Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 1 Αυγούστου
  • Διαβάζοντας πίσω από τις γραμμές της ανακοίνωσης της Χαμάς
  • Μουμία Αμπού Τζαμάλ: 44 χρόνια αιχμάλωτος της αμερικάνικης αστικής Δικαιοσύνης
  • Aνεμομαζώματα διαβολοσκορπίσματα
  • Δεύτερη φάση συμφωνίας για τη Γάζα: Να περιμένουμε την επίσημη παλαιστινιακή ενημέρωση
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Του έκαναν φροντιστήριο για την Εξεταστική
Κόντρες

Του έκαναν φροντιστήριο για την Εξεταστική

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr24 Νοέ 2025, 11:40

Ονομάζεται Σταμάτης Τρίμπαλης και ήταν διαχειριστής της εταιρίας Krikel, του λογισμικού παρακολουθήσεων Predator. Αυτός ο τύπος, λοιπόν, κατέθεσε στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη (με αστείς, πλημμεληματικού επιπέδου κατηγορίες και χωρίς κανένα στέλεχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο εδώλιο, ότι στην Εξεταστική για τις υποκλοπές του 2022 τον είχαν προετοιμάσει για την εμφάνισή του. Του είχαν δώσει τις ερωτήσεις που θα του έκαναν οι βουλευτές της ΝΔ μαζί με τις απαντήσεις που έπρεπε να δώσει! Επίσης, τον είχαν ειδοποιήσει πότε θα του κάνει έλεγχο η ΕΛ.ΑΣ. Η αστυνομία θα έκανε αιφνιδιαστική έφοδο στα σπίτια μερικών πρεντατοριστών, μεταξύ των οποίων και ο Τρίμπαλης. Μια μέρα νωρίτερα τους ενημέρωσαν κι αυτοί απομάκρυναν ό,τι στοιχείο υπήρχε στην κατοχή της. Και μετά, έβλεπαν τους μπάτσους να ψάχνουν και κρατιούνταν για να μην σκάσουν στα γέλια. Το ίδιο μπορεί να έκαναν και οι επιφαλής των μπάτσων, που επίσης ήξεραν και είχαν ενημερώσει «αρμοδίως»

Οπως είπε, όταν ήταν να κάνει, υποτίθεται αιφνιδιαστική, έφοδο η Αστυνομία στο σπίτι του, όπως και στα σπίτια μερικών επίσης εμπλεκομένων στο σκάνδαλο, τον (και τους) ενημέρωσαν μια μέρα πριν για να απομακρύνουν ό,τι στοιχείο είχαν στα χέρια τους. Ετσι η έφοδος της Αστυνομίας ήταν τελείως άκυρη – οι ερευνώντας δεν βρήκαν τίποτε, πολύ απλά γιατί οι έγκαιρα και έγκυρα «ενημερωμένοι», τα είχαν όλα εξαφανίσει!!!

Το περιεχόμενο της κατάθεσής του δεν μας εξέπληξε. Ετσι γίνεται πάντοτε, δεν είμαστε αφελείς για να πιστεύουμε το αντίθετο. Αν υπάρχει είδηση εδώ είναι η ίδια η αποκάλυψη από τον Τρίμπαλη. Κάποιος λόγος θα υπάρχει, αλλά αν ψάχναμε για να τον βρούμε θα αποπροσανατολιζόμασταν. Σημασία έχουν αυτά που αποκάλυψε ο Τρίμπαλης και όχι το κίνητρό του. Και η απόλυτη σιωπή της κυβέρνησης που δείχνει παραδοχή ενοχής. Το άφησαν να περάσει έτσι, για να μην αναθερμανθεί η υπόθεση των υποκλοπών. Αλλιώς, αν ο Μητσοτάκης και οι επιτελείς του αισθάνονταν ότι ο Τρίμπαλης τους συκοφαντεί, θα του είχαν κάνει μια ξεγυρισμένη μήνυση. Αν όμως του έκαναν μήνυση, ο Τρίμπαλης θα άρχιζε να λέει ονοματεπώνυμα κι αυτό δεν συμφέρει. Γι’ αυτό ακολούθησαν την τακτική «άσ’ το να πάει στο διάολο…».

Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός-αντιπρόεδρος της ΝΔ έκανε περιοδεία στα εκλογικά κέντρα που ψήφιζαν οι νεοδημοκράτες (έτσι μαζεύονται οι σταυροί). Και πώς ξεκίνησε το σχετικό βίντεο που ανέβασε στα σόσιαλ μίντια; Με σκηνές από τη συνάντησή του με τον εκπεσόντα (ελέω υποκλοπών) ανιψιό Γρηγόρη Δημητριάδη. Επίκαιρο, ενόψει της κατάθεσης Τρίμπαλη για το φροντιστήριο που του έκαναν πριν από την κατάθεσή του στην «εξεταστική» επιτροπή της Βουλής για τις υποκλοπές.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Άδωνις Γεωργιάδης (@adonis_georgiadis)

Η «επαφή» με την κουτάλα

Οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ έγιναν αντικείμενο θορυβώδους προπαγάνδας από πλευράς κυβέρνησης. Λογικό και αναμενόμενο. Οταν σε όλα τα μέτωπα της οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής ακούς μόνο σιχτίρισμα, βλέπεις τις εσωκομματικές εκλογές σαν σωσίβιο. Για να φτιάξεις μια εικονική πραγματικότητα λαϊκής αποδοχής. Ψήφισαν, λέει, πάνω από 122.000, περισσότεροι από πέρυσι, άρα… πάμε καλύτερα! Ποιος μέτρησε πόσοι ψήφισαν; Ο μηχανισμός της ΝΔ. Αμφιβάλλετε ότι το έστησαν το νούμερο; Τα ίδια κάνουν και το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ, βέβαια.

Κάποιοι/ες ψήφισαν, φυσικά. Είναι αυτοί/ές που με οποιονδήποτε τρόπο βρίσκονται σε «επαφή» με την κουτάλα της εξουσίας. Οι οποίοι πρόσκεινται σε στελέχη της κυβέρνησης, της τοπικής και περιφερειακής διοίκησης, των κρατικών οργανισμών, του κομματικού μηχανισμού. Κανονικά στρατιωτάκια των φεουδαρχών της ΝΔ. Λέτε να στρατεύονται επειδή πιστεύουν σε… αρχές και ιδανικά;

Ποιος Αντερσεν τώρα;

Οπως έχουμε ανακοινώσει, δεν πρόκειται να δώσουμε 28 ευρώ για ν’ αγοράσουμε το βιβλίο του Τσίπρα. Ισως όταν θα πουλιέται 2-3 ευρώ στους πάγκους των υπαίθριων βιβλιοπωλών. Διαβάζουμε, όμως, τα αποσπάσματα που γράφουν άλλοι και έχουμε πειστεί πλέον ότι ο τύπος, διά χειρός Μαραντζίδη, βάλθηκε να ξεπεράσει τον Χανς Κρίστιαν Αντερσεν. Γράφει, ας πούμε ότι μετά τις εκλογές της 25ης Γενάρη του 2015 είχε ραντεβού και με τον Καμμένο και με τον Θεοδωράκη. Με τον Καμμένο έκλεισε συμφωνία στο τσακ μπαμ, αλλά με τον Θεοδωράκη δεν έγινε το ραντεβού, γιατί ο τελευταίος συνάντησε τυχαία τον Λαφαζάνη που του είπε: «Τι θες εσύ εδώ; Μην κάνεις τον κόπο, πρόλαβε ο άλλος»!!! Για τις αγκαλιές με τον Καμμένο στην εξέδρα, μετά τη νίκη στις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015, γράφει ότι ο Καμμένος πήγε απρόσκλητος, ανέβηκε στην εξέδρα και τον αγκάλιασε. Και τότε, η Φώφρη Γεννηματά, που ήταν έτοιμη να μπει στην κυβέρνηση, βρήκε πρόσχημα και αρνήθηκε!!!

Aρχίζει το ματς

ΥΓ. Περιμένουμε τις απαντήσεις, αλλά να μην ξεχάσει να απαντήσει στο… βασικό: κρύφτηκε πίσω από μια κολόνα, για να μην τον πάρει η κάμερα, όταν ψήφισε το νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια; Αυτό γράφει ο Τσίπρας και ισχυρίζεται πως ο ίδιος ο «αψύς» του είπε ότι θα κρυφτεί πίσω από την κολόνα. Ψευτονταή σε λέει, Παυλή…

Πολιτικάντικη πονηριά

Ολοι προεξοφλούσαν σόου α’λα Ζελένσκι στη διάρκεια της συνάντησης του Τραμπ με τον νεοεκλεγέντα «δημοκρατικό σοσιαλιστή» δήμαρχο της Νέας Υόρκης Ζοράν Μαμντάνι. Τροφοδοτώντας τις προβλέψεις και τα σχετικά σχόλια, ο Τραμπ είχε γράψει στο Truth Spocial ότι θα συναντηθεί με έναν… «κομμουνιστή». Κι ύστερα ακολούθησαν οι γλύκες και οι έπαινοι για τον Μομντάνι και οι υποσχέσεις ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα ενισχύσει τον δήμο του… «κομμουνιστή». Ο Τραμπ τους την έστησε κανονικά, για να κάνει μεγαλύτερη αίσθηση το απολύτως θετικό και συνεργατικό κλίμα που δημιούργησε στη συνάντησή του με τον Μαμντάνι. Μην βιαστείτε να πείτε ότι ενήργησε αλλοπρόσαλλα, ως συνήθως. Εδώ υπάρχει πολιτικάντικη πονηριά. Ο Τραμπ ξέρει καλά ότι ο Μαμντάνι βγήκε κόντρα στους βαρόνους των Δημοκρατικών. Βγήκε με στήριξη μόνο του Μπέρνι Σάντερς και της Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτές. Στελεχών που εκφράζουν τους λεγόμενους λίμπεραλ, όχι όμως την πλειοψηφία των Δημοκρατικών, που είναι συντηρητική. Στηρίζοντας τον Μαμντάνι, ο Τραμπ ανάβει φυτίλια στο εσωτερικό των Δημοκρατικών. Τουλάχιστον αυτό επιδιώκει.

Κρεμόμαστε από τα χείλη της

Η υπουργός Δόμνα, με την ιδιότητα της υπουργού Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής (ναι, υπάρχει και τέτοιο υπουργείο και σταματήστε να γελάτε), θα συμμετάσχει αύριο σε εκδήλωση για την (παρακαλώ συγκρατηθείτε) μονογαμία. Η υπουργός με το καρφιτσωμένο χαμόγελο και οι συνπανελίστες της θα απαντήσουν στο φλέγον ερώτημα: «Πρέπει να θρηνούμε για το μαραζωμένο ξόρκι της μονογαμίας ή να γιορτάζουμε επιτέλους το ξετύλιγμά της;». Εχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα, υπέρ και κατά της μονογαμίας. Η υπουργός Δόμνα θα είναι στο στρατόπεδο που θεωρεί ότι η μονογαμία έχει καταστεί αναχρονιστική. Οπως αντιλαμβάνεστε, κρεμόμαστε από τα χείλη της υπουργού Δόμνας, αλλά δυστυχώς δε θα έχουμε τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουμε, γιατί το debate θα γίνει σε private members’ club, που ονομάζεται House of NYNN. Ομολογούμε ότι αγνοούσαμε την ύπαρξη αυτής της κλειστής λέσχης. Μ’ ένα γκουγκλάρισμα είδαμε ότι «ως το πρώτο σύγχρονο members’ club της Αθήνας, συνδυάζει τη γαστρονομία, το design, την ευεξία και τον πολιτισμό με μια προσέγγιση βασισμένη στην ευζωία» (τώρα μπορείτε να ξεκαρδιστείτε ή ν’ αρχίσετε τα «γαλλικά»).

  • Για να σκάσουν όλοι οι άλλοι…

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 24 Νοέμβρη
Επόμενο άρθρο Ανέφικτη η συγκρότηση Διεθνούς Δύναμης Σταθεροποίησης που θα αφοπλίσει την Παλαιστινιακή Αντίσταση

Σχετικά Αρθρα

Η βαθυστόχαστη κυρία Μυρτώ

Κόντρες 30 Ιούλ 2026, 09:02

Λυπήσου τους, Dr Trump

Κόντρες 29 Ιούλ 2026, 13:15

O μεγαλύτερος τίτλος τιμής

Κόντρες 22 Ιούλ 2026, 14:10

Το σκληρό πρόσωπο του μπος στην τέχνη

Κόντρες 21 Ιούλ 2026, 21:15

Εμείς γι’ αλλού κινήσαμε γι’ αλλού…

Κόντρες 20 Ιούλ 2026, 19:50

Τα δικά μας τα πλημμελήματα είναι καλύτερα

Κόντρες 17 Ιούλ 2026, 14:11
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

1 Αυγ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Αυγούστου

1 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Διαβάζοντας πίσω από τις γραμμές της ανακοίνωσης της Χαμάς

31 Ιούλ 2026, 18:47
Διεθνή

Μουμία Αμπού Τζαμάλ: 44 χρόνια αιχμάλωτος της αμερικάνικης αστικής Δικαιοσύνης

31 Ιούλ 2026, 18:22
Πολιτική

Aνεμομαζώματα διαβολοσκορπίσματα

31 Ιούλ 2026, 13:21
Διεθνή

Δεύτερη φάση συμφωνίας για τη Γάζα: Να περιμένουμε την επίσημη παλαιστινιακή ενημέρωση

31 Ιούλ 2026, 11:52
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Ιούλη

31 Ιούλ 2026, 00:01
Περιβάλλον

Η διαχρονική εγκατάλειψή τους απ’ όλες τις αστικές κυβερνήσεις πυρπολεί τα δάση

30 Ιούλ 2026, 21:17
Η παπάρα

Οταν ο Τσίπρας βρίζει τη Ρόζα Λούξεμπουργκ

30 Ιούλ 2026, 11:52
Κόντρες

Η βαθυστόχαστη κυρία Μυρτώ

30 Ιούλ 2026, 09:02
Παιδεία

Ενιαίος Σύλλογος Διδασκόντων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: Οχι στην αναθεώρηση του άρθρου 16

30 Ιούλ 2026, 07:11
Παιδεία

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο: «Εξωστρέφεια» σημαίνει (και) προσφορά υπηρεσιών στους εφοπλ(η)στές

30 Ιούλ 2026, 07:04
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Ιούλη

30 Ιούλ 2026, 00:01
Εργατικά

Συνεχίζεται μέσα στο καλοκαίρι η εκδικητική ομηρία της Χρύσας Χοτζόγλου

Παρά την ΟΜΟΦΩΝΗ γνωμοδότηση του Πειθαρχικού ενάντια στη δυνητική αργία

29 Ιούλ 2026, 21:21
Διεθνή

Ευφυής στρατιωτική κίνηση του Ιράν στριμώχνει τους Αμερικάνους στα σχοινιά

29 Ιούλ 2026, 20:05
Αγροτικά

Η ευλογιά των αιγοπροβάτων καλπάζει – Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει προπαγάνδα αποσιώπησης

29 Ιούλ 2026, 18:15
Παιδεία

Η πρύτανης του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων σε ρόλο κυβερνητικού εκπρόσωπου

Καταγγελία του Συλλόγου Εστιακών Φοιτητών Π.Ι.

29 Ιούλ 2026, 13:40
Κόντρες

Λυπήσου τους, Dr Trump

29 Ιούλ 2026, 13:15
Πολιτική

Ευλόγησον δέσποτα Νόλαν

29 Ιούλ 2026, 11:14
Διεθνή

Η Ουκρανία ζήτησε συγγνώμη από το Ιράν για την επίθεση σε τάνκερ του

29 Ιούλ 2026, 09:17
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Αυγούστου

Ημέρα πολυτέκνων.

Ημέρα προσκοπικού μαντιλιού.

Ελβετία: Ημέρα συνομοσπονδίας (1291).

Ζαΐρ: Ημέρα γονέων.

1834: Καταργείται η δουλεία στη βρετανική αυτοκρατορία και στις αποικίες, 770.000 σκλάβοι αποκτούν την ελευθερία τους.

1912: Ιδρύεται το πρώτο εργατικό συνδικάτο στην Ιαπωνία.

1927: Ιδρύεται ο Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας.

1973: Πεθαίνει ο Νίκος Ζαχαριάδης.

1978: Βόμβες καταστρέφουν τέσσερα λεωφορεία σε γκαράζ της ΕΑΣ (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Πιστεύω στη δύναμη της πολιτικής γιατί έχει τη δυνατότητα να κάνει τα πράγματα καλύτερα για τους ανθρώπους. Και δεν μπορώ να κατανοήσω καθόλου κάποιους πολύ αριστερούς, τόσο πολύ, που λένε ότι εμείς δεν θα ασχοληθούμε ποτέ με τη διακυβέρνηση παρά μονάχα στη δεύτερη παρουσία του σοσιαλισμού. Οι οποίοι έχουν την ευκολία να φεύγουν από τα προβλήματα και την ευκολία να το παίζουνε πάντοτε τζάμπα μάγκες διαμαρτυρόμενοι, αλλά ποτέ αναλαμβάνοντας ευθύνη. Πώς αλήθεια θα κάνεις τις συνθήκες καλύτερες για τους εργαζόμενους, για τους φτωχούς, για αυτούς που είναι στον κοινωνικό αποκλεισμό αν δεν πάρεις την ευθύνη;

Αλέξης Τσίπρας

(Αυτό το θεωρητικά αμόρφωτο ον κάνει κάτι διαδικτυακά event με τίτλο «Ask Alexis Live», όπου απαντά σε ερωτήσεις πολιτών. Επανέφερε, λοιπόν, τη θεωρία της «κυβερνώσας αριστεράς». Maς λέει ότι θέλει την αστική κυβέρνηση για να βελτιώσει τις συνθήκες «για τους εργαζόμενους, για τους φτωχούς, για αυτούς που είναι στον κοινωνικό αποκλεισμό». Το είδαμε αυτό την περίοδο 2015-19 που ξανακυβέρνησε, παίρνοντας την κυβέρνηση με ωμά ψέματα και χυδαίες υποσχέσεις για νταούλια και ζουρνάδες. Αν σταματούσε εκεί, στα νέα ωμά ψέματα και τις νέες χυδαίες υποσχέσεις, που είναι μάλιστα πιο «μαζεμένα» από τα προηγούμενα, ίσως να μην ασχολούμασταν μαζί του. Εχει περάσει σχεδόν ενάμισος αιώνας από τότε που ο Μπερνστάιν διατύπωσε τη θεωρία της «κυβερνώσας αριστεράς» και το θέμα θεωρητικά έχει εξαντληθεί. Ομως αυτός ο πολιτικός αλήτης προκαλεί μιλώντας για «τζάμπα μάγκες», που δεν «αναλαμβάνουν ευθύνη». Μετά τη συμμετοχή του σοσιαλδημοκράτη Μιλεράν στην κυβέρνηση του Βαλντέκ-Ρουσό, δίπλα στον δήμιο των Κομμουνάρων στρατηγό Γκαλιφιέ, η Ρόζα Λούξεμπουργκ έγραψε σε μια σειρά άρθρων στη Λαϊκή Εφημερίδα της Λειψίας – Leipziger Volkszeitung – έναν οξύτατο θεωρητικό και πολιτικό λίβελλο ενάντια στον «κυβερνητισμό». Οχι μόνο από άποψη αρχών, αλλά και με βάση την πείρα του μιλερανισμού. Γενικεύοντας θεωρητικά αυτή την πείρα, έγραψε: «Μέσα στην αστική κοινωνία, η σοσιαλδημοκρατία είναι από τη φύση της κόμμα της αντιπολίτευσης. Δέν πρέπει να γίνει κυβερνητικό κόμμα παρά πάνω στα ερείπια του αστικού κράτους». Ηταν η Ρόζα Λούξεμπουργκ «τζάμπα μάγκας»; Ηταν η Ρόζα Λούξεμπουργκ, ο Καρλ Λίμπκνεχτ, ο Βλαντιμίρ Λένιν και όλοι οι επαναστάτες σοσιαλδημοκράτες εκείνης της εποχής άνθρωποι που απλά «διαμαρτύρονταν» χωρίς να «αναλαμβάνουν ευθύνη»; Η Ιστορία έχει απαντήσει στο ερώτημα. Σημασία έχει τι ευθύνη αναλαμβάνει κάποιος και για λογαριασμό ποιων. Ο Τσίπρας και οι όμοιοί του, πάντως, δεν αναλαμβάνουν ευθύνη για λογαριασμό «των εργαζόμενων, των φτωχών, των κοινωνικά αποκλεισμένων». Αναλαμβάνουν ευθύνη για λογαριασμό των ντόπιων κεφαλαιοκρατών και των ιμπεριαλιστών επικυρίαρχων. Το πρόβλημα με αυτά τα πολιτικά καθάρματα είναι ότι δηλώνουν αριστεροί και συμπεριφέρονται ως υβριστές της Αριστεράς)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo