Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Εργαζόμενοι Παίδων Πεντέλης: Συμπαράσταση στους διωκόμενους εργαζόμενους του ΨΝΑ
  • Σαν σήμερα 12 Οκτώβρη
  • Εκδήλωση της Δικτύωσης: «7 Οκτώβρη 2023: Ενας ηρωικός Κατακλυσμός»
  • Η ευλογιά των αιγοπροβάτων επιμένει, παρά την γκεμπελίστικη κυβερνητική προπαγάνδα
  • Πρωθυπουργός των βιομήχανων και των εμποροσπιτάδων
  • Σαν σήμερα 11 Οκτώβρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Υγεία»Στις ελληνικές καλένδες η προμήθεια εξοπλισμού για τις ΜΕΘ
Υγεία

Στις ελληνικές καλένδες η προμήθεια εξοπλισμού για τις ΜΕΘ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr11 Ιαν 2021, 20:53

Μια κυβέρνηση κοινωνικά ανάλγητη και παγερά αδιάφορη για τους νεκρούς που θρηνούμε κάθε μέτρα. Αυτός ήταν ο τίτλος δημοσιεύματός μας στις 19 Δεκέμβρη. Αναφερόμασταν στις ψευδο-ΜΕΘ που με διαδικασίες άρπα-κόλλα έφτιαξε η κυβέρνηση Μητσοτάκη και στο διαγωνισμό για την κάλυψη των ελλείψεών τους (και των ελλείψεων των κανονικών ΜΕΘ) σε απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό (για την έλλειψη εξειδικευμένων εντατικολόγων και νοσηλευτών με εμπειρία στις ΜΕΘ δεν το συζητάμε…), που η κυβέρνηση «θυμήθηκε» να προκηρύξει μεσούντος του δεύτερου κύκλου της πανδημίας.

Η διεξαγωγή του διαγωνισμού ανατέθηκε (με εκπρόθεσμη τροπολογία που απετέλεσε την παράγραφο 1 του άρθρου 48 του νόμο 4753/2020) στο ΙΦΕΤ ΑΕ. Το ΙΦΕΤ ΑΕ εδέησε να ανεβάσει στην ιστοσελίδα του την προκήρυξη του διαγωνισμού στις 11 Δεκέμβρη. Προέβλεψε ότι στις 18 Δεκέμβρη και ώρα 11 π.μ. θα άνοιγαν οι φάκελοι με τις προσφορές των εταιριών.

Εκτοτε, ούτε φωνή ούτε ακρόαση από το ΙΦΕΤ. Παρακολουθούσαμε συνεχώς την ιστοσελίδα του και δε βλέπαμε να ανακοινώνεται το οτιδήποτε για την εξέλιξη του διαγωνισμού. Εγινε, σε ποιον/ποιους κατακυρώθηκε, παραδόθηκαν τα υλικά; Τίποτα απολύτως.

Παραθέτουμε και πάλι τον Πίνακα με τον εξοπλισμό για τον οποίο προκηρύχτηκε διαγωνισμός και τις διευκρινίσεις που μας έδωσαν εντατικολόγοι για τη χρήση του:

  • Οπως μας εξήγησαν, οι αναπνευστικές συσκευές που διαθέτουν τα χειρουργεία δεν κάνουν για τις ΜΕΘ. Βαφτίζοντας τα χειρουργεία ΜΕΘ, θα έπρεπε τουλάχιστον να διαθέτουν απόθεμα Αναπνευστικών Συσκευών Υψηλής Ροής, προκειμένου τα χειρουργεία να λειτουργήσουν υποτυπωδώς ως ΜΕΘ. Εννοείται, βέβαια, ότι για να μπορεί μια μονάδα να λειτουργήσει ως ΜΕΘ πρέπει να έχει και μερικούς εντατικολόγους γιατρούς και νοσηλευτές με εμπειρία σε ΜΕΘ.
  • Ο δεύτερος στη λίστα εξοπλισμός (BiPAP) είναι απαραίτητος προκειμένου να προετοιμαστεί ο ασθενής για διασωλήνωση.
  • Και οι υπόλοιποι εξοπλισμοί χρειάζονται για να εφοδιαστούν οι λειτουργούσες πραγματικές ΜΕΘ, γιατί έχουν πολλές ελλείψεις.
  • Ελλείψεις υπάρχουν και στον εξοπλισμό που απαιτείται για να γίνουν οι διακομιδές.

Σχολιάζαμε τότε, ότι πέρα από την έλλειψη κενών κρεβατιών ΜΕΘ, η έλλειψη του απαραίτητου για τις διακομιδές εξοπλισμού καθιστούσε επίσης ανεφάρμοστη στην πράξη τη μεγαλόστομη κυβερνητική διακήρυξη ότι τα πάντα είναι έτοιμα για να γίνουν διακομιδές και να μην μείνει κανένας βαριά νοσών από covid-19 χωρίς νοσηλεία σε ΜΕΘ (συσχετίστε το με την ιταμή δήλωση Κοντοζαμάνη ότι για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ φταίνε οι γιατροί και όχι η κατάρρευση του συστήματος).

Γράψαμε και κάτι ακόμα:

Δεν είναι απολύτως σίγουρο ότι αυτός ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί, για μια σειρά λόγους. Αν ολοκληρωθεί, στην προκήρυξη δεν προβλέπεται πόσος θα είναι ο χρόνος που θα απαιτηθεί για να γίνει η κατακύρωση του διαγωνισμού σε συγκεκριμένο/ους μειοδότη/ες. Προβλέπονται μόνο οι χρόνοι για την τμηματική και τελική παράδοση του εξοπλισμού. Ιδού το σχετικό απόσπασμα της προκήρυξης: «ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: Το 50% των προσφερόμενων ειδών ενός εκάστου προμηθευτή εντός δέκα (10) ημερών από την υπογραφή της σύμβασης και το υπόλοιπο 50% εντός τριάντα (30) ημερών από την υπογραφή της σύμβασης».

Μ’ άλλα λόγια, αν τελικά ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός, θα φτάσουμε στον Φλεβάρη για να γίνει η παράδοση όλου αυτού του εξοπλισμού, του τόσο απαραίτητου για να σωθούν κάποιες ζωές. Εντωμεταξύ, οι νοσηλευόμενοι στα χειρουργεία και στις άλλες ψευδο-ΜΕΘ, όσο και στις απλές κλίνες covid-19, δεν έχουν τη νοσηλεία που θα έπρεπε να έχουν και χάνονται μέσα σε λίγες μέρες. Σαν το σκυλί στ’ αμπέλι!

Σήμερα, καθώς είδαμε ότι ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα στην ιστοσελίδα του ΙΦΕΤ ΑΕ, επικοινωνήσαμε με το Τμήμα Διαγωνισμών & Προμηθειών του ΙΦΕΤ ΑΕ, στη τηλέφωνο 2132002479. Μια κυρία, η οποία αρνήθηκε να μας πει το όνομά της (!), αφού μας έκλεισε δύο φορές αγενέστατα το τηλέφωνο, ισχυριζόμενη ότι μιλάει σε άλλη γραμμή, την τρίτη φορά, αφού της εξηγήσαμε τι ακριβώς ρωτάμε, μας είπε να απευθυνθούμε στο υπουργείο Υγείας, διότι αυτό γνωρίζει την τύχη του διαγωνισμού, δεδομένου ότι το ΙΦΕΤ ΑΕ… απλά έκανε την ανακοίνωση!

Ομολογούμε ότι στις κάμποσες δεκαετίες που κάνουμε ρεπορτάζ, τόσο… πρωτότυπη απάντηση από υπάλληλο πρώτη φορά έχουμε ακούσει. Εννοείται πως αποκλειστικά αρμόδιο για το διαγωνισμό είναι το ΙΦΕΤ ΑΕ, που πήρε τη συγκεκριμένη αρμοδιότητα με διάταξη νόμου και προκήρυξε το διαγωνισμό με βάση τα ισχύοντα για τις δημόσιες συμβάσεις.

Αν ο διαγωνισμός είχε ολοκληρωθεί, η «ανώνυμη» κυρία του Τμήματος Διαγωνισμών & Προμηθειών του ΙΦΕΤ ΑΕ θα μας το ανακοίνωνε περιχαρής. Η άρνησή της να μας δώσει οποιαδήποτε πληροφορία και η βλακώδης παραπομπή μας στο υπουργείο Υγείας, έρχεται να επιβεβαιώσει την εκτίμησή μας προ μηνός, ότι δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι αυτός ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί. Μόλις είδαν ότι χαλάρωσε λίγο η πίεση στις ΜΕΘ αποφάσισαν να παραπέμψουν το διαγωνισμό στις ελληνικές καλένδες. Δε θα είναι η πρώτη φορά. Κι όταν οι ΜΕΘ και οι ψευδο-ΜΕΘ ξεχειλίσουν και πάλι (κάτι που δυστυχώς δε θ’ αργήσει, όπως δείχνουν τα επιδημιολογικά στοιχεία και η έλευση της βαρυχειμωνιάς), δεν έχουν πρόβλημα: προκηρύσσουν έναν καινούργιο διαγωνισμό, κάνουν την προπαγάνδα τους και περιμένουν πότε θα «λασκάρει» και πάλι η πίεση για να τον αφήσουν άγονο.

Εδώ δε δίστασαν να νομοθετήσουν τον Απρίλη του 2020 την πρόσληψη 800 μόνιμων γιατρών και 1.000 μόνιμων νοσηλευτών, για να καταλήξουν τον Σεπτέμβρη σε προκήρυξη μόνο 400 θέσεων γιατρών!

Εκτύπωση 🖨
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΙΦΕΤ ΑΕ ΜΕΘ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΚι ύστερα, πλακώθηκε στα μεγάλα λόγια που… απεχθάνεται
Επόμενο άρθρο Σταθερά υπερπλήρεις οι ΜΕΘ-COVID

Σχετικά Αρθρα

Εργαζόμενοι Παίδων Πεντέλης: Συμπαράσταση στους διωκόμενους εργαζόμενους του ΨΝΑ

Εργατικά 12 Οκτ 2026, 00:05

Νοσοκομειακοί Ψυχολόγοι: Καταγγέλλουν την ΕΔΕ σε βάρος συνδικαλιστών και εργαζόμενων του ΨΝΑ

Εργατικά 8 Οκτ 2026, 14:43

Ο Σπυράδωνης προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους του ΕΣΥ

ΕΔΕ ενάντια σε εργαζόμενους και συνδικαλιστές του ΨΝΑ, επειδή του χάλασαν τηλεοπτικό «στήσιμο»

Εργατικά 8 Οκτ 2026, 10:17

Διατάζουν ψυχιάτρους να υπερεφημερεύσουν στο Δρομοκαΐτειο

Υγεία 5 Οκτ 2026, 19:04

Το Τρίο Μπελκάντο σε νέες επιτυχίες

Υγεία 2 Οκτ 2026, 14:40

ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ η κατάσταση στην Ψυχιατρική κλινική του ΠΓΝ Αττικόν λόγω έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού

Καταγγελία του Σωματείου Εργαζόμενων

Υγεία 1 Οκτ 2026, 17:12
Ροή Ειδήσεων
Εργατικά

Εργαζόμενοι Παίδων Πεντέλης: Συμπαράσταση στους διωκόμενους εργαζόμενους του ΨΝΑ

12 Οκτ 2026, 00:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Οκτώβρη

12 Οκτ 2026, 00:01
Εκδηλώσεις

Εκδήλωση της Δικτύωσης: «7 Οκτώβρη 2023: Ενας ηρωικός Κατακλυσμός»

Παρασκευή 16/10, 7 μμ, αίθουσα Παναρκαδικής

11 Οκτ 2026, 11:01
Αγροτικά

Η ευλογιά των αιγοπροβάτων επιμένει, παρά την γκεμπελίστικη κυβερνητική προπαγάνδα

11 Οκτ 2026, 10:38
Οικονομία

Πρωθυπουργός των βιομήχανων και των εμποροσπιτάδων

11 Οκτ 2026, 10:17
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Οκτώβρη

11 Οκτ 2026, 00:01
Εργατικά

Ενας νεκρός εργάτης και ένας χαροπαλεύει – Νέο έγκλημα στη Motor Oil των Βαρδινογιάννηδων

Η αστυνομία συνέλαβε ως υπεύθυνο τον επικεφαλής του εργολαβικού συνεργείου

10 Οκτ 2026, 12:41
Διεθνή

Ανίς Αλ-Ντάρμπι: σύντροφος του Σινουάρ μέχρι την τελευταία του πνοή!

10 Οκτ 2026, 09:35
Πολιτική

ΣΗΜΕΡΑ 2 μμ: Ολες-όλοι στη διαδήλωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του

Σάββατο 10 Οκτώβρη 2026, 14:00 | Πάρκο Ελευθερίας – πορεία προς τις πρεσβείες των ΗΠΑ και του Ισραήλ

10 Οκτ 2026, 00:05
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

10 Οκτ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Οκτώβρη

10 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Μπάζωμα στα Τέμπη: Ο διοικητής της Τροχαίας προειδοποιούσε, ο Τριαντόπουλος με τον Αγοραστό τον «έγραφαν»

9 Οκτ 2026, 19:49
Εργατικά

Αθώοι πανηγυρικά οι συνδικαλιστές του Πειραιά – Χαστούκι σε κυβέρνηση – υπ. Παιδείας

9 Οκτ 2026, 15:03
Διεθνή

Η Kpler υποψιάζεται ότι οι παραγωγοί του Κόλπου πληρώνουν το Ιράν για ασφαλή διέλευση από το Ορμούζ

9 Οκτ 2026, 14:57
Κόντρες

H πατριωτική αντίσταση του Mr Bean

9 Οκτ 2026, 14:17
Διεθνή

«”Αγάπη μου, σε παρακαλώ”: Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ πίεσε δωρητή να εμβάσει 100.000 δολάρια στον λογαριασμό της στην Amex»

Δημοσίευμα στη Wall Street Journal και «πιπεράτο» δημοσίευμα στη Daily Mail

9 Οκτ 2026, 13:39
Πολιτική

Nεοναζιστές μαχαίρωσαν αντιφασίστα στην Ελευσίνα

Του έστησαν καρτέρι έξω από το σπίτι του

9 Οκτ 2026, 10:14
Η παπάρα

Αναζητώντας στήριγμα από ΤΗΝ πρεσβεία και το MAGA

9 Οκτ 2026, 09:34
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Οκτώβρη

9 Οκτ 2026, 00:01
Διεθνή

«Τρελές» δηλώσεις του Λίμπερμαν αποκαλύπτουν ότι το σύνολο των σιωνιστικών μορφωμάτων ενώνεται για τη διατήρηση της κατοχής της Παλαιστίνης

8 Οκτ 2026, 21:45
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Οκτώβρη

Ημέρα αλληλεγγύης στους ιθαγενείς λαούς.

Ημέρα κατά της αρθρίτιδας.

Ημέρα κατά της πείνας.

Ημέρα ξενώνων και παρηγορητικής φροντίδας.

Ημέρα όρασης.

Ημέρα ισπανικής γλώσσας.

Ευρωπαϊκή ημέρα ραδιοφωνίας.

Ισπανία: Εθνική γιορτή.

Σουδάν: Ημέρα δημοκρατίας.

ΗΠΑ: Ημέρα Κολόμβου (1492).

1944: Απελευθερώνονται Αθήνα και Πειραιάς μετά από 42 μήνες γερμανικής κατοχής.

1969: Βόμβα στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας» της οδού Ακαδημίας, κατάλυμα αμερικανών αξιωματικών.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Είχα την συγκλονιστική Χαρά, Τιμή και Απόλαυση να παρίσταμαι και να ακούσω ζωντανά την πιο σπουδαία πολιτική ομιλία που έχω ακούσει στην ζωή μου. Ο Υπουργός των Εξωτερικών των ΗΠΑ @SecRubio δεν μίλησε σήμερα στην Πνύκα, μπροστά από την Ακρόπολη μόνον ως ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, αλλά ως ο πολιτικός εκπρόσωπος των ανθρώπων της Δύσης που ζούσαν, που ζουν και που θα ζήσουν στο μέλλον. Έκανε μια αληθινά Ιστορικών διαστάσεων ομιλία. Περιττό να πω ότι συμφωνώ σε όσα είπε στο 100% και ότι ως Έλλην αισθάνομαι υπερήφανος για το βάθος του θαυμασμού του για τους προγόνους μας αλλά και ως Υπουργός αυτής της Κυβερνήσεως για την δημόσια αναγνώριση του στην αξιοπιστία και στην επιτυχία της Χώρας μας σήμερα. Η Ελλάδα, η Ρώμη και ο Χριστιανισμός συνθέτουν τον Δυτικό Πολιτισμό και η παρακμή του πρέπει να τελειώσει και να ξαναβρεί η Δύση τις ρίζες, τις αξίες και το πνεύμα της που την έκαναν για αιώνες κυρίαρχη. Πραγματικά αξίζουν πολλά εύγε αλλά και ευχαριστώ στον κ. Ρούμπιο για την σημερινή του ομιλία.

Αδωνις Γεωργιάδης

(Εντάξει, εμετός. Προσέξτε, όμως, την επιτηδευμένη μίμηση του ύφους του Τραμπ, με κεφαλαία γράμματα σε ορισμένες λέξεις και κάποια βροντώδη επίθετα. Δεν είναι χωρίς σημασία. Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη ήξερε ότι θα προκαλέσει. Διάλεξε σκόπιμα να γράψει αυτό το έμεσμα, ξεπερνώντας κάθε άλλο δεξιό πολιτικό ή δημοσιογράφο στην Ελλάδα. Ολοι οι άλλοι έγλειψαν πατόκορφα τον Ρούμπιο αλλά με… στιλ και… αντικειμενικότητα. Προσπάθησαν να εμφανιστούν σοβαροί και… αξιοπρεπείς. Συνασπίστηκαν μάλιστα γύρω από τη θέση ότι ο Ρούμπιο δεν είναι σαν τους Τραμπ και Βανς αλλά είναι ένας παραδοσιακός Ρεπουμπλικανός. Μόνο ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος Σπυράδωνης κινήθηκε σε ρυθμό MAGA. Το μήνυμά του δεν αποδέκτες τόσο το δεξιό και ακροδεξιό κοινό στην Ελλάδα όσο ΤΗΝ πρεσβεία και το  ΜΑGA. Θέλησε να προβληθεί ως ο μοναδικός γνήσιος εκπρόσωπος του τραμπισμού στην ελληνική Δεξιά, ώστε να ενεργοποιήσει τις κεραίες ΤΗΣ πρεσβείας και να γίνει ο εκλεκτός της. Να διεκδικήσει την υποστήριξή ΤΗΣ και την υποστήριξη του MAGA, επειδή ξέρει ότι δεν αργεί η ώρα που θα διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ με αντίπαλο τον… αριστερό Δένδια)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo