Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 23 Μάη
  • Απροκάλυπτη αμερικανοδουλεία και σιωνιστοδουλεία από τον Μητσοτάκη
  • Το φιάσκο των εξετάσεων PISA
  • Οι επιπτώσεις του ισραηλινοαμερικανικού πολέμου κατά του Ιράν στην Παλαιστινιακή Αντίσταση
  • Από το 2021 έπρεπε να έχει αποφυλακιστεί ο Αλ. Γιωτόπουλος
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Τρόμος στα Ζωνιανά!
Κόντρες

Τρόμος στα Ζωνιανά!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr9 Ιαν 2025, 12:53

Στην Κρήτη πήγε ο Χρυσοχοΐδης και, μεταξύ των άλλων, ανακοίνωσε ότι θα ενισχύσει άμεσα το ΤΑΕ Μυλοπόταμου με 30 επιπλέον μπάτσους, αλλά και με μέσα και εξοπλισμό, «διότι θέλουμε να γίνουμε περαιτέρω αποτελεσματικοί στην αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος στις περιοχές αυτές. Θα ενισχύσουμε συνολικά τα ΤΑΕ και τις ΟΠΚΕ της Κρήτης, καθώς θέλουμε να καταφέρουμε συντριπτικό χτύπημα στις εγκληματικές ομάδες, οι οποίες επί χρόνια εγκληματούν σε βάρος του κοινωνικού συνόλου. Θέλουμε – και το εννοούμε- οι λύσεις αυτές να είναι οριστικές, ριζικές και μόνιμες».

Χέστηκαν από το φόβο τους στα Ζωνιανά. Οταν, όμως, πήραν τηλέφωνο τους πολιτικάντηδες που δεκαετίες τώρα προσφέρουν προστασία στα «παιδιά», τους άκουσαν να σκάνε στα γέλια μόλις τους είπαν τα καθέκαστα. «Τα ίδια δεν λένε χρόνια τώρα;» ήταν η απάντηση όλων των πολιτικάντηδων. Και τα «παιδιά» επέστραψαν στους καφενέδες για τη συνήθη ρακοποσία πριν από τη συγκομιδή.

Κολοκυθιά ή πόκα;

Τι έπιασε ξαφνικά το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ και «αγάπησε σφόδρα» τη Σακελλαροπούλου; Πρώτα ήταν η διαρροή, ότι στο Φανάρι, όπου βρέθηκαν οι ευλαβείς χριστιανοί Ανδρουλάκης και Σκέρτσος, ο δεύτερος ρώτησε τον πρώτο αν το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ θα είχε αντίρρηση για μια δεύτερη θητεία της νυν προέδρου και αυτός (ο Ανδρουλάκης) απάντησε ότι δε θα είχε αντίρρηση και θα την ψήφιζε. Μετά αμόλησαν τους λαγούς. Ο εκπρόσωπος Τύπου Τσουκαλάς και ο βουλευτής Χρηστίδης είπαν πως ο Μητσοτάκης θα πρέπει να αιτιολογήσει τυχόν άρνησή του να μην προτείνει για δεύτερη θητεία τη Σακελλαροπούλου, εξηγώντας πως αν γίνει κάτι τέτοιο θα οφείλεται σε εσωτερικά προβλήματα της ΝΔ.

Αυτό λέγεται δίπορτο: αν ο Μητσοτάκης προτείνει τη Σακελλαροπούλου, οι πασόκοι θα πουν ότι αυτό έγινε λόγω της δικής τους πίεσης. Αν δεν την προτείνει, θα πουν ότι ο Μητσοτάκης υποχώρησε στην ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ, που το κρατάει μανιάτικο στη Σακελλαροπούλου λόγω της συμμετοχής της στο νικητήριο γκέι πάρτι μετά την ψήφιση του νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Κι αν ο Μητσοτάκης προτείνει τον Βενιζέλο, κατασκευάζοντας μια επιχειρηματολογία για την «ανάγκη να τοποθετηθεί ΠτΔ μια ισχυρή πολιτική προσωπικότητα, με διεθνείς διασυνδέσεις, που θα βοηθήσει στην προβολή της χώρας σε μια ρευστή διεθνή κατάσταση» και μπλα μπλα; Τι θα πουν τότε οι πασόκοι, ότι θα ήταν προτιμότερη του Μπένι η Κατερίνα; Μάλλον ο Κούλης δε θα έχει φάει τη μπλόφα και θα έχει τραβήξει δυο άσους από τα μανίκια του, κερδίζοντας την παρτίδα. Κι αν προτείνει τον ξεχασμένο από τους πάντες Αλέκο Παπαδόπουλο, όνομα που έπεσε στην πιάτσα σήμερα; Πασόκος είναι κι αυτός, αν και αποχωρήσας, οπότε ο Ανδρουλάκης και η παρέα του μπορεί να «δουν» το ποντάρισμα του Κούλη.

Τελικά παίζουν την κολοκυθιά ή παίζουν πόκα με συνεχείς μπλόφες; Οποια κι αν είναι η απάντηση, σημασία έχει το ποντάρισμα. Με φασόλια παίζουν, όπως έκαναν παλιά οι οικογένειες στο πρωτοχρονιάτικο «τριάντα ένα». Παρελασιάρχη θα εκλέξουν και προσπαθούν να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι αυτό είναι μείζον πολιτικό ζήτημα.

Δεύτερος και καταϊδρωμένος

Θυμήθηκε και ο Πιερρακάκης να εκφράσει την αποστροφή του για τις δηλώσεις της Λατινοπούλου για το θάνατο του Σημίτη. Μίλησε για trash πολιτική και για δηλώσεις που διχάζουν και στο θάνατο για 15 λεπτά δημοσιότητας. Μόνο που ήρθε δεύτερος και καταϊδρωμένος. Τον πρόλαβαν ο ακροδεξιός Μπουμπούκος και η Διαμαντοπούλου της «ευελφάλειας». Μπορεί να έγινε «νοματαίος» στην αυλή των «εκσυγχρονιστών» του Σημίτη, αλλά «αστεράτος» πολιτικός δε θα γίνει ποτέ. Μέχρι delivery boy του Κούλη…

Σαν τις κηραλοιφές ένα πράμα

Τι κάνει ο άνθρωπος για να πουλήσει. Οπως ακριβώς πουλάει κηραλοιφές, θαματουργά μαντζούνια που τα φτιάχνουν καλογέροι στα κελιά τους με προαιώνιες συνταγές και χειρόγραφα του Ιησού, ο Βελόπουλος αναλαμβάνει… πρωτοβουλία για να κληθεί ο Μασκ να μιλήσει στην ελληνική Βουλή. Εστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, την οποία κοινοποίησε στον πρωθυπουργό, τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων και τους βουλευτές, προτείνοντας να σταλεί πρόσκληση στον Μασκ να έρθει και να μιλήσει στη Βουλή «των Ελλήνων». Το τι πλάκα έχει αρχίσει στο Διαδίκτυο δε λέγεται. Αλλά ο Βελόπουλος δεν κωλώνει από κάτι τέτοια. Αυτός πουλάει. Πουλάει την ιδέα ότι ο ίδιος είναι ο αυθεντικός εκφραστής του τραμπισμού στην Ελλάδα.

Ε-ε-έρχεται

Και πρέπει να βιαστεί ο Βελόπουλος γιατί πρόβαλε ξαφνικά από τα βάθη του Αιγαίου, όπου αρμενίζει με την κοτέρα του, ανταγωνιστής σοβαρός. Ο τέως πρόεδρος, τέως συγκυβερνήτης, τέως υπουργός-στρατάρχης Πάνος Καμμένος έστειλε μήνυμα προς πολλαπλούς αποδέκτες, επί τη αναλήψει των καθηκόντων του Τραμπ: «Τελείωσε για πάντα η γουόκ ατζέντα, η παγκοσμιοποίηση, η πράσινη πολιτική, οι στημένοι πόλεμοι… Ερχόμαστε…». Λες -σκέφτεται ο Βελόπουλος- να πάρει ο Πάνος τον Μασκ με την κοτέρα και να πάει να του προσφέρει τη Μύκονο ως 51η Πολιτεία των ΗΠΑ; Εγώ, που δεν έχω κότερο και που βλέπω θάλασσα και ζαλίζομαι, τι θα κάνω; Θα του δώσω ένα καφάσι Τελοπόν, να δίνει από ένα με κάθε Τesla που πουλάει, ώστε να ανεβάσει τις πωλήσεις;

ΥΓ. Θυμάστε πώς χαρακτήριζε ο Τσίπρας τον Καμμένο; Κεντρώο!

Κατάντια

Αφού δεν τον προτείνει κανένας άλλος (ούτε καν συζητούν το όνομά του) για πρόεδρο της Δημοκρατίας, είπε να τον προτείνει (έμμεσα) η κόρη του. Η Ζωή δήλωσε πως θα επέλεγε τον Νίκο Κωνσταντόπουλο για ΠτΔ. Οχι πως είναι χειρότερος από τους άλλου ή τις άλλες που συζητούνται, αλλά όπως και να το κάνεις είναι κατάντια να σε προτείνει η κόρη σου και οι άλλοι να γελάνε. Μας λυπεί; Καθόλου. Αυτός ήταν πάντοτε. Και τότε που παρίστανε τον ριζοσπάστη πολιτικό. Και τότε που δεχόταν να τον διορίσουν τ’ αφεντικά πρόεδρο του Παναθηναϊκού.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠανεπιστημιακοί κατά της διαγραφής των «αιώνιων φοιτητών»
Επόμενο άρθρο Ως τον ύστατο χτύπο της καρδιάς μου

Σχετικά Αρθρα

Αβρόχοις ποσί θα περάσουν Τζαβέλλας-Δεμίρης

Κόντρες 19 Μάι 2026, 19:23

Φαβορί ο Μπακέλας; Ελα, δεν το πιστεύω

Κόντρες 18 Μάι 2026, 15:21

Nτροπή σου, Σι Τζιπίνγκ 

Κόντρες 15 Μάι 2026, 11:55

Μαθημένοι στις κωλοτούμπες

Κόντρες 14 Μάι 2026, 20:25

Δε βγαίνουν τα νούμερα

Κόντρες 13 Μάι 2026, 15:02

Βόλεμα των «μαύρων»

Κόντρες 11 Μάι 2026, 11:09
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

23 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Μάη

23 Μάι 2026, 00:01
Πολιτική

Απροκάλυπτη αμερικανοδουλεία και σιωνιστοδουλεία από τον Μητσοτάκη

Σε συνέντευξη στους Financial Times

22 Μάι 2026, 18:15
Παιδεία

Το φιάσκο των εξετάσεων PISA

22 Μάι 2026, 12:11
Διεθνή

Οι επιπτώσεις του ισραηλινοαμερικανικού πολέμου κατά του Ιράν στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

22 Μάι 2026, 12:02
Καταστολή

Και οι υπόλοιποι φυλακισμένοι για την υπόθεση της 17Ν

Από το 2021 έπρεπε να έχει αποφυλακιστεί ο Αλ. Γιωτόπουλος

22 Μάι 2026, 10:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Μάη

22 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

H χίμαιρα των 70 δισ. δολαρίων του Τραμπ για τη Γάζα καταρρέει

Οι δωρητές αρνούνται να χρηματοδοτήσουν το λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης»

21 Μάι 2026, 17:10
Διεθνή

Η απελπισία του σιωναζιστή στρατιωτικού

21 Μάι 2026, 14:08
Παιδεία

Σύλλογος μελών ΔΕΠ Παντείου: Οχι δίδακτρα στα μεταπτυχιακά

Υπερασπιζόμαστε τον Δημόσιο και Δωρεάν χαρακτήρα του Πανεπιστήμιου

21 Μάι 2026, 13:19
Υγεία

Ξαναδοκιμάζουν να βάλουν εξετάσεις στους γιατρούς για έναρξη ειδικότητας – Να μην περάσει!

21 Μάι 2026, 13:06
Παιδεία

Με ευθύνη της κυβέρνησης το βρώμικο κύκλωμα έκδοσης παράνομων πτυχίων και πιστοποιήσεων για μοριοδότηση στον ΑΣΕΠ καλά κρατεί

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου από την ΟΙΕΛΕ

21 Μάι 2026, 12:20
Εργατικά

Η κατακραυγή, η αλληλεγγύη, ο αγώνας κράτησαν την μάνα του παιδιού με αυτισμό στη δουλειά της στη Σάμο

21 Μάι 2026, 12:09
Πολιτική

Ανέλεγκτοι, ανεξέλεγκτοι, εξαρτημένοι

21 Μάι 2026, 12:04
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Μάη

21 Μάι 2026, 00:01
Πολιτική

Μητσοτάκη, είσαι συνυπεύθυνος για τα βασανιστήρια των σιωναζιστών σε παράνομα συλληφθέντες και απαχθέντες αγωνιστές

20 Μάι 2026, 22:07
Διεθνή

Τα drones της Χεζμπολά παραλύουν μέχρι και το 80% των επιχειρήσεων του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

20 Μάι 2026, 21:38
Πολιτική

Αναβάλλεται η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάχια Σινουάρ

Θα γίνει την επόμενη Πέμπτη, 28 Μάη

20 Μάι 2026, 20:05
Αγροτικά

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε και η ΝΔ συνεχίζει ακόμα να παραβιάζει την Τεχνική Λύση για τους βοσκότοπους, για να βολέψει το φούσκωμα του αριθμού των αιγοπροβάτων

Γι' αυτό καθυστερούν πάνω από 11 χρόνια τα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης

20 Μάι 2026, 19:41
Εργατικά

Μήνυση κατά των μελών του ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά Χρύσας Χοτζόγλου και Ακρίτα Καλούση

Από τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

20 Μάι 2026, 10:37
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Μάη

Ημέρα χελώνας.

Τζαμάικα: Ημέρα εργασίας.

1904: Λόχος στρατού λιθοβολεί ευρωπαίους υπουργούς στην Αϊτή.

1925: Ο στρατηγός Θεόδωρος Πάγκαλος επιβάλλει δικτατορία.

1928: 22 νεκροί και 41 τραυματίες από βόμβα αργεντινών αντιφασιστών στην ιταλική πρεσβεία του Μπουένος Άιρες.

1945: Αυτοκτονεί στη φυλακή ο Χάινριχ Χίμλερ.

1973: Αποτυχημένο κίνημα στο πολεμικό ναυτικό με στόχο την ανατροπή του Γεώργιου Παπαδόπουλου.

1973: Εξαρθρώνεται η ΕΑΝ, συλλαμβάνονται ο κτηνίατρος Ι. Σαββούρας.

1986: Η ΚΥΠ μετονομάζεται σε ΕΥΠ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα κόμματα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, του Βελόπουλου, του Βαρουφάκη, η Νέα Αριστερά, το κόμμα Τσίπρα, το κόμμα Καρυστιανού, το πιθανό κόμμα Σαμαρά και, δυστυχώς, μαζί το αγχωμένο από την έλευση Τσίπρα και Καρυστιανού ΠΑΣΟΚ, είναι εκδοχές του κόμματος των Τεμπών. Ολα μαζί και το καθένα χωριστά απειλούν την πολιτική σταθερότητα (το ΠΑΣΟΚ ήδη, με την επιπόλαιη πρότασή του για τα funds, είναι σαν να προεικάζει για τη χώρα ένα στάτους κρίσης). Ολα τα κόμματα που προανέφερα, αν και έχουν πολλές φορές αποτύχει να ανατρέψουν τη σταθερότητα, συνεχίζουν να προετοιμάζονται για τη μητέρα των μαχών· τις εκλογές.

Hλίας Κανέλλης

(Εξαίρεσε μόνο το ΚΚΕ. Οχι γιατί το συμπαθεί αλλά γιατί το κατατάσσει σε άλλη, χειρότερη κατηγορία. Και γιατί αυτοί που θα ψηφίσουν ΚΚΕ είναι απίθανο να προέλθουν από τη ΝΔ. Ενώ όλα τα άλλα κόμματα, αριστερά και δεξιά της ΝΔ στον εικονικό πολιτικό χάρτη, απειλούν με αφαίμαξη τη ΝΔ του Μητσοτάκη. Ολα μπορούν να της αφαιρέσουν ψηφοφόρους, άλλο περισσότερους άλλο λιγότερους. Οπότε, λίγο το ένα κόμμα, πολύ το άλλο, πέφτει ο Μητσοτάκης κάτω από το 25% και… πιάνει αεροδιάδρομο. Χτύπησε συναγερμό ο μηχανισμός προπαγάνδας του μεγάρου Μαξίμου: πρέπει να ιδρώσετε τη φανέλα. Πρέπει να βάλλετε μπροστά στον ψηφοφόρο το δίλημμα «σταθερότητα ή περιπέτειες», ο εστί μεθερμηνευόμενον – που λέει και ο ευαγγελιστής – «Μητσοτάκης ή χάος». Πώς τους βάζεις όλους σε κοινό παρονομαστή, όταν η πολιτικοϊδεολογική τους ρητορική παρουσιάζει τεράστιες αποκλίσεις; Μπορείς, για παράδειγμα, να βάλεις το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ και όλα τα κομμάτια του άλλοτε ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ σε κοινό παρονομαστή: να τα χαρακτηρίσεις εκδοχές της σοσιαλδημοκρατίας. Αυτό, όμως, δεν βολεύει, γιατί η σοσιαλδημοκρατία είναι ένα συστημικό πολιτικό ρεύμα που ουδείς διανοήθηκε να την χαρακτηρίσει φορέα σκόπιμης πολιτικής αστάθειας. Μπορείς, επίσης, να βάλεις τα ακροδεξιά μορφώματα στον ίδιο παρονομαστή, συμπεριλαμβάνοντας και τον Σαμαρά, αν φτιάξει κόμμα. Ούτε αυτό βολεύει, όταν ο μεν Σαμαράς προέρχεται από τα σπλάχνα της ΝΔ, στην οποία επιπροσθέτως κατέχουν περίοπτες θέσεις φασίστες πογκρομιστές σαν τον Βορίδη, άνθρωποι που ζητούσαν να υπάρξουν νεκροί μετανάστες στα σύνορα σαν τον Πλεύρη και θαυμαστές του Παττακού και του πατριάρχη του ελληνικού νεοναζισμού Κ. Πλεύρη σαν τον Γεωργιάδη. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορείς να βάλεις στον ίδιο παρονομαστή τη σοσιαλδημοκρατία με την ακροδεξιά. Οπότε κάνεις μια κατασκευή και τους μαζεύεις όλους σ’ αυτήν: «κόμμα των Τεμπών». Εκτός του ότι αυτή καθαυτή η κατασκευή θυμίζει την ετοιμόρροπη καλύβα του καραγκιόζη, είναι στο φινάλε προβληματική για το αφεντικό. Γιατί η συντριπτική πλειοψηφία του λαού έχει εδραία πεποίθηση ότι στα Τέμπη διαπράχτηκε ένα μαζικό έγκλημα, για το οποίο την ευθύνη φέρει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η οποία, εκτός του ότι δε ανέλαβε την ευθύνη της, διέπραξε και το έγκλημα της συγκάλυψης. Οταν το έγκλημα στα Τέμπη κατέβασε στο δρόμο πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους σε όλη τη χώρα, τόσους όσους δεν είχε κατεβάσει κανένα άλλο ζήτημα εδώ και δεκαετίες, το να χαρακτηρίζεις σύσσωμη την αντιπολίτευση, αριστερά και δεξιά της ΝΔ, «κόμμα των Τεμπών», μάλλον τιμητικό είναι γι’ αυτήν. Οπότε το δίλημμα «Μητσοτάκης ή χάος», που κατασκεύασες, εύκολα μετατρέπεται σε «οποιονδήποτε άλλο ή άλλη, εκτός από τον Μητσοτάκη». Είναι ντεφορμέ τα παπαγαλάκια, οι γκεμπελίσκοι της μητσοτακικής προπαγάνδας. Δε φταίνε αυτοί. Η κατάσταση είναι τόσο στριμόκωλη για το αφεντικό που στέρεψαν από ιδέες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo