Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Χρύσα Χοτζόγλου: «Το μόνο που μπορεί να μας φοβίσει είναι το μέλλον που μας ετοιμάζουν. Απέναντι σε αυτό θα αγωνιστούμε»
  • «Στον κουβά» η έφεση της ελληνικής κυβέρνησης για την καταδίκη της για παράνομο pushback
  • Σαν σήμερα 4 Ιούλη
  • Πρόκληση: Aποφυλακίζουν τα γκεσέμια της νεοναζιστικής εγκληματικής συμμορίας
  • Αηδιάζει ακόμα και ο γυμνοσάλιαγκας
  • Η διασύνδεση με τους «κοινωνικούς εταίρους» πασπαλισμένη με μπόλικη προπαγανδιστική φλυαρία
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Ξανά για τ’ άρματα και τ’ άργανα
Κόντρες

Ξανά για τ’ άρματα και τ’ άργανα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr31 Μάι 2024, 12:17

Σιγά που δε θα τον περνούσαν και μια βόλτα από το σπίτι-μουσείο του Νίκου Μπελογιάννη τον Κασσελάκη. Λέμε «θα τον περνούσαν», γιατί το πιθανότερο είναι αυτός να μην είχε ακούσει καν το όνομα του κομμουνιστή ήρωα κι όταν του το πρωτοείπαν να αναρωτήθηκε αν πρόκειται για φίρμα φέτας ή αλλαντικών. Οκέι, δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται. Ηθελε, όμως, να κάνει και δήλωση ο εξ Αμερικής …παιδαράς. Κι επειδή δεν πρόλαβε να χωνέψει καλά το μπρίφινγκ που του έκαναν, δεν περιορίστηκε μόνο στο ότι ο Μπελογιάννης «αγωνίστηκε για τις ιδέες του, για την ελευθερία της πατρίδας του, για τη δικαιοσύνη, για τη δημοκρατία, την ισονομία, την ισοπολιτεία» (σοσιαλισμός και κομμουνισμός, το όραμα του Μπελογιάννη, αποκλείστηκαν), αλλά αναφέρθηκε και στις «προκλήσεις [που] είναι παρόμοιες. Αλλο περιτύλιγμα, με προφανώς μια άλλη συνθήκη του 2024, αλλά οι προκλήσεις ομοιοκαταλήγουν (sic!) με την ιστορία που υπήρχε τότε, για την οποία αγωνίστηκε “ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο”»!

Eπειδή δε βρέθηκε ούτε ένας/μία ν’ αρπάξει μια βρεμένη σανίδα και να προχωρήσει σε… προκλήσεις, θα επαναλάβουμε την πικρή παροιμία: Εκεί που κρεμούσαν οι καπεταναίοι τ’ άρματα κρεμούν οι γύφτοι τ’ άργανα».

Tη μπάλα στην κερκίδα

Και επισήμως, ο Ράμμος της ΑΔΑΕ ενημέρωσε τον Ανδρουλάκη ότι δεν μπορεί να του δώσει κανένα στοιχείο για τα σχετικά με την παρακολούθησή του, όπως διέταξε το ΣτΕ με πρόσφατη απόφασή του, γιατί η ΕΥΠ δεν χορήγησε τα στοιχεία που ζήτησε η ΑΔΑΕ, ύστερα από αίτηση του Ανδρουλάκη. Η ΑΔΑΕ ενημέρωσε τον Ανδρουλάκη ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια. Τι θα κάνει; Οπως διέρρευσε, την επόμενη Τετάρτη η ΑΔΑΕ θα συνεδριάσει για ν’ αποφασίσει αν θα καλέσει για εξηγήσεις τον διοικητή της ΕΥΠ/ΚΥΠ Θεμιστοκλή Δεμίρη. Αν αποφασίσει να τον καλέσει, η κλήση του θα γίνει μετά τις ευρωεκλογές. Ετσι, ο Μητσοτάκης είναι σίγουρος ότι τίποτα καινούργιο δε θα προκύψει απ’ αυτή την πλευρά μέχρι τις ευρωεκλογές. Η μπάλα πετιέται στην κερκίδα από την ίδια την ΑΔΑΕ, προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες στο εσωτερικό της, όπου η ΝΔ φρόντισε να «φυτέψει» δικούς της.

Λεφτά υπάρχουν

Κόστισε 320 εκατομμύρια δολάρια και για την κατασκευή της δούλεψαν 1.000 άνθρωποι. Ενα μπουρίνι ήταν αρκετό για να τη ξεθεμελιώσει. Μιλάμε για την πλωτή αποβάθρα που κατασκεύασαν οι Αμερικάνοι στη Γάζα. Μα καλά, είναι δυνατόν οι μηχανικοί που τη σχεδίασαν να μην πήραν υπόψη τους τις καιρικές συνθήκες; Αποκλείεται. Ομως η κατασκευή αυτής της αποβάθρας είχε περισσότερο πολιτικό παρά επιχειρησιακό χαρακτήρα. Οι Αμερικάνοι ήθελαν να δείξουν «καλοί» και «φιλάνθρωποι». Ξεφόρτωσαν καναδυό εκατοντάδες φορτηγά με τρόφιμα και έκαναν την επίδειξή τους, την ώρα που οι σιωναζιστές σύμμαχοί τους έφραζαν τα περάσματα στη Ράφα, από τα οποία θα μπορούσε να περνά απεριόιριστος αριθμός φορτηγών κάθε μέρα, χωρίς να εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες.

Οι Αμερικάνοι ποντάριζαν και σε κάτι άλλο. Μαζί με τους σταθερούς πολεμικούς συμμάχους τους Βρετανούς να μπάσουν στρατό στη Γάζα, με το πρόσχημα της συνοδείας ασφάλειας των φορτηγών. Λίγους στρατιώτες στην αρχή, αλλά σημασία θα είχε να πατήσουν το πόδι τους στη Γάζα. Τους έκοψε τη φόρα η Αντίσταση, που ξεκαθάρισε ότι κάθε ξένος στο έδαφος της Γάζας, που δεν έχει άδεια από την Αντίσταση, θεωρείται νόμιμος στόχος. Μάλιστα, σχετική ανακοίνωση εξέδωσε πρώτο το Λαϊκό Μέτωπο (για ευνόητους λόγους), σε συνεννόηση προφανώς με τις υπόλοιπες αντιστασιακές δυνάμεις. Οι Αμερικάνοι δεν τόλμησαν να μπάσουν ενόπλους στη Γάζα και μετά το μπουρίνι (που έκανε ζημιές και σε σκάφη, ενώ ξέβρασε κάποια στη στεριά) ρυμούλκησαν την εξέδρα στην Ασκελόν για να την επισκευάσουν.

Ισιάζει η Γκορντάνα

Πρώτος το είχε ανακοινώσει ο αμερικανός αναπληρωτής υφυπουργός Εξωτερικών για τα Δυτικά Βαλκάνια Γκάμπριελ Εσκομπάρ. Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, είπε, έχει λάβει «διαβεβαιώσεις σε όλα τα επίπεδα» από το VMRO ότι δεν πρόκειται να διασαλευτεί η ευρωπαϊκή πορεία της Βόρειας Μακεδονίας. Και τώρα ακούμε την αγαπημένη μας Γκορντάνα (Σιλιάνοφσκα) να λέει πως θα σεβαστεί απόλυτα τη Συμφωνία των Πρεσπών και το συνταγματικό όνομα της χώρας της, όμως, επειδή έχει το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού, στο εσωτερικό θα αποκαλεί τη χώρα της Μακεδονία και την αφεντιά της Μακεδόνισσα.

Είναι ακριβώς το ίδιο που διεκδικούν οι Ελληνάρες για τους Μπελέριδες και τους Δήμες της Χιμάρας. Στάτους εθνικής μειονότητας δεν έχουν οι ελληνόφωνοι της Χιμάρας. Η ελληνική εθνική μειονότητα βρίσκεται στη Δρόπολη και λιγότερο στους Σαράντα. Οι Μπελέριδες και οι Δήμες, όμως, δηλαδή οι ελληνόφωνοι που συνδέονται με τον ελληνικό αλυτρωτισμό, επιμένουν να δηλώνουν Ελληνες (σε αντίθεση με άλλους συμπατριώτες τους).  Κι όταν τους λένε ότι δεν αναγνωρίζονται από τις διεθνείς συνθήκες ως μέλη εθνικής μειονότητας, λένε ότι έχουν το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού. Γιατί να μην το έχουν και η Γκορντάνα και οι άλλοι του εθνοκάπηλου VMRO;

Το αντίθετο εφαρμόζουν οι Ελληνάρες για την τουρκική μειονότητα της Θράκης. Οι συνθήκες αναγνωρίζουν μουσουλμανική μειονότητα, λένε. Εχουμε δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό, απαντούν μέλη της μειονότητας. Ναι, αλλά… κατά μόνας, απαντούν οι Ελληνάρες. Οχι να φτιάχνεται συλλόγους με το επίθετο «τουρκικός». Ενας-ένας μπορείτε να λέτε ότι είστε Τούρκοι, σε επίπεδο πολιτιστικό, όμως, απαγορεύεται. Κοντολογίς, ο Μπελέρι, ο Δήμας και οι κατ’ επάγγελμα «βορειοηπειρώτες» είναι οι μόνοι στα Βαλκάνια που έχουν εθνικά δικαιώματα. Ολοι οι άλλοι δεν έχουν ούτε το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού, όπως το έχει ορίσει η ιμπεριαλιστική ΕΕ.

Τον τσάκισε η απομόνωση

Ωπ, τι έγινε, ρε παιδιά; Αλλού τρώμε και πίνουμε κι αλλού πάμε και το δίνουμε; Εγινε γνωστό ότι η φασιστο-Μελόνι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ερντογάν και του απηύθυνε πρόσκληση να παραστεί στη διάσκεψη των G7, που θα γίνει στο Μπρίντιζι από τις 13 μέχρι τις 15 Ιούνη. Δηλαδή, θα πάει ο θείος Ταγίπ και θα παρακαθήσει με τον Μπάιντεν, τον Σι, τον Σολτς, τον Μακρόν, τον Σούνακ, τον Τριντό και τη φασιστο-Μελόνι κι ο Κούλης θα κάθεται στο ντόκο του λιμανιού της Ηγουμενίτσας και θα μαστιγώνει τη θάλασσα από το κακό του; Οπως λέει και μια πονηρή φράση, «το μέγεθος μετράει». Αλλο η περιφερειακή δύναμη Τουρκία, άλλο η μπανανία Ελλάδα. Ο Κούλης μπορεί τουλάχιστον να παρηγορηθεί με το ότι η φασιστο-Μελόνι δεν κάλεσε και τον κολλητό της τον Εντι Ράμα. Τον Ερντογάν, πάντως, τον έχει τσακίσει η… διεθνής απόμόνωση.

Απροκάλυπτο σπρώξιμο

Εντάξει το καταλάβαμε. Είναι, άλλωστε, τόσο απροκάλυπτο το σπρώξιμο της Λατινοπούλου. Βρήκαν μια lifestyle ακροδεξιά, που τα λέει, που μπορεί ακόμα και να κλάψει on camera, και τη σπρώχνουν για να κόψει ψήφους από τον Βελόπουλο. Κι αν καταφέρει να πιάσει το 3%; Δύσκολο, αλλά και πάλι από τον Βελόπουλο θα το κόψει. Κι αν εκλεγεί στην Ευρωβουλή, μπορεί να την πάρουν αργότερα. Σόλο είναι, δεν έχει το μηχανισμό του Βελόπουλου.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑμα δεν μπορείς να το κατεβάσεις, ρίχ’ το…
Επόμενο άρθρο Διαγωνισμός ξεφτίλας

Σχετικά Αρθρα

Κούλη πεσόντος πας Σαλμάς ξυλεύεται

Κόντρες 2 Ιούλ 2025, 09:59

Ο θρίαμβος του Κριστιάν Λουμπουτέν

Κόντρες 1 Ιούλ 2025, 13:41

Φλωρίδη, έχεις καμιά εξήγηση;

Κόντρες 30 Ιούν 2025, 09:39

Μόνοι τους τα λένε

Κόντρες 26 Ιούν 2025, 18:57

Οποια πέτρα κι αν σηκώσεις…

Κόντρες 24 Ιούν 2025, 09:22

Κι η κοπριά στα λάχανα

Κόντρες 20 Ιούν 2025, 13:48
Ροή Ειδήσεων
Εργατικά

Χρύσα Χοτζόγλου: «Το μόνο που μπορεί να μας φοβίσει είναι το μέλλον που μας ετοιμάζουν. Απέναντι σε αυτό θα αγωνιστούμε»

4 Ιούλ 2025, 14:41
Καταστολή

«Στον κουβά» η έφεση της ελληνικής κυβέρνησης για την καταδίκη της για παράνομο pushback

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αποφάσισε να μην εξεταστεί καν η έφεση από τη Μείζονα Σύνθεση του ΕΔΔΑ

4 Ιούλ 2025, 09:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Ιούλη

4 Ιούλ 2025, 00:01
Πολιτική

Πρόκληση: Aποφυλακίζουν τα γκεσέμια της νεοναζιστικής εγκληματικής συμμορίας

Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

3 Ιούλ 2025, 22:02
Πολιτική

Αηδιάζει ακόμα και ο γυμνοσάλιαγκας

3 Ιούλ 2025, 14:53
Παιδεία

Στρατηγικό Σχέδιο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης 2025 – 2027

Η διασύνδεση με τους «κοινωνικούς εταίρους» πασπαλισμένη με μπόλικη προπαγανδιστική φλυαρία

3 Ιούλ 2025, 08:52
Διεθνή

Λωρίδα της Γάζας, 2.7.2025: Μην αποστρέφετε το βλέμμα από τα εγκλήματα του κτήνους (βίντεο φρίκης)

3 Ιούλ 2025, 07:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Ιούλη

3 Ιούλ 2025, 00:01
Αγροτικά

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Να σπάσει εν τη γενέσει της η προσπάθεια ποινικής απαλλαγής των λαμόγιων

Την καταδίκη σύμφωνα με το κατηγορητήριο ζήτησε η εισαγγελέας Νταγιάντα στη δίκη των 7 μελών των οικογενειών Χλύκα και Καλφούτζου

2 Ιούλ 2025, 22:08
Διεθνή

Γάζα: Παιχνίδια ψυχολογικού πολέμου από Τραμπ-Νετανιάχου

2 Ιούλ 2025, 13:36
Η παπάρα

Προκαλούν ο Κούλης και τα παρτάλια του

2 Ιούλ 2025, 12:01
Κόντρες

Κούλη πεσόντος πας Σαλμάς ξυλεύεται

2 Ιούλ 2025, 09:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Ιούλη

2 Ιούλ 2025, 00:01
Αγροτικά

Για την ταμπακιέρα… μούγκα στη στρούγκα της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Απάντηση του γενικού διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Περιφέρειας Θεσσαλίας σε δημοσίευμά μας

1 Ιούλ 2025, 22:11
Εργατικά

Και άλλο ιδιωτικό σχολείο αρπάχτηκε από τις δαγκάνες ξένου fund

1 Ιούλ 2025, 21:50
Διεθνή

Οταν φεύγουν τα πηλήκια από τα κεφάλια των σιωναζιστών στρατηγών

Εντυπωσιακά βίντεο από τον ανταρτοπόλεμο της Παλαιστινιακής Αντίστασης

1 Ιούλ 2025, 20:12
Κόντρες

Ο θρίαμβος του Κριστιάν Λουμπουτέν

1 Ιούλ 2025, 13:41
Πολιτισμός

Πολεμάμε και τραγουδάμε: Δυο νέα τραγούδια από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

1 Ιούλ 2025, 09:59
Διεθνή

Γιατί λυσσάει ο σιωναζιστικός όχλος;

1 Ιούλ 2025, 08:42
Διεθνή

Γάζα: To τελευταίο ρεπορτάζ

Θερίζουν τους δημοσιογράφους της Γάζας οι σιωναζιστές

1 Ιούλ 2025, 07:57
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Ιούλη

ΗΠΑ: Ημέρα Ανεξαρτησίας.

Ιταλία: Ημέρα Garibaldi (1807).

Φιλιππίνες: Ημέρα φιλιππινοαμερικανικής φιλίας (1946).

1848: Εκδίδεται το “Κομμουνιστικό Μανιφέστο“.

1948: Η Γιουγκοσλαβία αποβάλλεται από την Κομινφόρμ.

1958: Επαναστατική εξέγερση στο Ιράκ, εκτελούνται ο βασιλιάς Φεϊζάλ Β’, ο πρωθυπουργός Νουρί Ες Σαΐντ και ο πρίγκιπας διάδοχος.

1982: Αυτοκτονεί ο πρόεδρος της Δομινικανής Δημοκρατίας Σιλβέστερ Γκουθμάν Φερνάντες.

1994: Εκτελείται ο σύμβουλος της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα Ομέρ Σιπαχίογλου (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι σοβαρή και δεν την υποτιμούμε. Είναι, όπως είπε ο πρωθυπουργός, μια αποτυχία. Δυστυχώς αντίστοιχα ζητήματα απασχολούν πολλά κράτη-μέλη της ΕΕ, δείχνοντας ένα διαχρονικό πρόβλημα διαχείρισης αγροτικών ενισχύσεων. Οι στρεβλώσεις, με εικονικά βοσκοτόπια και ανύπαρκτους ελέγχους, δεν ξεκίνησαν σήμερα είναι γνωστές εδώ και δεκαετίες. Υπάρχουν ευθύνες και σε εθνικό και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ωστόσο, η δική μας κυβέρνηση δεν αποποιείται τις ευθύνες της. Είμαστε εκείνοι που πήραμε τις πρώτες ουσιαστικές πρωτοβουλίες, θέτοντας αρχικά τον ΟΠΕΚΕΠΕ υπό ειδική εποπτεία και τώρα μεταφέροντας την αρμοδιότητα στην ΑΑΔΕ.

Νότης Μηταράκης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ

Οι παρατυπίες και η κακοδιαχείριση κοινοτικών κονδυλίων είναι πράγματι ένα πρόβλημα που το βλέπουμε να εξελίσσεται σε όλη την Ευρώπη και δυστυχώς και στη χώρα μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είναι ένα πρόβλημα εξαιρετικά σοβαρό, καθώς στερεί από τη μεγάλη πλειοψηφία των έντιμων παραγωγών κεφάλαια που δικαιούνται και είναι απαραίτητα για τη δουλειά τους. Η κυβέρνηση κάθε άλλο παρά απαθής έμεινε σε αυτή την κατάσταση. Αφενός προσπάθησε να λύσει αυτό τον γόρδιο δεσμό του ΟΠΕΚΕΠΕ χωρίς να διακόψει τη λειτουργία του, αφετέρου έγινε πολύ σοβαρή δουλειά στο να κλείσουν διάφορα παραθυράκια που επέτρεπαν τις παράνομες δοσοληψίες. Μιλάω για τους χάρτες βόσκησης, το κτηματολόγιο αλλά και την ψηφιοποίηση των διαδικασιών. Δυστυχώς οι παθογένειες ήταν τόσο βαθιά ριζωμένες που απαιτήθηκε τελικά η δραστική λύση της κατάργησης του οργανισμού και της μεταφοράς των αρμοδιοτήτων του στην ΑΑΔΕ. Μια ανεξάρτητη αρχή με εχέγγυα διαφάνειας και αποτελεσματικότητας. Πρόκειται για μια κίνηση που δείχνει την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να λύσει προβλήματα που κανείς άλλος δεν είχε τολμήσει.

Αλεξάνδρα Σδούκου, εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ

(Πώς το έγραψε ο Κούλης στο facebook; «Για να ξεκαθαρίσω εξαρχής ότι από εμένα δεν πρόκειται να ακούσετε κανένα συμψηφισμό με το παρελθόν -στη λογική “και οι άλλοι τα ίδια έκαναν”- που να δικαιολογεί αδράνεια για το παρόν και για το μέλλον». Την ίδια στιγμή βάζει τα παρτάλια του να υποστηρίξουν το ακριβώς αντίθετο. Να ανοίξουν τη βεντάλια σε όλη την Ευρωλάνδη: «Σε όλη την Ευρώπη το ίδιο γινόταν εδώ και χρόνια». Και με αφετηρία αυτόν τον συμψηφισμό του κερατά, να προσπαθούν να βγουν και από πάνω: «Εμείς είμαστε αυτοί που κόψαμε το γόρδιο δεσμό και βάλαμε τέλος στο σκάνδαλο»! Είναι να τους στήνεις στη σειρά και να τους μπατσίζεις όλους μαζί με μια κίνηση: παφ-παφ-παφ-παφ… Ο τελευταίος πρόεδρος που έβαλαν στον ΟΠΕΚΕΠΕ, ο συνταξιούχος δικαστικός Σαλάτας -ναι, ναι, αυτός που είχε τη γνώμη ότι η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή δεν είναι εγκληματική οργάνωση!- δεν έδινε τα στοιχεία που του ζητούσε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, η οποία πήρε τους μπάτσους και έκαναν ντου στα γραφεία του οργανισμού εξυπηρέτησης λαμόγιων, κατάσχοντας κομπιούτερ και συρταροθήκες! Κι έχουν το θράσος να λένε ότι αυτοί προχώρησαν σε δραστικές λύσεις. Προκαλούν ο Κούλης και τα παρτάλια του. Προκαλούν τον ελληνικό λαό που -αν μη τι άλλο- διαθέτει τον λεγόμενο κοινό νου για να αντιληφθεί -πέρα από λεπτομέρειες- ότι είχαν στήσει μια μηχανή και γάζωναν τις επιδοτήσεις. Και τα λεφτά τα μοιράζονταν λαμόγια, κομματάρχες, διεφθαρμένοι υπάλληλοι και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo