Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ιράν: Τρεις προκαταρκτικοί όροι για να ξαναξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις
  • Κάτι τέτοια τον τρέφουν
  • Σαν σήμερα 23 Σεπτέμβρη
  • Ποιοι και για ποιο λόγο καθιστούν τον νεοναζιστή Κασιδιάρη κεντρική πολιτική προσωπικότητα;
  • Αντιδράσεις πανεπιστημιακών στη νυχτερινή (ν)τροπολογία του υπουργείου Παιδείας για να στηριχτούν τα πανεπιστημιοποιημένα κολλέγια
  • Αμερικανός πεζοναύτης πετάει τη στολή σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα της Παλαιστινιακής Αντίστασης
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Υγεία»Ανεξέλεγκτη διασπορά, με διασωληνώσεις και θανάτους
Υγεία

Τέταρτο κύμα πανδημίας

Ανεξέλεγκτη διασπορά, με διασωληνώσεις και θανάτους

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr19 Ιούλ 2021, 15:07

Τα κυβερνητικά ψέματα δεν μπορούν να κρύψουν το γεγονός ότι η διασπορά του κοροναϊού στο τέταρτο κύμα της πανδημίας είναι ανεξέλεγκτη, καθώς και το ότι οι ηλικιακές ομάδες 40-64 και 65+ πλήττονται ήδη με νέες διασωληνώσεις και νεκρούς.

Εχουμε ήδη αποδείξει ότι τόσο η κυβέρνηση Μητσοτάκη όσο και οι επικινδύνως δρώντες ενσωματωμένοι λοιμωξιολόγοι και επιδημιολόγοι λένε χοντρά ψέματα, ότι πλήττονται οι νέες ηλικίες που δεν προσέχουν και συμμετέχουν στα κορονοπάρτι και ότι το στέλεχος Δ του ιού υπερμεταδίδει. Οι ψευδείς αυτοί ισχυρισμοί για το φούντωμα του τέταρτου κύματος αποκαλύπτονται και από τα στοιχεία των τριών πινάκων που δημοσιεύουμε, τους οποίους φτιάξαμε με στοιχεία από τα ημερήσια Δελτία του ΕΟΔΥ.

Οπως είναι γνωστό, από τις 29 Ιούνη που άρχισε το τέταρτο κύμα της πανδημίας έχουμε νέες διασωληνώσεις και νεκρούς. Από τον Πίνακα 3 διαπιστώνουμε ότι οι νέες διασωληνώσεις την περίοδο 29 Ιούνη-17 Ιούλη έφτασαν τις 164! Θυμίζουμε ότι από την αρχή της πανδημίας ο ΕΟΔΥ δεν ανακοινώνει, σκοπίμως, τον ημερήσιο αριθμό των νέων διασωληνώσεων. Ανακοινώνει μόνο τον αριθμό των διασωληνωμένων.

Οι ασθενείς που διασωληνώνονται ανήκουν στη συντριπτική τους πλειοψηφία στην ηλικιακή ομάδα 65+. Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει στα σοβαρά ότι οι νέες διασωληνώσεις ασθενών καθημερινά συνιστούν σοβαρή πληγή για τις ηλικιακές ομάδες 40-64 και 65+.

Την ίδια περίοδο, οι νεκροί έφτασαν τους 158, από τους οποίους 32 ανήκουν στην ηλικιακή κατηγορία 40-64 και 126 στην ηλικιακή κατηγορία 65+. Στις δύο νεαρότερες ηλικιακές κατηγορίες, 0-17 και 18-39, δεν έχουμε κανένα νεκρό. Αλλωστε, σ’ αυτές τις δύο ηλικιακές ομάδες οι νεκροί από την αρχή της πανδημίας ήταν μέχρι τις 17 Ιούλη 3 και 89, αντίστοιχα.

Ανεξέλεγκτη η διασπορά του ιού και στο τέταρτο κύμα

Θυμίζουμε ότι στα Δελτία του ΕΟΔΥ δημοσιεύονται στοιχεία για τα ημερήσια κρούσματα, για όσα απ’ αυτά συνδέονται με αφίξεις από το εξωτερικό και για όσα συνδέονται με γνωστά κρούσματα. Αποσιωπούνται τα λεγόμενα ορφανά κρούσματα, προκειμένου να κρύβεται η διασπορά της πανδημίας που ήταν τεράστια και ανεξέλεγκτη. Από τις αρχές του τρίτου κύματος, τον Φλεβάρη, ο ΕΟΔΥ σταμάτησε να δίνει στοιχεία για τα ημερήσια κρούσματα που συνδέονται με αφίξεις από το εξωτερικό ή με γνωστά κρούσματα. Τα έδινε μόνο σε εβδομαδιαία βάση, υπηρετώντας μια προφανή σκοπιμότητα. Ηθελαν να δυσκολέψουν τα πράγματα (αναφορικά με τα λεγόμενα ορφανά κρούσματα) για τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους στο υπουργείο Υγείας, που χορεύουν στο σκοπό του Κικίλια, του Κοντοζαμάνη, του ΕΟΔΥ και των διάφορων επιτροπών των επικίνδυνων λοιμωξιολόγων. Οι αναγνώστες μας γνωρίζουν ότι διαχρονικά, πριν από το δεύτερο κύμα ήδη, ερευνούμε τα στοιχεία για τα ορφανά κρούσματα, που είναι ένας σημαντικός δείκτης, γιατί δείχνει το βαθμό που η διασπορά του ιού είναι ανεξέλεγκτη. 

Στον Πίνακα 1 καταγράψαμε τα ημερήσια κρούσματα, τα κρούσματα που συνδέονται με αφίξεις από το εξωτερικό σε εφταήμερη βάση και τα κρούσματα που συνδέονται με γνωστά κρούσματα (τα στοιχεία πήραμε από τα ημερήσια Δελτία του ΕΟΔΥ).

Στον Πίνακα 2, μετά από αριθμητικές πράξεις αθροίσαμε τα συνολικά ημερήσια κρούσματα και τα αναγάγαμε σε εφταήμερη βάση. Ετσι, έχουμε μια εικόνα για τον αριθμό των κρουσμάτων και την κατηγοριοποίησή τους σε εφταήμερη βάση. Διαπιστώνουμε, λοιπόν, ότι:

Την πρώτη εβδομάδα (29 Ιούνη έως 5 Ιούλη), τα κρούσματα που συνδέονται με αφίξεις από το εξωτερικό είναι μόνο 109, τα κρούσματα που συνδέονται με γνωστά κρούσματα είναι 1.238 και τα ορφανά κρούσματα είναι 3.844! 

Το γεγονός ότι τα κρούσματα που συνδέονται με αφίξεις από το εξωτερικό είναι μόνο 108 (κατά μέσο όρο 15 την ημέρα) επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά ότι δε γίνεται κανένας ουσιαστικός έλεγχος στα αεροδρόμια. Τα κέρδη της λεγόμενης τουριστικής βιομηχανίας μπαίνουν πάνω από την υγεία του ελληνικού λαού.

Εξοργιστικά μικρός είναι ο αριθμός των κρουσμάτων που συνδέονται με αφίξεις από το εξωτερικό και τη δεύτερη εβδομάδα. Από 15 την ημέρα, κατά μέσο όρο, ανέβηκαν στα 22.

Τα ορφανά κρούσματα, όμως, από τα οποία πιστοποιείται πόσο μικρή ή μεγάλη είναι η διασπορά του ιού, ήταν την πρώτη εβδομάδα 3.844, υπερτριπλάσια από τα κρούσματα που συνδέονται με γνωστά κρούσματα, και τη δεύτερη εβδομάδα 11.548 κρούσματα, υπερεξαπλάσια από τα κρούσματα που συνδέονται με γνωστά κρούσματα!

Από τον Πίνακα 2 καταδεικνύεται η μεγάλη και ανεξέλεγκτη διασπορά του κοροναϊού, από το ξεκίνημα ήδη του τέταρτου κύματος της πανδημίας. Η διασπορά παίρνει τεράστιες διαστάσεις με την πάροδο του χρόνου, ως συνέπεια της μεγάλης διασποράς που υπήρχε ήδη στη χώρα στις 14 Μάη, μέρα ανοίγματος του τουρισμού, ανοίγματος «των πάντων», πλήρους ανοίγματος της καπιταλιστικής οικονομίας, προς όφελος των καπιταλιστών και όχι βέβαια των εργαζόμενων στην τουριστική «βιομηχανία».

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και οι κυβερνητικοί λοιμωξιολόγοι και επιδημιολόγοι, για να καλύψουν τις εγκληματικές τους ευθύνες, για τη μεγάλη και εξαιρετικά επικίνδυνη διασπορά του κοροναϊού, επινόησαν τη λεγόμενη υπερμετάδοση του στελέχους Δ.

Δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε μονότονα, για να πειστεί η σκληρά εργαζόμενη και εκμεταλλευόμενη ελληνική κοινωνία, ότι πρέπει να πάρει την υπόθεση της υπεράσπισης της υγείας και της ζωής της στα δικά της χέρια.

Εκτύπωση 🖨
ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ Δ ΟΡΦΑΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Τέταρτο κύμα πανδημίας

Χάδια στους χρυσαυγίτες, εξοντωτικές ποινές στους αγωνιστές από την Τουρκία
Επόμενο άρθρο

Τέταρτο κύμα πανδημίας

«Μαϊμού» φέτα και στη Σουηδία

Σχετικά Αρθρα

Ελα μωρέ, τι να τον κάνουν τον ψηφιακό μαστογράφο στη Νίκαια;

Υγεία 22 Σεπ 2026, 08:59

«Κολλητάρια» από παλιά Πλεύρης, Γάκα και Θεοδωρόπουλος

Υγεία 18 Σεπ 2026, 20:54

Θάνατος Μαζωνάκη: Δεν μας τα λέει καλά ο ακροδεξιός Θάνος Πλεύρης

Ασθενής μνήμη και άτυπη μαρτυρία υπεράσπισης του γιατρού του Κολωνακίου

Υγεία 16 Σεπ 2026, 13:18

Παριστάνουν τους αγανακτισμένους, αλλά είναι όλοι τους στο κόλπο της «ιατρικής» κονόμας

Υγεία 15 Σεπ 2026, 21:27

Η ιατρική της κονόμας ενισχύεται από το κράτος αλλά ενίοτε σκοτώνει

Οχετός υποκρισίας και αποποίησης ευθυνών μετά το θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη

Υγεία 14 Σεπ 2026, 14:11

Αντιμετωπίζουν τους ψυχικά ασθενείς σαν σκουπίδια

Η αθλιότητα της Ψυχιατρικής Κλινικής του «Σωτηρία»

Υγεία 8 Σεπ 2026, 12:56
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Ιράν: Τρεις προκαταρκτικοί όροι για να ξαναξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις

23 Σεπ 2026, 10:24
Κόντρες

Κάτι τέτοια τον τρέφουν

23 Σεπ 2026, 09:18
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Σεπτέμβρη

23 Σεπ 2026, 00:01
Πολιτική

Ποιοι και για ποιο λόγο καθιστούν τον νεοναζιστή Κασιδιάρη κεντρική πολιτική προσωπικότητα;

Ζητούμενο η θέσπιση αντιναζιστικής νομοθεσίας

22 Σεπ 2026, 21:42
Παιδεία

Αντιδράσεις πανεπιστημιακών στη νυχτερινή (ν)τροπολογία του υπουργείου Παιδείας για να στηριχτούν τα πανεπιστημιοποιημένα κολλέγια

22 Σεπ 2026, 20:12
Διεθνή

Αμερικανός πεζοναύτης πετάει τη στολή σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα της Παλαιστινιακής Αντίστασης

22 Σεπ 2026, 19:18
Παιδεία

Τα ταμεία των σχολείων είναι άδεια – Κυβέρνηση και δήμος Αθηναίων τα σπρώχνουν σε χορηγούς και κερδοσκοπικές δράσεις!

22 Σεπ 2026, 18:15
Υγεία

Ελα μωρέ, τι να τον κάνουν τον ψηφιακό μαστογράφο στη Νίκαια;

22 Σεπ 2026, 08:59
Διεθνή

Χασάν Φαντλαλά: Η κυβέρνηση Αούν είναι «απόλυτα υποταγμένη» στις ΗΠΑ

22 Σεπ 2026, 08:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Σεπτέμβρη

22 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Σκιάχτηκαν οι Ιρανοί: Ο πορτοκαλομαλλιάς φασίστας… διαλογίζεται

21 Σεπ 2026, 19:51
Αγροτικά

Ο Σχοινάς ανοίγει την πόρτα του εμβολιασμού για τον αφθώδη πυρετό και ομολογεί ότι επίκειται υποχρεωτική ορολογική εξέταση των ζώων

21 Σεπ 2026, 19:06
Κόντρες

Γιατί βρίσκει πελατεία ο γκεμπελισμός;

21 Σεπ 2026, 14:21
Πολιτική

Ερεσός Λέσβου: Μόνο σιωναζίστρια ή και κάτι παραπάνω;

21 Σεπ 2026, 12:55
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης, ο Μπελέρι, ο Κασιδιάρης: τι τους συνδέει;

21 Σεπ 2026, 11:50
Διεθνή

Δυτική Σαχάρα: Ελλάδα και Δανία στηρίζουν το μαροκινό σχέδιο «αυτονομίας»

21 Σεπ 2026, 09:56
Παιδεία

Η καλή σχολική χρονιά είναι εικονική πραγματικότητα

21 Σεπ 2026, 08:34
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Σεπτέμβρη

21 Σεπ 2026, 00:01
Πολιτική

Νίκος Μαζιώτης: Αν με επαινούσε η Γκίλφοϊλ, θα ανησυχούσα…

20 Σεπ 2026, 11:42
Αγροτικά

14 νέες εστίες ευλογιάς των αιγοπροβάτων σε μια εβδομάδα

20 Σεπ 2026, 11:21
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Σεπτέμβρη

Ημέρα αμφισεξουαλικότητας.

Σαουδική Αραβία: Ημέρα ενότητας (1932).

1947: Ο βούλγαρος ηγέτης του Αγροτικού Κόμματος Νίκολα Πέτκοβ απαγχονίζεται ως προδότης.

1967: Αποφυλακίζεται από τη χούντα ο Γεώργιος Παπανδρέου.

1973: Πεθαίνει ο Πάμπλο Νερούντα.

1976: Καθιέρωση βιβλιαρίου υγείας για παιδιά στην Ελλάδα.

1990: Η Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας αποχωρεί από το Σύμφωνο της Βαρσοβίας.

2003: Θανάσιμος πυροβολισμός του 18χρονου Αλβανού Βούλνετ Μπίτιτσι από συνοριοφύλακες στην Κρυσταλλοπηγή.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Τέταρτο κύμα πανδημίας

    17Ν
    • Τέταρτο κύμα πανδημίας

      Εφετείο 17Ν
  • Τέταρτο κύμα πανδημίας

    ΕΛΑ
    • Τέταρτο κύμα πανδημίας

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Τέταρτο κύμα πανδημίας

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Τέταρτο κύμα πανδημίας

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Τέταρτο κύμα πανδημίας

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Τέταρτο κύμα πανδημίας

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Τέταρτο κύμα πανδημίας

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Τέταρτο κύμα πανδημίας

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Τέταρτο κύμα πανδημίας

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Τέταρτο κύμα πανδημίας

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Τέταρτο κύμα πανδημίας

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Τέταρτο κύμα πανδημίας

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Τέταρτο κύμα πανδημίας

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Τέταρτο κύμα πανδημίας

      Τέταρτο κύμα πανδημίας

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Τέταρτο κύμα πανδημίας

      Τέταρτο κύμα πανδημίας

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Τέταρτο κύμα πανδημίας

      Τέταρτο κύμα πανδημίας

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Τέταρτο κύμα πανδημίας

      Τέταρτο κύμα πανδημίας

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Τέταρτο κύμα πανδημίας

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Τέταρτο κύμα πανδημίας

    Τέταρτο κύμα πανδημίας

    Ποιοι είμαστε
  • Τέταρτο κύμα πανδημίας

    Τέταρτο κύμα πανδημίας

    Επικοινωνία
  • Τέταρτο κύμα πανδημίας

    Τέταρτο κύμα πανδημίας

    Όροι χρήσης
  • Τέταρτο κύμα πανδημίας

    Τέταρτο κύμα πανδημίας

    Ποιοι είμαστε
  • Τέταρτο κύμα πανδημίας

    Τέταρτο κύμα πανδημίας

    Επικοινωνία
  • Τέταρτο κύμα πανδημίας

    Τέταρτο κύμα πανδημίας

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo