Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 4 Σεπτέμβρη
  • Φιέστα του υπουργείου Παιδείας: παρουσίαση του «εθνικού διαλόγου» και του «νέου Λυκείου» με τοποτηρητές ΟΟΣΑ και ΕΕ
  • Τα securonomics του Τσίπρα ή, αλλιώς, πόσο πάει η παραμύθα;
  • Το Ισραήλ επιβάλλει το πρόγραμμα σπουδών του σε 45.000 παλαιστίνιους μαθητές στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ
  • Ως delivery boy των αμερικανο-σιωνιστών
  • Kατα-κατα-καταρρέω…
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Υγεία»Κλείστε εδώ και τώρα τα σύνορα στον τουρισμό
Υγεία

Κλείστε εδώ και τώρα τα σύνορα στον τουρισμό

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr18 Ιούλ 2020, 00:00

«Το πλαίσιο που έχουμε είναι επαρκές. Υπάρχει ζήτημα εφαρμογής». Αυτό ήταν το μήνυμα που εξέπεμψε ο Μητσοτάκης, συσκεπτόμενος με υπουργούς και άλλους παρατρεχάμενους, ενόψει της άσχημης τροπής που έχει πάρει η πανδημία του νέου κοροναϊού, με τους ειδικούς να προεξοφλούν ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα δεύτερο κύμα, προτού ακόμα μπει το φθινόπωρο.
 
Η δήλωση Μητσοτάκη θα έπρεπε να προκαλέσει οργή. Διότι εκείνο που λέει είναι πως η κυβέρνηση εφαρμόζει ένα τέλειο σχέδιο, που όμως το χαλάνε οι «ανεύθυνοι» Ελληνες που παραβιάζουν το σχέδιο κατά την εφαρμογή του.
 
Αρκεί ένα μόνο στοιχείο: συζητούν τώρα να κάνουν υποχρεωτική τη χρήση μάσκας σε κάθε κλειστό χώρο. Και μοιράζουν κλήσεις σε ταξιτζήδες, επειδή οι πελάτες τους δε φορούσαν μάσκα, ενώ για τους πελάτες η μάσκα δεν είναι υποχρεωτική (υπάρχει μόνο «αυστηρή σύσταση»). Πρόκειται για αλητεία, γιατί μόλις πριν από λίγες μέρες εξέδωσαν ΚΥΑ που αίρει την υποχρεωτικότητα χρήσης μάσκας στα εμπορικά κέντρα (μετά από απαίτηση των ιδιοκτητών τους, προφανώς). Στην ίδια ΚΥΑ προέβλεψαν άρση του περιορισμού για μέγιστο αριθμό έξι ατόμων στα τραπέζια των καταστημάτων εστίασης.
 
Από το Πάσχα ήδη, σχεδιάζοντας την έξοδο από το lockdown, εξέπεμπαν ένα μήνυμα χαλάρωσης. Το ίδιο το κράτος προωθούσε έναν ιδιόμορφο μιθριδατισμό στην κοινωνία. Από τη μια έκαναν τάχα προειδοποιήσεις για επαγρύπνηση και από την άλλη επιτάχυναν το άνοιγμα, παραβιάζοντας το ίδιο το χρονοδιάγραμμα που είχαν ανακοινώσει. Ολα έρχονταν πιο μπροστά, επειδή «είχαμε πάει πολύ καλά». Την ίδια στιγμή, έστελναν τους μπάτσους σε καμιά πλατεία να κοπανήσουν νεαρούς, για να έχουν στημένο το άλλοθι της «υπεύθυνης» πολιτείας που προσπαθεί να συμμαζέψει τους «ανεύθυνους» πολίτες της.
 
Οσοι προειδοποιούσαμε τότε ότι παίζουν τη δημόσια υγεία στα ζάρια κοντεύαμε να στιγματιστούμε σαν… μικροβιοφοβικοί: ξέρει η Κόντρα και δεν ξέρει ο Τσιόδρας που συμβουλεύει την κυβέρνηση;
 
Το μεγαλύτερο έγκλημά τους ήταν ότι άνοιξαν τα σύνορα στον τουρισμό, αγνοώντας κάθε κίνδυνο. Αγνόησαν ακόμα και το γεγονός ότι οι βαλκανικές χώρες, που ως σύνολο δεν είχαν πληγεί ιδιαίτερα στην πρώτη φάση της πανδημίας, αντιμετώπιζαν μια τρομακτική έξαρση σε κρούσματα, νοσηλευόμενους στις ΜΕΘ και θανάτους και δεν υπήρχε περίπτωση αυτή η έξαρση να μη μεταφερθεί και στην Ελλάδα μέσω του οδικού τουρισμού από τις βαλκανικές χώρες, που δε φτάνει μόνο στη Βόρεια Ελλάδα αλλά κατευθύνεται σε όλη σχεδόν την ηπειρωτική χώρα.
 
Το ίδιο ισχύει και για τον τουρισμό με πτήσεις από ευρωπαϊκές χώρες, τον οποίο ελέγχουν οι μεγάλοι τουριστικοί πράκτορες τύπου TUI. Στην αρχή μιλούσαν για δειγματοληπτικούς ελέγχους, μετά (για να χρυσώσουν το χάπι) μιλούσαν για στοχευμένους ελέγχους, όμως οι έλεγχοι ήταν της πλάκας. Και τα αποτελέσματα αυτής της εγκληματικά ανεύθυνης πολιτικής δεν άργησαν να φανούν. Δεκάδες θετικά κρούσματα διαγιγνώσκονται καθημερινά από τουρίστες που υποβλήθηκαν σε τεστ. Αλλοι τουρίστες πέρασαν ανενόχλητοι από τα σύνορα και νόσησαν στη συνέχεια, με αποτέλεσμα κανένας να μην ξέρει τι διασπορά ενδεχομένως έκαναν μέχρι να εμφανίσουν τα συμπτώματα. Και επειδή δεν υπάρχει κανένας αποτελεσματικός μηχανισμός ιχνηλάτησης, γέμισε η χώρα «ορφανά» κρούσματα, γεγονός που καθιστά τον κίνδυνο ακόμα μεγαλύτερο. Ο,τι κερδήθηκε με ένα σκληρό lockdown πολλών εβδομάδων, κινδυνεύει να χαθεί σε ελάχιστες εβδομάδες με το άνοιγμα του τουρισμού.
 
Ενώ τα εισερχόμενα και τα ορφανά κρούσματα αυξάνονται, η κυβέρνηση Μητσοτάκη μειώνει τα πρώτα και κρύβει τα δεύτερα. Αδιάψευστος μάρτυρας ο πίνακας, τον οποίο φτιάξαμε και αυτή τη βδομάδα με βάση τα στοιχεία του ΕΟΔΥ. Στην τελευταία στήλη καταγράφουμε τα εισερχόμενα κρούσματα όπως τα δίνει ο ΕΟΔΥ, τα οποία είναι υποεκτιμημένα σε σχέση με τα πραγματικά εισερχόμενα κρούσματα, όπως προκύπτουν με μια απλή μαθηματική πράξη μέσα από τις ανακοινώσεις του ίδιου του ΕΟΔΥ. Ακόμα και σ' αυτό το επίπεδο, προσπαθούν να ωραιοποιήσουν την πραγματική εικόνα, για να κρύψουν τις εγκληματικές ευθύνες τους, με το άνοιγμα του τουρισμού.


 
Και την περίοδο από τις 10 μέχρι τις 15 Ιούλη τα εισερχόμενα (από το εξωτερικό) θετικά κρούσματα εξακολούθησαν να αυξάνονται, ενώ το ίδιο ισχύει και για τα λεγόμενα ορφανά κρούσματα. Πιθανολογούμε ότι τα τελευταία αφορούν ανθρώπους που προσέρχονται μόνοι τους ή και μέσω του ΕΚΑΒ στα δημόσια νοσοκομεία και οι του ΕΟΔΥ δε γνωρίζουν πώς κόλλησαν τον ιό. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (11-12 Ιούλη) το ΕΚΑΒ δέχτηκε τηλεφωνήματα από 40 ανθρώπους που είχαν υψηλή θερμοκρασία. Δεν έχουμε εικόνα πόσοι από τους 40 βρέθηκαν θετικοί στην CoviD-19, είναι όμως σίγουρο ότι και οι ίδιοι και ο ΕΟΔΥ δε θα γνωρίζουν πώς προσβλήθηκαν και έτσι αυτά τα κρούσματα θα ανήκουν στην κατηγορία των λεγόμενων ορφανών. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο στις 15 Ιούλη καταγράφηκαν από τον ΕΟΔΥ 13 ορφανά κρούσματα!
 
Από τις 15 Ιούνη, που η κυβέρνηση Μητσοτάκη άνοιξε τις πύλες της χώρας για να προσέλθουν τουρίστες από πολλές χώρες, μέχρι τις 15 Ιούλη, δηλαδή μέσα σε ένα μήνα, τα μεν εισερχόμενα κρούσματα ανήλθαν σε 351 τα δε ορφανά σε 207! Με δεδομένο ότι οι έλεγχοι στα αεροδρόμια και στις εισόδους από τα λιμάνια και τον Προμαχώνα είναι της πλάκας, αντιλαμβάνεστε ότι τα εισερχόμενα κρούσματα είναι πολύ περισσότερα.
 
Στη σελίδα 13 δημοσιεύουμε και σχολιάζουμε πίνακες που αφορούν την πορεία της πανδημίας σε δέκα χώρες: πέντε της ΕΕ, τέσσερις βαλκανικές και το Ισραήλ. Το συμπέρασμα που βγαίνει με κατηγορηματικό τρόπο είναι ότι σήμερα και όχι αύριο, γιατί θα είναι αργά, πρέπει να κλείσουν τα σύνορα στον εξωτερικό τουρισμό. Ας αρκεστούν για φέτος οι καπιταλιστές στον εσωτερικό τουρισμό και να καταβάλουν πλήρως τους μισθούς και τις ασφαλιστικές εισφορές σε όλους τους εργαζόμενους που απασχολούσαν την προηγούμενη χρονιά. Κέρδισαν πάρα πολλά τις προηγούμενες χρονιές και έτσι έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τους εργαζόμενους.
 
Και μερικά ακόμα στοιχεία που δείχνουν ότι η κατάσταση εξελίσσεται πολύ άσχημα και το ξέρουν.
 
– Στο νοσοκομείο «Σωτηρία», νοσοκομείο αναφοράς για COVID-19, λειτούργησε ξανά η κλινική που προορίζεται για ασθενείς με COVID-19. Στη ΜΕΘ του ίδιου νοσοκομείου διασωληνώθηκε αλβανός πολίτης ηλικίας 56 χρόνων.
 
– Από νησί του Αιγαίου μεταφέρθηκε πολίτης με COVID-19 και διασωληνώθηκε (στη ΜΕΘ του «Ατττικού» ή του «Θριάσιου» νοσοκομείου).
 
– Σύμφωνα με γιατρούς, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ενώ στη γνωστή δομή προσφύγων του Κρανιδίου βρέθηκαν 480 θετικά κρούσματα και είναι γνωστό ότι νεαροί μετανάστες και μετανάστριες ήρθαν σε σεξουαλική επαφή με «ευυπόληπτους» πολίτες του Ναυπλίου, δεν ανακοινώθηκε κανένα θετικό κρούσμα στο Ναύπλιο.
 
– Οι δωρεές που έκαναν διάφοροι πλούσιοι για την προστασία του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού (για να έχουν φορολογικές εκπτώσεις) φυλάσσονται σε αποθήκες του ΕΟΠΥΥ στα Οινόφυτα. Προφανώς τις φυλάσσουν εκεί γιατί αναμένουν νέο γύρο της πανδημίας.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΕρευνητές για τα μπάζα
Επόμενο άρθρο Η κατάσταση με την πανδημία εξακολουθεί να παραμένει κρίσιμη

Σχετικά Αρθρα

Χωρίς αξονικό τομογράφο το Αττικόν! 

Υγεία 8 Αυγ 2026, 18:49

Πρώτα έκοψαν την κορδέλα, μετά έπεσε το ταβάνι!

ΤΕΠ Νοσοκομείου Κορίνθου

Υγεία 5 Αυγ 2026, 08:01

Kαι στην κορφή Ματίνα

Υγεία 27 Ιούλ 2026, 18:45

Καταγγελίες για τον Γεωργιάδη, εντός και εκτός Ελλάδας

Για τη ντροπολογία με την οποία καταργεί το αυτοδιοίκητο του ΠΙΣ

Υγεία 21 Ιούλ 2026, 12:06

Τα Ιουλιανά του Γεωργιάδη

Υγεία 20 Ιούλ 2026, 13:28

Το «κόστος» καθορίζει την ασφαλή παροχή υπηρεσιών Υγείας στο ΕΣΥ

Υγεία 8 Ιούλ 2026, 18:27
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Σεπτέμβρη

4 Σεπ 2026, 00:01
Παιδεία

Φιέστα του υπουργείου Παιδείας: παρουσίαση του «εθνικού διαλόγου» και του «νέου Λυκείου» με τοποτηρητές ΟΟΣΑ και ΕΕ

3 Σεπ 2026, 21:29
Πολιτική

Τα securonomics του Τσίπρα ή, αλλιώς, πόσο πάει η παραμύθα;

3 Σεπ 2026, 21:23
Διεθνή

Το Ισραήλ επιβάλλει το πρόγραμμα σπουδών του σε 45.000 παλαιστίνιους μαθητές στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ

3 Σεπ 2026, 18:34
Πολιτική

Ως delivery boy των αμερικανο-σιωνιστών

Ο Μητσοτάκης υποδέχτηκε τον Αούν

3 Σεπ 2026, 11:40
Διεθνή

Kατα-κατα-καταρρέω…

3 Σεπ 2026, 09:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Σεπτέμβρη

3 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ενα λουλούδι που μόλις άνοιξε τα πέταλά του τσαλαπατήθηκε από τους βαρβάρους

2 Σεπ 2026, 22:07
Εργατικά

Ελεύθερος ο καπιταλιστής της φονικής «Βιολάντα»

2 Σεπ 2026, 21:38
Κόντρες

Πατσαβουριές

2 Σεπ 2026, 21:03
Πολιτική

«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει ένα τεράστιο κόστος για να μπει η χώρα σε συμμαχία με το Ισραήλ κατά της Τουρκίας, που προετοιμάζεται πολεμικά αναλόγως

2 Σεπ 2026, 12:57
Πολιτισμός

Πάνω από 180 εβραϊκές προσωπικότητες στο πλευρό του Μαρκ Ράφαλο, μετά την κατηγορία της Paramount ότι χρησιμοποιεί «αντισημιτικά στερεότυπα»

Χοακίν Φίνιξ, Τζόελ Κοέν, Τζόναθαν Γκλέιζερ, Χάνα Αινμπίντερ Γουάλας Σον, Τοντ Χέινς μεταξύ των πρώτων που υπέγραψαν - Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται

2 Σεπ 2026, 09:32
Καταστολή

Νίκος Μαζιώτης: Αποφυλακίζομαι με λήξη ποινής

2 Σεπ 2026, 07:15
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Σεπτέμβρη

2 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Μαχητές της Αντίστασης απέκρουσαν σιωναζιστικές ειδικές δυνάμεις που εισέβαλαν στη Γάζα

1 Σεπ 2026, 21:36
Κόντρες

Μια κοινωνία φασιστικοποιημένη μέχρι το μεδούλι

1 Σεπ 2026, 20:09
Παιδεία

Βάφτισαν campus πανεπιστημιοποιημένου κολλεγίου κτίριο ΙΕΚ, που το ίδιο το ΥΠΑΙΘΑ είχε ανακαλέσει λόγω ακαταλληλότητας!

Το φιάσκο των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

1 Σεπ 2026, 18:46
Οικονομία

Ευτυχώς, δεν ζούμε στην εποχή του Νασρεντίν Χότζα

1 Σεπ 2026, 13:55
Καταστολή

Να σταματήσει τώρα ο εγκλεισμός των μεταναστών και προσφύγων

Ανακοίνωση του ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων Υπηρεσίας Ασύλου και Αρχής Προσφυγών

1 Σεπ 2026, 10:51
Διεθνή

Εκεί που καμαρώνουν επειδή βασανίζουν τους κρατούμενους…

1 Σεπ 2026, 10:41
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Σεπτέμβρη

1957: Φυλετικά επεισόδια στο Λιτλ Ροκ (ΗΠΑ).

1971: Βόμβα σε παράθυρο της στρατιωτικής λέσχης (Ρηγίλλης).

1973: Διαδήλωση κατοίκων στους Αντιφιλίππους Καβάλας ενάντια στις απαλλοτριώσεις των χωραφιών τους για να γίνουν ορυχεία.

1974: Παραπέμπονται σε πειθαρχικά συμβούλια όλοι οι πανεπιστημιακοί που συνεργάστηκαν με τη χούντα.

2004: Μετά τον αγώνα των εθνικών ομάδων Ελλάδας – Αλβανίας ξεσπά πογκρόμ εναντίον αλβανών μεταναστών σε όλες σχεδόν τις περιοχές της Ελλάδας όπου ζουν αλβανοί μετανάστες. Νεκρός o 20χρονος αλβανός μετανάστης Γκραμός Παλούσι από μαχαιριά του Παναγιώτη Κλαδή και άλλοι δύο στο νοσοκομείο (Ζάκυνθος).

2004: Ρωσικές δυνάμεις επιτίθενται για απελευθέρωση ομήρων που κρατούσαν οι Τσετσένοι σε σχολείο του Μπεσλάν (Οσετία), 344 νεκροί.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo