Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Γλείψε τώρα εκεί που έφτυσες, επηρμένε ηλίθιε
  • Πειθαρχικά εκπαιδευτικών: Νέα τρομοκρατική κλήση σε απολογία
  • Eξαφανίστηκαν από τα ράφια τα βιβλία της Σάλι Ρούνι στη Βρετανία
  • Στα σχολεία πέφτουν σοβάδες και οι κυβερνητικοί εγκάθετοι κυνηγούν τους δασκάλους (Μέρος Δεύτερο)
  • Eγγραφο της ίδιας της ΕΛΑΣ αποκαλύπτει: Βασάνισαν και μέσα στην Αστυνομία τον Βασίλη Μάγγο οι έξι μπάτσοι
  • Ο Φραπές εισήχθη… αιφνιδίως στον «Ευαγγελισμό», για να αναβάλει τη δίκη του
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Τιμωρούν τον συριακό λαό και όχι τον Ασαντ
Διεθνή

Τιμωρούν τον συριακό λαό και όχι τον Ασαντ

Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr8 Φεβ 2023, 18:45

Τις πρώτες 12 ώρες μετά το σεισμό, μία μόνο ΜΚΟ στις ΗΠΑ μάζεψε περισσότερα από 300.000 δολάρια για τον πληθυσμό που κατοικεί στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας, που βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ισλαμιστών και του λεγόμενου Ελεύθερου Συριακού Στρατού. Η ΜΚΟ ονομάζεται Συροαμερικανική Ιατρική Εταιρία (Syrian American Medical Society – SAMS). Η SAMS μάζεψε τα λεφτά παραλείποντας να αναφέρει ότι δεν σκοπεύει να προσφέρει βοήθεια στα θύματα του σεισμού στο Αλέπο, τη Χάμα ή τη Λατάκια, καθώς η δράση της στη Συρία περιορίζεται μόνο στη ζώνη του Ιντλίμπ που ελέγχεται από τους ισλαμιστές και τον ΕΣΣ.

Αντίθετα υπάρχουν άλλες ΜΚΟ, όπως η Συριακή Ερυθρά Ημισέληνος (Syrian Red Crescent Society – SRCS), που δεν μπορούν να συγκεντρώσουν χρήματα για βοήθεια, γιατί κάθε δωρεά στις ΜΚΟ που είναι συνδεδεμένες με το συριακό κράτος προσκρούει στο εμπάργκο και τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στο καθεστώς Ασαντ.

Η πρώτη ανακοίνωση της Κομισιόν μετά το φονικό σεισμό είχε τίτλο: «Σεισμός: Η ΕΕ κινητοποιεί πάνω από 1.180 διασώστες στην Τουρκία μέσω του Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας». H Συρία απουσίαζε από τον τίτλο, μολονότι στην πρώτη κιόλας παράγραφο αναφερόταν «σεισμός μεγέθους 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που συγκλόνισε χθες την Τουρκία και τη Συρία».

Η ανακοίνωση της Κομισιόν ανέφερε ότι ενεργοποιήθηκε ο Μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της ΕΕ και ότι «19 κράτη μέλη της ΕΕ (Αυστρία, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Εσθονία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιταλία, Μάλτα, Κάτω Χώρες, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία και Ισπανία), μαζί με την Αλβανία και το Μαυροβούνιο, απέστειλαν ομάδες σε συνεννόηση με το Κέντρο Συντονισμού Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών της ΕΕ και τις τουρκικές αρχές». Περιλάμβανε και πληροφορίες για τη σύνθεση των σωστικών ομάδων.

Και για τη Συρία; Στην τελευταία παράγραφο της ανακοίνωσης αναφερόταν: «Στη Συρία, η ΕΕ βρίσκεται σε επαφή με τους εταίρους της στον τομέα της ανθρωπιστικής βοήθειας στο πεδίο και χρηματοδοτεί ανθρωπιστικές οργανώσεις που διεξάγουν επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης, ενώ παράλληλα παρέχουν στήριξη για την ύδρευση και την αποχέτευση και διανέμουν κουβέρτες και είδη υγιεινής στις πληγείσες περιοχές. Αξιολογούν επίσης το επίπεδο των ζημιών και των αναγκών στη Συρία μετά τον χθεσινό σεισμό για να επέμβουν ανάλογα. Η ΕΕ εξετάζει όλες τις βιώσιμες επιλογές για την ανάπτυξη πρόσθετων πόρων εντός της Συρίας προς στήριξη των πληγέντων πληθυσμών».

Ξέρουμε πολύ καλά πως τα σωστικά συνεργεία μπορούν να είναι αποτελεσματικά εντός ενός τριήμερου από τον εγκλωβισμό ανθρώπων σε κτίρια που κατέρρευσαν. Μετά ανασύρουν μόνο νεκρούς και σπάνια κάποιον ζωντανό που επέδειξε αντοχή πέραν της συνηθισμένης. Η ΕΕ, με απύθμενο ιμπεριαλιστικό θράσος, λέει ότι… αξιολογεί το επίπεδο των ζημιών για να… επέμβει ανάλογα και ότι… εξετάζει όλες τις βιώσιμες επιλογές.

Οσο για τις ΜΚΟ που βρίσκονται στη Συρία, αυτές δεν έχουν ιδέα από επιχειρήσεις διάσωσης, ούτε έχουν τον απαιτούμενο εξοπλισμό. Ας αφήσουμε που οι περισσότερες απ’ αυτές (αν όχι όλες) δραστηριοποιούνται στις περιοχές που δεν ελέγχει το συριακό κράτος, πέρα δηλαδή από τις πολυπληθείς πόλεις που χτυπήθηκαν από το σεισμό και στις οποίες έγιναν οι περισσότερες καταρρεύσεις κτιρίων.

Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης, στο όνομα της αντιπαλότητάς τους με το ρωσόδουλο καθεστώς Ασαντ, αρνούνται τη στοιχειώδη ανθρωπιστική βοήθεια στον συριακό λαό, που με λιγοστά μέσα προσπαθεί ν’ αντιμετωπίσει μόνος του την κατάσταση. Για μια ακόμη φορά ο ιμπεριαλισμός δείχνει το απάνθρωπο πρόσωπό του. Αυτοί που κόπτονται για την αξία της ανθρώπινης ζωής και τα ανθρώπινα δικαιώματα, αρνούνται κάθε βοήθεια σ’ ένα λαό που αντιμετωπίζει μια τεράστια ανθρωπιστική καταστροφή.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠερί τηλεκπαίδευσης

Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

Επόμενο άρθρο ΝΑΤΟδουλοι και αμερικανοραγιάδες

Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

Σχετικά Αρθρα

Μόχσεν Ρεζαεΐ: «Οι ευγενικές επιστολές δεν αλλάζουν τη στάση του Ιράν»

Η Τεχεράνη σχολιάζει την επικοινωνία του Τζέι Ντι Βανς

Διεθνή 29 Οκτ 2026, 22:23

Ο Βανς επικοινωνεί με τον Ρεζαεΐ σε μια προσπάθεια επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων με το Ιράν

Διεθνή 29 Οκτ 2026, 19:37

«Εξόντωση, βασανιστήρια, βιασμοί»: Η Επιτροπή του ΟΗΕ καταγράφει ισραηλινά εγκλήματα στη Δυτική Oχθη

Διεθνή 29 Οκτ 2026, 08:29

Ναΐμ Κάσεμ: Η αντίσταση συνεχίζεται, στηριζόμενη στη νομιμότητα του δικαιώματος στην αντίσταση και σε όσα κατοχυρώνει το Σύνταγμα

Διεθνή 28 Οκτ 2026, 20:52

Η Παλαιστινιακή Αρχή συλλαμβάνει αποφυλακισμένους κρατούμενους σε όλη τη Δυτική Οχθη

Οι οικογένειες απαιτούν την απελευθέρωσή τους

Διεθνή 28 Οκτ 2026, 10:26

Η σιωνιστική οντότητα έχασε σε Βραζιλία και Σερβία

Διεθνή 27 Οκτ 2026, 11:19
Ροή Ειδήσεων
Αθλητισμός

Γλείψε τώρα εκεί που έφτυσες, επηρμένε ηλίθιε

30 Οκτ 2026, 13:17
Εργατικά

Πειθαρχικά εκπαιδευτικών: Νέα τρομοκρατική κλήση σε απολογία

Για συμμετοχή στην Απεργία-Αποχή από την ατομική αξιολόγηση

30 Οκτ 2026, 11:57
Πολιτισμός

Eξαφανίστηκαν από τα ράφια τα βιβλία της Σάλι Ρούνι στη Βρετανία

Οι αναγνώστες έσπευσαν να τα αγοράσουν μετά την ανακοίνωση ότι σταματά η κυκλοφορία τους

30 Οκτ 2026, 11:51
Εργατικά

Στα σχολεία πέφτουν σοβάδες και οι κυβερνητικοί εγκάθετοι κυνηγούν τους δασκάλους (Μέρος Δεύτερο)

30 Οκτ 2026, 10:47
Καταστολή

Eγγραφο της ίδιας της ΕΛΑΣ αποκαλύπτει: Βασάνισαν και μέσα στην Αστυνομία τον Βασίλη Μάγγο οι έξι μπάτσοι

Αύριο αναμένεται η απόφαση στο ΜΟΔ Καρδίτσας

30 Οκτ 2026, 10:22
Πολιτική

Ο Φραπές εισήχθη… αιφνιδίως στον «Ευαγγελισμό», για να αναβάλει τη δίκη του

30 Οκτ 2026, 09:48
Εκδηλώσεις

Σήμερα στην Κόντρα | Παλαιστίνη 36

Μια ταινία για την εξέγερση των Παλαιστίνιων το 1936-39

30 Οκτ 2026, 00:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Οκτώβρη

30 Οκτ 2026, 00:01
Διεθνή

Μόχσεν Ρεζαεΐ: «Οι ευγενικές επιστολές δεν αλλάζουν τη στάση του Ιράν»

Η Τεχεράνη σχολιάζει την επικοινωνία του Τζέι Ντι Βανς

29 Οκτ 2026, 22:23
Κόντρες

Δικός τους παιδί δεν ήταν (και) ο Λιόλιος;

29 Οκτ 2026, 21:30
Διεθνή

Ο Βανς επικοινωνεί με τον Ρεζαεΐ σε μια προσπάθεια επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων με το Ιράν

29 Οκτ 2026, 19:37
Πολιτισμός

Ακόμα και το Χόλιγουντ «ξερνάει» τους λυσσασμένους σιωνιστές

29 Οκτ 2026, 15:05
Πολιτική

Από τη Λάουρα στον Αντρες, ο Μητσοτάκης και οι ηγεμόνες της Ευρωλάνδης

29 Οκτ 2026, 13:52
Εργατικά

Νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί καλούνται σε διαδικτυακή συνάντηση για την αξιολόγηση, εκτός διδακτικού ωραρίου

29 Οκτ 2026, 11:57
Διεθνή

«Εξόντωση, βασανιστήρια, βιασμοί»: Η Επιτροπή του ΟΗΕ καταγράφει ισραηλινά εγκλήματα στη Δυτική Oχθη

29 Οκτ 2026, 08:29
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Οκτώβρη

29 Οκτ 2026, 00:01
Καταστολή

Ανήμερα 28 Οκτώβρη: Μητσοτάκης-Χρυσοχοΐδης έστειλαν τα ΜΑΤ ενάντια στους αντιφασίστες, προστατεύοντας τον νεοναζιστή Κασιδιάρη

28 Οκτ 2026, 21:25
Διεθνή

Ναΐμ Κάσεμ: Η αντίσταση συνεχίζεται, στηριζόμενη στη νομιμότητα του δικαιώματος στην αντίσταση και σε όσα κατοχυρώνει το Σύνταγμα

28 Οκτ 2026, 20:52
Αγροτικά

Ποιος λέει ψέματα για τον αφθώδη πυρετό στη Λέσβο;

28 Οκτ 2026, 19:30
Αγροτικά

Δεν λέει να κοπάσει η ευλογιά των αιγοπροβάτων: νέα κρούσματα συνεχώς και προοπτική νέων μαζικών θανατώσεων ζώων

28 Οκτ 2026, 19:08
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Οκτώβρη

Ημέρα ορθοπεδικών νοσοκόμων.

1944: Η Θεσσαλονίκη απελευθερώνεται από τη ναζιστική κατοχή.

1945: Ενας νεκρός και δέκα τραυματίες στη συγκέντρωση για την πρώτη επέτειο απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης (χτύπημα από οπαδούς της δεξιάς).

1957: Απόπειρα δολοφονίας του προέδρου της Ινδονησίας Σουκάρνο με χειροβομβίδα, επτά νεκροί.

1967: Βόμβα στην οδό Καραγεώργη Σερβίας.

1972: Νόθες φοιτητικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη με αποχή της πλειοψηφίας, διαδήλωση εκατοντάδων φοιτητών στο κέντρο της πόλης και συμπλοκές με την αστυνομία.

1980: Βόμβα καταστρέφει υποσταθμό διανομής ηλεκτρικού ρεύματος στην «Ψυγεία Ελλάδος ΑΕ» (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ο πόλεμός σας στο αποκορύφωμά του. Κάρφος στον οφθαλμό σας η Μαρία Καρυστιανού. Ολες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων που παρουσιάζουν κίβδηλα στοιχεία θα λογοδοτήσουν την επομένη των εκλογών. Σας το υποσχόμαστε.

Ελπίδα για τη Δημοκρατία – Μαρία Καρυστιανού

(Οταν οι γκαλοπατζήδες έβγαζαν το μόρφωμα της Καρυστιανού με κάτι ποσοστά γύρω στο 20%, η πρόεδρός του και οι συν αυτώ έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας. Με το που έσκασε το πρώτο γκάλοπ – της GPO – που δίνει το μόρφωμα εκτός Βουλής, οι δύο κυρίες που έχουν απομείνει ως ηγετικός πυρήνας βγήκαν από τα σινιέ ρούχα τους. Δεν ξέρουν όμως ούτε να νευριάσουν πολιτικά. Νευριάζουν απλά. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν αρχίζεις να σκούζεις και να απειλείς. Λες ένα ψύχραιμο «η κάλπη είναι η μόνη πραγματική δημοσκόπηση, οι δημοσκόποι έχουν πέσει πολλές φορές έξω» ή κάτι παρεμφερές κι αυτό αν ερωτηθείς. Αν δεν ερωτηθείς το κάνεις αβαβά. Πώς θα λογοδοτήσουν οι δημοσκοπικές εταιρίες την επομένη των εκλογών; Θα τις θέσει υπό απαγόρευση η – κατά πρόβλεψή της – αυτοδύναμη πρωθυπουργός Μαρία Καρυστιανού; ‘Η θα τους κάνει μήνυση η αντιπρόεδρος Μαρία Γρατσία; Οταν εκτοξεύεις απειλές που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις, γίνεσαι απλά γραφικός αποκαλύπτοντας την απελπισία σου. Είτε μπει είτε δεν μπει στη Βουλή το μόρφωμα που αυτοαποκαλείται «κίνημα» αλλά έχει ονοματεπώνυμο στη μαρκίζα, μιας χρήσης θα είναι. Ξέρετε γιατί; Γιατί οι δυο Μαρίες που το έστησαν, διώχνοντας όλους τους υπόλοιπους που τις πλαισίωσαν αρχικά, είναι παντελώς άσχετες από πολιτική. Ερασιτέχνισσες του αισχίστου είδους. Δεν είναι μόνο το ότι δεν έχουν τίποτα να πουν, είναι και το ότι δεν ξέρουν πώς να πουν το οτιδήποτε. Μέθυσαν με την προβολή και την αποδοχή που είχε αυτή που έβαλε το όνομά της στη μαρκίζα του μορφώματος και δεν κατάλαβαν ότι είναι άλλη συνθήκη το να σε αποδέχεται ένα μεγάλο λαϊκό ρεύμα ως μάνα θύματος των Τεμπών που ζητάς τιμωρία των εγκληματιών και άλλη συνθήκη να εμφανίζεσαι ως φορέας καπηλείας αυτής της αποδοχής με μια υπερσυντηρητική ρητορική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    • Εφετείο 17Ν

      Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

  • ΕΛΑ

    Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

      Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

      Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

      Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

      Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

  • Επικοινωνία

    Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

  • Όροι χρήσης

    Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

  • Ποιοι είμαστε

    Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

  • Επικοινωνία

    Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

  • Όροι χρήσης

    Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo