Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Το φιάσκο των εξετάσεων PISA
  • Οι επιπτώσεις του ισραηλινοαμερικανικού πολέμου κατά του Ιράν στην Παλαιστινιακή Αντίσταση
  • Από το 2021 έπρεπε να έχει αποφυλακιστεί ο Αλ. Γιωτόπουλος
  • Σαν σήμερα 22 Μάη
  • H χίμαιρα των 70 δισ. δολαρίων του Τραμπ για τη Γάζα καταρρέει
  • Η απελπισία του σιωναζιστή στρατιωτικού
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Πρώτο τραπέζι πίστα
Κόντρες

Πρώτο τραπέζι πίστα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr23 Ιούν 2021, 19:35

Τι μας έλεγαν τα κυβερνητικά παπαγαλάκια, εργαλειοποιώντας τη στάση του ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ; Οτι οι ευρωπαίοι σοσιαλδημοκράτες δε θέλουν να βλέπουν τον Τσίπρα, γι’ αυτό και ο Πέδρο Σάντσες δεν τον συνάντησε όταν ήρθε στην Αθήνα. Μόνο που ο Τσίπρας θα είναι πρώτο τραπέζι πίστα και στην Προπαρασκευαστική Σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών την Πέμπτη στις Βρυξέλλες και στη Συνάντηση των Ηγετών του PES την Παρασκευή στο Βερολίνο. Ως παρατηρητής, βεβαίως. Θα είναι και η Φώφη ως… τακτικό μέλος. Λέτε να της δώσουν καμιά σημασία τα «καρτάλια» της σοσιαλδημοκρατίας; Τι έχει να τους προσφέρει; Το 6% (που μπορεί την επόμενη φορά να είναι μικρότερο) ή την προοπτική να μην είναι κάν πρόεδρος μετά από μερικούς μήνες; Αντίθετα, ο Τσίπρας έχει να τους προσφέρει το ισχυρό ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ και την προοπτική να ξαναγίνει πρωθυπουργός.

Toν δεξιό κι αν τον πλένεις…

Για να μην κοστίσει και στη ΝΔ και στην προσωπική πολιτική καριέρα της η ιστορία με το σκοταδιστικό συνέδριο για τη «γονιμότητα», η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια (ουφ!), Μαρία Συρεγγέλα, ανέλαβε να επιδείξει το… μοντέρνο πρόσωπο της Δεξιάς, που έχει… λίγο απ’ όλα. Πήγε, λοιπόν, στη Θεσσαλονίκη για να μιλήσει σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ με θέμα «Το δημογραφικό ζήτημα – Η στήριξη των νέων οικογενειών». Εκανε και κάτι τοπικές επαφές, για να φαίνεται ότι ασκεί… κυβερνητικό έργο και νομίζει ότι άλλαξε την εικόνα του «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια», που χαρακτηρίζει διαχρονικά τη Δεξιά.

Γίνονται βασανιστήρια στη ΓΑΔΑ; Θεός φυλάξοι…

Ρωτήθηκε η Πελώνη σχετικά με τον τετραήμερο άγριο ξυλοδαρμό Γεωργιανού στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να ομολογήσει ότι αυτός σκότωσε την Καρολάιν Κράουτς, και έδωσε την εξής… τροχονομική απάντηση: «Είναι πολύ ειδικό αυτό που ρωτάτε. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι στο πλαίσιο της έρευνας για το έγκλημα εξετάστηκε ο εν λόγω ύποπτος με βάση τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Σε κάθε περίπτωση αυτό είναι ένα ζήτημα που αφορά το αρχηγείο της ΕΛΑΣ».

Είναι πραγματικά καταπληκτικό. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ερωτάται για ένα σοβαρό ζήτημα (εκτός αν δεν είναι σοβαρό ζήτημα ο βασανισμός ενός ανθρώπου από την Αστυνομία) και αντί να απαντήσει με το καθιερωμένο «θα ρωτήσω και θα σας ενημερώσω στο επόμενο μπρίφινγκ», παρέπεμψε τους πολιτικούς συντάκτες στην… Αστυνομία.

Από ΜΜΕ της Δεξιάς, που δε θέλουν να βλέπουν τον Χρυσοχοΐδη ούτε ζωγραφιστό, η απάντηση της Πελώνη ερμηνεύτηκε ως «άδειασμα» του Χρυσοχοΐδη, συνδυαζόμενη και με την απάντηση του Σκέρτσου σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, στο ερώτημα αν ο «υνεχίζει να έχει την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη»: «Ολοι οι υπουργοί έχουν την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού μέχρι να υπάρξει κάποια αλλαγή», είχε απαντήσει ο Σκέρτσος.

Το φαινόμενο των δεξιών που προσπαθούν να ξεφορτωθούν τον Χρυσοχοΐδη, χρεώνοντάς του (όχι άδικα) από τον ξυλοδαρμό του Ινδαρέ και των γιων του μέχρι το ξέλο στη Νέα Σμύρνη, από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ μέχρι τους μαφιόζους που αλληλοεξοντώνονται εν μέση οδώ και από τη δραπέτευση του χρυσαυγίτη Παππά μέχρι τον Φουρθιώτη, είναι διασκεδαστικό. Καλύτερα να τραγουδήσουν το άσμα «Εγώ με την αξία μου κι όχι με ξένες πλάτες», το οποίο δεν ταιριάζει στον Χρυσοχοΐδη. Εχει «υψηλούς» προστάτες, οι οποίοι υποχρέωσαν τον Μητσοτάκη να τον βγάλει από τη ναφθαλίνη και να τον ξανακάνει υπουργό Μπάτσων και Καταστολής. Ο νοών νοείτω.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑσφαλιστικό έκτρωμα τύπου Πινοσέτ με πρόσχημα τη «γήρανση του πληθυσμού»
Επόμενο άρθρο Με κλειστά σχολεία προωθείται η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών

Σχετικά Αρθρα

Αβρόχοις ποσί θα περάσουν Τζαβέλλας-Δεμίρης

Κόντρες 19 Μάι 2026, 19:23

Φαβορί ο Μπακέλας; Ελα, δεν το πιστεύω

Κόντρες 18 Μάι 2026, 15:21

Nτροπή σου, Σι Τζιπίνγκ 

Κόντρες 15 Μάι 2026, 11:55

Μαθημένοι στις κωλοτούμπες

Κόντρες 14 Μάι 2026, 20:25

Δε βγαίνουν τα νούμερα

Κόντρες 13 Μάι 2026, 15:02

Βόλεμα των «μαύρων»

Κόντρες 11 Μάι 2026, 11:09
Ροή Ειδήσεων
Παιδεία

Το φιάσκο των εξετάσεων PISA

22 Μάι 2026, 12:11
Διεθνή

Οι επιπτώσεις του ισραηλινοαμερικανικού πολέμου κατά του Ιράν στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

22 Μάι 2026, 12:02
Καταστολή

Και οι υπόλοιποι φυλακισμένοι για την υπόθεση της 17Ν

Από το 2021 έπρεπε να έχει αποφυλακιστεί ο Αλ. Γιωτόπουλος

22 Μάι 2026, 10:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Μάη

22 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

H χίμαιρα των 70 δισ. δολαρίων του Τραμπ για τη Γάζα καταρρέει

Οι δωρητές αρνούνται να χρηματοδοτήσουν το λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης»

21 Μάι 2026, 17:10
Διεθνή

Η απελπισία του σιωναζιστή στρατιωτικού

21 Μάι 2026, 14:08
Παιδεία

Σύλλογος μελών ΔΕΠ Παντείου: Οχι δίδακτρα στα μεταπτυχιακά

Υπερασπιζόμαστε τον Δημόσιο και Δωρεάν χαρακτήρα του Πανεπιστήμιου

21 Μάι 2026, 13:19
Υγεία

Ξαναδοκιμάζουν να βάλουν εξετάσεις στους γιατρούς για έναρξη ειδικότητας – Να μην περάσει!

21 Μάι 2026, 13:06
Παιδεία

Με ευθύνη της κυβέρνησης το βρώμικο κύκλωμα έκδοσης παράνομων πτυχίων και πιστοποιήσεων για μοριοδότηση στον ΑΣΕΠ καλά κρατεί

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου από την ΟΙΕΛΕ

21 Μάι 2026, 12:20
Εργατικά

Η κατακραυγή, η αλληλεγγύη, ο αγώνας κράτησαν την μάνα του παιδιού με αυτισμό στη δουλειά της στη Σάμο

21 Μάι 2026, 12:09
Πολιτική

Ανέλεγκτοι, ανεξέλεγκτοι, εξαρτημένοι

21 Μάι 2026, 12:04
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Μάη

21 Μάι 2026, 00:01
Πολιτική

Μητσοτάκη, είσαι συνυπεύθυνος για τα βασανιστήρια των σιωναζιστών σε παράνομα συλληφθέντες και απαχθέντες αγωνιστές

20 Μάι 2026, 22:07
Διεθνή

Τα drones της Χεζμπολά παραλύουν μέχρι και το 80% των επιχειρήσεων του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

20 Μάι 2026, 21:38
Πολιτική

Αναβάλλεται η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάχια Σινουάρ

Θα γίνει την επόμενη Πέμπτη, 28 Μάη

20 Μάι 2026, 20:05
Αγροτικά

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε και η ΝΔ συνεχίζει ακόμα να παραβιάζει την Τεχνική Λύση για τους βοσκότοπους, για να βολέψει το φούσκωμα του αριθμού των αιγοπροβάτων

Γι' αυτό καθυστερούν πάνω από 11 χρόνια τα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης

20 Μάι 2026, 19:41
Εργατικά

Μήνυση κατά των μελών του ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά Χρύσας Χοτζόγλου και Ακρίτα Καλούση

Από τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

20 Μάι 2026, 10:37
Πολιτισμός

Πεπρωμένο μας η πατρίδα μας, η Παλαιστίνη…

Roger Waters - Mοna Miari, COMFORTABLY NUMB RE-IMAGINED

20 Μάι 2026, 10:24
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Μάη

20 Μάι 2026, 00:01
Η παπάρα

Παπαγαλάκια-γκεμπελίσκοι ντεφορμέ

19 Μάι 2026, 21:45
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Μάη

Ημέρα βιοποικιλότητας.

Σρι Λάνκα: Ημέρα δημοκρατίας (1972).

1943: Απεργία 40.000 εργατών εργοστασίων ελαστικών στο Οχάιο (ΗΠΑ).

1963: Δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη κατά του βουλευτή της ΕΔΑ Γρηγόρη Λαμπράκη.

1967: Σε παραλία της Ρόδου ανακαλύπτεται το πτώμα του καταζητούμενου από τη χούντα δικηγόρου Νικηφόρου Μανδηλαρά.

1969: Βόμβα (ΔΑ) στο χολ του 8ου ορόφου του «Χίλτον».

1969: Πέντε καταδίκες μελών της ΔΑ στην Αθήνα.

1973: Συλλαμβάνεται και βασανίζεται ο αξιωματικός Σπύρος Μουστακλής.

1998: Βόμβα σε υποκατάστημα της «Alpha bank» στην Αχαρνών (17Ν).

2005: Πεθαίνει ο Χαρίλαος Φλωράκης.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα κόμματα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, του Βελόπουλου, του Βαρουφάκη, η Νέα Αριστερά, το κόμμα Τσίπρα, το κόμμα Καρυστιανού, το πιθανό κόμμα Σαμαρά και, δυστυχώς, μαζί το αγχωμένο από την έλευση Τσίπρα και Καρυστιανού ΠΑΣΟΚ, είναι εκδοχές του κόμματος των Τεμπών. Ολα μαζί και το καθένα χωριστά απειλούν την πολιτική σταθερότητα (το ΠΑΣΟΚ ήδη, με την επιπόλαιη πρότασή του για τα funds, είναι σαν να προεικάζει για τη χώρα ένα στάτους κρίσης). Ολα τα κόμματα που προανέφερα, αν και έχουν πολλές φορές αποτύχει να ανατρέψουν τη σταθερότητα, συνεχίζουν να προετοιμάζονται για τη μητέρα των μαχών· τις εκλογές.

Hλίας Κανέλλης

(Εξαίρεσε μόνο το ΚΚΕ. Οχι γιατί το συμπαθεί αλλά γιατί το κατατάσσει σε άλλη, χειρότερη κατηγορία. Και γιατί αυτοί που θα ψηφίσουν ΚΚΕ είναι απίθανο να προέλθουν από τη ΝΔ. Ενώ όλα τα άλλα κόμματα, αριστερά και δεξιά της ΝΔ στον εικονικό πολιτικό χάρτη, απειλούν με αφαίμαξη τη ΝΔ του Μητσοτάκη. Ολα μπορούν να της αφαιρέσουν ψηφοφόρους, άλλο περισσότερους άλλο λιγότερους. Οπότε, λίγο το ένα κόμμα, πολύ το άλλο, πέφτει ο Μητσοτάκης κάτω από το 25% και… πιάνει αεροδιάδρομο. Χτύπησε συναγερμό ο μηχανισμός προπαγάνδας του μεγάρου Μαξίμου: πρέπει να ιδρώσετε τη φανέλα. Πρέπει να βάλλετε μπροστά στον ψηφοφόρο το δίλημμα «σταθερότητα ή περιπέτειες», ο εστί μεθερμηνευόμενον – που λέει και ο ευαγγελιστής – «Μητσοτάκης ή χάος». Πώς τους βάζεις όλους σε κοινό παρονομαστή, όταν η πολιτικοϊδεολογική τους ρητορική παρουσιάζει τεράστιες αποκλίσεις; Μπορείς, για παράδειγμα, να βάλεις το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ και όλα τα κομμάτια του άλλοτε ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ σε κοινό παρονομαστή: να τα χαρακτηρίσεις εκδοχές της σοσιαλδημοκρατίας. Αυτό, όμως, δεν βολεύει, γιατί η σοσιαλδημοκρατία είναι ένα συστημικό πολιτικό ρεύμα που ουδείς διανοήθηκε να την χαρακτηρίσει φορέα σκόπιμης πολιτικής αστάθειας. Μπορείς, επίσης, να βάλεις τα ακροδεξιά μορφώματα στον ίδιο παρονομαστή, συμπεριλαμβάνοντας και τον Σαμαρά, αν φτιάξει κόμμα. Ούτε αυτό βολεύει, όταν ο μεν Σαμαράς προέρχεται από τα σπλάχνα της ΝΔ, στην οποία επιπροσθέτως κατέχουν περίοπτες θέσεις φασίστες πογκρομιστές σαν τον Βορίδη, άνθρωποι που ζητούσαν να υπάρξουν νεκροί μετανάστες στα σύνορα σαν τον Πλεύρη και θαυμαστές του Παττακού και του πατριάρχη του ελληνικού νεοναζισμού Κ. Πλεύρη σαν τον Γεωργιάδη. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορείς να βάλεις στον ίδιο παρονομαστή τη σοσιαλδημοκρατία με την ακροδεξιά. Οπότε κάνεις μια κατασκευή και τους μαζεύεις όλους σ’ αυτήν: «κόμμα των Τεμπών». Εκτός του ότι αυτή καθαυτή η κατασκευή θυμίζει την ετοιμόρροπη καλύβα του καραγκιόζη, είναι στο φινάλε προβληματική για το αφεντικό. Γιατί η συντριπτική πλειοψηφία του λαού έχει εδραία πεποίθηση ότι στα Τέμπη διαπράχτηκε ένα μαζικό έγκλημα, για το οποίο την ευθύνη φέρει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η οποία, εκτός του ότι δε ανέλαβε την ευθύνη της, διέπραξε και το έγκλημα της συγκάλυψης. Οταν το έγκλημα στα Τέμπη κατέβασε στο δρόμο πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους σε όλη τη χώρα, τόσους όσους δεν είχε κατεβάσει κανένα άλλο ζήτημα εδώ και δεκαετίες, το να χαρακτηρίζεις σύσσωμη την αντιπολίτευση, αριστερά και δεξιά της ΝΔ, «κόμμα των Τεμπών», μάλλον τιμητικό είναι γι’ αυτήν. Οπότε το δίλημμα «Μητσοτάκης ή χάος», που κατασκεύασες, εύκολα μετατρέπεται σε «οποιονδήποτε άλλο ή άλλη, εκτός από τον Μητσοτάκη». Είναι ντεφορμέ τα παπαγαλάκια, οι γκεμπελίσκοι της μητσοτακικής προπαγάνδας. Δε φταίνε αυτοί. Η κατάσταση είναι τόσο στριμόκωλη για το αφεντικό που στέρεψαν από ιδέες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo