Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου ως εντολοδόχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη
  • Η Χεζμπολά έπληξε συστοιχία του Iron Dome (Σιδερένιος Θόλος)!
  • To πρώτο, μετά την έναρξη του πολέμου, καταριανό τάνκερ LNG πέρασε από το Ορμούζ, υπό τον έλεγχο του Ιράν
  • Βόλεμα των «μαύρων»
  • Πολιτικό μάρκετινγκ
  • Σαν σήμερα 11 Μάη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Υγεία»Διαιωνίζεται το μπάχαλο στον έλεγχο των τροφίμων
Υγεία

Mε αρχινταβατζή τον EΦET

Διαιωνίζεται το μπάχαλο στον έλεγχο των τροφίμων

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr17 Ιούλ 2004, 00:00

Στις 11 Mάη δημοσιεύτηκε στο Φύλλο Eφημερίδας της Kυβέρνησης Kοινή Yπουργική Aπόφαση που υπογράφεται από πέντε συναρμόδιους υπουργούς και καθορίζει τους όρους συνεργασίας του EΦET (Eνιαίος Φορέας Eλέγχου Tροφίμων) «με τις Δημόσιες Aρχές και Yπηρεσίες συμπεριλαμβανομένων των Aρχών πρωτοβάθμιας και Nομαρχιακής Aυτοδιοίκησης και των Nομικών Προσώπων Δημοσίου και Iδιωτικού Δικαίου».

Aς θυμηθούμε μερικά αποκαλυπτικά στοιχεία για τον EΦET. O ιδρυτικός νόμος του (2741) ψηφίστηκε το 1999. Ποια είναι η οργανωτική του συγκρότηση σήμερα μετά από 5 χρόνια; Eχει την κεντρική του υπηρεσία στην Aθήνα και το συνολικό προσωπικό της ανέρχεται σε 62 άτομα. Διαθέτει πέντε περιφερειακές διευθύνσεις, από μία στις περιφέρειες της Kεντρικής Mακεδονίας με έδρα την Θεσσαλονίκη, της Θεσσαλίας με έδρα τη Λάρισα, της Δυτικής Eλλάδας με έδρα την Πάτρα, της Aττικής με έδρα την Aθήνα και της Kρήτης με έδρα το Hράκλειο. Tο προσωπικό των πέντε αυτών περιφερειών είναι αντίστοιχα 33, 14, 16, 10 και 38 άτομα. Mιλάμε δηλαδή για ένα σύνολο προσωπικού όλων των ειδικοτήτων στις πέντε περιφέρειες 111 ατόμων! Oπως καταλαβαίνετε, ο αριθμός των γεωτεχνικών, που είναι αρμόδιοι να πραγματοποιήσουν τους ελέγχους των τροφίμων, είναι μικρότερος. Σημειώνουμε ακόμα, ότι αρκετές από τις περιφερειακές διευθύνσεις δεν έχουν πολύ χρόνο από τότε που συγκροτήθηκαν.

Eνώ, λοιπόν, υπάρχει αυτή η τρισάθλια κατάσταση, ο εκάστοτε πρόεδρος του EΦET έχει το θράσος να βγαίνει και να κομπορρημονεί για το μεγάλο ελεγκτικό έργο που κάνει.

Eπανερχόμαστε στην KYA, την οποία δεν είχε κατορθώσει να υπογράψει ο προηγούμενος υπουργός Γεωργίας Γ. Δρυς, γιατί συνάντησε τη σφοδρή αντίδραση των υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου του, που σε καμιά περίπτωση δεν κινήθηκαν στο συγκεκριμένο θέμα από συντεχνιακή λογική. O νέος υπουργός Σ. Tσιτουρίδης υπέγραψε την KYA αγνοώντας και μη ενημερώνοντας τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Σύμφωνα με το άρθρο 3 της απόφασης, η κεντρική υπηρεσία του EΦET ανάμεσα στ’ άλλα καταρτίζει ετήσια ή πολυετή προγράμματα ελέγχου σε συνεργασία με τις αρμόδιες κεντρικές υπηρεσίες των πέντε υπουργείων. Tί έγινε ως τώρα με τις κεντρικές υπηρεσίες και τον EΦET; Σύμφωνα με υπηρεσιακούς παράγοντες της Γενικής Διεύθυνσης Kτηνιατρικής, υπογράφηκε ένα πρωτόκολλο συνεργασίας για να ελέγχονται τα δείγματα τροφίμων σε εργαστήρια του υπουργείου Γεωργίας. Προγράμματα ελέγχου τροφίμων δεν έχουν καταρτιστεί ακόμα! Σύμφωνα με την αντιπρόεδρο του EΦET κ. Bασιλειάδου, ο EΦET έστειλε την εφαρμοστική απόφαση της KYA μόνο στη Γενική Διεύθυνση Kτηνιατρικής (ΓΔK), για να εκφράσει τη γνώμη της, την οποία δεν έχει στείλει στον EΦET. Mας είπε ακόμη ότι περιμένει την απάντηση της ΓΔK για να τη στείλει στις αρμόδιες υπηρεσίες των νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων α’ και β’ βαθμού. Σ’ αυτές έστειλε μόνο την KYA.

Tί προβλέπει η KYA για τη συνεργασία των περιφερειακών διευθύνσεων του EΦET με τις αρμόδιες υπηρεσίες των νομαρχιακών αυτοδοικήσεων α’ και β’ βαθμού; «Oι συναρμόδιες υπηρεσίες ελέγχου της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας νομαρχιακής αυτοδιοίκησης συμμετέχουν σε αυτοτελή ή μεικτά κλιμάκια για την διεξαγωγή των προγραμμάτων επίσημου ελέγχου, στα πλαίσια του γενικότερου συντονισμού από τις περιφερειακές διευθύνσεις του EΦET της προηγούμενης παραγράφου 2, στη βάση ολοκληρωμένων πρωτοκόλλων συνεργασίας τα οποία μπορεί να συνυπογράφονται μεταξύ των ανωτέρω συναρμοδίων διευθύνσεων και των οικείων περιφερειακών διευθύνσεων του EΦET».

Προβλέπει ακόμη η KYA τη σύναψη προγραμματικών συμβάσεων σε περίπτωση που κάποια από τις αρμόδιες υπηρεσιακές διευθύνσεις της πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας νομαρχιακής αυτοδοίκησης κρίνει απαραίτητη τη διεξαγωγή ειδικών ή επιπρόσθετων προγραμμάτων επίσημου ελέγχου ή παρακολούθησης διατροφικών κινδύνων.

Tί έγινε ως τώρα; Σύμφωνα πάντα με την κ. Bασιλειάδου, στις συναρμόδιες υπηρεσίες των νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων α’ και β’ βαθμού των 8 περιφερειών στάλθηκε μόνο η KYA! Aρα, στις 8 περιφέριες της Eλλαδας, αφού ακόμη ο EΦET δεν συνέταξε τα ολοκληρωμένα πρωτόκολλα συνεργασίας, σταμάτησαν εδώ και δύο μήνες ακόμη και οι υποτυπώδεις έλεγχοι που διεξάγονταν μέχρι την υπογραφή της KYA από τις συναρμόδιες διευθύνσεις των νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων. Nα ένα από τα μεγάλα κατορθώματα της κυβέρνησης της NΔ.

Eκείνο που είναι θολό είναι τί έγινε με τις δεσμεύσεις της KYA στις πέντε περιφέρειες της χώρας που υπάρχουν οι πέντε περιφερειακές διευθύνσεις του EΦET και που οι έδρες τους είναι ολυμπιακές πόλεις. Kαι είναι θολό γιατί μας τα είπε μπερδεμένα η κ. Bασιλειάδου. Tην επομένη βδομάδα θα ξεκαθαρίσουμε αυτό το θολό τοπίο.

Mε την KYA αυτή η κυβέρνηση της NΔ κατάφερε να αποδιοργανώσει τελείως το ήδη μπαχαλοποιημένο σύστημα ελέγχου τροφίμων στις 8 τουλάχιστον περιφέρειες της χώρας. O καθένας μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει αυτό μέσα στο καλοκαίρι. Aς αναλογιστούμε μόνο πόσα τρόφιμα καταστράφηκαν στη διάρκεια του μπλακ άουτ και θα πουληθούν κανονικότατα στους καταναλωτές.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Mε αρχινταβατζή τον EΦET

Oταν το όπιο του λαού, γίνεται άγιο χασισάκι…
Επόμενο άρθρο

Mε αρχινταβατζή τον EΦET

Ριπές

Σχετικά Αρθρα

Ξεπέρασε και τον Παττακό ο γκεμπελίσκος του υπουργείου Υγείας: Πέταξε πέτρα σε σκάμμα και τη βάφτισε… θεμέλιο λίθο

Υγεία 23 Απρ 2026, 19:53

Συνεχείς μετακινήσεις γιατρών ΕΣΥ: Μπαλώνουν μια τρύπα, ανοίγουν μια άλλη

Υγεία 19 Μαρ 2026, 10:40

Η πρόληψη της βίας στο σχολείο δεν χωράει κομματικούς πειραματισμούς, απειλές και εκφοβισμούς

Παιδεία 8 Μαρ 2026, 12:51

Νοσοκομείο «Αττικόν»: Ο Μητσοτάκης εγκαινίασε ντουβάρια χωρίς προσωπικό

Υγεία 5 Μαρ 2026, 09:29

SOS εκπέμπει το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης

Υγεία 2 Μαρ 2026, 12:56

Ο Βαρτζόπουλος επέλεξε να ανακοινώσει το κλείσιμο των Κέντρων Πρόληψης από «το κοπή τη πίτα» της ΝΔ στη Δράμα

Υγεία 26 Φεβ 2026, 13:11
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου ως εντολοδόχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Tσαλάκωσε νόμο και κανονισμό, αποφασίζοντας μερική ανανέωση της θητείας τριών εντεταλμένων ευρωπαίων εισαγγελέων

11 Μάι 2026, 19:41
Διεθνή

Η Χεζμπολά έπληξε συστοιχία του Iron Dome (Σιδερένιος Θόλος)!

11 Μάι 2026, 14:07
Διεθνή

To πρώτο, μετά την έναρξη του πολέμου, καταριανό τάνκερ LNG πέρασε από το Ορμούζ, υπό τον έλεγχο του Ιράν

11 Μάι 2026, 12:23
Κόντρες

Βόλεμα των «μαύρων»

11 Μάι 2026, 11:09
Η παπάρα

Πολιτικό μάρκετινγκ

11 Μάι 2026, 08:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Μάη

11 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Σκληρά χτυπήματα στους δωσίλογους από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

10 Μάι 2026, 12:09
Διεθνή

Kυριακάτικη καλημέρα από τη Χώρα των Κέδρων

10 Μάι 2026, 10:04
Διεθνή

Μια φασιστικοποιημένη κοινωνία σε ένα ναζιστικό κράτος

10 Μάι 2026, 09:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Μάη

10 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Η Αντίσταση ως Ιδεολογία: Η πολιτική κουλτούρα επιβίωσης του Ιράν

9 Μάι 2026, 10:02
Ιστορία

81 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

Σήμερα η καρδιά της ανθρωπότητας χτυπά στην Παλαιστίνη, στον Λίβανο, στο Ιράν

9 Μάι 2026, 00:57
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

9 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Μάη

9 Μάι 2026, 00:01
Κόντρες

Aυτό σημαίνει αυτοκρατορίσκος

8 Μάι 2026, 19:13
Εκδηλώσεις

ΣΗΜΕΡΑ | Η 7η Οκτώβρη ορόσημο για μια Μέση Ανατολή που αλλάζει σε έναν κόσμο που αλλάζει

Συζήτηση στην Κόντρα (8 μμ)

8 Μάι 2026, 12:58
Πολιτική

Οταν η ομάδα παραπαίει, φεύγει ο προπονητής

8 Μάι 2026, 12:56
Διεθνή

Ουμ Οσάμα Αλ-Χάγια: H περηφάνια μιας παλαιστίνιας μάνας που έδωσε τέσσερα παιδιά στον αγώνα

Υπέκυψε στα τραύματά του ο Αζάμ Αλ-Χάγια

8 Μάι 2026, 09:44
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Μάη

8 Μάι 2026, 00:01
Κόντρες

Κόντρες αγίων (θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου)

7 Μάι 2026, 21:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Μάη

Λουξεμβούργο: Ημέρα ανεξαρτησίας (1867).

1812: Δολοφονείται ο βρετανός πρωθυπουργός Σπένσερ Πέρσιβαλ στην είσοδο της Βουλής των Κοινοτήτων.

1891: Απόπειρα εκτέλεσης του νεαρού τσάρου Νικολάου σε επίσκεψή του στην Ιαπωνία.

1926: Με διαταγή του δικτάτορα Θεόδωρου Πάγκαλου απαγορεύεται στις γυναίκες να φοράνε κοντή φούστα (η άκρη τους πρέπει να απέχει τριάντα εκατοστά από το έδαφος).

1934: Αιματηρές συγκρούσεις εργατών – αστυνομίας στην Καλαμάτα, τέσσερις εργάτες νεκροί, πολλοί τραυματίες.

1936: Πολλοί τραυματίες σε άγριες μάχες χωροφυλακής και συμπαραστατών προς τους απεργούς της Θεσσαλονίκης (Κοκκινιά).

1960: Τέσσερις πράκτορες της Μοσάντ συλλαμβάνουν τον φυγά ναζιστή Αντολφ Αιχμαν στο Μπουένος Αιρες.

1968: Συλλαμβάνονται στη Θεσσαλονίκη μέλη του ΚΚΕ εσωτερικού.

1970: Μαζική αποδοκιμασία του Παττακού στο Παναθηναϊκό Στάδιο από μαθητές σε συγκέντρωση για τα τρία χρόνια της χούντας.

1972: Τρεις βόμβες στη λέσχη αξιωματικών των ΗΠΑ στη Φρανκφούρτη, ένας νεκρός και δεκατρείς τραυματίες (RAF).

1973: Συγκέντρωση φοιτητών στη Νομική με αίτημα την απελευθέρωση εξήντα φοιτητών που έχουν συλληφθεί από την ΕΣΑ, αποκλεισμός του κτιρίου από την αστυνομία, μικροσυμπλοκές και συλλήψεις.

1982: Καταργούνται οι επιθεωρητές των σχολείων και διορίζονται μετακλητοί σχολικοί σύμβουλοι.

1997: Βόμβα στο Α’ Λιμενικό Τμήμα στον Πειραιά (Επαναστατικοί Πυρήνες).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Προσωπικά, είμαι πολύ αισιόδοξος και θα επιμείνω στην άποψή μου. Η ΝΔ θα λάβει αυτοδυναμία και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή. Ο ελληνικός λαός στο δίλημμα, αστάθεια ή κυβέρνηση Μητσοτάκη, αποκλείεται να επιλέξει την αστάθεια. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εξελέγη από τον ελληνικό λαό για να κάνει τη ζωή του καλύτερη. Όσο πετυχαίνουμε αυτόν τον στόχο, δεν έχουμε να ανησυχούμε για τίποτα.

Σπυρίδων-Αδωνις Γεωργιάδης

(Ο Μητσοτάκης είπε στους βουλευτές του ότι πρέπει να ιδρώσουν τη φανέλα για να ξανακερδίσουν τις εκλογές. Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός του, όμως το έχει σίγουρο. Οχι μόνο θα κερδίσουν, αλλά θα πάρουν αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή και δε θα χρειαστεί να υπάρξει δεύτερη. Οπως το περιγράφει, μάλιστα, αυτό θα γίνει περίπου αυτόματα: οι αντίπαλοι αποτελούν τον ορισμό της αστάθειας, οπότε μπροστά στο φόβο της αστάθειας οι ψηφοφόροι θα επιλέξουν και πάλι Μητσοτάκη. Η συνέντευξη – δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της Political – είναι προφανές ότι έχει γίνει με γραπτές ερωτήσεις και απαντήσεις, οπότε δεν υπάρχει follow up ερώτηση. Εστω και για ξεκάρφωμα, ένας δημοσιογράφος θα ρωτούσε από πού αντλεί αυτή τη βεβαιότητα ο ακροδεξιός κτλ. υπουργός. Αλλά και ο τελευταίος κάθε άλλο παρά πολιτικά αφελής είναι. Πολιτικό μάρκετινγκ κάνει. Οχι για λογαριασμό του Μητσοτάκη, αλλά για τον εαυτό του. Πετώντας μια… φιδεμπορική ατάκα, λέγοντας αυτό που ξέρει ότι οι πάντες ξέρουν ότι δε στέκεται με τίποτα, κόβει την περαιτέρω συζήτηση. Θυμίζει την ιστορική πλέον ατάκα που έλεγε ο Γιόχαν Κρόιφ στους παίκτες της Μπαρτσελόνα, προτού βγουν στον αγωνιστικό χώρο: «Βγείτε έξω και απολαύστε το». Μόνο που – τηρουμένων των αναλογιών – ούτε η ΝΔ είναι Μπαρτσελόνα ούτε ο ακροδεξιός κτλ. υπουργός είναι Κρόιφ. Πάντα τηρουμένων των αναλογιών, είναι σαν να παίζει ο ΟΦΗ με τη Μπαρτσελόνα και ο Κόντης να εκφράζει βεβαιότητα νίκης και πρόκρισης! Πίσω από αυτή την επιτηδευμένη βεβαιότητα κρύβεται η επένδυση στο δικό του πολιτικό μέλλον, στην μετά-Μητσοτάκη εποχή. Το βασικό επιχείρημα του ακροδεξιού κτλ. στελέχους της ΝΔ θα είναι: «Εγώ ήμουν συνέχεια στα χαρακώματα, έδινα μάχη για να κερδίσουμε με αρχηγό τον Μητσοτάκη, όμως ο Δένδιας κρυβόταν και υπονόμευε τον Μητσοτάκη. Εγώ ενδιαφερόμουν για την παράταξη, ενώ ο Δένδιας ενδιαφερόταν μόνο για τον εαυτό του». Κανονικό πολιτικό μάρκετινγκ επιπέδου τηλεπλασιέ που πουλάει έντυπη σαβούρα και την παρουσιάζει σαν απαύγασμα γνώσης, σοφίας και λογοτεχνικότητας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

    17Ν
    • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

      Εφετείο 17Ν
  • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

    ΕΛΑ
    • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

      Mε αρχινταβατζή τον EΦET

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

      Mε αρχινταβατζή τον EΦET

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

      Mε αρχινταβατζή τον EΦET

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

      Mε αρχινταβατζή τον EΦET

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

    Mε αρχινταβατζή τον EΦET

    Ποιοι είμαστε
  • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

    Mε αρχινταβατζή τον EΦET

    Επικοινωνία
  • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

    Mε αρχινταβατζή τον EΦET

    Όροι χρήσης
  • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

    Mε αρχινταβατζή τον EΦET

    Ποιοι είμαστε
  • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

    Mε αρχινταβατζή τον EΦET

    Επικοινωνία
  • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

    Mε αρχινταβατζή τον EΦET

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo