Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 30 Αυγούστου
  • Κάλπες υπό πολιορκία: Μπορεί η πρώτη εκλογική αναμέτρηση της Παλαιστίνης εδώ και δύο δεκαετίες να επιβιώσει της κατοχής;
  • Αλ-Χίντι: Τα αποτελέσματα της τρέχουσας αντιπαράθεσης θα διαμορφώσουν το μέλλον της Παλαιστίνης και της περιοχής για τις επόμενες δεκαετίες
  • «Σκότι, φίλε μου, η αξιοπιστία σου διακυβεύεται, κάνε κάτι»
  • «Πρωτοφανείς ζημιές»: Το Ιράν προκάλεσε ζημιές δισεκατομμυρίων σε εγκαταστάσεις αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών
  • Σαν σήμερα 29 Αυγούστου
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Υγεία»Στις ελληνικές καλένδες η προμήθεια εξοπλισμού για τις ΜΕΘ
Υγεία

Στις ελληνικές καλένδες η προμήθεια εξοπλισμού για τις ΜΕΘ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr11 Ιαν 2021, 20:53

Μια κυβέρνηση κοινωνικά ανάλγητη και παγερά αδιάφορη για τους νεκρούς που θρηνούμε κάθε μέτρα. Αυτός ήταν ο τίτλος δημοσιεύματός μας στις 19 Δεκέμβρη. Αναφερόμασταν στις ψευδο-ΜΕΘ που με διαδικασίες άρπα-κόλλα έφτιαξε η κυβέρνηση Μητσοτάκη και στο διαγωνισμό για την κάλυψη των ελλείψεών τους (και των ελλείψεων των κανονικών ΜΕΘ) σε απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό (για την έλλειψη εξειδικευμένων εντατικολόγων και νοσηλευτών με εμπειρία στις ΜΕΘ δεν το συζητάμε…), που η κυβέρνηση «θυμήθηκε» να προκηρύξει μεσούντος του δεύτερου κύκλου της πανδημίας.

Η διεξαγωγή του διαγωνισμού ανατέθηκε (με εκπρόθεσμη τροπολογία που απετέλεσε την παράγραφο 1 του άρθρου 48 του νόμο 4753/2020) στο ΙΦΕΤ ΑΕ. Το ΙΦΕΤ ΑΕ εδέησε να ανεβάσει στην ιστοσελίδα του την προκήρυξη του διαγωνισμού στις 11 Δεκέμβρη. Προέβλεψε ότι στις 18 Δεκέμβρη και ώρα 11 π.μ. θα άνοιγαν οι φάκελοι με τις προσφορές των εταιριών.

Εκτοτε, ούτε φωνή ούτε ακρόαση από το ΙΦΕΤ. Παρακολουθούσαμε συνεχώς την ιστοσελίδα του και δε βλέπαμε να ανακοινώνεται το οτιδήποτε για την εξέλιξη του διαγωνισμού. Εγινε, σε ποιον/ποιους κατακυρώθηκε, παραδόθηκαν τα υλικά; Τίποτα απολύτως.

Παραθέτουμε και πάλι τον Πίνακα με τον εξοπλισμό για τον οποίο προκηρύχτηκε διαγωνισμός και τις διευκρινίσεις που μας έδωσαν εντατικολόγοι για τη χρήση του:

  • Οπως μας εξήγησαν, οι αναπνευστικές συσκευές που διαθέτουν τα χειρουργεία δεν κάνουν για τις ΜΕΘ. Βαφτίζοντας τα χειρουργεία ΜΕΘ, θα έπρεπε τουλάχιστον να διαθέτουν απόθεμα Αναπνευστικών Συσκευών Υψηλής Ροής, προκειμένου τα χειρουργεία να λειτουργήσουν υποτυπωδώς ως ΜΕΘ. Εννοείται, βέβαια, ότι για να μπορεί μια μονάδα να λειτουργήσει ως ΜΕΘ πρέπει να έχει και μερικούς εντατικολόγους γιατρούς και νοσηλευτές με εμπειρία σε ΜΕΘ.
  • Ο δεύτερος στη λίστα εξοπλισμός (BiPAP) είναι απαραίτητος προκειμένου να προετοιμαστεί ο ασθενής για διασωλήνωση.
  • Και οι υπόλοιποι εξοπλισμοί χρειάζονται για να εφοδιαστούν οι λειτουργούσες πραγματικές ΜΕΘ, γιατί έχουν πολλές ελλείψεις.
  • Ελλείψεις υπάρχουν και στον εξοπλισμό που απαιτείται για να γίνουν οι διακομιδές.

Σχολιάζαμε τότε, ότι πέρα από την έλλειψη κενών κρεβατιών ΜΕΘ, η έλλειψη του απαραίτητου για τις διακομιδές εξοπλισμού καθιστούσε επίσης ανεφάρμοστη στην πράξη τη μεγαλόστομη κυβερνητική διακήρυξη ότι τα πάντα είναι έτοιμα για να γίνουν διακομιδές και να μην μείνει κανένας βαριά νοσών από covid-19 χωρίς νοσηλεία σε ΜΕΘ (συσχετίστε το με την ιταμή δήλωση Κοντοζαμάνη ότι για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ φταίνε οι γιατροί και όχι η κατάρρευση του συστήματος).

Γράψαμε και κάτι ακόμα:

Δεν είναι απολύτως σίγουρο ότι αυτός ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί, για μια σειρά λόγους. Αν ολοκληρωθεί, στην προκήρυξη δεν προβλέπεται πόσος θα είναι ο χρόνος που θα απαιτηθεί για να γίνει η κατακύρωση του διαγωνισμού σε συγκεκριμένο/ους μειοδότη/ες. Προβλέπονται μόνο οι χρόνοι για την τμηματική και τελική παράδοση του εξοπλισμού. Ιδού το σχετικό απόσπασμα της προκήρυξης: «ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: Το 50% των προσφερόμενων ειδών ενός εκάστου προμηθευτή εντός δέκα (10) ημερών από την υπογραφή της σύμβασης και το υπόλοιπο 50% εντός τριάντα (30) ημερών από την υπογραφή της σύμβασης».

Μ’ άλλα λόγια, αν τελικά ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός, θα φτάσουμε στον Φλεβάρη για να γίνει η παράδοση όλου αυτού του εξοπλισμού, του τόσο απαραίτητου για να σωθούν κάποιες ζωές. Εντωμεταξύ, οι νοσηλευόμενοι στα χειρουργεία και στις άλλες ψευδο-ΜΕΘ, όσο και στις απλές κλίνες covid-19, δεν έχουν τη νοσηλεία που θα έπρεπε να έχουν και χάνονται μέσα σε λίγες μέρες. Σαν το σκυλί στ’ αμπέλι!

Σήμερα, καθώς είδαμε ότι ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα στην ιστοσελίδα του ΙΦΕΤ ΑΕ, επικοινωνήσαμε με το Τμήμα Διαγωνισμών & Προμηθειών του ΙΦΕΤ ΑΕ, στη τηλέφωνο 2132002479. Μια κυρία, η οποία αρνήθηκε να μας πει το όνομά της (!), αφού μας έκλεισε δύο φορές αγενέστατα το τηλέφωνο, ισχυριζόμενη ότι μιλάει σε άλλη γραμμή, την τρίτη φορά, αφού της εξηγήσαμε τι ακριβώς ρωτάμε, μας είπε να απευθυνθούμε στο υπουργείο Υγείας, διότι αυτό γνωρίζει την τύχη του διαγωνισμού, δεδομένου ότι το ΙΦΕΤ ΑΕ… απλά έκανε την ανακοίνωση!

Ομολογούμε ότι στις κάμποσες δεκαετίες που κάνουμε ρεπορτάζ, τόσο… πρωτότυπη απάντηση από υπάλληλο πρώτη φορά έχουμε ακούσει. Εννοείται πως αποκλειστικά αρμόδιο για το διαγωνισμό είναι το ΙΦΕΤ ΑΕ, που πήρε τη συγκεκριμένη αρμοδιότητα με διάταξη νόμου και προκήρυξε το διαγωνισμό με βάση τα ισχύοντα για τις δημόσιες συμβάσεις.

Αν ο διαγωνισμός είχε ολοκληρωθεί, η «ανώνυμη» κυρία του Τμήματος Διαγωνισμών & Προμηθειών του ΙΦΕΤ ΑΕ θα μας το ανακοίνωνε περιχαρής. Η άρνησή της να μας δώσει οποιαδήποτε πληροφορία και η βλακώδης παραπομπή μας στο υπουργείο Υγείας, έρχεται να επιβεβαιώσει την εκτίμησή μας προ μηνός, ότι δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι αυτός ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί. Μόλις είδαν ότι χαλάρωσε λίγο η πίεση στις ΜΕΘ αποφάσισαν να παραπέμψουν το διαγωνισμό στις ελληνικές καλένδες. Δε θα είναι η πρώτη φορά. Κι όταν οι ΜΕΘ και οι ψευδο-ΜΕΘ ξεχειλίσουν και πάλι (κάτι που δυστυχώς δε θ’ αργήσει, όπως δείχνουν τα επιδημιολογικά στοιχεία και η έλευση της βαρυχειμωνιάς), δεν έχουν πρόβλημα: προκηρύσσουν έναν καινούργιο διαγωνισμό, κάνουν την προπαγάνδα τους και περιμένουν πότε θα «λασκάρει» και πάλι η πίεση για να τον αφήσουν άγονο.

Εδώ δε δίστασαν να νομοθετήσουν τον Απρίλη του 2020 την πρόσληψη 800 μόνιμων γιατρών και 1.000 μόνιμων νοσηλευτών, για να καταλήξουν τον Σεπτέμβρη σε προκήρυξη μόνο 400 θέσεων γιατρών!

Εκτύπωση 🖨
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΙΦΕΤ ΑΕ ΜΕΘ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΚι ύστερα, πλακώθηκε στα μεγάλα λόγια που… απεχθάνεται
Επόμενο άρθρο Σταθερά υπερπλήρεις οι ΜΕΘ-COVID

Σχετικά Αρθρα

Χωρίς αξονικό τομογράφο το Αττικόν! 

Υγεία 8 Αυγ 2026, 18:49

Πρώτα έκοψαν την κορδέλα, μετά έπεσε το ταβάνι!

ΤΕΠ Νοσοκομείου Κορίνθου

Υγεία 5 Αυγ 2026, 08:01

Kαι στην κορφή Ματίνα

Υγεία 27 Ιούλ 2026, 18:45

Καταγγελίες για τον Γεωργιάδη, εντός και εκτός Ελλάδας

Για τη ντροπολογία με την οποία καταργεί το αυτοδιοίκητο του ΠΙΣ

Υγεία 21 Ιούλ 2026, 12:06

Τα Ιουλιανά του Γεωργιάδη

Υγεία 20 Ιούλ 2026, 13:28

Το «κόστος» καθορίζει την ασφαλή παροχή υπηρεσιών Υγείας στο ΕΣΥ

Υγεία 8 Ιούλ 2026, 18:27
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Αυγούστου

30 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Κάλπες υπό πολιορκία: Μπορεί η πρώτη εκλογική αναμέτρηση της Παλαιστίνης εδώ και δύο δεκαετίες να επιβιώσει της κατοχής;

29 Αυγ 2026, 13:49
Διεθνή

Αλ-Χίντι: Τα αποτελέσματα της τρέχουσας αντιπαράθεσης θα διαμορφώσουν το μέλλον της Παλαιστίνης και της περιοχής για τις επόμενες δεκαετίες

29 Αυγ 2026, 10:09
Κόντρες

«Σκότι, φίλε μου, η αξιοπιστία σου διακυβεύεται, κάνε κάτι»

29 Αυγ 2026, 09:52
Διεθνή

«Πρωτοφανείς ζημιές»: Το Ιράν προκάλεσε ζημιές δισεκατομμυρίων σε εγκαταστάσεις αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών

29 Αυγ 2026, 05:13
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Αυγούστου

29 Αυγ 2026, 00:01
Η παπάρα

Οταν το ψέμα γίνεται χλευασμός

28 Αυγ 2026, 17:11
Διεθνή

Ρεζαεΐ: Ιράν και Ομάν συμφωνούν να ανοίξουν προσωρινό ναυτιλιακό διάδρομο μέσω του Στενού του Ορμούζ

Σημαντική συνέντευξη του γραμματέα του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν

28 Αυγ 2026, 13:05
Αθλητισμός

Γιατί τους φόβισε μια φωτογραφία από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα;

28 Αυγ 2026, 12:10
Βαθύ Κόκκινο

Ακαδημαϊκοί φελλοί στην υπηρεσία του διαστρεβλωτικού ιμπεριαλιστικού αφηγήματος

28 Αυγ 2026, 11:31
Εργατικά

Η Χρύσα Χοτζόγλου επιστρέφει στο σχολείο της

Να μπει τέλος στον Γολγοθά της δίωξής της και σε όλα τα πειθαρχικά εναντίον εκπαιδευτικών

28 Αυγ 2026, 07:35
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Αυγούστου

28 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Απ’ όλα έχει ο μπαξές του καλού κηπουρού Κούλη

27 Αυγ 2026, 19:40
Διεθνή

Οσάμα Χαμντάν (Xαμάς): Κανένας δεν είπε ότι θα παραδώσουμε τα όπλα

27 Αυγ 2026, 10:24
Εργατικά

ΕΟΔΥ: Zητούν από εργαζόμενους να επιστρέψουν αναδρομικά επίδομα που οι ίδιοι τους είχαν καταβάλει

27 Αυγ 2026, 09:54
Διεθνή

Ο υπουργός Πολέμου του Ισραήλ και ο εγκληματίας πολέμου Νετανιάχου απειλούν τη Γάζα για χαρταετούς

27 Αυγ 2026, 08:43
Διεθνή

IRGC: Η επαναλειτουργία του Στενού του Ορμούζ εξαρτάται από την αποδοχή των όρων του Ιράν από τις ΗΠΑ

27 Αυγ 2026, 08:27
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Αυγούστου

27 Αυγ 2026, 00:01
Εργατικά

Επιμένει στον γκεμπελισμό για τις συντάξεις χηρείας η Κεραμέως

26 Αυγ 2026, 23:14
Κόντρες

Η Ημέρα του Κλόουν

26 Αυγ 2026, 20:26
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Αυγούστου

Ημέρα εξαφανισθέντων.

Αφγανιστάν: Ημέρα παιδιών.

Τουρκία: Ημέρα νίκης – αεροπλοΐας.

1932: Αποτυγχάνει απόπειρα πραξικοπήματος στον Ισημερινό με απολογισμό πεντακόσιους νεκρούς.

1935: Περισσότεροι από 4.000 αγρότες συγκρούονται με τη χωροφυλακή στον Πύργο Ηλείας.

1944: Η ΟΠΛΑ γαζώνει με ριπές και προσπαθεί να πυρπολήσει το καφενείο του Απόστολου Μπόνου (στέκι ταγματασφαλιτών) στην Ανω Τούμπα Θεσσαλονίκης.

1946: 21 νεκροί σε προεκλογικές διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα.

1981: Βόμβα σκοτώνει τον πρωθυπουργό του Ιράν Μοχάμεντ Τζαβάτ Μποχουάρ, τον πρόεδρο Μοχάμεν Αλί Ατζαΐ και άλλα πέντε άτομα.

1997: Χαρτοκιβώτιο με πέτρες αφήνει η οργάνωση “Επαναστατικοί Πυρήνες” έξω από το γραφείο της Ντόρας Μπακογιάννη.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo