για να συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά όπως την ξέρει ο καθένας τους. Με το εμβόλιο στα λόγια, λυσσασμένοι αντι-εμβολιαστές στην πράξη.

Εκτύπωση 🖨
ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΕκπαιδευτικά κενά: Αμείλικτα τα στοιχεία
Επόμενο άρθρο Tριμερής Γκουτέρες-Αναστασιάδη-Τατάρ στη Νέα Υόρκη

Σχετικά Αρθρα

Ξεπέρασε και τον Παττακό ο γκεμπελίσκος του υπουργείου Υγείας: Πέταξε πέτρα σε σκάμμα και τη βάφτισε… θεμέλιο λίθο

Υγεία 23 Απρ 2026, 19:53

Συνεχείς μετακινήσεις γιατρών ΕΣΥ: Μπαλώνουν μια τρύπα, ανοίγουν μια άλλη

Υγεία 19 Μαρ 2026, 10:40

Η πρόληψη της βίας στο σχολείο δεν χωράει κομματικούς πειραματισμούς, απειλές και εκφοβισμούς

Παιδεία 8 Μαρ 2026, 12:51

Νοσοκομείο «Αττικόν»: Ο Μητσοτάκης εγκαινίασε ντουβάρια χωρίς προσωπικό

Υγεία 5 Μαρ 2026, 09:29

SOS εκπέμπει το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης

Υγεία 2 Μαρ 2026, 12:56

Ο Βαρτζόπουλος επέλεξε να ανακοινώσει το κλείσιμο των Κέντρων Πρόληψης από «το κοπή τη πίτα» της ΝΔ στη Δράμα

Υγεία 26 Φεβ 2026, 13:11
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Μάη

12 Μάι 2026, 00:01
Πολιτική

Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου ως εντολοδόχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Tσαλάκωσε νόμο και κανονισμό, αποφασίζοντας μερική ανανέωση της θητείας τριών εντεταλμένων ευρωπαίων εισαγγελέων

11 Μάι 2026, 19:41
Διεθνή

Η Χεζμπολά έπληξε συστοιχία του Iron Dome (Σιδερένιος Θόλος)!

11 Μάι 2026, 14:07
Διεθνή

To πρώτο, μετά την έναρξη του πολέμου, καταριανό τάνκερ LNG πέρασε από το Ορμούζ, υπό τον έλεγχο του Ιράν

11 Μάι 2026, 12:23
Κόντρες

Βόλεμα των «μαύρων»

11 Μάι 2026, 11:09
Η παπάρα

Πολιτικό μάρκετινγκ

11 Μάι 2026, 08:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Μάη

11 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Σκληρά χτυπήματα στους δωσίλογους από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

10 Μάι 2026, 12:09
Διεθνή

Kυριακάτικη καλημέρα από τη Χώρα των Κέδρων

10 Μάι 2026, 10:04
Διεθνή

Μια φασιστικοποιημένη κοινωνία σε ένα ναζιστικό κράτος

10 Μάι 2026, 09:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Μάη

10 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Η Αντίσταση ως Ιδεολογία: Η πολιτική κουλτούρα επιβίωσης του Ιράν

9 Μάι 2026, 10:02
Ιστορία

81 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

Σήμερα η καρδιά της ανθρωπότητας χτυπά στην Παλαιστίνη, στον Λίβανο, στο Ιράν

9 Μάι 2026, 00:57
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

9 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Μάη

9 Μάι 2026, 00:01
Κόντρες

Aυτό σημαίνει αυτοκρατορίσκος

8 Μάι 2026, 19:13
Εκδηλώσεις

ΣΗΜΕΡΑ | Η 7η Οκτώβρη ορόσημο για μια Μέση Ανατολή που αλλάζει σε έναν κόσμο που αλλάζει

Συζήτηση στην Κόντρα (8 μμ)

8 Μάι 2026, 12:58
Πολιτική

Οταν η ομάδα παραπαίει, φεύγει ο προπονητής

8 Μάι 2026, 12:56
Διεθνή

Ουμ Οσάμα Αλ-Χάγια: H περηφάνια μιας παλαιστίνιας μάνας που έδωσε τέσσερα παιδιά στον αγώνα

Υπέκυψε στα τραύματά του ο Αζάμ Αλ-Χάγια

8 Μάι 2026, 09:44
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Μάη

8 Μάι 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Μάη

Ημέρα νοσηλευτριών.

1936: Ογκώδεις διαδηλώσεις σε Αθήνα και Πειραιά, άγριες συγκρούσεις με την αστυνομία.

1947: Εγκαινιάζεται το στρατόπεδο της Μακρονήσου.

1969: Καταδίκες δεκαέξι μελών και στελεχών του ΚΚΕ από το στρατοδικείο Αθηνών.

1971: Συλλαμβάνονται τέσσερις βομβιστές του ΠΑΚ.

1972: Βομβιστικές επιθέσεις της RAF σε Ακουρσμπουργκ και Μόναχο, πέντε τραυματίες αστυνομικοί και εξήντα καταστραμμένα αυτοκίνητα.

1974: Καταδίκη 27 ατόμων από το στρατοδικείο Ιωαννίνων για συμμετοχή στην οργάνωση “Αρης Βελουχιώτης“.

1979: Βόμβα στην αίθουσα του εργατοδικείου στην Ομόνοια (ΕΛΑ).

1981: Πεθαίνει ο αγωνιστής του IRA Francis Hughes μετά από 59 μέρες απεργίας πείνας.

1985: Φασίστες της ΕΠΕΝ υπό τον Μάκη Βορίδη επιτίθενται σε διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για την αστυνόμευση των Εξαρχείων και την αστυνομική βία.

1998: Βόμβες σε δύο εκθέσεις αυτοκινήτων σε Κατεχάκη και Μεσογείων (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Προσωπικά, είμαι πολύ αισιόδοξος και θα επιμείνω στην άποψή μου. Η ΝΔ θα λάβει αυτοδυναμία και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή. Ο ελληνικός λαός στο δίλημμα, αστάθεια ή κυβέρνηση Μητσοτάκη, αποκλείεται να επιλέξει την αστάθεια. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εξελέγη από τον ελληνικό λαό για να κάνει τη ζωή του καλύτερη. Όσο πετυχαίνουμε αυτόν τον στόχο, δεν έχουμε να ανησυχούμε για τίποτα.

Σπυρίδων-Αδωνις Γεωργιάδης

(Ο Μητσοτάκης είπε στους βουλευτές του ότι πρέπει να ιδρώσουν τη φανέλα για να ξανακερδίσουν τις εκλογές. Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός του, όμως το έχει σίγουρο. Οχι μόνο θα κερδίσουν, αλλά θα πάρουν αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή και δε θα χρειαστεί να υπάρξει δεύτερη. Οπως το περιγράφει, μάλιστα, αυτό θα γίνει περίπου αυτόματα: οι αντίπαλοι αποτελούν τον ορισμό της αστάθειας, οπότε μπροστά στο φόβο της αστάθειας οι ψηφοφόροι θα επιλέξουν και πάλι Μητσοτάκη. Η συνέντευξη – δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της Political – είναι προφανές ότι έχει γίνει με γραπτές ερωτήσεις και απαντήσεις, οπότε δεν υπάρχει follow up ερώτηση. Εστω και για ξεκάρφωμα, ένας δημοσιογράφος θα ρωτούσε από πού αντλεί αυτή τη βεβαιότητα ο ακροδεξιός κτλ. υπουργός. Αλλά και ο τελευταίος κάθε άλλο παρά πολιτικά αφελής είναι. Πολιτικό μάρκετινγκ κάνει. Οχι για λογαριασμό του Μητσοτάκη, αλλά για τον εαυτό του. Πετώντας μια… φιδεμπορική ατάκα, λέγοντας αυτό που ξέρει ότι οι πάντες ξέρουν ότι δε στέκεται με τίποτα, κόβει την περαιτέρω συζήτηση. Θυμίζει την ιστορική πλέον ατάκα που έλεγε ο Γιόχαν Κρόιφ στους παίκτες της Μπαρτσελόνα, προτού βγουν στον αγωνιστικό χώρο: «Βγείτε έξω και απολαύστε το». Μόνο που – τηρουμένων των αναλογιών – ούτε η ΝΔ είναι Μπαρτσελόνα ούτε ο ακροδεξιός κτλ. υπουργός είναι Κρόιφ. Πάντα τηρουμένων των αναλογιών, είναι σαν να παίζει ο ΟΦΗ με τη Μπαρτσελόνα και ο Κόντης να εκφράζει βεβαιότητα νίκης και πρόκρισης! Πίσω από αυτή την επιτηδευμένη βεβαιότητα κρύβεται η επένδυση στο δικό του πολιτικό μέλλον, στην μετά-Μητσοτάκη εποχή. Το βασικό επιχείρημα του ακροδεξιού κτλ. στελέχους της ΝΔ θα είναι: «Εγώ ήμουν συνέχεια στα χαρακώματα, έδινα μάχη για να κερδίσουμε με αρχηγό τον Μητσοτάκη, όμως ο Δένδιας κρυβόταν και υπονόμευε τον Μητσοτάκη. Εγώ ενδιαφερόμουν για την παράταξη, ενώ ο Δένδιας ενδιαφερόταν μόνο για τον εαυτό του». Κανονικό πολιτικό μάρκετινγκ επιπέδου τηλεπλασιέ που πουλάει έντυπη σαβούρα και την παρουσιάζει σαν απαύγασμα γνώσης, σοφίας και λογοτεχνικότητας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo