Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Πορτραίτα ηρώων
  • Λίβανος: Οι σιωναζιστές παριστάνουν τους… αμυνόμενους
  • Το σκληρό ροκ της Τεχεράνης και οι «τελευταίοι» σπασμοί του κτήνους
  • Πήρες κάνα φράγκο ή τζάμπα την έκανες τη διαφήμιση;
  • Ο πολεμοκάπηλος οσφυοκάμπτης παριστάνει τον ειρηνόφιλο
  • Σαν σήμερα 19 Ιούνη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Βαθιά διχασμένη η σιωνιστική οντότητα
Διεθνή

Βαθιά διχασμένη η σιωνιστική οντότητα

Πρωτοφανείς διαδηλώσεις ζητούν παραίτηση σιωνιστικής κυβέρνησης σε καιρό πολέμου!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr7 Ιαν 2024, 14:56

Mια παράδοση δεκαετιών έσπασε χτες στη σιωνιστική οντότητα. Για πρώτη φορά, εν καιρώ πολέμου, οργανώθηκαν διαδηλώσεις που ζητούσαν την παραίτηση της κυβέρνησης. Οι Ισραηλινοί ποτέ δεν το έχουν κάνει αυτό σε συνθήκες πολέμου, γιατί συνασπίζονται όλοι (πλην μιας πολύ μικρής μειοψηφίας) γύρω από το σιωνιστικό σχέδιο. Περιμένουν να τελειώσει ο πόλεμος και μετά λύνουν τις διαφορές τους με εκλογές που αποτυπώνουν τους νέους συσχετισμούς ανάμεσα στα πολιτικά κόμματα του σιωνισμού.

Χτες, λοιπόν, έσπασε αυτή η παράδοση. Ηταν χιλιάδες αυτοί που πλαισίωσαν τις οικογένειες των αιχμάλωτων στο Τελ Αβίβ, την Ιεαρουσαλήμ, τη Χάιφα και άλλες πόλεις. Μαζί ήταν και οικογένειες στρατιωτών που έχουν σταλεί στα μέτωπα της Γάζας, για τις οποίες ο Νετανιάχου έλεγε μέχρι τώρα ότι του στέλνουν επιστολές που του ζητούν να συνεχίσει τον πόλεμο. «Δε θα περιμένουμε την 100ή μέρα, να επιστρέψουν οι απαχθέντες τώρα!» ήταν ένα από τα συνθήματα των διαδηλωτών.

Υπήρξαν ακόμα και συλλήψεις διαδηλωτών από τη σιωνιστική αστυνομία.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/01/syllipseis_TelAviv.mp4

Το αποκαλυπτικό βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ, με τους νεκρούς αιχμάλωτους που ήταν τέσσερις και όχι τρεις και οι οποίοι περιέγραφαν, πριν από την εν ψυχρώ δολοφονία τους από το σιωναζιστικό στρατό στη Σουζάια, ότι επί μέρες βομβαρδίζονταν οι περιοχές και τα σπίτια όπου κρατούνταν και πως οι άνδρες των Αλ-Κασάμ ρισκάριζαν τη ζωή τους για να τους σώσουν, έπαιξε ασφαλώς το ρόλο του.

Οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ επανήλθαν δημοσιεύοντας μια αφίσα (η φωτογραφία κορυφής αυτού του άρθρου) που στην κορυφή απεικονίζει τον αιχμάλψωτο Γιαρντέν Μπίμπας, του οποίου η σύζυγος Σέρι και τα δύο παιδιά του, Κφιρ και Αριελ, σκοτώθηκαν από σιωναζιστικά αεροπλάνα, να αναρωτιέται: «Θα βγω να τους θρηνήσω ή θα με θάψουν μαζί τους;». Ο χρόνος τελειώνει, είναι το σύνθημα, ενώ η αφίσα ολοκληρώνεται με τον Νετανιάχου να σκάβει τον τάφο του Μπίμπας δίπλα σ’ αυτούς των παιδιών του και της συζύγου του.

Η υπόθεση της οικογένειας Μπίμπας είναι γνωστή. Η μητέρα και τα δυο της παιδιά σκοτώθηκαν από σιωναζιστικό βομβαρδισμό. Η Αντίσταση πρότεινε να βάλει στη συμφωνία ανταλλαγής τα πτώματά τους και να απελευθερώσει τον πατέρα, που κρατούταν σε διαφορετικό μέρος και δεν σκοτώθηκε, ώστε να μπορέσει να κηδέψει την οικογένειά του. Η σιωναζιστική κυβέρνηση αρνήθηκε.

Ο Γιαρντέν Μπίμπας μίλησε τότε κλαίγοντας σε ένα βίντεο, που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ. «Ο Νετανιάχου βομβάρδισε και σκότωσε τη γυναίκα μου και τα δύο παιδιά μου, που ήταν το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου. Ζητώ να επιστραφούν τα σώματά τους για ταφή στο Ισραήλ», είπε, αλλά ο Νετανιάχου και η κλίκα του τον έγραψαν εκεί που δεν πιάνει μελάνι, έσπασαν την ανθρωπιστική εκεχειρία και συνέχισαν τον πόλεμο. Χτες, οι Αλ-Κασάμ επανακυκλοφόρησαν εκείνο το βίντεο, θυμίζοντας στους πολίτες της σιωνιστικής οντότητας ότι ο Νετανιάχου τους οδηγεί στον όλεθρο.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/12/Bibas_dilosi.mp4

H Παλαιστινιακή Αντίσταση κερδίζει στα πεδία των μαχών και ταυτόχρονα παρεμβαίνει και οξύνει την κρίση μέσα στη σιωνιστική οντότητα. Μια κρίση που πλέον βγήκε στους δρόμους και τα σιωνιστικά μίντια.

Χτες, κυκλοφόρησε κοινή δήλωση 169 πρώην στρατιωτικών διοικητών του σιωναζιστικού στρατού, που εκφράζουν την υποστήριξή τους στον αρχηγό του επιτελείου, μετά την επίθεση που δέχτηκε από ορισμένους υπουργούς! Είδαμε με λύπη το μέτωπο που άνοιξαν οι υπουργοί για να νικήσουν το στρατό και τον αρχηγό του επιτελείου, γράφουν οι απόστρατοι σιωνιστές καραβανάδες.

Και μόνο η δημοσιοποίηση μιας τέτοιας δήλωσης αποκαλύπτει βαθιά κρίση ανάμεσα στην πολιτική και τη στρατιωτική ηγεσία του σιωναζιστικού στρατού. Οταν διαρκούντος ενός πολέμου ξεσπά δημόσια τέτοια κρίση, σημαίνει ότι όλοι βλέπουν την ήττα και προσπαθούν οι μεν να τη φορτώσουν στους δε.

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣπουδές με εξωφρενικά δίδακτρα θαυμάζει κι ονειρεύεται ο Πιερρακάκης

Πρωτοφανείς διαδηλώσεις ζητούν παραίτηση σιωνιστικής κυβέρνησης σε καιρό πολέμου!

Επόμενο άρθρο Τζενίν: Η μικρή Γάζα

Πρωτοφανείς διαδηλώσεις ζητούν παραίτηση σιωνιστικής κυβέρνησης σε καιρό πολέμου!

Σχετικά Αρθρα

Πορτραίτα ηρώων

Διεθνή 19 Ιούν 2026, 20:24

Λίβανος: Οι σιωναζιστές παριστάνουν τους… αμυνόμενους

Διεθνή 19 Ιούν 2026, 19:52

Το σκληρό ροκ της Τεχεράνης και οι «τελευταίοι» σπασμοί του κτήνους

Σιωναζιστής αντισυνταγματάρχης και τρεις στρατιώτες σκοτώθηκαν από πυρά των μαχητών της Χεζμπολά

Διεθνή 19 Ιούν 2026, 14:43

Mεγάλες απώλειες του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο μέσα σε μια μέρα

Διεθνή 18 Ιούν 2026, 20:55

Σιωνιστής τουρίστας μαχαίρωσε τρεις Κύπριους (τον ένα σοβαρά) στην Αγία Νάπα

Διεθνή 18 Ιούν 2026, 19:13

Πονάνε, ωρέ Μπριζίτ, τα παλικάρια;

Διεθνή 18 Ιούν 2026, 14:53
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Πορτραίτα ηρώων

19 Ιούν 2026, 20:24
Διεθνή

Λίβανος: Οι σιωναζιστές παριστάνουν τους… αμυνόμενους

19 Ιούν 2026, 19:52
Διεθνή

Το σκληρό ροκ της Τεχεράνης και οι «τελευταίοι» σπασμοί του κτήνους

Σιωναζιστής αντισυνταγματάρχης και τρεις στρατιώτες σκοτώθηκαν από πυρά των μαχητών της Χεζμπολά

19 Ιούν 2026, 14:43
Κόντρες

Πήρες κάνα φράγκο ή τζάμπα την έκανες τη διαφήμιση;

19 Ιούν 2026, 11:41
Η παπάρα

Ο πολεμοκάπηλος οσφυοκάμπτης παριστάνει τον ειρηνόφιλο

19 Ιούν 2026, 10:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Ιούνη

19 Ιούν 2026, 00:01
Καταστολή

Τρομοκρατικός «ποινικός λαϊκισμός»

18 Ιούν 2026, 22:21
Παιδεία

Τα ξένα funds «κατάπιαν» ως τώρα 10 ιδιωτικά σχολεία

18 Ιούν 2026, 21:00
Διεθνή

Mεγάλες απώλειες του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο μέσα σε μια μέρα

18 Ιούν 2026, 20:55
Παιδεία

Αναλγησία: Απέρριψαν την μεταγραφή φοιτήτριας που έχει πατέρα με 80% αναπηρία και εισόδημα κάτω από 6.000 ευρώ!

18 Ιούν 2026, 20:17
Διεθνή

Σιωνιστής τουρίστας μαχαίρωσε τρεις Κύπριους (τον ένα σοβαρά) στην Αγία Νάπα

18 Ιούν 2026, 19:13
Διεθνή

Πονάνε, ωρέ Μπριζίτ, τα παλικάρια;

18 Ιούν 2026, 14:53
Διεθνή

Ο αποκαλυπτικός θρήνος ενός συνεπούς σιωνιστή

18 Ιούν 2026, 13:54
Διεθνή

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

Πεζεσκιάν και Τραμπ υπέγραψαν από απόσταση το Μνημόνιο Κατανόησης

18 Ιούν 2026, 12:29
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Ιούνη

18 Ιούν 2026, 00:01
Οικονομία

PosoKaneiToDoulema?

17 Ιούν 2026, 22:19
Διεθνή

«Το Ισραήλ είναι πιο αδύναμο»: To ισραηλινό πολιτικο προσωπικό αντιδρά οργισμένα στη συμφωνία ειρήνης ΗΠΑ–Ιράν

17 Ιούν 2026, 20:39
Κόντρες

Τα παπαγαλάκια μεταμφιέστηκαν σε βαρυπενθούσες χήρες

17 Ιούν 2026, 13:58
Διεθνή

Νew York Times: Το τζογάρισμα του Τραμπ με το Ιράν καταλήγει σε ταπεινωτική ήττα

17 Ιούν 2026, 11:44
Καταστολή

Αρειος Πάγος για αποφυλάκιση Γιωτόπουλου: Με καθαρά μοναρχοφασιστική λογική

17 Ιούν 2026, 09:35
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Ιούνη

Ημέρα δρεπανοκυττάρωσης.

Κουβέιτ: Ημέρα ανεξαρτησίας (1961).

Τρινιντάντ-Τομπάγκο: Ημέρα εργασίας.

1912: Καθιερώνεται η οκτάωρη εργασία στις ΗΠΑ.

1917: Η Βρετανία παρέχει δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες άνω των τριάντα ετών.

1933: Η Γαλλία προσφέρει πολιτικό άσυλο στον Λέον Τρότσκι.

1971: Ανακοινώνεται ότι η Ελλάδα έχει 10.311 δημοτικά σχολεία και 1.222.481 αναλφάβητους.

1975: Ο Κωνσταντίνος Τσάτσος εκλέγεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η Ελλάδα χαιρετίζει την επίτευξη της συμφωνίας μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ιράν, όπως και κάθε πρωτοβουλία η οποία θα συμβάλει στην εκτόνωση της έντασης στην περιοχή. Είμαστε πάντα υπέρμαχοι της διπλωματικής λύσης για την αντιμετώπιση τέτοιων ζητημάτων.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Αυτός δεν είναι που στήριζε δημόσια την εισβολή αμερικανών κομάντο στη Βενεζουέλα και την απαγωγή του προέδρου της χώρας Νικολάς Μαδούρο; «Ο Νικολάς Μαδούρο ήταν επικεφαλής μιας βάναυσης και καταπιεστικής δικτατορίας που προκάλεσε αδιανόητο πόνο στον λαό της Βενεζουέλας. Το τέλος του καθεστώτος του προσφέρει νέα ελπίδα για τη χώρα. Δεν είναι η στιγμή να σχολιάσουμε τη νομιμότητα των πρόσφατων ενεργειών»! Αυτός δεν είναι που συντασσόταν με τους αμερικανοσιωνιστές συμμάχους του με στόχο την ανατροπή της ιρανικής κυβέρνησης διά της πολεμικής βίας; Την έχουν εξαφανίσει εκείνη τη δήλωση, αλλά έγινε: «Η Ελλάδα, ως διαχρονικός πυλώνας σταθερότητας και δημοκρατικών αξιών στην Ανατολική Μεσόγειο, δεν μπορεί να μένει αδιάφορη απέναντι σε καθεστώτα που απειλούν την παγκόσμια ασφάλεια και καταπιέζουν τους λαούς τους. Στηρίζουμε το αναφαίρετο δικαίωμα του ιρανικού λαού να ζήσει σε μια ελεύθερη, ανοιχτή και δημοκρατική κοινωνία. Η αποκατάσταση της δημοκρατικής νομιμότητας στην Τεχεράνη δεν είναι μόνο αίτημα των καιρών, αλλά προϋπόθεση για τη μόνιμη ειρήνη στην περιοχή. Είμαστε σε πλήρη συντονισμό με τους συμμάχους μας για τη διασφάλιση αυτού του στόχου». Και ο ακροδεξιός «αυτοφωράκιας» του Μητσοτάκη έγραφε σε μακροσκελέστατη ανάρτηση-ύμνο του σιωναζισμού: «Είμαι υπερήφανος που η Ελλάδα μας, υπό την ηγεσία του @kmitsotakis σε όλη αυτή την προσπάθεια του Ισραήλ έμεινε πιστή σύμμαχός του μέχρι το τέλος και δεν τους εγκαταλείψαμε ακόμη και όταν όλοι οι φανατικοί αντισημίτες αριστεριστές και ακροδεξιοί μας πίεζαν και μας έβριζαν στην Βουλή, στους δρόμους στο διαδίκτυο και παντού. Είμαστε με το Ισραήλ και είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Μακάρι το Ιράν και ο σπουδαίος λαός της Περσίας να αναπνεύσει τον αέρα της Ελευθερίας που του αξίζει. Υγ. Φυσικά χωρίς τις ΗΠΑ και ειδικά τον Πρόεδρο @realDonaldTrump @POTUS όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί και η ιστορία αυτό θα του το πιστώσει». Η ήττα των αμερικάνων ιμπεριαλιστών στο Ιράν είναι ήττα και των πολεμοκάπηλων, οσφυοκαμπτών πολιτικών μπανανιών, όπως ο Μητσοτάκης, που τώρα παριστάνουν τους… διαχρονικούς υποστηρικτές της ειρήνης)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Πρωτοφανείς διαδηλώσεις ζητούν παραίτηση σιωνιστικής κυβέρνησης σε καιρό πολέμου!

    • Εφετείο 17Ν

      Πρωτοφανείς διαδηλώσεις ζητούν παραίτηση σιωνιστικής κυβέρνησης σε καιρό πολέμου!

  • ΕΛΑ

    Πρωτοφανείς διαδηλώσεις ζητούν παραίτηση σιωνιστικής κυβέρνησης σε καιρό πολέμου!

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Πρωτοφανείς διαδηλώσεις ζητούν παραίτηση σιωνιστικής κυβέρνησης σε καιρό πολέμου!

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Πρωτοφανείς διαδηλώσεις ζητούν παραίτηση σιωνιστικής κυβέρνησης σε καιρό πολέμου!

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Πρωτοφανείς διαδηλώσεις ζητούν παραίτηση σιωνιστικής κυβέρνησης σε καιρό πολέμου!

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Πρωτοφανείς διαδηλώσεις ζητούν παραίτηση σιωνιστικής κυβέρνησης σε καιρό πολέμου!

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Πρωτοφανείς διαδηλώσεις ζητούν παραίτηση σιωνιστικής κυβέρνησης σε καιρό πολέμου!

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Πρωτοφανείς διαδηλώσεις ζητούν παραίτηση σιωνιστικής κυβέρνησης σε καιρό πολέμου!

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Πρωτοφανείς διαδηλώσεις ζητούν παραίτηση σιωνιστικής κυβέρνησης σε καιρό πολέμου!

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Πρωτοφανείς διαδηλώσεις ζητούν παραίτηση σιωνιστικής κυβέρνησης σε καιρό πολέμου!

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Πρωτοφανείς διαδηλώσεις ζητούν παραίτηση σιωνιστικής κυβέρνησης σε καιρό πολέμου!

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Πρωτοφανείς διαδηλώσεις ζητούν παραίτηση σιωνιστικής κυβέρνησης σε καιρό πολέμου!

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Πρωτοφανείς διαδηλώσεις ζητούν παραίτηση σιωνιστικής κυβέρνησης σε καιρό πολέμου!

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Πρωτοφανείς διαδηλώσεις ζητούν παραίτηση σιωνιστικής κυβέρνησης σε καιρό πολέμου!

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Πρωτοφανείς διαδηλώσεις ζητούν παραίτηση σιωνιστικής κυβέρνησης σε καιρό πολέμου!

      Πρωτοφανείς διαδηλώσεις ζητούν παραίτηση σιωνιστικής κυβέρνησης σε καιρό πολέμου!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Πρωτοφανείς διαδηλώσεις ζητούν παραίτηση σιωνιστικής κυβέρνησης σε καιρό πολέμου!

      Πρωτοφανείς διαδηλώσεις ζητούν παραίτηση σιωνιστικής κυβέρνησης σε καιρό πολέμου!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Πρωτοφανείς διαδηλώσεις ζητούν παραίτηση σιωνιστικής κυβέρνησης σε καιρό πολέμου!

      Πρωτοφανείς διαδηλώσεις ζητούν παραίτηση σιωνιστικής κυβέρνησης σε καιρό πολέμου!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Πρωτοφανείς διαδηλώσεις ζητούν παραίτηση σιωνιστικής κυβέρνησης σε καιρό πολέμου!

      Πρωτοφανείς διαδηλώσεις ζητούν παραίτηση σιωνιστικής κυβέρνησης σε καιρό πολέμου!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Πρωτοφανείς διαδηλώσεις ζητούν παραίτηση σιωνιστικής κυβέρνησης σε καιρό πολέμου!

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Πρωτοφανείς διαδηλώσεις ζητούν παραίτηση σιωνιστικής κυβέρνησης σε καιρό πολέμου!

    Πρωτοφανείς διαδηλώσεις ζητούν παραίτηση σιωνιστικής κυβέρνησης σε καιρό πολέμου!

  • Επικοινωνία

    Πρωτοφανείς διαδηλώσεις ζητούν παραίτηση σιωνιστικής κυβέρνησης σε καιρό πολέμου!

    Πρωτοφανείς διαδηλώσεις ζητούν παραίτηση σιωνιστικής κυβέρνησης σε καιρό πολέμου!

  • Όροι χρήσης

    Πρωτοφανείς διαδηλώσεις ζητούν παραίτηση σιωνιστικής κυβέρνησης σε καιρό πολέμου!

    Πρωτοφανείς διαδηλώσεις ζητούν παραίτηση σιωνιστικής κυβέρνησης σε καιρό πολέμου!

  • Ποιοι είμαστε

    Πρωτοφανείς διαδηλώσεις ζητούν παραίτηση σιωνιστικής κυβέρνησης σε καιρό πολέμου!

    Πρωτοφανείς διαδηλώσεις ζητούν παραίτηση σιωνιστικής κυβέρνησης σε καιρό πολέμου!

  • Επικοινωνία

    Πρωτοφανείς διαδηλώσεις ζητούν παραίτηση σιωνιστικής κυβέρνησης σε καιρό πολέμου!

    Πρωτοφανείς διαδηλώσεις ζητούν παραίτηση σιωνιστικής κυβέρνησης σε καιρό πολέμου!

  • Όροι χρήσης

    Πρωτοφανείς διαδηλώσεις ζητούν παραίτηση σιωνιστικής κυβέρνησης σε καιρό πολέμου!

    Πρωτοφανείς διαδηλώσεις ζητούν παραίτηση σιωνιστικής κυβέρνησης σε καιρό πολέμου!

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo