Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Το Ισραήλ ελέγχει το 42% της Δυτικής Οχθης καθώς οι εποικισμοί και τα φυλάκια φτάνουν τα 592
  • Σαν σήμερα 24 Αυγούστου
  • Μαχμούντ Καμάτι: Τα όπλα της Αντίστασης είναι «κόκκινη γραμμή» για τη Χεζμπολά
  • Η Οδύσσεια του Νόλαν και ο πολιτιστικός ιμπεριαλισμός
  • Αγγλία και Γαλλία στήριζαν τον Χίτλερ, με την ελπίδα ότι θα επιτεθεί στη Σοβιετική Ενωση
  • Σαν σήμερα 23 Αυγούστου
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Υγεία»Τα καταργημένα πρωτόκολλα εκδικούνται
Υγεία

Τα καταργημένα πρωτόκολλα εκδικούνται

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr5 Ιούν 2020, 00:00

 
Εκεί που η Ελλάδα θύμιζε νησί των μακάρων και η επικαιρότητα καταλαμβανόταν από τη συζήτηση για το πότε θα επιτραπούν τα μπλιμπλίκια στα μπιτσόμπαρα, μια πτήση από τη Ντόχα του Κατάρ ήρθε να σκορπίσει και πάλι ανησυχία: δώδεκα επιβάτες βρέθηκαν θετικοί στον κοροναϊό.
 
Η προέλευση των επιβατών κάθε άλλο παρά αδιάφορη είναι. Εννέα προέρχονταν από την πόλη Γκουχράτ του Πακιστάν, μετανάστες με άδεια διαμονής στην Ελλάδα, δύο Ελληνες από την Αυστραλία και ένας Ιάπωνας, μέλος ελληνοϊαπωνικής οικογένειας.
 
Κόλλησαν τον ιό ο καθένας στον τόπο προέλευσής του, δηλαδή προέρχονται από τρεις διαφορετικές ζώνες διασποράς του κοροναϊού; Εφυγαν υγιείς από τις χώρες τους και κόλλησαν τον ιό κατά την παραμονή τους στο αεροδρόμιο της Ντόχα; Ηταν μόνον ένας φορέας του ιού και τον μετέφερε και στους υπόλοιπους μέσα στο αεροπλάνο;
 
Απαντήσεις σ’ αυτά τα ερωτήματα δεν πρόκειται να πάρουμε. Το πιθανότερο είναι να μην μπορούν να δοθούν. Ομως, το «τυχαίο» περιστατικό έρχεται να επιβεβαιώσει την ύπαρξη κάποιων σοβαρών κινδύνων, οι οποίοι έχουν πεταχτεί στα σκουπίδια από την κυβέρνηση και από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων, η οποία έκανε μια ακόμα κωλοτούμπα προκειμένου να υπηρετήσει την κυβερνητική πολιτική.
 
Αν δε γινόταν τεστ σε όλους τους επιβάτες των πτήσεων που φτάνουν στην Ελλάδα, δε θα ανακαλύπτονταν τα συγκεκριμένα δώδεκα κρούσματα. Θα μας πει κάποιος, ότι μπορεί ανάμεσα στους επιβάτες να υπάρχουν και άλλοι που φέρουν τον κοροναϊό, αλλά σε πολύ πρώιμο στάδιο επώασης, που δεν μπόρεσε να το ανιχνεύσει το τεστ. Ναι, αλλά όλοι οι επιβάτες έχουν τεθεί σε καραντίνα και όσοι είχαν αρνητικό τεστ θα ξαναϋποβληθούν σε εφτά μέρες και μόνο αν και αυτό το δεύτερο τεστ είναι αρνητικό θα βγουν από την καραντίνα. Αυτό προβλέπει το ισχύον πρωτόκολλο, όπως ανακοίνωσε και ο ΕΟΔΥ. Η εφαρμογή αυτού του αυστηρού πρωτοκόλλου, που υιοθετήθηκε μετά την αρχική αμεριμνησία, που οδήγησε σε περιστατικά όπως του εφοπλιστικού γόνου που σηκώθηκε και πήγε στην οικογενειακή βίλα στην Ικαρία, οδηγεί σε έναν υψηλό βαθμό ασφάλειας.
 
Αυτό το πρωτόκολλο, όμως, έχει ημερομηνία λήξης πολύ σύντομα. Μόλις ανοίξει ο τουρισμός. Το είπε ο Τσιόδρας, το είπε ο θεός (αυτοί οι δύο επικοινωνούν, άλλωστε). Οταν στις 14 Μάη τον ρώτησαν αν κρίνει απαραίτητο να κάνουν τεστ οι τουρίστες που έρχονται στην Ελλάδα, άρχισε τον… εξάψαλμο: «Νομίζω ότι το βασικότερο από όλα είναι η τήρηση των μέτρων υγιεινής, επαγρύπνηση για την υγεία μας μπροστά σε έναν άγνωστο, σιωπηλό και ύπουλο εχθρό, που μπορεί να τον ελέγξεις ας πούμε μια ή δυο μέρες πριν ταξιδέψεις, αλλά να τον επωάσεις και να τον εμφανίσεις ακριβώς την ώρα που ταξιδεύεις. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, οποιαδήποτε συζήτηση για εργαστηριακό έλεγχο είναι λίγο δύσκολη και είναι πάρα πολύ δύσκολο να μπουν και σαφή κριτήρια. Αυτό που με σιγουριά ξέρουμε, είναι ότι όταν έχεις συμπτώματα και κάνεις τον έλεγχο θα βρεις τον ιό και καμιά φορά, ελέγχοντας τις επαφές, θα τον βρεις και σε ανθρώπους που δεν έχουν συμπτώματα ή δεν έχουν εμφανίσει ακόμα συμπτώματα. Αρα, αρχίζει και συζητείται όλο και περισσότερο, ιδιαίτερα για το χώρο των διεθνών ταξιδιών, η υποχρεωτική χρήση μάσκας»!
 
Πριν από δύο μέρες, στις 12 Μάη, ο ίδιος άνθρωπος έλεγε ότι η μετακίνηση τουριστών «θα περιλαμβάνει κανόνες που θα έχουν σχέση με τον εργαστηριακό έλεγχο. Ιδιαίτερα αν έχουμε έναν εργαστηριακό έλεγχο, να γίνει γρήγορα, ταχέως, και να εξασφαλίσει ότι ένας που ταξιδεύει δεν είναι φορέας της νόσου ή έχει περάσει την νόσο, αν υπάρχει ένα αξιόπιστο αντίσωμα. Αυτό είναι ένας κανόνας».
 
Η Κομισιόν αποφάσισε να μην είναι το αρνητικό τεστ προϋπόθεση για τους τουρίστες, η κυβέρνηση υιοθέτησε την απόφαση της Κομισιόν, ο Τσιόδρας κλήθηκε να βγάλει το τεστ… άχρηστο μέτρο. Εμείς τι άλλο να πούμε; Μιλούν τα 12 κρούσματα που βρέθηκαν στην πτήση από τη Ντόχα χάρη στο τεστ που εξακολουθεί να γίνεται στους επιβάτες και το οποίο θα καταργηθεί μόλις ανοίξει ο τουρισμός.
 
Και κάτι ακόμα. Ποιος μας λέει ότι η διασπορά του ιού σ’ αυτούς τους δώδεκα επιβάτες που προέρχονταν από τρεις διαφορετικές χώρες δεν έγινε μέσα στο αεροπλάνο, όπου συναντήθηκαν όλοι μαζί; Εχουμε μιλήσει για το προκλητικό παράδοξο, να αραιώνουν τους επιβάτες στο πούλμαν που τους μεταφέρει στο αεροπλάνο ή στη φυσούνα, αλλά μέσα στο αεροπλάνο να στοιβάζονται ο ένας δίπλα στον άλλο, για να μη μείνουν κενές θέσεις. Ο Τσιόδρας το έχει δικαιολογήσει και αυτό:
 
«Τα αεροπλάνα, όμως, δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς να έχουν ικανή πληρότητα και δεν συμφέρει και να λειτουργήσουν. Μάλιστα, μου έλεγε κάποιος φίλος σε ένα τηλέφωνο που είχα μαζί του τις προάλλες, ότι είχε περάσει μπροστά από το αεροδρόμιο, και ήταν τραγωδία, λέει, να βλέπεις όλα τα αεροπλάνα παρκαρισμένα και να μην κινούνται και πόσο οικονομικά δυσβάσταχτο είναι αυτό για έναν τέτοιο τεράστιο χώρο της οικονομίας»! Για να καταλήξει: «Είναι όντως αντίφαση, έχει δίκιο ο αγαπητός δημοσιογράφος. Αλλά είναι το καλύτερο δυνατό που μπορείς να κάνεις ανά περίπτωση, απαντώ εγώ, και ας μην είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο»!
 
 Επαναλαμβάνουμε: τα δώδεκα κρούσματα σε μια μόνο πτήση, που βρέθηκαν χάρη στο τεστ, χτυπούν το καμπανάκι του κινδύνου. Η άμυνα απέναντι στην πανδημία, που οι ίδιοι λένε ότι δεν έληξε αλλά μπορεί να επανέλθει με νέα κύματα, ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι, απαιτεί να γίνεται υποχρεωτικά τεστ σε όποιον μπαίνει στη χώρα, για τουρισμό, για δουλειά, για διακοπές στην πατρίδα.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣε απόγνωση οι εργαζόμενοι στο Θέαμα-Ακρόαμα
Επόμενο άρθρο Συνεχίζουν στην ίδια εγκληματική ρότα

Σχετικά Αρθρα

Χωρίς αξονικό τομογράφο το Αττικόν! 

Υγεία 8 Αυγ 2026, 18:49

Πρώτα έκοψαν την κορδέλα, μετά έπεσε το ταβάνι!

ΤΕΠ Νοσοκομείου Κορίνθου

Υγεία 5 Αυγ 2026, 08:01

Kαι στην κορφή Ματίνα

Υγεία 27 Ιούλ 2026, 18:45

Καταγγελίες για τον Γεωργιάδη, εντός και εκτός Ελλάδας

Για τη ντροπολογία με την οποία καταργεί το αυτοδιοίκητο του ΠΙΣ

Υγεία 21 Ιούλ 2026, 12:06

Τα Ιουλιανά του Γεωργιάδη

Υγεία 20 Ιούλ 2026, 13:28

Το «κόστος» καθορίζει την ασφαλή παροχή υπηρεσιών Υγείας στο ΕΣΥ

Υγεία 8 Ιούλ 2026, 18:27
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Το Ισραήλ ελέγχει το 42% της Δυτικής Οχθης καθώς οι εποικισμοί και τα φυλάκια φτάνουν τα 592

24 Αυγ 2026, 07:45
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Αυγούστου

24 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Μαχμούντ Καμάτι: Τα όπλα της Αντίστασης είναι «κόκκινη γραμμή» για τη Χεζμπολά

23 Αυγ 2026, 18:44
Πολιτισμός

Η Οδύσσεια του Νόλαν και ο πολιτιστικός ιμπεριαλισμός

23 Αυγ 2026, 10:42
Ιστορία

Αγγλία και Γαλλία στήριζαν τον Χίτλερ, με την ελπίδα ότι θα επιτεθεί στη Σοβιετική Ενωση

87 χρόνια από το «Σύμφωνο Μολότοφ-Ρίμπεντροπ»

23 Αυγ 2026, 05:17
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Αυγούστου

23 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Η ένοπλη Παλαιστινιακή Αντίσταση χαιρετίζει το ευρύ μέτωπο εκλογικής συνεργασίας

22 Αυγ 2026, 18:14
Διεθνή

Η Ιρλανδία απορρίπτει περισσότερες βίζες Παλαιστίνιων απ’ όσες εγκρίνει, για πρώτη φορά εδώ και δέκα χρόνια

22 Αυγ 2026, 09:57
Διεθνή

Ενα κράτος τρομοκράτης που κάνει «εξαγωγή» του πολέμου

22 Αυγ 2026, 09:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Αυγούστου

22 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Θα δώσουν έδρα στο ακροδεξιό γκεσέμι;

21 Αυγ 2026, 20:11
Διεθνή

Ναφτάλι Μπένετ: Εχουμε χάσει τις ΗΠΑ, έχουμε χάσει τον κόσμο

21 Αυγ 2026, 10:57
Διεθνή

Παλαιστίνη: Ευρύ εκλογικό μέτωπο με πυρήνα τις δυνάμεις της Αντίστασης

21 Αυγ 2026, 08:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Αυγούστου

21 Αυγ 2026, 00:01
Πολιτική

Η πολεμοτρομοϋστερία είναι ο καπνός παραλλαγής που προσπαθεί να κρύψει τη συμμετοχή της Ελλάδας στον  ιμπεριαλιστικό πόλεμο κατά του Ιράν,

20 Αυγ 2026, 20:51
Εργατικά

Με νέα δίωξη παραπέμπουν στο Πειθαρχικό συνταξιούχους (!) και εν ενεργεία εκπαιδευτικούς στον Πειραιά

20 Αυγ 2026, 20:19
Πολιτική

Η σιωνιστική τύφλωση του Συνήγορου του Πολίτη

20 Αυγ 2026, 15:09
Διεθνή

The Economist: Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν κρίση στους πυραύλους αναχαίτισης μετά την εκτεταμένη χρήση τους στον πόλεμο με το Ιράν

20 Αυγ 2026, 10:43
Διεθνή

«Η Αντίσταση έχει κόκκινες γραμμές και ο παλαιστινιακός λαός έχει το δικαίωμα να αντιμετωπίζει την κατοχή»

Δηλώσεις του εκπρόσωπου της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ

20 Αυγ 2026, 10:06
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Αυγούστου

20 Αυγ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Αυγούστου

Λιβερία: Ημέρα σημαίας (1847).

1902: Αρχίζει η λειτουργία του υπερσιβηρικού σιδηροδρόμου.

1905: Οκτώ ναύτες του «Ποτέμκιν» καταδικάζονται σε θάνατο για την ανταρσία.

1930: Διαδηλώσεις στην Ινδοκίνα με αφορμή την τρίτη επέτειο της εκτέλεσης των Sacco και Vanzetti, δύο νεκροί.

1962: Προάστιο της Αβάνας βομβαρδίζεται από τη θάλασσα κατά την επίθεση κουβανών εξόριστων.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από το 2019 έχω βιώσει επαναλαμβανόμενα και συστηματικά -όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης- την προσπάθεια αποδόμησής μου ως προσώπου. Πρόκειται για μια τακτική που έχει ως βασικό στόχο να σπιλώσει το πρόσωπο επειδή δεν μπορεί να αποδομήσει το έργο. Τα παλαιοκομματικά οχυρά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της πολιτικής τού σήμερα που ζητά λύσεις. Τι κάνουν λοιπόν; Οταν κάποιος παράγει απτό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο -όπως είναι για παράδειγμα το «Προλαμβάνω»- το οποίο δεν μπορούν να αμφισβητήσουν, τότε επιχειρούν να σπιλώσουν το πρόσωπο. Η βασική τους προσέγγιση είναι να παρουσιάσουν άξιους ανθρώπους ως διεφθαρμένους, φαύλους, αναξιόπιστους για να πλήξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Λες και ο πολίτης θα αμφισβητήσει την ίδια την πραγματικότητα, τα ίδια του τα μάτια και θα πιστέψει αυτά που λέει ή γράφει κάποιος για την πραγματικότητα που ζει ο ίδιος.

Ειρήνη Αγαπηδάκη

(Η κυρία μάς λέει για τον εαυτό της ότι είναι άξια, αδιάφθορη, αυτοδημιούργητη, αξιόπιστη και κυρίως ότι παράγει σημαντικό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο. Ο ίδιος ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη. Γι’ αυτό και δεν την παίρνει ποτέ μαζί του στις φιέστες κοπής κορδελών που πραγματοποιεί συνεχώς σε όλη τη χώρα. Παίρνει μόνο τη γενική γραμματέα του Βιλδιρίδη. Ενίοτε και τον υφυπουργό Θεμιστοκλέους. Την αναπληρώτρια υπουργό Αγαπηδάκη την έχει στο ψυγείο. Γι’ αυτό και η «δόλια» προσπαθεί να μείνει στον αφρό αυτοαποθεούμενη. Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οι «πλάτες» που έχει και που την εκτόξευσαν σε αριστίνδην εκλογή στη Βουλή, μέσω της πρώτης θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε ήταν ένα δεξιό διαδικτυακό τρολ που ασχολούνταν με τα «κακάκια του Πολάκη», δεν είναι ικανές να της εξασφαλίσουν άκοπα και μια θέση στην επόμενη Βουλή μέσω σταυροδοσίας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo