Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Παραβίασαν την κατάπαυση του πυρός στον Λίβανο οι σιωναζιστές
  • Σκάνδαλο διπλών συμβάσεων στα ιδιωτικά σχολεία
  • Πολιτικοί κρατούμενοι στις φυλακές Δομοκού: Να μην αφήσουμε να υπάρξει σήμερα ο πρώτος νεκρός απεργός πείνας στην Ελλάδα
  • Ο Μπακαεΐ διαψεύδει Τραμπ και Βανς: Δεν έχουμε αναλάβει καμιά υποχρέωση για το πυρηνικό μας πρόγραμμα
  • Εντατικές διαβουλεύσεις στο Κάιρο για τη Λωρίδα της Γάζας
  • Πογκρόμ απολύσεων στην Ιόνιο Σχολή
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Τιμωρούν τον συριακό λαό και όχι τον Ασαντ
Διεθνή

Τιμωρούν τον συριακό λαό και όχι τον Ασαντ

Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr8 Φεβ 2023, 18:45

Τις πρώτες 12 ώρες μετά το σεισμό, μία μόνο ΜΚΟ στις ΗΠΑ μάζεψε περισσότερα από 300.000 δολάρια για τον πληθυσμό που κατοικεί στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας, που βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ισλαμιστών και του λεγόμενου Ελεύθερου Συριακού Στρατού. Η ΜΚΟ ονομάζεται Συροαμερικανική Ιατρική Εταιρία (Syrian American Medical Society – SAMS). Η SAMS μάζεψε τα λεφτά παραλείποντας να αναφέρει ότι δεν σκοπεύει να προσφέρει βοήθεια στα θύματα του σεισμού στο Αλέπο, τη Χάμα ή τη Λατάκια, καθώς η δράση της στη Συρία περιορίζεται μόνο στη ζώνη του Ιντλίμπ που ελέγχεται από τους ισλαμιστές και τον ΕΣΣ.

Αντίθετα υπάρχουν άλλες ΜΚΟ, όπως η Συριακή Ερυθρά Ημισέληνος (Syrian Red Crescent Society – SRCS), που δεν μπορούν να συγκεντρώσουν χρήματα για βοήθεια, γιατί κάθε δωρεά στις ΜΚΟ που είναι συνδεδεμένες με το συριακό κράτος προσκρούει στο εμπάργκο και τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στο καθεστώς Ασαντ.

Η πρώτη ανακοίνωση της Κομισιόν μετά το φονικό σεισμό είχε τίτλο: «Σεισμός: Η ΕΕ κινητοποιεί πάνω από 1.180 διασώστες στην Τουρκία μέσω του Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας». H Συρία απουσίαζε από τον τίτλο, μολονότι στην πρώτη κιόλας παράγραφο αναφερόταν «σεισμός μεγέθους 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που συγκλόνισε χθες την Τουρκία και τη Συρία».

Η ανακοίνωση της Κομισιόν ανέφερε ότι ενεργοποιήθηκε ο Μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της ΕΕ και ότι «19 κράτη μέλη της ΕΕ (Αυστρία, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Εσθονία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιταλία, Μάλτα, Κάτω Χώρες, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία και Ισπανία), μαζί με την Αλβανία και το Μαυροβούνιο, απέστειλαν ομάδες σε συνεννόηση με το Κέντρο Συντονισμού Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών της ΕΕ και τις τουρκικές αρχές». Περιλάμβανε και πληροφορίες για τη σύνθεση των σωστικών ομάδων.

Και για τη Συρία; Στην τελευταία παράγραφο της ανακοίνωσης αναφερόταν: «Στη Συρία, η ΕΕ βρίσκεται σε επαφή με τους εταίρους της στον τομέα της ανθρωπιστικής βοήθειας στο πεδίο και χρηματοδοτεί ανθρωπιστικές οργανώσεις που διεξάγουν επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης, ενώ παράλληλα παρέχουν στήριξη για την ύδρευση και την αποχέτευση και διανέμουν κουβέρτες και είδη υγιεινής στις πληγείσες περιοχές. Αξιολογούν επίσης το επίπεδο των ζημιών και των αναγκών στη Συρία μετά τον χθεσινό σεισμό για να επέμβουν ανάλογα. Η ΕΕ εξετάζει όλες τις βιώσιμες επιλογές για την ανάπτυξη πρόσθετων πόρων εντός της Συρίας προς στήριξη των πληγέντων πληθυσμών».

Ξέρουμε πολύ καλά πως τα σωστικά συνεργεία μπορούν να είναι αποτελεσματικά εντός ενός τριήμερου από τον εγκλωβισμό ανθρώπων σε κτίρια που κατέρρευσαν. Μετά ανασύρουν μόνο νεκρούς και σπάνια κάποιον ζωντανό που επέδειξε αντοχή πέραν της συνηθισμένης. Η ΕΕ, με απύθμενο ιμπεριαλιστικό θράσος, λέει ότι… αξιολογεί το επίπεδο των ζημιών για να… επέμβει ανάλογα και ότι… εξετάζει όλες τις βιώσιμες επιλογές.

Οσο για τις ΜΚΟ που βρίσκονται στη Συρία, αυτές δεν έχουν ιδέα από επιχειρήσεις διάσωσης, ούτε έχουν τον απαιτούμενο εξοπλισμό. Ας αφήσουμε που οι περισσότερες απ’ αυτές (αν όχι όλες) δραστηριοποιούνται στις περιοχές που δεν ελέγχει το συριακό κράτος, πέρα δηλαδή από τις πολυπληθείς πόλεις που χτυπήθηκαν από το σεισμό και στις οποίες έγιναν οι περισσότερες καταρρεύσεις κτιρίων.

Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης, στο όνομα της αντιπαλότητάς τους με το ρωσόδουλο καθεστώς Ασαντ, αρνούνται τη στοιχειώδη ανθρωπιστική βοήθεια στον συριακό λαό, που με λιγοστά μέσα προσπαθεί ν’ αντιμετωπίσει μόνος του την κατάσταση. Για μια ακόμη φορά ο ιμπεριαλισμός δείχνει το απάνθρωπο πρόσωπό του. Αυτοί που κόπτονται για την αξία της ανθρώπινης ζωής και τα ανθρώπινα δικαιώματα, αρνούνται κάθε βοήθεια σ’ ένα λαό που αντιμετωπίζει μια τεράστια ανθρωπιστική καταστροφή.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠερί τηλεκπαίδευσης

Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

Επόμενο άρθρο ΝΑΤΟδουλοι και αμερικανοραγιάδες

Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

Σχετικά Αρθρα

Παραβίασαν την κατάπαυση του πυρός στον Λίβανο οι σιωναζιστές

Διεθνή 23 Ιούν 2026, 20:53

Ο Μπακαεΐ διαψεύδει Τραμπ και Βανς: Δεν έχουμε αναλάβει καμιά υποχρέωση για το πυρηνικό μας πρόγραμμα

Διεθνή 23 Ιούν 2026, 19:51

Εντατικές διαβουλεύσεις στο Κάιρο για τη Λωρίδα της Γάζας

Διεθνή 23 Ιούν 2026, 18:26

Η Γερμανία απορρίπτει την προτεινόμενη ισραηλινή «ζώνη ασφαλείας» στον νότιο Λίβανο

Διεθνή 22 Ιούν 2026, 19:00

Αραγτσί: Πρώτη πραγματική δοκιμασία είναι η ομάδα εξάλειψης της σύγκρουσης στον Λίβανο

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν παρουσίασε τα αποτελέσματα των συνομιλιών Ιράν–ΗΠΑ και υπογράμμισε την πρόοδο προς μια διαρκή κατάπαυση του πυρός

Διεθνή 22 Ιούν 2026, 12:52

Η δύναμη Ράντεα χτύπησε ομάδα δωσίλογων ανατολικά της Μπέιτ Λάχια

Διεθνή 22 Ιούν 2026, 11:51
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Παραβίασαν την κατάπαυση του πυρός στον Λίβανο οι σιωναζιστές

23 Ιούν 2026, 20:53
Εργατικά

Σκάνδαλο διπλών συμβάσεων στα ιδιωτικά σχολεία

23 Ιούν 2026, 20:15
Καταστολή

Πολιτικοί κρατούμενοι στις φυλακές Δομοκού: Να μην αφήσουμε να υπάρξει σήμερα ο πρώτος νεκρός απεργός πείνας στην Ελλάδα

Κείμενο αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας και την Κοινότητα των Προσφυγικών

23 Ιούν 2026, 20:10
Διεθνή

Ο Μπακαεΐ διαψεύδει Τραμπ και Βανς: Δεν έχουμε αναλάβει καμιά υποχρέωση για το πυρηνικό μας πρόγραμμα

23 Ιούν 2026, 19:51
Διεθνή

Εντατικές διαβουλεύσεις στο Κάιρο για τη Λωρίδα της Γάζας

23 Ιούν 2026, 18:26
Εργατικά

Πογκρόμ απολύσεων στην Ιόνιο Σχολή

Απολύονται εκπαιδευτικοί με μεγάλη προϋπηρεσία και με συμμετοχή στα συνδικαλιστικά δρώμενα του σχολείου

23 Ιούν 2026, 14:12
Αθλητισμός

Ο θρίαμβος του πολιτισμού επί της ιμπεριαλιστικής ωμότητας

23 Ιούν 2026, 14:03
Πολιτική

Θα παραδοθεί ο Αβραμόπουλος στις βελγικές δικαστικές αρχές ή θα έχουμε σκάνδαλο πάνω στο σκάνδαλο;

23 Ιούν 2026, 11:54
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Ιούνη

23 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Η Γερμανία απορρίπτει την προτεινόμενη ισραηλινή «ζώνη ασφαλείας» στον νότιο Λίβανο

22 Ιούν 2026, 19:00
Πολιτική

Οι σιωναζιστές έχουν φτιάξει λίστες ανεπιθύμητων στην Ελλάδα

Αυτό αποδεικνύει η απαγόρευση εισόδου, η ανάκριση και η απέλαση συνδικαλιστών που θα επισκέπτονταν τη Ραμάλα

22 Ιούν 2026, 18:19
Κόντρες

Πώς τους πετσόκοψες έτσι, πώς τους πετσόκοψες;

22 Ιούν 2026, 14:03
Διεθνή

Αραγτσί: Πρώτη πραγματική δοκιμασία είναι η ομάδα εξάλειψης της σύγκρουσης στον Λίβανο

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν παρουσίασε τα αποτελέσματα των συνομιλιών Ιράν–ΗΠΑ και υπογράμμισε την πρόοδο προς μια διαρκή κατάπαυση του πυρός

22 Ιούν 2026, 12:52
Διεθνή

Η δύναμη Ράντεα χτύπησε ομάδα δωσίλογων ανατολικά της Μπέιτ Λάχια

22 Ιούν 2026, 11:51
Διεθνή

ΗΠΑ-Ιράν: 0-1 στη Γενεύη | Aνακοινώθηκε μερική αποχώρηση του σιωναζιστικού στρατού από τον Λίβανο

Αποκαλύφτηκε πλήρως ότι το Ισραήλ είναι μια απλή μαριονέτα των Αμερικανών

22 Ιούν 2026, 10:15
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Ιούνη

22 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

«Επιφυλακτική ηρεμία στον νότιο Λίβανο

21 Ιούν 2026, 19:43
Πολιτισμός

Ενα ποίημα | Η Γάζα είναι ελπίδα, είναι φωτιά, είναι άσβεστη φλόγα

21 Ιούν 2026, 11:22
Διεθνή

Σιωναζιστές και αμερικάνοι ιμπεριαλιστές θα πιουν το πικρό ποτήρι μέχρι την τελευταία σταγόνα

21 Ιούν 2026, 09:30
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Ιούνη

21 Ιούν 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Ιούνη

Ημέρα χηρών.

Ολυμπιακή ημέρα.

1944: Εκτελέσεις Ελλήνων από Γερμανούς στη Σπάρτη και στον Πάρνωνα.

1950: Το ελβετικό κοινοβούλιο αρνείται να χορηγήσει δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες.

1971: Δυο καταδίκες μελών της Οργάνωσης Μαρξιστών – Λενινιστών στη Θεσσαλονίκη.

1978: 29 καταδίκες και δεκαέξι αθωώσεις στη δίκη των Ερυθρών Ταξιαρχιών.

1981: Το ΚΚ Γαλλίας συμμετέχει στην κυβέρνηση της Γαλλίας για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια.

1996: Δολοφονία Χριστόφορου Μαρίνου στο πλοίο «Πήγασος».

1996: Πεθαίνει ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η Ελλάδα χαιρετίζει την επίτευξη της συμφωνίας μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ιράν, όπως και κάθε πρωτοβουλία η οποία θα συμβάλει στην εκτόνωση της έντασης στην περιοχή. Είμαστε πάντα υπέρμαχοι της διπλωματικής λύσης για την αντιμετώπιση τέτοιων ζητημάτων.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Αυτός δεν είναι που στήριζε δημόσια την εισβολή αμερικανών κομάντο στη Βενεζουέλα και την απαγωγή του προέδρου της χώρας Νικολάς Μαδούρο; «Ο Νικολάς Μαδούρο ήταν επικεφαλής μιας βάναυσης και καταπιεστικής δικτατορίας που προκάλεσε αδιανόητο πόνο στον λαό της Βενεζουέλας. Το τέλος του καθεστώτος του προσφέρει νέα ελπίδα για τη χώρα. Δεν είναι η στιγμή να σχολιάσουμε τη νομιμότητα των πρόσφατων ενεργειών»! Αυτός δεν είναι που συντασσόταν με τους αμερικανοσιωνιστές συμμάχους του με στόχο την ανατροπή της ιρανικής κυβέρνησης διά της πολεμικής βίας; Την έχουν εξαφανίσει εκείνη τη δήλωση, αλλά έγινε: «Η Ελλάδα, ως διαχρονικός πυλώνας σταθερότητας και δημοκρατικών αξιών στην Ανατολική Μεσόγειο, δεν μπορεί να μένει αδιάφορη απέναντι σε καθεστώτα που απειλούν την παγκόσμια ασφάλεια και καταπιέζουν τους λαούς τους. Στηρίζουμε το αναφαίρετο δικαίωμα του ιρανικού λαού να ζήσει σε μια ελεύθερη, ανοιχτή και δημοκρατική κοινωνία. Η αποκατάσταση της δημοκρατικής νομιμότητας στην Τεχεράνη δεν είναι μόνο αίτημα των καιρών, αλλά προϋπόθεση για τη μόνιμη ειρήνη στην περιοχή. Είμαστε σε πλήρη συντονισμό με τους συμμάχους μας για τη διασφάλιση αυτού του στόχου». Και ο ακροδεξιός «αυτοφωράκιας» του Μητσοτάκη έγραφε σε μακροσκελέστατη ανάρτηση-ύμνο του σιωναζισμού: «Είμαι υπερήφανος που η Ελλάδα μας, υπό την ηγεσία του @kmitsotakis σε όλη αυτή την προσπάθεια του Ισραήλ έμεινε πιστή σύμμαχός του μέχρι το τέλος και δεν τους εγκαταλείψαμε ακόμη και όταν όλοι οι φανατικοί αντισημίτες αριστεριστές και ακροδεξιοί μας πίεζαν και μας έβριζαν στην Βουλή, στους δρόμους στο διαδίκτυο και παντού. Είμαστε με το Ισραήλ και είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Μακάρι το Ιράν και ο σπουδαίος λαός της Περσίας να αναπνεύσει τον αέρα της Ελευθερίας που του αξίζει. Υγ. Φυσικά χωρίς τις ΗΠΑ και ειδικά τον Πρόεδρο @realDonaldTrump @POTUS όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί και η ιστορία αυτό θα του το πιστώσει». Η ήττα των αμερικάνων ιμπεριαλιστών στο Ιράν είναι ήττα και των πολεμοκάπηλων, οσφυοκαμπτών πολιτικών μπανανιών, όπως ο Μητσοτάκης, που τώρα παριστάνουν τους… διαχρονικούς υποστηρικτές της ειρήνης)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    • Εφετείο 17Ν

      Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

  • ΕΛΑ

    Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

      Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

      Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

      Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

      Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

  • Επικοινωνία

    Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

  • Όροι χρήσης

    Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

  • Ποιοι είμαστε

    Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

  • Επικοινωνία

    Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

  • Όροι χρήσης

    Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

    Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης αρνούνται κάθε βοήθεια

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo