Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 15 Απρίλη
  • Χααρέτζ: Το Ισραήλ δεν μπορεί να αντέξει επαναλαμβανόμενους γύρους πολέμου
  • Ναΐμ Κάσεμ: «Δεν θα ξεκουραστούμε, δεν θα σταματήσουμε, ούτε θα παραδοθούμε. Αντίθετα, θ’ αφήσουμε το πεδίο της μάχης να μιλήσει»
  • Η Μοσάντ χτυπάει στο κέντρο της Αθήνας: Εμπρησμός γκαλερί στου Ψυρρή…
  • Σαν σήμερα 14 Απρίλη
  • Ναυτικός αποκλεισμός του Ιράν από τις ΗΠΑ: Και αν μπορούσε να εφαρμοστεί, θα τίναζε στον αέρα την ενεργειακή ισορροπία του παγκόσμιου καπιταλισμού
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Tα πολλά πρόσωπα της αμερικανοδουλείας
Πολιτική

Tα πολλά πρόσωπα της αμερικανοδουλείας

Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr31 Ιούλ 2023, 13:08

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κικίλιας καταφεύγει για βοήθεια ΣΤΗΝ πρεσβεία, όταν τραβάει ζόρια. Και Η πρεσβεία τού προσφέρει στήριξη, εισπράττοντας φυσικά το αντίτιμο σε ισχυρές δόσεις αμερικανοδουλείας.

Αυτή η… ανάρμοστη σχέση είχε παρατηρηθεί και επί πανδημίας, όταν ο Κικίλιας ήταν υπουργός Υγείας και είχε παραμεριστεί εντελώς από την τριπλέτα Κοντοζαμάνη (αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ο άνθρωπος του Μαξίμου στο υπουργείο) – Χαρδαλιά (επίσης άνθρωπος του Μαξίμου, προβαλλόμενος σαν «σκληρός επιχειρησιακός») – Τσιόδρα (σύμβουλος του Μητσοτάκη). Κάποια στιγμή, λοιπόν, ο Κικίλιας θύμισε την παρουσία του, κάνοντας μια φιέστα με τον Πάιατ και ανακοινώνοντας την αγορά κάποιων άχρηστων γρήγορων τεστ της Abbott, που στις ΗΠΑ είχαν προκαλέσει σάλο για τις αστοχίες τους και που ο Τσιόδρας τα είχε βγάλει άχρηστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Φέρνουν άρον-άρον τα αμερικάνικα rapid test που απέρριπταν οι λοιμωξιολόγοι τους

Πάλι στριμωγμένος αυτή την εποχή ο Κικίλιας, κατέφυγε ΣΤΗΝ πρεσβεία και οργάνωσε μια φιέστα με τον μεγαλοταβερνιάρη-πρέσβη George Tsounis, που πήγε στο υπουργείο Πολιτικής (μη) Προστασίας συνοδευόμενος από τον διοικητή του 6ου αμερικανικού στόλου αντιναύαρχο Thomas Ishee, τον ταξίαρχο Andrew Priddy και άλλους υψηλόβαθμους αμερικανούς αξιωματούχους.

«Αντικείμενο της εποικοδομητικής συνάντησης και της στοχευμένης συζήτησης που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια αυτής ήταν η επιβεβαίωση της σημαντικής παροχής βοήθειας από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής σε εναέρια μέσα, προκειμένου να συμβάλλουν στις επιχειρήσεις δασοπυρόσβεσης στη χώρα μας», έγραψε σε Δελτίο Τύπου το υπουργείο του Κικίλια. Και συμπλήρωσε: «Σημειώνεται ότι η Αμερική ήδη συμβάλλει στο έργο κατάσβεσης με 4 ελικόπτερα black-hawks με συνολικά 3 κάδους πυρόσβεσης, ενώ αναμένονται και 3 Shinook. Ταυτόχρονα, από πλευράς ΗΠΑ υπογραμμίστηκε η ετοιμότητα για παροχή βοήθειας με βαρύτερου τύπου αεροσκάφη εφόσον παραστεί ανάγκη».

Τεράστια βοήθεια! Οση έχει προσφέρει και η μικρή Αλβανία, για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης.

Ο μεγαλοταβερνιάρης-πρέσβης, βέβαια, τα φούσκωσε. Πρώτα εξέφρασε «τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των δύο πιλότων» (οι τρεις πολίτες που κάηκαν δεν μετράνε και οι οικογένειές τους δεν αξίζουν ούτε τα υποκριτικά συλλυπητήρια του Αμερικανού). Μετά ευχαρίστησε «τους ήρωες, άντρες και γυναίκες, που δουλεύουν μέρα- νύχτα για την κατάσβεση των 667 πυρκαγιών σε όλη την Ελλάδα» (ακόμα και μικροφωτιές που άναψαν σε μια αυλή και σβήστηκαν μ’ έναν κουβά νερό τις μετράνε, για να φουσκώσει ο λογαριασμός της… επιτυχίας). 

Κι επειδή ένας μεγαλοταβερνιάρης δεν μπορεί να γίνει διπλωμάτης, πέταξε και την παπάρα: «Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου ζουν εδώ, για αυτό είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων για τον ηρωισμό τους και τις προσπάθειές τους»! Κινδύνεψε από δασική πυρκαγιά το Κολωνάκι και δεν το πήραμε χαμπάρι;

Μετά άρχισε να σερβίρει παραφουσκωμένα νούμερα, σαν τα t-bone steaks που σερβίρουν τα εστιατόριά του: «Οι ΗΠΑ βρίσκονται στο πλευρό της Ελλάδας. Στείλαμε Chinooks και Blackhawks,  ώστε να βοηθήσουν τον Ελληνικό Στρατό, την Ελληνική Ακτοφυλακή, το Υπουργείο του κυρίου Κικίλια, το Δασαρχείο και το Πυροσβεστικό Σώμα στην κατάσβεση αυτών των πυρκαγιών. Μόλις προσγειώσαμε τρία Chinooks, τα οποία είναι πολύ μεγαλύτερα. Και υπάρχουν στην περιοχή, έτοιμα να φύγουν, 4 ακόμη μεγαλύτερα μέσα τα οποία έχουμε τοποθετήσει σε πλοία σε περίπτωση που συμβεί κάτι επιπλέον».

Κάηκαν 500.000 στρέμματα κι αυτοί έχουν βοηθήσει μόνο με 3 μικρούς κάδους, με ελικόπτερα που προφανώς σταθμεύουν μόνιμα στη Σούδα. Τα «Σινούκ» ήρθαν κατόπιν εορτής και τα μεγαλύτερα… περιμένουν σε κάποια αμερικάνικα πολεμικά πλοία για να έρθουν (αν έρθουν) «αν συμβεί κάτι επιπλέον»! Του ξέφυγε, μάλιστα, του μεγαλοταβερνιάρη και έβαλε πρώτο στη λίστα της βοήθειας τον ελληνικό στρατό (την ακτοφυλακή δεν ξέρουμε γιατί την πρόσθεσε – μάλλον δεν κατάλαβε καλά τι του είπαν οι καραβανάδες του 6ου στόλου). Μ’ άλλα λόγια, εκείνο που τους κινητοποίησε ήταν η φωτιά που έπληξε την αεροπορική βάση στη Νέα Αγχίαλο, που είναι και αμερικανονατοϊκή βάση. Και βρέθηκε το delivery boy να τους βοηθήσει να παρουσιάσουν το ασήμαντο σαν… κοσμογονία.

Ο Κικίλιας δεν κρατιόταν. Μέλι έσταζε το στόμα του, καθώς επιδιδόταν σ’ ένα κρεσέντο αμερικανοδουλείας: «Στο πρόσωπο του Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, του κυρίου George Tsounis, θέλω να ευχαριστήσω τη φίλη, σύμμαχο χώρα των ΗΠΑ για τη σημαντική βοήθεια που μας προσφέρει σε μία δύσκολη περίοδο πυροπροστασίας και πυρόσβεσης. (…) Οπως ακούσατε ήδη και ανέλυσε ο κύριος Πρέσβης, η βοήθεια είναι σημαντική σε εναέρια μέσα και αυτό θα μας δώσει τη δυνατότητα να κάνουμε ένα σχεδιασμό στο πώς μπορούμε να τοποθετήσουμε τις δικές μας δυνάμεις ώστε να μπορούμε να είμαστε ακόμα πιο πολύ αποτελεσματικοί. Κύριε Πρέσβη, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη συνεργασία και την βοήθεια».

Εκτύπωση 🖨
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΕΙΑ ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΤΣΟΥΝΙΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΔύο οι νεκροί από το έγκλημα στην Πάτρα

Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

Επόμενο άρθρο Μάθετε μπαλίτσα από την αρχόντισσα

Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

Σχετικά Αρθρα

Η Μοσάντ χτυπάει στο κέντρο της Αθήνας: Εμπρησμός γκαλερί στου Ψυρρή…

…επειδή η ιδιοκτήτριά της δηλώνει αλληλέγγυη στους Παλαιστίνιους

Πολιτική 14 Απρ 2026, 09:54

Ο αυτοκρατορίσκος του «βαθέος κράτους»

Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να κρύψει το γεγονός ότι η εγκληματική οργάνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ χτίστηκε με δική του εντολή

Πολιτική 7 Απρ 2026, 20:49

Πιτσιλής: Πρώτα διατήρησε τους επίορκους του πρώην ΟΠΕΚΕΠΕ σε θέσεις προϊστάμενων, τώρα προκηρύσσει τις θέσεις για να τους ξηλώσει

Πολιτική 4 Απρ 2026, 09:09

Ανασχηματισμός-οπερέτα στην κυβέρνηση από έναν παραπαίοντα Μητσοτάκη

Πολιτική 3 Απρ 2026, 14:46

Φωτογραφική διάταξη Πιτσιλή για ν’ αφήσει εκτός «νέου ΟΠΕΚΕΠΕ» την Παρασκευή Τυχεροπούλου, παρά τη δικαστική δικαίωσή της

Πολιτική 1 Απρ 2026, 15:09

Χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη: Το δικαστήριο δικαίωσε πλήρως την Παρασκευή Τυχεροπούλου

Διατάζει να επανέλθει στα καθήκοντά της στον (νέο) ΟΠΕΚΕΠΕ και να της καταβληθεί αποζημίωση

Πολιτική 30 Μαρ 2026, 18:55
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Απρίλη

15 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

ΙΣΡΑ

Χααρέτζ: Το Ισραήλ δεν μπορεί να αντέξει επαναλαμβανόμενους γύρους πολέμου

14 Απρ 2026, 19:18
Διεθνή

Ναΐμ Κάσεμ: «Δεν θα ξεκουραστούμε, δεν θα σταματήσουμε, ούτε θα παραδοθούμε. Αντίθετα, θ’ αφήσουμε το πεδίο της μάχης να μιλήσει»

14 Απρ 2026, 10:21
Πολιτική

Η Μοσάντ χτυπάει στο κέντρο της Αθήνας: Εμπρησμός γκαλερί στου Ψυρρή…

…επειδή η ιδιοκτήτριά της δηλώνει αλληλέγγυη στους Παλαιστίνιους

14 Απρ 2026, 09:54
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Απρίλη

14 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Ναυτικός αποκλεισμός του Ιράν από τις ΗΠΑ: Και αν μπορούσε να εφαρμοστεί, θα τίναζε στον αέρα την ενεργειακή ισορροπία του παγκόσμιου καπιταλισμού

13 Απρ 2026, 19:18
Διεθνή

Η Χεζμπολά αντιστέκεται στις ισραηλινές δυνάμεις που πολιορκούν τη Μπιντ Τζμπέιλ στον νότιο Λίβανο

13 Απρ 2026, 07:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Απρίλη

13 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Χωρίς αποτέλεσμα τερματίστηκαν οι διαπραγματεύσεις Ιράν-ΗΠΑ στο Ισλαμαμπάντ

12 Απρ 2026, 09:32
Διεθνή

Η Συνωμοσία του Λιβάνου: Σφαγές, Διαπραγματεύσεις και μια Νέα Τάξη

12 Απρ 2026, 05:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Απρίλη

12 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Η ξενόδουλη κυβέρνηση του Λιβάνου μαχαιρώνει πισώπλατα τον λαό και τη χώρα

Η Αντίσταση συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις επιχειρήσεις της

11 Απρ 2026, 19:00
Πολιτισμός

Το μυθιστόρημα του Γιάχια Σινουάρ είναι μια ιστορία για την Παλαιστίνη και για το δικό του παρελθόν

Το έργο που έγραψε στη φυλακή ο ηγέτης της Χαμάς προσφέρει πληροφορίες για τις πολιτικές του απόψεις και την προσωπική του πορεία

11 Απρ 2026, 05:33
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Απρίλη

11 Απρ 2026, 00:01
Uncategorized

Χεζμπολά: Θα γονατίσουμε τον εχθρό

10 Απρ 2026, 18:51
Βαθύ Κόκκινο

Υπόθεση Λαζαρίδη: Λερώνεσαι όπου κι αν τους ακουμπήσεις

10 Απρ 2026, 13:45
Διεθνή

Le Monde: Ο Τραμπ οδηγεί σε ήττα τον ιμπεριαλισμό της Δύσης με τον πόλεμο κατά του Ιράν

10 Απρ 2026, 10:45
Πολιτισμός

Τζον Μπέργκερ: Οι νεκροί βοηθούν τους ζωντανούς να αντισταθούν στην Παλαιστίνη

10 Απρ 2026, 06:08
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Απρίλη

10 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Aπιαστο όνειρο για τους σιωναζιστές η κατοχή του νοτίου Λιβάνου – Βομβαρδίζουν αστικές περιοχές και δολοφονούν αμάχους

9 Απρ 2026, 20:09
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Απρίλη

Ημέρα δράσης κατά των στρατιωτικών δαπανών.

1902: Σοσιαλεπαναστάτες εκτελούν τον αρχηγό της μυστικής αστυνομίας Σιπιένγκιν (Ρωσία).

1955: Αρχίζει η παροχή νοσοκομειακής περίθαλψης στους συνταξιούχους του ΤΕΒΕ.

1956: Καθαιρείται ο Νίκος Ζαχαριάδης από την ΚΕ του ΚΚΕ.

1967: Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις ΗΠΑ κατά του πολέμου στο Βιετνάμ.

1970: Δεκαπέντε δυτικοευρωπαϊκά κράτη κατηγορούν την Ελλάδα για βασανισμό κρατουμένων.

1973: Βόμβα έξω από το ΙΣΤ’ αστυνομικό τμήμα Αθήνας.

1986: Αγγλοαμερικανοί βομβαρδίζουν τη Λιβύη σκοτώνοντας άμαχους ως αντίποινα για βομβιστική επίθεση σε club της Γερμανίας.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η παράταξή μας υπηρετεί διαχρονικά μια αξία: διαφάνεια, δικαιοσύνη, νομιμότητα, ευθύνη παντού. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε πράξη όλοι μας», επισήμανε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Ακη Παυλόπουλο. Αναφορικά με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως «πρόκειται για ένα διαχρονικό σκάνδαλο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι πήραν περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που δικαιούνταν…» […] αποτελεί σοβαρό ερωτηματικό για ποιο λόγο αυτό το θέμα έρχεται τμηματικά στη δημόσια ζωή από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. […] Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε πως «η ηθική απαξίωση που επιχειρείται  από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης κατά της ΝΔ και της κυβερνητικής πλειοψηφίας δε θα περάσει και είναι κάτι που πλήττει και τη δημοκρατία μας». Τόνισε επίσης ότι κανείς δεν πρέπει να σιωπηλός απέναντι σε αυτή την επιχείρηση απαξίωσης της παράταξης. «Ο χαρακτηρισμός πλειοψηφία των υποδίκων είναι απαράδεκτος, άθλιος και αστήρικτος…».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός υπουργός Μπουμπούκος απέκτησε ανταγωνιστή. Ο Τάκης (παλιά ήμουν ΚΚΕ, μετά Συνασπισμός, μετά ΠΑΣΟΚ, τώρα ΝΔ) Θεοδωρικάκος είναι ο δεύτερος που ισχυρίζεται δημόσια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υλοποιεί σχέδιο απαξίωσης της ΝΔ. Αν είχε έστω και στοιχειώδη νομική μόρφωση θα ήξερε ότι ο συλλογισμός πάσχει. Οταν αποδίδεται σε κάποιον – εν προκειμένω στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – κατηγορία, θα πρέπει να συνοδεύεται και από την αποκάλυψη του κινήτρου: για ποιο λόγο η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να έχει βάλει στο στόχαστρό της τη ΝΔ, την κυβέρνησή της, τον Μητσοτάκη και υλοποιεί ένα τόσο βρόμικο σχέδιο σε βάρος τους; Ποιες είναι οι… σκοτεινές δυνάμεις που υπηρετεί ένα θεσμικό όργανο της Ευρωλάνδης, που δεν είναι δα επαναστατικό ή λαϊκό δικαστήριο; Οταν δεν δίνεται απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα, τότε η κατηγορία που εκτοξεύεται κατά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας είναι σκέτος γκεμπελισμός, που αναζητά ευήκοα ώτα σε ηλίθιους πολίτες. Τα άλλα δε θα τα σχολιάσουμε. Τι να σχολιάσουμε, μας λέτε; Οτι η Δεξιά του μοναρχοφασισμού, των έκτακτων στρατοδικείων, της φυλακής, της εξορίας, των εκτελέσεων αγωνιστών υπηρετεί την αξία της δικαιοσύνης; Οτι η δεξιά του Predator και των «νόμιμων επισυνδέσεων», που παρακολουθούσε ακόμα και τους υπουργούς της, ακόμα και τους ανώτατους στραταίους, υπηρετεί την αξία της διαφάνειας; Αυτά είναι για τους εν υπηρεσία δημοσιοκάφρους, τους και ΑΡΔάκια αποκαλούμενους, που παρακολουθούν σαν χάνοι τον κάθε Θεοδωρακόπουλο να ξεστομίζει τέτοια «φίδια»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    • Εφετείο 17Ν

      Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

  • ΕΛΑ

    Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

      Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

      Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

      Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

      Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

  • Επικοινωνία

    Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

  • Όροι χρήσης

    Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

  • Ποιοι είμαστε

    Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

  • Επικοινωνία

    Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

  • Όροι χρήσης

    Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

    Ο Κικίλιας ως «πουλέν» ΤΗΣ πρεσβείας

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo