Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Οργή εκπαιδευτικών για τους εκβιασμούς που ασκεί η Διεύθυνση ΠΕ Β΄ Αθήνας για να εφαρμοστεί η αξιολόγηση
  • Τα ελληνικά χωρικά ύδατα ως βάση εξόρμησης για πρακτόρικες πολεμικές επιχειρήσεις των Ουκρανών ενάντια στο ρωσικό εμπορικό στόλο
  • Η ΕΕ εξάγει αιτούντες άσυλο: στρατόπεδα κράτησης εκτός επικράτειας με ευρωενωσίτικη σφραγίδα
  • Ο δύσκολος πόλεμος της Χεζμπολά: Πώς ο νότιος Λίβανος ξαναέγραψε τους κανόνες της μάχης
  • Γιατί λύσσαξαν με τον Λαμίν Γιαμάλ οι σιωναζιστές;
  • Σαν σήμερα 12 Μάη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Θέλει η …τάνα να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει
Κόντρες

Θέλει η …τάνα να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr25 Αυγ 2023, 19:00

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο 18, τουλάχιστον, μεταναστών από την πυρκαγιά στο δάσος της Δαδιάς. Παρά τις συνεχείς και επίμονες προσπάθειες των ελληνικών Αρχών για την προστασία των συνόρων και της ανθρώπινης ζωής, η τραγωδία αυτή επιβεβαιώνει, για άλλη μια φορά, τους κινδύνους της παράτυπης μετανάστευσης. Στο πλαίσιο αυτό, επισημαίνουμε και καταγγέλλουμε, εκ νέου, τη δολοφονική δράση των εγκληματιών διακινητών (και όσους τους διευκολύνουν) και το εμπόριο των παράτυπων ροών, το οποίο είναι αυτό που θέτει καθημερινά σε κίνδυνο τη ζωή πολλών μεταναστών και στη στεριά και στη θάλασσα», δήλωσε ο υπουργός Επαναπροωθήσεων, Καιρίδης.

Βλέπετε εσείς καμιά θλίψη; Με το ζόρι κρατάει τη χαρά του. Γιατί αν η «παράτυπη μετανάστευση» ενέχει κινδύνους και μάλιστα κίνδυνο θανάτου, τότε οι πρόσφυγες που απανθρακώθηκαν στον Εβρο είναι η καλύτερη δυσφήμηση, το καλύτερο μέτρο αποτροπής. Οπως είπε ένας συνορόμπατσος, τώρα που κάηκε οτιδήποτε το δασικό στην περιοχή, οι μετανάστες θα έχουν ζόρια, γιατί δε θα μπορούν να κρυφτούν και θα τους εντοπίζουν τα drone.

Οσο για τον Καιρίδη (είναι και πανεπιστημιακός, τρομάρα του, αλλά μήπως πανεπιστημιακός δεν είναι και ο Γρυσπολάκης;) αρκεί το γεγονός ότι μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα 18 απανθρακωμένων ανθρώπων, που κρύβονταν στο δάσος για να γλιτώσουν το κυνήγι, το ξύλο και την επαναπροώθηση στην Τουρκία, το μόνο που βρίσκει για να πει είναι οι «κίνδυνοι της παράτυπης μετανάστευσης» αρκεί για να τον χαρακτηρίσει σαν πρότυπο κοινωνικού παχυδερμισμού, χωρίς ίχνος ανθρωπιάς.

 

Αλλη μια απείρου κάλλους φωτογραφία του Απόστολου Τότα, που μάζευε «τεμάχια» και τα στοίβαζε στο τρέιλερ. Ναι είναι φανατικός χριστιανός και το δείχνει. Τέτοιο εγκόλπιο ούτε οι δεσποτάδες δε φοράνε. Οπότε μπορούμε να αναφωνήσουμε μαζί του: «Δεν είναι ρατσιστής»…

 

 

Ο Κουλογιάννης ξαναχτύπησε

«Με σεβασμό, ανθρωπιά και αποτελεσματικότητα στο πλευρό των συνανθρώπων μας», έγραψε ο υπουργός Μπατσοκαταστολής Γιάννης Οικονόμου, ανεβάζοντας στο λογαριασμό του στα σόσιαλ μίντια βίντεο που δείχνει αστυνομικούς να βοηθούν μια ηλικιωμένη γυναίκα να φύγει από το σπίτι της που το απειλούν οι φλόγες. Ο Γιάννης του Κούλη ή Κουλογιάννης, νομίζει ότι όλος ο κόσμος χάφτει μύγες και πως ξαφνικά θα εξαφανιστεί η λεγόμενη αρνητική δημοσιότητα για τα σμήνη των ανίκανων κηφήνων που μόνο σκευωρίες ξέρουν να στήνουν, επειδή βοήθησαν μια γιαγιά να φύγει από το σπίτι της. Εντάξει, υπάρχουν και αρκετοί που τα χάφτουν κάτι τέτοια, όμως αυτοί είναι έτσι κι αλλιώς οπαδοί του δόγματος «νόμος και τάξη».

Οικωλογικό business as usual

Tη μια μέρα λαμβάνουμε από το Γραφείο Τύπου των Οικολόγων Πρασίνων Δελτίο που μας ενημερώνει ότι το μέλος τους Φώτης Μπίμπασης θα είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του Τζιτζικώστα στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. «Νιώθω την ευθύνη, για την τιμή , την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου δίνεται με την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Παράταξης .Ταυτόχρονα αυτό αποτελεί αναγνώριση και δικαίωση των μακροχρόνιων αγώνων μου, σε συνδικαλιστικά όργανα, συλλόγους και φορείς, όπου με αφοσίωση και συνέπεια συμμετείχα υπέρ των ίσων δικαιωμάτων των πολιτών, και την πράσινη ανάπτυξη, με την αξιοποίηση όλων των δυνάμεων της Περιφέρειας για καλύτερη ποιότητα ζωής», μάς γράφει ο Μπίμπασης. Με τον Τζιτζικώστα θα γίνουν όλ’ αυτά, το καταλάβατε ή να το ξαναγράψουμε;

Την άλλη μέρα παίρνουμε Δελτίο Τύπο της πολιτικής γραμματείας των Οικολόγων Πρασίνων, που μας ενημερώνει ότι «το άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 19/8/23  με τίτλο «Οικολόγοι Πράσινοι: Στηρίζουν την παράταξη «Οικολογία – Πράσινη Λύση» με επικεφαλής τον Φίλιππο Γκανούλη», είναι απολύτως ανακριβές και μη αληθές». Για να είμαστε ειλικρινείς, εμείς ούτε για ποιο άρθρο γίνεται λόγος καταλάβαμε ούτε ποιος είναι ο Φίλιππος Γκανούλης γνωρίζουμε. Για να ασχολείται, όμως, μαζί του κοτζάμ πολιτική γραμματεία των Ο-Π, δεν μπορεί, κάποιος σημαντικός πρέπει να είναι. Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι «ο κος Γκανούλης και αριθμός μελών που επικαλείται δεν είναι μέλη των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ. Απώλεσαν την ιδιότητα μέλους λόγω συμμετοχής τους σε σωρεία αντικαταστατικών ενεργειών και πρακτικών, που σκοπό είχαν την άλωση και τον σφετερισμό του κόμματος και της πολιτικής παρακαταθήκης του από στοιχεία τυχάρπαστα, παρασιτικά και ξένα προς την ιδεολογία και την ιστορία των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ. Ως εκ τούτου ο κος Γκανούλης και οι συν αυτώ, δεν έχουν καμία σχέση με την Περιφερειακή Οργάνωση των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ Κεντρικής Μακεδονίας, δεν ομιλούν εκ μέρους της και δεν την εκπροσωπούν επ’ ουδενί».

Τι λε’ ρε παιδί μου, έγιναν τέτοια πράγματα κι εμείς δεν τα πήραμε χαμπάρι; Κι εν πάση περιπτώσει, αφού ο Γκανούλης και οι συν αυτώ είναι τέτοια υποκείμενα, τι ανησυχεί η πολιτική γραμματεία και βγάζει ανακοινώσεις; ‘Η «τα πήρε» ο Τζίτζι και τους είπε «για μαζεύτε τους δικούς σας, γιατί αλλιώς τέρμα η συμφωνία μας»;

Εκείνο που μας… σκότωσε ήταν η κατακλείδα της ανακοίνωσης της πολιτικής γραμματείας: «Στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού του ευχόμαστε (σ.σ. του Γκανούλη του προδότη) καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξει, χωρίς όμως να αναιρείται το γεγονός πως πρόκειται για στοιχείο ξένο και ανεπιθύμητο για τους Οικολόγους ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ»! Αλαλα τα χείλη…

Και τη σαλάτα πακέτο;

Αληθεύει αυτό που έγραψε το newsbrake του Συγκροτήματος Φιλιππάκη, ότι ο πρώην υπουργός Μπατσοκαταστολής Τάκης Θεοδωρικάκος «επέλεξε να γευτεί εχθές το βράδυ (σ.σ. στις 23 Αυγούστου) εκλεκτά θαλασσινά στην Ταβέρνα Νησιώτισσα στην Πεντέλη, από το μπαλκόνι της οποίας φαινόταν να καίγεται η Πάρνηθα». Δημοσίευσαν, βέβαια, και φωτογραφίες, αλλά δεν έχουν ημερομηνία, γι’ αυτό ρωτάμε, για να είμαστε σίγουροι. Εκείνο που μας εντυπωσίασε περισσότερο είναι πως σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Τάκης στο τέλος πήρε και τη σαλάτα πακέτο! Να ήταν κάνας ξιφίας, τίποτα γαρίδες να το καταλάβουμε, αλλά τη μαρουλοσαλάτα; Και να πεις ότι είναι μεγάλος και πρόλαβε το κατοχικό σύνδρομο… Eκτός αν είναι ψέμα, οπότε περιμένουμε διάψευση από τον πρώην υπουργό Τάκη.

Οταν διατάζει το αφεντικό

Στενός συνεργάτης του Βούρου, ονόματι Γιώργος Κεραμιδάς έκανε μια ανάρτηση που κανένας εχέφρων άνθρωπος δεν θα απέρριπτε:

Αστραπιαία (εντός εικοσαλέπτου από την ανάρτηση), ο Βούρος έσβησε το όνομα του Κεραμιδά από το συνδυασμό του για τις επόμενες εκλογές και τον έδιωξε με την εξής ανακοίνωση-μνημείο: «Όταν είσαι μέλος μίας Δημοτικής Παράταξης, ενός κόμματος, μίας συλλογικής προσπάθειας σαφέστατα μπορείς να έχεις τη γνώμη σου, αλλά οφείλεις παράλληλα στα μεγάλα και κεντρικά ζητήματα, που τίθενται στον δημόσιο διάλογο, να σέβεσαι τις κεντρικές επιλογές. Αν διαφωνείς με αυτές, αποχωρείς. Ο άλλος δρόμος είναι η διαγραφή. Η δημοσίευση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης του π. πλέον μέλους μας κ. Κεραμιδά για τα γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχαν ως αποτέλεσμα την δολοφονία του Μιχάλη, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ εκφράζει την Ανεξάρτητη δημοτική μας παράταξη. Ως εκ τούτου ο κ. Κεραμιδάς τίθεται εκτός ψηφοδελτίου».

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροCOVID-19: Καταργείται κάθε έλεγχος στα νοσοκομεία!
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 26 Αυγούστου

Σχετικά Αρθρα

Βόλεμα των «μαύρων»

Κόντρες 11 Μάι 2026, 11:09

Aυτό σημαίνει αυτοκρατορίσκος

Κόντρες 8 Μάι 2026, 19:13

Κόντρες αγίων (θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου)

Κόντρες 7 Μάι 2026, 21:01

Δυο σκηνές και δυο απορίες

Κόντρες 6 Μάι 2026, 21:57

Εμπλεξαν τους μηρούς τους

Κόντρες 5 Μάι 2026, 20:22

Για το πρεστίζ και τα ψηφαλάκια του Δούκα

Κόντρες 4 Μάι 2026, 19:27
Ροή Ειδήσεων
Εργατικά

Οργή εκπαιδευτικών για τους εκβιασμούς που ασκεί η Διεύθυνση ΠΕ Β΄ Αθήνας για να εφαρμοστεί η αξιολόγηση

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου

12 Μάι 2026, 18:52
Πολιτική

Τα ελληνικά χωρικά ύδατα ως βάση εξόρμησης για πρακτόρικες πολεμικές επιχειρήσεις των Ουκρανών ενάντια στο ρωσικό εμπορικό στόλο

12 Μάι 2026, 14:21
Καταστολή

Η ΕΕ εξάγει αιτούντες άσυλο: στρατόπεδα κράτησης εκτός επικράτειας με ευρωενωσίτικη σφραγίδα

12 Μάι 2026, 13:19
Διεθνή

Ο δύσκολος πόλεμος της Χεζμπολά: Πώς ο νότιος Λίβανος ξαναέγραψε τους κανόνες της μάχης

Οι παραδοσιακοί αλλά και οι σύγχρονοι ορισμοί του πολέμου δυσκολεύονται να εξηγήσουν αυτό που συνέβη και εξακολουθεί να συμβαίνει στον νότιο Λίβανο

12 Μάι 2026, 11:57
Αθλητισμός

Γιατί λύσσαξαν με τον Λαμίν Γιαμάλ οι σιωναζιστές;

12 Μάι 2026, 08:29
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Μάη

12 Μάι 2026, 00:01
Πολιτική

Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου ως εντολοδόχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Tσαλάκωσε νόμο και κανονισμό, αποφασίζοντας μερική ανανέωση της θητείας τριών εντεταλμένων ευρωπαίων εισαγγελέων

11 Μάι 2026, 19:41
Διεθνή

Η Χεζμπολά έπληξε συστοιχία του Iron Dome (Σιδερένιος Θόλος)!

11 Μάι 2026, 14:07
Διεθνή

To πρώτο, μετά την έναρξη του πολέμου, καταριανό τάνκερ LNG πέρασε από το Ορμούζ, υπό τον έλεγχο του Ιράν

11 Μάι 2026, 12:23
Κόντρες

Βόλεμα των «μαύρων»

11 Μάι 2026, 11:09
Η παπάρα

Πολιτικό μάρκετινγκ

11 Μάι 2026, 08:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Μάη

11 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Σκληρά χτυπήματα στους δωσίλογους από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

10 Μάι 2026, 12:09
Διεθνή

Kυριακάτικη καλημέρα από τη Χώρα των Κέδρων

10 Μάι 2026, 10:04
Διεθνή

Μια φασιστικοποιημένη κοινωνία σε ένα ναζιστικό κράτος

10 Μάι 2026, 09:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Μάη

10 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Η Αντίσταση ως Ιδεολογία: Η πολιτική κουλτούρα επιβίωσης του Ιράν

9 Μάι 2026, 10:02
Ιστορία

81 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

Σήμερα η καρδιά της ανθρωπότητας χτυπά στην Παλαιστίνη, στον Λίβανο, στο Ιράν

9 Μάι 2026, 00:57
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

9 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Μάη

9 Μάι 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Μάη

Ημέρα νοσηλευτριών.

1936: Ογκώδεις διαδηλώσεις σε Αθήνα και Πειραιά, άγριες συγκρούσεις με την αστυνομία.

1947: Εγκαινιάζεται το στρατόπεδο της Μακρονήσου.

1969: Καταδίκες δεκαέξι μελών και στελεχών του ΚΚΕ από το στρατοδικείο Αθηνών.

1971: Συλλαμβάνονται τέσσερις βομβιστές του ΠΑΚ.

1972: Βομβιστικές επιθέσεις της RAF σε Ακουρσμπουργκ και Μόναχο, πέντε τραυματίες αστυνομικοί και εξήντα καταστραμμένα αυτοκίνητα.

1974: Καταδίκη 27 ατόμων από το στρατοδικείο Ιωαννίνων για συμμετοχή στην οργάνωση “Αρης Βελουχιώτης“.

1979: Βόμβα στην αίθουσα του εργατοδικείου στην Ομόνοια (ΕΛΑ).

1981: Πεθαίνει ο αγωνιστής του IRA Francis Hughes μετά από 59 μέρες απεργίας πείνας.

1985: Φασίστες της ΕΠΕΝ υπό τον Μάκη Βορίδη επιτίθενται σε διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για την αστυνόμευση των Εξαρχείων και την αστυνομική βία.

1998: Βόμβες σε δύο εκθέσεις αυτοκινήτων σε Κατεχάκη και Μεσογείων (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Προσωπικά, είμαι πολύ αισιόδοξος και θα επιμείνω στην άποψή μου. Η ΝΔ θα λάβει αυτοδυναμία και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή. Ο ελληνικός λαός στο δίλημμα, αστάθεια ή κυβέρνηση Μητσοτάκη, αποκλείεται να επιλέξει την αστάθεια. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εξελέγη από τον ελληνικό λαό για να κάνει τη ζωή του καλύτερη. Όσο πετυχαίνουμε αυτόν τον στόχο, δεν έχουμε να ανησυχούμε για τίποτα.

Σπυρίδων-Αδωνις Γεωργιάδης

(Ο Μητσοτάκης είπε στους βουλευτές του ότι πρέπει να ιδρώσουν τη φανέλα για να ξανακερδίσουν τις εκλογές. Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός του, όμως το έχει σίγουρο. Οχι μόνο θα κερδίσουν, αλλά θα πάρουν αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή και δε θα χρειαστεί να υπάρξει δεύτερη. Οπως το περιγράφει, μάλιστα, αυτό θα γίνει περίπου αυτόματα: οι αντίπαλοι αποτελούν τον ορισμό της αστάθειας, οπότε μπροστά στο φόβο της αστάθειας οι ψηφοφόροι θα επιλέξουν και πάλι Μητσοτάκη. Η συνέντευξη – δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της Political – είναι προφανές ότι έχει γίνει με γραπτές ερωτήσεις και απαντήσεις, οπότε δεν υπάρχει follow up ερώτηση. Εστω και για ξεκάρφωμα, ένας δημοσιογράφος θα ρωτούσε από πού αντλεί αυτή τη βεβαιότητα ο ακροδεξιός κτλ. υπουργός. Αλλά και ο τελευταίος κάθε άλλο παρά πολιτικά αφελής είναι. Πολιτικό μάρκετινγκ κάνει. Οχι για λογαριασμό του Μητσοτάκη, αλλά για τον εαυτό του. Πετώντας μια… φιδεμπορική ατάκα, λέγοντας αυτό που ξέρει ότι οι πάντες ξέρουν ότι δε στέκεται με τίποτα, κόβει την περαιτέρω συζήτηση. Θυμίζει την ιστορική πλέον ατάκα που έλεγε ο Γιόχαν Κρόιφ στους παίκτες της Μπαρτσελόνα, προτού βγουν στον αγωνιστικό χώρο: «Βγείτε έξω και απολαύστε το». Μόνο που – τηρουμένων των αναλογιών – ούτε η ΝΔ είναι Μπαρτσελόνα ούτε ο ακροδεξιός κτλ. υπουργός είναι Κρόιφ. Πάντα τηρουμένων των αναλογιών, είναι σαν να παίζει ο ΟΦΗ με τη Μπαρτσελόνα και ο Κόντης να εκφράζει βεβαιότητα νίκης και πρόκρισης! Πίσω από αυτή την επιτηδευμένη βεβαιότητα κρύβεται η επένδυση στο δικό του πολιτικό μέλλον, στην μετά-Μητσοτάκη εποχή. Το βασικό επιχείρημα του ακροδεξιού κτλ. στελέχους της ΝΔ θα είναι: «Εγώ ήμουν συνέχεια στα χαρακώματα, έδινα μάχη για να κερδίσουμε με αρχηγό τον Μητσοτάκη, όμως ο Δένδιας κρυβόταν και υπονόμευε τον Μητσοτάκη. Εγώ ενδιαφερόμουν για την παράταξη, ενώ ο Δένδιας ενδιαφερόταν μόνο για τον εαυτό του». Κανονικό πολιτικό μάρκετινγκ επιπέδου τηλεπλασιέ που πουλάει έντυπη σαβούρα και την παρουσιάζει σαν απαύγασμα γνώσης, σοφίας και λογοτεχνικότητας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo