Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη
  • Ο λαός του λιβανέζικου νότου «έφτυσε» τον ξενόδουλο πρόεδρο Αούν
  • Ανακτήθηκαν 5.400 km²: Επιχείρηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Υεμένης κατά μήκος της δυτικής ακτής της Υεμένης
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 12 Σεπτέμβρη
  • Τα παιδιά της Γάζας ξέρουν να εκτιμούν
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Σιωνιστής αιχμάλωτος: Μην αφήσετε τον Νετανιάχου να κοιμηθεί ούτε λεπτό…
Διεθνή

Σιωνιστής αιχμάλωτος: Μην αφήσετε τον Νετανιάχου να κοιμηθεί ούτε λεπτό…

Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr7 Δεκ 2024, 21:17

Ενας ακόμα σιωνιστής αιχμάλωτος μιλάει και τα χώνει χοντρά στον Νετανιάχου, σε βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/12/alQasam_aixmalotos_7-12-24.mp4

«Είμαι ο κρατούμενος Ματάν Ζανγόκερ. Βρίσκομαι σε αιχμαλωσία από τη Χαμάς για περισσότερες από 420 μέρες. Προς τον πρωθυπουργό: Ακουσα για το νέο σχέδιό σου για να γυρίσουμε στα σπίτια μας. Ακουσα ότι θα δώσεις 5 εκατ. δολάρια σε όποιον μας επιστρέψει ασφαλείς στα σπίτια μας. Και ότι θα του δώσεις ασφαλή έξοδο από τη Λωρίδα της Γάζας. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Τώρα είμαι σίγουρος ότι δεν γνωρίζεις τους εχθρούς σου. Οτι δεν καταλαβαίνεις το χαρακτήρα τους. Αυτό είναι αποτυχία, αποτυχία της κυβέρνησης από τις 7 Οκτώβρη. 

Οι φρουροί μάς ενημέρωσαν για τις νέες οδηγίες. Και φοβόμαστε, οι φίλοι μου κι εγώ, για τις ζωές μας. Πεθαίνουμε χίλιες φορές κάθε μέρα και κανένας δεν μας νιώθει.

Λαέ του Ισραήλ, μη μας απαρνιέσαι. Είμαστε ακόμα ζωντανοί. Θέλουμε να γυρίσουμε προτού τρελαθούμε. Η απομόνωση είναι θάνατος για εμάς και το σκοτάδι εδώ είναι απειλητικό. Είναι παράλογο να πληρώνουμε το τίμημα για τα λάθη της κυβέρνησης. Είναι καιρός να μπει ένα τέλος στα βάσανά μας.

Μάνα, σε παρακολουθώ και ακούω πολλά από σένα, καταλαβαίνω τις δράσεις που κάνεις και είμαι ευτυχισμένος που είσαι καλά. Ελπίζω να σε δω σύντομα, να καθήσουμε μαζί στο τραπέζι, να φάμε, να πιούμε και να κουβεντιάσουμε.

Μας αφήνετε να πεθαίνουμε, να καταρρέουμε. Δεν ξέρω πώς δουλεύετε, γιατί κάνετε όλα αυτά τα λάθη. Πληρώνω το τίμημα για τα δικά σας λάθη, αυτά που κάνετε κάθε μέρα. Πεθαίνω λίγο-λίγο. Κάθε μέρα ένα κομμάτι μου πεθαίνει.

Λαέ του Ισραήλ, οικογένειά μου, φίλοι μου, μάνα, Ντάντο, Σανί και γιαγιά μου, η κυβέρνηση μας έχει απαρνηθεί και συνεχίζει να μας απαρνιέται κάθε μέρα. Ελπίζω ότι θα κάνετε ό,τι μπορείτε για ν’ αλλάξετε την κατάσταση και να επιστρέψω, με τους υπόλοιπους κρατούμενους, ζωντανοί και υγιείς. Η ζωή στη Λωρίδα της Γάζας δεν είναι εύκολη. Ζούμε με λίγη τροφή, με νερό που δεν πίνεται και με λίγα φάρμακα. Ζούμε με αρουραίους και αράχνες και άλλα ζώα. Η έλλειψη ειδών υγιεινής μας πλήττει άσχημα. Εχουμε δερματοπάθειες και πιτυρίτιδα και δεν έχουμε σαπούνι.

Ζητώ από όλους τους ανθρώπους στο Ισραήλ, να βγουν έξω και να διαδηλώσουν μπροστά από το σπίτι του πρωθυπουργού. Να μην τον αφήσουν να κοιμηθεί ούτε λεπτό. Υποφέρουμε. Ταιριάζει περισσότερο σ’ αυτόν και την οικογένειά του να υποφέρουν όπως εμείς. Ελπίζω ότι σύντομα θα συναντηθούμε. Δεν καταλαβαίνω: γιατί αυτό τραβάει τόσο πολύ; Γιατί δεν υπάρχει συμφωνία; Γιατί είμαστε εδώ; Μην μας ξεχνάτε!»

Ο χρόνος τελειώνει

Ταξιαρχίες του μάρτυρα Ιζεντίν Αλ-Κασάμ

Mετά την παρακολούθηση του βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ στο οποίο μιλάει ο αιχμάλωτος γιος της, βίντεο που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στη σιωνιστική κοινωνία, η Εύα Ζανγόκερ έκανε δηλώσεις στα κανάλια:

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/12/mana_aixmalotou_7-12-24.mp4

«Μην επιτρέψετε να γυρίσουν οι κρατούμενοι νεκροί σε σακούλες. Βγείτε στους δρόμους απόψε -σήμερα συνεδριάζει το μίνι υπουργικό συμβούλιο, αύριο συνεδριάζει κάποιο άλλο υπουργικό συμβούλιο. Αρκετά με τα παιχνίδια, αρκετά με τα κόλπα, αρκετά με τη μικροπολιτική. Ουρλιάζω να σώσετε το γιο μου που είναι αιχμάλωτος επί 14 μήνες. Δώστε μου το γιο μου πίσω».

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΞαναρχίζουν οι διαπραγματεύσεις για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 8 Δεκέμβρη

Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

Σχετικά Αρθρα

Ο λαός του λιβανέζικου νότου «έφτυσε» τον ξενόδουλο πρόεδρο Αούν

Διεθνή 12 Σεπ 2026, 14:15

Ανακτήθηκαν 5.400 km²: Επιχείρηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Υεμένης κατά μήκος της δυτικής ακτής της Υεμένης

Διεθνή 12 Σεπ 2026, 08:16

O Tραμπ απέρριψε σαουδαραβικό αίτημα για βομβαρδισμούς της Ανσαραλά

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Axios

Διεθνή 11 Σεπ 2026, 18:46

Αλλος ένας φιλο-παλαιστίνιος νίκησε φιλο-σιωνιστή στις ΗΠΑ

Διεθνή 11 Σεπ 2026, 12:21

Προελαύνουν ασταμάτητα οι «Χούθι» στην Υεμένη

Διεθνή 10 Σεπ 2026, 17:49

Ανώτεροι βρετανοί ραβίνοι υποστηρίζουν τις κυρώσεις κατά των παράνομων ισραηλινών εποικισμών

Κόντρα στην κυρίαρχη εβραϊκή ηγεσία

Διεθνή 10 Σεπ 2026, 14:22
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη

13 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ο λαός του λιβανέζικου νότου «έφτυσε» τον ξενόδουλο πρόεδρο Αούν

12 Σεπ 2026, 14:15
Διεθνή

Ανακτήθηκαν 5.400 km²: Επιχείρηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Υεμένης κατά μήκος της δυτικής ακτής της Υεμένης

12 Σεπ 2026, 08:16
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

12 Σεπ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Σεπτέμβρη

12 Σεπ 2026, 00:01
Πολιτισμός

Τα παιδιά της Γάζας ξέρουν να εκτιμούν

11 Σεπ 2026, 19:20
Διεθνή

O Tραμπ απέρριψε σαουδαραβικό αίτημα για βομβαρδισμούς της Ανσαραλά

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Axios

11 Σεπ 2026, 18:46
Κόντρες

Γιατί εκθέτουν τον Ιάσονα;

11 Σεπ 2026, 14:40
Διεθνή

Αλλος ένας φιλο-παλαιστίνιος νίκησε φιλο-σιωνιστή στις ΗΠΑ

11 Σεπ 2026, 12:21
Η παπάρα

Κυνισμός χρυσοκάνθαρου μάνατζερ και απροκάλυπτη ψευδολογία αυτοκρατορικού απεσταλμένου

11 Σεπ 2026, 08:22
Καταστολή

Ο Μητσοτάκης αναγκάστηκε να παραδεχτεί το φιάσκο της πανεπιστημιακής αστυνομίας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δικαιολόγησε το φιάσκο βαφτίζοντας το κρέας ψάρι

11 Σεπ 2026, 06:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Σεπτέμβρη

11 Σεπ 2026, 00:01
Κόντρες

Κοινής κουλτούρας μετέχοντες

10 Σεπ 2026, 20:53
Διεθνή

Προελαύνουν ασταμάτητα οι «Χούθι» στην Υεμένη

10 Σεπ 2026, 17:49
Διεθνή

Ανώτεροι βρετανοί ραβίνοι υποστηρίζουν τις κυρώσεις κατά των παράνομων ισραηλινών εποικισμών

Κόντρα στην κυρίαρχη εβραϊκή ηγεσία

10 Σεπ 2026, 14:22
Παιδεία

Εκπαιδευτικοί στην Ελλάδα: Ενας πληθυσμός γερασμένος, με υψηλά προσόντα και χαμηλά αμειβόμενος

10 Σεπ 2026, 13:41
Διεθνή

Κοινή ανακοίνωση παλαιστινιακών πολιτικών δυνάμεων – κόλαφος για τον ραδιούργο Μαχμούντ Αμπάς

10 Σεπ 2026, 13:35
Παιδεία

Σε κίνδυνο η ζωή μαθητή Α΄ Δημοτικού με διαβήτη τύπου 1

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης τοποθέτησε νοσηλεύτρια για μόλις 7 ώρες την εβδομάδα αφήνοντας ακάλυπτο το παιδί για τις υπόλοιπες 18 ώρες στο Σχολείο!

10 Σεπ 2026, 12:22
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Σεπτέμβρη

10 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ιράν προς ΗΠΑ: Επιστρέψτε στο Μνημόνιο Κατανόησης του Ισλαμαμπάντ, γιατί δεν σας παίρνει

Ιρανικά πυραυλικά πλήγματα σε αμερικάνικα αντιτορπιλικά, αμερικάνικες βάσεις και τάνκερ

9 Σεπ 2026, 20:37
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη

Ημέρα κατά της σήψης.

Ροδεσία: Ημέρα εξερευνητών (1923).

1923: Στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ισπανία, ο Μιγκέλ Πρίμο ντε Ριβέρα εγκαθιδρύει δικτατορία.

1944: Δύο νεκροί αξιωματικοί και ένας οπλίτης της Αστυνομίας Πόλεων σε συμπλοκή με αντάρτες στο Παγκράτι.

1949: Ο Πάπας αφορίζει τους καθολικούς κομμουνιστές.

1953: Ανακήρυξη Λαϊκής Δημοκρατίας της Πολωνίας.

1953: Ο Νικήτα Χρουστσόφ εκλέγεται γενικός γραμματέας του ΚΚΣΕ.

1967: Αποχώρηση της Αλβανίας από το Σύμφωνο της Βαρσοβίας.

1969: Βόμβα (ΚΕΑ) στα γραφεία της χουντικής εφημερίδας “Νέα πολιτεία”.

1975: Δεκαέξι καταδίκες βασανιστών της ΕΣΑ.

2012: Ρατσιστική επίθεση σε σπίτι μεταναστών από το Μπανγκλαντές από ομάδα τριάντα ατόμων στην Καλαμάτα.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Εφετείο 17Ν

      Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

  • ΕΛΑ

    Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

      Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

      Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

      Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

      Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

  • Επικοινωνία

    Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

  • Όροι χρήσης

    Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

  • Ποιοι είμαστε

    Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

  • Επικοινωνία

    Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

  • Όροι χρήσης

    Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo