Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Χτύπησε και στην – μέχρι τώρα καθαρή – Αρτα η ευλογιά των αιγοπροβάτων
  • Kάτι τρέχει με τον Τάκη (;)
  • Ο φιδέμπορος του Μαρ-α-Λάγκο
  • Σαν σήμερα 13 Αυγούστου
  • Μassive Attack: Αποθέωση στη Μελβούρνη όταν ύψωσαν την παλαιστινιακή σημαία
  • Επικεφαλής του Ανώτατου Συμβούλιου Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν: Το Στενό του Ορμούζ θα ξανανοίξει μόνο όταν οι ΗΠΑ αποδεχτούν τους όρους του Ιράν
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Υγεία»Η ελαστικότητα στην καταγραφή των θετικών self tests, υποδηλώνει το φόβο ότι ακόμη και αυτά τα εντελώς αναξιόπιστα τεστ μπορούν να βγάλουν «χοντρό φασούλι»
Υγεία

Η ελαστικότητα στην καταγραφή των θετικών self tests, υποδηλώνει το φόβο ότι ακόμη και αυτά τα εντελώς αναξιόπιστα τεστ μπορούν να βγάλουν «χοντρό φασούλι»

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr4 Απρ 2021, 17:53

Σε άρθρο μας με τίτλο Self tests: Ενα έγκλημα δίπλα στ΄ άλλα, αναφερθήκαμε στο ότι, όταν τα self tests -που εξ ορισμού δεν είναι αξιόπιστα- γίνονται από τα άτομα που θέλουν να διαπιστώσουν αν έχουν προσβληθεί από τον κοροναϊό και όχι από εργαστηριακούς επιστήμονες ή εκπαιδευμένους υγειονομικούς, καθίστανται περισσότερο αναξιόπιστα.

Αναφερθήκαμε, ακόμη, στο τριακοστό πρώτο άρθρο του νόμου 4737 που απαγόρευε την προμήθεια από φυσικά πρόσωπα, rapid tests από τα φαρμακεία και την εφαρμογή τους από τα ίδια τα φυσικά πρόσωπα. Η διεξαγωγή ελέγχου με rapid tests επιτρεπόταν μόνο στους δημόσιους φορείς υγείας και στα μαγαζιά των εμπόρων υγείας. Ούτε επιτρεπόταν η πώληση rapid tests από τα φαρμακεία σε καπιταλιστικές επιχειρήσεις που ήθελαν να τα εφαρμόσουν στους εργαζόμενούς τους.

Προβλεπόταν η έκδοση απόφασης από τον υπουργό Υγείας, που θα έδινε τη δυνατότητα στα φαρμακεία να πωλούν στις εταιρίες rapid tests που θα τα κάνουν μόνες τους στους εργαζόμενούς τους. Αυτή η απόφαση δεν εκδόθηκε μέχρι σήμερα. Μάλιστα, στο νόμο 4790 που δημοσιεύτηκε την 1η Απρίλη, εξακολουθεί να προβλέπεται η έκδοση αυτής της απόφασης του υπουργού Υγείας. Τα φαρμακεία, όμως, πωλούσαν στις εταιρίες -παράνομα φυσικά- rapid tests.

Οι θετικές διαγνώσεις από την εφαρμογή αυτών των τεστ δεν καταχωρούνταν. Για φερετζέ και δημαγωγία, στο 31ο άρθρο του νόμου 4737/2020, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του νόμου 4790/2020, προβλέπεται η επιβολή προστίμων στην περίπτωση που δεν καταχωρούνται τα θετικά δείγματα!

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, που στην αντιμετώπιση της πανδημίας έχει χάσει στην κυριολεξία το έδαφος κάτω από τα πόδια της, ψεύδεται ασύστολα νομίζοντας ότι απευθύνεται σε ανθρώπους χωρίς μνήμη και χωρίς κρίση. Πρόσφατα (στις 13 Φλεβάρη του 2021), δύο ημέρες από το ξεκίνημα του ψευτο-λοκντάουν κατήργησε το Δελτίο Τύπου που συνόδευε την ημερήσια Εκθεση Επιδημιολογικής Επιτήρησης του ΕΟΔΥ. Σ’ αυτό το Δελτίο Τύπου καταγράφονταν σε καθημερινή βάση τα συνολικά κρούσματα, τα κρούσματα που σχετίζονται με ταξίδι από το εξωτερικό και τα τα κρούσματα που σχετίζονται με γνωστά κρούσματα. Δεν καταγράφονταν τα λεγόμενα ορφανά κρούσματα, γιατί η κυβέρνηση ήθελε να κρύψει κάτω από το χαλί το γεγονός ότι υπήρχε μεγάλη διασπορά της πανδημίας, η οποία ήταν εκτός κάθε ελέγχου.

Από τις 13 Φλεβάρη, λοιπόν, στις ημερήσιες Εκθέσεις Επιδημιολογικής Επιτήρησης αναφέρονταν μόνο σε εβδομαδιαία βάση τα κρούσματα τα που σχετίζονται με ταξίδι από το εξωτερικό και με γνωστά κρούσματα. Ετσι, το ζήτημα της ανεύρεσης των λεγόμενων ορφανών κρουσμάτων έγινε πιο σύνθετο. Απαιτείται η άθροιση του συνόλου των κρουσμάτων σε εβδομαδιαία βάση και η αφαίρεση απ’ αυτά των κρουσμάτων που σχετίζονται με ταξίδι από το εξωτερικό και με γνωστά κρούσματα, ώστε να βρεθούν τα ορφανά κρούσματα σε εβδομαδιαία βάση.

Με αυτή τη διαδικασία φτιάξαμε τον Πίνακα που δημοσιεύουμε, ο οποίος καλύπτει την περίοδο από τις 12 Φλεβάρη μέχρι τις 2 Απρίλη. Διαπιστώνουμε, λοιπόν, ότι τα ορφανά κρούσματα είναι πολύ περισσότερα από αυτά που σχετίζονται με γνωστά κρούσματα και ότι αυξάνονται από εβδομάδα σε εβδομάδα, με αποτέλεσμα την τελευταία εβδομάδα να είναι 3,1 φορές περισσότερα από την πρώτη εβδομάδα!

Το συμπέρασμα που βγαίνει από την εξέταση των στοιχείων του Πίνακα είναι ότι η διασπορά του SARS-CoV-2 έχει πάρει τρομακτικές και μη ελεγχόμενες διαστάσεις. Διαστάσεις που δεν τιθασεύονται με την πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που άφησε και συνεχίζει να αφήνει στο απυρόβλητο, από την αρχή της πανδημίας, τις καπιταλιστικές επιχειρήσεις όλων των κλάδων, που αποτελούν τη βασική εστία μετάδοσης του κοροναϊού.

Ανάλογα λειτουργεί και με τα αναξιόπιστα self tests. Με το 2ο άρθρο του νόμου 4790 τροποποίησε το τριακοστό πρώτο άρθρο του νόμου 4737 και ανέθεσε στα φαρμακεία να διαθέτουν τα περιβόητα self tests σε όλο τον ελληνικό λαό δωρεάν (ένα την εβδομάδα). Η δραστηριότητα των φαρμακείων περιορίζεται στη διανομή. Οι πολίτες καλούνται να κάνουν μόνοι τους αυτό το τεστ, χωρίς να έχουν την υποχρέωση να δηλώσουν το θετικό αποτέλεσμα. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επέλεξε αυτή την ελαστικότητα όσον αφορά τη γνωστοποίηση των θετικών αποτελεσμάτων, παραβιάζοντας τις διατάξεις του τριακοστού πρώτου άρθρου του νόμου 4733 (παράγραφος 4) που προβλέπουν αυστηρά πρόστιμα στους φορείς διενέργειας rapid tests, προφανώς επειδή φοβάται ότι ακόμα και απ’ αυτά τα αναξιόπιστα τεστ θα προκύψει μεγάλος αριθμός θετικών αποτελεσμάτων (φορείς του ιού).

Η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για μια όσο γίνεται πληρέστερη καταγραφή της διασποράς του ιού στη χώρα, αλλά θέλει να χρησιμοποιήσει αυτά τα αναξιόπιστα τεστ ως εφαλτήριο για το συνολικό άνοιγμα της καπιταλιστικής οικονομίας και το άνοιγμα στον εξωτερικό τουρισμό. Επειδή, λοιπόν, φοβάται ότι ακόμα και αυτά τα εντελώς αναξιόπιστα τεστ μπορούν να βγάλουν πολλά θετικά αποτελέσματα, αφήνει την καταγραφή της στην… καλή διάθεση των πολιτών.

Γι’ αυτό και δεν κουραζόμαστε να επαναλαμβάνουμε ότι μόνο η διεξαγωγή μοριακών τεστ σε όλο τον ελληνικό λαό, με δαπάνη από τον κρατικό πρϋπολογισμό, μπορεί να οδηγήσει σε σωστή επιδημιολογική εικόνα. Κι αυτό πρέπει να γίνει απαίτηση του ίδιου του ελληνικού λαού, που πρέπει να πετάξει τις χάντρες και τα καθρεφτάκια (self tests) στα μούτρα του Μητσοτάκη, των υπουργών του και της επιστημονικής καμαρίλας τους.

Εκτύπωση 🖨
RAPID TEST SELF-TESTS ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΚι άλλο… μεμονωμένο περιστατικό
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 5 Απρίλη

Σχετικά Αρθρα

Χωρίς αξονικό τομογράφο το Αττικόν! 

Υγεία 8 Αυγ 2026, 18:49

Πρώτα έκοψαν την κορδέλα, μετά έπεσε το ταβάνι!

ΤΕΠ Νοσοκομείου Κορίνθου

Υγεία 5 Αυγ 2026, 08:01

Kαι στην κορφή Ματίνα

Υγεία 27 Ιούλ 2026, 18:45

Καταγγελίες για τον Γεωργιάδη, εντός και εκτός Ελλάδας

Για τη ντροπολογία με την οποία καταργεί το αυτοδιοίκητο του ΠΙΣ

Υγεία 21 Ιούλ 2026, 12:06

Τα Ιουλιανά του Γεωργιάδη

Υγεία 20 Ιούλ 2026, 13:28

Το «κόστος» καθορίζει την ασφαλή παροχή υπηρεσιών Υγείας στο ΕΣΥ

Υγεία 8 Ιούλ 2026, 18:27
Ροή Ειδήσεων
Αγροτικά

Χτύπησε και στην – μέχρι τώρα καθαρή – Αρτα η ευλογιά των αιγοπροβάτων

13 Αυγ 2026, 20:38
Κόντρες

Kάτι τρέχει με τον Τάκη (;)

13 Αυγ 2026, 19:50
Η παπάρα

Ο φιδέμπορος του Μαρ-α-Λάγκο

13 Αυγ 2026, 11:22
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Αυγούστου

13 Αυγ 2026, 00:01
Πολιτισμός

Μassive Attack: Αποθέωση στη Μελβούρνη όταν ύψωσαν την παλαιστινιακή σημαία

12 Αυγ 2026, 19:58
Διεθνή

Επικεφαλής του Ανώτατου Συμβούλιου Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν: Το Στενό του Ορμούζ θα ξανανοίξει μόνο όταν οι ΗΠΑ αποδεχτούν τους όρους του Ιράν

12 Αυγ 2026, 19:11
Καταστολή

Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα: Μελόνι και Μερτς ερίζουν για το ποιος θα ξεφορτωθεί τους πρόσφυγες 

12 Αυγ 2026, 09:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Αυγούστου

12 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Οταν σε υμνεί η Δεξιά

11 Αυγ 2026, 19:44
Διεθνή

Νομική νίκη για ακαδημαϊκό στον οποίο αρνήθηκαν πανεπιστημιακή θέση αφού χαρακτήρισε τη Γάζα «κλασική περίπτωση γενοκτονίας»

11 Αυγ 2026, 18:08
Πολιτισμός

Αν δε θέλετε να μιλάμε για την Παλαιστίνη, μην μας καλείτε

11 Αυγ 2026, 17:46
Διεθνή

Το στρατηγικό αδιέξοδο των σιωναζιστών στον Λίβανο και οι άθλιοι αστοί πολιτικοί της Βηρυτού

11 Αυγ 2026, 10:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Αυγούστου

11 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Διπλωματικό προβάδισμα της Παλαιστινιακής Αντίστασης στις διαδικασίες που αφορούν τη Γάζα

10 Αυγ 2026, 19:53
Κόντρες

Τάκης, η ξεσκονίστρα κάθε καπιταλιστή

10 Αυγ 2026, 19:35
Διεθνή

Πρόβατα, drones και όπλα: Το νέο μοντέλο του Ισραήλ για την αρπαγή παλαιστινιακής γης

10 Αυγ 2026, 08:52
Πολιτική

Αμυνα, Μπακέλα… άμυνα!

10 Αυγ 2026, 05:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Αυγούστου

10 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Σιωναζιστικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας: Τους χρησιμοποίησαν ως ανθρώπινες ασπίδες και μετά τους σκότωσαν εν ψυχρώ

9 Αυγ 2026, 12:59
Καταστολή

Ανακινούν την ποινική έρευνα για τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας «Αξιώτισσα»

9 Αυγ 2026, 12:30
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Αυγούστου

Ημέρα αριστερόχειρων.
Κεντροαφρικανική Δημοκρατία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1960).
1924: Μεγάλες καταχρήσεις στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, συλλήψεις υπαλλήλων.
1959: Γίνεται γνωστό ότι η ελληνική κυβέρνηση φυγάδευσε τον υπόδικο γερμανό εγκληματία πολέμου Γκούντερ Γκόλβες μετά από παρέμβαση της Δυτικής Γερμανίας.
1961: Η Ανατολική Γερμανία αρχίζει την κατασκευή του τείχους του Βερολίνου.
1967: Βόμβα σε πεζοδρόμια της οδού Πύθωνος (Κυψέλη).
1968: Αποτυχημένη απόπειρα εκτέλεσης του δικτάτορα Παπαδόπουλου από τον Αλέξανδρο Παναγούλη.
1971: Η δικτατορία αφαιρεί την ελληνική ιθαγένεια του Ανδρέα Παπανδρέου.
1993: Η τουρκική αστυνομία καταδιώκει και σκοτώνει πέντε μέλη της «Ντεβ Σολ».

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Οι Η.Π.Α. έχουν τον πλήρη έλεγχο του Στενού του Ορμούζ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ! Ο Ναυτικός Αποκλεισμός μας αποκαλείται, από όλους, «ΤΕΙΧΟΣ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ», και δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να κάνει το Ιράν γι’ αυτό. Δεν έχουν Ναυτικό, δεν έχουν Πολεμική Αεροπορία, οι εναπομείναντες στρατιώτες τους παραμένουν απλήρωτοι, το ΙRGC (Σώμα των Φρουρών της Επανάστασης) έχει αποδεκατιστεί και τρέπεται σε φυγή, και η «Ηγεσία» τους είναι, στην καλύτερη περίπτωση, αβέβαιη! Δεν έχουν Χρήματα – η χώρα τους είναι «ρημαγμένη». Το μόνο που έχουν είναι ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ και 300% ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ, και η κατάσταση χειροτερεύει! Το Ιράν είναι πλέον μόνο λόγια και καθόλου πράξεις, Οχι Πια ο Νταής της Μέσης Ανατολής. Δόξα στον Αλλάχ! Πρόεδρος ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΖ. ΤΡΑΜΠ

Truth Social

(Ανάμεσα σε δεκάδες αναρτήσεις προσωπικής υποστήριξης [endorsement] διάφορων ρεπουμπλικανών υποψήφιων για τη Βουλή, τη Γερουσία, θέσεις Κυβερνήτη και πολιτειακού εισαγγελέα, στις οποίες κυριαρχεί το… πλούσιο λεξιλόγιό του [τέσσερα επίθετα εναλλάσσονται: fantastic, incredible, tremendous, great], πετάει και μια ανάρτηση για τον πόλεμο κατά του Ιράν. Ενας λογικός άνθρωπος τη διαβάζει και τρίβει τα μάτια του, ψιθυρίζοντας: μα τι λέει ο ξεμωραμένος; Ας αναλογιστούμε, όμως, ότι η ίδια η συνθήκη της επικράτησης του Τραμπ αρχικά στο χώρο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και μετά σε πανεθνικό εκλογικό επίπεδο – που αφορά μόλις το ένα τρίτο όσων έχουν δικαίωμα ψήφου – στηρίζεται σε μια βάση παραλογισμού, ανορθολογισμού, τερατολογίας, σκοταδισμού. Υπάρχει ένα φανατικό κοινό έτοιμο να πιστέψει ό,τι «φίδια» του πει ο Τραμπ. Αυτό το κοινό θέλει να κρατήσει ενεργό ώστε να πάει να ψηφίσει στις ενδιάμεσες εκλογές του Νοέμβρη και να μειώσει τις απώλειες των Ρεπουμπλικανών. Τι να τους πει; «Δυστυχώς, χάσαμε τον πόλεμο κατά του Ιράν»; Δε γίνεται. Να τους πλακώσει σε αναλύσεις για τη «ρευστότητα» και την «πολυπλοκότητα» της κατάστασης; Ούτε ο ίδιος μπορεί να κάνει τέτοιες αναλύσεις, ούτε αυτοί τις καταλαβαίνουν. Θα πετύχαινε το αντίθετο από αυτό που επιδιώκει. Τους πλακώνει λοιπόν στην τερατολογία και στο φιδεμπόριο. Επαναλαμβάνοντας συνεχώς τα ίδια «φίδια» – όπως διδάσκει το δόγμα Γκέμπελς – στο τέλος κάποιοι μπορεί να τον πιστέψουν. Είναι η καλύτερη επιλογή που έχει. Κι αν μέχρι τον Νοέμβρη έρθει σε συμφωνία, ικανοποιώντας τις – παλιές και νέες – απαιτήσεις του Ιράν, αυτός θα  πλακωθεί σε νέα ψέματα: «νίκησα το Ιράν, άνοιξα το Ορμούζ». Τα υπόλοιπα που θα περιλαμβάνει η συμφωνία δε θα τα αναφέρει, με τη βεβαιότητα ότι μεγάλο μέρος των φανατικών του MAGA δε θα δώσει σημασία. Γι’ αυτό και οι Δημοκρατικοί, που ως κόμμα έχουν τα χάλια τους, δεν προσπαθούν τόσο να πάρουν κόσμο από το MAGA, όσο να πάρουν κόσμο από την αποχή και να τον οδηγήσουν στην κάλπη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo