Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ρεζαεΐ: Το Ιράν δεν θα διαπραγματευτεί ούτε θα ανοίξει ξανά το Στενό του Ορμούζ μέχρι να ικανοποιηθούν οι όροι του
  • Σωματείο Εργαζομένων στην Ερευνα και την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση: Ενάντια στις πρυτανικές αυθαιρεσίες και τον αυταρχισμό στο ΕΜΠ
  • Macklemore και φίλοι: Περιοδεία «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»
  • EINAΠ: Διαφημιστής ιδιωτικών μονάδων κερδοσκοπικού κομπογιανιτισμού ο υπουργός Υγείας
  • H κότα έκανε τ’ αυγό ή το αυγό την κότα;
  • Δεκάδες αεροσκάφη, εκατοντάδες κτίρια: Αποκαλύπτονται οι απώλειες των ΗΠΑ από τις ιρανικές επιθέσεις
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Οι τοίχοι έχουν φωνή»Οι τοίχοι έχουν φωνή
Οι τοίχοι έχουν φωνή

Οι τοίχοι έχουν φωνή

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr18 Ιαν 2014, 00:00

♦ Παράνομες ζωές ή παράνομα κράτη; – Εκδήλωση-Συζήτηση για το μεταναστευτικό ζήτημα – Κυριακή 19/1 στις 8μμ – στο χώρο της Στρούγκας Δεκελείας 116 – Στην εκδήλωση συμμετέχει και το Generation 2.0 – Αντιφασιστική Συνέλευση Ν.Φ.-Ν.Χ. – κάθε Τετάρτη στις 8 μμ στο χώρο της Στρούγκας (αφίσα)

Η επίσημη-κρατική αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, με τις διώξεις και τις προφυλακίσεις βουλευτών και μελών των ταγμάτων εφόδου, έφερε μια υποχώρηση της αντιφασιστικής δραστηριότητας. Λες και το αντιφασιστικό κίνημα αισθάνεται ικανοποιημένο απ’ αυτές τις εξελίξεις. Λες και ο φασισμός μπορεί ν’ αντιμετωπιστεί με τη φυλάκιση κάποιων νεοναζί. Λες και δεν υπάρχει κοινωνικό πρόβλημα. Απ’ αυτή την άποψη, το άνοιγμα της ατζέντας των αντιφασιστικών συλλογικοτήτων και πρωτοβουλιών στα θέματα που αποτελούν τον πυρήνα της ιδεολογικής και πολιτικής εξάπλωσης του ναζισμού, όπως το μεταναστευτικό, είναι χρήσιμο και απαραίτητο. Αναφέρει στη σύντομη ανακοίνωσή της η «Αντιφασιστική Συνέλευση Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας»: «Τι ορίζουμε ως μετανάστευση; Ποια είναι τα κύρια αίτιά της; Ποιο είναι το ευρωπαϊκό νομικό πλαίσιο αντιμετώπισης των μεταναστών και ποια η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σήμερα στην Ελλάδα; Ποια τύχη έχουν οι μετανάστες στην Ελλάδα του Ξένιου Δία και των κέντρων κράτησης; Τι προτείνουμε ως λύση στο ζήτημα; Αυτά μεταξύ άλλων θα απασχολήσουν τη συζήτηση την Κυριακή, πάνω σε ένα ζήτημα που ανέκαθεν ήταν μείζον και που, ειδικά τα τελευταία χρόνια, έχει απασχολήσει την ελληνική κοινωνία σε μεγάλο βαθμό».
 

♦ Βγάλτε έξω τους Ξηρούς, βάλτε μέσα τους χοντρούς (ανυπόγραφο σύνθημα στο σταθμό του ΟΣΕ Αγιος Θωμάς – Στρατόπεδο Αυλώνα)

Το σύνθημα είναι γραμμένο εδώ και τουλάχιστον δύο μήνες, οπότε μπορούμε να πούμε πως ο Χριστόδουλος «ικανοποίησε» (εν μέρει έστω) τη λαϊκή απαίτηση. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τα… προκλητικά πανό που αναρτήθηκαν σε ποδοσφαιρικά γήπεδα σε Ελλάδα και Κύπρο.
 

♦ Από τη Θεσσαλία ως τη Χαλκιδική στο δρόμο ενάντια στο ξεπούλημα και την καταστολή – Οχι στις μπάρες που φράζουν τη ζωή μας – Οχι στις διώξεις του κινήματος ενάντια στα διόδια – Δεν πληρώνουμε – ελεύθεροι δρόμοι για όλους – Να αθωωθούν οι συμπολίτες μας – Οι κοινωνικοί αγώνες δεν είναι νόμιμοι ή παράνομοι, είναι δίκαιοι και αναγκαίοι – Τετάρτη 15/1, Παρασκευή 31/1 και Δευτέρα 10/2 9:30 πμ, έξω από τα δικαστήρια Λάρισας συγκέντρωση συμπαράστασης – Πρωτοβουλία αλληλεγγύης στους διωκόμενους και υπεράσπισης των πολιτικών ελευθεριών και των δημοκρατικών δικαιωμάτων (Λάρισα) – Ανοιχτή συνέλευση Μαγνησίας (αφίσα)

Το περιεχόμενο της αφίσας δεν χρειάζεται σχολιασμό. «Μιλάει» μόνο του. Μπορεί ο αγώνας ενάντια στα διόδια να μην υπάρχει πια (άλλος ένας αγώνας που δεν κερδήθηκε, μολονότι γνώρισε μεγάλη μαζικότητα κάποια περίοδο), υπάρχουν όμως άνθρωποι που αντιμετωπίζουν διώξεις εξαιτίας της συμμετοχής τους σ’ εκείνο τον αγώνα. Η αλληλεγγύη προς αυτούς είναι υποχρέωση. Είναι το ελάχιστο που πρέπει να κάνει ο καθένας. Να μη μείνουν μόνοι στα νύχια του αστικού κράτους.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροDixi et salvavi animam meam
Επόμενο άρθρο Ζητούν ταξικό ευνουχισμό

Σχετικά Αρθρα

Οι τοίχοι έχουν φωνή

Οι τοίχοι έχουν φωνή 25 Ιούλ 2020, 00:00

Οι τοίχοι έχουν φωνή

Οι τοίχοι έχουν φωνή 18 Ιούλ 2020, 00:00

Οι τοίχοι έχουν φωνή

Οι τοίχοι έχουν φωνή 11 Ιούλ 2020, 00:00

Οι τοίχοι έχουν φωνή

Οι τοίχοι έχουν φωνή 4 Ιούλ 2020, 00:00

Οι τοίχοι έχουν φωνή

Οι τοίχοι έχουν φωνή 27 Ιούν 2020, 00:00

Οι τοίχοι έχουν φωνή

Οι τοίχοι έχουν φωνή 20 Ιούν 2020, 00:00
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Ρεζαεΐ: Το Ιράν δεν θα διαπραγματευτεί ούτε θα ανοίξει ξανά το Στενό του Ορμούζ μέχρι να ικανοποιηθούν οι όροι του

24 Σεπ 2026, 21:23
Παιδεία

Σωματείο Εργαζομένων στην Ερευνα και την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση: Ενάντια στις πρυτανικές αυθαιρεσίες και τον αυταρχισμό στο ΕΜΠ

Συγκέντρωση ενάντια στην πειθαρχική ακρόαση υποψήφιου διδάκτορα, τη Δευτέρα

24 Σεπ 2026, 20:19
Πολιτισμός

Macklemore και φίλοι: Περιοδεία «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»

Προγραμματίστηκαν ήδη συναυλίες σε Δουβλίνο, Παρίσι και Λονδίνο - Τα έσοδα θα διατεθούν σε υποστηρικτές του Παλαιστινιακού Κινήματος

24 Σεπ 2026, 19:47
Υγεία

EINAΠ: Διαφημιστής ιδιωτικών μονάδων κερδοσκοπικού κομπογιανιτισμού ο υπουργός Υγείας

24 Σεπ 2026, 18:53
Κόντρες

H κότα έκανε τ’ αυγό ή το αυγό την κότα;

24 Σεπ 2026, 14:52
Διεθνή

Δεκάδες αεροσκάφη, εκατοντάδες κτίρια: Αποκαλύπτονται οι απώλειες των ΗΠΑ από τις ιρανικές επιθέσεις

24 Σεπ 2026, 09:08
Εργατικά

Ανοιχτή Συνέλευση Ενάντια στις Συνδικαλιστικές Διώξεις: Αγωνιστικά ραντεβού

24 Σεπ 2026, 07:36
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Σεπτέμβρη

24 Σεπ 2026, 00:01
Παιδεία

Αποκάλυψη πρώην Γυμνασιάρχη: Η Σχολή Μωραΐτη είχε καλέσει τον γιατρό του Κολωνακίου να μιλήσει στα παιδιά για το άγχος στους εφήβους

23 Σεπ 2026, 22:32
Οικονομία

Ετοιμάζονται να δώσουν το λιμάνι του Λαυρίου σε σιωνιστική πολεμική βιομηχανία!

23 Σεπ 2026, 22:21
Υγεία

Μια μεγάλη παρέα εμπόρων της Υγείας και περιφερειακών παράσιτων

Ο Σπυράδωνης Γεωργιάδης ως διαφημιστής εμιρατιανών καπιταλιστών που πρόσφεραν πλασμαφαίρεση

23 Σεπ 2026, 21:30
Διεθνή

Ιράν: Τρεις προκαταρκτικοί όροι για να ξαναξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις

23 Σεπ 2026, 10:24
Κόντρες

Κάτι τέτοια τον τρέφουν

23 Σεπ 2026, 09:18
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Σεπτέμβρη

23 Σεπ 2026, 00:01
Πολιτική

Ποιοι και για ποιο λόγο καθιστούν τον νεοναζιστή Κασιδιάρη κεντρική πολιτική προσωπικότητα;

Ζητούμενο η θέσπιση αντιναζιστικής νομοθεσίας

22 Σεπ 2026, 21:42
Παιδεία

Αντιδράσεις πανεπιστημιακών στη νυχτερινή (ν)τροπολογία του υπουργείου Παιδείας για να στηριχτούν τα πανεπιστημιοποιημένα κολλέγια

22 Σεπ 2026, 20:12
Διεθνή

Αμερικανός πεζοναύτης πετάει τη στολή σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα της Παλαιστινιακής Αντίστασης

22 Σεπ 2026, 19:18
Παιδεία

Τα ταμεία των σχολείων είναι άδεια – Κυβέρνηση και δήμος Αθηναίων τα σπρώχνουν σε χορηγούς και κερδοσκοπικές δράσεις!

22 Σεπ 2026, 18:15
Υγεία

Ελα μωρέ, τι να τον κάνουν τον ψηφιακό μαστογράφο στη Νίκαια;

22 Σεπ 2026, 08:59
Διεθνή

Χασάν Φαντλαλά: Η κυβέρνηση Αούν είναι «απόλυτα υποταγμένη» στις ΗΠΑ

22 Σεπ 2026, 08:37
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Σεπτέμβρη

24/9

Ημέρα καρδιάς.

1943: 150 ταγματασφαλίτες επιτίθενται στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, δύο νεκροί φοιτητές και δέκα τραυματίες.

1945: Αυτοπυρπολείται ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας στρατηγός Χιντέκι Τόγιο.

1947: Η ηγεσία του ΚΚΕ απορρίπτει την πρόταση της κυβέρνησης Σοφούλη για παράδοση του οπλισμού και παροχή αμνηστίας.

2023: Ο Στέφανος Κασσελάκης ψηφίζεται νέος πρόεδρος του ΣυΡιζΑ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo