Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 22 Μάη
  • Κακουργηματικές οι ποινικές ευθύνες των Μητσοτάκη-Καραμανλή και Τσίπρα-Σπίρτζη
  • Διοικητικοί ΕΚΠΑ: Κυβέρνηση και Πρυτανικές αρχές βρίσκονται σε κοινή γραμμή τρομοκράτησης των αγωνιστών
  • Υποστηρικτής του σιωναζισμού στα πάντα
  • Η προσπάθεια ιδεολογικής-πολιτικής χειραγώγησης των αμερικανικών πανεπιστημίων συνεχίζεται
  • Σαν σήμερα 21 Μάη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Οταν έχεις ζόρι, «βγάζεις ειδήσεις» και την Κυριακή
Κόντρες

Οταν έχεις ζόρι, «βγάζεις ειδήσεις» και την Κυριακή

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr12 Οκτ 2021, 10:00

Ποιος είπε ότι την Κυριακή δεν υπάρχουν ειδήσεις; Ποιος είπε ότι την Κυριακή οι δημόσιες υπηρεσίες είναι κλειστές; Αμα μια κυβέρνηση έχει κωλοσφιξίματα, ανακοινώνει αποφάσεις και την Κυριακή. Σαν την κυβέρνηση Μητσοτάκη που ανακοίνωσε την Κυριακή «Μέτρα Στήριξης Επιχειρήσεων Βόρειας Εύβοιας». Τα είχαν έτοιμα οι υπηρεσίες και δεν πρόλαβαν να τα ανακοινώσουν την Παρασκευή; Τότε γιατί δεν περίμεναν τη Δευτέρα;

Μα την Κυριακή είχε κατακλυστεί το πανελλήνιο με εικόνες από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Βόρεια Εύβοια, αποτέλεσμα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ηταν απαραίτητη, λοιπόν, αυτή η χυδαία επίδειξη μαυρογιαλουρισμού, σε μια προσπάθεια να θολώσουν (έστω και ελάχιστα) τις εικόνες της καταστροφής. Αλλωστε, τα ίδια τα μέτρα δεν είναι παρά ένα ευχολόγιο, που το έχουν ανακοινώσει και άλλες φορές. Οπως σημειώνεται στο τέλος του τρισέλιδου (!) Δελτίου Τύπου, «την αμέσως επόμενη περίοδο, τα εν λόγω μέτρα θα εξειδικευθούν και θα αναλυθούν περαιτέρω, καθώς θα προχωρά η διαδικασία υλοποίησης και εφαρμογής τους».

Βγαίνει από τη μύγα ξύγκι;

«Ο ναύαρχος Αποστολάκης αδειάζει τον Τσίπρα», ήταν το μότο των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ μετά τις δηλώσεις του παραλίγο υπουργού στη «Βραδυνή της Κυριακής». Τι είπε, όμως, ο Αποστολάκης; Οτι «η επιλογή των γαλλικών φρεγατών είναι εξαιρετική» και ότι «ο συνδυασμός των φρεγατών με τα Ραφάλ είναι ιδανικός», χωρίς να παραλείψει να προσθέσει ότι θα πρέπει οπωσδήποτε «να εμπλακούν και οι ελληνικές αμυντικές βιομηχανίες» (πράγμα που έχει αποκλειστεί: οι φρεγάτες θα έρθουν «του κουτιού» από τα γαλλικά ναυπηγεία). Εχουν πει τίποτα διαφορετικό ο Τσίπρας, ο Κατρούγκαλος, ο Δρίτσας; Τα ίδια ακριβώς λένε. Καταψήφισαν τη γαλλοελληνική «αμυντική» συμφωνία, επικαλούμενοι προσχηματικά διάφορα επιχειρήματα, άσχετα με τις φρεγάτες, τις οποίες αποθέωσαν. Για τις φρεγάτες και τα Ραφάλ ήγειραν μόνο ζήτημα υψηλής τιμής και αποκλεισμού των ελληνικών ναυπηγείων και της ΕΑΒ. 

Μπορεί να λένε ότι δε βγαίνει από τη μύγα ξύγκι, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση, που ο κόσμος δεν ξέρει τις λεπτομέρειες, ούτε τις παρακολουθεί ιδιαίτερα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα «πετσωμένα» ΜΜΕ δε συσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να βάλουν τον Αποστολάκη «απέναντι» στον Τσίπρα (μολονότι ο Αποστολάκης επέλεξε ΣΥΡΙΖΑ αντί ΝΔ και πήγε και στη Θεσσαλονίκη για να χειροκροτήσει τον Τσίπρα που μιλούσε στη ΔΕΘ).

Αίσχος! Ντροπή!

Πάει, χάλασε ο κόσμος. Δε σέβονται τίποτα πια! Κάνει η ΓΣΕΕ εκδήλωση (στο Μουσείο Μπενάκη, παρακαλώ, και με «μικρή δεξίωση» στο τέλος) για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, βάζει εισηγητές τον Παναγόπουλο κι έναν καθηγητή του ΕΚΠΑ συνεργάτη του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, βάζει ομιλητές τον Γεραπετρίτη, τον Καμίνη και τον Κατρούγκαλο, βάζει βιντεοσκοπημένη παρέμβαση του Στουρνάρα, πουθενά η Γιάννα.

Κάνει το Τμήμα κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ ημερίδα με θέμα «Αναπαραστάσεις του 1821 στον κινηματογράφο και την τηλεόραση», πουθενά η Γιάννα. Και να φανταστείτε, έχουν ενότητα με θέμα «Μπουμπουλίνα (1959) και Μαντώ Μαυρογένους (1971): Αναπαραστάσεις Ηρωικών Θηλυκοτήτων» και φοβήθηκαν (ναι, φοβήθηκαν) να φωνάξουν τη σημερινή αναπαράσταση της Μπουμπουλίνας, της Μαυρογένους, των Σουλιωτισσών και γενικά κάθε ηρωικής θηλυκότητας. Να παραστεί έστω και ν’ απευθύνει ένα σύντομο χαιρετισμό, φορώντας ένα από τα χρυσοποίκιλτα σιγκούνια που έχει παραγγείλει σε οίκους υψηλής ραπτικής. Αίσχος! Ντροπή!

Δουλειές για τρολ

Ο Κούλης πήρε αλά μπρατσέτα τη Μαρέβα και πήγαν για μπάνιο στο Μαράθι (κοντά στη βίλα που έκανε γνωστό τον πατέρα του και ως «καμπινεδάρχη των Χανίων», τίτλο που του κοτσάρισε ο μακαρίτης Κώστας Παπαϊωάννου του «Ποντικιού»). Πήγαν για να φωτογραφιστούν και να στείλουν το μήνυμα: ο πρωθυπουργός του λαού, που πηγαίνει για μπάνιο σε μια απλή παραλία και κάθεται σε πλαστικές καρέκλες «του γύφτου». Το πρωθυπουργικό ζεύγος ως… απλοί λουόμενοι, αυτό ήταν το κόνσεπτ.

Το πήραν τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ και προσπάθησαν να το γυρίσουν από την ανάποδη: ο πρωθυπουργός που δεν κάνει τίποτ’ άλλο εκτός από διακοπές, μία στη βίλα του στην Τήνο, μία στη βίλα του στα Χανιά. Κι έτσι κύλησε το Σαββατοκύριακο στο Ιντερνετ, με τα τρολ ένθεν κακείθεν να ξιφουλκούν με πάθος υπερασπιζόμενα την αηδία της κάθε πλευράς.

ΥΓ. Οι ίματζ μέικερ του Κούλη, πάντως, και πάλι πιάστηκαν με… σύνδρομο Ραν-Ταν-Πλαν. Εχεις σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια το ιβέντ στο Μαράθι, αλλά στο μεταξύ πνίγεται η Βόρεια Εύβοια. Ε, δε βγάζεις, ρε ηλίθιε τον πρωθυπουργό να λιάζει την κορμάρα του την ώρα που ο λαουτζίκος πνίγεται. Το αφήνεις για άλλη φορά.

Περιβαλλοντική αθλιότητα από ανθρώπους της μπίζνας

«Η αισθητική, λειτουργική και περιβαλλοντική αναβάθμιση της Αθήνας, με παρεμβάσεις μεγάλης κλίμακας στο κέντρο της πόλης και μια σειρά έργων σε κάθε μία από τις γειτονιές της, εξελίσσεται σύμφωνα με τον προγραμματισμό και το χρονοδιάγραμμα που είχε τεθεί από τη Δημοτική Αρχή», ανακοίνωσε χθες με Δελτίο Τύπου ο μηχανισμός προπαγάνδας του Μπακογιάννη, αναφερόμενος στη μεγάλη μπίζνα της Πανεπιστημίου.

Την αθλιότητα στην Πανεπιστημίου τη βλέπει όποιος περνάει από εκεί (παρατημένο χωράφι θυμίζουν η λεωφόρος και τα πεζοδρόμιά της), όμως τις τελευταίες μέρες έχει συντελεστεί μια άλλη περιβαλλοντική-αρχιτεκτονική-πολιτιστική αθλιότητα.

Χαράματα έστειλαν μπουλντόζες και γκρέμισαν διόροφο κτίριο στο Πάρκο Δρακόπουλου, κάνοντας ένα ακόμη βήμα προς την εφαρμογή του παλιού σχεδίου της «αξιοποίησης» της έκτασης σε συνεργασία Ερυθρού Σταυρού – Δήμου Αθηναίων – ιδιωτών εργολάβων. Η κινητοποίηση των κατοίκων της περιοχής τούς σταμάτησε πριν από κάποια χρόνια. Ποτέ όμως δεν εγκατέλειψαν το σχέδιό τους. Αντί να αποκαταστήσουν τις ζημιές και να κάνουν λειτουργικά τα εναπομείναντα κτίρια, τα άφησαν να σαπίσουν, για να μπορούν να βγάζουν άδειες κατεδάφισης λόγω επικινδυνότητας.

Οι κάτοικοι της περιοχής εδώ και χρόνια απαιτούν η έκταση να περάσει στο Δήμο Αθηναίων και να γίνει πάρκο. Ο Μπακογιάννης έχει άλλα σχέδια.

Η απροκάλυπτη ξενοδουλεία

«Η συμφωνία προβλέπει συνδρομή των Γάλλων στην περίπτωση που δεχθεί επίθεση η επικράτειά μας. Με αυτή τη συμφωνία η Γαλλία δεν λέει κάτι μόνο προς την Ελλάδα. Λέει κάτι προς την υπόλοιπη Ευρώπη και προς τον πλανήτη, ότι αναλαμβάνει την ευθύνη της ασφάλειας της Ελλάδος». Ο,τι και να κάνουν οι υπόλοιποι, μόνον ο αυθεντικός απόγονος του μοναρχοφασισμού μπορεί να διατυπώσει τόσο απροκάλυπτα, αναίσχυντα, κυνικά το δόγμα της ξενοδουλείας: «Η Γαλλία αναλαμβάνει την ευθύνη της ασφάλειας της Ελλάδος»! Πρόκειται για τον ακροδεξιό τηλεπλασιέ-υπουργό Αδωνι Γεωργιάδη, φυσικά.

Τους τσάκισε ο Τζερόνυμο

Πέντε στα πέντε ο Τζερόνυμο στις εκλογές για νέους δεσποτάδες σε πέντε χηρεύουσες μητροπόλεις. Τα σκούπισε όλα, δεν άφησε ούτε ψίχουλο στους αντιπάλους του. Πήρε χαλαρά ακόμα και το Περιστέρι (μαγαζί γωνία η μητρόπολη σε μια τόσο πολυπληθή περιοχή), για το οποίο υποτίθεται ότι είχαν συνασπιστεί όλες οι αντιπολιτευόμενες φράξιες. 64-11 υπέρ του ιερωνυμικού έβγαλε η κάλπη. Μην τον βλέπετε έτσι μειλίχιο και χαμηλοβλεπούσα. Για να κυριαρχήσεις στην αγέλη με τα μαύρα πρέπει να είσαι σκληρός και αδίστακτος. Εκ του αποτελέσματος φαίνεται καθαρά ότι είναι. Ετσι, έχει τη δυνατότητα να ρυθμίσει και τη διαδοχή του, αν το κάνει όσο είναι εν ζωή. Αν δεν το κάνει όσο ζει, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα μπορέσουν να το κάνουν τα «πνευματικά παιδιά» του μετά το θάνατό του. Οι φιλοδοξούντες να τον διαδεχτούν θα πλακωθούν μεταξύ τους και θα μοιραστούν στις άλλες φράξιες.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΤο δόγμα της εγκατάλειψης είναι… θεϊκό
Επόμενο άρθρο Ο βρόμικος κόσμος της διαπλοκής θα παραμείνει βρόμικος

Σχετικά Αρθρα

Υποστηρικτής του σιωναζισμού στα πάντα

Κόντρες 21 Μάι 2025, 14:00

Δυο αδερφάκια πολύ αγαπημένα

Κόντρες 20 Μάι 2025, 15:05

Του είπαν να χέσει κι αυτός πήγε και ξεκωλώθηκε

Κόντρες 19 Μάι 2025, 11:34

Η φασιστο-Τζιόρτζια έκανε στον Κούλη μια προσφορά που δεν μπορούσε να αρνηθεί

Κόντρες 16 Μάι 2025, 19:53

Γαλάζιος εμφύλιος για τη σταυρονοθεία

Κόντρες 15 Μάι 2025, 14:56

Πώς τα κατάφερε και στάθηκε στα πόδια του το θηρίο;

Κόντρες 14 Μάι 2025, 22:06
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Μάη

22 Μάι 2025, 00:01
Πολιτική

Κακουργηματικές οι ποινικές ευθύνες των Μητσοτάκη-Καραμανλή και Τσίπρα-Σπίρτζη

Τα αδικήματα των Τσίπρα-Σπίρτζη έχουν παραγραφεί

21 Μάι 2025, 22:42
Εργατικά

Διοικητικοί ΕΚΠΑ: Κυβέρνηση και Πρυτανικές αρχές βρίσκονται σε κοινή γραμμή τρομοκράτησης των αγωνιστών

Κινητοποίηση για την επαναπρόσληψη του Δημήτρη Αντωνίου 23/5 

21 Μάι 2025, 20:44
Κόντρες

Υποστηρικτής του σιωναζισμού στα πάντα

21 Μάι 2025, 14:00
Διεθνή

Η προσπάθεια ιδεολογικής-πολιτικής χειραγώγησης των αμερικανικών πανεπιστημίων συνεχίζεται

Ο Τραμπ στοχοποιεί το Χάρβαρντ με πρόσχημα τον αντισημιτισμό και βάζει τέλος στις ομοσπονδιακές επιχορηγήσεις

21 Μάι 2025, 09:08
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Μάη

21 Μάι 2025, 00:01
Διεθνή

Xαμάς: Καμιά πραγματική διαπραγμάτευση δεν έχει γίνει από το περασμένο Σάββατο

Δεν μπήκαν φορτηγά με βοήθεια στη Γάζα

20 Μάι 2025, 22:28
Παιδεία

Τεχνικά γυμνάσια-αναμορφωτήρια για τους «κακούς-παραβατικούς» μαθητές

Κοινωνική εργασία-τιμωρία για τους μαθητές που εκφοβίζουν

20 Μάι 2025, 20:53
Διεθνή

Πούτιν και Τραμπ παίζουν πινγκ-πονγκ με μπαλάκι το κεφάλι του Ζελένσκι

20 Μάι 2025, 20:28
Εργατικά

Aνίκανοι να στηρίξουν την κατηγορία κατά της Χρύσας Χοτζόγλου

Oι πάρεδροι του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους που εκπροσώπησαν το υπουργείο Παιδείας

20 Μάι 2025, 18:32
Η παπάρα

Στο σφυρί ό,τι απέμεινε, και καμαρώνουν

20 Μάι 2025, 17:11
Κόντρες

Δυο αδερφάκια πολύ αγαπημένα

20 Μάι 2025, 15:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Μάη

20 Μάι 2025, 00:01
Διεθνή

Χαμάς: Ούτε βήμα πίσω στις διαπραγματεύσεις

«Η Αντίσταση είναι μια χαρά και δεν υπάρχει καμιά ανησυχία για το μέλλον της»

19 Μάι 2025, 19:57
Διεθνή

Αργά ή γρήγορα, ο Νετανιάχου θα εξαναγκαστεί να υποχωρήσει και να αποδεχτεί μια συμφωνία, στην οποία η Αντίσταση θα επιβάλει τους βασικούς της όρους

19 Μάι 2025, 13:41
Εργατικά

Συνδικαλισμός-μπίζνες στον ΟΤΕ

19 Μάι 2025, 12:21
Κόντρες

Του είπαν να χέσει κι αυτός πήγε και ξεκωλώθηκε

19 Μάι 2025, 11:34
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Μάη

19 Μάι 2025, 00:01
Καταστολή

Oρδές αφιονισμένων ΜΑΤατζήδων έκαναν εισβολή στα Εξάρχεια

18 Μάι 2025, 20:57
Πολιτισμός

Απέκτησε και η μουσική σκηνή τον Χωμενίδη της…

ή, αν προτιμάτε, τον Πρετεντέρη της

18 Μάι 2025, 13:42
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Μάη

Ημέρα βιοποικιλότητας.

Σρι Λάνκα: Ημέρα δημοκρατίας (1972).

1943: Απεργία 40.000 εργατών εργοστασίων ελαστικών στο Οχάιο (ΗΠΑ).

1963: Δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη κατά του βουλευτή της ΕΔΑ Γρηγόρη Λαμπράκη.

1967: Σε παραλία της Ρόδου ανακαλύπτεται το πτώμα του καταζητούμενου από τη χούντα δικηγόρου Νικηφόρου Μανδηλαρά.

1969: Βόμβα (ΔΑ) στο χολ του 8ου ορόφου του «Χίλτον».

1969: Πέντε καταδίκες μελών της ΔΑ στην Αθήνα.

1973: Συλλαμβάνεται και βασανίζεται ο αξιωματικός Σπύρος Μουστακλής.

1998: Βόμβα σε υποκατάστημα της «Alpha bank» στην Αχαρνών (17Ν).

2005: Πεθαίνει ο Χαρίλαος Φλωράκης.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Το Υπερταμείο εξελίσσεται σε Εθνικό Επενδυτικό Ταμείο, αφήνοντας πίσω του τα χρόνια της οικονομικής κρίσης, τα δύσκολα χρόνια των Μνημονίων, όπου ο κυρίαρχος στόχος ήταν η εξυπηρέτηση των δανειστών και λιγότερο η αξιοποίηση του εθνικού πλούτου. Διευρύνοντας, όμως, τις οικονομικές μας δυνατότητες, πετυχαίνοντας βελτιώσεις στις οικονομικές μας επιδόσεις, καταφέραμε να ανακτήσουμε την εθνική κυριαρχία. Και το Υπερταμείο, αυτή τη στιγμή, παίζει έναν ρόλο καταλύτη στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Βρίσκεται στον πυρήνα της αλλαγής του παραγωγικού μοντέλου της οικονομίας μας με έμφαση στην εξωστρέφεια, στην καινοτομία, στις επενδύσεις. […] Και έτσι, πολύ σύντομα, θα μπορούμε να ισχυριστούμε ότι θα είμαστε σε θέση να “ταράξουμε” τα νερά στην αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. “Να δώσουμε ζωή” στα assets του Δημοσίου τα οποία δεν είχαν αξιοποιηθεί εδώ και χρόνια. Είτε μιλάμε για τα 22 περιφερειακά αεροδρόμια, είτε μιλάμε για τις ελληνικές αλυκές, είτε μιλάμε για λιμάνια, μαρίνες, ιαματικές πηγές. Θα αναζητήσουμε στρατηγικούς επενδυτές για να μπορέσουμε να πετύχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή θετική επίδραση στην ελληνική οικονομία, πόσο μάλλον όταν βλέπουμε ότι διεθνώς υπάρχει και όλο αυτό το πολύ θετικό momentum για τις οικονομικές μας επιδόσεις. Το Υπερταμείο είναι ο καταλύτης μιας μεγάλης οικονομικής αλλαγής σε μια Ελλάδα η οποία δεν μπορεί να περιμένει.

Kυριάκος Πιερρακάκης

{Οταν ο Τσίπρας αποδέχτηκε τη δημιουργία του Υπερταμείου, στο πλαίσιο του τρίτου Μνημόνιου, είχαν ξεσηκώσει υποκριτικά τον κόσμο, καταγγέλλοντάς τον ότι υποθήκευσε όλη τη δημόσια περιουσία, ότι ξεπουλάει τα ασημικά και τα παρόμοια. Τώρα, ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν ό,τι απέμεινε και το βαφτίζουν αυτό «μεγάλη οικονομική αλλαγή», «αξιοποίηση του εθνικού πλούτου», «αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου» και άλλα τέτοια εύηχα. Περιουσιακά στοιχεία που έγιναν με λεφτά του σκληρά φορολογούμενου ελληνικού λαού και φυσικοί πόροι βγαίνουν στο σφυρί για να θησαυρίσουν από την εκμετάλλευσή τους ξένοι και ντόπιοι καπιταλιστές. Και ό,τι μαζευτεί από το ξεπούλημα θα πάει στα κοράκια του διεθνούς χρηματιστικού κεφάλαιου, που κατέχουν τα ομόλογα του κρατικού χρέους)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo