Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 2 Ιούλη
  • Για την ταμπακιέρα… μούγκα στη στρούγκα της Περιφέρειας Θεσσαλίας
  • Και άλλο ιδιωτικό σχολείο αρπάχτηκε από τις δαγκάνες ξένου fund
  • Οταν φεύγουν τα πηλήκια από τα κεφάλια των σιωναζιστών στρατηγών
  • Ο θρίαμβος του Κριστιάν Λουμπουτέν
  • Πολεμάμε και τραγουδάμε: Δυο νέα τραγούδια από την Παλαιστινιακή Αντίσταση
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Υγεία»Εργαλείο συγκάλυψης του διατροφικού σκανδάλου
Υγεία

Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

Εργαλείο συγκάλυψης του διατροφικού σκανδάλου

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr20 Νοέ 2004, 00:00
 
«Τα πρώτα αποτελέσματα των ελέγχων μας δόθηκαν σήμερα και αφορούν τον έλεγχο δειγμάτων συμπυκνωμένου γάλακτος, γάλακτος υψηλής παστερίωσης και γάλακτος βρεφικής ηλικίας σε σκόνη. Από αυτά προκύπτει ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για το καταναλωτικό κοινό αφού τα προϊόντα αποδεικνύονται ασφαλή».
 
Τα παραπάνω ανακοίνωσε ο ΕΦΕΤ (Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων) με Δελτίο Τύπου στις 11 Νοέμβρη, αναφερόμενος στο νέο διατροφικό σκάνδαλο με την ανακάλυψη ολλανδικών κτηνοτροφικών προϊόντων με υψηλή περιεκτικότητα διοξίνης. Ολοι, λοιπόν, μπορούμε να καταναλώνουμε ήσυχοι τα συγκεκριμένα προϊόντα, διότι ο ΕΦΕΤ λειτουργεί σαν φύλακας άγγελός μας. Μπορούμε να ταϊζουμε άνετα ακόμα και τα βρέφη. Ουδείς λόγος ανησυχίας.
Είναι έτσι; Ας θέσουμε μερικά ερωτήματα και ας δούμε τις απαντήσεις.
 
Πότε άρχισε ο ΕΦΕΤ να κάνει ελέγχους; «Από το απόγευμα της Τρίτης 2 Νοεμβρίου, που ενημερώθηκε μέσω του συστήματος έγκαιρης ειδοποίησης της ΕΕ», μας πληροφορεί το ίδιο Δελτίο Τύπου. Ας δεχτούμε ότι ξεκίνησε απόγευμα (αλήθεια, έχει stand by απογευματινή βάρδια;), γιατί η ουσία δεν βρίσκεται στη μισή μέρα. Πότε, όμως, δημιουργήθηκε το πρόβλημα; Στις 3 Αυγούστου, δηλαδή τρεις ολόκληρους μήνες πριν, και η ολλανδική κυβέρνηση δεν είχε κάνει καμιά ειδοποίηση. Γιατί, λοιπόν, ο ΕΦΕΤ δεν ενημερώνει τον ελληνικό λαό, ότι, ξέρετε, επί τρεις μήνες κοιμόμασταν όλοι τον ύπνο του δικαίου και καταναλώναμε κρέας και γάλα που ενδεχομένως ήταν μολυσμένο με διοξίνη;
 
Στις 3 Αυγούστου εντόπισαν το πρόβλημα οι ολλανδικές αρχές. Τότε, όμως, προέκυψε; Ποιος μπορεί να μας διαβεβαιώσει ότι είναι έτσι, όταν έχουμε ως δεδομένο ότι οι Ολλανδοί το έκρυψαν μέχρι να ξεφορτωθούν όλες τις παρτίδες γάλακτος και κρέατος που είχαν ήδη παραχθεί; Γιατί ο ΕΦΕΤ δεν ενημερώνει τον ελληνικό λαό και γι’ αυτό; Να πει, δηλαδή, ότι, ξέρετε, δεν είμαστε σίγουροι για τίποτα.
 
Πώς έκανε τους ελέγχους στην Ελλάδα ο ΕΦΕΤ; Είχε στοιχεία για τις παρτίδες που είχαν εισαχθεί στο διάστημα 3 Αυγούστου – 2 Νοέμβρη και ήξερε σε ποια ακριβώς παρτίδα ανήκει το κάθε δείγμα που πήρε για έλεγχο μετά τις 2 Νοέμβρη; Ηταν οι παρτίδες διακριτές στις αποθήκες των εισαγωγέων, των χοντρεμπόρων, των ενδιάμεσων εμπόρων, των λιανοπωλητών; Θα μας απαντήσει ποτέ σ’ αυτό το ερώτημα; Οχι, βέβαια, γιατί ξέρει πολύ καλά ότι οι παρτίδες ανακατεύονται και κανείς δεν μπορεί να βρει άκρη. Παίρνουν απλά κάποια τυχαία δείγματα κι αυτό είναι όλο. Δεν έχουν καν τη λίστα με τις 140 φάρμες που η ολλανδική κυβέρνηση έβαλε σε καραντίνα.
 
«Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι στην Ελλάδα δεν έχει εισαχθεί και χρησιμοποιηθεί η συγκεκριμένη ζωοτροφή, η οποία ευθύνεται για την εμφάνιση διοξινών σε δύο ολλανδικές φάρμες», καταλήγει το ίδιο Δελτίο Τύπου του ΕΦΕΤ. Η συγκεκριμένη ζωοτροφή ήταν υποπροϊόντα από εργοστάσια επεξεργασίας πατάτας, που μολύνθηκαν με διοξίνη, επειδή άλλαξε η μέθοδος διαλογής της πατάτας και χρησιμοποιήθηκε άργιλος μολυσμένη με διοξίνη. Εμείς δεν έχουμε τη διάθεση να διαψεύσουμε τον ΕΦΕΤ σ’ αυτό, μολονότι δεν αποδεχόμαστε καμιά από τις διαβεβαιώσεις που δίνει. Ψάχνουμε και θα δούμε αν εισάγονται ή όχι τέτοιες ζωοτροφές. Ομως δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Δεν είναι μόνο στη συγκεκριμένη ζωοτροφή ούτε γενικά στις ζωοτροφές το πρόβλημα. Είναι και στα προϊόντα που παράγονται για άμεση κατανάλωση από τον άνθρωπο. Κανείς δεν γνωρίζει ακόμη, αν η μολυσμένη άργιλος χρησιμοποιήθηκε μόνο στο συγκεκριμένο εργοστάσιο επεξεργασίας πατάτας ή και σε άλλα εργοστάσια που παράγουν προϊόντα για διατροφή του ανθρώπου ή για ζωοοτροφές (όχι μόνο από πατάτες). Κανείς δεν ξέρει αν μολύνθηκε μόνο η πατατόφλουδα και όχι και η ψύχα της πατάτας.
 
Ιδού πώς έκλεινε η Γενική Διεύθυνση Προστασίας της Υγείας και του Καταναλωτή της Κομισιόν στο σημείωμα άμεσης προειδοποίησης που εξέδωσε στις 2.11.2004:
 
«Ερώτηση προς τη Γερμανία:


Οι αρμόδιες αρχές της Γερμανίας παρακαλούνται να μας εφοδιάσουν άμεσα με τα στοιχεία για τη διανομή της μολυσμένης αργίλου σε άλλες βιομηχανίες επεξεργασίας πατάτας στην Ολλανδία και στις άλλες χώρες-μέλη της ΕΕ (και ενδεχομένως σε τρίτες χώρες). Είναι πιθανό παρόμοια προβλήματα να έχουν δημιουργηθεί και αλλού. Είναι επίσης σημαντικό να προμηθευτούμε με τα στοιχεία διανομής της μολυσμένης αργίλου σε άλλες εταιρίες επεξεργασίας τροφίμων και βιομηχανίες παραγωγής ζωοτροφών».
 
Δηλαδή, οι ίδιες οι υπηρεσίες της ΕΕ είχαν μεσάνυχτα και ψάχνονταν όχι μόνο για τις βιομηχανίες επεξεργασίας πατάτας που ενδεχομένως χρησιμοποίησαν τη μολυσμένη άργιλο, αλλά και για άλλες βιομηχανίες παραγωγής τροφίμων και ζωοτροφών. Φοβούνταν, δηλαδή, ότι μπορεί να έχουν μολυνθεί και άλλες ζωοτροφές (όχι μόνο υποπροϊόντα πατάτας), αλλά και τρόφιμα που προορίζονται για άμεση κατανάλωση από τον άνθρωπο.
 
Ο ΕΦΕΤ όλα αυτά τα κάνει γαργάρα. Αφήνει τον ελληνικό λαό σε πλήρη άγνοια. Κι όχι μόνον αυτό, αλλά διαβεβαιώνει ότι έκανε ελέγχους και τα βρήκε όλα εντάξει. Γιατί αυτή η συμπεριφορά; Η απάντηση νομίζουμε ότι είναι απλή. Ο ΕΦΕΤ κάθε άλλο παρά φύλακας-άγγελος της υγείας του ελληνικού λαού είναι. Είναι ένας μηχανισμός προστασίας των καπιταλιστών και συγκάλυψης του συνεχούς διατροφικού σκανδάλου. Ανίκανος έτσι κι αλλιώς να λειτουργήσει ως ελεγκτικός μηχανισμός, έστω και στοιχειωδώς, έχει αναλάβει εργολαβικά το έργο της παραπλάνησης του ελληνικού λαού, για να καταναλώνει αυτός ανυποψίαστος τη σαβούρα, τη σαπίλα και τον «καρκίνο» που του πουλούν οι εγκληματίες καπιταλιστές.
 
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

Εθνικιστές και γελοίοι
Επόμενο άρθρο

Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

Μια μεγάλη απάτη

Σχετικά Αρθρα

Και η απεξάρτηση στους εμπόρους της Υγείας

Υγεία 16 Ιούν 2025, 14:37

Πλυντήρια «Ο Μπουμπούκος»: Ξεπλένουν ακόμα και τους Γλίξμπουργκ

Αθλια φιέστα στην καρδιά του ΕΣΥ, στον «Ευαγγελισμό»

Πολιτική 4 Ιούν 2025, 15:08

Βραχιολάκια για ιθαγενείς…

Υγεία 3 Ιούν 2025, 10:37

ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ και «Πλεύση Ελευθερίας» στο πλευρό του Αδωνι Γεωργιάδη

Στηρίζουν το κυβερνητικό σχέδιο για την ιδιωτικοποίηση του Νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα»

Υγεία 8 Μάι 2025, 10:46

Ιδιωτικό μαγαζί υγείας σκοπεύει να στήσει στο Νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα» η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Με τη σύμπραξη των μεγαλογιατρών του πανεπιστημιακού κατεστημένου

Υγεία 6 Μάι 2025, 22:02

Καταρρέει το Βενιζέλειο στο Ηράκλειο Κρήτης – Ομαδική παραίτηση των γιατρών της Πνευμονολογικής

Υγεία 30 Απρ 2025, 21:58
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Ιούλη

2 Ιούλ 2025, 00:01
Αγροτικά

Για την ταμπακιέρα… μούγκα στη στρούγκα της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Απάντηση του γενικού διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Περιφέρειας Θεσσαλίας σε δημοσίευμά μας

1 Ιούλ 2025, 22:11
Εργατικά

Και άλλο ιδιωτικό σχολείο αρπάχτηκε από τις δαγκάνες ξένου fund

1 Ιούλ 2025, 21:50
Διεθνή

Οταν φεύγουν τα πηλήκια από τα κεφάλια των σιωναζιστών στρατηγών

Εντυπωσιακά βίντεο από τον ανταρτοπόλεμο της Παλαιστινιακής Αντίστασης

1 Ιούλ 2025, 20:12
Κόντρες

Ο θρίαμβος του Κριστιάν Λουμπουτέν

1 Ιούλ 2025, 13:41
Πολιτισμός

Πολεμάμε και τραγουδάμε: Δυο νέα τραγούδια από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

1 Ιούλ 2025, 09:59
Διεθνή

Γιατί λυσσάει ο σιωναζιστικός όχλος;

1 Ιούλ 2025, 08:42
Διεθνή

Γάζα: To τελευταίο ρεπορτάζ

Θερίζουν τους δημοσιογράφους της Γάζας οι σιωναζιστές

1 Ιούλ 2025, 07:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Ιούλη

1 Ιούλ 2025, 00:01
Πολιτική

Στις 25 Οκτώβρη το εφετείο για το νεοναζιστικό μόρφωμα των «Σπαρτιάτες» και τον Κασιδιάρη

Η καταδίκη τους πρέπει να θεωρείται βέβαιη

30 Ιούν 2025, 19:55
Πολιτική

Οι υγειονομικοί στα Νοσοκομεία Παίδων στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού

30 Ιούν 2025, 19:16
Διεθνή

Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών: Το Ισραήλ επιβάλλει απαρτχάιντ

30 Ιούν 2025, 18:37
Πολιτική

Ο Τσίπρας φωνάζει «παρών» με γιαλαντζί μανούρα

30 Ιούν 2025, 18:28
Πολιτισμός

To Γκλάστονμπερι βάφτηκε στα χρώματα της Παλαιστίνης από Kneecap και Bob Vylan

Σπασμωδικές αντιδράσεις από βρετανική κυβέρνηση και BBC

30 Ιούν 2025, 14:02
Κόντρες

Φλωρίδη, έχεις καμιά εξήγηση;

30 Ιούν 2025, 09:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Ιούνη

30 Ιούν 2025, 00:01
Αθλητισμός

Μποϊκοτάζ στο σιωναζισμό

29 Ιούν 2025, 22:34
Αγροτικά

Ο περιφερειάρχης (και καθηγητής) Κουρέτας συμβάλλει στο φούντωμα της ευλογιάς των αιγοπροβάτων στη Θεσσαλία

Καταστροφική και παράνομη απόφαση για διακίνηση ζωοτροφών και εκτός των ζωνών προστασίας και επιτήρησης!

29 Ιούν 2025, 13:51
Πολιτική

Σφουγγοκωλάριοι και δουλάρες (part two)

29 Ιούν 2025, 10:06
Η παπάρα

Παίζοντας «μουσικές καρέκλες» με τα φασιστοειδή της ΝΔ

29 Ιούν 2025, 09:07
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Ιούλη

Ημέρα ΑΤΙΑ.

1902: Συνεχίζονται οι βίαιες εξεγέρσεις στη Ρωσία. Στο Ροστόβ ξεσηκώνονται οι εργάτες και στον νότο οι χωρικοί.

1939: Γεννιέται ο Αλέξανδρος Παναγούλης.

1964: Οι ΗΠΑ γνωστοποιούν ότι η αδελφή του Φιντέλ Κάστρο υπήρξε πληροφοριοδότρια της CIA για τέσσερα χρόνια.

1974: Παρουσία του Δημήτρη Ιωαννίδη ο στρατηγός Μπονάνος δίνει εντολή στον ταξίαρχο Γεωργίτση και στον συνταγματάρχη Κομπόκη για πραξικόπημα κατά του Μακάριου στην Κύπρο.

1975: Το 684 βούλευμα της ολομέλειας του Αρείου Πάγου, χαρακτηρίζει στιγμιαίο το αδίκημα της έσχατης προδοσίας των απριλιανών.

1976: Ενοποιούνται το Βόρειο και το Νότιο Βιετνάμ.

1982: Τριπλή επίθεση του ΕΛΑ σε ισραηλινούς στόχους και τρεις βόμβες σε ισάριθμες τράπεζες.

1989: Η πρώτη, στη νεοελληνική ιστορία κυβέρνηση συντηρητικών και αριστερών (ΝΔ – ΚΚΕ – ΣΥΝ) με πρωθυπουργό τον Τζανή Τζανετάκη.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Το μεταναστευτικό κατά την άποψή μου μπορεί να λυθεί με δύο τρόπους, οι οποίοι σιγά σιγά πρέπει να λέγονται ξεκάθαρα. Ο πρώτος τρόπος είναι η φύλαξη των συνόρων, να καταλάβουμε τι εννοούμε, φύλαξη των συνόρων δεν μπορεί να υφίσταται αν δεν υπάρχουν απώλειες, και για να γίνω κατανοητός, αν δεν υπάρχουν νεκροί. Η φύλαξη των συνόρων έχει νεκρούς. Πρώτο είναι αυτό. Και δεύτερο, όσοι πλέον μπουν εδώ, θα έχουν τη λογική των αντικινήτρων. Όταν βρίσκεσαι εδώ πέρα, όχι κοινωνική παροχή δεν θα έχεις, δεν θα μπορείς να φας, δεν θα μπορείς να πιείς, δεν θα μπορείς να πας στο νοσοκομείο, και θα λες στους άλλους στο Πακιστάν, εδώ πέρα περνάμε χειρότερα από ό,τι στο Πακιστάν. Αν δεν περνάνε χειρότερα, θα έρχονται. Πρέπει να περνάνε χειρότερα. Η ζωή τους, η κόλαση, να φαντάζει παράδεισος σ’ αυτά που θα ζουν εδώ πέρα.

Αθανάσιος (Θάνος) Πλεύρης

(To -κάθε άλλο παρά μακρινό- 2011 τα έλεγε αυτά ο υιός Πλεύρης, θέλοντας να εντυπωσιάσει σύναξη φασιστών. Ηταν τότε στο ΛΑΟΣ. Σε ένα χρόνο είχε περάσει στη ΝΔ του Σαμαρά. Στη δε ΝΔ του Μητσοτάκη έγινε υπουργός Υγείας και τώρα γίνεται υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, στη θέση του «ατυχήσαντα» τέως χουντόφρονα και τσεκουροφόρου φασίστα Βορίδη. Mηπως άλλαξε στο μεταξύ απόψεις; Μήπως έχει αποκηρύξει αυτές τις ανοιχτά φασιστικές απόψεις σαν «νεανικά αμαρτήματα»; Οχι βέβαια. Απλά δεν τις λέει με την ίδια ωμότητα που τις έλεγε σ’ εκείνη την παλιά σύναξη νεοφασιστών και νεοναζιστών. Ο Δεκέμβρης του 2023 είναι πολύ κοντά. Τότε, απ’ αφορμή τροπολογία της κυβέρνησης για τη χορήγηση άδειας διαμονής σε μετανάστες για λόγους εργασίας, ο Πλεύρης έλεγε σε τηλεοπτική του συνέντευξη: «Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που θέλω και πιο σκληρή μεταναστευτική πολιτική και δεν το έχω κρύψει. Υπ’ αυτή την έννοια, θεωρώ ότι οποιαδήποτε έκπτωση γίνεται σε αυτή την πολιτική, έστω και για έκτακτες συνθήκες, έστω και για όρους που έχουν να κάνουν με συγκεκριμένο κόσμο, για συγκεκριμένη περίοδο… Ακολουθήσαμε μία σκληρή μεταναστευτική πολιτική και έχουμε δικαιωθεί. Αυτό, πρέπει να πούμε με ειλικρίνεια στον κόσμο, είναι μία έκπτωση από αυτή την πολιτική. Εγώ δεν συμμερίζομαι το επιχείρημα ότι δεν είναι τίποτα αυτό. Αυτό είναι ότι έχουμε πει, ότι δεν θα επιτρέπουμε στους παράνομους μετανάστες να μπαίνουν στη χώρα και θα τους επαναπροωθούμε και τώρα ερχόμαστε και λέμε ότι για έκτακτες συνθήκες, τους δίνουμε τη δυνατότητα και θα παραμένουν. Εγώ αυτό το αντιμετωπίζω ως μία κακή εξαίρεση της καλής μας μεταναστευτικής πολιτικής. Θεωρώ ότι οι ενστάσεις που έχει αναπτύξει ο κ. Σαμαράς είναι σωστές. Θεωρώ ότι έχει γίνει ένα λάθος». Ο Μητσοτάκης έβαλε τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση, παίζοντας «μουσικές καρέκλες» με τα φασιστοειδή της ΝΔ. Α, να μην το ξεχάσουμε: ο Πλεύρης -όπως και ο Γεωργιάδης και ο Βορίδης, όταν έφυγαν από το φασιστοΛΑΟΣ και άρχισαν να παίρνουν υπουργικές καρέκλες από τη ΝΔ, υποχρεώθηκαν, κατ’ απαίτηση των σιωνιστών, να κάνουν δημόσια δήλωση μετάνοιας για αντισημιτικές θέσεις που εξέφραζαν ως συνεπείς νεοφασίστες. «Ουδέποτε, πάντως, θέλησα να προσβάλω τον εβραϊκό λαό και ζητώ συγνώμη εάν το έπραξα. Είμαι βέβαιος ότι με τη δράση μου ως υπουργός Υγείας θα άρω και την παραμικρή επιφύλαξη σε όσους αμφισβητούν τον σεβασμό μου στο Ολοκαύτωμα των Εβραίων και θα διαπιστώσουν ότι σε καμία περίπτωση δε διέπομαι από αντισημιτικά αισθήματα», έγραφε ο Πλεύρης στη δική του δήλωση μετάνοιας, τον Σεπτέμβρη του 2021. Για τις δηλώσεις ότι θέλει νεκρούς μετανάστες στα σύνορα δεν έκανε ποτέ δήλωση μετάνοιας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

    17Ν
    • Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

      Εφετείο 17Ν
  • Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

    ΕΛΑ
    • Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

      Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

      Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

      Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

      Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

    Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

    Ποιοι είμαστε
  • Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

    Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

    Επικοινωνία
  • Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

    Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

    Όροι χρήσης
  • Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

    Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

    Ποιοι είμαστε
  • Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

    Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

    Επικοινωνία
  • Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

    Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo