Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Συνάντηση Αλ-Χάγια – Κούσνερ στην Αίγυπτο | Εντονη διπλωματική κινητικότητα για τη Γάζα
  • Aπό εκεί που δεν το περιμένεις…
  • Η Ευρωένωση ψάχνει χωματερή για τους «ανεπιθύμητους» – τώρα στη Ρουάντα
  • Σαν σήμερα 17 Αυγούστου
  • Η Κολομβία συντάσσεται με το Μαρόκο για τη Δυτική Σαχάρα, καθώς ευθυγραμμίζεται με την ισραηλινή εξωτερική πολιτική
  • JPMorgan: Ιράν και Ομάν «δικαιολογούνται νομικά» να επιβάλουν τέλη ναυσιπλοΐας στο Στενό του Ορμούζ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Παιδεία»Βάσεις εισαγωγής 2025: 26.239 υποψήφιοι αποκεφαλίστηκαν λόγω Ελάχιστης Bάσης Εισαγωγής
Παιδεία

Βάσεις εισαγωγής 2025: 26.239 υποψήφιοι αποκεφαλίστηκαν λόγω Ελάχιστης Bάσης Εισαγωγής

33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr26 Ιούλ 2025, 06:47

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τις βάσεις εισαγωγής για τα Τμήματα και τις Σχολές των Πανεπιστημίων, των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, την ΑΣΠΑΙΤΕ, τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης, τις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, τις Σχολές των Ακαδημιών της Πυροσβεστικής, του Εμπορικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος.

Στο σημείωμά μας αυτό δεν θα ασχοληθούμε με το ασανσέρ των βάσεων, για το οποίο υπάρχει μπόλικο ρεπορτάζ στις αστικές φυλλάδες (άνοδος στις Πολυτεχνικές και Οικονομικές σχολές, σταθερότητα στις Ιατρικές, πτώση στις Νομικές, βατερλό στα Τμήματα με μαθήματα αυξημένης βαρύτητας τα Μαθηματικά και τη Φυσική, κ.λπ.), καθώς αυτές διαμορφώνονται από τον κλειστό αριθμό εισακτέων ανά Τμήμα ή Σχολή σε συνδυασμό με τις τορπίλες των θεμάτων διαβαθμισμένης δυσκολίας και τις προτιμήσεις των υποψήφιων.

Για μας σημασία έχει να αναδείξουμε το τεράστιο πετσόκομμα των υποψήφιων που παρατηρήθηκε και φέτος και ικανοποιεί τους στόχους της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του αστικού συστήματος εξουσίας, να στέλνονται στον αγύριστο χιλιάδες υποψήφιοι που λαχταρούν μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ελπίζοντας σε μια καλύτερη ζωή μέσω της κατάκτησης ακαδημαϊκών και επαγγελματικών προσόντων.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του ΥΠΑΙΘΑ φέτος αποκεφαλίστηκαν 26.239 υποψήφιοι λόγω της λαιμητόμου της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής, ενώ 33.667 υποψήφιοι, συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος.

-Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι στις φετινές εξετάσεις εισαγωγής (απόφοιτοι που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις 2025 ΓΕΛ και ΕΠΑΛ και απόφοιτοι χωρίς νέα εξέταση το 2025, αλλά με παλαιότερη συμμετοχή το 2023 ή το 2024 ΓΕΛ και ΕΠΑΛ στην κατηγορία 10%) ανήλθαν σε 96.515.

Από αυτούς δικαίωμα να καταθέσουν μηχανογραφικό είχαν 70.276 υποψήφιοι (59.822 από ΓΕΛ και 10.454 από ΕΠΑΛ), επειδή σημείωσαν βαθμολογική επίδοση τουλάχιστον ίση με την χαμηλότερη ΕΒΕ (δηλαδή αυτή με συντελεστή το 0,8) ανά σχολή ή τμήμα ή εισαγωγική κατεύθυνση.

Συνεπώς καρατομήθηκαν λόγω ΕΒΕ, δηλαδή δεν μπόρεσαν να συμπληρώσουν καν μηχανογραφικό και να μπουν στη διαδικασία επιλογής, 26.239 υποψήφιοι (96.515-70.276=26.239), δηλαδή ποσοστό 27,19%.  Από αυτούς οι 20.486 προέρχονται από τα ΓΕΛ και οι 5.753 από τα ΕΠΑΛ. Θυμίζουμε ότι πέρυσι κόπηκαν λόγω ΕΒΕ 25.921 υποψήφιοι.

Η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής (ΕΒΕ) αποτελεί ισχυρότατη λαιμητόμο ανακοπής της τάσης για πανεπιστημιακές σπουδές, γι’ αυτό και παραμένει ακλόνητη παρά τις διαμαρτυρίες.

Η ιστορικά διαμορφωμένη δυναμική τάση της νεολαίας της εργαζόμενης κοινωνίας για πανεπιστημιακή μόρφωση αποτελεί μεγάλο πονοκέφαλο της αστικής τάξης και του πολιτικού της προσωπικού, εδώ και δεκαετίες. Γιατί μέσα στο δημόσιο πανεπιστήμιο οι νέοι χτίζουν προσωπικότητες με γνώσεις, δεξιότητες, αυξημένη κρίση (με τη σχετική έννοια που αυτά πραγματώνονται στο πλαίσιο του καπιταλισμού), πολλαπλασιάζουν τις ευκαιρίες για επαγγελματική αποκατάσταση και κάνουν όνειρα για μια ζωή πιο άνετη από αυτήν των γονιών τους. Εξ ου και αποτελούν εν δυνάμει στρώμα, που υπό προϋποθέσεις, μπορεί να διεκδικεί καλύτερους μισθούς και εργασιακές σχέσεις, πολιτικές και συνδικαλιστικές ελευθερίες.

Γι’ αυτό και έχουν βαλθεί όλοι οι διαχειριστές της εξουσίας για λογαριασμό της μπουρζουαζίας, να ανακόψουν αυτήν την τάση για σπουδές. Είτε θεσμοθετώντας έντονους ταξικούς φραγμούς, τόσο στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση (ειδικά στο Λύκειο), όσο και κατά την εισαγωγή (Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής) και τη φοίτηση στα ΑΕΙ, είτε λουστράροντας και ξανα-λουστράροντας τη λεγόμενη τεχνικοεπαγγελματική εκπαίδευση, με στόχο να στρέψουν σε αυτήν, τώρα και μετά την αποφοίτηση από το Γυμνάσιο (νόμοι Κεραμέως, Πιερρακάκη), ειδικά την τεράστια πλειοψηφία των παιδιών της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.

-Σύμφωνα με το ΥΠΑΙΘΑ, συνολικά εισήχθησαν στα Πανεπιστήμια, στις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες, στην ΑΣΠΑΙΤΕ, στις ΑΣΤΕ, στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές και στις Ακαδημίες της Πυροσβεστικής, του Εμπορικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος 62.848 υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Αρα 33.667 υποψήφιοι (96.515-62.848=33.667) συνολικά τέθηκαν εκτός τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Τούτο σημαίνει πως έμειναν κενές 7.428 θέσεις μόνο από την κατηγορία των υποψήφιων που είχαν δικαίωμα υποβολής μηχανογραφικού (70.276-62.848).

Η αδίστακτη κυβέρνηση Μητσοτάκη συστηματικά αποκεφαλίζει δεκάδες χιλιάδες νέους που πασχίζουν να μπουν στα δημόσια ΑΕΙ, την ίδια στιγμή που φροντίζει να μεγαλώσει την πελατεία για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια-πανεπιστημιοποιημένα κολλέγια.

Εκτύπωση 🖨
ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣε φιάσκο ολκής κατέληξε η κατ’ οίκον διανομή φαρμάκων του ΕΟΠΥΥ

33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 27 Ιούλη

33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

Σχετικά Αρθρα

ΟΙΕΛΕ: Δύο μέτρα και δύο σταθμά από το υπουργείο Παιδείας

Εργατικά 8 Αυγ 2026, 09:50

ΟΙΕΛΕ: Παρανομίες σωρηδόν σε ιδιωτικό σχολείο της Βόρειας Πελοποννήσου

Απόντες το υπουργείο Παιδείας και η αρμόδια Διεύθυνση Εκπαίδευσης

Παιδεία 8 Αυγ 2026, 05:27

Οικότροφοι Φοιτητικής Εστίας Αθηνών: Κυβέρνηση και ΙΝΕΔΙΒΙΜ δεν έχουν κανένα σχέδιο για το που θα μείνουν εκατοντάδες φοιτητές!

Παιδεία 6 Αυγ 2026, 18:24

Tηλεφωνικές απειλές του ΙΝΕΔΙΒΙΜ καταγγέλλει ο Σύλλογος Οικότροφων ΦΕΑ

Παιδεία 2 Αυγ 2026, 19:43

Ενιαίος Σύλλογος Διδασκόντων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: Οχι στην αναθεώρηση του άρθρου 16

Παιδεία 30 Ιούλ 2026, 07:11

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο: «Εξωστρέφεια» σημαίνει (και) προσφορά υπηρεσιών στους εφοπλ(η)στές

Παιδεία 30 Ιούλ 2026, 07:04
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Συνάντηση Αλ-Χάγια – Κούσνερ στην Αίγυπτο | Εντονη διπλωματική κινητικότητα για τη Γάζα

17 Αυγ 2026, 14:04
Διεθνή

Aπό εκεί που δεν το περιμένεις…

17 Αυγ 2026, 11:53
Καταστολή

Η Ευρωένωση ψάχνει χωματερή για τους «ανεπιθύμητους» – τώρα στη Ρουάντα

Η Μελόνι διαπραγματεύεται με το Κιγκάλι για return hubs, ενώ η ΕΕ μετατρέπει την Αφρική σε υπεράκτια ζώνη απελάσεων

17 Αυγ 2026, 07:49
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Αυγούστου

17 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Η Κολομβία συντάσσεται με το Μαρόκο για τη Δυτική Σαχάρα, καθώς ευθυγραμμίζεται με την ισραηλινή εξωτερική πολιτική

16 Αυγ 2026, 08:51
Διεθνή

JPMorgan: Ιράν και Ομάν «δικαιολογούνται νομικά» να επιβάλουν τέλη ναυσιπλοΐας στο Στενό του Ορμούζ

16 Αυγ 2026, 08:36
Διεθνή

Νότιος Λίβανος: Ξαναέσπασαν τα μούτρα τους οι σιωναζιστές στον λόφο Αλι αλ-Τάχερ

16 Αυγ 2026, 08:11
Κόντρες

Από τους κομμουνιστάς στους τζιχαντιστάς

16 Αυγ 2026, 07:48
Η παπάρα

Οταν χτυπάς ένα φουσκωμένο μπαλόνι με μια καρφίτσα

16 Αυγ 2026, 05:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Αυγούστου

16 Αυγ 2026, 00:01
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

15 Αυγ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Αυγούστου

15 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Εκτακτη περιοδεία Κούσνερ σε Ισραήλ και Αίγυπτο για τον οδικό χάρτη για τη Γάζα

14 Αυγ 2026, 19:33
Διεθνή

Εσμαΐλ Καανί προς Ιρακινή Αντίσταση: Μην παραδώσετε τα όπλα, αλλά μην συγκρούεστε με τις κρατικές δυνάμεις

14 Αυγ 2026, 18:32
Καταστολή

Υπόθεση Marfin: Mια σκευωρία, τρεις οι προφυλακισθέντες

Προσφυγή εναντίον του εντάλματος προφυλάκισής της κατέθεσε η τρίτη κατηγορούμενη

14 Αυγ 2026, 17:54
Διεθνή

Το Ιράν καταδικάζει κάθε προσπάθεια παραγκωνισμού του παλαιστινιακού ζητήματος

14 Αυγ 2026, 07:38
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Αυγούστου

14 Αυγ 2026, 00:01
Αγροτικά

Χτύπησε και στην – μέχρι τώρα καθαρή – Αρτα η ευλογιά των αιγοπροβάτων

13 Αυγ 2026, 20:38
Κόντρες

Kάτι τρέχει με τον Τάκη (;)

13 Αυγ 2026, 19:50
Η παπάρα

Ο φιδέμπορος του Μαρ-α-Λάγκο

13 Αυγ 2026, 11:22
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Αυγούστου

Ινδονησία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1945).

Γκαμπόν: Ημέρα ανεξαρτησίας (1960).

Αργεντινή: Ημέρα San Martin (1850).

1936: Καίγονται χιλιάδες «κομμουνιστικά» βιβλία σε τεράστια πυρά στην πλατεία του Λευκού Πύργου.

1944: Μπλόκο της Κοκκινιάς (150 νεκροί).

1954: Εκτελείται ο Νίκος Πλουμπίδης.

1956: Η Δυτική Γερμανία θέτει εκτός νόμου το Κομμουνιστικό Κόμμα.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από το 2019 έχω βιώσει επαναλαμβανόμενα και συστηματικά -όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης- την προσπάθεια αποδόμησής μου ως προσώπου. Πρόκειται για μια τακτική που έχει ως βασικό στόχο να σπιλώσει το πρόσωπο επειδή δεν μπορεί να αποδομήσει το έργο. Τα παλαιοκομματικά οχυρά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της πολιτικής τού σήμερα που ζητά λύσεις. Τι κάνουν λοιπόν; Οταν κάποιος παράγει απτό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο -όπως είναι για παράδειγμα το «Προλαμβάνω»- το οποίο δεν μπορούν να αμφισβητήσουν, τότε επιχειρούν να σπιλώσουν το πρόσωπο. Η βασική τους προσέγγιση είναι να παρουσιάσουν άξιους ανθρώπους ως διεφθαρμένους, φαύλους, αναξιόπιστους για να πλήξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Λες και ο πολίτης θα αμφισβητήσει την ίδια την πραγματικότητα, τα ίδια του τα μάτια και θα πιστέψει αυτά που λέει ή γράφει κάποιος για την πραγματικότητα που ζει ο ίδιος.

Ειρήνη Αγαπηδάκη

(Η κυρία μάς λέει για τον εαυτό της ότι είναι άξια, αδιάφθορη, αυτοδημιούργητη, αξιόπιστη και κυρίως ότι παράγει σημαντικό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο. Ο ίδιος ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη. Γι’ αυτό και δεν την παίρνει ποτέ μαζί του στις φιέστες κοπής κορδελών που πραγματοποιεί συνεχώς σε όλη τη χώρα. Παίρνει μόνο τη γενική γραμματέα του Βιλδιρίδη. Ενίοτε και τον υφυπουργό Θεμιστοκλέους. Την αναπληρώτρια υπουργό Αγαπηδάκη την έχει στο ψυγείο. Γι’ αυτό και η «δόλια» προσπαθεί να μείνει στον αφρό αυτοαποθεούμενη. Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οι «πλάτες» που έχει και που την εκτόξευσαν σε αριστίνδην εκλογή στη Βουλή, μέσω της πρώτης θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε ήταν ένα δεξιό διαδικτυακό τρολ που ασχολούνταν με τα «κακάκια του Πολάκη», δεν είναι ικανές να της εξασφαλίσουν άκοπα και μια θέση στην επόμενη Βουλή μέσω σταυροδοσίας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

    • Εφετείο 17Ν

      33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

  • ΕΛΑ

    33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

    • Εφετείο ΕΛΑ

      33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

  • Επαναστατικός Αγώνας

    33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

      33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

      33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

      33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

      33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

    33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

  • Επικοινωνία

    33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

    33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

  • Όροι χρήσης

    33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

    33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

  • Ποιοι είμαστε

    33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

    33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

  • Επικοινωνία

    33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

    33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

  • Όροι χρήσης

    33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

    33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo