Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Aνταμ Μπόλερ: Και πίνω τσάγια με τον Χαλίλ Αλ-Χάγια…
  • Tριτοκοσμικές συνθήκες στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας
  • Απευθείας διαπραγματεύσεις με τη Χαμάς διεξάγουν οι ΗΠΑ – Ανακοινώθηκε η πρώτη συμφωνία!
  • Δυνατό χαστούκι σε Πιερρακάκη και Μητσοτάκη: Η Χρύσα Χοτζόγλου επιστρέφει στο σχολείο της
  • Σαν σήμερα 12 Μάη
  • Αν θέλετε να μάθετε τον αριθμό, ρωτήστε τη Σάρα Νετανιάχου
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Εκαναν την ψυχρολουσία… χαμάμ
Κόντρες

Εκαναν την ψυχρολουσία… χαμάμ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr14 Σεπ 2023, 11:37

Αλήθεια, γιατί πανηγυρίζουν τα παπαγαλάκια του ελληνικού εθνικισμού μετά τη δήλωση του εκπροσώπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την υπόθεση Μπελέρι; Τι είπε ο εκπρόσωπος; «Γνωρίζουμε την υπόθεση της κράτησης του Φρέντι Μπελέρι και αναμένουμε από τις αλβανικές Αρχές να τηρήσουν τη δέουσα διαδικασία, σύμφωνα με τους νόμους της χώρας». Ο,τι ακριβώς επαναλαμβάνει ο Εντι Ράμα: «Αφήστε την αλβανική Δικαιοσύνη να κάνει ανεπηρέαστη το καθήκον της». Ούτε για παράνομη προφυλάκιση μίλησε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ούτε για στημένη υπόθεση, ούτε για διωγμό της ελληνικής εθνικής μειονότητας. Η αναφορά του στους «νόμους της χώρας», της Αλβανίας δηλαδή, και στις «αλβανικές Αρχές» (στις δικαστικές αρχές, όχι στην κυβέρνηση της Αλβανίας) ως αποκλειστικά αρμόδιες για το χειρισμό της υπόθεσης ήταν ψυχρολουσία για τον Μητσοτάκη και τα παπαγαλάκια του. Οσο κι αν τα παπαγαλάκια προσπάθησαν να βαφτίσουν χαμάμ την ψυχρολουσία, η στοιχειώδης κρίση δεν εξέλιπε από τους έλληνες πολίτες (πέρα από τα εθνίκια και τους ψεκασμένους).

Ποιος χαρακτήρισε τον Μπελέρι «πολιτικό κρατούμενο»; Ο Γκεντς Πόλο, πρώην υπουργός του Μπερίσα, σε συνέντευξή του στην αντιπολιτευόμενη εφημερίδα «Πανόραμα»! «Ο Μπελέρι συνελήφθη δύο μέρες πριν από τις εκλογές για να μην μπορέσει να κερδίσει. Μιας και η κυβέρνηση απέτυχε και ο Μπελέρι εξελέγη δήμαρχος, τώρα τον κρατάει φυλακή, ώστε δήμαρχος Χιμάρας να μείνει ή να διοριστεί ένα ανδρείκελο του Ράμα. Η υπόθεσή του είναι υπόθεση δημοκρατίας, κράτους δικαίου και ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Αλβανία», είπε. Οπως βλέπουμε, ζήτημα ελληνικής εθνικής μειονότητας δεν έθεσε. Ο Μπελέρι είναι δικός μας (του Δημοκρατικού Κόμματος) και ο Ράμα τον συνέλαβε για να μείνει το ανδρείκελό του. Ποιος είν’ αυτός; Ο προηγούμενος δήμαρχος Γιόργκο Γκόρο, που «εθνικά» είναι ό,τι και ο Μπελέρι!

Μίνι πανικός στο Μαξίμου

Ο Γιώργος Παπαχρήστος των «Νέων» δεν έκρυψε ότι τον συνδέει μακρόχρονη φιλία με την οικογένεια Βαρβιτσιώτη. Δημοσίευσε, λοιπόν, χθες στη στήλη του τα παρακάτω, με πηγή προφανώς τον παραιτηθέντα Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη:

Αν παραβλέψουμε (για ευνόητους λόγους) τα… ηρωικά του Μίλτου, μένει η είδηση (ή «είδηση», αν διαψευστεί, κάτι που δεν έχει γίνει, παρά την πάροδο 24ωρου), ότι ο Μητσοτάκης ζήτησε από τον Μίλτο να μην παραιτηθεί, αλλά να περιμένει τον ανασχηματισμό, που θα γίνει σύντομα. Χθες ο ίδιος ο Μητσοτάκης, μιλώντας off the record με τους συντάκτες που κάλυψαν την ορκωμοσία του Στυλιανίδη, προσπάθησε να «μαζέψει» τα περί επικείμενου ανασχηματισμού, που το ίδιο το μέγαρο Μαξίμου διέρρεε. Κάλεσε και τον Κικίλια σε… «συνάντηση εργασίας»! Αυτά τα «λέω-ξελέω» αποκαλύπτουν ένα μίνι πανικό στο Μαξίμου. Μπορεί να μην έχουν κοινοβουλευτική αντιπολίτευση, μπορεί να κέρδισαν πρόσφατα εκλογές (διπλές μάλιστα), όμως υπάρχει η πίεση των γεγονότων και η αν ησυχία μήπως δε λειτουργήσουν οι βαλβίδες αποσυμπίεσης της λαϊκής οργής με τα παραμύθια περί αρωγής, αποκατάστασης, έργων μακράς πνοής κτλ.

Τον έκαναν… αόρατο

Μια ακόμα απόδειξη του πανικού που επικρατεί στο Μαξίμου και οδηγεί τον Μητσοτάκη σε συνεχείς αλλαγές τακτικής. Δέχτηκε, όπως είδαμε, τον Κικίλια σε «συνάντηση εργασίας», για να δείξει ότι δεν πάει -σύντομα τουλάχιστον- σε ανασχηματισμό. Στην πρωινή τηλεδιάσκεψη που έγινε, όμως, με τον Μητσοτάκη στο Μαξίμου παρέα με μια σειρά υπουργούς και άλλους υπουργούς και υφυπουργούς στο «συντονιστικό κέντρο» της Λάρισας, Κικίλιας δεν υπήρχε πουθενά. Ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα. Από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας συμμετείχαν οι υφυπουργοί Τουρνάς και Τριαντόπουλος!

Αισχρό σόου Φλώρου

Προσέξτε τη φωτογραφία. Τέσσερις νταγκλαράδες στη βάρκα και μια γιαγιά-πούπουλο. Αρκούσε ένας απ’ αυτούς να πάρει τη γιαγιά αγκαλιά και να τη βγάλει από τη βάρκα. Θα την ταλαιπωρούσαν λιγότερο απ’ όσο την ταλαιπώρησαν βάζοντάς την να αποβιβαστεί πατώντας στην πλάτη του ενός από τους νταγκλαράδες που ξάπλωσε… ηρωικά, κάνοντας το σώμα του… μαδέρι.

Επρεπε, όμως, να τραβηχτεί η φωτογραφία για να τη δώσει στη δημοσιότητα ο ίδιος ο Φλώρος (ο ύποπτος 519c της ΕΥΠ/ΚΥΠ) με ανάρτησή του στα social media. Για ν’ αρχίσουν μετά οι τίτλοι του τύπου «Η συγκλονιστική φωτογραφία…» και να τρέχουν οι Τατιάνες να βρουν τη μάνα του πεζοναύτη και άλλα τέτοια εμετικά.

Οπως διαβάσαμε εις την έγκριτο ιστοσελίδα dogma.gr (σταματήστε, επιτέλους, να γελάτε), «Η Υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης κυρία Μαρίνα Πατούλη επισκέφθηκε σήμερα (13/9) το μεσημέρι τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.  Η κ. Πατούλη αναφέρθηκε στην δημιουργία ενός αυτοδιοικητικού δικτύου, με το οποίο υλοποιούνται στόχοι βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ τονίζοντας πως στο κομμάτι αυτό συμπεριλαμβάνεται η κοινωνική προσφορά και το ανθρωπιστικό έργο. Σημείωσε ότι επιθυμία της είναι να γίνει σύμμαχος της Αρχιεπισκοπής, ώστε να συμβάλλει το εν λόγω Δίκτυο στην σημαντική προσφορά της Εκκλησίας. Παράλληλα, εξήρε το έργο των ενοριών της Μητροπόλεως Κηφισίας, όπου η ίδια δραστηριοποιείται, και τόνισε ότι η προσφορά τους στους πάσχοντες συνανθρώπους μας είναι πολύ σημαντική». Εις την επίσης έγκριτο ιστοσελίδα vimaorthodoxias.gr μπορείτε να βρείτε ολόκληρο μπουκέτο φωτογραφιών από αυτήν την ιστορικών διαστάσεων συνάντησιν.

ΥΓ1. Να τα βλέπει αυτά ο πρώην της και να σκάει απ’ το κακό του.

ΥΓ2. Ο αρχιεπίσκοπος Τζερόνυμο, παρά την ηλικία και τα προβλήματα υγείας, βρίσκει πάντα χρόνο για να φωτογραφίζεται με τους ευσεβείς celebrities.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 14 Σεπτέμβρη
Επόμενο άρθρο Κούλης και Ούρσουλα πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες

Σχετικά Αρθρα

Tριτοκοσμικές συνθήκες στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας

Κόντρες 12 Μάι 2025, 14:28

Δεξιότατος και πονηρότατος

Κόντρες 9 Μάι 2025, 14:22

Αυτό το γκάλοπ πώς σας διέφυγε;

Κόντρες 8 Μάι 2025, 15:07

Μια χαψιά τον έκανε ο Θύμιος τον αναμορφωτή του σιδηροδρομου

Κόντρες 7 Μάι 2025, 12:33

Μια διάτρητη ασφαλίτικη υπηρεσία

Κόντρες 6 Μάι 2025, 13:37

Επιχείρηση «Αναζητήσατε χάπατα»

Κόντρες 5 Μάι 2025, 12:27
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Aνταμ Μπόλερ: Και πίνω τσάγια με τον Χαλίλ Αλ-Χάγια…

12 Μάι 2025, 20:03
Κόντρες

Tριτοκοσμικές συνθήκες στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας

12 Μάι 2025, 14:28
Διεθνή

Απευθείας διαπραγματεύσεις με τη Χαμάς διεξάγουν οι ΗΠΑ – Ανακοινώθηκε η πρώτη συμφωνία!

Εγκεφαλικά στη σιωνιστική οντότητα!

12 Μάι 2025, 11:09
Εργατικά

Δυνατό χαστούκι σε Πιερρακάκη και Μητσοτάκη: Η Χρύσα Χοτζόγλου επιστρέφει στο σχολείο της

Εκδόθηκε προσωρινή διαταγή αναστολής της παράνομης απόφασης Πιερρακάκη με την οποία τέθηκε σε δυνητική αργία

12 Μάι 2025, 10:47
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Μάη

12 Μάι 2025, 00:01
Διεθνή

Αν θέλετε να μάθετε τον αριθμό, ρωτήστε τη Σάρα Νετανιάχου

11 Μάι 2025, 20:14
Πολιτισμός

Kehlani: Στο στόχαστρο του σιωναζισμού και των υποστηρικτών του

11 Μάι 2025, 12:21
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Μάη

11 Μάι 2025, 00:01
Πολιτισμός

Πάντα τέτοια: Ακυρώθηκε εκδήλωση της σιωνιστικής πρεσβείας στη Θεσσαλονίκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Βιβλίου

10 Μάι 2025, 20:56
Διεθνή

«Οι Πύλες της Κόλασης», Κύκλος 1, Επεισόδιο 2

Al-Qasam Productions

10 Μάι 2025, 11:48
Διεθνή

Το ΡΚΚ παραδίδει τα όπλα και αυτοδιαλύεται

10 Μάι 2025, 09:38
Καταστολή

Η Ζαχαράκη στη Σύνοδο Πρυτάνεων: Κρεσέντο τρομοκρατίας και καταστολής

10 Μάι 2025, 07:50
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

10 Μάι 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Μάη

10 Μάι 2025, 00:01
Διεθνή

Mε τα μαγιό και σαγιονάρες στα καταφύγια οι σιωνιστές

Τους (ξανα)έκοψαν τα ήπατα οι Χούθι

9 Μάι 2025, 21:30
Διεθνή

Οσο και να προσευχηθείτε, η κόλαση για εσάς δεν είναι στον άλλο κόσμο, είναι στη Γάζα

9 Μάι 2025, 18:47
Κόντρες

Δεξιότατος και πονηρότατος

9 Μάι 2025, 14:22
Αγροτικά

«Μαύρο πρόβατο» της ΕΕ η Ελλάδα, λόγω της εγκληματικής διαχείρισης της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

9 Μάι 2025, 12:40
Ιστορία

80 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

Σήμερα η καρδιά της ανθρωπότητας χτυπά στην Παλαιστίνη

9 Μάι 2025, 09:43
Εργατικά

Η Χρύσα Χοτζόγλου δεν είναι μόνη

Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

9 Μάι 2025, 08:33
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Μάη

Ημέρα νοσηλευτριών.

1936: Ογκώδεις διαδηλώσεις σε Αθήνα και Πειραιά, άγριες συγκρούσεις με την αστυνομία.

1947: Εγκαινιάζεται το στρατόπεδο της Μακρονήσου.

1969: Καταδίκες δεκαέξι μελών και στελεχών του ΚΚΕ από το στρατοδικείο Αθηνών.

1971: Συλλαμβάνονται τέσσερις βομβιστές του ΠΑΚ.

1972 : Βομβιστικές επιθέσεις της RAF σε Ακουρσμπουργκ και Μόναχο, πέντε τραυματίες αστυνομικοί και εξήντα καταστραμμένα αυτοκίνητα.

1974: Καταδίκη 27 ατόμων από το στρατοδικείο Ιωαννίνων για συμμετοχή στην οργάνωση “Αρης Βελουχιώτης“.

1979: Βόμβα στην αίθουσα του εργατοδικείου στην Ομόνοια (ΕΛΑ).

1981 : Πεθαίνει ο αγωνσιτής του IRA Francis Hughes μετά από 59 μέρες απεργίας πείνας.

1985: Φασίστες της ΕΠΕΝ υπό τον Μάκη Βορίδη επιτίθενται σε διαδηλωτές που διαμαρτυρόταν για την αστυνόμευση των Εξαρχείων και την αστυνομική βία.

1998: Βόμβες σε δύο εκθέσεις αυτοκινήτων σε Κατεχάκη και Μεσογείων (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία είναι αφιερωμένη στην ψηφιακή μετάβαση και το ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης στα ζητήματα υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων. Σε έναν κόσμο που η διείσδυση της τεχνητής νοημοσύνης στη εργασία και την παραγωγή ολοένα και αυξάνεται, η επιλογή αυτή σηματοδοτεί τις μεγάλες προκλήσεις και δυνατότητες που αναδύονται για την ενδυνάμωση της υγιούς και ασφαλούς εργασίας στην ψηφιακή εποχή. Καθώς η ψηφιοποίηση, συμπεριλαμβανομένης της τηλεργασίας, της αυτοματοποίησης και της αυξανόμενης σημασίας της εργασίας μέσω πλατφορμών, εισάγει νέα μοντέλα απασχόλησης, είναι περισσότερο από ποτέ απαραίτητη μια ολιστική προσέγγιση της επαγγελματικής υγείας και ασφάλειας, βασισμένη στην ουσιαστική συμμετοχή των εργαζομένων, τη διαφάνεια στη λήψη αποφάσεων, ιδίως ως προς τη διαμόρφωση ισχυρών νομικών πλαισίων που εξασφαλίζουν τη συμμόρφωση με ηθικά πρότυπα και την προστασία προσωπικών δεδομένων, τη συνεχή ενίσχυση των δεξιοτήτων, καθώς και την αντιμετώπιση νέων κινδύνων που συνδέονται με την ψυχική υπερφόρτωση. Διασφαλίζοντας, σε κάθε περίπτωση, ότι οι τεχνολογικές εξελίξεις υλοποιούνται με πλήρη σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις κοινωνικές αξίες. Στη χώρα μας, αξιοποιώντας τα θετικά βήματα που έχουν ήδη γίνει τα τελευταία χρόνια, ιδίως σε ζητήματα προστασίας των εργαζομένων μέσω τηλεργασίας ή ψηφιακών πλατφορμών, καθώς και αντιμετώπισης της βίας και παρενόχλησης στους χώρους εργασίας, προχωρούμε στην αναθεώρηση και τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου για την υγεία και ασφάλεια στην εργασία. Συμμετέχουμε ενεργά στις δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης, στο πλαίσιο της τρέχουσας πανευρωπαϊκής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία (EU OSHA) με θέμα την επαγγελματική υγεία και ασφάλεια στην ψηφιακή εποχή. Υλοποιούμε το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία, στο πλαίσιο του οποίου θα ψηφιοποιηθούν σημαντικές διαδικασίες και θα δημιουργηθεί ψηφιακό αποθετήριο νομοθεσίας και εκπαιδευτικού υλικού για την καλύτερη συμμόρφωση των επιχειρήσεων στη νομοθεσία για την προστασία της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων.

Υπουργείο Εργασίας, 28.4.2025

(Αν ζητήσεις από την Κεραμέως να επαναλάβει «με δικά της λόγια» αυτή την ανακοίνωση, θα αρχίσει να ρετάρει. Λογικό. Τι να ξέρει από Υγιεινή και Ασφάλεια της Εργασίας μια νεοφιλελεύθερη μεγαλωμένη στα πούπουλα; Αλλά κι αυτοί που τα έγραψαν ή μάλλον που τα αντέγραψαν από κάποιο ακαδημαϊκό κείμενο ή κείμενο της ευρωενωσίτικης γραφειοκρατίας δεν είναι καλύτεροι. Προκαλούν! 51 θάνατοι στους χώρους εργασίας καταγράφηκαν το πρώτο τρίμηνο του 2015. Αριθμός ρεκόρ. Χώρια οι τραυματισμοί από εργατικά «ατυχήματα», η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων δεν αναφέρεται ή -αν παρεμβληθεί νοσοκομείο και δεν μπορεί να γίνει αλλιώς- αναφέρονται με διαφορετική αιτιολογία. Γι’ αυτό μιλάμε για πρόκληση. Οσο για τις επαγγελματικές ασθένειες, αυτές απλά… δεν υπάρχουν. Γι’ αυτό μιλάμε για πρόκληση)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo