Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 10 Σεπτέμβρη
  • Ιράν προς ΗΠΑ: Επιστρέψτε στο Μνημόνιο Κατανόησης του Ισλαμαμπάντ, γιατί δεν σας παίρνει
  • Φοιτητές ΕΜΠ: Κανένας φοιτητής να μη διαγραφεί
  • Σύλλογος Εστιακών Φοιτητών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων: Ο νέος χουντικός Εσωτερικός Κανονισμός χρεώνει τα πάντα στους φτωχότερους φοιτητές
  • Και συ Βρούτε; Αλλιώς: Δύσκολοι καιροί για υποστηρικτές του σιωνισμού
  • Μια χαρά τη δουλεύουν τη μηχανή
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Dixi et salvavi animam meam»Dixi et salvavi animam meam
Dixi et salvavi animam meam

Dixi et salvavi animam meam

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr18 Νοέ 2006, 00:00
Το ζην, το εφ ζην ή το (εφ) τζιν and tonic; (περί αγώνα και αλκοολισμού)

ΚΑΤΑΛΗΨΗ: The choice of a new generation

Στην κυριολεξία «άναψε φωτιές η κυβέρνηση»…

Πανσπουδαστική νούμερο οχτώ

Κατάστρεψε κι εσύ μια κάμερα κι ένα παρκόμετρο μπορείς

Ασφάλιση και ασφ-αλητεία
 
 
♦ «Πέφτει» η εμπιστοσύνη της κοινής γνώμης στο ΝΑΤΟ στη γειτονική Μακεδονία: σύμφωνα με άρθρο του Μπόμπι Χρήστοφ στη ΒΡΕΜΕ (11-11-06). Τον Μάρτη του 2002 το ποσοστό υπέρ του ΝΑΤΟ έφτανε μόνο το 25,5%. Κι αυτό συμβαίνει σε μια εποχή που οι κυβερνήσεις της Μακεδονίας, της Κροατίας και της Αλβανίας συζητούν για πιθανή ένταξη των χωρών τους στο ΝΑΤΟ.
 
♦ Είναι MUST το νέο τεύχος (Νο 10) του περιοδικού SARAJEVO.
 
♦ «Ζορίζεται» μας λέει ο Α. Ρουμελιώτης γιατί ως εργάτης (;) του πνεύματος (κατά δήλωσίν του) «δεν προλαβαίνει»… (ΕΛΕΥΘΕΡΟ-ΤΥΠΙΑ, 10-11-06). Γιατί, λέει, έχει να «γράψει» (η δουλειά του δεν είναι;) και έχει και «ανθρώπινες ανάγκες»… Αυτό το καταλαβαίνουμε και «συμπάσχουμε». Εκείνο όμως που δεν μας λέει ο κ. γραφιάς είναι το θέμα των «μπικικινίων», κοινώς πόσα σαβουρώνει η τσέπη του.
 
♦ Διαβάζοντας τις λεγόμενες πολιτιστικές σελίδες των εφημεριοδικών (εφημερίδων και περιοδικών) διαπιστώνουμε ότι απλώς διαφημίζουν (βιβλία, παραστάσεις, ματαιοδοξίες…) με τη μορφή «ενημερωτικών» άρθρων και σημειωμάτων.
 
♦ Φυσικά και είναι ενδιαφέρουσα η έκδοση «ΑΙΜΟΣ, ανθολογία βαλκανικής ποίησης» (χωρίς τουρκική συμμετοχή και μακεδονική τοιαύτη). Οι προτάσεις των μεταφραστών που υιοθέτησαν οι (εκδότες) «Φίλοι του περιοδικού ΑΝΤΙ» είναι επιπλέον «σπόρος» στο «δέντρο που πληγώναμε» – τα Βαλκάνια. Πέρσι ήταν 7.34 ευρώ. Φέτος αυξήθηκε στο τρελλό ποσό των 7.50 ευρώ η ώρα στα φροντιστήρια ξένων γλωσσών. Δεκάξη ΟΛΟΚΛΗΡΑ λεπτά (γουάου!). (Αυτό σύμφωνα με τη σύμβαση του εργοδοτικού «συλλόγου εργαζομένων» με τους… εργοδότες. Ενώ από την άλλη η κ. ΟΙΕΛΕ υπέγραψε σύμβαση για 8.54 ευρώ την ώρα (άμα τα πάρει κανείς -τα ευρώ αυτά- γράψτε μου). Επιπλέον: έχει φαγωθεί η εργοδοσία να βγει εργάσιμη η 28η Οκτωβρίου και η 17η Νοέμβρη. Και (ρωτάμε εμείς) πόσες εργαζόμενες/οι στα φροντιστήρια ξένων γλωσσών πληρώνονται ΟΛΟ το Δεκέμβρη και το ΠΑΣΧΑ; (ΔΕΝ είναι ρητορική η ερώτηση μιας και είναι χιλιάδες τα φροντιστήρια ξ.γ. στην Ελλάδα και χιλιάδες οι εργαζόμενες/οι). Υπό τοιαύτας συνθήκας καλούνται οι σκλάβοι/εργαζόμενοι στις γαλέρες που ονομάζονται φ.ξ.γ. να διδάξουν γλώσσες (η διδασκαλία των οποίων δεν παρεκκλίνει ούτε εκατοστό από την μέθοδο της κλασσικής «επανάληψης» (repetitio mater studiorum;) και αποστήθισης -λέγοντας διδασκαλία εννοούμε και το «βιβλιακό» υλικό που είναι από νωρίς -πολύ νωρίς- εστιασμένο και προσαρμοσμένο στις παντοειδείς γλωσσοεξετάσεις).
 
♦ Η σφαγή Παλαιστινίων από τους σιωνιστές: Silence of the lambs (στο ρόλο του παρανοϊκού δόκτορα Λέκτερ ο νυν προωθυπουργός του Ισραήλ Εχούντ Ολμερτ).
 
♦ (Για άλλη μια φορά) φαρμάκι τα φάρμακα.
 
♦ Φιλοεφοπλιστικά μέτρα του Μ. Κεφαλογιάννη (Του απιστεύτου)!
 
♦ «Η ανάγκη του Αλ. Τσίπρα, μετά την επιτυχία της «Ανοιχτής Πόλης», να δηλώνει σε υψηλούς τόνους και προς πάσα κατεύθυνση ότι δε θα γίνει Βούγιας ή αλλιώς δε θα πάει για μεταπτυχιακά στο ΠΑΣΟΚ, δείχνει το μέγεθος του σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Συνασπισμός» (Χ. Γολέμης, στην ΑΥΓΗ,10-11-06). Με άλλα λόγια: στην Αριστερά (γενικώς) φοιτούν τα στελέχη της, επιμορφώνονται σε διάφορες θέσεις, παίρνουν πτυχίο στο ΠΑΣΟΚ (ίσως κάνουν και μεταπτυχιακό) και λαμβάνουν διδακτορικό από τη Νέα Δημοκρατία…
 
♦ Γιατί χαίρεται ΟΛΟΣ ο τύπος και πανηγυρίζει (της ριζο-σπαστικής αριστεράς περιλαμβανομένης) για τις επιτυχίες των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ;
 
♦ «Mea culpa» του Γκύντερ Γκρας (το θηλυκό= mon cul ή αρχίγια καλαβρέζικα…)
 
♦ Πόσο ήρεμα και απλά (είναι πολλαπλά τα ευρώ) «γύρισε» ο Ζούγκλας στο ALTER…
 
♦ Πρόωρες εκλογές: τουλάχιστον η πρόωρη εκσπερμάτιση (κατά το σεξολόγο Ξεσκητή) εμπεριέχει και λίγη ηδονή…
 
♦ «Πολύ μικρές εταιρείες ιδρύουν οι Ελληνίδες» (Η ΝΑΥΤΕ-ΜΠΟΡΙΚΗ, 3-11-06): Small is beautiful (but not profitable).
 
♦ Ο.Π.Κ.Ε: όταν (οι) πούστηδες κινούνται ενεργούμενοι.
 
♦ Πολύ μεγάλο (απύθμενο) το θράσος του ΠΡΙΝ και του Αλ. Αναγνωστάκη στο ΘΕΜΑ του ΠΡΙΝ (12-11-06).
 
♦ «Οι εκρήξεις στην παιδεία, προάγγελος εργατικών πολιτικών εξεγέρσεων» (ΠΡΙΝ,12-11-06): μπορεί κάποιος να μας το μεταφράσει;
 
♦ ΟΛΑ τα βλέπει η Μάγια Τσόκλη στα (ξενέρωτα) ταξίδια της. Πουθενά όμως, φτώχεια, ανεργία, δυστυχία (ΟΛΑ ΚΑΛΑ, της πάνε…).
 
♦ Προς τι ο θόρυβος για μπάτσους-δικαστές; Σκυλιά του συστήματος είναι – τα αφεντικά τούς περιποιούνται.
 
♦ «ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ: Εχει συνέχεια, θα έχει διάρκεια» (ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ, 10-11-06). Οταν «κλείνουν» οι αγώνες, οι πουτάνες βγαίνουν τσάρκα (λαϊκή παροιμία-πρόσφατη)…
 
♦ Μίκης Θεοδωράκης: κατάντησα και πάλι ξένος στη χώρα μου (εγώ, ο ξένος, κατά Στράτο Δ.)
 
♦ «Δεν πέρασε η… «εβδομάδα 62 ωρών»! – στο συμβούλιο υπουργών της Ε.Ε.» (Η ΑΥΓΗ, 8-11-06). Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί…
 
♦ Τον πούλο θα λάβει ο Ηρακλής μετά την παραίτηση Κωφίδη.
 
♦ «Η σύγχρονη τέχνη πάει σχολείο» κατά την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, 3-11-06. Μόνο που τα σχολεία είναι το Γυμνάσιο Βούλας, το Ράλλειο Πειραματικό Γυμνάσιο Θηλέων Πειραιά, το Γυμνάσιο Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου, το νηπιαγωγείο της σχολής Μωραΐτη, το δημοτικό της Σχολής Χιλλ.
 
♦ Ενδιαφερουσότατη η πρόταση του συγκροτήματος ΕΛΕΥΣΙΣ που τραγουδάει στίχο στα αρχαία ελληνικά.
 
♦ Και λίγο Αριστοφάνη για επιδόρπιο (Νεφέλες): «Και γαρ παραβλέψας τι μειρακίσκης νυν δη κατείδον και μαλ’ ευπροσώπου συμπαιστρίας χιτωνίου παραρραγέντος τιτθίου προκύψαν» το οποίο σημαίνει: «Και λοξοκοίταξα τώρα – κι όμορφη αντίκρισα παιδούλα – χοροπηδηχτούλα – σκίστηκε το μπλουζάκι της, σπάρταρε το βυζάκι της» (Α-ρε-στοφάνη παιδέρα, που οι ελληναράδες σ’ έχουνε για πατέρα…).
 
♦ Οκτωβριανή επανάσταση που έγινε Νοέμβρη…
 
♦ Μερικές από τις ταινίες που δεν προβάλλονται: ο διάβολος κρατάει τσάντα, οι τελευταίες σφαίρες της Σόφι Κωλ, Γύρνα (από) πίσω, οι των σιαγόνων μας, ασθμαίνοντας στη Ραφήνα, τα κλειδιά των Κυκλώπων, Παρί σε τεμ(άχια), Λάδι in the water, ο άνεμος κουρεύει το μοσχάρι (οποιαδήποτε ομοιότητα δεν είναι τυχαία και δηλώνει αποστροφή…).
♦ «Υποβάλλω την παραίτησή σου», είπε ο βασιλιάς στον πρωθυπουργό (από την ταινία του Τσεν Κάιγκε «Ο βασιλιάς και ο δολοφόνος».

Βασίλης
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΜ’ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ
Επόμενο άρθρο Οι τοίχοι έχουν φωνή

Σχετικά Αρθρα

Dixi Et Salvavi Animam Meam

Dixi et salvavi animam meam 27 Απρ 2024, 00:02

Dixi Et Salvavi Animam Meam

Dixi et salvavi animam meam 1 Απρ 2024, 09:40

Dixi Et Salvavi Animam Meam             

Dixi et salvavi animam meam 10 Φεβ 2024, 00:02

Dixi Et Salvavi Animam Meam

Dixi et salvavi animam meam 20 Ιαν 2024, 00:02

Dixi Et Salvavi Animam Meam

Dixi et salvavi animam meam 6 Ιαν 2024, 00:02

Dixi Et Salvavi Animam Meam

Dixi et salvavi animam meam 23 Δεκ 2023, 00:02
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Σεπτέμβρη

10 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ιράν προς ΗΠΑ: Επιστρέψτε στο Μνημόνιο Κατανόησης του Ισλαμαμπάντ, γιατί δεν σας παίρνει

Ιρανικά πυραυλικά πλήγματα σε αμερικάνικα αντιτορπιλικά, αμερικάνικες βάσεις και τάνκερ

9 Σεπ 2026, 20:37
Παιδεία

Φοιτητές ΕΜΠ: Κανένας φοιτητής να μη διαγραφεί

9 Σεπ 2026, 20:03
Παιδεία

Σύλλογος Εστιακών Φοιτητών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων: Ο νέος χουντικός Εσωτερικός Κανονισμός χρεώνει τα πάντα στους φτωχότερους φοιτητές

9 Σεπ 2026, 19:20
Πολιτισμός

Και συ Βρούτε; Αλλιώς: Δύσκολοι καιροί για υποστηρικτές του σιωνισμού

9 Σεπ 2026, 19:03
Κόντρες

Μια χαρά τη δουλεύουν τη μηχανή

9 Σεπ 2026, 14:54
Πολιτική

Νέα βάρη στις πλάτες του ελληνικού λαού: Συμφωνία για αγορά δύο μεταχειρισμένων ιταλικών φρεγατών

9 Σεπ 2026, 11:08
Διεθνή

Δώδεκα χώρες ανακοίνωσαν κοινές κυρώσεις στο εμπόριο με παράνομους σιωνιστικούς εποικισμούς

9 Σεπ 2026, 08:45
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Σεπτέμβρη

9 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Το Ιράν απαιτεί την πλήρη τήρηση από τις ΗΠΑ της συμφωνίας του Ισλαμαμπάντ ως προϋπόθεση για την αποκλιμάκωση

8 Σεπ 2026, 20:49
Αγροτικά

Ασίγαστη η επιζωοτία της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

8 Σεπ 2026, 20:12
Αγροτικά

Η ΠΟΓΕΔΥ ζητά από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να ασκήσει έφεση στη δικαστική απόφαση για τα 22 λαμόγια του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ

8 Σεπ 2026, 19:28
Κόντρες

Ναρκισσιστική διαταραχή

8 Σεπ 2026, 19:21
Υγεία

Αντιμετωπίζουν τους ψυχικά ασθενείς σαν σκουπίδια

Η αθλιότητα της Ψυχιατρικής Κλινικής του «Σωτηρία»

8 Σεπ 2026, 12:56
Διεθνή

Ο Μπεν-Γκβιρ ζητά κυρώσεις κατά του Ηνωμένου Βασιλείου για την κατοχή των Φόκλαντ

Μετά από δημοσίευμα για βρετανική απαγόρευση του εμπορίου με τους σιωνιστικούς εποικισμούς

8 Σεπ 2026, 11:27
Εργατικά

Αθώοι και πειθαρχικά οι εκπαιδευτικοί Πάνος Χουντής και Ζήσης Γκέρτσος

Τους κατηγόρησαν για... «αναξιοπρεπή συμπεριφορά εκτός υπηρεσίας»

8 Σεπ 2026, 10:56
Παιδεία

ΔΣ Συλλόγου Μεταπτυχιακών Σπουδαστών (ΥΔ) ΕΜΠ: Για την εκδικητική παραπομπή συναδέλφου μας στο πειθαρχικό συμβούλιο του ΕΜΠ

8 Σεπ 2026, 10:46
Υγεία

Ο Σπυράδωνης εκδικείται το Νοσοκομείο Νίκαιας αφήνοντάς το χωρίς ειδικευόμενους

8 Σεπ 2026, 09:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Σεπτέμβρη

8 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Νέες σιωναζιστικές απειλές για εκδίωξη όλων των Παλαιστίνιων από τη Γάζα και για ολοκληρωτικό πόλεμο στη Δυτική Οχθη

7 Σεπ 2026, 19:50
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Σεπτέμβρη

Ημέρα κατά της αυτοκτονίας.

Μπελίζ: Εθνική γιορτή.

1898: Εκτελείται η αυτοκράτειρα της Αυστροουγγαρίας Ελισάβετ.

1911: Στρατιωτικός νόμος λόγω γενικής απεργίας στη Βαλένθια (Ισπανία).

1957: Βόμβα καταστρέφει σχολείο που δέχτηκε μαύρους στο Νάσβιλ (ΗΠΑ).

1976: Βόμβα στο κτίριο του ΣΕΒ (ΕΛΑ).

1984: Ενοποίηση Χωροφυλακής και Αστυνομίας Πόλεων.

2003: Ψυχικά ασθενής νεαρός μαχαιρώνει θανάσιμα την υπουργό Εξωτερικών της Σουηδίας Ανα Λιντ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo