Ξαναχτύπησαν οι «νταήδες» της Μέσης Ανατολής

0

Δεν πρόλαβε ο ηγέτης της Χαμάς στη Γάζα, Γιάχια Σινουάρ, να ανακοινώσει ότι επιτεύχθηκε συμφωνία με τους σιωνιστές, με τη διαμεσολάβηση του Κατάρ, ώστε να ανακοπεί η σιωνιστική επιθετικότητα στη Γάζα, που ξεκίνησε από τις 11 Αυγούστου, και οι σιωνιστές δεν έμειναν άπραγοι. Την επιθετικότητά τους την εκδήλωσαν βομβαρδίζοντας αυτή τη φορά τη Συρία!

Οι βομβαρδισμοί με πυραύλους εξαπολύθηκαν προχθές (Δευτέρα) βράδυ με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο άτομα (ίσως και τρία) και να τραυματιστούν άλλα εφτά. Ηταν η δεύτερη φορά μετά από τα τέλη Ιούλη που το Ισραήλ εξαπολύει τέτοιες επιθέσεις. Στις 20 Ιούλη οι σιωνιστές βομβάρδισαν ιρανική βάση, ενώ στις αρχές Αυγούστου χτύπησαν στρατιωτικά φυλάκια κοντά στην πρωτεύουσα, Δαμασκό. Την τελευταία επίθεση τη δικαιολόγησαν ως απάντηση σε επικείμενη εναντίον τους επίθεση στα συριακά σύνορα.

Μπορεί οι σιωνιστές να πλασάρονται ως η μόνη «δημοκρατία» στη Μέση Ανατολή, όμως δεν είναι τίποτε άλλο παρά οι «νταήδες» της ιμπεριαλιστικής τρομοκρατίας, το βρώμικο έργο της οποίας έχουν αναλάβει εδώ και δεκαετίες. Δεκάρα δεν δίνουν οι σιωνιστές για το συριακό λαό. Το καθεστώς Ασαντ το χτυπάνε γιατί δεν είναι αμερικανόδουλο όπως αυτοί θέλουν. Γιατί δρουν ως προχωρημένο φυλάκιο των Αμερικανών σε μία περιοχή που «κολυμπά στο πετρέλαιο» (για να θυμηθούμε τα λόγια του πάλαι ποτέ -την εποχή Μπους- αμερικανού υπουργού Πολέμου, Πολ Γούλφοβιτς). Γι’ αυτό και οι Αμερικάνοι τους μπουκώνουν με χρήμα.

Δυστυχώς, τα αμερικανόδουλα αραβικά καθεστώτα, όπως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, σπεύδουν να βελτιώσουν τις σχέσεις τους με τους σιωνιστές προδίδοντας για μία ακόμα φορά τους αραβικούς λαούς. Η τελευταία συμφωνία των Εμιράτων με το Ισραήλ, που υπογράφηκε μέσα στο κατακαλόκαιρο, αυτό δείχνει. Τα Εμιράτα είναι η τρίτη αραβική χώρα που αναγνωρίζει το Ισραήλ και συνάπτει διπλωματικές και οικονομικές σχέσεις μαζί του, μετά την Αίγυπτο το 1979 και την Ιορδανία το 1994.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: