Πολλά παπαγαλάκια ειρωνεύονται τον Κασσελάκη και την ακατάσχετη λογοδιάρροιά του στα διάφορα βίντεο που στήνει. Μήπως να μας έλεγαν κάτι και για το… βαθύτατα πολιτικό βίντεο του Μητσοτάκη; Μιλάμε για την απόλυτη αηδία, μπροστά στην οποία τα βίντεο του Κασσελάκη μοιάζουν με δουλειά του… Μάρτιν Σκορτσέζε.
@kyriakosmitsotakis_ Παμε 💪🏻 #ευρωεκλογες ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis
To φόβο τους αποκαλύπτουν
Ο Δρ Γασάν Αμπού Σίταχ είναι πρύτανης του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης. Είναι, όμως, και Παλαιστίνιος. Και πέρασε ενάμιση μήνα στο Ιατρικό Συγκρότημα Αλ-Σίφα στη Γάζα, παρέχοντας υπηρεσίες ως γιατρός. Εχει πολλά να πει για τις σιωναζιστικές θηριωδίες. Και δεν είναι όποιος κι όποιος, έχει «γαλόνια» απ’ αυτά που η αστική προπαγάνδα επικαλείται σε άλλες περιπτώσεις. Πρώτα έβγαλαν απαγόρευση εισόδου του (στα μέσα Απρίλη) οι γερμανοί ιμπεριαλιστές. Μετά ακολούθησαν οι γάλλοι ιμπεριαλιστές, που κρύφτηκαν πίσω από τους Γερμανούς.
Ο γιατρός ήταν καλεσμένος να μιλήσει σε συμπόσιο στη γαλλική Γερουσία που οργάνωνε οικολόγος γερουσιάστρια. Μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο Ρουασί του Παρισιού, όμως, του απαγόρευσαν να εισέλθει στο γαλλικό έδαφος. Υπήρχε απαγόρευση εισόδου του στη ζώνη Σένγκεν από τη Γερμανία, είπαν οι γάλλοι μπάτσοι στο AFP! Δηλαδή, δεν μπορούσε η γαλλική κυβέρνηση να δώσει ειδική άδεια εισόδου στον παλαιστίνιο γιατρό, πρύτανη βρετανικού πανεπιστήμιου, με βρετανική ιθαγένεια! Οι Οικολόγοι διαμαρτυρήθηκαν, έκαναν παρέμβαση στην κυβέρνηση, συνάντησαν τοίχο. Και ο Δρ Γασάν Αμπού Σίταχ επιβιβάστηκε στην επόμενη πτήση για το Λονδίνο.
Τίτλος τιμής είναι αυτές οι απαγορεύσεις για τον παλαιστίνιο γιατρό. Οι ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές αποκαλύπτουν το φόβο τους μπροστά στην αλήθεια. Ο,τι και να κάνουν, όμως, αυτή φτάνει στους λαούς της Ευρώπης.
Το ‘να χέρι νίβει τ’ άλλο…
Ποιος ήταν πιο χαρούμενος για τη συνάντησή τους στη Νέα Υόρκη, ο Ελπιδοφόρος ή ο Κουτσούμπας; Νομίζουμε ο πρώτος. Δεν είναι και λίγο να σε αναγνωρίζουν σαν «εθνικό ηγέτη» οι… «άθεοι κομμουνισταί». Γι’ αυτό και ήταν τόσο θερμή η υποδοχή του γραμματέα του ΚΚΕ και της δόθηκε τόσο μεγάλη προβολή από το μηχανισμό προπαγάνδας του Ελπιδοφόρου (που θέλει να γίνει πατριάρχης και ακολουθεί τη γραμμή «πάσα βοήθεια δεκτή»).
Ο Κουτσούμπας, όμως, γιατί έκανε αυτό το βήμα; Για τα ψηφαλάκια, για τι άλλο. Οχι για τα ψηφαλάκια των Ελληνοαμερικανών που δεν είναι πολλά. Για τα εν Ελλάδι ψηφαλάκια. Αντί να πάει στον Τζερόνυμο και να γίνει ντόρος, προτίμησε να πάει στον Ελπιδοφόρο, με το πρόσχημα ότι συνάντησε όλους τους παράγοντες της λεγόμενης ομογένειας. Μετά έκανε και μια δήλωση που περιλάμβανε «Γολγοθά» και «Ανάσταση» και συμπληρώθηκε το κάδρο του… ευσεβούς κόμματος, που μπορεί να έχει τις… ιδέες του, αλλά αναγνωρίζει ρόλο στην Εκκλησία, δηλαδή στο ιερατείο.
Ναζισμός made in USA
«Το μήνυμά μου είναι καθαρό: αν είσαι φοιτητής κάτοχος βίζας και εξεγείρεσαι ΕΝΑΝΤΙΑ στις αμερικανικές αξίες και ΥΠΕΡ των τρομοκρατών της Χαμάς, μπορείς να πας να σπουδάσεις στο εξωτερικό, στη Γάζα». Ετσι ανακοίνωσε ο ρεπουμπλικανός βουλευτής, Αντι Ογκλς, την κατάθεση νομοσχέδιου που προβλέπει την απέλαση αλλοδαπών φοιτητών που σπουδάζουν στις ΗΠΑ με βίζα, εάν έχουν συλληφθεί «ενώ οργανώνουν, συμμετέχουν ή προωθούν καταυλισμούς στην πανεπιστημιούπολη ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, από τις 7 Οκτωβρίου 2023 ή αργότερα».
Ο Ογκλς, βέβαια, είναι ανοιχτός σιωναζιστής. Είναι αυτός που όταν ρωτήθηκε για τους θανάτους παιδιών στη Γάζα, απάντησε: «Κατά τη γνώμη μου πρέπει να τους σκοτώσουμε όλους». Ομως το νομοσχέδιο φαίνεται να υποστηρίζουν και άλλοι, Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικανοί (έχει χρήμα για να τους μπουκώσει το σιωνιστικό λόμπι).
🚨My message is clear: if you’re a student visa holder rioting AGAINST American values and FOR Hamas terrorists, you can go study abroad in Gaza.
Read more about my latest bill.👇 https://t.co/UekRTahnEY
— Rep. Andy Ogles (@RepOgles) May 8, 2024
Σιγά μη φωταγωγήσουν τη Βουλή
Ομολογούμε ότι το είχαμε ξεχάσει. Μας το θύμισε το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα. Στη χώρα μας έχει επισήμως, διά νόμου (άρθρο 4, παρ. 1, Ν. 2703/1999) «η 9η Μαΐου, ημέρα λήξης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ως ημέρα Πανελλαδικού Εορτασμού των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του Ναζισμού και του Φασισμού». Επομένως, η φωταγώγηση με τον κατάλληλο τρόπο κάποιου δημόσιου κτιρίου θα έπρεπε να γίνει. Της Βουλής, ας πούμε, μιας και η γέφυρα Ρίου-Αντίρριου θα φωταγωγηθεί στα χρώματα της «ημέρας της Ευρώπης». Αστειευόμαστε, φυσικά. Σιγά μην τιμήσουν μια μέρα που σηματοδοτείται από την κόκκινη σημαία με το σφυροδρέπανο καρφωμένη στον τρούλο του Ράιχσταγκ και στη χώρα μας σηματοδοτείται από τον θρίαμβο του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, δηλαδή κομμουνιστών και συνοδοιπόρων.
Και ο Τσίπρας στην «ημέρα της Ευρώπης»
Θυμάστε πώς ξεκίνησε την πρωθυπουργική του καριέρα ο Τσίπρας; Πήγε στην Καισαριανή και κατέθεσε λουλούδια στο Σκοπευτήριο, εκεί που οι ναζί εκτελούσαν κομμουνιστές και πατριώτες. Ε, αυτά να τα ξεχάσετε. Ο Κασσελάκης πετάει μπότια και σταυροφιλιέται με τον αντιδραστικό δεσπότη Κέρκυρας και ο Τσίπρας πήγε στο Βερολίνο για να συμμετάσχει στο σόου EuroJam 2024, κάτι σαν Γιουροβίζιον για αστούς πολιτικούς, που οργανώνεται για να τιμήσει την «ημέρα της Ευρώπης». Τη φιέστα οργανώνει ο παλιόφιλος Μάρτιν Σουλτς, πρώην πρόεδρο του SPD, που είναι σήμερα πρόεδρος στο σοσιαλδημοκρατικό Ιδρυμα Φρίντριχ Εμπερτ. Τσίπρας και Σουλτς δείπνησαν κιόλας μόνοι τους και φανταζόμαστε πως η κουβέντα αφορούσε το πώς η γερμανική σοσιαλδημοκρατία θα βοηθήσει τον Τσίπρα να στήσει ένα ενιαίο σοσιαλδημοκρατικό μαγαζί στην Ελλάδα, καθώς Ανδρουλάκης και Κασσελάκης δεν τραβάνε με τίποτα, κανονικά παλιομούλαρα.
Αντε και…
Θέλουμε δε θέλουμε, θ’ ασχοληθούμε με το σαχλοπανηγυράκι της Γιουροβίζιον, καθώς ο αστικός Τύπος αναγκάζεται να μας θυμίσει πόσο υποκριτές είναι αυτοί που διευθύνουν την EBU (τσιράκια του γερμανογαλλικού άξονα είναι). Φέτος απαγόρευσαν την εμφάνιση παλαιστινιακών σημαιών ή άλλων συμβόλων (κονκάρδες, καρφίτσες κτλ.). Και «καταχέριασαν» ένα σουηδό τραγουδιστή που βγήκε και τραγούδησε φορώντας παλαιστινιακή μαντίλα, γιατί λέει τους χάλασε την… πολιτική ουδετερότητα του… θεσμού. Το 2016, όμως, δεν άκουσαν τις διαμαρτυρίες της Ρωσίας για το τραγούδι «1944», με το οποίο συμμετείχε η Ουκρανία και ήταν καθαρά αντικομμουνιστικό-αντιρωσικό (τον Πούτιν τον ενδιέφερε το δεύτερο, όχι το πρώτο). «Το τραγούδι είναι ιστορικό, όχι πολιτικό» (!) απάντησε η EBU στις ρωσικές διαμαρτυρίες. Το τραγούδι νίκησε και η τραγουδιάρα Jamala (τζαμάλα στην ήπειρο λέμε τη μεγάλη φωτιά) εμφανίστηκε τυλιγμένη με την ουκρανική σημαία. Μόνο η παλαιστινιακή σημαία απαγορεύεται.